NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105
Veldheer meg nyomott egy Reggie Wayne-t, igaz az elkapó legalább egy edzést végigcsinált 😀
ZERO_L
Pont most akartam írni. Hát úgy látszik nem tetszett neki, amit edzésen kellett teljesíteni. 😀
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Veldheer meg nyomott egy Reggie Wayne-t, igaz az elkapó legalább egy edzést végigcsinált 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Bebaszna Rudolph, de en tovabbra sem latom eselyet.

több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 1 501
Kíváncsian várom, mi lesz belőle... [mondjuk hivatalosabb forrást nem igen találtam, illetve semmi konkrét nem hangzik el.]
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/59893603_861905754173721_6468497208163286356_n.jpg?stp=c158.0.476.475a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=rTlMO1OLjIsQ7kNvgGJcxSO&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYBjYEjPNZBSbbb2DkBzC-SDFezWCBaDeo5YboyWK6AsMg&oe=6746F1A1
Catch The Blitz (CTB) on Instagram: "Albert Breer of @themmqb reports that the #Vikings and the #Patriots have discussed the possibility of a Kyle Rudolph trade."
2,911 likes, 54 comments - catchtheblitz on May 21, 2019: "Albert Breer of @themmqb reports that the #Vikings and the #Patriots have discussed the possibility of a Kyle Rudolph trade.".

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pofátlanul olcsó volt nálunk a karrierje annak fényében, hogy nála gyengébbek a posztján kb évente kapnak ennyit. Már a vezetői képességei (még 3–28-nál is hogy magyarázta mindenkinek, hogy meglesz, Gronknak is most a döntő alatt végig, egyszerűen imádnivaló a pali) is megérnek ennyit a pályán, a PO-ban nyújtott teljesítményéről nem is szólva

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Na Edelman is megkapja ami őt megilleti, így van ez jól. 18 misi ebből 12 garantált. Ennyi idősen pont jól jön a nyugdíjhoz 😀

Szerkesztette: ParadSEC

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Na kezd a D egyre pofásabb lenni. Dline pipa ,lb pipa, cb, pipa safty pipa. Már csak az O-t kéne még cukibbra pofozni
ParadSEC
Jön meg Rudolph és McCoy 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
"A Patriots megerősítette a támadófalát, visszaigazolta Danny Sheltont. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek."
Amadeus
Jó kis tackle lesz belőle...
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
"A Patriots megerősítette a támadófalát, visszaigazolta Danny Sheltont. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek."

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Na kezd a D egyre pofásabb lenni. Dline pipa ,lb pipa, cb, pipa safty pipa. Már csak az O-t kéne még cukibbra pofozni

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Milyen laza csávó volt az öreg. Picit a nyolcvanas években maradt a hosszú hajával, de azt az idő megoldotta. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
😊

twitter.com/ftbeard_17/status/1130512386627055616
több mint 5 éve
Akkor biztos csak az én emlékeimben élnek tévesen, hogy Collinsszal a fedélzetesen is ipari mennyiségben szívtuk be a nagy játékokat/TD-ket az egyszerű RB-nek kipasszolt playekből...

Azért csak most igazoltuk le, mert nem számít bele a komp pickkek elszámolásába (meg gondolom végighaknizta a title contendereket és kvázi ez volt az optimális számára), szerintem semmi köze BB DC-nek való "kinevezéséhez".

Egyébként engem meglepett a move, nem néztem volna ki BB-ből, de mondjuk szerintem van realitása, hogy nem éli meg az 53-at vagy idény közben kivágjuk. Papíron baromi jó move, kérdés mennyi maradt a játékosban.
ZERO_L
Teljesen más sémát játszottunk . Base 4-3, a nickel/dime formációt alig használtunk. Most van egy top sec ami elég időt ad egy folyamatosan rotált front six -nek , hogy megfelelő nyomást generáljon.
gordon
mert anno a Revis-Browner fémjelezte sec nem volt top? ők nem adtak elég időt a frontnak?
ZERO_L
3 LB volt a pályán a snap ek nagy részében, ma már 5-6 db van és két LB
gordon
ez max az első évükben volt igaz, mikor még itt volt Spikes meg Mayo, második évben már Collins-HT páros dominálta a snapeket (Mayo le is sérült ügye)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Akkor biztos csak az én emlékeimben élnek tévesen, hogy Collinsszal a fedélzetesen is ipari mennyiségben szívtuk be a nagy játékokat/TD-ket az egyszerű RB-nek kipasszolt playekből...

