NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A kategóriában nekem egy másik cenya rémlikftw.usatoday.com/2013/10/matt-birk-baltimore-ravens-weight-loss-model
több mint 5 éve
Elsőre ijesztő picit, de egy 6."8 magas égimeszelő gyerekről van szó. De ha a természet vékony alap-alkattal áldotta meg, akkor egy ilyen magas srác így néz ki egészségesen. Ha ez igaz, akkor el lehet képzelni, hogy mit állhatott ki a "vázrendszere", a csontok, izületek, hogy ránézésre legalább 50 fonttal több izmot, verseny körülmények között terheljen, meghajtson önmagán. Mindegy, hogy hogyan rakta fel magára az extrát, koksszal, vagy iszonyat melóval, maga a súlytöbblet rengeteg. Nem csoda, hogy fájt már mindene neki. Azért ilyenekből látszik, hogy a foci a csúcson, bizonyos játékosoknak micsoda eszetlen - szervezetet érintő - terheléssel járhat. Jeff Saturday-re emlékszem (volt Colts center), aki, miután abbahagyta, fél év alatt úgy ledobta magát 300+ fontról ránézésre 220-230 köré, mint a pinty. Nála is le volt mindenki döbbenve, és ő konkrétan elmondta, hogy neki ez utóbbi a természetes tömege, és 10 évvel fiatalabbnak érzi magát, mint 300+ fontosan érezte.
Az egyetlen negatívuma a dolognak - szigurúan Pats mint csapat szempontból -, hogy ezek után aligha fog ő visszatérni a pályára, mondván, hogy kipihente magát. Ennyire megváltozott alkattal akár csak az idény végi, néhány meccses beszállás is kizárt. De ha az egészségének ez kell, szerintem nincs az a Pats fan aki ne azt mondaná, hogy ezen az áron akkor ne is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ilyenkor elgondolkozol rajta erosen, hogy a koxoktol volt-e akkora. Vagy normalis, hogy 5 honap alatt ekkora tomeget veszits?www.instagram.com/p/BzQ45teJvVv/?utm_source=ig_embed
twitter.com/ProFootballDoc/status/1145149036778811392
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
gedam
5 914
Elfogyott Brady karereje :/már ilyen posztokkal bizonygatja, hogy ő még nem öregszik, tehát öregszik.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001034785/article/61-mph-patriots-tom-brady-posts-his-pass-velocity
Wyatt
idén már kiég, de még 3 évet ráhúz és buttfumblikat csinál meg kiejti a labdát, 4 év alatt ledönti a saját szobrát, a hof-ba se választják be:
“belátom, karrierem tévedés, lassú vagyok én ehhez, lassú is voltam mindig. a gyűrűimet neki adom annak, aki vitathatatlanul a legjobb qb, aki valaha is megszületett: lamar jackson, ezek a gyűrűk téged illetnek.” természetesen lemarnak addigra már lesz 4 gyűrűje és visszautasítja brédit:
“kívánom neki, hogy öregkorára találja meg azt, amiben jó lehet!”
kommentálja valterpéjtondíjashoz méltóan a fekete villám.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Elfogyott Brady karereje :/velocity gate.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001034785/article/61-mph-patriots-tom-brady-posts-his-pass-velocity
Wyatt
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez csak sivalkodás, nem is szabad vele foglalkozniFasza minden Sony térdével nem kell a rinya 😉Én nem is értettem, miről beszélnek itt a népek, felnéztem a hivatalos honlapra, ott épp azt írták, hogy minden rendben. Aztán tegnap este vettem észre valami fake newst ezen az oldalon, de mi ilyenekre nem adunk
ParadSEC
Wyatt
Volt egy-két cikk, hogy Michelnek olyan térdszerkezete van, hogy nincs tovább, one&done. Reméltem, hogy csak az uborkaszezonban unatkozó valamelyik sportújságíró találta ki, a többi meg átvette, azért kérdeztem, hogy tudtok-e esetleg valamit erről, esetleges tényleg van-e alapja a hírnek?
Remélem én is ,hogy nincs, nagyon jó elképzelés ez az erős RB corps és az így tehermentesített Brady.
Burkus
több mint 5 éve
Jól megöregedtek mindketten 😊Most megváltozik az életetek! 😮A mixelt képük miért hasonlít Elishára? 😀
twitter.com/TomBrady/status/1143914670476201985
Ettől meg nem tudtok majd aludni
twitter.com/Sam_Sham12/status/1143914864294842369?s=19&fbclid=IwAR0Ob1vPrqHDQbnylnBzPShxksmHYyCo60p9fJDjtpE_oIZiGMRAMtEgE98
Wyatt
Solymi
több mint 5 éve
Fasza minden Sony térdével nem kell a rinya 😉Én nem is értettem, miről beszélnek itt a népek, felnéztem a hivatalos honlapra, ott épp azt írták, hogy minden rendben. Aztán tegnap este vettem észre valami fake newst ezen az oldalon, de mi ilyenekre nem adunk
ParadSEC
Wyatt
Volt egy-két cikk, hogy Michelnek olyan térdszerkezete van, hogy nincs tovább, one&done. Reméltem, hogy csak az uborkaszezonban unatkozó valamelyik sportújságíró találta ki, a többi meg átvette, azért kérdeztem, hogy tudtok-e esetleg valamit erről, esetleges tényleg van-e alapja a hírnek?
