NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Hunreeth
105
Veldheer meg nyomott egy Reggie Wayne-t, igaz az elkapó legalább egy edzést végigcsinált 😀Pont most akartam írni. Hát úgy látszik nem tetszett neki, amit edzésen kellett teljesíteni. 😀
ZERO_L
több mint 5 éve
Veldheer meg nyomott egy Reggie Wayne-t, igaz az elkapó legalább egy edzést végigcsinált 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Bebaszna Rudolph, de en tovabbra sem latom eselyet.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Pofátlanul olcsó volt nálunk a karrierje annak fényében, hogy nála gyengébbek a posztján kb évente kapnak ennyit. Már a vezetői képességei (még 3–28-nál is hogy magyarázta mindenkinek, hogy meglesz, Gronknak is most a döntő alatt végig, egyszerűen imádnivaló a pali) is megérnek ennyit a pályán, a PO-ban nyújtott teljesítményéről nem is szólva
több mint 5 éve
Na Edelman is megkapja ami őt megilleti, így van ez jól. 18 misi ebből 12 garantált. Ennyi idősen pont jól jön a nyugdíjhoz 😀
Szerkesztette: ParadSEC
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Na kezd a D egyre pofásabb lenni. Dline pipa ,lb pipa, cb, pipa safty pipa. Már csak az O-t kéne még cukibbra pofozniJön meg Rudolph és McCoy 😊
ParadSEC
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
"A Patriots megerősítette a támadófalát, visszaigazolta Danny Sheltont. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek."Jó kis tackle lesz belőle...
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
"A Patriots megerősítette a támadófalát, visszaigazolta Danny Sheltont. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Na kezd a D egyre pofásabb lenni. Dline pipa ,lb pipa, cb, pipa safty pipa. Már csak az O-t kéne még cukibbra pofozni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Milyen laza csávó volt az öreg. Picit a nyolcvanas években maradt a hosszú hajával, de azt az idő megoldotta. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ez max az első évükben volt igaz, mikor még itt volt Spikes meg Mayo, második évben már Collins-HT páros dominálta a snapeket (Mayo le is sérült ügye)3 LB volt a pályán a snap ek nagy részében, ma már 5-6 db van és két LBmert anno a Revis-Browner fémjelezte sec nem volt top? ők nem adtak elég időt a frontnak?Akkor biztos csak az én emlékeimben élnek tévesen, hogy Collinsszal a fedélzetesen is ipari mennyiségben szívtuk be a nagy játékokat/TD-ket az egyszerű RB-nek kipasszolt playekből...Teljesen más sémát játszottunk . Base 4-3, a nickel/dime formációt alig használtunk. Most van egy top sec ami elég időt ad egy folyamatosan rotált front six -nek , hogy megfelelő nyomást generáljon.
Azért csak most igazoltuk le, mert nem számít bele a komp pickkek elszámolásába (meg gondolom végighaknizta a title contendereket és kvázi ez volt az optimális számára), szerintem semmi köze BB DC-nek való "kinevezéséhez".
Egyébként engem meglepett a move, nem néztem volna ki BB-ből, de mondjuk szerintem van realitása, hogy nem éli meg az 53-at vagy idény közben kivágjuk. Papíron baromi jó move, kérdés mennyi maradt a játékosban.
ZERO_L
gordon
ZERO_L
gordon
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
3 LB volt a pályán a snap ek nagy részében, ma már 5-6 db van és két LBmert anno a Revis-Browner fémjelezte sec nem volt top? ők nem adtak elég időt a frontnak?Akkor biztos csak az én emlékeimben élnek tévesen, hogy Collinsszal a fedélzetesen is ipari mennyiségben szívtuk be a nagy játékokat/TD-ket az egyszerű RB-nek kipasszolt playekből...Teljesen más sémát játszottunk . Base 4-3, a nickel/dime formációt alig használtunk. Most van egy top sec ami elég időt ad egy folyamatosan rotált front six -nek , hogy megfelelő nyomást generáljon.
Azért csak most igazoltuk le, mert nem számít bele a komp pickkek elszámolásába (meg gondolom végighaknizta a title contendereket és kvázi ez volt az optimális számára), szerintem semmi köze BB DC-nek való "kinevezéséhez".
Egyébként engem meglepett a move, nem néztem volna ki BB-ből, de mondjuk szerintem van realitása, hogy nem éli meg az 53-at vagy idény közben kivágjuk. Papíron baromi jó move, kérdés mennyi maradt a játékosban.
