New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
@WyattCsak a legfrissebb a 2016-os
Mikor volt meg? Es most nem arra gondolok, hogy valami sub kategoriaban vezettek a ligat.
undisputedly
www.nfl.com/standings/league/2016/REG?sortField=overallPtsAgainst&sortIsAscending=true
Amúgy csak fejből a 2006-ig bezárólag részből biztosan volt még, és lőn
www.nfl.com/standings/league/2003/REG?sortField=overallPtsAgainst&sortIsAscending=true
2004-ben és 2006-ban is 2. volt
Kategóriákat nem fogok tudni most keresni, de ennél úgy sincs fontosabb

több mint 6 éve
@WyattMikor volt meg? Es most nem arra gondolok, hogy valami sub kategoriaban vezettek a ligat.
több mint 6 éve
Sanu pickre visszatérve a hírek szerint már az idei drafton próbáltunk cserélni érte de akkor még nagy tervei voltak a Falcons-nak idénre így nem lett belőle semmi...(Ergo nem azt hoztuk aki " maradt nekünk" hanem akit alapból akart BB a keretbe idén... Ez azért jelent valamit a jövőre való tekintettel főleg hogy a hírek szerint talán még hosszabbítás is lesz vele, de ha nem akkor is van szerződése jövőre is...)
A fentiek (és AB szerződtetése korábban) azt mondatják nekem hogy nem sérülés miatt kellett jönnie hanem hogy idén ilyen WR mélységgel számoltak BB-ék(Edelman, Gordon, Sanu/Harry, Dorsett), max. Meyers (remélem nem) és Olszewski helye lehet veszélyben...
(Plusz én azt sem bánnám ha Sanu érkezésével Gordon pihentetné még azt a térdet néhány hétig, mikor láttam a visszajátszást azt hittem season ending sérülés lesz minimum...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 6 éve
Gordon nem porozik, fuvezik. Illetve most szerencsere nemA Patsnek nem eloszor van #1 vedelme a BB eraban
Bennettert nem hogy 3. kor elejet, otodiket sem fogunk kapni.
Attol en nem tartok, hogy a Ravens-vedelme ellen tolnank ertekelhetetlen tamadomeccset
Amin most ugy erzem, elegansan atsiklottunk ossznepileg, hogy jatszottunk az ideny eleji Dolphinsszal, ketszer a Jetscel, a Redskinsszel, eddig ketto kombinalt gyozelem. Ott a kettot nyero Giants meg. Iden Big Ben sem volt jo. A Bills igen, de ott a vedelem a baszo (plusz a gyenge sorsolas ellenere tobbszor is nagy szerencse kellett a gyozelmekhez).
Ezzel csupam azt akarom mondani, hogy eddig ez egy meccset leszamitva boven eleg volt, es azon is ki tudott segiteni a D. De mi van, ha olyan csapat jon, amely tud tamadni is?
Rendkivuli modon elvezem ezt a D-t, de sajnos jo eselyt latok ra, hogy fog ez meg csunyabban festeni, amit majd nem kell persze tulreagalni.
Viszont a lenyeg. Eddig boven eleg volt, hogy a tamadok ne remekeljenek, viszont jon az ideny nehezebbik resze, most mar kell fejlodni ezen az oldalon is, es remelem, nem Gordon+Harry allapota miatt hoztuk, hanem hogy legyen meg fegyvere Bradynek, ne az legyen, mint a Giants ellen, hogy a masodik felidoben majdnem en is palyara kerultem.
A 2.kor meg mindig sok. Ugyanakkor a saintses kolleganal van az igazsag. Az egyertelmu tight end helyzetet leszamitva hol vagyunk kevesen? LB-sor? Hightowernek egy szerelese volt a meccsen, ez is boven belefert. CB-sor? Egyik legjobb a ligaban, az ujonc most kezd snapeket kapni. S? DMC legjobb evet hozza, Chung is jon lassan, majd fiatalitunk a 3. korrel. DL fullos. LT Wynn-nel megoldodhat, azert nem hozunk draga embert most, ott csak egy jatszik, cenyat sem hiszem, hogy kellene. RB megint nem. QB majd talan.
