NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
Hát én visítok 😂
Ma már játszhat?
gabokocka
Nem , hétfőn lép életbe a szerződése.

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
Hát én visítok 😂
Ma már játszhat?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 914
És az vajon véletlen, hogy Antonio Brown neve pont annyi betűből áll (12), mint ami Brady mezszáma?
Aligha...
Sobri Jóska
Tavaris?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Kedvenc érvem a témában, hogy értelmes csapat el se gondolkodik az alkalmazásán, merhát bohóc. Végül is csak úgy nyüzsögnek a ligában a 15 TD-s elkapók, meg a csapatok, akik megengedhetik maguknak, hogy erkölcsi alapon lemondjanak ilyen kaliberű játékosokról.
Cruyffista
akkor szted miert volt a bills az elso deal? rafoghato hogy tomlinek akartak kibaszni vele, de ha komolyan akartak volna tobben pl.egy 49ers vagy nem epp contender akkor nem 3. es 5. a vege...

nem hemzsegtek mar erte a steelers cirkusz utan sem, amit meg a raidersnel muvelt... es a poen hogy ez a csapat lehetett volna a denvered is, AB megcsinalja a tervet ott is hogy legyen FA es o dontson.
gaborik
Tényleg zavar, ha egy ember tervet készít, hogy a sorsát a saját kezébe vegye?!
Sobri Jóska
Feltehetőleg a genny viselkedéssel van baj, nem a tervvel.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Nomac New England Patriots 3 111 — balazs.t85@gmail.com
Ettől az egész AB dologtól hányingerem van. Erősebbek lettünk, de..

Mindenki fel van háborodva hogy a ide jött hozzánk, mintha nem ezt csináltuk volna az elmúlt 20 évben, ha valaki megbukik valahol mi megnézzük nálunk beválik e, ez most egy 9 millás kísérlet. Minden ilyen játékost tárt karokkal vártunk/várunk.

Tampering volt e a háttérben? Kétlem, egyszerűen AB tisztában volt azzal, ha kibújik az Raiderses szerződésből, úgy is lesz olyan bajnokesélyes csapat ahol tárt karokkal várják. Ha nem mi, akkor ott a KC, Phili, és egyebek. Külön fricska AB részéről hogy pont hozzánk írt alá.

Azon az NFL-nek kellene elgondolkodni hogy csinálhat egy "egyszerű" játékos hülyét egy NFL franchiseból. Megint egy faramuci dolog, mert a csapat bármikor kitehet egy játékost, és felmondhatja a szerződését, de a játékos ezt nem tudja megtenni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.
ZERO_L
És még én is pecces voltam...
Sobri Jóska
Ebben biztos voltam 😜
Sőt szerintem lélekben az is maradtál 😉
több mint 5 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
ZERO_L
Bezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
peterk2005
Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????

Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.

Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.

Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.

De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it

Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁
ZERO_L
#GodsPlan #RewriteStory ezekkel posztolta az emberunk a hirt instajan. azert na.. 😀 csakfelszedteapats...

a nagyobb nevek nfl sztarok, rapper haverok, ujsagirok mind sirnak a nevetestol a kommentekben a poszt alatt es mindenki elismeri mekkora elme, zseni, ravasz vagy hogy ezt rendesen elsimitotta. szo szerint idezve.

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
ZERO_L
És még én is pecces voltam...

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
ZERO_L
Bezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
peterk2005
Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????

Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.

Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.

