NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Majd Edelman játszik TE-t. Azt még úgysem játszott.Zsenialis: a trade semmis, Roberts visszatert a Lionshoz, amely egybol kibaszta a picsaba.Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
StezEgy lusta disznó aki elalszik a meetingen és minden ötödik meccsen használható
Gratulálok neki a bajnoki címhez és az 1000 yard 12 TD-s szezonhoz.
Bazzani
Azt nem irjak, hogy miert hiusult meg a csere, gondolom nem ment at a fizikai felmeron Roberts.
Stez
több mint 5 éve
Zsenialis: a trade semmis, Roberts visszatert a Lionshoz, amely egybol kibaszta a picsaba.Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
StezEgy lusta disznó aki elalszik a meetingen és minden ötödik meccsen használható
Bazzani
Azt nem irjak, hogy miert hiusult meg a csere, gondolom nem ment at a fizikai felmeron Roberts.
több mint 5 éve
Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
Stez
több mint 5 éve
Mivel ez egy aránylag aktív topic, megkérdezem itt isÉn nagyon szivesen benne lennék ilyenben. Csak ne 40 fokos hőségben, ráadásul 11-kor.
Valakinek van kedve vasárnap dobálni egy kicsit? Ha összejön egy 8 ember, akkor már lehet normálisan játszani is
www.facebook.com/events/446544499464340/?notif_t=plan_user_invited¬if_id=1560502836173694
Wyatt
20 fok alatt bármikor. 😊 Na jó, még duzzogva a 25 is jó.
Szerkesztette: polonic
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mivel ez egy aránylag aktív topic, megkérdezem itt isValakinek van kedve vasárnap dobálni egy kicsit? Ha összejön egy 8 ember, akkor már lehet normálisan játszani is
www.facebook.com/events/446544499464340/?notif_t=plan_user_invited¬if_id=1560502836173694
több mint 5 éve
ÉN konkrétan annyira felhúztam magam hogy ihaj. Basszus 2-3-ról visszahozzuk, erre...www.facebook.com/JulianEdelman/photos/a.593658907341798/2805368482837485/?type=3&__tn__=-RNem jött össze 😕(((( Azt hittem, otthoni pályán behúzzák.
Wyatt
Burkus
(mondjuk agybeteg egy döntő volt 5 idegenbeli győzelemmel)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Pedig nagyon kellett volna Boston városának a siker, de inkább Big Papi épüljön fel teljesen^^Roberts érdekes prospectnek tűnt, miután utolsó egyetemi évében 16 TD-t szerzett, ezt a profik között nem tudta nyilván hozni, de voltak red zone-beli fellángolásai a Lionsnál is. Erre a szerepkörre akár még jó is lehet
több mint 5 éve
www.facebook.com/JulianEdelman/photos/a.593658907341798/2805368482837485/?type=3&__tn__=-RNem jött össze 😕(((( Azt hittem, otthoni pályán behúzzák.
Wyatt
több mint 5 éve
Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
több mint 5 éve
www.facebook.com/JulianEdelman/photos/a.593658907341798/2805368482837485/?type=3&__tn__=-RCsaaa. 8D
Wyatt
több mint 5 éve
Caserio kapcsan egy szimpla nem helyett felnyomtatok a Texanst tampering okan a liganal. 😀Az év sztorija. Istenem, de amatőrök.(már mint a Texans)
Beki
Hogy is van az a nyuszikás vicc amikor a nyuszika az erdő réme akar lenni? 😀 😀 😀
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
topin
2 008
Gondolom az, hogy minden szakemberunket cserelni kell kb evente mar 😊Hát de ez normális, ha ennyire domináns vagy..én nem értem ez miért sírás tárgya..ha a stábtag kinőtte a kabátot és van kedve megméretni magát nagyobb feladatban, az siker nekünk, hogy kineveltünk valakit..Olyan mintha, nem vennénk tudomást a világról és mindig, mindenki maradjon epizódszerepben a Patsnél, mert az a szurkolóknak jó.