Most eleg mely a keret, boven belefer egy pick minusz

több mint 6 éve
A gazdag tovább gazdagodik?BB amúgy is nagy ST fan.
twitter.com/FieldYates/status/1186746994007646209
iktriad
több mint 6 éve
Végre lesz valamirevaló irányító Boston-ban! 🤣
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
van igazság ebben, hogy egy kicsit túlértékelt a draft pick. főleg a contender csapatok simán szórhatják. az első kör végén, hogy stabil kezdő játékost húzol 40% körüli az esély. a második kör vége mennyi lehet? 20?Több annál (inkább 35%, az első is inkább közel 50% a lista második felében), és a draft nem csak azért fontos, hogy jó játékost találj, hanem azért is, hogy jó játékost találj OLCSÓN. Szóval elszórni nem érdemes azon az alapon, hogy úgyis rosszak az esélyek, de ésszel elkölteni simán megérheti. Sanu bizonyítottan jó játékos, nem is öreg, és nem is keres sokat. A 6 vagy mennyi millió teljesen baráti ár lesz érte még jövő évre is, Ne feledjük, hogy Gordon utoljára játszik olcsón. Jövőre vagy nem játszik mert a port szívja már újra, vagy alaposan ki kell majd tömni. A jövő évi Pats büdzsé meg igen csak meg van már most is terhelve, aligha fog abban beleférni egy vaskos csekk Gordonnak. Kivéve ha Brady veszi a kalapját, de akkor meg még inkább kelleni fog a 2 tapasztalt, jó elkapó.
gedam
Van értelme ennek a lépésnek rövid távon és 1-2 éves távlatban is. Talán picit drágább volt, mint a BB-től szokásos, de mondd má. A reálishoz képest mondjuk egy 5. körrel lett drágább, ha a kettő különbségét nézem. Na bumm.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Rosszul emlékszem, hogy anno a draftolásánál, írtak hozzánk is Sanu-t?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Mindenki úgy gondolts, hogy szükség van erősítésre elkapó fronton, gondolom több helyen is próbálkoztunk és Sanu volt elmozgazható elfogadható áron.én még mindig nem az elkapók minőségében látom az akadozó O# problémáját, ha azért hoztuk Sanut mert se Gordon se Harry se Jules egészségi állapota nem megnyugtató, akkor még a második körvégi picket is bőven megérte
Ha system fit lesz és érdemben hozzá tud tenni az akadozó O játékához, pont leszarom milyen pickért jön. Tegyük meg amit lehet, amíg TB játszik.
Olvasva a Falcons topicot, optimista vagyok.
Boston
de ha nem akkor ilyen baszó védelemmel simán megvárhatnánk, hogy Meyers és Harry kiépítse a kellő kémiát Bradyvel
aztán az is benne lehet, hogy majd egy Ravens D# ellen koppan kurva nagyot a támadó sorunk (mondjuk 6 pontra lesznek képesek - mondtam valamit- ) és máris sokkal nyugodtabbak leszünk, hogy ott van egy Sanunk akit PO-ig simán be tudunk építeni
(vagy lehet pont miatta nem fogunk koppanni, ezt majd a komoly védelmek ellen úgy is meglátjuk)
azért kicsit sajnálom, hogy csak egy darab elit D# ellen láttuk mire képesek a támadók
Ha összeáll az OL, akkor kb leszarom kit mit hova mennyiért tradelünk, JMD és TB meg fogja találni módját, hogy haladjunk. Viszont erre garanciát még nem nagyon látom, mondjuk az is jó jel lehet, hogy BB-ék láthatóan nem pánikolnak OL trade fronton.
Mert nem mondom, hogy nem fejlődik a fal (aztán lehet a győzelmi placebo teszi, nem néztem róla statokat), de még mindig bőven van hova fejlődniük mind passzblokkolásban mind futásblokkolásban, már ha csak az egyiket össze tudnánk rakni közepesnél jobbra, az már komoly fejlődést jelenthetne a támadójátékunkban.
