New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Annyira jó, hogy egy hete másról sem megy itt a téma, csak hogy a Pats megint csalt vagy hogy a Pats egy nemi erőszakolót tűr meg a csapatában.

Mondjuk a vasárnap esti meccsünkről olyan sokat nem lehetett beszélni, de akkor is jobban örülnék már valami szakmai kontentnek itt (jó nyilván itt most ha kamu az egész, akkor Brownt emiatt nem kéne basztatni, de amennyi balhé volt vele mostanában, azután nehéz őt alapból felhőtlen boldogsággal fogadni, miközben DT-nek egy szava nem volt még ahhoz sem, hogy megkértük, hogy Harry miatt menjen bele a cut-resignba. Arról nem beszélve, hogy Brown nélkül is bőven meglettünk volna kifejezetten minőségi szinten. Így viszont egy hete már megint erről beszél mindenki, nem pedig arról, hogy a csapat olyan szinten lépett elő a minimális favoritból egyértelmű bajnokesélyessé, hogy öröm volt nézni. A meccs előtt még 8-szoros pénzért lehetett megrakni a bajnoki címünket, most már „könyörög” a bet, hogy hadd fizessenek ki hamarabb kevesebbel, mert már csak 4.75-ért lehet fogadni)
Wyatt
Ezek az esélyek sajnos egy rossz tackle után tudnak a kukába menni. De amúgy persze megint igazad van.

Én viszont aggódok, hogy ennyi kavarást, ami most kialakult kívül, lehet-e valóban tartani az öltözőn. Oké, hogy Brady azt mondja, csak a Miamival foglalkozik, de ott sétálgat az öltözőben az az alak, akinek a feje felett ott a tornádó. Persze a játékosok valamennyire erre fel vannak készülve, de azért jó lenne, ha fejekbe ez nem mászna bele! Ez a sztori már önmagában mérgezővé teheti a légkört, még akkor is, ha Brown egy csöndes ki angyalként viselkedik nálunk. (Ami amúgy, mint tudjuk nem szokása.)

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Annyira jó, hogy egy hete másról sem megy itt a téma, csak hogy a Pats megint csalt vagy hogy a Pats egy nemi erőszakolót tűr meg a csapatában.

Mondjuk a vasárnap esti meccsünkről olyan sokat nem lehetett beszélni, de akkor is jobban örülnék már valami szakmai kontentnek itt (jó nyilván itt most ha kamu az egész, akkor Brownt emiatt nem kéne basztatni, de amennyi balhé volt vele mostanában, azután nehéz őt alapból felhőtlen boldogsággal fogadni, miközben DT-nek egy szava nem volt még ahhoz sem, hogy megkértük, hogy Harry miatt menjen bele a cut-resignba. Arról nem beszélve, hogy Brown nélkül is bőven meglettünk volna kifejezetten minőségi szinten. Így viszont egy hete már megint erről beszél mindenki, nem pedig arról, hogy a csapat olyan szinten lépett elő a minimális favoritból egyértelmű bajnokesélyessé, hogy öröm volt nézni. A meccs előtt még 8-szoros pénzért lehetett megrakni a bajnoki címünket, most már „könyörög” a bet, hogy hadd fizessenek ki hamarabb kevesebbel, mert már csak 4.75-ért lehet fogadni)

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Kaphatnék erről egy linket, mert amikor rákeresek mindenhol "Civil"-t ír. Nem kötekedésből, csak nem akarok dezinformálni.
rokaur
Azért azt olvasod, mert egyelőre(?) civil is. Az a pittsburgh-i kerületi ügyész, amelyik tegnap azt mondta, hogy "utánanéz", később nyilatkozta, hogy nem fognak nyomozni. Aztán egy másik helyi hivatal meg arról beszélt, hogy nem is a zaklatás volt eredetileg sem az ügyész asztalán, hanem valami floridai eset, ami gyermek "bántalmazással" (nem bántalmazás, csak nem jut eszembe a jó magyar szó, lényeg, hogy gyermek kárára történt valami) kapcsolatosan nyomoztak volna, de elvetették. Van itt minden mint a bucsuban, kár foglalkozni vele addig amíg le nem tisztul. Nektek az lesz a fontos úgyis, hogy Goodell mire jut majd.
peterk2005
Nekem csak azért lényeges mert én a büntető eljárást "komolyabbnak" gondolom, szóval inkább valósnak ha már hivatalból történik, konkrét bizonyítékok alapján.
Másrészről az NFL-nek is óvatosnak kell lennie, ha minden ilyen alapján eltiltanak valakit akkor komoly fegyvert adnak azok kezébe akiknek van valami kompromittáló üzenet a kezébe játékosokkal szemben akarva akaratlanul arra ösztönözve őket, hogy inkább fizessenek még ha "ártatlanok" is.
Megjegyzem, a fentit nem kimondottan AB esetére mondom, ott tuti volt valami már csak az a kérdés beleegyezett e a hölgy vagy sem, ezt pedig megítélni nagyon nehéz.
rokaur
Bocs, erről lemaradtam:  www.masslive.com/patriots/2019/09/antonio-brown-rape-allegations-pittsburgh-da-clarifies-his-office-is-not-investigating-patriots-receiver-report.html

A másik ügy ez lehet:
 www.wpxi.com/sports/nfl/pittsburgh-steelers/lawsuit-claiming-antonio-brown-threw-furniture-from-balcony-nearly-hitting-toddler-resolved/849604305

