New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
A meccs előtt ezektől tartottam1. Visszatért Darnold, vele volt Jets-támadójáték, ellentétben az előtte szerencsétlenkedőkkel
2. Darnold miatt kevesebb energia mehet Bellre, ezért lényegesen jobb meccset hozhat
3. DT is játszhat, rá fogadtam, hogy legalább 40 yardot hoz is
4. Nincs Gordon, Dorsett játéka is kérdéses volt, mellettük pedig az UDFA punt returner Gunner Olszewski és az UDFA ex-QB Jacobi Meyers lett volna a két kezdő Edelman mellett
5. nagyjából a slot ellen tud valamit csinálni a Jets
6. gyenge az OL, nem tudunk futni, passzolni kell sokat
7. jó a Jets-DL, nem tudunk futni, a passzjátékban is döcöghet, mivel csak Edelman és White opció
8. New Yorkban MINDIG szenvedünk
Erre kimegyünk az első támadásra, és keresztbe hugyozzuk az egész parakört. Olyan meccs volt, amit a 33. szülinapomra kérhettem
És pont 33–0 lett. Véletlen lenne?

több mint 6 éve
Igazán visszavonulhatna és nyugdíjba mehetne Bill Papa😊 Azért az kemény, hogy(véleményem szerint) nincs egy olyan edző az egész ligában aki csak a töredékét is tudná amit ő tud. Nem elvéve a játékosai érdemeit, de szerintem 150%-ot hoz ki az utóbbi években a játékosaiból és egyben a csapatából. Ha Tomi fiú egészséges lesz a szezon végéig, akkor 99% hogy ti lesztek a bajnokok. Talán nem merész kijelenteni, hogy minden idők legnagyobb edzője a csapatsportokat figyelembe véve.
Steelers fan
több mint 6 éve
Volt szerencsém mind a négy csoporton belüli meccshez, és el kell mondanom, hogy az AFC East idén nagyon karcol!Olcsó dolog a másik munkáját kihasználni, két napot melóztam, hogy előkészítsem neked a talajt. 😀
Ami fontos, hogy nem szabad bedőlni a 4-0-nak meg a 122-24-es pontaránynak, a Miami elleni visszavágó is egy kőkemény vérhugyozós csoportrangadónak ígérkezik!
Sőt, a hírek szerint 2 PS játékos mellett a 3.számú punter is kisebb sérüléssel bajlódik, szóval... Engem egyenesen meglepne a W.
| Bocs, muszáj volt. 😀 |
akdestroyer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kis erdekesseg:Kyle Van Noy a 2. legjobb DE a ligaban a PFF szerint a legalabb 100 snapet jatszo jatekosok kozul (a Jets meccs ertekelese meg nincs benne)
Ketto CB-tek is van a top 4-ben (J. Jones a 3. legjobb, J. McC pedig a 4. legjobb a min 100 snapet jatszok kozott)
DMC pedig az 5. legjobb S a min 100 snapesek kozott.
több mint 6 éve
Úgy látom az irónia-detektor ezúttal néma maradt. 😀Ez egy kifejezetten gyenge meccsre sikeredett Pats-szempontbol. Az eredmeny a varnal sokkal szorosabb, azert valljuk be, az a csapat, amelyik nem kepes 34 pontot osszehozni legalabb egy Jets ellen, az nem SB-kandidans.Bimm-Bamm vészharang...Rengetegszer hallottuk ezt. Folyamatosan javulunk és ez a lényeg. A W-k jönnek a többi meg csak vihar a biliben
De nem is azert, milyen vedelem az, amelyik tobbet enged 85 yardnal, es nem szed le legalabb ot picket? Hat nem tudom, ez a hajnali nem volt tul meggyozo, sot, egyenesen gaz volt. Baj van, Foxborough. 😕
Stez
ParadSEC
több mint 6 éve
Számomra rendkívűl biztató,hogy-részben kényszerű okok miatt- javulni látszik a Meyers-TB kémia ,ez később még sokat érhet! Az O line run block képessége viszont továbbra is kriminális.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Ez egy kifejezetten gyenge meccsre sikeredett Pats-szempontbol. Az eredmeny a varnal sokkal szorosabb, azert valljuk be, az a csapat, amelyik nem kepes 34 pontot osszehozni legalabb egy Jets ellen, az nem SB-kandidans.Bimm-Bamm vészharang...Rengetegszer hallottuk ezt. Folyamatosan javulunk és ez a lényeg. A W-k jönnek a többi meg csak vihar a biliben
De nem is azert, milyen vedelem az, amelyik tobbet enged 85 yardnal, es nem szed le legalabb ot picket? Hat nem tudom, ez a hajnali nem volt tul meggyozo, sot, egyenesen gaz volt. Baj van, Foxborough. 😕
Stez
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Hát pont erről beszélek!Volt szerencsém mind a négy csoporton belüli meccshez, és el kell mondanom, hogy az AFC East idén nagyon karcol!Viszont itt van jelenleg az AFC második legerősebb csapata is. Velük ráadásul kétszer is játszunk. Még az is összejöhet, hogy háromszor is.
