New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Jó, te a fotelből eldöntöd, hogy BigBen BIZTOSAN elkövette a szexuális erőszakot, bűnös és csak eltussolták a lefizetéssel, viszont a Pats játékossal kapcsolatos esetben BIZTOSAN nem történhet meg semmi illegális. Kicsit ferde nekem ez a nézőpont, de hát lelked rajta.
Fast Willie
Akire a második esetben Pats játékosként utalsz, az is Steelers játékos volt a vélelmezett történések idején.
Persze ennek semmi jelentősége, csak nem akarom, hogy kifulladjon ez a téma, szeretem az erről szóló hsz-eket olvasgatni.

több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
amúgy nekem tetszi a pats védelem új elemei. nem tudom stabilan maradnak e a nyitott csapdaajtók, de mindenképpen szinesíti a játékot.
Helmut Zimmer
Kifejted Helm? (Kétségbeesetten próbálom elterelni a témát,de ez érdekel is)
Nem garantálom,hogy mindent érteni fogok,de nagyon igyekszem!

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
amúgy nekem tetszi a pats védelem új elemei. nem tudom stabilan maradnak e a nyitott csapdaajtók, de mindenképpen szinesíti a játékot.
Helmut Zimmer
Nekem a rájátszás során az tetszett (jó, a Chiefs elleni második félidőt leszámítva), hogy mekkora előrelépést tudott bemutatni az egység, és hogy keresztmozgásokkal milyen szép helyzeteket alakítottak ki a linebackereknek.

A Super Bowlon az elcseszett coverből történő JMC védekezés mellett az tetszett a legjobban, amikor DMC helyett csinált Harmonnak a két safetys blitz során, és BB már előre bemondta, amikor Goff beleállt a dobásba, hogy interception. Na ott a játék kivitelezése mellett maga a terv volt a kiváló, és szépen bele is sétált Goff szerencsére. Az előbbi szimplán JMC hero playe miatt, bár az első félidőben azt is kielemezték már, hogy ott a póznához érkezhet egy WR üresen, szóval az sem volt teljesen tudatmentes, bármennyire is annak látszott 😊

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Jó, te a fotelből eldöntöd, hogy BigBen BIZTOSAN elkövette a szexuális erőszakot, bűnös és csak eltussolták a lefizetéssel, viszont a Pats játékossal kapcsolatos esetben BIZTOSAN nem történhet meg semmi illegális. Kicsit ferde nekem ez a nézőpont, de hát lelked rajta.
Fast Willie
Anélkül, hogy bármilyen faszméregetésbe belemennék, azért annak is van egy diszkrét bája, amikor a nem-Pats szurkoló kéri számon a Pats szurkoló elfogult nézőpontját 😊
ervinator
OFF

nem kértem én számon semmit. csak érdekesnek tartom, hogy Sobri szavaival élve NULLA INFORMÁCIÓ birtokában biztosan állítunk dolgokat. különösen szexuális erőszak témában, ahol még az objektív bizonyítékot is mérlegelni kell (pl.: tényszerű közösülés, de volt-e beleegyezés)

Én a liga helyében ezt az egész szarságot - amiből egyébként nem jöhet ki megint jól - hagynám a csába és eltiltanám 6-8 meccsre a Mayock incidens miatt AB-t. Mert milyen üzenet az már, hogy egy felettes döntését tettlegességgel kérdőjelezünk meg?

ON
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
több mint 5 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Fast Willie
Anélkül, hogy bármilyen faszméregetésbe belemennék, azért annak is van egy diszkrét bája, amikor a nem-Pats szurkoló kéri számon a Pats szurkoló elfogult nézőpontját 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
a pittsburghi ügyészség eljárást indít AB ügyében büntető vonalon.
Amadeus
Eddig Kraft is eljutott.
peterk2005
El lehet poénkodni, de egy hivatalból indított büntető eljárás már nem a "pénzt akar csak a kurva" kategória.
Amadeus
A Kraft ügy sem volt az. Te jogász vagy, nem kell neked mondanom, hogy a hivatalból indított eljárásnak hány szakasza van még ez után. Ettől még lehet "csak pénzt akar a kurva" lezárás is belőle. Ha a nő nem egy idétlen, megbízhatatlan, értékelhetetlen hadovát adott elő, akkor az ilyen ügyeket azért meg szokták nézni.

