New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Azért az is sokatmondó, hogy Harry 2 snapet volt a pályán, Sanu felé meg 1(!) labda ment...
Solymi
Michel pedig 8 yardot futott. Első körös pickek.
Burkus
Hát itt szerintem ez kurvára nem a játékosok hibája. Lásd Harry abban a két snapben csinált egy (szabályos de meg nem adott) TD-t.
Nekem az a meglátásom, hogy McD fogyott el egy kicsit Gronk nélkül.
Bazzani
Az egész csapat elfogyott és ez nem MCD hibája. Külföldi közvetítéseket nézek és az értelmesebb kommentátor, mint Romo, aki még benne is van a témában, sokszor kiemeli miként trükközik a Pats és húz meg dolgokat vagy miért volt adott play jó hívás, függetlenül a sikerességétől.

Alapvetően az alábbi problémák léptek fel:
- Nincs Gronk és Allen, jött Watson, a többi meg nem lett jó blokkolásban
- Hogan már nem volt jó, kellett valaki helyette, legyen ez Sanu
- AB, Gordon projekt kuka, DT is kuka van helyette Harry (sztem még most se 100%-os)
- Dorsett jó, de max. WR3-nak, Meyers meg szintén

O-fal:
-Wynn teljesítménye rendben van, viszont mellette visszaesett Mason, főleg úgy, hogy Andrews IR, Develin IR.

Azért mikor Allen, Gronk, Develin, Andrews, Trent Brown pályán volt, akkor ment a futásblokkolás, de most látványosan szenvedős az egész.

Nincs futás, mindenki figyelhet a WR sorra, ahol eddig ki kellett venni Gronkot meg Edelmant, most meg csak Edelmant, a többi meg oldja meg.

A játékok ugyanazok mint eddig, csak mivel nem tart elég ideig a fal és az elkapók nem tudnak rendesen elszakadni ill. megcsinálni a playt, így szenvedés az egész.

Jól látható, hogy a DEF a hibák ellenére is össze tudja kapni magát, de az O-nál ez nem egyértelmű, egyszerűen nem tudsz teljesen abban bízni, hogy egyszer csak összeáll.

Mondjuk úgy, most lesz 3 meccs amiből szerintem a Bills a legnehezebb.
Tipikusan nyögvenyelős meccs lesz, ahol nem szabad labdát veszíteni és a védelemnek nagy játékot engedni és akkor meglehet.

Ha ezt a 3 meccset behúzzák, akkor lesz még egy hét pluszban, ami sokat érhet.

Remélhetőleg jól feltüzelte most magát a csapat, mert még ha nem is lesznek szuperek tőle, de a nyerni akarás fontos lesz az újoncok fejlődésében is.
Solymi
Most megint el lehet mondani, hogy ez szar, meg az szar, de ha ezzel az állománnyal JMD nem azt játszatja, amit ez az állomány a legjobban tud, hanem beragadt egy olyan playbookba, ahol van egy Gronkja, Develinje, meg egy fasza O-line-ja, az bizony JMD hibája.
Neki az lenne a feladata, hogy ebből a játékosállományból főzzön, és erre a játékosállományra igazítson egy működő playbook-ot.
13 forduló után ne tünjön már fel, hogy jaj, nincs Gronk, ő ezt biztosan elkapta volna, mert tavaly február óta tudjuk, hogy nem Gronk lesz a TE - faszság olyan playbookot írni, ami egy Gronk képességű TE-re van alapozva.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
Azért az is sokatmondó, hogy Harry 2 snapet volt a pályán, Sanu felé meg 1(!) labda ment...
Solymi
Burkus
Hát itt szerintem ez kurvára nem a játékosok hibája. Lásd Harry abban a két snapben csinált egy (szabályos de meg nem adott) TD-t.
Bazzani
Az egész csapat elfogyott és ez nem MCD hibája. Külföldi közvetítéseket nézek és az értelmesebb kommentátor, mint Romo, aki még benne is van a témában, sokszor kiemeli miként trükközik a Pats és húz meg dolgokat vagy miért volt adott play jó hívás, függetlenül a sikerességétől.