ZERO_L
gordon
ZERO_L
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Amikor Ryan és Butler még a 4-5. számú opciók voltak 😊Nagyon mókás volt látni, hogy Rodgers valami 10+ másodpercig tartja a labdát, de még így sem volt akkor épp szabad célpontja
több mint 5 éve
mert anno a Revis-Browner fémjelezte sec nem volt top? ők nem adtak elég időt a frontnak?Akkor biztos csak az én emlékeimben élnek tévesen, hogy Collinsszal a fedélzetesen is ipari mennyiségben szívtuk be a nagy játékokat/TD-ket az egyszerű RB-nek kipasszolt playekből...Teljesen más sémát játszottunk . Base 4-3, a nickel/dime formációt alig használtunk. Most van egy top sec ami elég időt ad egy folyamatosan rotált front six -nek , hogy megfelelő nyomást generáljon.
ZERO_L
gordon
több mint 5 éve
Persze mert az NHLt megnyertük 24x, csak az a baj, hogy a legutóbbi majd 30 éve volt. S mivel Price is lassan nyugdíjba megy s nem nagyon látni a kapus utódot, Bergevint (GM) Molsonék(tulaj) nem bírják a franba elküldeni, tartok tőle, nem a közeljövőben változik ez meg.Nem sokon múlik, de Boston és Chicago azért veri. Ami durvább, hogy Montreal ilyen jól állHat nem eppen, mert New Yorkhoz kotheto a legtobb bajnoki cim a major sportokat tekintve.Nem csoda, a Yankees-nek egyedül több címe lehet, mint az összes többi város összes major sportjában összesen. 😊
Stez
(Cserébe a Knicks-et meg sose tudták működésre bírni. 😊 Na, majd most talán KD meg Kyrie, ha tényleg ott kötnek ki.)
peterk2005
en.wikipedia.org/wiki/List_of_North_American_cities_by_number_of_major_sports_championships
Wyatt
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Collins szerződése elég baráti lett.Enyhén szólva. 5 millió a maximum és akkor már All-Pro és Pro-bowler.
ervinator
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem sokon múlik, de Boston és Chicago azért veri. Ami durvább, hogy Montreal ilyen jól állHat nem eppen, mert New Yorkhoz kotheto a legtobb bajnoki cim a major sportokat tekintve.Nem csoda, a Yankees-nek egyedül több címe lehet, mint az összes többi város összes major sportjában összesen. 😊
Stez
(Cserébe a Knicks-et meg sose tudták működésre bírni. 😊 Na, majd most talán KD meg Kyrie, ha tényleg ott kötnek ki.)
peterk2005
en.wikipedia.org/wiki/List_of_North_American_cities_by_number_of_major_sports_championships
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
Jogos 😊 De az ezüstérem is szépen csillog. 😊Hat nem eppen, mert New Yorkhoz kotheto a legtobb bajnoki cim a major sportokat tekintve.Piszok szar lehet bostoninak lenni, megint egy döntőben kell izgulni a helyi csapatért😊Sajnos a Bucks útját állta a Celticsnek. Milyen lett volna, ha mind a négy major sport címe Bostonba kerül 😊 (Amúgy is Bostont szokták Amerika sportfővárosának emlegetni, a legtöbb major siker itteni csapaté.)
(2000 után 18 döntőben voltak érdekeltek a bostoni csapatok a 4 major ligában, ebből a patsesek a felét hozták össze)
NB2
Burkus
Stez
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Collins szerződése elég baráti lett.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Hat nem eppen, mert New Yorkhoz kotheto a legtobb bajnoki cim a major sportokat tekintve.Nem csoda, a Yankees-nek egyedül több címe lehet, mint az összes többi város összes major sportjában összesen. 😊
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hat nem eppen, mert New Yorkhoz kotheto a legtobb bajnoki cim a major sportokat tekintve.Piszok szar lehet bostoninak lenni, megint egy döntőben kell izgulni a helyi csapatért😊Sajnos a Bucks útját állta a Celticsnek. Milyen lett volna, ha mind a négy major sport címe Bostonba kerül 😊 (Amúgy is Bostont szokták Amerika sportfővárosának emlegetni, a legtöbb major siker itteni csapaté.)
(2000 után 18 döntőben voltak érdekeltek a bostoni csapatok a 4 major ligában, ebből a patsesek a felét hozták össze)
NB2
Burkus
több mint 5 éve
Piszok szar lehet bostoninak lenni, megint egy döntőben kell izgulni a helyi csapatért😊Sajnos a Bucks útját állta a Celticsnek. Milyen lett volna, ha mind a négy major sport címe Bostonba kerül 😊 (Amúgy is Bostont szokták Amerika sportfővárosának emlegetni, a legtöbb major siker itteni csapaté.)
NB2
több mint 5 éve
Piszok szar lehet bostoninak lenni, megint egy döntőben kell izgulni a helyi csapatért😊(2000 után 18 döntőben voltak érdekeltek a bostoni csapatok a 4 major ligában, ebből a patsesek a felét hozták össze)