Engem a jogi része nem nagyon érdekel. Az legyen az igazságszolgáltatás feladata. Ha közben kijön egy hangfelvétel, akkor majd véleményt mondok - morális alapon, a jogi része akkor sem fog érdekelni -, ha nem, akkor meg megvárom az ítételet és kész.

A pikánsabb oldala a dolognak - ez futball szempontból érdekesebb számomra -, hogy az ügy ugyan most került elő, de nem most kezdődött. Brown már nagy valószínűséggel tudta egy ideje. Azaz, amikor a szerződést aláírta a Pats-al, akkor ezt az információt közölnie kellett volna. (Ha az ügynöke is tudott róla, akkor neki is.) A Patriots reakciók szerint erről ők nem tudtak, ergó Brown elhallgatta. Azaz, a Pats-el is kib*szott. Hogy mennyire, azt majd meglátjuk (ha exempt listára kerül akkor alaposan, mert akkor a fizetését utalni kell, de nem játszhat). Mindenesetre ez fél év alatt a 3. csapat lenne...
peterk2005
Mit? Hogy van egy nő, akivel van egy kapcsolata? Vagy hogy a nő már le akarta húzni párszor? Vagy hogy hány nővel és milyen kapcsolatban áll?

A feljelentést kedden tette a nő, ráadásul Floridában. "In a lawsuit filed Tuesday in the Southern District of Florida, Brown was accused of sexual assault on three separate occasions including rape in 2018 by a former trainer." Hogyan számolhatott volna be róla Brown három nappal korábban? Vagy azt kellett volna mondania, hogy három nap múlva feljelentik?
Burkus
Koltoi igazsagszolgaltatas. Rapistburger mi? 😂😂😂
Blevi

Nem, csak ügyes ügyvédek. O.J-t is felmentették, pedig minden épeszű ember meg van győződve arról, hogy elkövette. Mégis felmentették. Rapistburger is megérdemelte volna az elmarasztaló ítéletet, nincs kétségem, a második ügyben szinte bizonyosan. Azért fizetett, hogy ne legyen ügy. Olvass utána.

Ezért nem vonzott engem soha a büntetőügyvédi pálya, különösen az életellenes vagy erőszakos bűncselekmények. Mert ha felmentetem és tudom, hogy elkövette, az nem jó érzés nekem. És én tudom a legjobban, hogy jogszolgáltatás nem igazságszolgáltatás.
Burkus
több mint 5 éve
Mondjuk a vasárnap esti meccsünkről olyan sokat nem lehetett beszélni, de akkor is jobban örülnék már valami szakmai kontentnek itt (jó nyilván itt most ha kamu az egész, akkor Brownt emiatt nem kéne basztatni, de amennyi balhé volt vele mostanában, azután nehéz őt alapból felhőtlen boldogsággal fogadni, miközben DT-nek egy szava nem volt még ahhoz sem, hogy megkértük, hogy Harry miatt menjen bele a cut-resignba. Arról nem beszélve, hogy Brown nélkül is bőven meglettünk volna kifejezetten minőségi szinten. Így viszont egy hete már megint erről beszél mindenki, nem pedig arról, hogy a csapat olyan szinten lépett elő a minimális favoritból egyértelmű bajnokesélyessé, hogy öröm volt nézni. A meccs előtt még 8-szoros pénzért lehetett megrakni a bajnoki címünket, most már „könyörög” a bet, hogy hadd fizessenek ki hamarabb kevesebbel, mert már csak 4.75-ért lehet fogadni)Wyatt
Hát, ha a betting szakmai kommentnek minősül, akkor a Patsnél a 4.75-öt így is kicsit erősnek érzem, de a 8 jó volt a korábbi helyzetre, azt megtettem én is. 😊 A Miamira viszont nem teszek, bármennyi is az új odds. Aki a milliókat látja, költsön rá, én nem fogok. 😊 A Browns underét viszont megtettem. Mondanám szívesen, hogy eddig jól alakul, de a vasárnapi Steelerst látva nem tudom...
peterk2005
Nálam most ez a tuti: NE - Miami over 48 (1,93 - unibet) ez garantált pénz 😀 A +17,5 hendit nem tudom hova tenni, egy részem aztmondja nem lesz annyi közte Flores miatt.
rokaur
Hát figyu, nekem a sportfogadás is szakmaibb már annál, ami egy hete itt megy, erről is szívesebben beszélek. Nekem az előző héten összesen egy meccsem nem jött be, a Raiderst nem láttam megverni a Broncost, az az egy szelvény elment, a többi mind jött, úgyhogy egészen sikeres volt, bár azért az Eagles plusz kis szorzójáért kellett kicsit izzadni, a Chargers plusz picijéért meg még többet. Persze a papírforma Bills 0–16-ról is jött nagy nehezen^^

