New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Burkus: mi lesz Ab közhasználatú neve ezután itt a fórumon(BIg Ben mintájára)? És nem tartod problémásnak, hogy minden idők legjobb játékosa(ez nem is kérdés) egy "ilyen emberrel" osztja meg a családi fészket?ABarna
pfefe8
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Burkus: mi lesz Ab közhasználatú neve ezután itt a fórumon(BIg Ben mintájára)? És nem tartod problémásnak, hogy minden idők legjobb játékosa(ez nem is kérdés) egy "ilyen emberrel" osztja meg a családi fészket?
Steelers fan
több mint 5 éve
Elég nagy barom ez az AB de ez a sztori tényleg olyan hogy csak röhögni lehet rajta. Természetesen amennyiben tényleg igaz, akkor viselje a következményeit, de az hogy hirtelen előjön ez a maca és bedobja ezt a sztorit annyira véletlen mint az hogy ilyen gyorsan a Pats-hez szerződött. Vagy pénzt akar, vagy a játékost/csapatot próbálja "szabotálni". Újabb esete annak, hogy a hölgy miért csak most állt elő a történettel, mikor 1-2 év alatt volt rá bőven ideje.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
gedam
5 914
Hát ha ez bebizonyosodik akkor tuti repül, amit abban az esetben bőven meg is érdemel. Őszintén szólva elég nagy az ha, a látszat jelenleg inkább az, hogy egy golddigger a csaj.ez innen is nagyon gyenge lábakon áll. majd kap a luvnya 50000 dollárt oszt visszavonja a feljelentést.
Kapásból nagyon vékony jégen mozog AB, innentől egy rosszalló nézés is elég lehet a kivágásához.
Maniac84
olyan a sztori, mint a piroskás vicc, hogy visszajárt az erdőbe, hogy megerőszakolja a farkas. vicc.
több mint 5 éve
A hölgy rájött, hogy inkább megerőszakolták mint nem?Tényleg Kraft unga-bunga party ügyben lemaradtam. Nem provokációnak szántam, csak annyi lett itt a jogász hirtelen, hogy gondoltam "mélyítsük a szakmaiságot új dimenziókkal".
Áh... Eddig miért nem jelentkezett? Lassan az is kiderül, hogy TB és Gizi a világ legnagyobb örömlány hálózat főszervezői, Gizi a Madame, TB meg a főstrici 😂😂😂😂 Kraft papa meg a legjobb kuncsaft....
Ez az AB saga... Ahogy Sixo írta tényleg BK...
ThundersNFL
több mint 5 éve
Lehet ez is a Puppetmaster AB muve. Latta milyen jo a Titans, atmegy oda.Szerintem a Miamiba akar mennni, nem tetszett Brady otthona, meg Giselle nem adta könnyen magát. Hátha majd talál egy Hópihét 😛 😀
ulpianus
több mint 5 éve
Maniac84
592
Hát ha ez bebizonyosodik akkor tuti repül, amit abban az esetben bőven meg is érdemel. Őszintén szólva elég nagy az ha, a látszat jelenleg inkább az, hogy egy golddigger a csaj. Kapásból nagyon vékony jégen mozog AB, innentől egy rosszalló nézés is elég lehet a kivágásához.
Szerkesztette: Maniac84
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Volt egy nyitott kérdés, írtam egy objektív lehetőséget. Különben irónia (bocs, ha a tréfarépa rohadt volt)Semmiképpen se vedd ezt személyeskedésnek, de pont ti megkaptátok az ellenértékét, és vasárnap este semmivel se voltatok előrébb így se. De sok sikert kívánok a Steelersnek! Sok barátom szurkol nekik és szívesen látnék egy a vasárnapihoz hasonló meccset mondjuk a rájátszásban is 😊Én Brownt vágnám kiHa Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Hát, én már 3 napja az várom, hogy valaki megfejti ezt, de úgy látom, hogy senki se tudja a megoldást.
Persze ha addigra lesérül valaki, akkor nincs kérdés.
Burkus
De kiraknád azt az Olszewskit, aki törött orral visszamegy a pályára?
Vagy azt a Thomast, aki végigtolta a felkészülést, simán partner volt a kivágás + visszaigazolás projekthez? Az öreg imádja az ilyen csapatembereket. Sőt, nem imádja, hanem íííííííííímádja.
Gordonba most öltünk fél évet, meg egy rakás pénzt.
Harryt első körben draftoltuk. Dorset elkapott bármit, ami felé repült.
De tényleg egyszerűen nem értem, hogy mi volt a fejében BB-nek, amikor ajánlatot tett Brownnak. Ez nem túlbiztosítás, hanem túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túlbiztosítás.
