NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
sajnos, attol mert nem tetszik ez a teny (nekem sem), ez igy vanhúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
AB Raider lett, majd direkt csinálta a hisztit, mindaddig amíg ki nem vágják, hogy aztán contender csapatba, ahova anno is akart menni, igazoljon...ki volt ez találva 😀
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Mondjuk én a Raiders helyében biztos felnyomnám a ligánál a patriotsot, hogy nézzenek utána nem volt-e kapcsolatfelvétel még a kivágása előtt. Mert akkor ez az egész egy eltervezett, gusztustalan színjáték volt, márpedig nem hiszem, hogy AB ezt megmerte volna tenni, ha nem tuti a dolog. Azért az a 30 milla amit kockáztatott neki is hatalmas lóvé.Brady telefonjáról intézték, a direkt utasításokat pedig labdákba rejtve juttatták el hozzá...
Tarsi
akkor még nem tudhatták hogy imperialista ügynökök markában vannak
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az 6 meccs lesz így.Na, odaadja AB a telefont a liga nyomozóinak vagy nem adja?Már Patses.
gyeek
Inkább nem, mint igen.
Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
AB Raider lett, majd direkt csinálta a hisztit, mindaddig amíg ki nem vágják, hogy aztán contender csapatba, ahova anno is akart menni, igazoljon...ki volt ez találva 😀
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na, odaadja AB a telefont a liga nyomozóinak vagy nem adja?Már Patses.
gyeek
Inkább nem, mint igen.
több mint 5 éve
Na, odaadja AB a telefont a liga nyomozóinak vagy nem adja?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Abban sajnos igaza van, hogy a világ nem erkölcsi alapon működik.... hozzáteszem mikroszinten. Makroszinten pedig igen, de egy ilyen liga sajnos mikroszint.Egyszer tényleg el fogod érni, hogy valaki, akit direkt próbálsz felbaszni, az nem levegőt fog venni miután elküldött a picsába, hanem visszakézből lerendez. (képletesen természetesen) Ha ezt nem látod be, akkor te vagy igazán naiv ember.húzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Ne légy geci Jóska !húzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeusz jó arc
Rózsa Sándor (betyár)
Egyszer tényleg el fogod érni, hogy valaki, akit direkt próbálsz felbaszni, az nem levegőt fog venni miután elküldött a picsába, hanem visszakézből lerendez. (képletesen természetesen) Ha ezt nem látod be, akkor te vagy igazán naiv ember.húzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Bosszúból megnézem, ahogy szanaszét verjük a Patst a 2017-s SBn 😊 😉 😀 BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSzemét! 😆
dande
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Bosszúból megnézem, ahogy szanaszét verjük a Patst a 2017-s SBn 😊 😉 😀 BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
ez tény, attól hogy a valaki egy asszony- és gyerekverő szemétláda, nem jogosít fel rá senki mást hogy egy hazug, csaló tolvaj legyenEgy fikarcnyit sem gondolom ezt undorítóbbnak mint azt, hogy Tyreek Hill leakasztott magának egy 3 éves ennél lényegesebben nagyobb összegű szerződést.Egyik hülyeség sajnos nem menti a másikat 😉
Kialakult ez a szitu, mi meg lecsaptunk a lepattanóra, nem ez az első ilyen eset a BB érában és nem is az utolsó. AB zseniális játékos azt meg, hogy olyan ember amilyen elég hamar a háttérbe fogjuk tenni amikor jönnek a 100+ yardos meccsek. Ennek igen könnyen Revis szintű impaktja lehet, ezzel mint Pats fan simán kiegyezek, aztán meg mehet amerre lát ahogy Revis is anno.