Alapvetően az alábbi problémák léptek fel:
- Nincs Gronk és Allen, jött Watson, a többi meg nem lett jó blokkolásban
- Hogan már nem volt jó, kellett valaki helyette, legyen ez Sanu
- AB, Gordon projekt kuka, DT is kuka van helyette Harry (sztem még most se 100%-os)
- Dorsett jó, de max. WR3-nak, Meyers meg szintén

O-fal:
-Wynn teljesítménye rendben van, viszont mellette visszaesett Mason, főleg úgy, hogy Andrews IR, Develin IR.

Azért mikor Allen, Gronk, Develin, Andrews, Trent Brown pályán volt, akkor ment a futásblokkolás, de most látványosan szenvedős az egész.

Nincs futás, mindenki figyelhet a WR sorra, ahol eddig ki kellett venni Gronkot meg Edelmant, most meg csak Edelmant, a többi meg oldja meg.

A játékok ugyanazok mint eddig, csak mivel nem tart elég ideig a fal és az elkapók nem tudnak rendesen elszakadni ill. megcsinálni a playt, így szenvedés az egész.

Jól látható, hogy a DEF a hibák ellenére is össze tudja kapni magát, de az O-nál ez nem egyértelmű, egyszerűen nem tudsz teljesen abban bízni, hogy egyszer csak összeáll.

Mondjuk úgy, most lesz 3 meccs amiből szerintem a Bills a legnehezebb.
Tipikusan nyögvenyelős meccs lesz, ahol nem szabad labdát veszíteni és a védelemnek nagy játékot engedni és akkor meglehet.

Ha ezt a 3 meccset behúzzák, akkor lesz még egy hét pluszban, ami sokat érhet.

Remélhetőleg jól feltüzelte most magát a csapat, mert még ha nem is lesznek szuperek tőle, de a nyerni akarás fontos lesz az újoncok fejlődésében is.
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Solymi
Burkus

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valszeg hülye kérdés lesz, de azért felteszem:
Rosszabb esetben (a ti szempontotokból), ha Wild Card meccset kellene játszanotok, mennyire lenne az a csapatnak új szituáció?Vrij6
A wild carddal nem a szokatlansága a gond, hanem az, hogy hármat kell nyerni idegenben, a konferencia legjobb csapatai ellen. A Pats így kezdte a BB/TB érát 2001-ben, hollywoodi sztori lenne, ha bezárulna a kör és így is zárná az érát. De éppen attól hollywoodi egy sztori, hogy valószínűtlen. Az elsőhöz is kellett egy a különbségeket elmosó, lehetetlen időben játszott, tuck rule-os meccs, valami ilyesmi kéne az ismétléshez is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Solymi
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
De nem így történt, eszerint a goal line bíró döntötte el h kilépett:

twitter.com/MikeReiss/status/1203855663845302273
csebi
Anyááááááááááááám, ez durva😮😮😮😮😮
Azt hittem, h legalább a gólvonalon álló bíró (FJ vagy SJ) hívása jó volt, de ezek szerint ő is hibázott. (Emlékképeim szerint a visszajátszások során egyértelművé vált, h szabályos TD volt).
Köszi a cikket, én ledöbbentem😕
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ami engem is aggaszt egy picit még decemberben, az az összeszokottság hiánya az elkapókkal..Persze lehet itt a falra mutogatni, meg a csere cseréjének centerekre, meg minden, de ritka szar az összhang az elkapók és Brady között. Dorsett, Meyers , Harry alig tud normális útvonalat futni, vagy Brady szúrja el feléjük..A TE játékok, passzok jegelését meg qrvára nem értem..LaCosse és Watson is alkalmas 5-10 yardokra bármikor, főleg blitzek, nyomás esetén...
DE ami tetszett:
Hogy a második félidőben amikor felqrták Brady és a csapatot, akkor brutál módba kapcsoltak..Régi, szép időket idézett az a foci..A D# harapott, ütött, vert, kergette Mahomes-t, Brady pedig lassan extatikus állapotba került.
DE kell ide egy minőségi elkapó! Nem lehet, hogy minden kulcsszituációban Jules-ra dob..Mert mindenki tudja, látja.. (Talán AB saga folytatódik..)
A kérdés, hogy ebből a dühből, haragból mennyit tudnak átmenteni a következő meccsekre..BB tegnapi nyilatkozata alapján szerintem sokat!!!
Szerény véleményem alapján mindhárom meccsünket megnyerjük..
A PO-ban pedig meglátjuk, hogy mire lesz elég..Szerintem a Kansas, Texans, Bills, Steelers tandemnél erősebbek vagyunk..Még így is, ezzel a pocsék O#-el..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Amúgy tok érdekes h az egyik újságíró feldobta kérdésként Bogernek h miért nem ítéltek Tdt amit kötelező lenne vissza nezni és akkor nem lenne lehetőség h hibás dontes születne. De ki magyarázta h mivel 3 yardon láttak azt h kiment a lába ezért fel sem merült h ez Td lehetne ...
csebi
Ez azért nem annyira fekete-fehér, h akkor "TD-t ítélek és majd a video judge" javít.
A sporik azt csinálták igazából amit kellett: az egyik állt a gólvonalon és azt figyelte, h nála TD volt-e (tehát áttörte-e a gólvonal síkját a labda a szabályok szerint).
A másik, aki mögötte volt, ilyenkor felelős az oldalvonalért. Neki kellett tehát megítélnie, h kint/bent.
Látszott, ahogy a gólvonali spori mielőtt bármi ítéletet hozna, ránéz (talán rá is mutatott?) a kollégájára aki jött és mutatta, h szerinte kilépett. Ezután jött az óra állj jel és first down a kilépés pontjáról.

Ezt a játékvezetőknek pont így kell csinálni, ilyen sorrendben: begyűjteni minden releváns infót és utána meghozni a [helyes] ítéletet.
Márpedig ha a kollégám azt mondja, h "kint volt", akkor utána nem mondhatom azt, h "nem baj, nálam jó volt a TD, én megadom, úgyis visszanézzük".

A gond itt azzal volt, h egy fals infó is érkezett a rendszerbe, amit a) rosszul látott az érintett spori b) szabad szemmel, abból a szögből, teljes sebességgel nem is ítélhetett meg helyesen.
Ezt az emberi tényezőt kellett volna ott kijavítani egy visszanézés után...
Rule
De nem így történt, eszerint a goal line bíró döntötte el h kilépett:

twitter.com/MikeReiss/status/1203855663845302273

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Na, mar BB is az underdog mentalitast izlelgette a sajtotajekoztaton. Az almoskonyvek szerint ez nem sok jot jelent a liga masik reszenek.
több mint 6 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
Ez azért nem annyira fekete-fehér, h akkor "TD-t ítélek és majd a video judge" javít.
A sporik azt csinálták igazából amit kellett: az egyik állt a gólvonalon és azt figyelte, h nála TD volt-e (tehát áttörte-e a gólvonal síkját a labda a szabályok szerint).
A másik, aki mögötte volt, ilyenkor felelős az oldalvonalért. Neki kellett tehát megítélnie, h kint/bent.
Látszott, ahogy a gólvonali spori mielőtt bármi ítéletet hozna, ránéz (talán rá is mutatott?) a kollégájára aki jött és mutatta, h szerinte kilépett. Ezután jött az óra állj jel és first down a kilépés pontjáról.

