New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Engem egyáltalán nem lep meg, nálam is volt Gost után Nugent és Folk is, majd még Chris Boswell, Fairbairn, McManus, Dan Bailey és Rosas jöjjön, csak kíváncsi vagyok, hogy velem ellentétben nálunk valaki be is válik-e a csapatnál 😀

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Nick Folk az új kickerünk
ThundersNFL
Nugent után ezt a választást is nehezen emésztem még akkor is ha nem nagy a választék...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nick Folk az új kickerünk

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Én Vinatierit kérem!
Kollega
Dzsudzsák talán ráér
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Én Vinatierit kérem!

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Szerintem Matt Bryant fog érkezni.
peterk2005
Megelőztél, ahogy Wyatt mondta megérdemelné, plusz 44 éves simán nyugger átlag lesz a roster.
több mint 6 éve
Megerdemelne egy bajnoki cimet 😊

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem Matt Bryant fog érkezni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Nugent kivágva. - Breer
Beki
Köszi Beki te jó hìrek hozója😁

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Nugent kivágva. - Breer
Beki
Bekiiiiiiiiiii

több mint 6 éve
Howard jojjon hamahama

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nugent kivágva. - Breer
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
topin!

Ugye lesz bővebb valami is?
NB2
Majd kapirgalok valamit, de mindennap be volt tablazva programokkal..estenkent meg faradtan inkabb italozgatas volt forumozas helyett 😊

Ma repulunk at Vegasba, onnan latok eselyt irni erdemben..ha megse akkor majd otthonrol.

A youtube csatornara is probalkozunk majd feltolteni felvett videokat..
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az ottvan után hiányoltam egy indulatszót azért, így jobb helyeken meg sem adják a gólt/pontot 😀
Wyatt
bazdmeg elfért volna 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
topin!

Ugye lesz bővebb valami is?
több mint 6 éve
Az ottvan után hiányoltam egy indulatszót azért, így jobb helyeken meg sem adják a gólt/pontot 😀

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Sajnos a feltoltesnel valamiert a kep minosege jelentosen romlik, pedig nalunk teljesen eles a felvetel..de talan valamit visszaad a hangulatbol igy is. Szakado eso ide vagy oda..oriasi elmeny ez ott a Gilletteben..

youtu.be/GJB8kU0gBmE
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs lesz
ParadSEC
Azért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
Wyatt
A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.
Ha meg buko akkor arra lennek kivancsi hogy a spy-t hogy kezelne a ket csapat. Az magaban erdekes lenne ha ott dolne el ( nem ott fog ). LJ annyira gyors en nem is ugy probalnam megallitani foleg nem Collins-al ( ha o JaCo )
no
Ha valakinek van esélye sebességből, akkor az ő, de érdekes lesz, hogyan próbáljuk meg limitálni. Azt tartanám esélyesnek, hogy a zseben belül próbáljuk mindenáron basztatni, aztán passzoljon szét minket, ha tud.
Wyatt
Mindenkeppen ugy fog indulni a meccs.

Amugy azert lenne jo "ugorni a 3kivansag musorba" es ugy megnezni a spy ellen. Szerintem Collins-nak oriasi elonyei vannak, de nem gondolom hogy sebessegben utolerne, talan egy CB es akkor johetne a sakkjatszma. Erre a sakkra kivancsi lennek, de az eselye kicsi, egyik csapat sem igy tud a legnagyobb esellyel nyerni.
no
linebackerrel felesleges spyoltatni, wagnerrel is próbálta a seahawks egy-két playben, köszöntük szépen. ha db-t raksz be lb sorba, mint tették azt tavaly a töltők, akkor jön a power run ingrammel és 3TE-vel. ha jól meccsel roman simán tudunk haladni futással is. ezért nagy fegyver lamar, igazából jó megoldás nincs rá. ha tavaly is roman van, tuti nyerünk, ő azért nem fél belenyúlni a meccsbe és érti is, hogy mi történik.
gedam
A kerdes nem a mi oldalunk, hanem egy zseni valasza lenne. De mivel zseni megoldja maskeppen a gyozelmet. LJ-t lehet kordaban tartani, de megneznem hogy igy menne-e neki.

Amugy en a meccsre a L elfogadasaval es minden trukk nelkul fizikalisan bele probalnam taposni a foldbe oket. Nem mukodne de nem is szamit, ha komoly a PO szandek akkor nehez ketszer gyozni.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem kapták meg JMD-t, helyett kaptak egy franchise QB-t.

