New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
peterk2005
Így visszaolvasva a délutáni kommenteket úgy összegezném, hogy házhoz jöttél a lófaszért.
Sobri Jóska
Ez van, kiégtem. 😉
peterk2005
Nem hiszem csak előbùjt a Colts&Denver mutációs lélekgyötrelme d amit levetìtesz erre a topicra😁😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
peterk2005
Így visszaolvasva a délutáni kommenteket úgy összegezném, hogy házhoz jöttél a lófaszért.
Sobri Jóska
Ez van, kiégtem. 😉
peterk2005
Altalaban egyetertek veled vagy egy reszevel a kommentjeidnek, de ez most total hulyeseg volt.

Tudom h nehez megerteni, de a csapat multja, szemelyzete, edzoi miatt JELENLEG nalunk masok az elvarasok a csapattal szemben es ahhoz viszonyitunk.

A GB, KC, Saintsnel se az az elvaras h jajj, csak legyen meg a 8-8 vagy eppencsak jussunk be a PO-ba, hanem az SB es ehhez merik a keret jelenlegi allapotat.

Raadasul nalunk (es talan a SF-nel), benne van a remeny a tokeletes szezonra.
több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Halihóóóó,

Én csak azt nem értem (... amúgy dehogyisnem...) hogyha a Patsszel kapcsolatosan kerül elmondásra, hogy a jelenlegi WR sor a szezon elelji tervezetthez képest hiányos, aki van azok nagy része is sérüléssel bajlódik, illetve megemlítjük, hogy sérülések súlytják az O-falat, akkor mindenhonnan azt kapjuk, hogy mit sírunk mi!

Miközben pl. csak az AFC másik sztárcsapatánál a két vereség kapcsán mást se lehetett hallani a médiában, a fórumokon, mint, hogy szegény Mahomesnak nem könnyű, hiszen hiányzik a LT és hiányzik Tyrek Hill, szóval ne csodálkozzunk, ha nem tudja ugyanazt a teljesítményt hozni, mint amit vártak tőle, a csapatától. Mindezt úgy, hogy azért volt neki egy Sammy Watkins és egy ligaelit Kelce a pályán, mégis azt hallgattuk, hogy szegénynek nevesincs elkapókkal kell dolgoznia.

Szóval ott (és sok más csapat esetében is) jogos a hiányzók felvetése, a Patsnél csak nyavalygás...

Na mindegy!

Amúgy Mahomesnak jobbulást és remélem mielőbb láthatjuk újra a pályán!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
Sobri Jóska
Ez van, kiégtem. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
peterk2005
Sobri Jóska
Így visszaolvasva a délutáni kommenteket úgy összgezném,hogy kár volt visszaolvasni...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
peterk2005

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a tavalyi bajnokság az tavaly volt. Ha nem baj, én szeretném, hogy idén nyerjünk. Sőt, jövőre is, meg utána is. És nem azért, mert a patsesek ilyenek, hanem azért, mert minden szurkoló ilyen. Remélem nem baj!

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Na látod, erre írtam azt, hogy irigylem a problémáitokat. Nem viccelek, boldog lennék - állítom a liga legalább fele az lenne -, ha a sérült listája egy eddig egyetlen NFL snapet sem játszó elkapóból, egy 3 karrier meccset játszó OL-ból és egy a tavalyihoz képest idén mérsékeltebb teljesítményt nyújtó másik elkapóból állna. Ha körülnézel az NFL-ben, megnézel más csapatokat - nem 1-2-t, hanem nyugodtan a liga legalább felét - és úgy érzed, hogy ez a kijelentésem tényleg sarkítás volt, akkor arra nem tudok mit mondani, csak röhög a vakbelem. 😀 Azzal a Jets-el fogtok játszani, amelyiknek a héten 25 fős volt az injury listje, és ez náluk azt jelenti, hogy felépülőben a csapat, mert már legalább a kezdő QB játszik. 😀

Na jó, kimulattam magam, Ti is kimulattátok, nézzük a meccseket. 😊
peterk2005
Itt senki nem problémázott, vagy akadékoskodott azon hogy nálunk sok lenne a sérült..egyszerűen meg lett jegyezve, hogy nem feltétlenül lesz sétagalopp a meccs..Ugyanis hiába kattantál rá 0 NFL snapre, ha a Wynn,Thuney,Andrews,Mason,Cannon - Gordon, Harry, Edelman - Izzo - Develin -Michel - TB 11/12 játékosból variált kezdő helyett 6 darab puzzle hiányzik. és a maradék hatból is kettő sérült. A falból ráadásul azon a két poszton esett ki ember, ami nekünk a legfontosabb. A Dorsett,Meyers,Olszewski trió meg nem NFL kezdő szint. Tigth end poszton olyanok vannak, akik rosteren se voltak szeptemberben. Full back meg kihalt..pedig nálunk fontos láncszem.