Én a Giantset nem látom, miért lőtték most ennyire alacsonyra, azt sem látom, hogy a Bears miért is szórná meg a Broncost, a Packersnél a 23.5 is erősnek tűnik, kiindulva abból, hogy a Vikings védelme nem (sokkal) gyengébb a Bearsénél, cserébe a Minnesota támadórsora lényegesen erősebb (a 2.4 itt nekem soknak tűnik). A Cowboys 1.44-e most pont arra tűnik jónak, hogy minden fogadásomhoz kapjak plusz pénzikét rendesen, legalábbis nem hiszem hogy a Redskinsnek valódi esélye lenne (aztán majd max megcáfol). A 49ers nem volt kiemelkedő, a Bengals nem nézett ki rosszul, de több mint kétszeres pénz Jimmyékre egy 1/1-es esélyes ellen? Az nekem jól hangzik.

Patsre viszont nem tudok tenni. Nem azért, mert ne érezném, hogy ez most meglesz (vicces mondani, amikor az immár hatszoros bajnok, a Steelerst darabokra szedő együttes megy az 1/1 főesélyes, a Baltimore-tól 59-et kapó Dolphins otthonába, de én majd akkor könyvelem el a floridai győzelmet, ha már vége a meccsnek, de lényegesebb az, hogy nincs olyan fogadás, amire megérné tenni. Rommá kellene verni a Miamit, hogy jöjjön már egy 1.5-ös szorzó is, aztán ki tudja, hogy BB a szokásos korábbi edzője elleni visszafogottabb játékot hozza-e. Ennyiért nem érdemes kockáztatni.
Wyatt
Tipikusan igy szoktam bebukni, hogy a fix meccsemet odateszem minden mellé 😀 Átváltottam a unit / meccs-re, van egy fix fogadási összegem aztán azzal büntetem a meccseket. Azért, hogy témánál legyünk amekkora felháborodás volt a Miami első meccse után még egyszer akkora verést nem kapnak még ha sokkal is menne a végén a NE, garbage time eléggé visszajönnének, hogy bár az eredmény kozmetikázva legyen. Szóval ebből gondolom, hogy az overnek meg kell lennie.
Félreértés ne essék nem nézem le a Miamit, nem szokott annyira könnyen menni a volt BB tanitványok ellen (BoB-ot kivéve).
rokaur
Igen, benne van, ezért én most úgy csináltam, hogy volt 3-4 fixnek tűnő, de egy 1.20-1.40 közötti szorzójú, és mindegyikhez másikra raktam. Mivel mindegyik bejött, így nem volt para mondjuk 😊

Az overnél igen, nagy az esély, de ha a Miami támadásban ugyanolyan gyenge lesz, mint egy hete, akkor 17-20-nál akkor sem látok bele többet, ha sok lesz a szemétidő. Márpedig ehhez is kéne egy 31/28 szerzett pont. Aminél sokkal több meg nem biztos, hogy lesz, ha elég sima a meccs. Szóval az overhez mindenképpen az kellene, hogy a támadósoruk javuljon rengeteget, ezt a fal nem tudom, hogy mennyire teszi majd lehetővé. De szurkolok azért, hogy összejöjjön a tipped 😊