Fast Willie
több mint 5 éve
gedam 5 914
ab leszedte a twitteréről azt a pénzfürdős grafikát☹️
pedig ki akartam javítani, hogy a csajra szórja a lóvét. vki megcsinálhatná.
több mint 5 éve
Kaphatnék erről egy linket, mert amikor rákeresek mindenhol "Civil"-t ír. Nem kötekedésből, csak nem akarok dezinformálni.
rokaur
Azért azt olvasod, mert egyelőre(?) civil is. Az a pittsburgh-i kerületi ügyész, amelyik tegnap azt mondta, hogy "utánanéz", később nyilatkozta, hogy nem fognak nyomozni. Aztán egy másik helyi hivatal meg arról beszélt, hogy nem is a zaklatás volt eredetileg sem az ügyész asztalán, hanem valami floridai eset, ami gyermek "bántalmazással" (nem bántalmazás, csak nem jut eszembe a jó magyar szó, lényeg, hogy gyermek kárára történt valami) kapcsolatosan nyomoztak volna, de elvetették. Van itt minden mint a bucsuban, kár foglalkozni vele addig amíg le nem tisztul. Nektek az lesz a fontos úgyis, hogy Goodell mire jut majd.
peterk2005
Nekem csak azért lényeges mert én a büntető eljárást "komolyabbnak" gondolom, szóval inkább valósnak ha már hivatalból történik, konkrét bizonyítékok alapján.
Másrészről az NFL-nek is óvatosnak kell lennie, ha minden ilyen alapján eltiltanak valakit akkor komoly fegyvert adnak azok kezébe akiknek van valami kompromittáló üzenet a kezébe játékosokkal szemben akarva akaratlanul arra ösztönözve őket, hogy inkább fizessenek még ha "ártatlanok" is.
Megjegyzem, a fentit nem kimondottan AB esetére mondom, ott tuti volt valami már csak az a kérdés beleegyezett e a hölgy vagy sem, ezt pedig megítélni nagyon nehéz.
rokaur
Bocs, erről lemaradtam:  www.masslive.com/patriots/2019/09/antonio-brown-rape-allegations-pittsburgh-da-clarifies-his-office-is-not-investigating-patriots-receiver-report.html
több mint 5 éve
rokaur 869
rokaur
peterk2005
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
rokaur
Azért azt olvasod, mert egyelőre(?) civil is. Az a pittsburgh-i kerületi ügyész, amelyik tegnap azt mondta, hogy "utánanéz", később nyilatkozta, hogy nem fognak nyomozni. Aztán egy másik helyi hivatal meg arról beszélt, hogy nem is a zaklatás volt eredetileg sem az ügyész asztalán, hanem valami floridai eset, ami gyermek "bántalmazással" (nem bántalmazás, csak nem jut eszembe a jó magyar szó, lényeg, hogy gyermek kárára történt valami) kapcsolatosan nyomoztak volna, de elvetették. Van itt minden mint a bucsuban, kár foglalkozni vele addig amíg le nem tisztul. A nő mindenesetre rendőrségi (büntetőügyi) feljelentést nem tett.

Egyébként nem tök mindegy? Nem elbagatellizálni akarom, de úgyse tudjuk, hogy mi történt, a jogi ügyek majd lezajlanak, az a nőt és Brownt fogják érinteni. Futball szempontból úgyis egy dolog lesz fontos, hogy Goodell mire jut majd. Az meg nem azon múlik, hogy criminal vagy civil eljárásba keveredett-e.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
rokaur 869
Ahogy én olvasom az amerikai médiában ez egy "civil" ügy ahol ugye megállapodhatnak a felek, semmi büntetőjogi vonatkozása nincs (nem folyik nyomozás erőszak miatt), ilyen ügyeknél pedig nagyon fontos az időzítés, sőt csak az számít ezért is nem Raiders bosszúrol van szó. Ha nyomást szeretnél tenni AB-re, hogy biztos fizessen mikor tennéd? Lassan már egy éve csak problémázik, mindenkinek elege lett már belőle elérte, hogy oda kerüljön ahova ő akar. Na pont most nem akarsz a hirekben lenni, most helyezel rá nyomást. Ha lehet hinni pár kinti ügynöknek, ilyen kb minden héten előfordul csak megy a fizetés rögtön mert - ahogy az "áldozatok" is tudják - nem tudod bizonyítani, hogy nem történt erőszak viszont a stigmát megkapod.
Azért nekünk az ő világukat nehéz elképzelnünk, gyakorlatilag papírt kellene áláirniuk mindenkivel akivel összejönnek mert nagyon nagyon sokan arra játszanak, hogy teherbe essenek egy sztártól (18 év eltartás) és ha az nem sikerül akkor legalább egy civil ügy keretében egy erőszak botránnyal még mindig tudnak egy egyszeri összeget elkérni.
Szerintem BB kismillió ilyen ügyet kezelt már (öltözőn belül is elég sok embernek lehetett ilyen), csak a legtöbb nem nyilvános, ezért nem fogják kitenni.
ui: sajnos az ilyen a legjobban az igazi áldozatokank szokott betenni, persze ha AB bünös akkor rohadjon meg és nem érdemel lehetőséget az NFL-ben.
rokaur
Hivatalból folyik nyomozás, az ügyészség megindította, szóval már crime státuszban van az ügy, nem csupán polgári követelés, az párhuzamosan zajlik. Ez ugye elméleti lehetőséget már ad az excemption list-re rakásra, de fogalma nincs senkinek, hogy mekkora bizonyosság kell Goodynak, hogy meglépje.

