New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Brady is meglehetősen kukázott WR-nek dobált, hiszen pl. kb. 20 éve mindig a végén draftolunk. Ha jöttek nagy nevek, azok meg már csúnyán a fénykorukon túl. De pl. Kembrel Thompkins megvan még?

De hát a draftolatlan Edelman is kukázottnak számít, Wes Welker is kukázott volt. Kérem szépen! A guberálás az egy komoly szakma! Ahhoz érteni kell! 😉

Tényleg nem akarom Rodgers érdemeit kisebbíteni, mert ő egy korszakos zseni, de évek óta úgy szerepel a biztosítós reklámban, hogy egyszer csak meglesz neki a második. Most meg lecserélik lassan Mahomesra 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért ez a Rodgers-sztori is szép urban legend lett így az évek alatt, mintha nem folyamatosan 2. körben húzott WR-ek lettek volna ott, amikor pedig valóban kukás arcok voltak, akkor pont úgy szenvedett ő is. Meg lehet nézni, amióta visszatért Adams, 43 labda ment felé, a másodiknak 20 sincs. Szóval szép sztori, meg anno Bradyről is voltak ilyen szövegek, hogy bárkiből képes elkapót csinálni, látható abból is, hogy hány embernek adott TD-passzt a karrierje során. Aztán ha senki értelmes nincs, akkor ő sem tesz csodát. Ettől még nem lesz kevésbé jó Rodgers vagy Brady mondjuk

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 114 — nabege2@yahoo.com
Nagyobbik baj az hogy van egy Dorsett a keretben 3 éve és Brady jelzi snap előtt hogy mi a szitu és baromi más route-ot fut a laszti meg egy bazi nagy elhagyott területen landol,nem csodálom azért hogy Brady ideges utána az oldalvonal mellett.
manuszka86
Erről beszéltek most TT-ben. Én kérdem a magam józan eszével. Ki a hibás? Vagy mi a hiba? Dorsett hülye a route-hoz? Nem tudja megjegyezni? Vagy magyarázzák el neki szájbarágósan, vagy rúgják ki!
Most nem nyafogásból, de AR a GB-ben folyamatosan kukázott wr-eknek passzolt... nem rosszul.
Vagy ha annyira bonyolult a playbook és ezt az ifjoncok nem tanulják meg, akkor egyszerűsítsünk rajta.
Rohadtul remélem, hogy azért a KC meccs után okosabbak leszünk.
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Jelenleg mindenki "egyel" fentebb tolodva jatszik,
undisputedly
Kettővel..AB, Gordon, JE..aztán jött volna csak a Harry, Dorsett, Meyers trióból valaki..
több mint 6 éve
Edelman évek óta első számú elkapó, és egyáltalán nem nagy rá a cipő eggyel feljebb sem. Az más kérdés, hogy rajta kívül senki sem tud felnőni, ez viszont baj. Az sem kicsi, hogy mindenre megvolt a megfelelő emberünk ebben az idényben, mégsem maradt senki
Wyatt
Pedig mindenhol azt olvasom, hogy nem megy neki a duplazas ellen vagy ha kivalt a safety is pluszban, illetve a merete miatt a routjai inkabb slot elkapo-felek es ezert hianyzik Gronk, mert mellette nem ra iranyult a legnagyobb figyelem.
undisputedly
Az a durva, hogy Welkerrel ellentétben egyáltalán nem csak slot, persze ott is nyilván kurva jó. Nem Gronk hiányzik, hanem néhány ember, aki kihasználja, hogy itt van Edelman.

Van 915 yardja meg 82 elkapása, ő bőven jó első számú WR. Kár, hogy a többiek nagyon messze vannak tőle (mondjuk nem mintha Brady bárkivel megtalálná az összhangot)

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Edelman évek óta első számú elkapó, és egyáltalán nem nagy rá a cipő eggyel feljebb sem. Az más kérdés, hogy rajta kívül senki sem tud felnőni, ez viszont baj. Az sem kicsi, hogy mindenre megvolt a megfelelő emberünk ebben az idényben, mégsem maradt senki
Wyatt
Pedig mindenhol azt olvasom, hogy nem megy neki a duplazas ellen vagy ha kivalt a safety is pluszban, illetve a merete miatt a routjai inkabb slot elkapo-felek es ezert hianyzik Gronk, mert mellette nem ra iranyult a legnagyobb figyelem.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez tipikusan olyan szituacio, amikor csak egy puzzle hianyzik.

