New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
A blueprintet idén a Chiefs D adta LJ ellen. Tolódik a teljes mozgékony DL, megállnak LJ-től 3-5 yardra és lezárják a sávokat, egy valaki pedig csak őt blitzeli. A RB-re megy egy középső LB az RPO miatt, a sec pedig tart 3-5 mp-ig.Mindenkeppen ugy fog indulni a meccs.Ha valakinek van esélye sebességből, akkor az ő, de érdekes lesz, hogyan próbáljuk meg limitálni. Azt tartanám esélyesnek, hogy a zseben belül próbáljuk mindenáron basztatni, aztán passzoljon szét minket, ha tud.A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC
Wyatt
Ha meg buko akkor arra lennek kivancsi hogy a spy-t hogy kezelne a ket csapat. Az magaban erdekes lenne ha ott dolne el ( nem ott fog ). LJ annyira gyors en nem is ugy probalnam megallitani foleg nem Collins-al ( ha o JaCo )
no
Wyatt
Amugy azert lenne jo "ugorni a 3kivansag musorba" es ugy megnezni a spy ellen. Szerintem Collins-nak oriasi elonyei vannak, de nem gondolom hogy sebessegben utolerne, talan egy CB es akkor johetne a sakkjatszma. Erre a sakkra kivancsi lennek, de az eselye kicsi, egyik csapat sem igy tud a legnagyobb esellyel nyerni.
no
Trey Flowerssel ezt tudná a Pats DL simán, az ideiből nem tudok biztos embert, de HT és Collins megoldhatja, csak DMC-nek többet kell boxba jönni. A sec megeszi a Ravens WR-ket, de miracle playek ìgy is lesznek, azokat lehetetlen limitálni.
több mint 6 éve
Mindenkeppen ugy fog indulni a meccs.Ha valakinek van esélye sebességből, akkor az ő, de érdekes lesz, hogyan próbáljuk meg limitálni. Azt tartanám esélyesnek, hogy a zseben belül próbáljuk mindenáron basztatni, aztán passzoljon szét minket, ha tud.A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC
Wyatt
Ha meg buko akkor arra lennek kivancsi hogy a spy-t hogy kezelne a ket csapat. Az magaban erdekes lenne ha ott dolne el ( nem ott fog ). LJ annyira gyors en nem is ugy probalnam megallitani foleg nem Collins-al ( ha o JaCo )
no
Wyatt
Amugy azert lenne jo "ugorni a 3kivansag musorba" es ugy megnezni a spy ellen. Szerintem Collins-nak oriasi elonyei vannak, de nem gondolom hogy sebessegben utolerne, talan egy CB es akkor johetne a sakkjatszma. Erre a sakkra kivancsi lennek, de az eselye kicsi, egyik csapat sem igy tud a legnagyobb esellyel nyerni.
több mint 6 éve
Ha valakinek van esélye sebességből, akkor az ő, de érdekes lesz, hogyan próbáljuk meg limitálni. Azt tartanám esélyesnek, hogy a zseben belül próbáljuk mindenáron basztatni, aztán passzoljon szét minket, ha tud.A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC
Wyatt
no
Wyatt
amikor a mienkrol van szo, akkor tejeskave 😊Ti masok vagytok, de Lemar... ugyanugy feka.A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC
Wyatt
no
Stez
több mint 6 éve
Ti masok vagytok, de Lemar... ugyanugy feka.A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC
Wyatt
no
több mint 6 éve
Ha valakinek van esélye sebességből, akkor az ő, de érdekes lesz, hogyan próbáljuk meg limitálni. Azt tartanám esélyesnek, hogy a zseben belül próbáljuk mindenáron basztatni, aztán passzoljon szét minket, ha tud.A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC
Wyatt
no

több mint 6 éve
A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC
Wyatt
több mint 6 éve
🐐👞
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs leszAzért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
ParadSEC

több mint 6 éve
Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs lesz
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Nem kapták meg JMD-t, helyett kaptak egy franchise QB-t.A mondat elso felen felrohogtem, a masodik felen meg felrohogtem, majd lefordultam a szekrol. 😆
Burkus
több mint 6 éve
Én nem bánom,hogy nem próbálja elkerülni a sacket, hanem szépen lefekszik és nincs lezúzás, sérülés.Többet ér, hogy a következő játéknál is ott áll a center mögött. Amikor a csodaszabadulást mutatják be (vagy próbálják bemutatni) az irányítók, akkor szoktak jönni az IR-t hozó sérülések. Meg a labdaeladások.Mondjuk azért ha Mason és Wynn is lesz, csak jobb lesz a fal. Csak lenne már egy 3-4 meccs folyamatosan együtt, hogy tudjunk javulni. Na de majd november/december környékén 😊Ezért sem igazán szóltam hozzá, mert hetek óta mondjuk, hogy jobb lesz a fal ha majd jönnek, de nem jönnek és a fal ergya😊 Ráadásul tetszik nem tetszik TB egy lépést nem tenne soha a sack elkerüléséért, így meg baromira nehéz játszani, hogy alig-alig van olyan támadásunk ami normálisan végigmegy. Futás 1-2 yardért, majd jönne a passz ami vagy siettetés és incomplete vagy sack, aztán imádkozunk a 3-ért, hogy összejöjjön. Lehet, hogy persze másik 20 csapatnál ez elég lenne, csak nem ehhez vagyunk szokva, hogy az O ennyire impotens legyen.