több mint 5 éve
rokaur 869
Mondjuk a vasárnap esti meccsünkről olyan sokat nem lehetett beszélni, de akkor is jobban örülnék már valami szakmai kontentnek itt (jó nyilván itt most ha kamu az egész, akkor Brownt emiatt nem kéne basztatni, de amennyi balhé volt vele mostanában, azután nehéz őt alapból felhőtlen boldogsággal fogadni, miközben DT-nek egy szava nem volt még ahhoz sem, hogy megkértük, hogy Harry miatt menjen bele a cut-resignba. Arról nem beszélve, hogy Brown nélkül is bőven meglettünk volna kifejezetten minőségi szinten. Így viszont egy hete már megint erről beszél mindenki, nem pedig arról, hogy a csapat olyan szinten lépett elő a minimális favoritból egyértelmű bajnokesélyessé, hogy öröm volt nézni. A meccs előtt még 8-szoros pénzért lehetett megrakni a bajnoki címünket, most már „könyörög” a bet, hogy hadd fizessenek ki hamarabb kevesebbel, mert már csak 4.75-ért lehet fogadni)Wyatt
Hát, ha a betting szakmai kommentnek minősül, akkor a Patsnél a 4.75-öt így is kicsit erősnek érzem, de a 8 jó volt a korábbi helyzetre, azt megtettem én is. 😊 A Miamira viszont nem teszek, bármennyi is az új odds. Aki a milliókat látja, költsön rá, én nem fogok. 😊 A Browns underét viszont megtettem. Mondanám szívesen, hogy eddig jól alakul, de a vasárnapi Steelerst látva nem tudom...
peterk2005
Nálam most ez a tuti: NE - Miami over 48 (1,93 - unibet) ez garantált pénz 😀 A +17,5 hendit nem tudom hova tenni, egy részem aztmondja nem lesz annyi közte Flores miatt.
rokaur
Hát figyu, nekem a sportfogadás is szakmaibb már annál, ami egy hete itt megy, erről is szívesebben beszélek. Nekem az előző héten összesen egy meccsem nem jött be, a Raiderst nem láttam megverni a Broncost, az az egy szelvény elment, a többi mind jött, úgyhogy egészen sikeres volt, bár azért az Eagles plusz kis szorzójáért kellett kicsit izzadni, a Chargers plusz picijéért meg még többet. Persze a papírforma Bills 0–16-ról is jött nagy nehezen^^

Én a Giantset nem látom, miért lőtték most ennyire alacsonyra, azt sem látom, hogy a Bears miért is szórná meg a Broncost, a Packersnél a 23.5 is erősnek tűnik, kiindulva abból, hogy a Vikings védelme nem (sokkal) gyengébb a Bearsénél, cserébe a Minnesota támadórsora lényegesen erősebb (a 2.4 itt nekem soknak tűnik). A Cowboys 1.44-e most pont arra tűnik jónak, hogy minden fogadásomhoz kapjak plusz pénzikét rendesen, legalábbis nem hiszem hogy a Redskinsnek valódi esélye lenne (aztán majd max megcáfol). A 49ers nem volt kiemelkedő, a Bengals nem nézett ki rosszul, de több mint kétszeres pénz Jimmyékre egy 1/1-es esélyes ellen? Az nekem jól hangzik.

Patsre viszont nem tudok tenni. Nem azért, mert ne érezném, hogy ez most meglesz (vicces mondani, amikor az immár hatszoros bajnok, a Steelerst darabokra szedő együttes megy az 1/1 főesélyes, a Baltimore-tól 59-et kapó Dolphins otthonába, de én majd akkor könyvelem el a floridai győzelmet, ha már vége a meccsnek, de lényegesebb az, hogy nincs olyan fogadás, amire megérné tenni. Rommá kellene verni a Miamit, hogy jöjjön már egy 1.5-ös szorzó is, aztán ki tudja, hogy BB a szokásos korábbi edzője elleni visszafogottabb játékot hozza-e. Ennyiért nem érdemes kockáztatni.
Wyatt
Tipikusan igy szoktam bebukni, hogy a fix meccsemet odateszem minden mellé 😀 Átváltottam a unit / meccs-re, van egy fix fogadási összegem aztán azzal büntetem a meccseket. Azért, hogy témánál legyünk amekkora felháborodás volt a Miami első meccse után még egyszer akkora verést nem kapnak még ha sokkal is menne a végén a NE, garbage time eléggé visszajönnének, hogy bár az eredmény kozmetikázva legyen. Szóval ebből gondolom, hogy az overnek meg kell lennie.
Félreértés ne essék nem nézem le a Miamit, nem szokott annyira könnyen menni a volt BB tanitványok ellen (BoB-ot kivéve).
több mint 5 éve
A Paca topicban volt mindig a legtobb hsz.
Ez nem mindig elony.
ulpianus
Pont ezt jegyeztem meg (PM-ben), azzal, hogy itt, a Steelersnél és az Eaglesnél van a legtöbb szurkoló, itt a legesélyesebb, ha olyanok is legyenek, akik kicsit fradiújpestesebben veszik a figurát (bár ehhez lennének jó példáim kevésbé kiemelkedő népszerűséggel bíró csapatoktól is). Amúgy az Eagles egész sokáig vezetett, de jött Sobri valami jó témával, ott lett előzés :d

