NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem itt nem azzal van gond, hogy sokan azt gondoljak, hogy a Pats nem teljesen legalis/erkolcsos modon szerezte meg Brownt. Meg en sem tudom eldonteni a jelenlegi informaciok alapjan, hogy mit gondoljak, de el tudom kepzelni, hogy vannak ilyen hatter deal-ek. De azt ne gondoljuk mar, hogy ilyet csak a Pats csinalna, tehat a tobbi csapatnak nem lett volna lehetosege “ilyen modon” megszerezni Brownt, mert ok megallnak a total erkolcsos hatarnal.
több mint 5 éve
szerintem a sporthoz tökre hozzátartozik, hogy vannak love to hate csapatok, sportolók 😊Nem volt célom bárkit meggyőzni 😉 a tényeket meg nem kell magyarázni évek után, mindenki emlékszik.Ezek a "jött ez a szitu és BB meg lecsapott rá" hsz-ek 😁 Ezeket ti sem gondoljátok komolyan. Jó hogy nem már véletlenek sorozatának hívjuk a teljesen nyilvánvalót.“Gatek”, azt hiszem itt gyoztel meg mindenkit 😀
És fanként a legnagyobb gond, hogy ez megint hozzájárul az utálathoz, ami kialakult. Már minden évre jut egy ilyen gusztustalan ügy, hogy hogy nem 1 csapattal a 32 közül. Gatek, McDaniels, most ez. BB persze csak egy szerencsés flótas most is.
Nem az a baj, ha egy csapat nyer, hogy halomra nyeri magát. Azt lehet, sport. De a hogyan, az út, az a nem mindegy.
Ami 10-15 éve tisztelet volt és elismerés, most kiábrándultság és utálat sokaknál.
Chargers LT
winston
Én amúgy pont nem utálok egy csapatot sem, vagy 20 év versenysport megtanított arra, hogy a győzelemmel foglalkozzak, ne a negatív dolgokkal. 😊 Jobban érdekel a sport szeretete.
Chargers LT
több mint 5 éve
Gruden fétis video 1,5M letöltésPats sign 20k/perc nemsokára 2M
BUISNESS IS BOOMIN
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem volt célom bárkit meggyőzni 😉 a tényeket meg nem kell magyarázni évek után, mindenki emlékszik.Ezek a "jött ez a szitu és BB meg lecsapott rá" hsz-ek 😁 Ezeket ti sem gondoljátok komolyan. Jó hogy nem már véletlenek sorozatának hívjuk a teljesen nyilvánvalót.“Gatek”, azt hiszem itt gyoztel meg mindenkit 😀
És fanként a legnagyobb gond, hogy ez megint hozzájárul az utálathoz, ami kialakult. Már minden évre jut egy ilyen gusztustalan ügy, hogy hogy nem 1 csapattal a 32 közül. Gatek, McDaniels, most ez. BB persze csak egy szerencsés flótas most is.
Nem az a baj, ha egy csapat nyer, hogy halomra nyeri magát. Azt lehet, sport. De a hogyan, az út, az a nem mindegy.
Ami 10-15 éve tisztelet volt és elismerés, most kiábrándultság és utálat sokaknál.
Chargers LT
winston
Én amúgy pont nem utálok egy csapatot sem, vagy 20 év versenysport megtanított arra, hogy a győzelemmel foglalkozzak, ne a negatív dolgokkal. 😊 Jobban érdekel a sport szeretete.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Maniac84
592
Ez alapvetően így van, csak a családon belüli erőszakot nem szimpla hülyeségnek titulálnam, mint ahogy pl. a gyilkosságot sem. Anno amikor a bizonyos Gronkkal együtt draftolt TE kapcsán itt kijelentettem, hogy nem tudok jó szívvel visszaemlékezni arra az időszakra amikor egy gyilkos szaladgált együtt a pályán a többiekkel érdekes módon nem sokan osztották itt a vélemenyemet. Ami nem baj persze, csak most meg nehogy már egy olyan embert rosszabb színben tüntessünk fel akinek "csak" a munkáltatóival van problémája nameg azzal, hogy egy elég nagy primadonna. Nem kedvelem, de őt még mindig szívesebben nézem a kedvenc csapatomban mint egy gyerekverőt, nőverőt vagy éppen gyilkost.Egy fikarcnyit sem gondolom ezt undorítóbbnak mint azt, hogy Tyreek Hill leakasztott magának egy 3 éves ennél lényegesebben nagyobb összegű szerződést.Egyik hülyeség sajnos nem menti a másikat 😉
Kialakult ez a szitu, mi meg lecsaptunk a lepattanóra, nem ez az első ilyen eset a BB érában és nem is az utolsó. AB zseniális játékos azt meg, hogy olyan ember amilyen elég hamar a háttérbe fogjuk tenni amikor jönnek a 100+ yardos meccsek. Ennek igen könnyen Revis szintű impaktja lehet, ezzel mint Pats fan simán kiegyezek, aztán meg mehet amerre lát ahogy Revis is anno.