1. elkapo (?) - 2. elkapo (Edelman) - 3. elkapo (Sanu)

Jelenleg mindenki "egyel" fentebb tolodva jatszik, de amig a sajat poziciojukban boven jok lennenek, addig egyel "fentebb" mar kevesek. Edelmant vagy Sanut 1. elkapokent jatszatni tul nagy cipo nekik, de ha talalnatok egy megoldast, egybol minden a helyere kerulne.
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
A Chiefs meccsel úgy vagyok ha 30 pont alatt tudjuk őket tartani és szerzünk az O álltal 30-at nagyon boldog leszek😄.
ParadSEC
Szép kacifántosan definiáltad a “ha győzünk” kifejezést.
Sobri Jóska
Igyekszem😛

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Harrytől szerintem annyira nagy pluszt nem feltétlen lehet elvárni, gyakorlatilag 3 meccsre volt nevezve eddig és mellé azért rokie hibák biztos előjönnek. Sanutól többet várnék bár ő is szokja még a rendszert, kémia még annyira nincs Bradyvel illetve mennyire fogja vissza sérülés az meg egy jó kérdés....Nagyobbik baj az hogy van egy Dorsett a keretben 3 éve és Brady jelzi snap előtt hogy mi a szitu és baromi más route-ot fut a laszti meg egy bazi nagy elhagyott területen landol,nem csodálom azért hogy Brady ideges utána az oldalvonal mellett. Wynn baromi sokat dobott ezen a falon, viszont ami nekem nagy szívfájdalmam hogy 3.körben húzunk egy ígéretes futójátékos Harris személyében, aki futni és elkapni is tud, de pályát 1x látott talán idén.......mert így ha Sony v. White van fent eléggé be tudja lőni a defense hogy milyen játék jön.
WR poszt évek óta gyengus már, Amendola távozása óta csak kukázott WR-ek jöttek mondjuk azért így is összejött az SB win 😊
Tavalyi döntőn látszódott már hogy Minitron volt aki ott is el tudott szakadni és kapkodta a lasztikat, de ez nem fenntartható, de a stáb felismerte a problémát az már más kérdés mennyire sikerült megoldást is találni rá, de idővel talán Harry és Sanu jó lesz 😊

több mint 6 éve
A Chiefs meccsel úgy vagyok ha 30 pont alatt tudjuk őket tartani és szerzünk az O álltal 30-at nagyon boldog leszek😄.
ParadSEC
Sobri Jóska
Legfeljebb egyik csapat lesz 30 felett, szerintem egy 27–20 vagy 24–20 lesz

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
ParadSEC

több mint 6 éve
A Chiefs meccsel úgy vagyok ha 30 pont alatt tudjuk őket tartani és szerzünk az O álltal 30-at nagyon boldog leszek😄. Én ezt a meccset még zacsinak veszem de a többit hozni kell és a PO más kvház

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Igen, csak Wynn visszatérése óta megy a futójáték, átmegyünk a Texanson és mit csinálunk 1. és goal után? Passzolunk 400-at, futni még véletlenül sem. Amúgy ezt nem ezen a meccsen csináltuk meg először, és egy picit elkeserítő, hogy Edelmanen kívül senki sem tud elszakadni még 2-3 másodperc után sem. Na így meg hiába javulgatnának a dolgok, csak romlanak. Én csak örülök, ha Sanu jó lesz, bár erre nagyon gyorsan kellene sort kerítenie

több mint 6 éve
New England is the worst 10-2 team ever in the history of the last four months.

Harrytől sokkal, sokkal több kell, mondjuk ha az év elején valaki azt mondja, hogy a liga legrosszabb elkapósora lesz itt, amikor volt Edelman, Gordon, DT, majd Brown, és mögöttük Dorsett, Meyers és a visszatérésre váró Harry, kiröhögöm. De okosan elengedtük DT-t, kivágtuk Brownt, kiraktuk Gordont és hoztunk egy eddig nem túl jól használt ember 1. és 2. körért. Na ez így elég gáz. Mert ott vagyunk, ha Edelman nem tud lerázni egyszerre két embert, akkor van egy 20 yarddal mellédobott labda, mert a többiekkel ilyen jól értik meg egymást az option route-oknál, aztán lehet mondani, hogy milyen pocsék dobás volt...

