New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Én ebbe a meccsben nem látok akkora gondot. Lenyomtunk 9 meccset egyhuzamban. Mindenki tudta ezt a D nem fogja sokáig bìrni. A Ravens csak annyit csinált amit tud fut-fut passz, annyi különbséggel hogy mocsok frissek és motiváltak voltak. Ha találkozunk a PO-ban akkor a nyakamat teszem rá hogy 20 lesz közte a javunkra. Az O feltámadni látszik, a D pihentebb lesz. No para.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
A legnagyobb gond az volt, hogy teljesen alap játékokkal, RB-QB option futásokkal és TE passzokkal szopatták szét ezt a D-t..Rossz volt nézni azt a sok hülye hibát, misstackle hegyet, elrontott blitzet..Már készíti a drótkefét 😁😁😁
Az O# ezt csak megfejelte..Az első félidőben vállalhatatlan falmunkàval, hülye holdingokkal, a másodikban pedug a kapkodással, rohanással..Pedig a 3-4. negyedben nagyon szépen haladtunk ellenük, végre összeállt az aminek az elején kellett volna már mennie..De Jules hibázott, utána Brady is többször..Ezek meg büntettek..Ez a dolguk..
Jókor jött a pofon..Két hét múlva más lesz minden..Wynn reméljük játszik és Harry is..Az O# jobb lesz..Sanut és Watsont is használjuk végre..Nincs világvége, de nem volt szép..Tanulni kell belőle..BB[/] meg gondoskodni fog a fejmosásról..
kyobalu
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
A legnagyobb gond az volt, hogy teljesen alap játékokkal, RB-QB option futásokkal és TE passzokkal szopatták szét ezt a D-t..Rossz volt nézni azt a sok hülye hibát, misstackle hegyet, elrontott blitzet..Az O# ezt csak megfejelte..Az első félidőben vállalhatatlan falmunkàval, hülye holdingokkal, a másodikban pedug a kapkodással, rohanással..Pedig a 3-4. negyedben nagyon szépen haladtunk ellenük, végre összeállt az aminek az elején kellett volna már mennie..De Jules hibázott, utána Brady is többször..Ezek meg büntettek..Ez a dolguk..
Jókor jött a pofon..Két hét múlva más lesz minden..Wynn reméljük játszik és Harry is..Az O# jobb lesz..Sanut és Watsont is használjuk végre..Nincs világvége, de nem volt szép..Tanulni kell belőle..BB meg gondoskodni fog a fejmosásról..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Julesnak mondja már meg valaki ha meg vam fogva akkor ne arcoskodjon hanem minnél gyorsabban menjen le... A fumblejei szinte mindig ilyenből adódnak...
Draft

több mint 6 éve
Szerintem BB szarrá szedi a komplett bagázst...Nyilván kapott a védelem 30 pontot, de ha az O egy közepes teljesítményt hoz, akkor kisegíthették volna őket. Mint ahogy ez fordítva már volt többször is idén.Ez borzasztó coaching volt. A támadóknak ez már érett, de a védelem is szar volt.Ezen a meccsen nem a támadókat venném elő azért...
Ezért fázok én JMD-től. Zseni, de olyan hülyeségekbe ragad bele, hogy az felháborító. Egész sorozatok lemennek futás nélkül, sőt még csak futót sem rak fel. Felesleges volt az elején a no huddle is.
Mindegy egy zakó nem a világ.
By the way nem értem, hogy játszhat egy csapat egymás után bye week utáni csapatokkal.
zinedine5
Wyatt
zinedine5
Draft

több mint 6 éve
Nyilván kapott a védelem 30 pontot, de ha az O egy közepes teljesítményt hoz, akkor kisegíthették volna őket. Mint ahogy ez fordítva már volt többször is idén.Ez borzasztó coaching volt. A támadóknak ez már érett, de a védelem is szar volt.Ezen a meccsen nem a támadókat venném elő azért...
Ezért fázok én JMD-től. Zseni, de olyan hülyeségekbe ragad bele, hogy az felháborító. Egész sorozatok lemennek futás nélkül, sőt még csak futót sem rak fel. Felesleges volt az elején a no huddle is.
By the way nem értem, hogy játszhat egy csapat egymás után bye week utáni csapatokkal.
zinedine5
Wyatt
több mint 6 éve
Ez borzasztó coaching volt. A támadóknak ez már érett, de a védelem is szar volt.Ezen a meccsen nem a támadókat venném elő azért...
zinedine5