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
A Paca topicban volt mindig a legtobb hsz.
Ez nem mindig elony.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Részben az ilyen fölényeskedő kommentek miatt vannak hatereitek.
bcsarli
Nem. Ez tényközlő komment volt.
ötös műhold
...fölényeskedő stílusban.

több mint 5 éve
peterk2005
rokaur

De felőlem beszélhetünk arról is, hogy ki és hogyan pótolja majd Cannont. Szerintem Cunningham tökéletes lesz erre a szerepkörre, és mivel ő a következő két idényben (2020-ban és 2021-ben) 660 és 750 ezret keres, Cannon pedig 9 és 7.5 milliót, egy kiugró beugrás (mehehe) esetén messze nem zárnám ki, hogy jövőre már Cunningham lesz a Pats kezdő RT-je.

Persze az problémásabb, hogy az LT és a C után az RT-poszton is cserélni kell. Ráadásul már Cannonnal együtt is voltak ott problémák (nézzük úgy, hogy ott viszont most tán nincs akkora visszeesési opció). Továbbá Brady gyors játéka és a kiemelkedő elkapók ezt az egységet is kisegíthetik (szerintem nem is lesz gond ezen a téren), és még az is belefér, hogy TE felé nem nagyon nézünk. Ami a problémásabb, az a futójáték. Persze a Steelers fala jóféle volt, ment mindig mindenki Michelre, akinek az 1-e átlagát persze lehúzzuk, hogy szar, de azért csendben megjegyezném, hogy viszont mivel a Pittsburgh rendre ugrott fel a futásaira, hogy azok már a LoS-on elhaljanak, volt vagy három egymást követő olyan játékunk Develinnel és Michellel, hogy a playactionnél konkrétan Edelman közelében én voltam a legközelebbi védő. Na már most, persze, szar az átlag, de ezt pl ha White vagy Burkhead van bent, nem biztos, hogy így megeszik sorban. De hátha ezen a téren azért gyorsan javulunk, a Ravensnek sikerült jól futnia pl.

Aztán ott van a DL kérdése, ez nekem most kifejezetten kellemes volt, pláne, hogy amikor nem is négy, csak három emberrel mentünk, akkor is tudtunk nyomást kialakítani (igen, sack nem jött, de ha három emberrel megvan a nyomás, a többiek meg coverben nem hagynak opciót az elkapásra, az nekem ugyanolyan jó. Sőt lehet, hogy jobb, mintha jönne folyamatosan az ellen, de lenne plusz egy-két sack). CB-knél én JMC-n lassúságot éreztem, bár volt egy miscommunication is, talán pont az ikertesóval, ahol ő megállt kicsit, ezért lett nagy játék. Az end zone-ban meg szerencséje volt. De Jones marha jó volt itt, Gilmore-ral sem volt bajom, szerintem összességében jól fogta JuJut. Itt rendkívül mély a keret, szimpatikus. Ha visszajön Van Noy, még több opciós blitzek jöhetnek, remélem náluk nem lesz semmi baj a babával. Collins úgy tért vissza kis túlzással, mintha el sem ment volna, szal ez szimpatikus.