De ez mi ez (egy FK commentből) ??? : " valami hazugságvizsgálós vallomás is van, ami bizonyítja, hogy AB a nő hátára maszturbált (amivel később SMS-ben kérkedett is) és utána megerőszakolta."
Fast Willie
több mint 5 éve
Ahogy én olvasom az amerikai médiában ez egy "civil" ügy ahol ugye megállapodhatnak a felek, semmi büntetőjogi vonatkozása nincs (nem folyik nyomozás erőszak miatt), ilyen ügyeknél pedig nagyon fontos az időzítés, sőt csak az számít ezért is nem Raiders bosszúrol van szó. Ha nyomást szeretnél tenni AB-re, hogy biztos fizessen mikor tennéd? Lassan már egy éve csak problémázik, mindenkinek elege lett már belőle elérte, hogy oda kerüljön ahova ő akar. Na pont most nem akarsz a hirekben lenni, most helyezel rá nyomást. Ha lehet hinni pár kinti ügynöknek, ilyen kb minden héten előfordul csak megy a fizetés rögtön mert - ahogy az "áldozatok" is tudják - nem tudod bizonyítani, hogy nem történt erőszak viszont a stigmát megkapod.
Azért nekünk az ő világukat nehéz elképzelnünk, gyakorlatilag papírt kellene áláirniuk mindenkivel akivel összejönnek mert nagyon nagyon sokan arra játszanak, hogy teherbe essenek egy sztártól (18 év eltartás) és ha az nem sikerül akkor legalább egy civil ügy keretében egy erőszak botránnyal még mindig tudnak egy egyszeri összeget elkérni.
Szerintem BB kismillió ilyen ügyet kezelt már (öltözőn belül is elég sok embernek lehetett ilyen), csak a legtöbb nem nyilvános, ezért nem fogják kitenni.
ui: sajnos az ilyen a legjobban az igazi áldozatokank szokott betenni, persze ha AB bünös akkor rohadjon meg és nem érdemel lehetőséget az NFL-ben.
rokaur
Hivatalból folyik nyomozás, az ügyészség megindította, szóval már crime státuszban van az ügy, nem csupán polgári követelés, az párhuzamosan zajlik. Ez ugye elméleti lehetőséget már ad az excemption list-re rakásra, de fogalma nincs senkinek, hogy mekkora bizonyosság kell Goodynak, hogy meglépje.

De ez mi ez (egy FK commentből) ??? : " valami hazugságvizsgálós vallomás is van, ami bizonyítja, hogy AB a nő hátára maszturbált (amivel később SMS-ben kérkedett is) és utána megerőszakolta."
több mint 5 éve
Elég nagy barom ez az AB de ez a sztori tényleg olyan hogy csak röhögni lehet rajta. Természetesen amennyiben tényleg igaz, akkor viselje a következményeit, de az hogy hirtelen előjön ez a maca és bedobja ezt a sztorit annyira véletlen mint az hogy ilyen gyorsan a Pats-hez szerződött. Vagy pénzt akar, vagy a játékost/csapatot próbálja "szabotálni". Újabb esete annak, hogy a hölgy miért csak most állt elő a történettel, mikor 1-2 év alatt volt rá bőven ideje.
jamaicababa
olvastátok a sztorit?
qrvajó
ilyen biblia tanulócsoportban 😝ismerkedtek meg a fősulin, aztán megszakadt a kapcsolat, majd 2017-ben ab felvette, hogy
segítse a kondizásban😂😂😂, mer olyan ember nem volt annál az ócska frencsájznál, aki értet volna ilyesmihez. aztán júniusban megvadult ab: először csókra kényszerítette. aztán egy hónappal később, már miamiban ab házában váratlanul maszturbálni kezdett ez az állat és amíg elfordult, mert nem bírta nézni, ráverte a hátára. ekkor már elkapta vmiféle rossz sejtelem, hogy ez mégsem az a bráder-sziszter kapcsolat, ahogy ő gondolta. végül egy miamiban átmulatott este után elment ab házába megint, egy kicsit rekreálni, enni, inni, mer az máshol miamiban nincs, csak ab házában és akkor megerőszakolta. azóta nem eszik, nem alszik, elhagyta a vőlegénye( monyuk nem csodálom)
gedam
"Asz biztos, hoty nagyon valószínűjen hangzik."
😊
bcsarli
OFF: Pont az olyanok miatt nem mernek elojonni a valodi aldozatok, mint te.
undisputedly
Éééén? Miért nem mernek miattam előjönni a valódi áldozatok?!
Ami le van írva az alapján elég gyenge lábakon áll a történet, de majd remélem kiderül az igazság.
bcsarli
pont ez a baj ezekkel a bántalmazos sztorikkal, hogy általában csak tanuvallomások és közvetett bizonyítékok vannak és az igazság szinte sosem derül ki, csak álláspontok, érdekek. aztán a bíró majd kb. megérzésre dönt, kinek hisz, kinek ellentmondásosabb a sztorija. ezért szoktak megegyezni ilyen ügyekben, ab is jobban teszi, ha lenyeli a békát és fizet, különben évekig járhat bíróságra.
gedam
Ez tok mindegy. Hardyt az nfl ugy is eltiltotta egy evre, hogy a csavo ellen ejtettek a vadakat. Tok mindegy, hogy Brownt bunosnek talaljak e, az nfl kulon dolgozik, kenye es kedve szerint.