Nugent az Nugent, de tegnap mondjuk undorító egy idő volt
Wyatt
Tényleg jó lenne egy olyan meccs, ahol nem a D nyeri meg a meccset, hanem az O van erre rákényszerítve! Azért mindig nem fog a labda szerencsésen pattanni!
Nugentet most én sem ekézem, tróger idő volt. Majd topin megírja biztos mennyire jó érzés 4 órán át állni a szakadó esőben 😊
NB2
több mint 6 éve
Annyit hozzáteszek, hogy ha a Colts jövő héten győz és mi megverjük a Ravenst, akkor a Colts a 2nd seed 😊 6:2-vel. Nem kapták meg JMD-t, helyett kaptak egy franchise QB-t.Hacsak nagyon nem szúrjuk el, a hazai pálya előnye meglesz a PO-ban, a Kansas már három vereséggel van lemaradva.
több mint 6 éve
Lehet, hogy kicsit mesterségesen vissza is van fogva az offense a játékhívásokkal. Annyira nem vagyok szakértő, de azért nekem úgy tűnik mintha elég egysíkú lenne a hívás. Azért amikor feljöttek 10 pontra, Bradyék rögtön oda tettek egy sistergős driveot. Talán ott még azért vannak tartalékok, csak nem akarjuk ezeket a játékokat ellőni megnyert meccseken.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Mondjuk azért ha Mason és Wynn is lesz, csak jobb lesz a fal. Csak lenne már egy 3-4 meccs folyamatosan együtt, hogy tudjunk javulni. Na de majd november/december környékén 😊Ezért sem igazán szóltam hozzá, mert hetek óta mondjuk, hogy jobb lesz a fal ha majd jönnek, de nem jönnek és a fal ergya😊 Ráadásul tetszik nem tetszik TB egy lépést nem tenne soha a sack elkerüléséért, így meg baromira nehéz játszani, hogy alig-alig van olyan támadásunk ami normálisan végigmegy. Futás 1-2 yardért, majd jönne a passz ami vagy siettetés és incomplete vagy sack, aztán imádkozunk a 3-ért, hogy összejöjjön. Lehet, hogy persze másik 20 csapatnál ez elég lenne, csak nem ehhez vagyunk szokva, hogy az O ennyire impotens legyen.
Nugent az Nugent, de tegnap mondjuk undorító egy idő volt
Wyatt
Tényleg jó lenne egy olyan meccs, ahol nem a D nyeri meg a meccset, hanem az O van erre rákényszerítve! Azért mindig nem fog a labda szerencsésen pattanni!
Nugentet most én sem ekézem, tróger idő volt. Majd topin megírja biztos mennyire jó érzés 4 órán át állni a szakadó esőben 😊
több mint 6 éve
Mondjuk azért ha Mason és Wynn is lesz, csak jobb lesz a fal. Csak lenne már egy 3-4 meccs folyamatosan együtt, hogy tudjunk javulni. Na de majd november/december környékén 😊Nugent az Nugent, de tegnap mondjuk undorító egy idő volt

több mint 6 éve
Jól megérintett mindenkit ez a meccs. Akkor majd én.Én konkrétan belealudtam a végébe.... 😊 Nemhogy reflexióm lett volna. Ezenkívül a W az W, továbbá a pats.hu első benyomás szerint minden nagyon szép, minden nagyon jó,nem is nagyon merek ettől eltérni.