Ami fontos, hogy nem szabad bedőlni a 4-0-nak meg a 122-24-es pontaránynak, a Miami elleni visszavágó is egy kőkemény vérhugyozós csoportrangadónak ígérkezik!
Sőt, a hírek szerint 2 PS játékos mellett a 3.számú punter is kisebb sérüléssel bajlódik, szóval... Engem egyenesen meglepne a W.
| Bocs, muszáj volt. 😀 |
akdestroyer
Kollega
több mint 6 éve
Volt szerencsém mind a négy csoporton belüli meccshez, és el kell mondanom, hogy az AFC East idén nagyon karcol!Viszont itt van jelenleg az AFC második legerősebb csapata is. Velük ráadásul kétszer is játszunk. Még az is összejöhet, hogy háromszor is.
| Bocs, muszáj volt. 😀 |
akdestroyer
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Ez egy kifejezetten gyenge meccsre sikeredett Pats-szempontbol. Az eredmeny a varnal sokkal szorosabb, azert valljuk be, az a csapat, amelyik nem kepes 34 pontot osszehozni legalabb egy Jets ellen, az nem SB-kandidans. De nem is azert, milyen vedelem az, amelyik tobbet enged 85 yardnal, es nem szed le legalabb ot picket? Hat nem tudom, ez a hajnali nem volt tul meggyozo, sot, egyenesen gaz volt. Baj van, Foxborough. 😕
több mint 6 éve
19 hozzászólás az eredménykövetőben?😊Nehezebb meccsre számítottam, de azt hiszem az első negyedben eldöntöttük az egészet...
Alakul, alakul...
több mint 6 éve
loltwitter.com/billbarnwell/status/1186470219205795841

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Volt szerencsém mind a négy csoporton belüli meccshez, és el kell mondanom, hogy az AFC East idén nagyon karcol!Troll POWA 2019
| Bocs, muszáj volt. 😀 |
akdestroyer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Volt szerencsém mind a négy csoporton belüli meccshez, és el kell mondanom, hogy az AFC East idén nagyon karcol!Ami fontos, hogy nem szabad bedőlni a 4-0-nak meg a 122-24-es pontaránynak, a Miami elleni visszavágó is egy kőkemény vérhugyozós csoportrangadónak ígérkezik!
| Bocs, muszáj volt. 😀 |
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Az milyen kis sunyi volt, delay of game, false start, tán még valami, de csak lement 2 perc :d a 9 tippemből 6 masszívan ült

több mint 6 éve
hát ez simára sikerült, pedig nehezebbre számítottam, D ismét lehúzta a rolót. BB mestert meg sikerült mosolyogtatni meccs közben na azért ilyet nem nagyon látni 😀 😀érdekes azért hogy Harrist csak az utolsó pár percben küldték pályára, továbbra sem értem miért mellőzik ennyire, pedig itt aztán kaphatott volna bőven több snapet
több mint 6 éve
Nemtom, lehet h megoldja a Pats es megveri a Jets-t, de azert ez a meccs nem lesz sima O oldalrol.Nem nehéz megérteni, már csak azért sem, mert szó nem volt semmi ilyesmiről az eredeti postomban. Annyi történt, hogy egy pats fan (elnézést nem keresem már vissza ki volt) postját olvastam, akinek az volt a reakciója Gordon kiesésére, hogy "nem lesz offense". Majd a vígasztaló posztra, hogy ne csüggedj, azért Brady megoldja, jött egy másik, hogy hogyan tudná megoldani, ha se fala, se elkapója? Ez volt mulattató, erre reagáltam. Éppen azért, mert ráismertem az egyszeri Pats szurkolóra, aki akkor is frászt kap, ha csak 20 ponttal vertek egy gyengébb csapatot. Amit ti is pontosan tudtok, mert ti magatok szoktatok nevetni saját magatokon, ha éppen humorotoknál vagytok. 😊Altalaban egyetertek veled vagy egy reszevel a kommentjeidnek, de ez most total hulyeseg volt.Ez van, kiégtem. 😉peterk2005Így visszaolvasva a délutáni kommenteket úgy összegezném, hogy házhoz jöttél a lófaszért.
Sobri Jóska
peterk2005
Tudom h nehez megerteni, de a csapat multja, szemelyzete, edzoi miatt JELENLEG nalunk masok az elvarasok a csapattal szemben es ahhoz viszonyitunk.