De apro veletlen, hogy ahol Brown van, ott hamar valami balhe es lesz. A sok gocpontban egy kozos van, ez a kedves uriember. Az nfl-nek reg el kellene tiltania, mert mar egy ideje karositja a liga amugy sem epp makulatlan hirnevet.
Stez
Nem tisztem védeni Brownt, nem is szeretném (ügyvédként jó lenne, mert szép tiszteletdíjat hozna 😊 ) , de milyen balhéja is volt eddig? Hogy kiabált a GM-el? Hogy nem akart lemondani a sisakjáról? Csúnya fiú...

Szerintem inkább arról szól a dolog, hogy valahogy befolyásolni kellene a MOST nagyon egyértelműnek tűnő oddsokat az idei szezont illetően... Gondolom, az NFL-nél szerződés bejelentését követően átnézték az eddigi Brown sztorit töviről-hegyire és mivel nincs tampering (vagy nem bizonyítható), a GM-vel való ordítozás pedig nem szankcionálható (ennek alapján a fél ligát el lehetne tiltani), akkor kerestek valami újat. Én hiszek a véletlenekben, abban, hogy ez a hölgy PONT AKKOR bukkan fel a kétéves történetével, amikor látszik, hogy ha tetszik, ha nem, Brown a Pats elkapója lesz és a Steelers elleni meccs Brown és Harry nélkül is elég egyértelmű statement volt az erőviszonyokat illetően. Én is azt gondolom, hogy éppen ügyet kreálnak az eltiltáshoz, ha bűnös, ha nem. (Ha jól emlékszem, Roethlisbergert is eltiltották négy meccsre, vádelejtés ide vagy oda.)

Szerintem Brady is érdemel négy meccses eltiltást, mert egy ilyen alakot a házába fogad.
Burkus
 www.cbsnews.com/news/antonio-brown-steelers-wide-receiver-accused-nearly-hitting-toddler-furniture-thrown-from-balcony-2018-10-09/
Fast Willie
Azért ez nem egy késelés, nemi erőszak vagy az asszony agyonrugdosása egy liftben/folyosón. Még csak nem is a gyerekem agyonverése/karjának eltörése, amit a Chiefs gáncstalan lovagjai eg rekordszerződéssel ismertek el. 😊 Az ember megnézi az Any Given Sundayt vagy a Ballers-t és látja, hogy milyen világból jön ezeknek a srácoknak a nagy része és mennyire úgy érzi, hogy nincsenek határok és korlátok, ha NFL játékos, pláne sztár lesz. Bradyk, Manningek, Luckok, Breesek, Wattok (a névsor nem taxatív, csak példálozó) kevesen vannak, aki el tudják viselni a hírnév és a vagyon erkölcsi súlyát.
Burkus
Az eredeti hsz-edben azt kérdezted: "de milyen balhéja is volt eddig?".

Én erre linkeltem, hogy azért a randalírozás, erőszakosság, agresszió nem állt messze tőle az elmúlt 1-2 évben. Nem egy szent a lelkem.

Nem hasonlítottam sem Ray Rice-hoz, Sem Kareem Hunthoz, sem AP-hez, sem Aaron Hernandezhez.

Különben Chelsie Kyrissel van három gyerekük, szóval annyira nem elegáns a személyi tréneredet dugdosni a háttérben, de hát kinek mi
több mint 5 éve
rokaur 869
*AB cirkuszi korulmenyek kozott kirugatja magat majd kb masnap leigazol a Pats-hez, akik elso korosert vittek volna a Steelerstol*

Pats szurkolo: "A sok irigy nfl fan itt ekezi a csapatot, de mindenki aki tamperinget emleget hulye, nincs ra bizonyitek meg amugy is bevett szokas. Alljatok le a konteokkal!"

*Korabbi szemelyi edzoje nemi eroszak miatt karteritest kovetel a birosagon AB-tol*

Pats szurkolo: "A Raiders bosszuja, hat nem latjatok?!?!"
undisputedly
Ilyet én is tudok:
*EGYVALAKI leírja, hogy szerinte a Raiders bosszúja.
Nem Pats szurkoló: "Azthiszik a Pats szurkolók, hogy a Raiders bossszúja."
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
*AB cirkuszi korulmenyek kozott kirugatja magat majd kb masnap leigazol a Pats-hez, akik elso korosert vittek volna a Steelerstol*

Pats szurkolo: "A sok irigy nfl fan itt ekezi a csapatot, de mindenki aki tamperinget emleget hulye, nincs ra bizonyitek meg amugy is bevett szokas. Alljatok le a konteokkal!"

*Korabbi szemelyi edzoje nemi eroszak miatt karteritest kovetel a birosagon AB-tol*

Pats szurkolo: "A Raiders bosszuja, hat nem latjatok?!?!"
több mint 5 éve
rokaur 869

Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Bocs, de most mint jogász..
Ha eljárást indítasz, főleg 1-2 év távlatában, feltehetően a jogi tanácsadóid javaslatára, akkor több, mint valószínű, hogy nem csak a tanúvallomásod van..
A pletyka az, hogy a Raiders áll a csaj mögött, s feltehetően bosszúsak AB miatt..Ha az ő jogi csapatuk úgy vélte, hogy érdemes eljárást indíttatni, akkor lesz ott több üzenet, e-mail, talán hangfelvétel, video, vagy más tanú is a tasakban..Ha meg ez lehet, akkor lehet csúnya vége is..
Blöffre, bárminemű bizonyíték nélkül nem indít épeszű nő ilyen eljárást még az USA-ban sem Djerekek..
De ez nem 2-3 hét alatt fog kiderülni, az tuti..
A kérdés, hogy emiatt AB-t felfüggeszti az NFL vagy nem..
Szerintem amíg nincs büntetőjogi döntés, addig faramuci lenne az eltiltás, vagy felfüggesztés..Főleg Rothlisberger ügyeinek függvényében..De úgy tűnik, hogy AB két franchise-nál nagyon kiverte a biztosítékot, ők erősen tolják ezt a sztorit, így bármi lehet az ügyben.. 😕
kyobalu
Komolyan elhisszük, hogy a közös profitban érdekelt tulajdonosok azért rontják az NFL jó hírét, mert a másik csapat felszedte az általuk kivágott játékost. Ne vicceljünk már...

A Steelersnél meg miért lenne kiverve a biztosíték. Kaptak két draftpicket, és megszabadultak ettől a fèlbolodtól.

Az NFL egy 10+ milliárd dolláros üzleti vállalkozás, ahol a dollármilliárdos üzletemberek gyakorlatilag partnerek, bevételeik nagyobb része közös forrásból jön (pl: közvetítési díjak).
LordTamas
Hát szerintem most naív vagy..
AB akkorát szart a Raiders asztalára, hogy még most is pucolják..Megalázta, lehetetlen helyzetbe hozta az edzőt, ordibált, szinte tettlegességig ment a GM-el..Megúnták, kirúgták inkább, mint a szart..
Akit kinéztek a franchise-uk legtehetségesebb elkapójának, a csapat megmentőjének az meg 5 órán belül leigazolt a Birodalomhoz..
Erre rá 3 napra meg megjelenik egy csaj, aki nemi erőszakkal vádolja..
Nincs összefüggés? Nemár..
A Raiders nem hiszem, hogy a Peccel akar kiszúrni direktben, de AB-vel viszont nagyon..Ahogy lehet, amit lehet..Meghurcolni, ellehetetleníteni, ha lehet elítélni, felfüggeszteni..Mind1 csak téma legyen, beszéljenek róla, lehetőleg minél többet, minél rosszabbat..Ha meg emiatt a Birodalom is szív egy picit, annak meg 31 csapat örül..Ezasztori..
Nem kedvelem én sem AB-t, nem egy észlény, nem szimpatikus, sose volt, DE egy top3-as elkapó..
Dolgozza szét a belét termelje a yardokat, pontokat, húzza a szekeret, legyen csapatjátékos..
Ha beáll a sorba, nem primadonnáskodik talán meg is kedveljük..
DE ne törjünk pálcát a feje fölött, amikor tényleges erőszakolók, gyilkosok, feleség és gyerekverők játszanak, játszottak a ligában nagy pénzért..
Egy kényes ügyet indítottak ellene, aminek a végét még senki sem tudja..Amíg nem mondják ki, hogy bűnös, addig egy szögegyszerű, nem túl okos, DE zseniális képességű NFL playa..
Hagyjuk had mutassa mire képes nálunk..
Peace.. 😊
kyobalu
De azert ha mondjuk a Pats jelenlegi legnagyobb AFC-ellenfelenel, a Chiefsnel lenne mondjuk, akkor persze tiltsak el, gondolom. ^^

Vicces dolog az elfogultsag es a kettos merce. Az elmult heten csodak csodajara valahogy meglagyult AB fele a Pats-fanok szive. XD

Pedig mar az onmagaban eltiltast erdemelne, hogy nekiment Mayocknak. Nem a mostani kamubalhe a gaz szerintem, nem is arrol beszeltem korabban. Ezert nyilvan nonsense az eltiltas, az oaklandi balhe miatt kellene a kormere nezni. Csak hat ilyen ez az NFL, ha ralepsz egy gyufara, jon is az eltitlas egybol, ha meg jol megagyalsz valami not, azt meg hajlamosak vihogva elnezni. Szoval kovetkezetes.

több mint 5 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ha eljárást indítasz, főleg 1-2 év távlatában, feltehetően a jogi tanácsadóid javaslatára, akkor több, mint valószínű, hogy nem csak a tanúvallomásod van..
A pletyka az, hogy a Raiders áll a csaj mögött, s feltehetően bosszúsak AB miatt..Ha az ő jogi csapatuk úgy vélte, hogy érdemes eljárást indíttatni, akkor lesz ott több üzenet, e-mail, talán hangfelvétel, video, vagy más tanú is a tasakban..Ha meg ez lehet, akkor lehet csúnya vége is..
Blöffre, bárminemű bizonyíték nélkül nem indít épeszű nő ilyen eljárást még az USA-ban sem Djerekek..
Szerintem amíg nincs büntetőjogi döntés, addig faramuci lenne az eltiltás, vagy felfüggesztés..Főleg Rothlisberger ügyeinek függvényében..De úgy tűnik, hogy AB két franchise-nál nagyon kiverte a biztosítékot, ők erősen tolják ezt a sztorit, így bármi lehet az ügyben.. 😕
kyobalu
Komolyan elhisszük, hogy a közös profitban érdekelt tulajdonosok azért rontják az NFL jó hírét, mert a másik csapat felszedte az általuk kivágott játékost. Ne vicceljünk már...

A Steelersnél meg miért lenne kiverve a biztosíték. Kaptak két draftpicket, és megszabadultak ettől a fèlbolodtól.