+én még számítok rá, hogy Bennettért szerezzünk egy harmadik kör elei picket deadline-ig

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
rokaur
876
1. Liga legjobb vedelmet osszetette BB, Patses regnalasa soran eloszor. Rekordokat dontoget az egyseg.Csak a hármas pontra reagálnék, elvileg azt mondta Brady, hogy azért tették piacra mert 30+ millió, nem egy év alatt fog elmenni 😀
2. Brady es az O# ugy tunik megy lefele (ne kezdjuk el most a kiegett temat bovebben)
3. TB arulja a lakasat, a szemelyi edzoje arulja a lakasat, jovore siman kiszallhat a contractbol.
4. Az AFC lepkefing iden, siman begyalogoltok a SuperBowlba.
Ez a csere akkor is megeri, ha Sanu 2 meccs mulva IR-re megy. Minden letezo racionalis ember realizalna, hogy dominansabb a csapat, mint az elmult 12 evben barmikor, es a Brady-era a vegehez kozeledik. Ergo at kell csoportositani a kozeljovobeli resourceokot idenre. En Howardert (TE) is cserelnek BB helyeben.
undisputedly
Addig amíg ez a csapat gerinc itt van nem fog visszavonulni, ilyen D mellett vígan meglesz ő. A következő átmenetet nem fogja már megvárni. Év végén itt lesz Rosen amikor a Miami kihuzza Tua-t aztán megkapja a neki kijáró felkészítést és utána ő veszi át. Bold prediction off.
több mint 6 éve
gedam
6 476
Ez a csere siman draga volt, ez nem kerdes. Csak egyreszt nem elso kor, tehat nem arrol van szo, mint mondjuk a Houstonnal, hogy a jovot eladta BB. Masreszt pedig oke, draga, de itt egy 2/32rol beszelunk, de szerintem jobb esetben is 2/30rol. Ez ennel a csapatnal abszolut nem olyan egetrengeto ertek, mint kb barhol mashol, mivel jelenleg ennek a csapatnak olyan vastag gerince van, ami a ligaban sehol sincs, raadasul mondhatni needre is erkezett valaki, aki ha nem is mai gyerek, de nagyon BB stilusa: precizroute runner, akinek nagyon jo keze van es az sem zavarja, hogyha emberrel a nyakan kell elkapnia. JMD rendszerebe egy tokeletes fegyver, aki tud a szelen is jatszani. Ha van Edelman, ez az offense kb megallithatatlan, ha nincs, akkor Sanu minosegi helyettese.van igazság ebben, hogy egy kicsit túlértékelt a draft pick. főleg a contender csapatok simán szórhatják. az első kör végén, hogy stabil kezdő játékost húzol 40% körüli az esély. a második kör vége mennyi lehet? 20?
Ugyhogy ez a trade draga volt, de a Patsnel boven belefert es boven vedheto barmilyen szempontbol.
Egyebkent sokszor tulertekelik a pickeket, ahogy latom, ezt a 2/30 koruli valamit meg vegkepp, pedig egy megbizhato Sanu most sokkalta nagyobb pluszt tud adni, mint egy fiatal jatekost. Sanutol pedig BB tudja, mit varhat es mit kap, o nem zsakbamacska. Draftja pedig a masodik kor elpasszolasa utan is siman marad a Patsnek, pick van eleg.
BB tudja, mire volt szuksege, megszerezte. Es nem kellett ket elso kort adnia erte. Hiaba sokallom a masodik kort, egy pillanatig sem tudom azt mondani, hogy butasagot csinalt BB.
Stez
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
1. Liga legjobb vedelmet osszetette BB, Patses regnalasa soran eloszor. Rekordokat dontoget az egyseg.Akart is Breer szerint, Sanu elott. De a Bucksnal elkuldtek, hogy Howard nem elado. Ilyenkor szokott az jonni, hogy egy evvel kesobb elhozza BB sokkal olcsobban, netan majd szabadugynokkent o szedi fel egy barati szerzodessel.