Maniac84
dande
több mint 5 éve
Tudjuk. Ha a Patsről van szó, ab ovo nem tudod elhinni, hogy nincs gate és hánysz. 😊Komolyra fordítva a szót: én nem tudom elképzelni, hogy ez az egész megjátszott műsor legyen. Rengeteg ésszerű oka van, a legalapvetőbb AB megélhetése, a Patsnek van elég elkapója, a Raiders meg is tarthatta volna AB-t kicseszésből és még lehetne sorolni párat. Belichik csak opportunista, ezért (jobban) utálni nem kell szerintem.Jó neked. 😊 Én is szívesebben hinnék benne, de nem megy.
gyeek
peterk2005
több mint 5 éve
Te. Néhány újabb fórumozó számára. 😉Miért? Ma mi történt? Ki halt meg?Jóska igazad van csak ezt nem ma kellene a tudtára adnod.Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
AB Raider lett, majd direkt csinálta a hisztit, mindaddig amíg ki nem vágják, hogy aztán contender csapatba, ahova anno is akart menni, igazoljon...ki volt ez találva 😀
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
Én sokszor értek egyet vele, most nem.
Egy üzleti, haszonelvű döntés nem tud "geci undorító" lenni, mert nem értelmezhető abban az inerciarendszerben, ahol erkölcsi minősítések legitimek.
Ha meg már személyeskedés, tippelek: gondolom nem abból élsz, hogy mások mozgatórugóit, motivációit próbálod értelmezni, megfejteni, kitalálni.
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Úttörő reflex, segít ahol vélelmezi, hogyja ha így szoktál segíteni akkor csak annyit tudok mondani hogy szívből remélem soha senki nem szorul rá a "segítségedre"Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
AB Raider lett, majd direkt csinálta a hisztit, mindaddig amíg ki nem vágják, hogy aztán contender csapatba, ahova anno is akart menni, igazoljon...ki volt ez találva 😀
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
Egy üzleti, haszonelvű döntés nem tud "geci undorító" lenni, mert nem értelmezhető abban az inerciarendszerben, ahol erkölcsi minősítések legitimek.
Ha meg már személyeskedés, tippelek: gondolom nem abból élsz, hogy mások mozgatórugóit, motivációit próbálod értelmezni, megfejteni, kitalálni.
Sobri Jóska
Cuchulain82tudkell neki.
Amadeus
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Amadeusban egy világ (persze képletesen )Miért? Ma mi történt? Ki halt meg?Jóska igazad van csak ezt nem ma kellene a tudtára adnod.Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
nagyon kezdődhetnének a meccsek....
több mint 5 éve
Ezek a "jött ez a szitu és BB meg lecsapott rá" hsz-ek 😁 Ezeket ti sem gondoljátok komolyan. Jó hogy nem már véletlenek sorozatának hívjuk a teljesen nyilvánvalót.“Gatek”, azt hiszem itt gyoztel meg mindenkit 😀
Chargers LT
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Úttörő reflex, segít ahol vélelmezi, hogyja ha így szoktál segíteni akkor csak annyit tudok mondani hogy szívből remélem soha senki nem szorul rá a "segítségedre"Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
Sobri Jóska
Cuchulain82
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Miért? Ma mi történt? Ki halt meg?Jóska igazad van csak ezt nem ma kellene a tudtára adnod.Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
nekem ez frusztracionak tunik a steelers fanok egy reszetol. delutan meg a legtobben rohogtek, hogy mekkorat szopott a raiders AB-val, a steelers a vilag nyertese, Tomlin az edzok edzoje (ezt amugy el is ismerem), most hirtelen meg “undorito” a sztori.nem a ténnyel van a probléma, hanem azzal, amit ez a szerencsétlen csinál.sajnos, attol mert nem tetszik ez a teny (nekem sem), ez igy vanhúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
winston
Amadeus
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
ja ha így szoktál segíteni akkor csak annyit tudok mondani hogy szívből remélem soha senki nem szorul rá a "segítségedre"Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jóska igazad van csak ezt nem ma kellene a tudtára adnod.Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezek a "jött ez a szitu és BB meg lecsapott rá" hsz-ek 😁 Ezeket ti sem gondoljátok komolyan. Jó hogy nem már véletlenek sorozatának hívjuk a teljesen nyilvánvalót.Szerintem ki kéne zárni a Patset az NFL-ből. Olyan sokan utálják már őket. Meg túl erősek is. És gecik.