Az NFL egy 10+ milliárd dolláros üzleti vállalkozás, ahol a dollármilliárdos üzletemberek gyakorlatilag partnerek, bevételeik nagyobb része közös forrásból jön (pl: közvetítési díjak).
LordTamas
AB akkorát szart a Raiders asztalára, hogy még most is pucolják..Megalázta, lehetetlen helyzetbe hozta az edzőt, ordibált, szinte tettlegességig ment a GM-el..Megúnták, kirúgták inkább, mint a szart..
Akit kinéztek a franchise-uk legtehetségesebb elkapójának, a csapat megmentőjének az meg 5 órán belül leigazolt a Birodalomhoz..
A Raiders nem hiszem, hogy a Peccel akar kiszúrni direktben, de AB-vel viszont nagyon..Ahogy lehet, amit lehet..Meghurcolni, ellehetetleníteni, ha lehet elítélni, felfüggeszteni..Mind1 csak téma legyen, beszéljenek róla, lehetőleg minél többet, minél rosszabbat..Ha meg emiatt a Birodalom is szív egy picit, annak meg 31 csapat örül..Ezasztori..
Nem kedvelem én sem AB-t, nem egy észlény, nem szimpatikus, sose volt, DE egy top3-as elkapó..
Dolgozza szét a belét termelje a yardokat, pontokat, húzza a szekeret, legyen csapatjátékos..
DE ne törjünk pálcát a feje fölött, amikor tényleges erőszakolók, gyilkosok, feleség és gyerekverők játszanak, játszottak a ligában nagy pénzért..
Egy kényes ügyet indítottak ellene, aminek a végét még senki sem tudja..Amíg nem mondják ki, hogy bűnös, addig egy szögegyszerű, nem túl okos, DE zseniális képességű NFL playa..
Peace.. 😊
kyobalu
Nekem azért nem meggyőző a gondolatmeneted, mert ezzel magukat károsítják meg. Aztán lehet, hogy pont nem számít az a pár néző, aki emiatt a balhé miatt fordulna el az NFLtől, és megéri kicsinálni AB-t, üzenve a NFLPA-nek is a CBA előtt.

Egy biztos; nem fogjuk tudni az igazságot biztosan.
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
kyobalu

LordTamas
Peace.. 😊

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve

LordTamas
Azért ha úgy gondolják, hogy az érdekeiket szolgálja, azért betesznek egymásnak időnként. A deflategate pl. mi volt? De ebben az esetben egyetértek. Csak úgy bosszúból, vagy hobbiból nem állnak le egymást sz*rral dobálni a tulajok. A Steelersnek oka sincs rá, örülnek, hogy már nincs ott. Ők még relative jól kijöttek belőle. A Raiders nagyobbat szívott, de azért egy 3-kör nem az az ár, amiért életszerű, hogy revansot vegyenek. A Patstől semmiképpen, hiszen nem a Pats b*szta őket át, Brown meg egy játékos. Nem az ő pályájuk, nem partner egy tulajdonosi szinten. Ha már sok belőle, akkor elzavarják oszt jóvan. Nem kezdenek hadjáratot ellene.
peterk2005
A deflategate nem rombolta az NFL “összhírnevét”, sőt, volt téma màsfél offseasonban, utána Brady revenge-tour, happy end, stb. Kicsit laposabb labdák miatt. Tuti megérte a ligának, beleértve Kraftot is, anyagilag az egész balhé.

A köztörvényes esetek egész màs tészta, az mindenkinek rossz. Legfeljebb elkenni lehet, vagy várni, hogy elfelejtődjön. Làsd Adrian Peterson.

Ettől függetlenül büdös az egész Brown sztori, nekem is golddigger szaga van a dolognak. De, hogy 100szor szívesebben drukkolok egy Edelmannak, mint AB-nek, az biztos.

Szerkesztette: LordTamas
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

LordTamas
Azért ha úgy gondolják, hogy az érdekeiket szolgálja, azért betesznek egymásnak időnként. A deflategate pl. mi volt? De ebben az esetben egyetértek. Csak úgy bosszúból, vagy hobbiból nem állnak le egymást sz*rral dobálni a tulajok. A Steelersnek oka sincs rá, örülnek, hogy már nincs ott. Ők még relative jól kijöttek belőle. A Raiders nagyobbat szívott, de azért egy 3-kör nem az az ár, amiért életszerű, hogy revansot vegyenek. A Patstől semmiképpen, hiszen nem a Pats b*szta őket át, Brown meg egy játékos. Nem az ő pályájuk, nem partner egy tulajdonosi szinten. Ha már sok belőle, akkor elzavarják oszt jóvan. Nem kezdenek hadjáratot ellene.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
kyobalu

több mint 5 éve
A vád az a charge. (Impeachment speciális esetekben.)
Chungot sem vádolták meg, hanem arról döntött a grand jury, hogy vádemelés lesz és ebben fogják meghallgatni Chungot jövő tavasszal. Nincs vád ott sem.
Szerintem ez a jogi mező kicsit ingoványos Neked 😊
Burkus
Az "indictment" is vádemelés, csak a grand jury-tól jön, nem az államügyésztől. Szövetségi eljárás esetén szokott lenni (mert az alkotmányuk "elvileg" megköveteli), állami eljárásnál nem mindig, és nem minden államban. Magyar értelemben nem tudod szétválasztani a kettőt, egy szavunk van rá. Mindkettő formális, hivatalos aktus, ami után letartóztathatnak, előzetesbe rakhatnak, megindul ellened az eljárás. (Indictment után nem szükséges minden esetben prosecutor charge, anélkül is lefolytatható az eljárás, esettől, típustól, stb. függően. Az "impeachment" amit említesz, az pedig egy speciális fajtája az "indictment"-nek, kormányzati pozícióban levők ellen. "Impreachment" történesesen gyakorlatilag mindig grand jury-tól érkezik, az ügy jellege miatt. De ezt ne itt vitassuk meg. Chungot megvádolták, hivatalosan már ártatlannak is vallotta magát. Érdekes értelmezés lenne, ha úgy vallaná magát ártatlannak, hogy még nincs ellene vád 😀)

