NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Baj?! Hát tőlem aztán...sok ilyen Bodine szintű játékos kellene ide 😉Akkor talan megsem baj, ha hozunk egy cserecentert 😊)Örülnék ha ezen múlna, de sajnos nem ezen fog, hanem hogy Brady papa megint szétszedi a secondary-t, Big Ben meg hozza első heti rozsdás formáját.Állítólag Russel Bodine érkezik a Bills-ből...ha még ő is kell nagy lehet a baj...6. kör voltMajd meglatod jovo vasarnap, mekkora a baj 😉
Klaci79
Wyatt
Tippem 30-13 😢
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Akkor talan megsem baj, ha hozunk egy cserecentert 😊)Örülnék ha ezen múlna, de sajnos nem ezen fog, hanem hogy Brady papa megint szétszedi a secondary-t, Big Ben meg hozza első heti rozsdás formáját.Állítólag Russel Bodine érkezik a Bills-ből...ha még ő is kell nagy lehet a baj...6. kör voltMajd meglatod jovo vasarnap, mekkora a baj 😉
Klaci79
Wyatt
Tippem 30-13 😢
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Örülnék ha ezen múlna, de sajnos nem ezen fog, hanem hogy Brady papa megint szétszedi a secondary-t, Big Ben meg hozza első heti rozsdás formáját.Állítólag Russel Bodine érkezik a Bills-ből...ha még ő is kell nagy lehet a baj...6. kör voltMajd meglatod jovo vasarnap, mekkora a baj 😉
Klaci79
Wyatt
Tippem 30-13 😢
több mint 5 éve
Ez a biznisz. BB-nek kell huznia egy erthetetlen masodik koros CB-t, aki bust lesz, cserebe mindig akad popec UDFA es sok bajnoki cim. Es o meghozza ertunk ezt az aldozatot, es elviseli, hogy ezert megkerdojelezikdeal
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez a biznisz. BB-nek kell huznia egy erthetetlen masodik koros CB-t, aki bust lesz, cserebe mindig akad popec UDFA es sok bajnoki cim. Es o meghozza ertunk ezt az aldozatot, es elviseli, hogy ezert megkerdojelezik
több mint 5 éve
Ismét egy szuper második körös DB.Source: #Patriots CB Duke Dawson was traded to the #Broncos. A former second rounder.Várható volt, hogy nem fér be az 53-ba.
Beki
Adtunk vele egy hetedik köröst és kaptunk egy hatodik köröst.
April Wine
Milyen szinten jegyezzük meg Joejuan nevét?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Állítólag Russel Bodine érkezik a Bills-ből...ha még ő is kell nagy lehet a baj...6. kör voltMajd meglatod jovo vasarnap, mekkora a baj 😉
Klaci79
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Állítólag Russel Bodine érkezik a Bills-ből...ha még ő is kell nagy lehet a baj...6. kör megy érte.
Klaci79
több mint 5 éve
April Wine
256
Source: #Patriots CB Duke Dawson was traded to the #Broncos. A former second rounder.Várható volt, hogy nem fér be az 53-ba.
Beki
Adtunk vele egy hetedik köröst és kaptunk egy hatodik köröst.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Source: #Patriots CB Duke Dawson was traded to the #Broncos. A former second rounder.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Edelman ujja nem sérült meg ismét Rapoport szerint.
több mint 5 éve
Amíg volt Gordon, kiválóan eljátszottak. Egy-egy hosszút Dorsett és Gronk is begyűjtött azért. De ez nem statisztika, én csak a látvány alapján érzem úgy, hogy vele a mélységi játékoknak más volt a fazonja.Ezt csak azért tartom érdekesnek, mert úgy érzem, hogy talentben talán tudtuk pótolni Gronkot a támadóknál. Igaz, hogy nem egy korszakos játékossal, hanem több kiváló adottságúval, és nem azon a poszton, hanem máshol.
Inkább azt nem látom, hogy a Gronk nélkül a futójátékunk hol lesz. Hogy lehet pótolni a Gronk - Develin páros által nyújtott extra blokkoló képességet. Szerintetek van olyan TE a várható keretben, aki megközelítőleg tud annyit segíteni a futójátékban, mint korábban Gronk?