A matchupokat tekintve nem feltétlenül nálunk van az előny a támadóinkat nézve. Ettől még mi vagyunk a favoritok, de nem kell legyinteni erre a Jetsre..épp a Cowboys ellen bizonyították. Mi erről beszéltünk, te meg valami kinél mennyi sérült van dologról..ez is biztos valami rendszerszintű üzemzavar lehet..
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként meg azért teljesen hülyeség állandóan ezt a "bár nekünk lenne ilyen problémánk" felvetéseket előrángatni, mert kevés olyan NFL szurkoló van aki akár csak 3 bajnoki címet is végig szurkolhatott (vegyünk csak a közelmúltat) kedvenc csapatának.ZERO_L
Hogy hogyan jutottunk el egy sima heti injury list-re adott kommenttől addig, hogy jó Pats fannak lenni mert sokat nyer a csapat azt nem tudom, de az tuti, hogy akármennyit is nyer a csapat, akármilyen is jó Pats fannak lenni olyan szinten tudtok bármilyen megszólalást, kommentet - legyen akár kritikus, akár viccelődő, akár hülyülő - mellre szívni, hogy az valami fenomenális. 😀

Ott siklik félre a cinizmus, hogy itt nem sírt senki.topin
Hát ja.
Fix nem játszik, ESPN is lehozta 😕( Az offense kb nem létezik jelenleg.jamaicababa
Majd amikor Viktor erre úgy válaszolt, hogy "Azèrt szerintem ennek az offense-nek ez ellen a Jets ellen mèg így is kène, hogy menjen.", TE így válaszoltál:
Mármint az offensenek, mint a sérüléssel bajlódó Edelman és Dorsett és a két UDFA Meyers és Olszewski? A pass protban katasztrofális az Oline idén, nélkülük melyik énjét tudná elővenni TB..... nem idézem be továbbtopin
No comment. 😊

Az hogy nálunk csak Gordon hiányzik, a szokásos sarkítás..Ugyanis hiányzik Harry is. Tök mindegy, hogy nem játszott még az NFL-be, ha vele lett megálmodva a kezdő hármas. És attól mert valaki játszik, nem feltétlenül van olyan állapotban is, hogy hasznára legyen a csapatnak.topin
Na látod, erre írtam azt, hogy irigylem a problémáitokat. Nem viccelek, boldog lennék - állítom a liga legalább fele az lenne -, ha a sérült listája egy eddig egyetlen NFL snapet sem játszó elkapóból, egy 3 karrier meccset játszó OL-ból és egy a tavalyihoz képest idén mérsékeltebb teljesítményt nyújtó másik elkapóból állna. Ha körülnézel az NFL-ben, megnézel más csapatokat - nem 1-2-t, hanem nyugodtan a liga legalább felét - és úgy érzed, hogy ez a kijelentésem tényleg sarkítás volt, akkor arra nem tudok mit mondani, csak röhög a vakbelem. 😀 Azzal a Jets-el fogtok játszani, amelyiknek a héten 25 fős volt az injury listje, és ez náluk azt jelenti, hogy felépülőben a csapat, mert már legalább a kezdő QB játszik. 😀

Na jó, kimulattam magam, Ti is kimulattátok, nézzük a meccseket. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kìváncsi vagyok a meccs utáni fórumokra. Ha nyerünk akkor megint egy "gyenge" csapat ellen, ha veszìtünk akkor meg már látom is a cìmeket: Eddig tartott a tündérmese avagy kidurrant a lufi..😁
ParadSEC
NFC West csapattal játszotok idén ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Wyatt biztos betegeskedik és azért hagyta ki ezt a ziccert, de akkor itt vagyok én backupnak és lecsapom:

