New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Azért kérdezem mert az lenne egy igazán jó erő felmérő nektek 😊
Igaz most a Rams gyengélkedik de nagy pénzben merek fogadni hogy ez csak időszakos,49er (sajnos bivaly erős eddig) magunkat meg egyelőre nem tudom hova tenni.De az biztos sokat elárulna a Pats jelenlegi erejéről egy mérkőzés bármelyik Westes csapattal.
Rózsa Sándor (betyár)
Semmit nem mutatna meg, vagyis amit megmutatna azt tudjuk..Az a lényegi kérdés, hogy mennyire leszünk nagyon jók, amikor végre teljes arzenálban állhat fel az Offense..De addigra meg már amúgy is jónak kell lennünk, szóval mire a kérdés aktuális, egyből választ is kapunk..
több mint 6 éve
Nomac New England Patriots 4 268 — balazs.t85@gmail.com
Kìváncsi vagyok a meccs utáni fórumokra. Ha nyerünk akkor megint egy "gyenge" csapat ellen, ha veszìtünk akkor meg már látom is a cìmeket: Eddig tartott a tündérmese avagy kidurrant a lufi..😁
ParadSEC
NFC West csapattal játszotok idén ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Játszottuk, megvertünk a Rames februárban 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kìváncsi vagyok a meccs utáni fórumokra. Ha nyerünk akkor megint egy "gyenge" csapat ellen, ha veszìtünk akkor meg már látom is a cìmeket: Eddig tartott a tündérmese avagy kidurrant a lufi..😁
ParadSEC
Rózsa Sándor (betyár)
Idén nem, de majd februárban.
April Wine
Azért kérdezem mert az lenne egy igazán jó erő felmérő nektek 😊
Igaz most a Rams gyengélkedik de nagy pénzben merek fogadni hogy ez csak időszakos,49er (sajnos bivaly erős eddig) magunkat meg egyelőre nem tudom hova tenni.De az biztos sokat elárulna a Pats jelenlegi erejéről egy mérkőzés bármelyik Westes csapattal.
több mint 6 éve
April Wine New England Patriots 256
ParadSEC
Rózsa Sándor (betyár)
Idén nem, de majd februárban.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
ParadSEC
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy attól hogy ők Amerikában élnek még nem biztos, hogy jobban is értenek hozzá.
zinedine5
De ettől miért kellene jobban érteniük? Nyilván az a lényeg ki mondja..és hogy miért. Ha egy showban hangzik el ilyesmi, ahol nem a szakmaiság a feltétlen elsőrendű dolog, hanem a nézettség, a marketing..akkor tökéletes bődületes baromságokat bemondani, hiszen beszélni fognak róla.
több mint 6 éve
Azèrt szerintem ennek az offense-nek ez ellen a Jets ellen mèg így is kène, hogy menjen. Bradynek kène elővennie az igazi ènjèt, ès megtalàlni Edelmant,Meyerst,Whiteot,Dorsettett?!
FViktor93
Mármint az offensenek, mint a sérüléssel bajlódó Edelman és Dorsett és a két UDFA Meyers és Olszewski? A pass protban katasztrofális az Oline idén, nélkülük melyik énjét tudná elővenni TB? A Jetsnél GW játékhívásai nagyon agresszívan támadják a QB-t, Prescotton is végig nyomás volt múlt héten. Az ellenfél is létezik a pályán, Poole kvázi az egyik legjobb slotban védekező CB-k egyike idén..Így JE megizzadhat. Safety soruk az Adams, Maye duóval elég erős. Mosley is visszatért náluk a LB-k közé. A DL vs OL kérdést nem mondanám, hogy feltétlenül a mi javunkra dől el. Így pont az offense oldalon tűnik úgy, hogy nem a mi javunkra billen a mérce ha összevetjük a Jets D-vel.

