New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezt még Isten sem tudja, csak Bill BácsiOke, de ha egeszseges annyira, hogy hozzajarulhasson egy contender csapathoz, akkor miert kuldik el?Ezér-e: A Patriots elkerüli, hogy contenderhez írhasson alá, mert szerdától már végig kell mennie a waiveren.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
fuzovelkifele.com/2019/10/josh-gordon-ir-re-kerult-de-hamarosan-uj-csapata-lehet/
Fast Willie
undisputedly
több mint 6 éve
Oke, de ha egeszseges annyira, hogy hozzajarulhasson egy contender csapathoz, akkor miert kuldik el?Ezér-e: A Patriots elkerüli, hogy contenderhez írhasson alá, mert szerdától már végig kell mennie a waiveren.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
fuzovelkifele.com/2019/10/josh-gordon-ir-re-kerult-de-hamarosan-uj-csapata-lehet/
Fast Willie
több mint 6 éve
Akkor komolyan kezdenék aggódni az életéért.Majd a Browns. 8DMinek adjon egy jó WR-t BB a közvetlen playoff contender ellenfeleknek, ha szabadon igazolható lenne? Majd max. esetleg 1-2 hét múlva cutolják, mert jövő szerdától, a trade határidő utáni naptól minden játékos waiverre kerül, még a veteránok is, ott majd esetleg elviszi a 'Phins, 'Skins vagy a Bengals vagy valamely más Top 5 pick esélyes alakulat. Ha meg IR-en marad, senki nem tud Gordonnal erősíteni.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
Tudod hogy mennyire számító, logikus és gonosz lény az Uralkodó. 😊
iktriad
Stez
több mint 6 éve
Ezér-e: A Patriots elkerüli, hogy contenderhez írhasson alá, mert szerdától már végig kell mennie a waiveren.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
több mint 6 éve
Majd a Browns. 8DMinek adjon egy jó WR-t BB a közvetlen playoff contender ellenfeleknek, ha szabadon igazolható lenne? Majd max. esetleg 1-2 hét múlva cutolják, mert jövő szerdától, a trade határidő utáni naptól minden játékos waiverre kerül, még a veteránok is, ott majd esetleg elviszi a 'Phins, 'Skins vagy a Bengals vagy valamely más Top 5 pick esélyes alakulat. Ha meg IR-en marad, senki nem tud Gordonnal erősíteni.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
iktriad
több mint 6 éve
Minek adjon egy jó WR-t BB a közvetlen playoff contender ellenfeleknek, ha szabadon igazolható lenne? Majd max. esetleg 1-2 hét múlva cutolják, mert jövő szerdától, a trade határidő utáni naptól minden játékos waiverre kerül, még a veteránok is, ott majd esetleg elviszi a 'Phins, 'Skins vagy a Bengals vagy valamely más Top 5 pick esélyes alakulat. Ha meg IR-en marad, senki nem tud Gordonnal erősíteni.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
több mint 6 éve
De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.
több mint 6 éve
Idén volt eddig úgy 20 elkapása, 200 valahány yardért. Nem úgy játszott - vagy nem kapott annyi szerepet - mint tavaly. Gondolom kevesellték a teljesítményt.Pont ezt nem értem! Miért,most már nincs szükség ilyen kvalitású elkapóra? Olyan sok Gordon szintű WR van a keretben? Ha meg egészséges akkor miért akarjuk IR-re rakni? Nem nagyon értem ezt...Akkor most mi a WTF van... Újra sodorja a spanglit vagy mi?Hát, ha eddig nem tette, erre a hírre lehet, hogy sodor egyet. 😊 Csórikám, eddig volt rá szükség.
ThundersNFL
peterk2005
kolok1972
Mondjuk így is furcsa, mert szinte ingyen játszott. Azt gondolná az ember, hogy ennyi pénzért akkor is megéri rosteren tartani, ha nem hoz annyit, mint tavaly, mert azért bármikor benne van, hogy eldönt egy meccset. Lehet, hogy tényleg elkezdett sutyiban spanglizni megint, és elé mentek a dolognak?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Pont ezt nem értem! Miért,most már nincs szükség ilyen kvalitású elkapóra? Olyan sok Gordon szintű WR van a keretben? Ha meg egészséges akkor miért akarjuk IR-re rakni? Nem nagyon értem ezt...Akkor most mi a WTF van... Újra sodorja a spanglit vagy mi?Hát, ha eddig nem tette, erre a hírre lehet, hogy sodor egyet. 😊 Csórikám, eddig volt rá szükség.
ThundersNFL
peterk2005
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Akkor most mi a WTF van... Újra sodorja a spanglit vagy mi?Hát, ha eddig nem tette, erre a hírre lehet, hogy sodor egyet. 😊 Csórikám, eddig volt rá szükség.
ThundersNFL