több mint 6 éve
Kár ezért a meccsért, kettő dologgal kellett volna foglalkozni az egész meccsen, a futással és a rövid TE-passzokkal. Ebből nem sikerült semmit megoldani, de még a pocsék kezdés ellenére is volt esély a visszajövetelre. Ezen a meccsen most a kulcsjátékok valahogy sehogy sem jöttek, jól jön majd a pihenő, mert könnyen lehet itt back to back zacsiháromra, mert Jacksont sem sikerült zsebben tartani...
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ez borzasztó coaching volt. A támadóknak ez már érett, de a védelem is szar volt.Ezért fázok én JMD-től. Zseni, de olyan hülyeségekbe ragad bele, hogy az felháborító. Egész sorozatok lemennek futás nélkül, sőt még csak futót sem rak fel. Felesleges volt az elején a no huddle is.
több mint 6 éve
Mikor megtettuk a tetunket a patsre, a mogottunk allo uriember azt mondta kidobtuk a penzt az ablakon..Hát lehet az úriember jár jól...
Majd elovett egy koteg 100 dollarost es felrakta mindenfele formacioban a Ravensre..
Remelem mi gyarapodunk a vegen 😉
topin
Draft

több mint 6 éve
Kár ezért a meccsért, kettő dologgal kellett volna foglalkozni az egész meccsen, a futással és a rövid TE-passzokkal. Ebből nem sikerült semmit megoldani, de még a pocsék kezdés ellenére is volt esély a visszajövetelre. Ezen a meccsen most a kulcsjátékok valahogy sehogy sem jöttek, jól jön majd a pihenő, mert könnyen lehet itt back to back zacsi

több mint 6 éve
Mikor megtettuk a tetunket a patsre, a mogottunk allo uriember azt mondta kidobtuk a penzt az ablakon..Majd elovett egy koteg 100 dollarost es felrakta mindenfele formacioban a Ravensre..
Remelem mi gyarapodunk a vegen 😉
több mint 6 éve
Az biztos, hogy itt Vegasba nem vagyunk tul nepszeruek..es az is erzodik, hogy itt nagyon varjak mar a raiders-t es imadni fogjak azt a csapatot.A Golden Nugget sportroomjaban nezzuk a meccset majd, gyulnek a pats mezesek..
A seahawks drukkerek az elozo osszecsapason kitettek magukert rendesen, remelem a mieink is becsatlakoznak majd hozzank! 😉
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1191141287791120384Nyeh.. Na mindegy, jön még egy bye week, majd Philadelphiában játszik

több mint 6 éve
Ez a jelent megvolt a múltkori meccsről? Méghogy érzelemmentes az öreg 😀 😀 😀twitter.com/TJMoe28/status/1188584813776769027
Ez meg egy kis aranyos történet még egy régi Pro Bowl-ról:
twitter.com/BrycenNFL/status/1190630224637186048