Viszont a visszatéréskor brillírozó Darnoldnak is meleg lesz a pite, ha szerzünk 17 pontot akkor nem lesz gond ilyen védelemmel. Messze a legnehezebb meccsünk eddig idén, mert ez a Jets jobb csapat mint a mutatója, mi meg az offense jelenlegi állapotában messze nem vagyunk 6-0-s brigád. Plusz New Yorkban gyakran ledobja a horgonyt még egy addig olajozottan működő Pats O is, nem hogy a mostani.

Talán ha GW túl agresszív lesz, akkor ezzel kicsit öngólt rúghat, mert ellenünk idén működik a 3-4 emberes pass rush is..

Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Lehet már volt, de Gordon valószínű, hogy nem játszik a Jets ellen.... Fuck
ThundersNFL
Ezt igy honnan? Nem talaltam rola infot.

A Jets meccs igy huzosabb lenne, foleg h a TE-k kiesnek es a futojatwk kvazi nulla. Innen szep nyerni 😊
Solymi
 www.12up.com/posts/josh-gordon-reportedly-dealing-with-multiple-injuries-and-is-not-expected-to-play-vs-jets-01dqe0nz09e4

Innen nem tudom, hogy mennyire komoly az oldal...
ThundersNFL
Fix nem játszik, ESPN is lehozta 😕( Az offense kb nem létezik jelenleg.
jamaicababa
Azèrt szerintem ennek az offense-nek ez ellen a Jets ellen mèg így is kène, hogy menjen. Bradynek kène elővennie az igazi ènjèt, ès megtalàlni Edelmant,Meyerst,Whiteot,Dorsettett?!
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
ThundersNFL

A Jets meccs igy huzosabb lenne, foleg h a TE-k kiesnek es a futojatwk kvazi nulla. Innen szep nyerni 😊
Solymi
 www.12up.com/posts/josh-gordon-reportedly-dealing-with-multiple-injuries-and-is-not-expected-to-play-vs-jets-01dqe0nz09e4

ThundersNFL
Fix nem játszik, ESPN is lehozta 😕( Az offense kb nem létezik jelenleg.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
NFL-nél nagyon uncsiznak, most csináltak egy trade scenariót

Patriots adja
2020/1
2021/2

Dolphins Adja
Josh Rosen, QB
DeVante Parker. WR
Kenyan Drake, RB

Na most itt igazából én nem látom az értéket (Drake-et úgy ahogy van totál érthetetlennek tartom), de a meccsig hátralévő időben van egy ilyen is.

www.nfl.com/videos/good-morning-football/0ap3000001066779/Schrager-How-Pats-could-get-Parker-Drake-Rosen-before-trade-deadline
Wyatt
Totál értelmetlen.
Drake aki itt a legjobb játékos nekünk pont nem kell. Rosent, meg Parkert a poszt miatt még érteném, de a két játékos max egy 3. kört ér.
Első kör? Plusz egy második. Aha. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy attól hogy ők Amerikában élnek még nem biztos, hogy jobban is értenek hozzá.
zinedine5
mondjuk GMFB-nak pont ez a lényege bedobnak valami marhaságot aztán valaki biztos ráharap erre a gumicsontra, inkább "szórakoztató show-műsor" (már akinek...) mint szakmai.

Egyébként ha már kéne tradelni, akkor én abszolút nem skill posztokra hoznék embert. Ofal még összeállhat, de ha Wynn nem jön vissza IR-ről, akkor én ott látom a csapat """egyetlen""" Achilles sarkát.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL

Solymi

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
ThundersNFL

több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni

Patriots adja
2020/1
2021/2

Dolphins Adja
Josh Rosen, QB
DeVante Parker. WR
Kenyan Drake, RB

Na most itt igazából én nem látom az értéket (Drake-et úgy ahogy van totál érthetetlennek tartom), de a meccsig hátralévő időben van egy ilyen is.