De mindegy a jog, a lényeg az, hogy ha Brownnak tudomása volt arról, hogy bármilyen eljárás, per készül vagy folyik ellene, arról tájékoztatnia kellett volna a klubot. Huntot pl. sosem vádolták meg, mégis azon az alapon b*szta ki a Chiefs, hogy elhallgatta előlük a teljes tényállást. A liga is hivatalos vád nélkül meszelte el. Úgyhogy personal conduct policy megsértéséhez nem kell feltétlenül vádig várni. (Igazából bármilyen komolyabb jogi "incident"-ről, akár van büntetőügyi következménye, akár nincs.) Mivel Brown esete aláírás előtt történt, a klub akár vissza is perelheti Brown-t ezen az alapon. De mindez megint mellékes, engem a jogi szirszar nem érdekelt. Annyit mondtam, hogy Brown már a 3. csapatot cseszte át rövid fél év alatt így vagy úgy. Ami nagy valószínűséggel tény. Fasza egy csávó... (meg az ügynöke is).

több mint 5 éve
a pittsburghi ügyészség eljárást indít AB ügyében büntető vonalon.
Amadeus
Eddig Kraft is eljutott.
peterk2005
El lehet poénkodni, de egy hivatalból indított büntető eljárás már nem a "pénzt akar csak a kurva" kategória.
Amadeus
A Kraft ügy sem volt az. Te jogász vagy, nem kell neked mondanom, hogy a hivatalból indított eljárásnak hány szakasza van még ez után. Ettől még lehet "csak pénzt akar a kurva" lezárás is belőle. Ha a nő nem egy idétlen, megbízhatatlan, értékelhetetlen hadovát adott elő, akkor az ilyen ügyeket azért meg szokták nézni.

Engem a jogi része nem nagyon érdekel. Az legyen az igazságszolgáltatás feladata. Ha közben kijön egy hangfelvétel, akkor majd véleményt mondok - morális alapon, a jogi része akkor sem fog érdekelni -, ha nem, akkor meg megvárom az ítételet és kész.

A pikánsabb oldala a dolognak - ez futball szempontból érdekesebb számomra -, hogy az ügy ugyan most került elő, de nem most kezdődött. Brown már nagy valószínűséggel tudta egy ideje. Azaz, amikor a szerződést aláírta a Pats-al, akkor ezt az információt közölnie kellett volna. (Ha az ügynöke is tudott róla, akkor neki is.) A Patriots reakciók szerint erről ők nem tudtak, ergó Brown elhallgatta. Azaz, a Pats-el is kib*szott. Hogy mennyire, azt majd meglátjuk (ha exempt listára kerül akkor alaposan, mert akkor a fizetését utalni kell, de nem játszhat). Mindenesetre ez fél év alatt a 3. csapat lenne...
peterk2005
Mit? Hogy van egy nő, akivel van egy kapcsolata? Vagy hogy a nő már le akarta húzni párszor? Vagy hogy hány nővel és milyen kapcsolatban áll?

A feljelentést kedden tette a nő, ráadásul Floridában. "In a lawsuit filed Tuesday in the Southern District of Florida, Brown was accused of sexual assault on three separate occasions including rape in 2018 by a former trainer." Hogyan számolhatott volna be róla Brown három nappal korábban? Vagy azt kellett volna mondania, hogy három nap múlva feljelentik?
Burkus
Koltoi igazsagszolgaltatas. Rapistburger mi? 😂😂😂
Blevi
Azért ne felejtsük, ha igaz a story, az még bőven a Steelerses időkben esett meg, szóval nagy igazságszolgáltatást nem látok a dologban.

Persze emellett nyilván megérdemel Brady minimum 4 meccses eltiltást a közös szelfiért.

Személy szerint nem örültem az igazolàsnak, most meg végképp azt mondom, hogy ki kéne vàgni a francba. Mármint AB-t, nem Brady-t...
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
a pittsburghi ügyészség eljárást indít AB ügyében büntető vonalon.
Amadeus
Eddig Kraft is eljutott.
peterk2005
El lehet poénkodni, de egy hivatalból indított büntető eljárás már nem a "pénzt akar csak a kurva" kategória.
Amadeus
A Kraft ügy sem volt az. Te jogász vagy, nem kell neked mondanom, hogy a hivatalból indított eljárásnak hány szakasza van még ez után. Ettől még lehet "csak pénzt akar a kurva" lezárás is belőle. Ha a nő nem egy idétlen, megbízhatatlan, értékelhetetlen hadovát adott elő, akkor az ilyen ügyeket azért meg szokták nézni.

Engem a jogi része nem nagyon érdekel. Az legyen az igazságszolgáltatás feladata. Ha közben kijön egy hangfelvétel, akkor majd véleményt mondok - morális alapon, a jogi része akkor sem fog érdekelni -, ha nem, akkor meg megvárom az ítételet és kész.