Azért csak most igazoltuk le, mert nem számít bele a komp pickkek elszámolásába (meg gondolom végighaknizta a title contendereket és kvázi ez volt az optimális számára), szerintem semmi köze BB DC-nek való "kinevezéséhez".

Egyébként engem meglepett a move, nem néztem volna ki BB-ből, de mondjuk szerintem van realitása, hogy nem éli meg az 53-at vagy idény közben kivágjuk. Papíron baromi jó move, kérdés mennyi maradt a játékosban.
ZERO_L
Teljesen más sémát játszottunk . Base 4-3, a nickel/dime formációt alig használtunk. Most van egy top sec ami elég időt ad egy folyamatosan rotált front six -nek , hogy megfelelő nyomást generáljon.
gordon
mert anno a Revis-Browner fémjelezte sec nem volt top? ők nem adtak elég időt a frontnak?
ZERO_L
3 LB volt a pályán a snap ek nagy részében, ma már 5-6 db van és két LB
több mint 5 éve
Amikor Ryan és Butler még a 4-5. számú opciók voltak 😊
Nagyon mókás volt látni, hogy Rodgers valami 10+ másodpercig tartja a labdát, de még így sem volt akkor épp szabad célpontja

több mint 5 éve

ZERO_L
gordon

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hat nem eppen, mert New Yorkhoz kotheto a legtobb bajnoki cim a major sportokat tekintve.
Stez
Nem csoda, a Yankees-nek egyedül több címe lehet, mint az összes többi város összes major sportjában összesen. 😊

(Cserébe a Knicks-et meg sose tudták működésre bírni. 😊 Na, majd most talán KD meg Kyrie, ha tényleg ott kötnek ki.)
peterk2005
Nem sokon múlik, de Boston és Chicago azért veri. Ami durvább, hogy Montreal ilyen jól áll

en.wikipedia.org/wiki/List_of_North_American_cities_by_number_of_major_sports_championships
Wyatt
Persze mert az NHLt megnyertük 24x, csak az a baj, hogy a legutóbbi majd 30 éve volt. S mivel Price is lassan nyugdíjba megy s nem nagyon látni a kapus utódot, Bergevint (GM) Molsonék(tulaj) nem bírják a franba elküldeni, tartok tőle, nem a közeljövőben változik ez meg.

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Collins szerződése elég baráti lett.
ervinator
Enyhén szólva. 5 millió a maximum és akkor már All-Pro és Pro-bowler.
több mint 5 éve
Hat nem eppen, mert New Yorkhoz kotheto a legtobb bajnoki cim a major sportokat tekintve.
Stez
Nem csoda, a Yankees-nek egyedül több címe lehet, mint az összes többi város összes major sportjában összesen. 😊

(Cserébe a Knicks-et meg sose tudták működésre bírni. 😊 Na, majd most talán KD meg Kyrie, ha tényleg ott kötnek ki.)
peterk2005
Nem sokon múlik, de Boston és Chicago azért veri. Ami durvább, hogy Montreal ilyen jól áll

en.wikipedia.org/wiki/List_of_North_American_cities_by_number_of_major_sports_championships

Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Piszok szar lehet bostoninak lenni, megint egy döntőben kell izgulni a helyi csapatért😊
(2000 után 18 döntőben voltak érdekeltek a bostoni csapatok a 4 major ligában, ebből a patsesek a felét hozták össze)
NB2
Sajnos a Bucks útját állta a Celticsnek. Milyen lett volna, ha mind a négy major sport címe Bostonba kerül 😊 (Amúgy is Bostont szokták Amerika sportfővárosának emlegetni, a legtöbb major siker itteni csapaté.)
Burkus
Stez
Jogos 😊 De az ezüstérem is szépen csillog. 😊
több mint 5 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Collins szerződése elég baráti lett.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Piszok szar lehet bostoninak lenni, megint egy döntőben kell izgulni a helyi csapatért😊
(2000 után 18 döntőben voltak érdekeltek a bostoni csapatok a 4 major ligában, ebből a patsesek a felét hozták össze)
NB2
Sajnos a Bucks útját állta a Celticsnek. Milyen lett volna, ha mind a négy major sport címe Bostonba kerül 😊 (Amúgy is Bostont szokták Amerika sportfővárosának emlegetni, a legtöbb major siker itteni csapaté.)
Burkus

több mint 5 éve
NB2
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com