New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Nincs benne semmi nagy reveláció, inkább érdekesség, hogy Mahomes-Hill páros ellen bemerünk ilyen playt vállalni, de Watson-Hopkins páros ellen egyszer semVolt a zéró blitzen kívül pár dolog a Jets meccsen amitől elkerekedett a szemem. Például, hogy a cornerek nem is egyszer úgy embereztek (zero blitznél is volt ilyen), hogy közben kvázi zónát védekeztek (szemük az irányítón, outside leverage). Vagy például, többször is előfordult, hogy két LB is "kvázi spy" volt, és snap után dőlt el, hogy melyikük igazán az, stb. Nem tudom mennyire újdonság ez, mennyire csinálják mások, én a védelmeket ennyire nem figyelem / követem, de itt leugrott a képernyőről. Ezek azért lehetnek érdekesek, mert gyengébb, fiatalabb irányítókat, ha nem reagálják le jól, úgy le lehet vadászni, mint a sérült nyulat (pl. nem meri megdobni a back shoulder passzt szélre, mert a corner szeme rajta van, nem háttal áll neki és az elkapót figyeli, stb.). Viszont papíron olyan lyukakat kínál fel a védelemben, amit egy jobb irányító / playcaller ha kihasznál, az egyenes út a TD felé. Például zónázó technikával emberezni kb. annyi, hogy ha az elkapó számít rá, nem támadja meg a move-t a leverage ellen, akkor azonnal lépés előnybe kerül és nincs hátul senki aki besegíthet. A 2 spy ellen meg úgy lehet futni, mint a kisangyal play actionból vagy read option / rpo-ból, ha készülnek ellenük.
érdekes lesz nézni, hogy ezt a cover zero blitz-et mennyit fogjuk használni a köv meccseken, szerintem baromira kevesetZERO_L
Szóval érdekes lesz nézni, hogy ezeket a trükköket mennyire meri / akarja BB elővenni majd a jobb irányítók, támadósorok ellen is. Azt láttuk, hogy elhagyni nem fogja, nem félős. Tavaly még a döntőn is húzott pár ilyent, többnyire úgy, hogy Goffnak kelljen reagálni, McVay már ne tudjon, és Goffnak nem ment. Nagy zsugás az öreg az biztos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=WTOurueNupwNincs benne semmi nagy reveláció, inkább érdekesség, hogy Mahomes-Hill páros ellen bemerünk ilyen playt vállalni, de Watson-Hopkins páros ellen egyszer sem
érdekes lesz nézni, hogy ezt a cover zero blitz-et mennyit fogjuk használni a köv meccseken, szerintem baromira keveset
Persze, könnyű volt a sorsolás, talán az utóbbi 20 év legkönnyebb 7 meccses sorozatán vagyunk túl, de ez a D# teljesítmény iszonyatosan brutális, aztán meglátjuk a köv 6 meccsen ez a stat hogyan fog változni:
twitter.com/RNBWCV/status/1188144257560915968

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ez volt a szándék, miután Burkus felvetette. De inkább írja be más, a kinti főrumon a spekulációk / értesülések ott vannak, csak össze kell rakni. Én is gyak. ennyit csináltam.Kar volt kitorolni, igazi forumra valo dolog volt. ~Talan jobb lett volna ugy kezdeni hogy kint ezt olvasva osszegyujtottem a gondolataikat es lehet rola beszelni.noHát, én nem tudom, de megint annyi mindennel nem értek egyet, hogy bele sem megyek.Utólag is bocs, töröltem inkább. Tartok tőle, hogy csak megint nekem ugrana a fél topic, ahhoz meg semmi kedvem.