Lehet elkerülte a figyelmedet, de játszottunk idén NFC Westes csapattal és képzeld azon a meccsen szép díszdobozban arany masnival átkövetve adtuk át a blueprintet az egész NFL-nek, hogyan kell megállítani az addig super-duper, all time great Offense-t, aminek az előnyét elsősorban most ti élvezhettitek...

szóval:

Bármi más egyéb óhaj, sóhaj, így vasárnap délután? 😊
ZERO_L
Wyatt most épp egy kétórás hisztin van túl (úgy ahogy), úgyhogy jelenleg az NFL-t is nagyjából leszarja, viszont nagyon szép válasz, magam sem írhattam volna jobban
Wyatt
Szavamra vicces fiúk vagytok ti Hazafi szurkolok 😅😎😈
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kìváncsi vagyok a meccs utáni fórumokra. Ha nyerünk akkor megint egy "gyenge" csapat ellen, ha veszìtünk akkor meg már látom is a cìmeket: Eddig tartott a tündérmese avagy kidurrant a lufi..😁
ParadSEC
Rózsa Sándor (betyár)
Wyatt biztos betegeskedik és azért hagyta ki ezt a ziccert, de akkor itt vagyok én backupnak és lecsapom:

Lehet elkerülte a figyelmedet, de játszottunk idén NFC Westes csapattal és képzeld azon a meccsen szép díszdobozban arany masnival átkövetve adtuk át a blueprintet az egész NFL-nek, hogyan kell megállítani az addig super-duper, all time great Offense-t, aminek az előnyét elsősorban most ti élvezhettitek...

szóval:

ZERO_L
Wyatt most épp egy kétórás hisztin van túl (úgy ahogy), úgyhogy jelenleg az NFL-t is nagyjából leszarja, viszont nagyon szép válasz, magam sem írhattam volna jobban

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Egyébként meg azért teljesen hülyeség állandóan ezt a "bár nekünk lenne ilyen problémánk" felvetéseket előrángatni, mert kevés olyan NFL szurkoló van aki akár csak 3 bajnoki címet is végig szurkolhatott (vegyünk csak a közelmúltat) kedvenc csapatának.

Szóval ilyen alapon nekünk (főleg azoknak akik 2000-es évek elején is követték már a csapatot) a köv 60 (100?) évre be kéne kussolnunk bármi történik a csapat körül és még egy Foxboroughba becsapódó aszteroida után is illene visszafogni magunkat, mondván az elmúlt lassan 20 évben brutálisan túl lettünk kompenzálva. Inkább annak örüljünk, hogy azokat az éveket átélhettük.

És akkor már ne álljunk meg itt a fórumon lévő kommunikációt is leegyszerűsíthetnénk, egy 😊 ha gyűrűt nyerünk, egy 😕 ha nem jön össze a bajnoki cím és mindenki mehet a dolgára...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Azzal az utolsó bekezdéssel csak a jelenlegi NFL realitást akartam érzékeltetni, amivel egy rakat csapat küszködik. Ez az elefánt, amire nem túlzás leírni, hogy "nem lesz offense". Például ugyanabból a Jetsből akikkel ma játszotok pár hete több hiányzott, mint 1 kezdő QB és 3 fontos kezdő játékos.

peterk2005
Ott siklik félre a cinizmus, hogy itt nem sírt senki..Az lett megemlítve, hogy ennél sokkal jobb lesz, mint 2UDFA-val a pályán, akiből az egyik ST only és a TC előtt árkot ásott..Nem az lett összesírva, hogy jaj mi szegények, csupán arra lett felhívva a figyelem, hogy ez a Jets meccs nem az a kategória, amit a mutatók alapján simán hozni kell..A múltkori, amikor hiányzott náluk mindenki, még a szertáros is..na az az volt. Nem is kételkedett benne senki. Most se kételkedés van, csupán realitás. Ez szorosabbnak ígérkezik.