A GB, KC, Saintsnel se az az elvaras h jajj, csak legyen meg a 8-8 vagy eppencsak jussunk be a PO-ba, hanem az SB es ehhez merik a keret jelenlegi allapotat.
Raadasul nalunk (es talan a SF-nel), benne van a remeny a tokeletes szezonra.
Solymi
De időnként elmegy a humor, és akkor az van, hogy ha más topicban történik, akkor maximum ignore, vagy oké ember. Itt viszont a létszám miatt vég nélküli teleregény lesz belőle, és igen hamar már senki nem arról beszél ami a kiinduló pont volt. És mivel éppen humorszünet van, ezért még a matinéből is dráma lesz közben.
Én meg hülye fejemmel részt veszek benne, ahelyett, hogy 10+ év után lenne annyi eszem, hogy ilyenkor hagyjam a *csába. 😊
peterk2005
A WR, TE, Ofal sor nem ugyanaz mint tavaly es nem az kimagaslo.
De persze ezt csak mi latjuk igy, ezek szerint.
több mint 6 éve
Nem nehéz megérteni, már csak azért sem, mert szó nem volt semmi ilyesmiről az eredeti postomban. Annyi történt, hogy egy pats fan (elnézést nem keresem már vissza ki volt) postját olvastam, akinek az volt a reakciója Gordon kiesésére, hogy "nem lesz offense". Majd a vígasztaló posztra, hogy ne csüggedj, azért Brady megoldja, jött egy másik, hogy hogyan tudná megoldani, ha se fala, se elkapója? Ez volt mulattató, erre reagáltam. Éppen azért, mert ráismertem az egyszeri Pats szurkolóra, aki akkor is frászt kap, ha csak 20 ponttal vertek egy gyengébb csapatot. Amit ti is pontosan tudtok, mert ti magatok szoktatok nevetni saját magatokon, ha éppen humorotoknál vagytok. 😊Altalaban egyetertek veled vagy egy reszevel a kommentjeidnek, de ez most total hulyeseg volt.Ez van, kiégtem. 😉peterk2005Így visszaolvasva a délutáni kommenteket úgy összegezném, hogy házhoz jöttél a lófaszért.
Sobri Jóska
peterk2005
Tudom h nehez megerteni, de a csapat multja, szemelyzete, edzoi miatt JELENLEG nalunk masok az elvarasok a csapattal szemben es ahhoz viszonyitunk.
A GB, KC, Saintsnel se az az elvaras h jajj, csak legyen meg a 8-8 vagy eppencsak jussunk be a PO-ba, hanem az SB es ehhez merik a keret jelenlegi allapotat.
Raadasul nalunk (es talan a SF-nel), benne van a remeny a tokeletes szezonra.
Solymi
De időnként elmegy a humor, és akkor az van, hogy ha más topicban történik, akkor maximum ignore, vagy oké ember. Itt viszont a létszám miatt vég nélküli teleregény lesz belőle, és igen hamar már senki nem arról beszél ami a kiinduló pont volt. És mivel éppen humorszünet van, ezért még a matinéből is dráma lesz közben.
Én meg hülye fejemmel részt veszek benne, ahelyett, hogy 10+ év után lenne annyi eszem, hogy ilyenkor hagyjam a *csába. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Wyatt csak ánnyit ákárt mondáni ha sok pízt akarsz tedd mög kötésben 😊Bocs. MIVAN?Ma este azért megtipszmixeltelek titeket. Szóval amilyen szerencsém szokott lenni, lehet benéz az az L.Edelmant rakd inkabb 5.5+/76.5+/td), a felidei Pats+3-at, a 46.5 undert, esetleg DT 39.5+, Anderson 51.5-, Hightower 3.5+ es Darnold-inti opciokat
Coolearie
Wyatt
Coolearie
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Bocs. MIVAN?Ma este azért megtipszmixeltelek titeket. Szóval amilyen szerencsém szokott lenni, lehet benéz az az L.Edelmant rakd inkabb 5.5+/76.5+/td), a felidei Pats+3-at, a 46.5 undert, esetleg DT 39.5+, Anderson 51.5-, Hightower 3.5+ es Darnold-inti opciokat
Coolearie
Wyatt
több mint 6 éve
Ma este azért megtipszmixeltelek titeket. Szóval amilyen szerencsém szokott lenni, lehet benéz az az L.Edelmant rakd inkabb 5.5+/76.5+/td), a felidei Pats+3-at, a 46.5 undert, esetleg DT 39.5+, Anderson 51.5-, Hightower 3.5+ es Darnold-inti opciokat
Coolearie

több mint 6 éve
Ma este azért megtipszmixeltelek titeket. Szóval amilyen szerencsém szokott lenni, lehet benéz az az L.