Remélem én is ,hogy nincs, nagyon jó elképzelés ez az erős RB corps és az így tehermentesített Brady.
több mint 5 éve
A mixelt képük miért hasonlít Elishára? 😀A kabszi rossz!
Solymi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Most megváltozik az életetek! 😮A mixelt képük miért hasonlít Elishára? 😀
twitter.com/TomBrady/status/1143914670476201985
twitter.com/Sam_Sham12/status/1143914864294842369?s=19&fbclid=IwAR0Ob1vPrqHDQbnylnBzPShxksmHYyCo60p9fJDjtpE_oIZiGMRAMtEgE98
Wyatt
több mint 5 éve
Sokkal több az esélye, hogy két NFL QB gyűlölje egymást, ha egy csapatban játszanak, mintha riválisnál 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Most megváltozik az életetek! 😮twitter.com/TomBrady/status/1143914670476201985
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Fasza minden Sony térdével nem kell a rinya 😉Én nem is értettem, miről beszélnek itt a népek, felnéztem a hivatalos honlapra, ott épp azt írták, hogy minden rendben. Aztán tegnap este vettem észre valami fake newst ezen az oldalon, de mi ilyenekre nem adunk
ParadSEC
több mint 5 éve
Fasza minden Sony térdével nem kell a rinya 😉
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
@nfltrade_rumors: Patriots RB Sony Michel Making Quick Progress Following Knee Scope bit.ly/2X0ZJn0 twitter.com/nfltrade_rumors/status/1142801650006056960/photo/1
több mint 5 éve
Nem vagyok boldog ezektől a Sony Michelhez kapcsolódó pletykáktól. Valaki hallott valami közelebbit/megbízhatóbbat?Komoly forrásból olvastad ezt valahol?
Burkus
több mint 5 éve
Nem vagyok boldog ezektől a Sony Michelhez kapcsolódó pletykáktól. Valaki hallott valami közelebbit/megbízhatóbbat?TDinIsrael
Burkus
A többi nem számít.
több mint 5 éve
Nem vagyok boldog ezektől a Sony Michelhez kapcsolódó pletykáktól. Valaki hallott valami közelebbit/megbízhatóbbat?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez mi komoly 😊An interesting note illustrating Tom Brady's incredible longevity: When the Patriots play the Steelers in Week 1, Brady will face rookie linebacker Devin Bush Jr. -- 18 years after Brady faced Bush's father, Devin Bush Sr., when the elder Bush played for the Cleveland Browns.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nekem még az előzőekből is van lemaradásom 😕Addig is egy kis olvasnivaló
www.profootballfocus.com/news/pro-can-damien-harris-steal-the-show-in-new-englands-backfield
több mint 5 éve
rokaur
869
Valaki látta már feltöltve valahova a "3 Games to Glory 6"-t, esetleg linket tudna e adni ha igen. Köszi.
több mint 5 éve
- Hej Bill, van itt egy TE akit ki fogunk baszni waiverre. Érdekelne téged esetleg?Igen az volt az oka.Zsenialis: a trade semmis, Roberts visszatert a Lionshoz, amely egybol kibaszta a picsaba.Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
StezEgy lusta disznó aki elalszik a meetingen és minden ötödik meccsen használható
Gratulálok neki a bajnoki címhez és az 1000 yard 12 TD-s szezonhoz.
Bazzani
Azt nem irjak, hogy miert hiusult meg a csere, gondolom nem ment at a fizikai felmeron Roberts.
Stez
Amúgy George Kittle előtt húztuk nem sokkal. 😀
Bazzani
- Hej Matt, köszi, hogy szólsz. TE? Akkor megnéznénk mások előtt, ha lehet.
- Persze, hogy lehet. Adj egy kondícionális
- Jöhet Matt. Megnézzük, aztán meglátjuk.
... 24 óra múlva .....
- Hej Matt, megnéztük a gyereket.
- Hej Bill. És mit találtál?
- Van egy jó hírem és egy rossz hírem Matt. A jó hír az, hogy ezúttal nem ti vagytok a hülyék. A rossz hír meg az, hogy ez a gyerek tényleg teljesen kuka. Át se engedtük a fizikain, annyit sem ér.
- Ez megnyugtató Bill, köszi hogy megnézted. Küldöm vissza a
- Szívesen Matt. Ha netán a Hockenson gyerekkel is gondotok lenne, szólj ide légy szíves, őt is megnéznénk mielőtt kirakjátok.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
akkor még nem tudhattuk, hogy a Hókáj vékonyvégek, az imperialisták fizetett ügynökei...Igen az volt az oka.Zsenialis: a trade semmis, Roberts visszatert a Lionshoz, amely egybol kibaszta a picsaba.Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
StezEgy lusta disznó aki elalszik a meetingen és minden ötödik meccsen használható
Bazzani
Azt nem irjak, hogy miert hiusult meg a csere, gondolom nem ment at a fizikai felmeron Roberts.
Stez
Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Igen az volt az oka.Zsenialis: a trade semmis, Roberts visszatert a Lionshoz, amely egybol kibaszta a picsaba.Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
Bazzani
Stez