Wyatt
Nem erőszakkal viszik el őket, vagy lopják el az ágyukból az éj leple alatt. Ha nálunk nincs lehetőség előrelépni, de a szándéka megvan az érintettnek, meg a nagyobb fizu is a nagyobb felelősség mellé, akkor mi ebben a sírás oka? Ha nem akarjuk, hogy elmenjenek, akkor lehetőséget kell adni előrelépésre szakmailag..Jaaa, hogy azt meg nem tudjuk megadni, mert BB kb mindenes és "örökélet kódja" van nálunk..akkor meg ez van 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Caserio kapcsan egy szimpla nem helyett felnyomtatok a Texanst tampering okan a liganal. 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
www.facebook.com/JulianEdelman/photos/a.593658907341798/2805368482837485/?type=3&__tn__=-R
több mint 5 éve
Rudolph sem oldja meg a TE kérdést nálunk.
több mint 5 éve
topin
2 008
Mi ezzel a gond? Tökéletes jelölt..neki is előrelépés.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
www.instagram.com/p/Byir2G4B9EQ/?igshid=5dzpudhk9iwlCaseriót már tavaly is próbálták interjúztatni és idén is most is számítani lehetett rá.
Mindenkit elvisznek???
Takinénik, fűnyíró bácsik készüljenek!
vpi
www.patspulpit.com/2019/6/7/18657306/houston-texans-expected-to-request-interview-new-england-patriots-nick-caserio-general-manager
több mint 5 éve
Úgy értem, hogy az a rendszer, hogy adoptáljuk a játékot a játékosállományhoz. De tudtunk bajnoki címet nyerni akkor is, amikor Gronk sérült volt. Szóval ő tényleg egy korszakos játékos, de maga a csapat azért megoldotta nélküle is. Még Brady nélkül is elég tűrhetően, pedig ha valaki, ő tényleg kulcsember.Őszintén szólva, bármennyire is imádom ezeket a játékosokat, akik hétről-hétre játszanak a csapatban, én azért örülök, hogy egy ilyen listán nem sokat látok közülük viszont. Nekem bőven jó, hogy a rendszer clutch és szinte mindenkit képes pótolni. (Egy fenét szinte, bárkit képes.)Azért hogy Gronkot simán pótolja, azt nem. (Ha nem értjük ide, hogy szisztémát váltanak.)
Kollega
Burkus
Ez egyik játékos érdemeit sem kisebbíti. Az öreg is ezt mondja mindig, a meccset a játékosok nyerik, nem az edzők. Épp ellenkezőleg, attól tud működni ez a rendszer, hogy a játékosok erősségeire épít.
A többségünk szerintem ugyanígy látja. Semmilyen statisztika se érdekel, amíg mi játszuk a szezonban az első meccset és az utolsót is 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Őszintén szólva, bármennyire is imádom ezeket a játékosokat, akik hétről-hétre játszanak a csapatban, én azért örülök, hogy egy ilyen listán nem sokat látok közülük viszont. Nekem bőven jó, hogy a rendszer clutch és szinte mindenkit képes pótolni. (Egy fenét szinte, bárkit képes.)Azért hogy Gronkot simán pótolja, azt nem. (Ha nem értjük ide, hogy szisztémát váltanak.)
Kollega
több mint 5 éve
Őszintén szólva, bármennyire is imádom ezeket a játékosokat, akik hétről-hétre játszanak a csapatban, én azért örülök, hogy egy ilyen listán nem sokat látok közülük viszont. Nekem bőven jó, hogy a rendszer clutch és szinte mindenkit képes pótolni. (Egy fenét szinte, bárkit képes.)
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én nem azt mondom, hogy Julio nem jobb nála, őt már egyetem óta imádom, mert egy állat. Én azt mondom, hogy ha clutch elkapót keresünk, akkor nincs nála jobb példa, elég csak a három Super Bowlt meglesni
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Az, hogy nem Edelman neve szerepel a clutch mellett (na jó max Amendola :d) bármelyik évben, nonszensszé tesz bármilyen listát. De van ilyenMert a WR posztot egészében véve nézve és akármennyire is szeretjük akár Dolát akár a kismókust, Julio Jones mint tiszta WR#1, jobb, sőt, Edelman nem WR#1.
www.profootballfocus.com/news/pro-the-2018-nfl-clutch-team
Wyatt
Ha jobban lebontanák a listát, akkor Edelman mint Slot WR simán első.
De amúgy ja, amit az SB-n leművelt az valami fenomenális. Kvázi az egyetlen épkézláb elkapó volt, akiről tudta a Rams is, hogy neki megy a labda és még így is megverte a védőjét.
Igaz, kell hozzá a Pats rendszere is, de ettől még clutch, ugyanúgy ahogy Dola, mert akkor hozzák a fontos elkapásokat amikor nagy a nyomás.