Burkus
A mondat elso felen felrohogtem, a masodik felen meg felrohogtem, majd lefordultam a szekrol. 😆
Stez
Tudtam, hogy értékelni fogod 😊
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem kell túlgondolni a ravens meccset. Nem most kell megverni őket.
több mint 6 éve
Akkor most már tudom, hogy nem is Kelce miatt draftoltuk Joejuant^^

több mint 6 éve
gedam 6 476
Kiváncsi vagyok mit kezdünk majd a Ravens futójátékával. Valamivel könnyebbnek tűnik megoldani ezt a helyzetet mert a passz az elenyésző lesz. Vajon folyamatosan spy-olni fogják JaCo-val? Érdekes meccs lesz
ParadSEC
Azért idén mutatott már olyan jeleket, hogy ha nagyon csak a futásra mennek, akkor büntethet, de szerintem ilyen Chargers-féle megoldást próbálunk. Nem hinném, hogy könnyű feladat lesz, de oldjuk meg 😊
Wyatt
A tavalyi PO-ra gondolsz? Az nem lesz jo, mert mast jatszunk, az teljesen egysiku futas volt. Ettol fuggetlenul a meccs bukora van veve, de nem feladva.
Ha meg buko akkor arra lennek kivancsi hogy a spy-t hogy kezelne a ket csapat. Az magaban erdekes lenne ha ott dolne el ( nem ott fog ). LJ annyira gyors en nem is ugy probalnam megallitani foleg nem Collins-al ( ha o JaCo )
no
Ha valakinek van esélye sebességből, akkor az ő, de érdekes lesz, hogyan próbáljuk meg limitálni. Azt tartanám esélyesnek, hogy a zseben belül próbáljuk mindenáron basztatni, aztán passzoljon szét minket, ha tud.
Wyatt

Amugy azert lenne jo "ugorni a 3kivansag musorba" es ugy megnezni a spy ellen. Szerintem Collins-nak oriasi elonyei vannak, de nem gondolom hogy sebessegben utolerne, talan egy CB es akkor johetne a sakkjatszma. Erre a sakkra kivancsi lennek, de az eselye kicsi, egyik csapat sem igy tud a legnagyobb esellyel nyerni.
no
linebackerrel felesleges spyoltatni, wagnerrel is próbálta a seahawks egy-két playben, köszöntük szépen. ha db-t raksz be lb sorba, mint tették azt tavaly a töltők, akkor jön a power run ingrammel és 3TE-vel. ha jól meccsel roman simán tudunk haladni futással is. ezért nagy fegyver lamar, igazából jó megoldás nincs rá. ha tavaly is roman van, tuti nyerünk, ő azért nem fél belenyúlni a meccsbe és érti is, hogy mi történik.
több mint 6 éve
ParadSEC
Wyatt
no
Wyatt

no
A blueprintet idén a Chiefs D adta LJ ellen. Tolódik a teljes mozgékony DL, megállnak LJ-től 3-5 yardra és lezárják a sávokat, egy valaki pedig csak őt blitzeli. A RB-re megy egy középső LB az RPO miatt, a sec pedig tart 3-5 mp-ig.

Trey Flowerssel ezt tudná a Pats DL simán, az ideiből nem tudok biztos embert, de HT és Collins megoldhatja, csak DMC-nek többet kell boxba jönni. A sec megeszi a Ravens WR-ket, de miracle playek ìgy is lesznek, azokat lehetetlen limitálni.
Fast Willie
En allandoan felreertheto vagyok, nem a "mit varok a csapatoktol" irtam le, hanem Tibi bacsitol kernek egy kivansagot egy spy-LJ sakkjatszmarol. Behuzzak a wint es semmi nem szamit es toljanak 50 snap-et igy. De Beli papa-Roman parharcat neznem meg igazan itt.

Vannak WR-ink?
no
Vannak, csak a csoki srác nem szereti használni Boykint. Pedig őt kéne tolni ezerrel^^

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 591
ParadSEC
Wyatt
no
Wyatt

no
A blueprintet idén a Chiefs D adta LJ ellen. Tolódik a teljes mozgékony DL, megállnak LJ-től 3-5 yardra és lezárják a sávokat, egy valaki pedig csak őt blitzeli. A RB-re megy egy középső LB az RPO miatt, a sec pedig tart 3-5 mp-ig.

Trey Flowerssel ezt tudná a Pats DL simán, az ideiből nem tudok biztos embert, de HT és Collins megoldhatja, csak DMC-nek többet kell boxba jönni. A sec megeszi a Ravens WR-ket, de miracle playek ìgy is lesznek, azokat lehetetlen limitálni.
Fast Willie
En allandoan felreertheto vagyok, nem a "mit varok a csapatoktol" irtam le, hanem Tibi bacsitol kernek egy kivansagot egy spy-LJ sakkjatszmarol. Behuzzak a wint es semmi nem szamit es toljanak 50 snap-et igy. De Beli papa-Roman parharcat neznem meg igazan itt.

Vannak WR-ink?
több mint 6 éve
 twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1188882159412678658

Jöjjön csak, jöjjön^^