Ezt a játékvezetőknek pont így kell csinálni, ilyen sorrendben: begyűjteni minden releváns infót és utána meghozni a [helyes] ítéletet.
Márpedig ha a kollégám azt mondja, h "kint volt", akkor utána nem mondhatom azt, h "nem baj, nálam jó volt a TD, én megadom, úgyis visszanézzük".

A gond itt azzal volt, h egy fals infó is érkezett a rendszerbe, amit a) rosszul látott az érintett spori b) szabad szemmel, abból a szögből, teljes sebességgel nem is ítélhetett meg helyesen.
Rule
teljesen jól leírtad, én még annyit hozzá tennék, hogy a pályán hozott ítélet sokszor döntő visszanézéskor, és gondolom ezt a bírókat befolyásolja. szóval ha itt engedik a TD-t, visszanézik de nincs megdönthetetlen képi bizonyíték, akkor az a KC-nek rossz...ez a visszanézős dolog is sokszor hibádzik sajnos ez miatt.
amúgy a challange rendszerrel kéne valamit kezdeni, mert ha vakok a bírók és 4-5x elnézik mit tehetsz? itt mondjuk csak 2 volt, és egy kérdésesre még BB bedobta, utólag okos az ember...
több mint 6 éve

Rosszabb esetben (a ti szempontotokból), ha Wild Card meccset kellene játszanotok, mennyire lenne az a csapatnak új szituáció?

Sejtem, hogy kb. semennyire, hiszen rájátszás meccs-rájátszás meccs, de az elmúlt évekkel ellentétben csak nem lenne annyi felkészülési is pihenőidő.
Vrij6
Durva, 2009-ben volt az utolsó Wild Card meccs a Ravens ellen, ott is be is fejezte a csapat.
Azért új helyzet lenne, mert eggyel több meccs lenne, kevesebb idő regenerálódni meg felkészülni, ami ezen a szinten meccsdöntő tényező lehet szerintem.

Amúgy ha innentől hozzuk az összes meccset (Bengals, Bills, Dolphins) akkor megvan a 2nd seed.
A 1st seed csak akkor lenne meg ha a Ravens 2 meccset bukna, az meg esélytelen.
Ez egy elég erős PO lesz számunkra, mert 3 csapat is benne lesz/lehet akiktől kikaptunk.

Kicsit az az érzésem, hogy idén az első félidőben megpróbáljuk felépíteni az előnyt, túlélünk a második játékrészre aztán ott kinyitjuk a playbookot.

Számomra érthetetlen volt az első félidő végén az, hogy lementünk a pályáról mikor még volt időkérés meg idő is. Meg se próbáltunk egy nagy játékot sem vagy egy 2 minute drive-ot.
több mint 6 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Amúgy tok érdekes h az egyik újságíró feldobta kérdésként Bogernek h miért nem ítéltek Tdt amit kötelező lenne vissza nezni és akkor nem lenne lehetőség h hibás dontes születne. De ki magyarázta h mivel 3 yardon láttak azt h kiment a lába ezért fel sem merült h ez Td lehetne ...
csebi

több mint 6 éve
gedam 6 476
csebi
a niners szakértője szerint azért látta úgy, hogy kint van harry, mert fehér a cipője.
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 053 — Слава Україні! Героям слава!

Rosszabb esetben (a ti szempontotokból), ha Wild Card meccset kellene játszanotok, mennyire lenne az a csapatnak új szituáció?

Sejtem, hogy kb. semennyire, hiszen rájátszás meccs-rájátszás meccs, de az elmúlt évekkel ellentétben csak nem lenne annyi felkészülési is pihenőidő.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 115 — nabege2@yahoo.com
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my words
Wyatt
Most fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Szerintem ez a vereség nagyon nagy indulatokat generál a csapatban.. És most jön Cincinnati..És tudjuk mi lett a vége amikor kaptunk egy zakót a Chiefs-től és csak a Bengalsra koncentráltunk...👊😎
kyobalu
Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3
Wyatt
Én is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.
Hunreeth
Így, a kövi 3 meccs meglesz, utána pedig még három. Ennél többet nem kérhetnénk. Amennyire letört voltam egy hete, annyira biztos vagyok most
Wyatt
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy ezzel a zebra csapattal mi lesz ezek után. 😀 Mert erről fognak most beszélni egy héten keresztül, az tuti.