Wyatt
Akit érdekel / akarja menjen ki a kinti pats fórumra és olvasgasson ott. 😊
peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kar volt kitorolni, igazi forumra valo dolog volt. ~Talan jobb lett volna ugy kezdeni hogy kint ezt olvasva osszegyujtottem a gondolataikat es lehet rola beszelni.Hát, én nem tudom, de megint annyi mindennel nem értek egyet, hogy bele sem megyek.Utólag is bocs, töröltem inkább. Tartok tőle, hogy csak megint nekem ugrana a fél topic, ahhoz meg semmi kedvem. 😊
Wyatt
peterk2005
Viszont a sok beszednek.....
Ki a fontosabb a csapatnak ha csak egyet lehet valasztani a 2 zseni kozul: Beli papa vagy Tom?
Nalam a valasz egyertelmu.
több mint 6 éve
Hát, én nem tudom, de megint annyi mindennel nem értek egyet, hogy bele sem megyek.Utólag is bocs, töröltem inkább. Tartok tőle, hogy csak megint nekem ugrana a fél topic, ahhoz meg semmi kedvem. 😊
Wyatt
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Akkor beszélgessünk inkább az idei védelemről.Ami papíron 3-4 úgy, hogy a valóságban nem igazán az, és amihez szinten papíron a DL-be max 2 emberünk van. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Hát, én nem tudom, de megint annyi mindennel nem értek egyet, hogy bele sem megyek.

több mint 6 éve
Gronk azt mondja, hogy ha lehet mariskázni, akkor megfontolja, hogy visszatérjen:(Csak Josh Gordonnak ne mondja el addig senki, nehogy előfutárkodni kezdjen. 😊 )
twitter.com/ProFootballTalk/status/1188115676101332993
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
😊 A Dipankrin csodákra képes. Amúgy azt gondolom, hogy Belichick azért építi ezt a bitang védelmet, hogy újra visszatérjen ahhoz felfogáshoz, amikor Brady még csak beugró backup volt Bledsoe mögött és egy elfogadható szintet hozó game manager QB teljesítménye elég legyen ahhoz, hogy emellett a védelem mellett győzni tudjunk. Csak nem látom azt a game manager QB-t, Stidhamben egyáltalán nem.Nem tetszenek Brady kitérő válaszai a jövőt illetően. Hogy eladják a házat, hogy a személyi edző is eladja a házat Bostonban, hogy a gyerekeknek iskolát keresnek New Yorkban, nem arra mutat, hogy Foxboroughban képzeli el a közeli jövőt.Nyugtass meg, hogy már jól vagy, mert hiányodat nem tudnám elviselni! Olyan lenne itt az élet nélküled mint Bostonban Tom és Bill nélkül...!
Este nehezet vacsoráztam, ezért éjjel az a vízió kínzott, hogy Brady és Belichick a szezon végén együtt lovagol el a Nagy Almába, levezetni a Giantsnél, különösen akkor, ha ezt a hetedik cím birtokában teszik meg.
Burkus
Studi
Egy-egy elejtett mondatból azért kiderül, hogy az BB előtt New Yorknak és a Giantsnek nagy respektje van.
Úgy látom, Brownsnál megint nem sikerült a csapatépítés, Mayfieldre egy trade-t igazán megejthetnénk. Tavaly állítólag sokat megadtunk volna érte, ha lett volna mód a feltradelésre a draftnál.
több mint 6 éve
Gizella valószínűleg megunta a hűvös Bostont, és a Nagy Alma forgatagába vágyik, Brady pedig szót fogad neki. A jelekből eléggé egyértelmű, hogy ez a terv, kérdés, hogy mikor valósul meg. Ha így lesz, én nem hinném, hogy másik csapatban akarna még játszani - be fogja fejezni. Érdekes, hogy pont most, amikor ennyire domináns csapatunk van... Vége lesz egy korszaknak. Örüljünk, hogy szemtanúi voltunk/vagyunk.
több mint 6 éve
Nem tetszenek Brady kitérő válaszai a jövőt illetően. Hogy eladják a házat, hogy a személyi edző is eladja a házat Bostonban, hogy a gyerekeknek iskolát keresnek New Yorkban, nem arra mutat, hogy Foxboroughban képzeli el a közeli jövőt.Nyugtass meg, hogy már jól vagy, mert hiányodat nem tudnám elviselni! Olyan lenne itt az élet nélküled mint Bostonban Tom és Bill nélkül...!