Chargers LT
több mint 5 éve
Tarsi
1 247
Komolyra fordítva a szót: én nem tudom elképzelni, hogy ez az egész megjátszott műsor legyen. Rengeteg ésszerű oka van, a legalapvetőbb AB megélhetése, a Patsnek van elég elkapója, a Raiders meg is tarthatta volna AB-t kicseszésből és még lehetne sorolni párat. Belichik csak opportunista, ezért (jobban) utálni nem kell szerintem.Én meg gyakorlatilag biztosra veszem. Hány óra telt el a kivágása és az új szerződése között?
gyeek
Az ilyen szerződéseket nem csak úgy leveszed a polcról és beírod az üres mezőbe a nevet és az összeget.
több mint 5 éve
Komolyra fordítva a szót: én nem tudom elképzelni, hogy ez az egész megjátszott műsor legyen. Rengeteg ésszerű oka van, a legalapvetőbb AB megélhetése, a Patsnek van elég elkapója, a Raiders meg is tarthatta volna AB-t kicseszésből és még lehetne sorolni párat. Belichik csak opportunista, ezért (jobban) utálni nem kell szerintem.Jó neked. 😊 Én is szívesebben hinnék benne, de nem megy.
gyeek
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ha hiszitek, ha nem Ricsi szó szerint ezt mondja közvetítésben:Bosszúból megnézem, ahogy szanaszét verjük a Patst a 2017-s SBn 😊 😉 😀 BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSzemét! 😆
dande
ParadSEC
"De ez is a New England sajátja, hogy mindig valami újat húznak elő, akár mérkőzésenként változtatva taktikát..."
Azt hiszem találó 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Ezek a "jött ez a szitu és BB meg lecsapott rá" hsz-ek 😁 Ezeket ti sem gondoljátok komolyan. Jó hogy nem már véletlenek sorozatának hívjuk a teljesen nyilvánvalót.És fanként a legnagyobb gond, hogy ez megint hozzájárul az utálathoz, ami kialakult. Már minden évre jut egy ilyen gusztustalan ügy, hogy hogy nem 1 csapattal a 32 közül. Gatek, McDaniels, most ez. BB persze csak egy szerencsés flótas most is.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Segítek neki a dühkezelésében. Majd később megköszöni.Sobri, nem mindig értek egyet Amadeusszal, de mivel semmi mást nem csinálsz csak próbálod felb@szni az agyát, ezért most tényleg elhúzhatnál melegebb éghajlatrahúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Cuchulain82
több mint 5 éve
Gondolom pont addigra fogják Gordont elmeszelni...Az 6 meccs lesz így.Na, odaadja AB a telefont a liga nyomozóinak vagy nem adja?Már Patses.
gyeek
Inkább nem, mint igen.
Sobri Jóska
gyeek
Do your job
több mint 5 éve
Komolyra fordítva a szót: én nem tudom elképzelni, hogy ez az egész megjátszott műsor legyen. Rengeteg ésszerű oka van, a legalapvetőbb AB megélhetése, a Patsnek van elég elkapója, a Raiders meg is tarthatta volna AB-t kicseszésből és még lehetne sorolni párat. Belichik csak opportunista, ezért (jobban) utálni nem kell szerintem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
nem a ténnyel van a probléma, hanem azzal, amit ez a szerencsétlen csinál.sajnos, attol mert nem tetszik ez a teny (nekem sem), ez igy vanhúzz a faszba.A politika topicban is oly' sokszor mondtam már: naív és idealista vagy. A világ utilitarista módon működik, nem erkölcsi alapon.Pats anno ment AB után, de steelers nem adta nekik...ez azért így geci undorító.
bogec7
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
winston
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?