(Mibe került volna mind a 2 esetnél továbbengedni a játékot, és megvárni, hogy mi lesz? Így sikerült egy fumble visszahordást megszakítani és egy TD-t is elvenni. Így is - úgy is lett volna visszanézés mind a 2 esetben, az utóbbinál nyilván nem lett azért, mert nem szereztek belőle pontot.. mindegy végül.)
Hunreeth
Ne vicceljünk, semmi nem lesz 😊

Nekünk viszont pont ennyi kellett a végső lökéshez, szal köszönöm <3

Meg is raktam mindent
Wyatt
Az rendben van Wyatt,hogy mentálisan összekapja magát a csapat (ebben hiszek is) ,de attól még az Off. ugyanazokból az emberekből fog állni. Én nem érzem,hogy pusztán egy mentális löket elég lenne a támadó oldal súlyos hiányosságait elmaszkolni. Nincs futójáték,nincs potens TE játék,nincs megbízható O line. Ezt PO szintű csapatok ellen nem lehet lelkesedéssel pótolni.
Szerk: A két elsőkörösünk közül Michelnek volt 8 yardja,Harrynek 2 (!!!!) snapje,a 2. körért tradelt elkapó felé egy labda ment...
kolok1972
Én is ezekkel a gondolatokkal feküdtem le. December van és még mindig szokik össze TB az elkapókkal, illetve fél. Mert a nyomás jön és tegnap Karras kiesésével megint nagyon ergya volt az O fal. Így meg nem lehet...
Tök jó lenne ha nem adnánk az ellennek egy félidő előnyt, mert azért nehéz visszajönni mindig.
Ami még dühít, hogy tavaly olyan csapatok ellen kaptunk ki, akik nem is jutottak PO-ba. Most ha teszem azt még a Bills is elkap, lehet kapcsiból megyünk az 5. helyre! Pedig ha tegnap nyerünk, kb meg is lett volna a 2nd seed.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my words
Wyatt
Ha igazad lesz küldök egy karton Heinekent vagy 1 üveg Johhny Walkert
ThundersNFL
Vodka nem lehetne? Meglesz. Ez a vereség, most olyan erőket hoz, innentől L nem lesz
Wyatt
Akkor újabb gyűrű?

több mint 6 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
tegnapi meccs alapján el tudom képzelni hogy ez a csapat playoffban elmenetel a döntőig. tudom alapszakaszban se lehet tartalékolni, de úgy érzem fel fog pörögni januárban Brady és az alakulata, érezni fogják ott már a gyűrű közelségét és a védelem is úgy kezd minden meccset mint tegnap a második félidőt. persze kéne egy bye week is valahogy hogy BB jól felkészítse őket.
a sok bírói hiba miatt, egy KC ellen ez a vereség szinte győzelemnek tekinthető, és hát Mahomes-t így leradírozni (bár tudom idén nem 100%-os) az egy jó előjel a playoff előtt szerintem.
SB-ra is látok esélyt, mert a Ravens ellen most pár védelem elég jól fel tudott lépni és azok a videók sokat segíthetnek BB-nek a felékészülésbe, még mindig nem temetném el a Pats-et bár jobb csapatok ellen tényleg eddig vereségük van, de ez még mindig csak az alapszakasz és nem a rájátszás ahol ez belefér

Szerkesztette: Sifur
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Wyatt
Most fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Szerintem ez a vereség nagyon nagy indulatokat generál a csapatban.. És most jön Cincinnati..És tudjuk mi lett a vége amikor kaptunk egy zakót a Chiefs-től és csak a Bengalsra koncentráltunk...👊😎
kyobalu
Wyatt
Én is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.
Hunreeth
Így, a kövi 3 meccs meglesz, utána pedig még három. Ennél többet nem kérhetnénk. Amennyire letört voltam egy hete, annyira biztos vagyok most
Wyatt
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy ezzel a zebra csapattal mi lesz ezek után. 😀 Mert erről fognak most beszélni egy héten keresztül, az tuti.