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Akkor most mi a WTF van... Újra sodorja a spanglit vagy mi?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Nem is komoly a sérülése... twitter.com/AlbertBreer/status/1187115261654163456
De azért nem lehet mondani, hogy rossz befektetés volt
twitter.com/RapSheet/status/1187120921359933442

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Gordon IR a térde miatt.. 😕Fák
kyobalu
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Gordon IR, ennyi volt az idenye. Szoval meginkabb kivalo huzas Sanu.
több mint 6 éve
Gordon IR a térde miatt.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Szerintem soha regnalasa alatt nem volt Top1 vedelme itt. (mostani az elso)@WyattCsak a legfrissebb a 2016-os
Mikor volt meg? Es most nem arra gondolok, hogy valami sub kategoriaban vezettek a ligat.
undisputedly
www.nfl.com/standings/league/2016/REG?sortField=overallPtsAgainst&sortIsAscending=true
Amúgy csak fejből a 2006-ig bezárólag részből biztosan volt még, és lőn
www.nfl.com/standings/league/2003/REG?sortField=overallPtsAgainst&sortIsAscending=true
2004-ben és 2006-ban is 2. volt
Kategóriákat nem fogok tudni most keresni, de ennél úgy sincs fontosabb
Wyatt
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
gedam
6 476
duplanyereségkivágtuk justin bethelt, fel is vettétek. gondolom már az asztalnál ül, szemébe világítja bb a lámpát és az egész playbookunk és jelzéseinket le köll írniaVagy csak mivel a liga egyik legjobb ST player-e, ingyen upgrade-eltünk egy Jordan Richards-ot.
gedam
Sinisa
egyébként a komp.pick mellett hely is kellett, úgyhogy logikus cut volt.
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
kivágtuk justin bethelt, fel is vettétek. gondolom már az asztalnál ül, szemébe világítja bb a lámpát és az egész playbookunk és jelzéseinket le köll írniaVagy csak mivel a liga egyik legjobb ST player-e, ingyen upgrade-eltünk egy Jordan Richards-ot.
gedam
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
gedam
6 476
kivágtuk justin bethelt, fel is vettétek. gondolom már az asztalnál ül, szemébe világítja bb a lámpát és az egész playbookunk és jelzéseinket le köll írnia
több mint 6 éve
Rosszul emlékszem, hogy anno a draftolásánál, írtak hozzánk is Sanu-t?és akkor mikor FA lett, szóval szinte leendő minden alkalommal 😀
Sinisa
Bill bá Rutgers hetet tart:
twitter.com/BarstoolRU/status/1186627894128316416

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
OFFbeírod dzsátubira angolul, hogy NFL Teljes Mérkőzéses és az jelenlegi idény évszámait
TYT kb. 2 hete "újraépül"
Nektek van valami egyéb infótok / alternatív forrás?
Köszi
ON
Sinisa
nem kell letöltéssel bajlódni, mehet okostévére, tabletre bárhova
Szerkesztette: ZERO_L

több mint 6 éve
OFFTYT kb. 2 hete "újraépül"
Nektek van valami egyéb infótok / alternatív forrás?
Köszi
ON
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.