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Amúgy ez inkább a 2010-es évek elején volt látványos emlékeim szerint, a legutóbbi idényekben pont azon vihorásztam, hogy 40-hez közeledve javultak a mélységi passzai, és újra veszélyesek. A tavalyi statok is jónak tűnnek, pedig tavaly sokszor nem nagyon volt értelmes célpont sem a szélenErről meg az jutott eszembe, hogy biztos elég sokszor el fog hangozni a kinti szaksajtóban, hogy Brady már túl öreg a 30-40 yardos bombákhoz. Sőt, szerintem már most is ezzel tüzelik 😊Erről a Gordon, Thomas, Edelman elkapó hármasról, így testfelépítés alapján nekem a Moss, Stallworth, Welker hármas jutott eszembe. Akkor nálunk volt a liga egyik legjobb blokkoló TE-je, most egy kiválóan blokkoló FB van a keretben.Igen, én is rengetegszer érzem a 2007-et, 11-re fel^^
Kollega
Wyatt
Kollega
több mint 5 éve
Erről meg az jutott eszembe, hogy biztos elég sokszor el fog hangozni a kinti szaksajtóban, hogy Brady már túl öreg a 30-40 yardos bombákhoz. Sőt, szerintem már most is ezzel tüzelik 😊Erről a Gordon, Thomas, Edelman elkapó hármasról, így testfelépítés alapján nekem a Moss, Stallworth, Welker hármas jutott eszembe. Akkor nálunk volt a liga egyik legjobb blokkoló TE-je, most egy kiválóan blokkoló FB van a keretben.Igen, én is rengetegszer érzem a 2007-et, 11-re fel^^
Kollega
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Erről a Gordon, Thomas, Edelman elkapó hármasról, így testfelépítés alapján nekem a Moss, Stallworth, Welker hármas jutott eszembe. Akkor nálunk volt a liga egyik legjobb blokkoló TE-je, most egy kiválóan blokkoló FB van a keretben.Igen, én is rengetegszer érzem a 2007-et, 11-re fel^^
Kollega
több mint 5 éve
Erről a Gordon, Thomas, Edelman elkapó hármasról, így testfelépítés alapján nekem a Moss, Stallworth, Welker hármas jutott eszembe. Akkor nálunk volt a liga egyik legjobb blokkoló TE-je, most egy kiválóan blokkoló FB van a keretben.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Megint kikaptatok az utolsó meccsen a Giantstől. Velük nem szabad utolsó meccset játszanotok Ejnye ejnye, lúzerek 😉 😛Jó lehetett, én mondjuk valami 29–10-ig követtem az eredményt ide, szóval a végén már biztosan a kezdők játszottak mindenhol, hogy megfordult a meccs 😊
dande
Én mondjuk spec örülök neki, még a végén 22–0-val megyünk el a Super Bowlig és túl nagy a teher :/
Kendricks is el van tiltva, igaz csak 1 meccsre.Nekem is úgy rémlik, de ahogy néztem, őt nem írta eltiltottnak a spotrac. Meg is lepett, de mivel a TE-posztot nem tudom értelmezni, így nem mentem bele jobban. A 2 misi jó már igen, nem mintha Boldennek bármikor veszélyben lenne a helye, ez ilyen BB-fétis. Nekem azért nem kell követnem 😊
Boldennek 2 m garantált pénze van, szerintem vele azért komolyabban számol a csapat. Mike Reiss rosterét néztem pár napja, ott 5 futó van + Develin. Igaz nála csak 7 OLine ember marad, amit nem hiszek hogy megkockáztatnánk.
Eddig én is arra hajlottam, hogy három irányító lesz, de most, hogy Hoyer megint nem kapott egy snapet sem, valószínűbbnek látom hogy kettő marad.
Ja, és igen, aki lekerült a PUP-ról, az nem kerülhet rá vissza.