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
bcsarli
ötös műhold
Te meg egy akkora bunkó vagy, hogy még a pats fanok zöme is elhatárolódik a hozzászólásaid stílusától.
Ez is tényközlő komment volt.

több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Gyerekek! Tudom ,hogy nagy kérés ,de nem lapozhatnánk és zárhatnánk le ezt az AB ügyet? Ha majd Badell eltiltja vagy fölfüggeszti visszatérhetünk rá (bár ahhoz sem ragaszkodnék görcsösen),de most csatlakozva Wyatthez könyörgöm zárjuk már le ezt a témát!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
ötös műhold New England Patriots 309
bcsarli
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Emberileg (vagyis pszichológiai szempontból) teljesen érthető a haterek mostani reakciója: nem elég, hogy tavaly óta erősödni látszik a Pats (uram atyám, hova erősödik tovább egy SB-győztes?) de ráadásul még ezen túl is erősödik egy top5(3?) elkapóval. Ez veszélyes! És felháborító is persze. Nem elég, hogy Brady az istennek se akar kiégni, de most megint azért kell majd szurkolniuk (ahelyett, hogy a saját csapatuknak szurkolnának - de hát pont ez a "haterség" lényege), hogy a Pats veszítsen. Tehát minden kis apró szalmaszálat meg kell ragadniuk, amely vigaszt jelenthet ebben az amúgy nagy szerencsétlenségben. Ez a Brown-ügy most ilyen. Ha eltiltják, lehet örülni, hiszen azzal a Pats kapott egy pofont..
Egy valami viszont kijelenthető: a haterek (itt természetesen az amerikai fociban mindig csak Pats-hatereket kell érteni, ott másfajta hatereket még nem fedezett fel a tudomány), legalább nem pszichopaták. Ugyanis, a pszichopatáknak - az irodalom szerint - nincsenek érzelmeik. Őnekik vannak... 😉
ötös műhold

több mint 5 éve
*AB cirkuszi korulmenyek kozott kirugatja magat majd kb masnap leigazol a Pats-hez, akik elso korosert vittek volna a Steelerstol*

Pats szurkolo: "A sok irigy nfl fan itt ekezi a csapatot, de mindenki aki tamperinget emleget hulye, nincs ra bizonyitek meg amugy is bevett szokas. Alljatok le a konteokkal!"

*Korabbi szemelyi edzoje nemi eroszak miatt karteritest kovetel a birosagon AB-tol*

Pats szurkolo: "A Raiders bosszuja, hat nem latjatok?!?!"
undisputedly
Írja ezt egy Seahawks fan akinek az edzője, Caroll nyilatkozta hétfőn, hogy ők is meg akarták szerezni, és szívesen látták volna a csapatban ..
Ha Hóx játékos lenne most AB akkor is cirkuszi körúlményes kirúgást, előre eltervezett színjátékot, tamperinget vizionálnátok?? Vagy csak a Pecc?

A nem túl okos, bohóc, idióta, de top3 WR tehetség gyerek kirúgatja magát, nagy balhék közepette a Raiderstől, erre rá 3 napra egy hölgy az amerikai sajtó szerint Raiders támogatásának hatására feljelentést tesz egy 2017-2018-as ügyben..
Véletlenül..
Ti milyen filmet néztek??
kyobalu
(vastagbetűs)...majd 3 órával később aláír ahhoz ahova eredetileg is szeretett volna menni.
Te milyen filmet nézel???

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 5 éve
rokaur 869
peterk2005

Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
akkor majd nézd meg a hox fanok reakcióját az akkor még csak gondolatkísérletre. 😉
*AB cirkuszi korulmenyek kozott kirugatja magat majd kb masnap leigazol a Pats-hez, akik elso korosert vittek volna a Steelerstol*

Pats szurkolo: "A sok irigy nfl fan itt ekezi a csapatot, de mindenki aki tamperinget emleget hulye, nincs ra bizonyitek meg amugy is bevett szokas. Alljatok le a konteokkal!"