Ez a Ravens ellen kevés lesz. Megköszönhetjük, hogy Chubb a meccs elején elfelejtette levenni a Michel-mezét, de úgy futottak szét minket az esőben, ahogyan akartak. De várható volt, hogy lesz ilyen meccse is a D-nek, és így is csak 13 pont, szóval ez mindenképpen pozitívum.
Edelman HoF lesz a végén, rohadtul meg is érdemli. Sanut a kövi meccsen már jobban fogjuk használni, Dorsettnek megint volt szép elkapása, jobb lesz ez, és nem lesz ilyen retekszar idő sem állandóan.
Azért nagyon nyerni kellene most vasárnap, de talán ott az O jobban fog kinézni, és hiába kapunk vagy 21-24 pontot, azt überelni fogjuk
És ezt Borbinho kollégától szeretettel
twitter.com/Edelman11/status/1188603173457580032
Wyatt
Az első negyedben nagy szerencsénk volt mindhárom TO-t illetően, Chubb második fumble-jénél magamban már túl voltam azon, hogy keseregjek a kapott TD-n. 😊 A Guy-féle produkció pedig bevonul a hallhatatlanok közé, közvetlenül Sanchita buttfumble-je mellé.
A belső futásokat először nem tudta a védelem konzisztensen megállítani a szezonban, de Collins megint nagyot játszott több futásnál a második vonalban, megállította futót akkor, amikor már majdnem kitört.
A Browns 8 TFL-t csinált, Bradyt háromszor sackelték és volt három QB hit. Michel 3,5-ös átlaggal futott, Burkhead 1,3-al. Ezzel a O fallal csoda, hogy még nincs Bradynek komolyabb sérülése. Nekem az volt a benyomásom, hogy Brady nem bízik az O-falban. Néztem a 49ers összefoglalót, ha eljutunk addig, Bosa&Co. ellen ez nagyon kevés lesz. (Bár az igaz,hogy valahogy mindig kivesszük az ellenfél legjobb védőjét a játékból, Myles Garrett 3 TFL, 1 sack, 1 QB hit - ez szép védekezés ellene, akkor is, ha Cannonra többször dobhatott volna zászlót holdingért egy szőrösebb szívű bíró.)
Nekem ez 259 passzolt és 79 futott yard kevés O teljesítmény, különösen nem egy világverő védelem ellen. A meccs alatt villant fel a stat, hogy futásban 22., passzban 5., összességében 10. az offense - a középmezőny eleje, annak is látszik. A három TD-ből egyet HT csinált, egyet az INT miatti short field positiont kihasználva, egy olyan TD-eredményező drive volt, ami megfelelt a megszokott vagy elvárt szintnek. Az pedig, hogy Nugent négyből kettő FGt-t rúgott, igazolja a vele kapcsolatos előzetes negatív várakozásokat. (De 4th down-os játékokból is látszik, hogy Belichick sem bízik benne.) Edelman teljesítménye tényleg félelmetes és úgy nézett ki a mozgása nemcsak most, de már a Jets ellen is, hogy a kiheverte a sérülést. De ettől még ez elég egysíkú offense lett, kevés mélységi passzal, egyátalán nem túl hatékony futójátékkal és screen passzokkal.
A Ravens meccset illetően azt gondolom, hogy ha Jacksont nem engedik ki a zsebből, spyolják és kényszerítik, hogy dobjon, akkor a védelem hozni fogja a meccset, szerintem nem fog a Ravens 21 pontot csinálni.
több mint 6 éve
Jól megérintett mindenkit ez a meccs. Akkor majd én.Ez a Ravens ellen kevés lesz. Megköszönhetjük, hogy Chubb a meccs elején elfelejtette levenni a Michel-mezét, de úgy futottak szét minket az esőben, ahogyan akartak. De várható volt, hogy lesz ilyen meccse is a D-nek, és így is csak 13 pont, szóval ez mindenképpen pozitívum.
Edelman HoF lesz a végén, rohadtul meg is érdemli. Sanut a kövi meccsen már jobban fogjuk használni, Dorsettnek megint volt szép elkapása, jobb lesz ez, és nem lesz ilyen retekszar idő sem állandóan.