De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it

Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Kinti hozzászólásokból, azt hiszem ezt hívják övön aluli ütésnek a kommentek közt 😛:

I think I know how Kraft is going to celebrate tonight.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Sobri Jóska
Ezeket a - elnézést se kérek, mert te is tudod - idióta, témaidegen álkérdéseidet ilyen későn este szombaton már igazán hanyagolhatnád. 😀
peterk2005
Bostonban még csak koraeste van.
Én NFL kompátibilis time managementtel kérdezek, bocs.
Sobri Jóska
Rendben. Akkor legyen NFL kompatibilis. Szombat este kéretik kussolni.
peterk2005
Az NFL az NCAA-ra épül.
Tiszta őrület van az LSU-Texason, pedig még csak az első negyed megy. NFL kompátibilisen. Szóval a szombat este ideális a diskurzusra.
Sobri Jóska
Mint a Gyurcsány. A vereséget is megmagyarázza hogy valójában győzelem. Nincs mit tenni, feladom. 😀
peterk2005

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold

ZERO_L
Te se pöcsöltél sokat, hogy megmutasd mekkora klasszis vagy.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sobri Jóska
Ezeket a - elnézést se kérek, mert te is tudod - idióta, témaidegen álkérdéseidet ilyen későn este szombaton már igazán hanyagolhatnád. 😀
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Az NFL az NCAA-ra épül.
Tiszta őrület van az LSU-Texason, pedig még csak az első negyed megy. NFL kompátibilisen. Szóval a szombat este ideális a diskurzusra.
Sobri Jóska
Mint a Gyurcsány. A vereséget is megmagyarázza hogy valójában győzelem. Nincs mit tenni, feladom. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Az NFL az NCAA-ra épül.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
ZERO_L

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Sobri Jóska
ez igy nagyon nem buli, ha surubbe valnak az ilyen esetek ezekutan...
gaborik
Leragadtál a rabszolgatartásnál?
Elég sűrűn készítenek emberek terveket a 21. században, hogy az életüket irányítsák.
Sobri Jóska
akkor erje el valahogy az aktualis munkaltatonal a hisztijet, ne egy teljesen vetlenbol csinaljon teljesen madarat.
te megteheted ezt a gyarban, igazabol minden erintett le is szarna de ez mas szint azert oreg.
gaborik
Dehogy más, látod.

több mint 5 éve
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Sobri Jóska
gaborik
Elég sűrűn készítenek emberek terveket a 21. században, hogy az életüket irányítsák.
Sobri Jóska
akkor erje el valahogy az aktualis munkaltatonal a hisztijet, ne egy teljesen vetlenbol csinaljon teljesen madarat.
te megteheted ezt a gyarban, igazabol minden erintett le is szarna de ez mas szint azert oreg.

több mint 5 éve
Sobri Jóska
peterk2005

több mint 5 éve
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Kedvenc érvem a témában, hogy értelmes csapat el se gondolkodik az alkalmazásán, merhát bohóc. Végül is csak úgy nyüzsögnek a ligában a 15 TD-s elkapók, meg a csapatok, akik megengedhetik maguknak, hogy erkölcsi alapon lemondjanak ilyen kaliberű játékosokról.
Cruyffista
akkor szted miert volt a bills az elso deal? rafoghato hogy tomlinek akartak kibaszni vele, de ha komolyan akartak volna tobben pl.egy 49ers vagy nem epp contender akkor nem 3. es 5. a vege...

nem hemzsegtek mar erte a steelers cirkusz utan sem, amit meg a raidersnel muvelt... es a poen hogy ez a csapat lehetett volna a denvered is, AB megcsinalja a tervet ott is hogy legyen FA es o dontson.
gaborik
fogalmi tévedésben vagy, a trédnél a csapat mondja, hogy hova lesz a menet
sutianap
ez igy van, azert akartak a billsre sozni. de ha annyian akarjak nem 3. es 5. korert megy el... de vszinu nem akarta egy szar NFC csapat sem, mert akkor oda kuldod. azaz csak kevesen akartak mar akkor is ez a lenyege amit irtam nem tudom mi a felreertheto ebben?

több mint 5 éve
Sobri Jóska
gaborik

több mint 5 éve
Sobri Jóska
[/quote]ez igy nagyon nem buli, ha surubbe valnak az ilyen esetek ezekutan... 49ers szurkolokent rohoghetnek egy jot a raidersen, de ez meg sok mas csapat is lehetett volna aki nem eselyes a SB-ra.