Az hogy nálunk csak Gordon hiányzik, a szokásos sarkítás..Ugyanis hiányzik Harry is. Tök mindegy, hogy nem játszott még az NFL-be, ha vele lett megálmodva a kezdő hármas. És attól mert valaki játszik, nem feltétlenül van olyan állapotban is, hogy hasznára legyen a csapatnak. Lásd Gordon a legutóbbi meccseken, amikor láthatóan sántikálva közlekedett, de egyszerűen nem volt más..De ezért se sírt senki, csak volt aki a JE, Meyers, Olszewski, Izzo sort látva megállapította a rendszerszintű hibákat..és ezért kiemeltük, hogy amit látott semmi köze a valódi rendszerhez, ezért nincsen hiba se..egyszerűen az a felállás ennyit tud, azzal a fallal megtámogatva. Az is mellékes, hogy Wynn hány meccsen játszott, ha amikor játszott kb a legjobb volt. És valami senkiházi, bocsánat Újházi játszik a helyén, ami nyilván nem egykutya..de átmeneti állapot csak.

Szóval valamit alaposan félreolvastál, mert az agarakat kell csupán visszább venni a tuti sima win kategóriából megjegyzés történt. Olyan Pats fanok felé, akik mondjuk legyintéssel elintézik ezt a meccset..Szóval én nem is értem azt a bejegyzést, hogy mit keres itt..

Mi pontosan látjuk, mire, mennyire lesz jó lesz ez az Offense, ha végre megkapjuk a kirakósokat..jelenleg várunk erre..vagy kiderül valóban rendszerszintű hiba van 😊 Ha esély se lenne, mert mind IR és csak jövőre lennének, akkor lehetne sírni, így nincs értelme. Viszont tuti biztos W-t bekönyvelni se mernék..
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Hú bazd. Én szoktam egyetérteni Peterk gondolataival, de ez most rettenetesen legalja lett, és külön gratulálok, hogy ezt sikerült szétlájkolniuk a népeknek.

Egyszerűen annyi ponton tudnék belekötni ebbe az egészbe, már az egész stílusába is, hogy bele sem kezdek.

Ennél te sokkal jobb vagy
Wyatt
a jó kis spoiled pats fans bashing mindig jól jön ha like arányt kell javítani 😀

valahogy sosem látok csalódott, dühös (régi) Browns, most Miami drukkereket mások topicjában kioktatni az ott fórumozókat, mondván "mi a faszt sírtok, ti legalább nyertek 3 hetente meccset" felszólalással... de ide valamiért mindig be kell tévedni észt osztani 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ParadSEC
Rózsa Sándor (betyár)

szóval:

több mint 6 éve
Ezzel a részével amúgy semmi gond sem lenne, még az irigylem a problémáitokkal sem. Szerintem a majd megsajnállak titeket, ha... bekezdést toltad túl, amire semmi szükség nincs.
ervinator
Nem volt abban semmi, csak nem kell úgy felfogni, hogy "bántani akarnak". Azzal az utolsó bekezdéssel csak a jelenlegi NFL realitást akartam érzékeltetni, amivel egy rakat csapat küszködik. Ez az elefánt, amire nem túlzás leírni, hogy "nem lesz offense". Például ugyanabból a Jetsből akikkel ma játszotok pár hete több hiányzott, mint 1 kezdő QB és 3 fontos kezdő játékos.

Te meg Wyatt majd lehiggadsz oszt mindjárt mást fogsz kiolvasni a postomból. 😉

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Hú bazd. Én szoktam egyetérteni Peterk gondolataival, de ez most rettenetesen legalja lett, és külön gratulálok, hogy ezt sikerült szétlájkolniuk a népeknek.

Egyszerűen annyi ponton tudnék belekötni ebbe az egészbe, már az egész stílusába is, hogy bele sem kezdek.

Ennél te sokkal jobb vagy

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Mondjuk engem full nem érdekel, hogy a többi csapatból ki esett ki, oldják meg.
Engem az érdekel, hogy mi , hogyan oldjuk meg a saját problémáinkat.
De azt sem értem, hogy egyeseket miért bánt az, hogy a pats topikban leírja néhány pats szurkoló, hogy elég karcsú jelenleg a wr corps.
A dallas topikban is panaszkodnak a fal miatt, a packers topikban is a wr ek miatt.. stb.
gordon
Mondtam. Nem bánt, hanem irigylem a "gondjaitokat". 😊
peterk2005
Igen, de tetted mindezt jókora cinizmussal 😊

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, én sem értem, hogy miért kell másoknak idejönni azzal, hogy majd megsajnállak titeket akkor ha ....