Azért nagyon nyerni kellene most vasárnap, de talán ott az O jobban fog kinézni, és hiába kapunk vagy 21-24 pontot, azt überelni fogjuk
És ezt Borbinho kollégától szeretettel
twitter.com/Edelman11/status/1188603173457580032

több mint 6 éve
Esik ez a nyomorult eso es fuj a szel..gyorsan behuzodtunk egy pubba..remeljuk a csapat jateka kompenzalja majd a zord idojarast 😊
több mint 6 éve
En nem vitatkozom, nem is latom min lehetne. A madarijeszto lenyegtelen ugy hivjuk hogy zonazas abban az esetben amikor visszalep. A megtevesztes resze hogy ne legyen automatikus a valasz. A cb egy bizonyos szogbol az oldalvonalnal ralat a QB-ra is es o mar tud reagalni a play-re mert az embere elotte van 2-3 meterre. Olyat en nem lattam hogy 15 cm allt fel az elkapoval es a QB-t nezik. De megint, egy ilyen jateknal mindent vagy semmit jatszol es ekkor a madarijeszto szerepe a megtevesztes nem az adott play vedekezese. Ok arra tesznek hogy villamgyorsan odaernek (es igy jatszak meg a playt es ez igaz a CB-ktol a LB-kig). Ha a jatek meg lenne hosszabbitva, mert jo az OL/ a QB "menekulesi" kepessege/ stb akkor a D termeszetesen teljesen sebezheto.De ha csak reagalnak az LB-k az orult kockazatos egy eles meccsen. A madarijesztonek ahogy te hivod 0 az erteke igy, vagy legalabbis a hatosugara pont akkora mint egy fixen leszurt madarijesztonek.Ezért írtam, hogy időnként elkerekedett a szemem. Nem nagyobb a veszélye, mint emberezni úgy, hogy nem az elkapót figyeled, hanem az irányítót, azt is többször láttam. És bejött nekik. A madáriejsztő szót is direkt használtam, mert tényleg azt csinálta a LB időnként, hiába veszélyes. Ne úgy vitázz azzal amit mondtam, hogy "így nem szokás", mert tudom. Ettől még ezt csinálták, nézd meg. 😊 Éppen ez volt az érdekes / furcsa. Azt nem tudom, hogy csak Darnold teljes szétesése miatt vették elő amitől abszolút magabiztosak lettek, és megengedtek olyant is amit "nem szabad", vagy egyébként is előfordult már.
Azert gondolj bele--snap utan mikor engedi el a labdat a QB? Szerinted belefer hogy az LB-k varjanak az ut megnyilasara | ( ezt altalaban a D szeretne elerni, hogy hol legyen ez az ut, nem varnak ra ) | , amit mindketten hasonloan itelnek meg egyforma ido alatt es elkezdenek cselekedni. Ha igen akkor visszaszivok mindent es az LB edzo a legnagyobb kiraly ebben a ligaban. Azert a csapatok tobbsegeben a zonazas kozben a jatekosok atadasa nem megy ami napi 1x1-nek kellene lennie.no
peterk2005
Eddig szerintem semmi vita nincs, teljesen egyertelmu mit csinalnak. A zsenialis ahogy vegrehajtjak.
Egy dolog ami eppen bele is ferhet egy ilyen jatekba, hogy nincsenek leosztott szerepek. Ha valamire fogadnom kellene akkor en a leosztott szerepek mellett lennek. Vitatkozni ezen lehetne, de nem fogok sot leirtam hogy nem tudom. Ugy meg biztos nem vitatkozom hogy "ez nem szokas". Ebben a ligaban az ujitoke a vilag.
több mint 6 éve
De ha csak reagalnak az LB-k az orult kockazatos egy eles meccsen. A madarijesztonek ahogy te hivod 0 az erteke igy, vagy legalabbis a hatosugara pont akkora mint egy fixen leszurt madarijesztonek.Ezért írtam, hogy időnként elkerekedett a szemem. Nem nagyobb a veszélye, mint emberezni úgy, hogy nem az elkapót figyeled, hanem az irányítót, azt is többször láttam. És bejött nekik. A madáriejsztő szót is direkt használtam, mert tényleg azt csinálta a LB időnként, hiába veszélyes. Ne úgy vitázz azzal amit mondtam, hogy "így nem szokás", mert tudom. Ettől még ezt csinálták, nézd meg. 😊 Éppen ez volt az érdekes / furcsa. Azt nem tudom, hogy csak Darnold teljes szétesése miatt vették elő amitől abszolút magabiztosak lettek, és megengedtek olyant is amit "nem szabad", vagy egyébként is előfordult már.