Este nehezet vacsoráztam, ezért éjjel az a vízió kínzott, hogy Brady és Belichick a szezon végén együtt lovagol el a Nagy Almába, levezetni a Giantsnél, különösen akkor, ha ezt a hetedik cím birtokában teszik meg.
Burkus
több mint 6 éve
Nem tetszenek Brady kitérő válaszai a jövőt illetően. Hogy eladják a házat, hogy a személyi edző is eladja a házat Bostonban, hogy a gyerekeknek iskolát keresnek New Yorkban, nem arra mutat, hogy Foxboroughban képzeli el a közeli jövőt. Este nehezet vacsoráztam, ezért éjjel az a vízió kínzott, hogy Brady és Belichick a szezon végén együtt lovagol el a Nagy Almába, levezetni a Giantsnél, különösen akkor, ha ezt a hetedik cím birtokában teszik meg.
több mint 6 éve
Egy kis OFFb srácok, de muszáj beraknom,akkorát nevettem ezen.. 😀www.facebook.com/275993145808984/posts/3200209530053983/?sfnsn=mo&d=n&vh=e
több mint 6 éve
Ezt most találtam, nagyon jó:www.clnsmedia.com/exclusive-stephon-gilmore-became-nfls-best-cornerback/
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Lehet tippelni, hogy mire fogjuk használni a felszabadult roster spot-ot és cap space-t.ELKAPÓK, ELKAPÓK MINDENÜTT
Sinisa
több mint 6 éve
Lehet tippelni, hogy mire fogjuk használni a felszabadult roster spot-ot és cap space-t.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Ez a komment nem kaphat elég lájkot.Hat az 5. kor sem tipp jott, tenyleg nekem is ez volt az erzesem kicsit, Brown akkora bukta volt, hogy minden balhes figurat kirakunk inkabbAzt mondod, tulajvaltas varhato a Patsnel?
Wyatt
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Hat az 5. kor sem tipp jott, tenyleg nekem is ez volt az erzesem kicsit, Brown akkora bukta volt, hogy minden balhes figurat kirakunk inkabbAzt mondod, tulajvaltas varhato a Patsnel?
Wyatt
több mint 6 éve
Gronk írt egy levelet BB-nek 😀twitter.com/i/status/1187353226699399170
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
gedam
6 476
akkor 2-1-re nyertünk playbook lopásban.+Sanu -Gordon -Bennett -2.kör... és nincs még vége, Ufomba Kamalu => Ravens 🤓
Nem vagyok megyőződve arról, hogy ettől most összességében jobbak lettünk.
Maniac84
Sinisa
több mint 6 éve
Hat az 5. kor sem tipp jott, tenyleg nekem is ez volt az erzesem kicsit, Brown akkora bukta volt, hogy minden balhes figurat kirakunk inkabb

több mint 6 éve
Bennett távozása a hét legjobb híre 😊, utáltam a gondolatát is hogy a csapatban van, a pályán sem nyújtott olyan teljesítményt ami miatt megérte volna itt tartani
több mint 6 éve
+Sanu -Gordon -Bennett -2.kör... és nincs még vége, Ufomba Kamalu => Ravens 🤓
Maniac84
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Conditional 7th wow. Mondjuk azok után amit Bennett lenyilatkozott az eltiltása után a távozáson nem csodálkozom, de ezen zéró veszteni valója van a Boys-nak...Érdekes, hogy szezon elején még az AB cirkuszt is bevállaltuk a pályán nyújtott potenciál érdekében, most meg a problémásabb egyénektől meg elbúcsúztunk. Mondjuk a cap space management-hez is van némi köze ennek persze.
+Sanu -Gordon -Bennett -2.kör
Szerkesztette: Maniac84

több mint 6 éve