Jó, velem is csak egyel többen vagyunk, mert én is csak kérdezni tudok 😀
Kollega
Fast Willie
Kollega
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Szerintem csak hekkelik a Halálcsillagot. Nehogy bánatában Gordon rágyújson......Az Oakland nem hagyta annyiban.
csi77
több mint 5 éve
Lehet ez is a Puppetmaster AB muve. Latta milyen jo a Titans, atmegy oda.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Kókusz8
89
Meyers és Olsewski helyzete biztos volt a jövő capmanagementje miatt.
több mint 5 éve
Szerintem csak hekkelik a Halálcsillagot. Nehogy bánatában Gordon rágyújson......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
A hölgy rájött, hogy inkább megerőszakolták mint nem?Áh... Eddig miért nem jelentkezett? Lassan az is kiderül, hogy TB és Gizi a világ legnagyobb örömlány hálózat főszervezői, Gizi a Madame, TB meg a főstrici 😂😂😂😂 Kraft papa meg a legjobb kuncsaft....
Ez az AB saga... Ahogy Sixo írta tényleg BK...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Mint a barátok közt, sosincs vége:twitter.com/benshpigel/status/1171581904669368325
twitter.com/AdamSchefter/status/1171594377984167936
twitter.com/DarrenHeitner/status/1171584983280095233
Szerkesztette: Sixo
több mint 5 éve
Sajnálom ezt az egész szituációt. Kicsit túl sokat láttuk a mosolygós cuki edzőbá arcát mostanában. Akkor most megmutatta, hogy még mindig ő a legridegebb arc a ligában, aki csak azt csinálja, amit abban a pillanatban a legjobbnak gondol a csapatának.Viszi a kamu playbookot.
Viszont a játékost és a cserepartnert is alaposan beárazta az Öreg azzal, hogy a csoport riválishoz tradelte el.
Kollega
több mint 5 éve
Sajnálom ezt az egész szituációt. Kicsit túl sokat láttuk a mosolygós cuki edzőbá arcát mostanában. Akkor most megmutatta, hogy még mindig ő a legridegebb arc a ligában, aki csak azt csinálja, amit abban a pillanatban a legjobbnak gondol a csapatának.Viszont a játékost és a cserepartnert is alaposan beárazta az Öreg azzal, hogy a csoport riválishoz tradelte el.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Bankigazgató úr 😊?tutti sérült, mé nem adja el a Raidersnek?Lecsaptak a telefont.
sutianap
ulpianus
több mint 5 éve
batyu
630
Fülig Jimmy ezt gondolta: "Kavarja ez, vagy nem kavarja?Utolso trade a 2 csapat kozott elvileg az volt, mikor BB hozzatok kerult.LOLNem nézek utána, de mintha rémlene, hogy BB eddig sosem tradelt a Jets-el. Érdekes, hogy pont most igen, de lehet úgy volt vele, hogy DT-ért ajándék a 6. kör, mert egyébként kivágná.
twitter.com/AdamSchefter/status/1171519764423856130
kisdef
ervinator
Beki
több mint 5 éve
Maniac84
592
LOLÉrthető racionális döntés (már csak azért is, hogy kicsit nagyobb legyen a mozgástér, mert szokatlanul szűken voltunk a cap alatt AB szerződtetése után), de én azért eléggé sajnálom.
kisdef
DT nagyon profi módon viselkedett nálunk (ahogy egész karrierje során) és a keretszűkítésnél lejátszott művelet után az is nyilvánvaló, hogy szeretett volna itt játszani. Szerintem maradt még nála a tankban, minden jót neki. (Remélem, hogy egyeztetve lett vele a csere és nem vettük el tőle ezzel azt a lehetőséget, hogy oda menjen ahova szeretne, mert azt biza kiérdemelte.)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Utolso trade a 2 csapat kozott elvileg az volt, mikor BB hozzatok kerult.LOLNem nézek utána, de mintha rémlene, hogy BB eddig sosem tradelt a Jets-el. Érdekes, hogy pont most igen, de lehet úgy volt vele, hogy DT-ért ajándék a 6. kör, mert egyébként kivágná.
kisdef
ervinator
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Akkor:tutti sérült, mé nem adja el a Raidersnek?Lecsaptak a telefont.
sutianap
ulpianus
- Halló BoB! Van egy veterán (sérült) elkapónk. Mit adnál érte?
több mint 5 éve
tutti sérült, mé nem adja el a Raidersnek?Lecsaptak a telefont.
sutianap
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
tutti sérült, mé nem adja el a Raidersnek?LOLNem nézek utána, de mintha rémlene, hogy BB eddig sosem tradelt a Jets-el. Érdekes, hogy pont most igen, de lehet úgy volt vele, hogy DT-ért ajándék a 6. kör, mert egyébként kivágná.
kisdef
ervinator
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A francba, kár érte 😕Akkor megvan a kérdésre a válasz. Sajnálom, de racionális döntés.
De igen, egyszerűen nem volt már ennyi hely :/
Wyatt