Azert gondolj bele--snap utan mikor engedi el a labdat a QB? Szerinted belefer hogy az LB-k varjanak az ut megnyilasara | ( ezt altalaban a D szeretne elerni, hogy hol legyen ez az ut, nem varnak ra ) | , amit mindketten hasonloan itelnek meg egyforma ido alatt es elkezdenek cselekedni. Ha igen akkor visszaszivok mindent es az LB edzo a legnagyobb kiraly ebben a ligaban. Azert a csapatok tobbsegeben a zonazas kozben a jatekosok atadasa nem megy ami napi 1x1-nek kellene lennie.no

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
A tenyek kedveert, nem tudom hogy reagalnak-e az LB-k vagy leosztott szerepek vannak, termeszetesen osztonos reagalasokkal.Azt kizartnak tartom hogy snap utan dol el ki milyen szerepet kap, ahhoz a leggyorsabb LB is lassu. A lenyeg az ido itt, ha a letszamfolenyt hatekonyan nyomassa tudod generalni akkor mukodik, ha nem akkor a szopas is nagy belole. A zseni itt jon ki Beli papabol, mert tud nyomast gyakorolni nagyon nagy szazalekban es ez a kulcs mert a RPO-val ellentetben itt az osszes csapatnak van a playbookjaban megfelelo jatek ( 15 eve ) ellene. De ahogy az oreget ismerem egy brutal eros OL ellen is meg meri majd huzni.Pedig igen, legalábbis élőben így látszott. Gyakorlatilag azt csinálták, amit Kollmann is említ, hogy a két belső LB között nincs kiosztva előre, hogy melyik blitzel. Nincs késleltetett blitz sem, hanem snap után az megy azonnal, aki előtt megnyílik az út. A másik pedig visszalép, de nem nagyon csak annyira, hogy a LOS mögötti kereszt útvonalakban ott legyen madárijesztőnek. Mivel a nyomás gyorsan odaér, az irányítónak gyorsan kell döntenie, és vagy még azelőtt eldobnia a labdát mielőtt az elkapó elszakadna, mert középre nem tudja / fél megdobni a "madárijesztő" miatt, később meg már nincs ideje. Egy Brady szintű tapasztalatokkal bíró irányító ezt úgy szedné szét, mint egy legót, de a fiatalabbat nagyon meg tudja zavarni. Tavaly Mahomes is zavarba jött egy félidőn át, csak ő (és Reid) jók, a második félidőre le tudták reagálni, onnantól meg mentek is mint a zsír, szórtak 30-at egy félidő alatt. Szóval van benne rizikó, de ha összeköti olyan trükkökkel, hogy kiveszi az OC-t a játékból (akkor állítja fel a védelmet amikor már rádió csend van), és az irányító önmaga nem készült fel vagy nem tud reagálni, akkor működik még McVay ellen is.. Akkor lehet baj, ha a QB rutinos, vagy ha az OC készül erre és tud adni olyan kulcsokat a QB-nak amire áthívhatja a playt, ha magától ezt nem tudna megcsinálni. És persze az "X faktoros" QB-k ellen, mint Wilson, Mahomes, Watson vagy éppen Lamarr Jackson. Ők kiszámíthatatlanok, hogy mit csinálnak amikor baj van és átmenve gerillába magánakciózni kezdenek.
no
peterk2005
De ha csak reagalnak az LB-k az orult kockazatos egy eles meccsen. A madarijesztonek ahogy te hivod 0 az erteke igy, vagy legalabbis a hatosugara pont akkora mint egy fixen leszurt madarijesztonek.
Azert gondolj bele--snap utan mikor engedi el a labdat a QB? Szerinted belefer hogy az LB-k varjanak az ut megnyilasara | ( ezt altalaban a D szeretne elerni, hogy hol legyen ez az ut, nem varnak ra ) | , amit mindketten hasonloan itelnek meg egyforma ido alatt es elkezdenek cselekedni. Ha igen akkor visszaszivok mindent es az LB edzo a legnagyobb kiraly ebben a ligaban. Azert a csapatok tobbsegeben a zonazas kozben a jatekosok atadasa nem megy ami napi 1x1-nek kellene lennie.
A lenyeg azert az ido marad. Amikor nem fognak odaerni a QB-hoz akkor egy Rookie is meg fogja oldani, ha az LB csak reagalni fognak akkor egy kozepes QB is szetdobna, ha hasznalnak tovabb.