Ez se nem trollkodás, se nem konstruktív beszélgetés kezdeményezése, csak valamilyen belső frusztráció levezetése.
ervinator
Délelőtt olvastam a Colts topicot, ahova berakták a mai Colts injury listet. Amire Iktriad berakta a Bengalsét válaszul, hogy a mién smafu, a Bengalsból egy rakat kezdő hiányozni fog. Amire Apex berakta a Jets 25 fős (!!!) sérül listáját, hogy azt múljuk felül.

Aztán - ahogy szoktam, ha van időm rá - átnéztem a többi topicba is, itt is ott is többnyire sérült listával foglalkoznak, ahogy az lenni szokott. És itt meg olvasom, hogy Gordon nem játszik. Amire jött olyan reakció, hogy "nem lesz offense". Na, erre _nem_ cinikusan (tudok cinikus is lenni ha akarok, de ez egyáltalán nem az volt), hanem éppen azon mulatva amit említesz, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb akkor is ha elefánt meg akkor is ha bolha, beírtam, hogy irígylem a problémáitokat. 😊

A belső frusztrációról: a Colts topicba ketten tettek be "bezzeg nézd meg ezt a listát" féle postot, és sem nekem, sem más Colts fannak nem jutott eszébe ráugrani. Itt viszont ketten is megtaláltak miatta. Szóval nem az én ingem, nem veszem magamra. 😊 (Na, ebben volt némi cinizmus. 😊 )
peterk2005
Ezzel a részével amúgy semmi gond sem lenne, még az irigylem a problémáitokkal sem. Szerintem a majd megsajnállak titeket, ha... bekezdést toltad túl, amire semmi szükség nincs.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
De azt sem értem, hogy egyeseket miért bánt az, hogy a pats topikban leírja néhány pats szurkoló, hogy elég karcsú jelenleg a wr corps.
A dallas topikban is panaszkodnak a fal miatt, a packers topikban is a wr ek miatt.. stb.
gordon
peterk2005

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, én sem értem, hogy miért kell másoknak idejönni azzal, hogy majd megsajnállak titeket akkor ha ....

Ez se nem trollkodás, se nem konstruktív beszélgetés kezdeményezése, csak valamilyen belső frusztráció levezetése.
ervinator
Délelőtt olvastam a Colts topicot, ahova berakták a mai Colts injury listet. Amire Iktriad berakta a Bengalsét válaszul, hogy a mién smafu, a Bengalsból egy rakat kezdő hiányozni fog. Amire Apex berakta a Jets 25 fős (!!!) sérül listáját, hogy azt múljuk felül.

Aztán - ahogy szoktam, ha van időm rá - átnéztem a többi topicba is, itt is ott is többnyire sérült listával foglalkoznak, ahogy az lenni szokott. És itt meg olvasom, hogy Gordon nem játszik. Amire jött olyan reakció, hogy "nem lesz offense". Na, erre _nem_ cinikusan (tudok cinikus is lenni ha akarok, de ez egyáltalán nem az volt), hanem éppen azon mulatva amit említesz, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb akkor is ha elefánt meg akkor is ha bolha, beírtam, hogy irígylem a problémáitokat. 😊

A belső frusztrációról: a Colts topicba ketten tettek be "bezzeg nézd meg ezt a listát" féle postot, és sem nekem, sem más Colts fannak nem jutott eszébe ráugrani. Itt viszont ketten is megtaláltak miatta. Szóval nem az én ingem, nem veszem magamra. 😊 (Na, ebben volt némi cinizmus. 😊 )

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
gordon
peterk2005

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
gordon

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 6 éve
Irigylem a "problémáitokat". 😊 A legnagyobb riválisból kiesett az MVP kaliber kezdő irányító, és emellett sérült a - már bizonyított, elit - offense elkapósor nagyobb része, a tavaly defensive MVP kandidáns védő falember, kezdő corner, stb. A Dallasból hiányzik a #1 elkapó, a fél (all-pro szintű) fal, fontos védők, és jön az a Green Bay, amelyikben jelenleg nincs elkapó akinek tudnám a nevét. A Coltsból hiányzik a legjobb safety, a legjobb corner (az is lehet, hogy a #1 és #2 is), a #2 és #3 elkapó, lesérült az eddigi legjobb 3rd down rusher, és Justin Houston és Quenton Nelson is kérdésesek, azok után, hogy a legutóbbi meccsen az all-pro LB és a kezdő secondary nélkül meg egy sántikáló Hiltonnal kellett Kansas City-be menni. Most meg jön a Texans Watsonnal. A Saintsben Brees rehabol, nem lesz Kamara, Cooks.

