NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
417
54
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Russ projektnek ennyi? Kàr volt a 6. Kört kiadni érte
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
triangle
1 283
itt pedig a masik fele, america's game:www.youtube.com/watch?v=Vhm7j2iPJps
több mint 5 éve
Konkrétan: Fe.Megvan a kémia közöttük 😁Brady a mókamaki!Na ezt próbálná meg velem, esélye sem lenne...
www.instagram.com/p/B16reC-AWVb/?fbclid=IwAR3_dsrZbMBqpvoFF-IzZc60A994MjkpO26_zeb80kWJyVKKAmCBJ-UNMhQ
steelwolf
Wyatt
ParadSEC
több mint 5 éve
Megvan a kémia közöttük 😁Brady a mókamaki!Na ezt próbálná meg velem, esélye sem lenne...
www.instagram.com/p/B16reC-AWVb/?fbclid=IwAR3_dsrZbMBqpvoFF-IzZc60A994MjkpO26_zeb80kWJyVKKAmCBJ-UNMhQ
steelwolf
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Brady a mókamaki!Na ezt próbálná meg velem, esélye sem lenne...
steelwolf
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jogos pontok, meg lettem győzve. És örülök, hogy Thomasszal is sikerült ezt így leboltolniMondjuk ezt csak olyannal lehet eljátszani, aki nem kerül waiver-re és olyan a szerződése, hogy nem jár a művelet egy halom dead money-val. Pár éve Boldennel csináltuk ugyanezt.Értem, akkor érthető, bár én nem vele kockáztattam volna.Ha jól emlékszem nem kell előre bejelenteni, hogy kit akarsz visszahozni, de ha valakit a keretszűkítés előtt raksz IR-re, az nem jöhet vissza.Ez nem változott meg, hogy akárkit vissza lehet már hozni?Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.Mert akit a szűkítés után raksz IRre azt vissza tudod hozni szezon közben.
Wyatt
Bazzani
Wyatt
cspeti98
Wyatt
April Wine
több mint 5 éve
April Wine
256
Mondjuk ezt csak olyannal lehet eljátszani, aki nem kerül waiver-re és olyan a szerződése, hogy nem jár a művelet egy halom dead money-val. Pár éve Boldennel csináltuk ugyanezt.Értem, akkor érthető, bár én nem vele kockáztattam volna.Ha jól emlékszem nem kell előre bejelenteni, hogy kit akarsz visszahozni, de ha valakit a keretszűkítés előtt raksz IR-re, az nem jöhet vissza.Ez nem változott meg, hogy akárkit vissza lehet már hozni?Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.Mert akit a szűkítés után raksz IRre azt vissza tudod hozni szezon közben.
Wyatt
Bazzani
Wyatt
cspeti98
Wyatt
több mint 5 éve
cspeti98
466
Elvileg nagyon maradni akart, és meg volt vele beszélve a dolog. A sisakját például haza se vitte, szóval nem volt akkora a kockázat. 😀Értem, akkor érthető, bár én nem vele kockáztattam volna.Ha jól emlékszem nem kell előre bejelenteni, hogy kit akarsz visszahozni, de ha valakit a keretszűkítés előtt raksz IR-re, az nem jöhet vissza.Ez nem változott meg, hogy akárkit vissza lehet már hozni?Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.Mert akit a szűkítés után raksz IRre azt vissza tudod hozni szezon közben.
Wyatt
Bazzani
Wyatt
cspeti98
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Értem, akkor érthető, bár én nem vele kockáztattam volna.Ha jól emlékszem nem kell előre bejelenteni, hogy kit akarsz visszahozni, de ha valakit a keretszűkítés előtt raksz IR-re, az nem jöhet vissza.Ez nem változott meg, hogy akárkit vissza lehet már hozni?Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.Mert akit a szűkítés után raksz IRre azt vissza tudod hozni szezon közben.
Wyatt
Bazzani
Wyatt
cspeti98
több mint 5 éve
cspeti98
466
Ha jól emlékszem nem kell előre bejelenteni, hogy kit akarsz visszahozni, de ha valakit a keretszűkítés előtt raksz IR-re, az nem jöhet vissza.Ez nem változott meg, hogy akárkit vissza lehet már hozni?Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.Mert akit a szűkítés után raksz IRre azt vissza tudod hozni szezon közben.
Wyatt
Bazzani
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez nem változott meg, hogy akárkit vissza lehet már hozni?Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.Mert akit a szűkítés után raksz IRre azt vissza tudod hozni szezon közben.
Wyatt
Bazzani
több mint 5 éve
Attila Pál
112
Pontosan, ki volt ez találva! Csak azon gondolkodtam, hogy ki megy IR-re, de az is megvan.
több mint 5 éve
Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.Mert akit a szűkítés után raksz IRre azt vissza tudod hozni szezon közben.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én csak azt az egyet nem értem, ezt miért nem lehetett az 53-as szűkítésnél.
több mint 5 éve
DT visszatért 1 évre. Na akkor a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt 😀
több mint 5 éve
ervinator
1 703
N'Keal Harry IR-en van, de visszatérhet.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Hülye Jets 😕Skippernek örülök 🙂
Skipper visszajött PS-be, ő mondjuk elfér ott, de kb ennyi volt az érdekes ember 😒
Wyatt
Kell egy ilyen hegyomlás minden évben (5 cm-rel magasabb, mint Trent Brown).
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hülye Jets 😕Skipper visszajött PS-be, ő mondjuk elfér ott, de kb ennyi volt az érdekes ember 😒
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azert mondom, hogy gyogyuljon meg. Aztan ha tud, jojjon.Andrews IR, várható volt, gyógyuljon meg, az a fontosabb, aztán jöjjön vissza a fal közepéreHa még látod játszani egyáltalán...
Wyatt
Burkus
WR-t keresoknek. Burnettet el kell hozni, aztan meg is vagyunk 😊
több mint 5 éve
Andrews IR, várható volt, gyógyuljon meg, az a fontosabb, aztán jöjjön vissza a fal közepéreHa még látod játszani egyáltalán...
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Andrews IR, várható volt, gyógyuljon meg, az a fontosabb, aztán jöjjön vissza a fal közepére
több mint 5 éve
jaja, én is számoltam de a druszámnak láthatóan kell még pár hét..na mindegyDT nem waiverre került... és mindkét fél hajlik a visszatérésre...Hát nem tudom, azért a 2.9 misi szerintem nem lett volna para
ThundersNFL
Gordon, Edelman, Dorsett, Harry, Meyers, Slater. Ez így is megvan hat már azért
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
DT nem waiverre került... és mindkét fél hajlik a visszatérésre...Hát nem tudom, azért a 2.9 misi szerintem nem lett volna para
ThundersNFL
Gordon, Edelman, Dorsett, Harry, Meyers, Slater. Ez így is megvan hat már azért