Elkezdtem a D-krol irni, de inkabb nem, leirtad nem igazan figyeled en meg csak ideges lennek. Nem az a tema ugysem.
több mint 6 éve
Azt kizartnak tartom hogy snap utan dol el ki milyen szerepet kap, ahhoz a leggyorsabb LB is lassu. A lenyeg az ido itt, ha a letszamfolenyt hatekonyan nyomassa tudod generalni akkor mukodik, ha nem akkor a szopas is nagy belole. A zseni itt jon ki Beli papabol, mert tud nyomast gyakorolni nagyon nagy szazalekban es ez a kulcs mert a RPO-val ellentetben itt az osszes csapatnak van a playbookjaban megfelelo jatek ( 15 eve ) ellene. De ahogy az oreget ismerem egy brutal eros OL ellen is meg meri majd huzni.Pedig igen, legalábbis élőben így látszott. Gyakorlatilag azt csinálták, amit Kollmann is említ, hogy a két belső LB között nincs kiosztva előre, hogy melyik blitzel. Nincs késleltetett blitz sem, hanem snap után az megy azonnal, aki előtt megnyílik az út. A másik pedig visszalép, de nem nagyon csak annyira, hogy a LOS mögötti kereszt útvonalakban ott legyen madárijesztőnek. Mivel a nyomás gyorsan odaér, az irányítónak gyorsan kell döntenie, és vagy még azelőtt eldobnia a labdát mielőtt az elkapó elszakadna, mert középre nem tudja / fél megdobni a "madárijesztő" miatt, később meg már nincs ideje. Egy Brady szintű tapasztalatokkal bíró irányító ezt úgy szedné szét, mint egy legót, de a fiatalabbat nagyon meg tudja zavarni. Tavaly Mahomes is zavarba jött egy félidőn át, csak ő (és Reid) jók, a második félidőre le tudták reagálni, onnantól meg mentek is mint a zsír, szórtak 30-at egy félidő alatt. Szóval van benne rizikó, de ha összeköti olyan trükkökkel, hogy kiveszi az OC-t a játékból (akkor állítja fel a védelmet amikor már rádió csend van), és az irányító önmaga nem készült fel vagy nem tud reagálni, akkor működik még McVay ellen is.. Akkor lehet baj, ha a QB rutinos, vagy ha az OC készül erre és tud adni olyan kulcsokat a QB-nak amire áthívhatja a playt, ha magától ezt nem tudna megcsinálni. És persze az "X faktoros" QB-k ellen, mint Wilson, Mahomes, Watson vagy éppen Lamarr Jackson. Ők kiszámíthatatlanok, hogy mit csinálnak amikor baj van és átmenve gerillába magánakciózni kezdenek.
no

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Alapvetoen semmi ujdonsag nincs benne. A szokatlan hogy nem a safety-k jatszak ezt, de ez meg a CB-k minosege adja. Kockazatosabb igy, de nagyobb a megterules is. Ettol fuggetlenul minden ujdonsag meglepo hisz a QB-k muscle memory-t hasznalva jatszanak rengeteg szituban, egy ilyen helyzetben fel kell dolgozniuk ami egy veterennak sem konnyu, hat meg a zsenge koruaknak. Pont ezert nem fogjak sokat jatszani, mert kielemzik oket es hiaba random generatorral jatsza a D a playeket kiismerheto lesz ( vagy csak speckon adott csapatok ellen fogjak hasznalni ).Nincs benne semmi nagy reveláció, inkább érdekesség, hogy Mahomes-Hill páros ellen bemerünk ilyen playt vállalni, de Watson-Hopkins páros ellen egyszer semVolt a zéró blitzen kívül pár dolog a Jets meccsen amitől elkerekedett a szemem. Például, hogy a cornerek nem is egyszer úgy embereztek (zero blitznél is volt ilyen), hogy közben kvázi zónát védekeztek (szemük az irányítón, outside leverage). Vagy például, többször is előfordult, hogy két LB is "kvázi spy" volt, és snap után dőlt el, hogy melyikük igazán az, stb. Nem tudom mennyire újdonság ez, mennyire csinálják mások, én a védelmeket ennyire nem figyelem / követem, de itt leugrott a képernyőről. Ezek azért lehetnek érdekesek, mert gyengébb, fiatalabb irányítókat, ha nem reagálják le jól, úgy le lehet vadászni, mint a sérült nyulat (pl. nem meri megdobni a back shoulder passzt szélre, mert a corner szeme rajta van, nem háttal áll neki és az elkapót figyeli, stb.). Viszont papíron olyan lyukakat kínál fel a védelemben, amit egy jobb irányító / playcaller ha kihasznál, az egyenes út a TD felé. Például zónázó technikával emberezni kb. annyi, hogy ha az elkapó számít rá, nem támadja meg a move-t a leverage ellen, akkor azonnal lépés előnybe kerül és nincs hátul senki aki besegíthet. A 2 spy ellen meg úgy lehet futni, mint a kisangyal play actionból vagy read option / rpo-ból, ha készülnek ellenük.