*Korabbi szemelyi edzoje nemi eroszak miatt karteritest kovetel a birosagon AB-tol*

undisputedly
Írja ezt egy Seahawks fan akinek az edzője, Caroll nyilatkozta hétfőn, hogy ők is meg akarták szerezni, és szívesen látták volna a csapatban ..
Ha Hóx játékos lenne most AB akkor is cirkuszi körúlményes kirúgást, előre eltervezett színjátékot, tamperinget vizionálnátok?? Vagy csak a Pecc?

A nem túl okos, bohóc, idióta, de top3 WR tehetség gyerek kirúgatja magát, nagy balhék közepette a Raiderstől, erre rá 3 napra egy hölgy az amerikai sajtó szerint Raiders támogatásának hatására feljelentést tesz egy 2017-2018-as ügyben..
Véletlenül..
kyobalu

undisputedly

Véletlenül..
kyobalu
több mint 5 éve
ötös műhold New England Patriots 309
Emberileg (vagyis pszichológiai szempontból) teljesen érthető a haterek mostani reakciója: nem elég, hogy tavaly óta erősödni látszik a Pats (uram atyám, hova erősödik tovább egy SB-győztes?) de ráadásul még ezen túl is erősödik egy top5(3?) elkapóval. Ez veszélyes! És felháborító is persze. Nem elég, hogy Brady az istennek se akar kiégni, de most megint azért kell majd szurkolniuk (ahelyett, hogy a saját csapatuknak szurkolnának - de hát pont ez a "haterség" lényege), hogy a Pats veszítsen. Tehát minden kis apró szalmaszálat meg kell ragadniuk, amely vigaszt jelenthet ebben az amúgy nagy szerencsétlenségben. Ez a Brown-ügy most ilyen. Ha eltiltják, lehet örülni, hiszen azzal a Pats kapott egy pofont..
Egy valami viszont kijelenthető: a haterek (itt természetesen az amerikai fociban mindig csak Pats-hatereket kell érteni, ott másfajta hatereket még nem fedezett fel a tudomány), legalább nem pszichopaták. Ugyanis, a pszichopatáknak - az irodalom szerint - nincsenek érzelmeik. Őnekik vannak... 😉
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

undisputedly

Véletlenül..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Annyira jó, hogy egy hete másról sem megy itt a téma, csak hogy a Pats megint csalt vagy hogy a Pats egy nemi erőszakolót tűr meg a csapatában.
Wyatt
😀

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Bocs, de most mint jogász..
Ha eljárást indítasz, főleg 1-2 év távlatában, feltehetően a jogi tanácsadóid javaslatára, akkor több, mint valószínű, hogy nem csak a tanúvallomásod van..
A pletyka az, hogy a Raiders áll a csaj mögött, s feltehetően bosszúsak AB miatt..Ha az ő jogi csapatuk úgy vélte, hogy érdemes eljárást indíttatni, akkor lesz ott több üzenet, e-mail, talán hangfelvétel, video, vagy más tanú is a tasakban..Ha meg ez lehet, akkor lehet csúnya vége is..
Blöffre, bárminemű bizonyíték nélkül nem indít épeszű nő ilyen eljárást még az USA-ban sem Djerekek..
De ez nem 2-3 hét alatt fog kiderülni, az tuti..
A kérdés, hogy emiatt AB-t felfüggeszti az NFL vagy nem..
Szerintem amíg nincs büntetőjogi döntés, addig faramuci lenne az eltiltás, vagy felfüggesztés..Főleg Rothlisberger ügyeinek függvényében..De úgy tűnik, hogy AB két franchise-nál nagyon kiverte a biztosítékot, ők erősen tolják ezt a sztorit, így bármi lehet az ügyben.. 😕
kyobalu
Komolyan elhisszük, hogy a közös profitban érdekelt tulajdonosok azért rontják az NFL jó hírét, mert a másik csapat felszedte az általuk kivágott játékost. Ne vicceljünk már...

A Steelersnél meg miért lenne kiverve a biztosíték. Kaptak két draftpicket, és megszabadultak ettől a fèlbolodtól.