És akkor nektek az a nagy gondotok, hogy 6:0-s mérleggel el kell menni egy 1-5-ös csapathoz úgy, hogy hiányzik egy LT amelyik 3 meccset játszott karrierje során eddig, egy WR aki még pályára sem lépett az NFL-ben, meg egy volt első körös bust, akinek a ceilingje kb. annyi, hogy még az NFL-ben van és el tud kapni 1-2 labdát, és most kiesett egy - legalább tényleg jó - elkapó, aki amúgy sose fejezett be még egy teljes idényt, szóval ez a normális. 😊 És közben azon aggódtok, hogy mit szólnak mások, ha netán becsúszik egy váratlan zakó 6:0 után, miután 6 fordulón keresztül 40 pontokkal vertétek végig az NFL kukát. 😊

Hát tényleg irigylem ezeket a problémákat. 😊 Majd szóljatok, ha mondjuk kiesik a védelemből Gilmore, DMC és mondjuk Hightower, lesérül vagy visszavonul Brady, és játszani kell mondjuk a Green Bay ellen. Akkor talán megsajnálom a helyzeteteket. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Azért kérdezem mert az lenne egy igazán jó erő felmérő nektek 😊
Igaz most a Rams gyengélkedik de nagy pénzben merek fogadni hogy ez csak időszakos,49er (sajnos bivaly erős eddig) magunkat meg egyelőre nem tudom hova tenni.De az biztos sokat elárulna a Pats jelenlegi erejéről egy mérkőzés bármelyik Westes csapattal.
Rózsa Sándor (betyár)
Semmit nem mutatna meg, vagyis amit megmutatna azt tudjuk..Az a lényegi kérdés, hogy mennyire leszünk nagyon jók, amikor végre teljes arzenálban állhat fel az Offense..De addigra meg már amúgy is jónak kell lennünk, szóval mire a kérdés aktuális, egyből választ is kapunk..
topin
Teljesen igazad van egy Miami egy Redskins egy Jets tényleg ugyan az a kávéház mint akár egy Sea vagy egy 49er vagy egy Rams 😅
De különben mi az amit tudtok ? (Mert nekem nem világos 🤔)
Rózsa Sándor (betyár)
Jelenleg egy ligaátlag támadósor van itt, jó indulattal. Ugyanakkor egész jó védelem, ami a sorsolásnak köszönhetően jobban fest, mint amilyen jó. Ettől még persze jó, ezt láttuk a Chargers ellen, a Chiefs elleni első félidőben és a Super Bowlban is.

Ha nem két UDFA WR-rel kell majd kiállnunk egy meccsen, hanem lesz az 1. körös Harry, egészséges lesz Gordon és Dorsett is, esetleg visszatér Wynn a támadófal bal szélére, akkor a támadósor alaposan fel fog javulni, a top 10 nem kérdés, de szerintem top 5-ös egység is lehet. Márpedig a jelenlegi D szintén top 5 körüli, így pedig jöhet az újabb nagy menetelés

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Azért kérdezem mert az lenne egy igazán jó erő felmérő nektek 😊
Igaz most a Rams gyengélkedik de nagy pénzben merek fogadni hogy ez csak időszakos,49er (sajnos bivaly erős eddig) magunkat meg egyelőre nem tudom hova tenni.De az biztos sokat elárulna a Pats jelenlegi erejéről egy mérkőzés bármelyik Westes csapattal.
Rózsa Sándor (betyár)
Semmit nem mutatna meg, vagyis amit megmutatna azt tudjuk..Az a lényegi kérdés, hogy mennyire leszünk nagyon jók, amikor végre teljes arzenálban állhat fel az Offense..De addigra meg már amúgy is jónak kell lennünk, szóval mire a kérdés aktuális, egyből választ is kapunk..
topin
Teljesen igazad van egy Miami egy Redskins egy Jets tényleg ugyan az a kávéház mint akár egy Sea vagy egy 49er vagy egy Rams 😅
De különben mi az amit tudtok ? (Mert nekem nem világos 🤔)