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
oopsz átsiklottam felette, de attól még a hype az befigyel 😀yess Harry hivatalosan is aktiválva 😊Ezt írtam 4.5 órája 😀
manuszka86
Wyatt
több mint 6 éve
Azért a Hawks O fala közel sem olyan mint a Patsé még úgyis jobb hogy idén Középszarok,ez a gyenge pontunk de közel sem annyira gázN'Keal Harry bemutatkozhat vasárnap <3csalókák a számok, a browns meccs után egy csomó változás volt.
Azért így, Edelmannel, Sanuval, Meyersszel és Dorsett-tel már kényelmesebb lesz a helyzet, és szerencsére a Ravens pass rush-szekciója és DB-teljesítménye is bőven átlag alatti eddig, remélem jó meccse lesz az offense-nek, szükség lesz rá.
Legyen egy jó kis combos 27–20 ide
Wyatt
jött linebacker sorba a két kukaember lj fort és bynes, csudálatosan játszottak, onwuasor felépült, vissza kerül a helyére a szélre és onnan tud nyomasztani,
jimmy smith szintén játékra kész, jött peters és akkor még ott van hátul humphrey és earl thomas. egyébként ha a zsákok el is maradnak, qb hitben tán top5-ös a csapat.
szóval inkább a szíhoksz elleni teljesítményből kell kiindulni+hozzá jön még jimmy smith és holivúd. hát na, én sem aggódom.
gedam
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Jajj már! Mondjatok egy franchiset, ahol nem teszik ki azt a játékost, akinek a feladatát valaki jobban, vagy olcsóbban ellátja! Vannak olyan csapatok, ahol ezt akkor se ismerik fel, ha az ajtón dörömböl. De érzelmi szempontból senkit, sehol se tartanak rosteren. Vagy ha igen, hát ott nem sok bajnoki cím születik.Én ezzel személy szerint nem értek egyet.Valójában a Pats tényleg nem egy szerethető franchise annak, aki nem csak a meccsekkel foglalkozik.Ja hát ez igazából nem ezen a franchise-on múlik. Ilyen IR->waiver, waiver->IR/PS dolgok azért szoktak menni, itt is lehetett látni, hogy az lesz a lépés, hogy kirakjuk. Én sajnálom mondjuk, remélem, normális csapathoz kerülNem tudom miben reménykedtem...pedig ismerem már annyira ezt a frencsájzt.Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix voltmert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu
Wyatt
gordon
Wyatt
Van egy kettősség már jóideje:
A meccseken szuper az eltökéltség, eredményesség, a szép, tetszetős és hatékony játék, a rendszerszerűség, a dinasztia. Imádnivaló.
De ez nem a semmiből jön. Emögött a legkeményebb, legembertelenebb, autoriter, de persze kurvára pragmatikus és sikeres üzleti és sikerorientált hozzáállás húzódik.
Hisz’ ez a siker ára.
És annak, aki nem kocadrukker, és mögé lát győzelmeknek, döntéseknek, belelát folyamatokba (vagy legalábbis így érzi, véli) annak ez a business lvl.100 utálatos és taszító.
Imádnivaló és utálatos egyszerre.
Sobri Jóska
Nem hinném, hogy ez a Patriots sajátja, hanem inkább az egész NFL-é.
A Pats talán csak abban különb, hogy minden egyes játékos tudja aki idekerül, hogy mindig a maximumot kell nyújtania, különben kikerül a csapatból. És van amikor még az sem elég mert ha van jobb áron elérhető játékos aki ugyanezt vagy többet tud nyújtani, akkor szintén véget ér az adott játékos itteni karrierje.
Aztán van az úgy, hogy visszakerül az ember ilyen-olyan okok miatt.
BB nem szívtelen, hanem ahogy írtad, pragmatikus, neki mint GM-nek az a feladata, hogy a legjobb csapatot építse fel.
Nem egy volt játékosa elmondta, hogy akkor mennyire rosszul esett nekik, de később rájöttek, hogy ez így volt rendjén és ők is így cselekednének.
Sajnálni lehet azokat a játékosokat akik elkerülnek innen, de a csapatérdek felülír mindent és mivel mindenki tisztában van a játékszabályokkal, ezért örül annak az időnek amit itt tölthetett, főleg ha gyűrűvel távozik 😀
Solymi
A másik, hogy ebben a ligában játszani szerintem megtiszteltetés. Bármelyik csapatban. Az a játékos, aki ezt nem érzi annak, annak a Patriotsban biztosan nincs helye.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
gedam
6 476
N'Keal Harry bemutatkozhat vasárnap <3csalókák a számok, a browns meccs után egy csomó változás volt.
Azért így, Edelmannel, Sanuval, Meyersszel és Dorsett-tel már kényelmesebb lesz a helyzet, és szerencsére a Ravens pass rush-szekciója és DB-teljesítménye is bőven átlag alatti eddig, remélem jó meccse lesz az offense-nek, szükség lesz rá.
Wyatt
jött linebacker sorba a két kukaember lj fort és bynes, csudálatosan játszottak, onwuasor felépült, vissza kerül a helyére a szélre és onnan tud nyomasztani,
jimmy smith szintén játékra kész, jött peters és akkor még ott van hátul humphrey és earl thomas. egyébként ha a zsákok el is maradnak, qb hitben tán top5-ös a csapat.
szóval inkább a szíhoksz elleni teljesítményből kell kiindulni+hozzá jön még jimmy smith és holivúd. hát na, én sem aggódom.
több mint 6 éve
N'Keal Harry bemutatkozhat vasárnap <3Azért így, Edelmannel, Sanuval, Meyersszel és Dorsett-tel már kényelmesebb lesz a helyzet, és szerencsére a Ravens pass rush-szekciója és DB-teljesítménye is bőven átlag alatti eddig, remélem jó meccse lesz az offense-nek, szükség lesz rá.