Maniac84
dande
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Egyszer tényleg el fogod érni, hogy valaki, akit direkt próbálsz felbaszni, az nem levegőt fog venni miután elküldött a picsába, hanem visszakézből lerendez. (képletesen természetesen) Ha ezt nem látod be, akkor te vagy igazán naiv ember.húzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne légy geci Jóska !húzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeusz jó arc
több mint 5 éve
húzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Egy fikarcnyit sem gondolom ezt undorítóbbnak mint azt, hogy Tyreek Hill leakasztott magának egy 3 éves ennél lényegesebben nagyobb összegű szerződést.Egyik hülyeség sajnos nem menti a másikat 😉
Kialakult ez a szitu, mi meg lecsaptunk a lepattanóra, nem ez az első ilyen eset a BB érában és nem is az utolsó. AB zseniális játékos azt meg, hogy olyan ember amilyen elég hamar a háttérbe fogjuk tenni amikor jönnek a 100+ yardos meccsek. Ennek igen könnyen Revis szintű impaktja lehet, ezzel mint Pats fan simán kiegyezek, aztán meg mehet amerre lát ahogy Revis is anno.
Maniac84
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Maxi Respect 😉Egy fikarcnyit sem gondolom ezt undorítóbbnak mint azt, hogy Tyrek Hill leakasztott magának egy 3 éves ennél lényegesebben nagyobb összegű szerződést.nem vitatom hogy nagyon sokat hozzátehet a csapat játékához /ha az egész nyáron át tartó hisztije valóban csak színészkedés volt/ de ettől függetlenül magát az játékost még utálni fogom
Maniac84
ha érzelemmentesen nézem a dolgot akkor BB-t is megértem hogy kihasznált egy helyzetet, de ettől ez az egész ügy szerintem gyomorforgató, én szégyellem magam miatta /akárcsak anno a McDaniels féle visszatáncolásnál/
Cuchulain82
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Egy fikarcnyit sem gondolom ezt undorítóbbnak mint azt, hogy Tyrek Hill leakasztott magának egy 3 éves ennél lényegesebben nagyobb összegű szerződést.nem vitatom hogy nagyon sokat hozzátehet a csapat játékához /ha az egész nyáron át tartó hisztije valóban csak színészkedés volt/ de ettől függetlenül magát az játékost még utálni fogom
Maniac84
ha érzelemmentesen nézem a dolgot akkor BB-t is megértem hogy kihasznált egy helyzetet, de ettől ez az egész ügy szerintem gyomorforgató, én szégyellem magam miatta /akárcsak anno a McDaniels féle visszatáncolásnál/
több mint 5 éve
The Patriots way. Nincs itt semmi látnivaló. 😊Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
több mint 5 éve
Tarsi
1 247
Mondjuk én a Raiders helyében biztos felnyomnám a ligánál a patriotsot, hogy nézzenek utána nem volt-e kapcsolatfelvétel még a kivágása előtt. Mert akkor ez az egész egy eltervezett, gusztustalan színjáték volt, márpedig nem hiszem, hogy AB ezt megmerte volna tenni, ha nem tuti a dolog. Azért az a 30 milla amit kockáztatott neki is hatalmas lóvé.
több mint 5 éve
Ha szándékos volt a szinjáték, akkor zseni. De ennyire nem lehet jó szinész szerintem. Van olyan hogy helyzet van BB pedig rácsapott. Nyilván nem ma délután, hanem már a telefonos videó elött, de nem hinném hogy már márciusban.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
húzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Maniac84
592
Egy fikarcnyit sem gondolom ezt undorítóbbnak mint azt, hogy Tyreek Hill leakasztott magának egy 3 éves ennél lényegesebben nagyobb összegű szerződést. Kialakult ez a szitu, mi meg lecsaptunk a lepattanóra, nem ez az első ilyen eset a BB érában és nem is az utolsó. AB zseniális játékos azt meg, hogy olyan ember amilyen elég hamar a háttérbe fogjuk tenni amikor jönnek a 100+ yardos meccsek. Ennek igen könnyen Revis szintű impaktja lehet, ezzel mint Pats fan simán kiegyezek, aztán meg mehet amerre lát ahogy Revis is anno.
Szerkesztette: Maniac84
több mint 5 éve
A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
egyetértekAzPats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Én nagyon nem örülök és akkor finom voltam...
Sinisa
még ha bukunk 9 misit akkor sem bánnám ha pár napon belül valami hülyeség miatt kivágnánk
több mint 5 éve
AzPats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Én nagyon nem örülök és akkor finom voltam...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.