A futás beindulni látszik, az még bőven lehet felénk billentő tényező, csak szar nézni, hogy ennyire amatőr módon kezeltük a WR-helyzetet, hogy a liga legjobbjából a legszarabbá sikerült tenni egy 1. és egy 2. kör kiadásával együtt...
Wyatt
Piszok hamar temetve lett Harry Sanu páros... Sanu valószinü sérülten tolja Harrynek meg volt 3 meccse? Túl van már az egész kombinálva. 2 dolog miatt van para. 1 Mcdönci playhìvásai és 2 az O fal hullámzó teljesîtménye. Ha ezek valamilyen szinten rendbe jönne akkor nem lesz para ,mert Brady is eltalálja a wr-t, Sony is tud majd futni, Sanuék meg villoghatnak. Ha idén nem is majd jövőre 😊

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért ez a rúgókérdés kezd komikussá válni. Szerintem ezen a hétvégén Edelman fog nemcsak elkapni, de rúgni is.
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon le a *icsába 😀

www.facebook.com/275993145808984/posts/3329674097107525/
cikesz
most azért kicsit más a helyzet, mert eddig mindig ott volt a minőség az o-ban, csak esetleg decemberre jött ki. na most ezt nem látom. ha nem jön egy szupi elkapó a patsbe nem fog feltámadni az o. van egy edelman és egy brady oszt jónapot. (brady sztem ha majd kell, jó lesz)
ez a helyzet pedig úgy alakult ki, hogy túlfizetni senkit nem akarnak (nem is szabad), az utolsó két draftot csúnyán elrontották és a kukázott emberekről kiderült, hogy tényleg kukák.
és oké a 10-2,de az inkább a szervezeti kultúra és kócsing eredménye, ami a gyengébb ellenfeleken átlendíti a new englandet, de rájátszásban már kell a minőség is. én például nem látom, hogy hogyan verhetitek meg a kc-t. 20 pont alatt tartjátok mahomes-ot vagy bradyék csinálnak 30+-ot?
gedam
Szép-szép amit leírsz, csak nem igaz.

A WR sor tavaly így nézett ki: Edelman, Dorsett, Patterson, Hogan
Ebből Patterson szituációs játékos volt, Hogan mélyen alulteljesített.

Idén van egy első körös Harrynk és egy Jakoby Meyers, ami jobb, mint tavaly volt.

Tavaly volt egy Gronk, aki bár nem termelt 1000 yardot, de a fontos elkapásokat megcsinálta, illetve ami fontosabb volt, hatékonyan blokkolt.

Több összetevős, hogy miért döcög az O, de én azért továbbra is bízok benne, hogy összeállnak.
ervinator
nem is hiányzik most se más, csak egy darab klasszis wr vagy te. brady+edelmester+gronk már elég volt ahhoz, hogy jobban nézzenek ki a többiek is. most edelmanra ráraknak két embert és vége.
gedam
Egy emberrel már tavaly sem ment, amíg nem volt Edelman, pont ezt csinálták Gronkkal, és semmit sem tudtunk kezdeni a helyzettel. Most ezért hoztunk ennyi elkapót, de valahogy mindig sikerült szarul döntenünk (AB>DT, Sanu>Gordon, Harryt egyelőre még nem kukázom, de azért Gordon és DT nélkül bőven lehetett volna Metcalfet hozni)

több mint 6 éve
gedam 6 476

cikesz
most azért kicsit más a helyzet, mert eddig mindig ott volt a minőség az o-ban, csak esetleg decemberre jött ki. na most ezt nem látom. ha nem jön egy szupi elkapó a patsbe nem fog feltámadni az o. van egy edelman és egy brady oszt jónapot. (brady sztem ha majd kell, jó lesz)
ez a helyzet pedig úgy alakult ki, hogy túlfizetni senkit nem akarnak (nem is szabad), az utolsó két draftot csúnyán elrontották és a kukázott emberekről kiderült, hogy tényleg kukák.
és oké a 10-2,de az inkább a szervezeti kultúra és kócsing eredménye, ami a gyengébb ellenfeleken átlendíti a new englandet, de rájátszásban már kell a minőség is. én például nem látom, hogy hogyan verhetitek meg a kc-t. 20 pont alatt tartjátok mahomes-ot vagy bradyék csinálnak 30+-ot?
gedam

Idén van egy első körös Harrynk és egy Jakoby Meyers, ami jobb, mint tavaly volt.

Tavaly volt egy Gronk, aki bár nem termelt 1000 yardot, de a fontos elkapásokat megcsinálta, illetve ami fontosabb volt, hatékonyan blokkolt.