www.nfl.com/videos/good-morning-football/0ap3000001066779/Schrager-How-Pats-could-get-Parker-Drake-Rosen-before-trade-deadline
Wyatt
Totál értelmetlen.
Drake aki itt a legjobb játékos nekünk pont nem kell. Rosent, meg Parkert a poszt miatt még érteném, de a két játékos max egy 3. kört ér.
Első kör? Plusz egy második. Aha. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy attól hogy ők Amerikában élnek még nem biztos, hogy jobban is értenek hozzá.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ThundersNFL
Akkor marad a MiniTron, Meyers és a rookie punt returner? Watsonnal meg a ropogósan friss TE-el, akik közös sajátossága, hogy még buzgón magolják a PB-ot? FB nélkül? Acélosnak tűnik. Bradynek lesz a múltkori egy félidő után egy egész meccse rotáció nélkül. 😊

Dorsettről van valami hír?

A Miami trade ötletét sem értem, mondjuk és sosem tudtam Rosenben látni a megváltót.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Patriots adja
2020/1
2021/2

Dolphins Adja
Josh Rosen, QB
DeVante Parker. WR
Kenyan Drake, RB

Na most itt igazából én nem látom az értéket (Drake-et úgy ahogy van totál érthetetlennek tartom)Wyatt
Valakit még be kellett tenni, hogy kijöjjön az egyenlet. Ki maradt még akit betehettek volna? Fitzpatrickot? 😀

Oké, de Brown tehetsége bőven megérte ezt a kockázatot, kár hogy nem jött össze mert most látszik igazán mennyire kellene egy ilyen x-faktor az O#be és azért kötve hiszem, hogy Thomas jelentené majd a különbséget AFCCG/SB-ba jutás, gyűrűszerzéshezZERO_L
Thomas éppen erre lett volna jó. Már nem az az elit elkapó aki volt, de a tapasztalata, és a fizikai adottságai miatt hasznos. Ráadásul AB tökéletes ellentettje. Csendes, nem jár a szája, ideális locker room guy, kifogástalan munkamorállal. Ez a srác 2 all pro szezon után is minden egyes elkapott TD után odament Manninghez és megköszönte a lehetőséget. Szóval workhorse-ként már nem, de annak a plusz egy célpontnak ami manapság nagyon hiányzik, simán megfelelt volna. Sőt, ha egészséges, 1-1 meccset simán fel lehetett volna akár rá is húzni, mint centerpiece-re. A playoff-ban pont ez az az X faktor, ami jól jöhet.

Persze az nem kérdés, hogy AB sokkal (sokkal!) többet tudott volna az offense-hez hozzáadni. Főleg, mert - azon kívül, hogy a pálya minden pontján kva jó - a legnagyobb erőssége, hogy rövid távon is képes elszakadni, és képes bejátszani a védelem mögötti középső területeket, ami Brady sweet potja.
peterk2005
Mindkettőben egyetértek.

Rosen miatt amúgy ennek a trade-nek lehetett volna még anno jogosultsága, de most már 3-4. kört sem ér, nemhogy ennyit. Parker óriási bukta, RB meg nem kell, szóval ez kb egy 2. körért még azt mondom, hogy oké lehet, de az első kört nem látom benne :d

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline

Patriots adja
2020/1
2021/2

Dolphins Adja
Josh Rosen, QB
DeVante Parker. WR
Kenyan Drake, RB

Na most itt igazából én nem látom az értéket (Drake-et úgy ahogy van totál érthetetlennek tartom)Wyatt
Valakit még be kellett tenni, hogy kijöjjön az egyenlet. Ki maradt még akit betehettek volna? Fitzpatrickot? 😀