több mint 6 éve
Én ezzel személy szerint nem értek egyet.Valójában a Pats tényleg nem egy szerethető franchise annak, aki nem csak a meccsekkel foglalkozik.Ja hát ez igazából nem ezen a franchise-on múlik. Ilyen IR->waiver, waiver->IR/PS dolgok azért szoktak menni, itt is lehetett látni, hogy az lesz a lépés, hogy kirakjuk. Én sajnálom mondjuk, remélem, normális csapathoz kerülNem tudom miben reménykedtem...pedig ismerem már annyira ezt a frencsájzt.Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix voltmert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu
Wyatt
gordon
Wyatt
Van egy kettősség már jóideje:
A meccseken szuper az eltökéltség, eredményesség, a szép, tetszetős és hatékony játék, a rendszerszerűség, a dinasztia. Imádnivaló.
De ez nem a semmiből jön. Emögött a legkeményebb, legembertelenebb, autoriter, de persze kurvára pragmatikus és sikeres üzleti és sikerorientált hozzáállás húzódik.
Hisz’ ez a siker ára.
És annak, aki nem kocadrukker, és mögé lát győzelmeknek, döntéseknek, belelát folyamatokba (vagy legalábbis így érzi, véli) annak ez a business lvl.100 utálatos és taszító.
Imádnivaló és utálatos egyszerre.
Sobri Jóska
Nem hinném, hogy ez a Patriots sajátja, hanem inkább az egész NFL-é.
A Pats talán csak abban különb, hogy minden egyes játékos tudja aki idekerül, hogy mindig a maximumot kell nyújtania, különben kikerül a csapatból. És van amikor még az sem elég, mert ha van jobb áron elérhető játékos aki ugyanezt vagy többet tud nyújtani, akkor szintén véget ér az adott játékos itteni karrierje.
Aztán van az úgy, hogy visszakerül az ember ilyen-olyan okok miatt.
BB nem szívtelen, hanem ahogy írtad, pragmatikus, neki mint GM-nek az a feladata, hogy a legjobb csapatot építse fel.
Nem egy volt játékosa elmondta, hogy akkor mennyire rosszul esett nekik, de később rájöttek, hogy ez így volt rendjén és ők is így cselekednének.
Sajnálni lehet azokat a játékosokat akik elkerülnek innen, de a csapatérdek felülír mindent és mivel mindenki tisztában van a játékszabályokkal, ezért örül annak az időnek amit itt tölthetett, főleg ha gyűrűvel távozik 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
A magánéletben.Nem úgy volt, hogy azért ez a metódus Gordonnal, hogy ne a Ravenshez vagy a Billshez kerüljön?Seattleben legális a fű, szerintem ez volt a fő indok 😁
Mert akkor ezek szerint mindkettőnk átment, ha a Seahawksnál kötött ki.
Miért gondolta azt és ki, hogy érdekli a Ravenst és a Billst?
Sobri Jóska
kapitnono
De nem a sportban.
Ugyanúgy eltiltás jár a használatáért az NFL-ben, bármelyik legalizáló államban is él vagy dolgozik egyébként.