(Mibe került volna mind a 2 esetnél továbbengedni a játékot, és megvárni, hogy mi lesz? Így sikerült egy fumble visszahordást megszakítani és egy TD-t is elvenni. Így is - úgy is lett volna visszanézés mind a 2 esetben, az utóbbinál nyilván nem lett azért, mert nem szereztek belőle pontot.. mindegy végül.)
Hunreeth

Meg is raktam mindent
Wyatt
Az rendben van Wyatt,hogy mentálisan összekapja magát a csapat (ebben hiszek is) ,de attól még az Off. ugyanazokból az emberekből fog állni. Én nem érzem,hogy pusztán egy mentális löket elég lenne a támadó oldal súlyos hiányosságait elmaszkolni. Nincs futójáték,nincs potens TE játék,nincs megbízható O line. Ezt PO szintű csapatok ellen nem lehet lelkesedéssel pótolni.
Szerk: A két elsőkörösünk közül Michelnek volt 8 yardja,Harrynek 2 (!!!!) snapje,a 2. körért tradelt elkapó felé egy labda ment...

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Imitheking New England Patriots 1 916

Hunreeth
Mi lenne? Boger evek ota az egyik legnagyobb fasz fobiro, ennek ellenere vigan vezeti a meccseket meg a PO-ban is.
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
És Te most mit érzel? Meddig tart az idei szezon?
kyobalu
Erre azt tudom mondani, hogy en kurvara szeretek pialni..

Aztan utolag, megtudtam, volt ugy hogy beestem a bokor kozepere hullareszegen is..

De felreszegen is azt lattam basssza meg, hogy ez gyalazatos...

Gyalazatos, JMD, BB es mki aki 1 hetig felkeszul az ellenfelbol es 1 felidon at pislog ezutan..

De a leggyalazatasobb az az, amikor felulkerekedsz, de alulmaradsz..

Mert itt ma este 1TD-t 2x sikerult elvenni..es bar egy hibat barmikor lehet korrigalni, ennyit nem...

Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Most ertem haza a kozos nezesbol...
Rajtunk nem mult..volt elso balozo profi rajatszas kaliber es megszokott ugyis SB iszunk feeling..

A magyar pats nation ujabb fejezetet eltuk megy egyutt...

LaFleur-on mulik meddig irjuk ezt tovabb..

Amig tart..addig..let's goooo 😊
topin
És Te most mit érzel? Meddig tart az idei szezon?

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Most ertem haza a kozos nezesbol...
Rajtunk nem mult..volt elso balozo profi rajatszas kaliber es megszokott ugyis SB iszunk feeling..

A magyar pats nation ujabb fejezetet eltuk megy egyutt...

LaFleur-on mulik meddig irjuk ezt tovabb..

Amig tart..addig..let's goooo 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
kyobalu
Wyatt
Hunreeth
Wyatt

Hunreeth

Meg is raktam mindent
Wyatt
Ha gazdag leszel, majd gondolj ránk. 😀

Mondjuk még abból a szempontból is jól jöttünk ki ebből, hogy PO előtt jött és tuti a részvétel rajta. Így azért talán a következő Pats meccseken is nagyobb nyomás lehet a sporikon...
Hunreeth
Annyit azért nem 😀

Nem kell nagy nyomásnak lennie. Csak az elmúlt meccsek mocskos elfújásait ne hozzák elő. Ha korrekt bíráskodás lesz, akkor már nincs para