Oké, de Brown tehetsége bőven megérte ezt a kockázatot, kár hogy nem jött össze mert most látszik igazán mennyire kellene egy ilyen x-faktor az O#be és azért kötve hiszem, hogy Thomas jelentené majd a különbséget AFCCG/SB-ba jutás, gyűrűszerzéshezZERO_L
Thomas éppen erre lett volna jó. Már nem az az elit elkapó aki volt, de a tapasztalata, és a fizikai adottságai miatt hasznos. Ráadásul AB tökéletes ellentettje. Csendes, nem jár a szája, ideális locker room guy, kifogástalan munkamorállal. Ez a srác 2 all pro szezon után is minden egyes elkapott TD után odament Manninghez és megköszönte a lehetőséget. Szóval workhorse-ként már nem, de annak a plusz egy célpontnak ami manapság nagyon hiányzik, simán megfelelt volna. Sőt, ha egészséges, 1-1 meccset simán fel lehetett volna akár rá is húzni, mint centerpiece-re. A playoff-ban pont ez az az X faktor, ami jól jöhet.

Persze az nem kérdés, hogy AB sokkal (sokkal!) többet tudott volna az offense-hez hozzáadni. Főleg, mert - azon kívül, hogy a pálya minden pontján kva jó - a legnagyobb erőssége, hogy rövid távon is képes elszakadni, és képes bejátszani a védelem mögötti középső területeket, ami Brady sweet potja.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Legalább lesz blokkoló TE

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Ez a hét közbeni Eric Tomlinson jovetel nekem teljesen elkerülte a figyelmem.
A TE sorunk így a mini-bye alatt teljesen cserélődik.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Megérte a kockázatot, ettől még nem kérdés, hogy erősen bukó lett a sztori. És de, bőven lehetett volna DT eddig is az a plusz, amivel jól néz ki a csapat, nem pedig szenvedősen. De ha Harry jó lesz, akkor nem lesz para.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
hú hogy én mennyire utálom ezt a GMFB-t... komolytalan az egész műsor, bohócok marhaságokat beszélnek és ez a trade ötlet is egy remek példa ennek összegzésére

Azért azzal, hogy DT szívesen visszajönne hozzánk, ne számoljunk.

"It was insulting, for sure," Thomas told Manish Mehta of the New York Daily News on Wednesday about the machinations of his exit from New England. "Once I got cut (on Aug. 31), I could have just come here (to the Jets) and not stayed there and re-sign. When they re-signed me, I was thinking that I was good. Two weeks later, I was gone. So, it's like, 'Why did I waste my time?' Because at the end of the day, it was kind of a waste of time for me."

"It was disrespectful to me," Thomas said. "Like, you know, you could trust me and I could trust you. You told me when you cut me at the (final) cut, sit around you'll bring me back. And I stayed. I could have easily become a Jet once I got cut. ... I could have been here the next day after I got released. But I chose to stay."

És igaza is van.
Burkus
olvastam olyan véleményt twitteren, hogy az offseason alatt kutyának nem kellett most meg 3. számú elkapó egy NFL csapatban igen sok snapszámmal, why you mad bro?

Egyetértek, és pont hogy Brown miatt bántak így vele...
Wyatt
Oké, de Brown tehetsége bőven megérte ezt a kockázatot, kár hogy nem jött össze mert most látszik igazán mennyire kellene egy ilyen x-faktor az O#be és azért kötve hiszem, hogy Thomas jelentené majd a különbséget AFCCG/SB-ba jutás, gyűrűszerzéshez

támadók igazi arcát meg úgy is Harry és reméljük Wynn visszatérésével lehet majd igazán megállapítani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve

Patriots adja
2020/1
2021/2

Dolphins Adja
Josh Rosen, QB
DeVante Parker. WR
Kenyan Drake, RB

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
Ez jópofi

The big, bad GOAT of the AFC East already owns the career records for passing yards against the Bills (8,398) and Dolphins (7,964), per NFL Media Research, and he's 252 yards away from breaking Dan Marino's all-time mark against the Jets (8,651). Any chance he doesn't do that?

több mint 6 éve
Egyetértek, és pont hogy Brown miatt bántak így vele...