2. Brady es az O# ugy tunik megy lefele (ne kezdjuk el most a kiegett temat bovebben)
3. TB arulja a lakasat, a szemelyi edzoje arulja a lakasat, jovore siman kiszallhat a contractbol.
Ez a csere akkor is megeri, ha Sanu 2 meccs mulva IR-re megy. Minden letezo racionalis ember realizalna, hogy dominansabb a csapat, mint az elmult 12 evben barmikor, es a Brady-era a vegehez kozeledik. Ergo at kell csoportositani a kozeljovobeli resourceokot idenre. En Howardert (TE) is cserelnek BB helyeben.
undisputedly
több mint 6 éve
gedam
6 476
azért ezekbe, hogy ki milyen kört ad miért számoljuk bele, hogy nemsokára október vége. ha vkinek égető a need, megadja és kész. a patsnek pont ennyit ért. nekünk mákunk volt sztem a peters trade-del, ugyanúgy mentünk ramseyre, mint a rams, teljesen hasonló ellenértéket lehetett hallani, hálisten nem minket húztak le. majd most songokuval lehúz minket a jags, ha eltradelik.Szerintem meg erősen kérdéses. Nem nagyon látom, hogy mi az ergya abban, hogy ez sok egy 30 éves WR-ért. 8 szezon alatt 1000 yard közelébe sem került, kevesebb mint 600 yard-os átlag szezononként. Egyébként jobb annál mint amit ezek a számot mutatnak, de nem második kört érően, harmadikat esetleg.Belichick tavasz óta folyamatosan elkapót keres, azzal együtt is, hogy első körben is azt húzott. Voltak olyan - nem tudom mennyire komolyan vehető, de megjelent - hírek is, hogy pl. AB-ért első kört is hajlandó lett volna adni. Ami a Raiders által adott 3+5 fényében igen komoly ár lett volna, ha a Steelers belemegy.
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a rendszerünket gyakran az elit elkapók is nehezen tanulják meg, a TB-vel való összhang kialakításáról nem is beszélve. Pats szurkerként persze azt szeretném ha jó move lenne, de a feladott pick értékét illetően masszívan eltér ez attól amit a szezon közbeni trade-inket illetően megszokhattunk.
Maniac84
Szóval ha volt trade ami nem jött váratlanul, az ez. Hogy 2. körbe került? Gondolom a Patsnek jobban kellett most az elkapó, mint amennyire a Falconsnak most az extra pick, más meg nem jött össze ezért vagy azért. És ebben a helyzetben megérte a 2. kört is. Nem egy 2. körön múlik a csapat jövője.
(Belichick egyébként egész évben a szokásos önmagához képest többet tesz bele ebbe az idénybe. A szerződések, hosszabbítások, átstruktúrálások terén is. Ez a trade is illeszkedik a sorba, úgy látszik idén ennyi megért neki egy plusz WR is. Ő tudja miért, mi csak találgathatunk.)
peterk2005
több mint 6 éve
Ez a csere siman draga volt, ez nem kerdes. Csak egyreszt nem elso kor, tehat nem arrol van szo, mint mondjuk a Houstonnal, hogy a jovot eladta BB. Masreszt pedig oke, draga, de itt egy 2/32rol beszelunk, de szerintem jobb esetben is 2/30rol. Ez ennel a csapatnal abszolut nem olyan egetrengeto ertek, mint kb barhol mashol, mivel jelenleg ennek a csapatnak olyan vastag gerince van, ami a ligaban sehol sincs, raadasul mondhatni needre is erkezett valaki, aki ha nem is mai gyerek, de nagyon BB stilusa: precizroute runner, akinek nagyon jo keze van es az sem zavarja, hogyha emberrel a nyakan kell elkapnia. JMD rendszerebe egy tokeletes fegyver, aki tud a szelen is jatszani. Ha van Edelman, ez az offense kb megallithatatlan, ha nincs, akkor Sanu minosegi helyettese.Ugyhogy ez a trade draga volt, de a Patsnel boven belefert es boven vedheto barmilyen szempontbol.
Egyebkent sokszor tulertekelik a pickeket, ahogy latom, ezt a 2/30 koruli valamit meg vegkepp, pedig egy megbizhato Sanu most sokkalta nagyobb pluszt tud adni, mint egy fiatal jatekost. Sanutol pedig BB tudja, mit varhat es mit kap, o nem zsakbamacska. Draftja pedig a masodik kor elpasszolasa utan is siman marad a Patsnek, pick van eleg.