A pikánsabb oldala a dolognak - ez futball szempontból érdekesebb számomra -, hogy az ügy ugyan most került elő, de nem most kezdődött. Brown már nagy valószínűséggel tudta egy ideje. Azaz, amikor a szerződést aláírta a Pats-al, akkor ezt az információt közölnie kellett volna. (Ha az ügynöke is tudott róla, akkor neki is.) A Patriots reakciók szerint erről ők nem tudtak, ergó Brown elhallgatta. Azaz, a Pats-el is kib*szott. Hogy mennyire, azt majd meglátjuk (ha exempt listára kerül akkor alaposan, mert akkor a fizetését utalni kell, de nem játszhat). Mindenesetre ez fél év alatt a 3. csapat lenne...
peterk2005
Mit? Hogy van egy nő, akivel van egy kapcsolata? Vagy hogy a nő már le akarta húzni párszor? Vagy hogy hány nővel és milyen kapcsolatban áll?

A feljelentést kedden tette a nő, ráadásul Floridában. "In a lawsuit filed Tuesday in the Southern District of Florida, Brown was accused of sexual assault on three separate occasions including rape in 2018 by a former trainer." Hogyan számolhatott volna be róla Brown három nappal korábban? Vagy azt kellett volna mondania, hogy három nap múlva feljelentik?
Burkus
Koltoi igazsagszolgaltatas. Rapistburger mi? 😂😂😂
Blevi

Nem, csak ügyes ügyvédek. O.J-t is felmentették, pedig minden épeszű ember meg van győződve arról, hogy elkövette. Mégis felmentették. Rapistburger is megérdemelte volna az elmarasztaló ítéletet, nincs kétségem, a második ügyben szinte bizonyosan. Azért fizetett, hogy ne legyen ügy. Olvass utána.

Ezért nem vonzott engem soha a büntetőügyvédi pálya, különösen az életellenes vagy erőszakos bűncselekmények. Mert ha felmentetem és tudom, hogy elkövette, az nem jó érzés nekem. És én tudom a legjobban, hogy jogszolgáltatás nem igazságszolgáltatás.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
Brady vajon azt is kiposztolja, mikor kiköltözteti 😊?
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Burkus
Már megint, mi olyan bonyolult ezen, de tényleg.... A hivatalos vád időpontja egy dolog. Patick Chung lakásán június közepén jártak, akkor találták nála a kokót, és másfél hónappal később, augusztusban valamikor vádolták meg. Ettől még Chung június közepe óta tudta, hogy folyik ellene az eljárás. Ha te ma este gyorshajtasz, és megpróbálsz menekülni a rendőrök ellen, akik elkapnak, akkor ott a helyszínen lehet, hogy nem is tartóztatnak le. Vagy lehet, hogy igen, de csak 1-2 órára visznek be, amíg felveszik az adataidat. Aztán elengednek, és lehet, hogy hetekkel később vádolnak meg hivatalosan. Ettől még te tudod ma estétől kezdve, hogy eljárás folyik ellened.

A Brown ügyben az, hogy mikör adták be a vádat, egy dolog. Előtte már hetek óta járhatott a rendőrségre/ügyészségre, kihallgatták nyilván többször, felvették a vallomását, stb. Nem tudom, de az sem kizárt, hogy Brown-t is meghallgatták már. Nem vádlottként, hanem még a vád elkészítése előtt, mint érintettet. Egyébkén Rosenhaus - Brown ügynöke - ma azt nyilatkozta, hogy "sajnálatos módon egy ideje tudunk róla, hogy ez a vádemelés megtörténhet". Te ezt miként értelmeznéd, ha nem úgy, hogy egy ideje tudták?
peterk2005
Nem érted az egészet. A nő kedden tett feljelentést. Addig nincs ügy. Nem szól hozzád senki, addig nincs semmi, sem meghallgatás, sem vallomás, sem idézés. Nem tudsz róla, mert nincs.

Nem vádat emeltek ellene, ha ekkor tettek feljelentést. (A lawsuit jelenti az eljárást megindító jogi cselekményt - keresetet, igényt, feljelentést.) Mint amikor Te elmész a rendőrségre, hogy ellopták a kocsidat és felveszik a jegyzőkönyvet.

A vád az a charge. (Impeachment speciális esetekben.)

Rosenhaus azt mondta, hogy " he and Brown had been anticipating the possibility of the lawsuit." Ez nem vádemelés, ha az, hogy tudták, hogy feljelentés történhet. Gondolom, a nő fenyegetőzhetett ezzel. De az jó kérdés, hogy EZT miért nem mondták a Patsnek. Bár olyan nagyon nincs senki meglepve, mintha tudtak volna a lehetőségről. Emlékezz vissza, Hörnit órák alatt úgy vágták ki mint a macskát, dead money ide, Gronkandez oda, nem szoktak gatyázni ilyen kérdéseknél vagy esetkben, a Pats különösen nem. (Chandler Jonest ügy nélkül tradelték el, amiért a szintetikus mariskától áthatva meztelenül elment a rendőrségre, ha jól emlékszem.)

Chungot sem vádolták meg, hanem arról döntött a grand jury, hogy vádemelés lesz és ebben fogják meghallgatni Chungot jövő tavasszal. Nincs vád ott sem. (De nem kérdés, hogy lesz, mert rajtakapták a kokain birtokláson.)

Szerintem ez a jogi mező kicsit ingoványos Neked 😊

Szerkesztette: Burkus