érdekes lesz nézni, hogy ezt a cover zero blitz-et mennyit fogjuk használni a köv meccseken, szerintem baromira kevesetZERO_L
Szóval érdekes lesz nézni, hogy ezeket a trükköket mennyire meri / akarja BB elővenni majd a jobb irányítók, támadósorok ellen is. Azt láttuk, hogy elhagyni nem fogja, nem félős. Tavaly még a döntőn is húzott pár ilyent, többnyire úgy, hogy Goffnak kelljen reagálni, McVay már ne tudjon, és Goffnak nem ment. Nagy zsugás az öreg az biztos.
peterk2005
Azt kizartnak tartom hogy snap utan dol el ki milyen szerepet kap, ahhoz a leggyorsabb LB is lassu. A lenyeg az ido itt, ha a letszamfolenyt hatekonyan nyomassa tudod generalni akkor mukodik, ha nem akkor a szopas is nagy belole. A zseni itt jon ki Beli papabol, mert tud nyomast gyakorolni nagyon nagy szazalekban es ez a kulcs mert a RPO-val ellentetben itt az osszes csapatnak van a playbookjaban megfelelo jatek ( 15 eve ) ellene. De ahogy az oreget ismerem egy brutal eros OL ellen is meg meri majd huzni.
több mint 6 éve
Na ezeket a típusú gondolatokat és elemzések már karmolom 😊Nincs benne semmi nagy reveláció, inkább érdekesség, hogy Mahomes-Hill páros ellen bemerünk ilyen playt vállalni, de Watson-Hopkins páros ellen egyszer semVolt a zéró blitzen kívül pár dolog a Jets meccsen amitől elkerekedett a szemem. Például, hogy a cornerek nem is egyszer úgy embereztek (zero blitznél is volt ilyen), hogy közben kvázi zónát védekeztek (szemük az irányítón, outside leverage). Vagy például, többször is előfordult, hogy két LB is "kvázi spy" volt, és snap után dőlt el, hogy melyikük igazán az, stb. Nem tudom mennyire újdonság ez, mennyire csinálják mások, én a védelmeket ennyire nem figyelem / követem, de itt leugrott a képernyőről. Ezek azért lehetnek érdekesek, mert gyengébb, fiatalabb irányítókat, ha nem reagálják le jól, úgy le lehet vadászni, mint a sérült nyulat (pl. nem meri megdobni a back shoulder passzt szélre, mert a corner szeme rajta van, nem háttal áll neki és az elkapót figyeli, stb.). Viszont papíron olyan lyukakat kínál fel a védelemben, amit egy jobb irányító / playcaller ha kihasznál, az egyenes út a TD felé. Például zónázó technikával emberezni kb. annyi, hogy ha az elkapó számít rá, nem támadja meg a move-t a leverage ellen, akkor azonnal lépés előnybe kerül és nincs hátul senki aki besegíthet. A 2 spy ellen meg úgy lehet futni, mint a kisangyal play actionból vagy read option / rpo-ból, ha készülnek ellenük.
érdekes lesz nézni, hogy ezt a cover zero blitz-et mennyit fogjuk használni a köv meccseken, szerintem baromira kevesetZERO_L
Szóval érdekes lesz nézni, hogy ezeket a trükköket mennyire meri / akarja BB elővenni majd a jobb irányítók, támadósorok ellen is. Azt láttuk, hogy elhagyni nem fogja, nem félős. Tavaly még a döntőn is húzott pár ilyent, többnyire úgy, hogy Goffnak kelljen reagálni, McVay már ne tudjon, és Goffnak nem ment. Nagy zsugás az öreg az biztos.
peterk2005