Az NFL egy 10+ milliárd dolláros üzleti vállalkozás, ahol a dollármilliárdos üzletemberek gyakorlatilag partnerek, bevételeik nagyobb része közös forrásból jön (pl: közvetítési díjak).
LordTamas
Hát szerintem most naív vagy..
AB akkorát szart a Raiders asztalára, hogy még most is pucolják..Megalázta, lehetetlen helyzetbe hozta az edzőt, ordibált, szinte tettlegességig ment a GM-el..Megúnták, kirúgták inkább, mint a szart..
Akit kinéztek a franchise-uk legtehetségesebb elkapójának, a csapat megmentőjének az meg 5 órán belül leigazolt a Birodalomhoz..
Erre rá 3 napra meg megjelenik egy csaj, aki nemi erőszakkal vádolja..
Nincs összefüggés? Nemár..
A Raiders nem hiszem, hogy a Peccel akar kiszúrni direktben, de AB-vel viszont nagyon..Ahogy lehet, amit lehet..Meghurcolni, ellehetetleníteni, ha lehet elítélni, felfüggeszteni..Mind1 csak téma legyen, beszéljenek róla, lehetőleg minél többet, minél rosszabbat..Ha meg emiatt a Birodalom is szív egy picit, annak meg 31 csapat örül..Ezasztori..
Nem kedvelem én sem AB-t, nem egy észlény, nem szimpatikus, sose volt, DE egy top3-as elkapó..
Dolgozza szét a belét termelje a yardokat, pontokat, húzza a szekeret, legyen csapatjátékos..
Ha beáll a sorba, nem primadonnáskodik talán meg is kedveljük..
DE ne törjünk pálcát a feje fölött, amikor tényleges erőszakolók, gyilkosok, feleség és gyerekverők játszanak, játszottak a ligában nagy pénzért..
Egy kényes ügyet indítottak ellene, aminek a végét még senki sem tudja..Amíg nem mondják ki, hogy bűnös, addig egy szögegyszerű, nem túl okos, DE zseniális képességű NFL playa..
Hagyjuk had mutassa mire képes nálunk..
Peace.. 😊
kyobalu
De azert ha mondjuk a Pats jelenlegi legnagyobb AFC-ellenfelenel, a Chiefsnel lenne mondjuk, akkor persze tiltsak el, gondolom. ^^

Vicces dolog az elfogultsag es a kettos merce. Az elmult heten csodak csodajara valahogy meglagyult AB fele a Pats-fanok szive. XD

Pedig mar az onmagaban eltiltast erdemelne, hogy nekiment Mayocknak. Nem a mostani kamubalhe a gaz szerintem, nem is arrol beszeltem korabban. Ezert nyilvan nonsense az eltiltas, az oaklandi balhe miatt kellene a kormere nezni. Csak hat ilyen ez az NFL, ha ralepsz egy gyufara, jon is az eltitlas egybol, ha meg jol megagyalsz valami not, azt meg hajlamosak vihogva elnezni. Szoval kovetkezetes.
Stez
Milyen elfogultságit látsz nálam AB kapcsán?
Nem kedveltem, nem kedvelem, sosem volt szimpatikus..
Szerintem a Pats a Gordon, Edelman, DT, Harry, Meyers WR fogattal IS top 5ös brigád lenne..BB-ék gondolták úgy, hogy jobb vele, mint nélküle..
Ha kirúg egy csapat mert úgy viselkedsz az edzővel, GM-el ahogy nem kellene akkor vége a sztorinak ..Ha szinte tettlegességig megy egy vita a GM-el akkor ő majd eldönti, hogy akar-e NFL ügyet generálni belőle, akar-e megrovást, bàrmi szart a főnöktől..
Az ő dolguk, nem érdekel..Büntessék, ha akarják..
De 2 napja jelent meg az amerikai sajtóban, hogy a hölgy a volt csapat, edző javaslatára tette meg a feljelentését szexuális zaklatás ügyben..Mi ez, ha nem kicsinyesség, ovimozi..
Rohadtul nem làgyult meg a szívem, nem szeretem AB-t jobban, mint a múlt 7en..
Vizsgálják ki az ügyét, ügyeit, ha felelős büntessék meg, tiltsák el, de addig amíg ez az egész jogi hercehurca le nem zárul, addig had játszon már, ha lehet..
És nem, nem azért mert az én kedvenc csapatomban játszik..

Ward egy paraszt.. 😉