Több összetevős, hogy miért döcög az O, de én azért továbbra is bízok benne, hogy összeállnak.
ervinator
nem is hiányzik most se más, csak egy darab klasszis wr vagy te. brady+edelmester+gronk már elég volt ahhoz, hogy jobban nézzenek ki a többiek is. most edelmanra ráraknak két embert és vége.
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943

cikesz
gedam

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
New England is the worst 10-2 team ever in the history of the last four months.

Harrytől sokkal, sokkal több kell, mondjuk ha az év elején valaki azt mondja, hogy a liga legrosszabb elkapósora lesz itt, amikor volt Edelman, Gordon, DT, majd Brown, és mögöttük Dorsett, Meyers és a visszatérésre váró Harry, kiröhögöm. De okosan elengedtük DT-t, kivágtuk Brownt, kiraktuk Gordont és hoztunk egy eddig nem túl jól használt ember 1. és 2. körért. Na ez így elég gáz. Mert ott vagyunk, ha Edelman nem tud lerázni egyszerre két embert, akkor van egy 20 yarddal mellédobott labda, mert a többiekkel ilyen jól értik meg egymást az option route-oknál, aztán lehet mondani, hogy milyen pocsék dobás volt...

A futás beindulni látszik, az még bőven lehet felénk billentő tényező, csak szar nézni, hogy ennyire amatőr módon kezeltük a WR-helyzetet, hogy a liga legjobbjából a legszarabbá sikerült tenni egy 1. és egy 2. kör kiadásával együtt...

több mint 6 éve
gedam 6 476

cikesz
több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 622

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A lózung jó. Még egy "Do your job"-ot is tegyél mellé. De most már inkább teljesítmény kellene.
Burkus
Azért az kemény, hogy 10-2 az idény, 17.alkalommal zsinórban 10W és teljesítményt követelünk, mint valami évtizedes sikertelen csapatnál 😊
topin
De nem érted?!
KIKAPOTT A PATS 6 PONTTAL!!!
Idegenben, csoportgyőztesként, egy PO-ért küzdő csapattól, tele beteg játékossal.
Hát nem nyilvánvaló, hogy BRADY ÚJRA KIÉGETT?!?!
Csak idő kérdése volt, és ki kellett várni, de a nagy igazságok ha kalandos úton is, apró kitérőkkel (3 SB győzelem, 4 SB részvétel, SB MVP cím), de mindig igazolódnak.
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Sobri, ezen a fórumon sokan viccelhetnek a "Brady kiégett"-tel... Na de ha valaki, hát te pont nem vagy köztük 😀
vpi
De.
Látod, tévedsz. 😀

A lózung jó. Még egy "Do your job"-ot is tegyél mellé. De most már inkább teljesítmény kellene.
Burkus
Azért az kemény, hogy 10-2 az idény, 17.alkalommal zsinórban 10W és teljesítményt követelünk, mint valami évtizedes sikertelen csapatnál 😊
topin
De nem érted?!
Idegenben, csoportgyőztesként, egy PO-ért küzdő csapattól, tele beteg játékossal.
Csak idő kérdése volt, és ki kellett várni, de a nagy igazságok ha kalandos úton is, apró kitérőkkel (3 SB győzelem, 4 SB részvétel, SB MVP cím), de mindig igazolódnak.
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Csoportgyőztes? Te melyik ligát nézed? Még messze nem dőlt el a csoportgyőzelem sajnos 😕
Burkus
Pedig az.
Hiába haluzod, hogy nem, a Pats már megnyerte a csoportját.
Majd írj rám ha úgy látod, hogy igazad van.
Sobri Jóska
Komoly cuccot tolhatsz...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Burkus
topin
De nem érted?!
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Sobri, ezen a fórumon sokan viccelhetnek a "Brady kiégett"-tel... Na de ha valaki, hát te pont nem vagy köztük 😀
vpi
De.
Látod, tévedsz. 😀

Burkus
topin
De nem érted?!
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Csoportgyőztes? Te melyik ligát nézed? Még messze nem dőlt el a csoportgyőzelem sajnos 😕
Burkus
Pedig az.
Hiába haluzod, hogy nem, a Pats már megnyerte a csoportját.
Majd írj rám ha úgy látod, hogy igazad van.

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Burkus
Szerintem adjuk is fel az idenyt..vallalhatatlan ez hogy a 12.het utan meg nincs meg a csoportgyozelem 10-2-vel.