April Wine
Meglátjuk, a meccs elején azért ahogy láttam, bőven volt még hiba, de simán el tudom képzelni, hogy Hoyer–>Colts, Burkhead–>valahova trade jön még
Azon mosolyogtam, amikor megláttam a box score-t, hogy mindhárom kezdő WR-ünk fent volt a meccs elején, aztán kevésbé, amikor láttam egy vidit, hogy Edelman megsérülhetett.
Babos legalább kiesett, most már lehet éjjel NFL-t is nézni^^
több mint 5 éve
bogjosi
1 500
Gordon már aktiválva van...játszott is a hajnali meccsen.Kendricks is el van tiltva, igaz csak 1 meccsre.Gordon nfi listán volt nem? Onnan lehet menni PUP ra?
Boldennek 2 m garantált pénze van, szerintem vele azért komolyabban számol a csapat. Mike Reiss rosterét néztem pár napja, ott 5 futó van + Develin. Igaz nála csak 7 OLine ember marad, amit nem hiszek hogy megkockáztatnánk.
Eddig én is arra hajlottam, hogy három irányító lesz, de most, hogy Hoyer megint nem kapott egy snapet sem, valószínűbbnek látom hogy kettő marad.
April Wine
gordon
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Kendricks is el van tiltva, igaz csak 1 meccsre.Gordon nfi listán volt nem? Onnan lehet menni PUP ra?
April Wine
több mint 5 éve
Megint kikaptatok az utolsó meccsen a Giantstől. Velük nem szabad utolsó meccset játszanotok Ejnye ejnye, lúzerek 😉 😛
több mint 5 éve
cspeti98
466
Már hárman vagyunk. 😊Igen, tudom, közös a kedvenc játékunk is 😊Köszi.Miután visszavonult, orvosai tanácsára elkezdett egy orvosi kezelést, hogy felépüljön rendesen. Ebben viszont olyan anyag is van, ami az NFL-ben nem engedélyezett. A Pats ezek után megkereste, hogy ugyan már ne vonuljon mégse vissza, jöjjön ide labdákat kapdosni. Ő meg mondta, hogy oké, viszont ő ilyen kezelésen esett át, és mivel ellenőrök jártak is nála a kúra során, ő bizony eltiltással kezdi majd az évet, ha mégis játszik. A Pats így ennek tudatában adott neki szerződést, és majd az 5. fordulótól játszhatELTILTOTTMiért van eltiltva?
TE: Ben Watson (4)
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
Kedvenc Pats játékosom all-time. 😊
Végülis holtszezon van, hátha mást is megihlet:
All time kedvenc 3 Pats játékos:
Ben Watson
Kevin Faulk
Tim Tebow 😛
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=XsZCTzYNBQE
Wyatt
Még a top3 is majdnem ugyanaz, de Tebow helyett inkább Brady.
több mint 5 éve
April Wine
256
Kendricks is el van tiltva, igaz csak 1 meccsre.Boldennek 2 m garantált pénze van, szerintem vele azért komolyabban számol a csapat. Mike Reiss rosterét néztem pár napja, ott 5 futó van + Develin. Igaz nála csak 7 OLine ember marad, amit nem hiszek hogy megkockáztatnánk.
Szerkesztette: April Wine
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, tudom, közös a kedvenc játékunk is 😊Köszi.Miután visszavonult, orvosai tanácsára elkezdett egy orvosi kezelést, hogy felépüljön rendesen. Ebben viszont olyan anyag is van, ami az NFL-ben nem engedélyezett. A Pats ezek után megkereste, hogy ugyan már ne vonuljon mégse vissza, jöjjön ide labdákat kapdosni. Ő meg mondta, hogy oké, viszont ő ilyen kezelésen esett át, és mivel ellenőrök jártak is nála a kúra során, ő bizony eltiltással kezdi majd az évet, ha mégis játszik. A Pats így ennek tudatában adott neki szerződést, és majd az 5. fordulótól játszhatELTILTOTTMiért van eltiltva?
TE: Ben Watson (4)
Wyatt
Sobri Jóska
Wyatt
Kedvenc Pats játékosom all-time. 😊
Végülis holtszezon van, hátha mást is megihlet:
All time kedvenc 3 Pats játékos:
Ben Watson
Kevin Faulk
Tim Tebow 😛
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=XsZCTzYNBQE