BB tudja, mire volt szuksege, megszerezte. Es nem kellett ket elso kort adnia erte. Hiaba sokallom a masodik kort, egy pillanatig sem tudom azt mondani, hogy butasagot csinalt BB.
több mint 6 éve
1. Liga legjobb vedelmet osszetette BB, Patses regnalasa soran eloszor. Rekordokat dontoget az egyseg.2. Brady es az O# ugy tunik megy lefele (ne kezdjuk el most a kiegett temat bovebben)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Engem nem zavar, ha Te vagy bárki a meglévő információk alapján szubjektíven drágállod 😁Ez most nagyon ilyen csőlátás részetekről. Egy cserét a meglévő információk alapján lehet jelenben ítélni, akár objektívan, akár szubjektívan. Legtöbbünk szubjektívan mondta rá, hogy drága volt, ebbe belekötni felesleges.Nyilván majd csak utólag lehet, ahogy azt is kijelenteni, hogy drága volt....Nope, viszont egy üzletet jelenidőben értékelni nem úgy kell, hogy egy jövőbeni eseménytől teszed függővé.Sok egy 2.kör a következő SB-győzelem utolsó hiányzó mozaikdarabjáért?Húúú, nem is kicsit sok :/Várjuk meg még a részleteket, lehet kapunk vissza valamilyen kört még. De 30 éves WR-ért én is sokallom, még akkor is, ha Sanu valóban jó.
Remélem, ez nem azt jelenti, hogy Gordon és Harry állapota is rosszabb a reméltnél. De Sanu önmagában nagyon jó, hogy jön, fizuja sem vészes, Edelmanhez hasonlóan mindenhol használható, és nem biztos, hogy a 2/32-vel jobban húznánk.
Ettől még sok, de a csapatnál úgy érezték, hogy a WR-need kellően nagy, hogy veszélyeztesse az idényt (lásd 4. pont), ennyit pedig megér a gyűrű
Wyatt
ervinator
Mert BB így kalkulál, ezért bizniszel.
Sobri Jóska
ervinator
Boston
Nyilván nem ismerünk minden részletet, ahogy ti sem.
ervinator
Én nem tudom, hogy drága vagy sem, de pont leszarom, ha közelebb visz a céljainkhoz. Azt meg majd akkor derül ki, ha csőlátjuk játszani.
Do your job
több mint 6 éve
Ez most nagyon ilyen csőlátás részetekről. Egy cserét a meglévő információk alapján lehet jelenben ítélni, akár objektívan, akár szubjektívan. Legtöbbünk szubjektívan mondta rá, hogy drága volt, ebbe belekötni felesleges.Nyilván majd csak utólag lehet, ahogy azt is kijelenteni, hogy drága volt....Nope, viszont egy üzletet jelenidőben értékelni nem úgy kell, hogy egy jövőbeni eseménytől teszed függővé.Sok egy 2.kör a következő SB-győzelem utolsó hiányzó mozaikdarabjáért?Húúú, nem is kicsit sok :/Várjuk meg még a részleteket, lehet kapunk vissza valamilyen kört még. De 30 éves WR-ért én is sokallom, még akkor is, ha Sanu valóban jó.
Remélem, ez nem azt jelenti, hogy Gordon és Harry állapota is rosszabb a reméltnél. De Sanu önmagában nagyon jó, hogy jön, fizuja sem vészes, Edelmanhez hasonlóan mindenhol használható, és nem biztos, hogy a 2/32-vel jobban húznánk.
Ettől még sok, de a csapatnál úgy érezték, hogy a WR-need kellően nagy, hogy veszélyeztesse az idényt (lásd 4. pont), ennyit pedig megér a gyűrű
Wyatt
ervinator
Sobri Jóska
ervinator
Boston
Nyilván nem ismerünk minden részletet, ahogy ti sem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Első blikkre nekem is kicsit soknak tűnt a 2.kör,de két dolog tény:Sanu jó elkapó
Nekünk per pillanat kevés az egészséges jó elkapónk
Ha ezen a helyzeten érdemben tud segíteni Sanu-és a képességei alapján miért ne tudna-és hozzásegít minket a 7.-hez,akkor pont nem fog érdekelni ez a pick és szerintem másokat sem!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
A körülmények számunkra nyilván nem ismertek, BB nem szokott szezon közben ilyen magas pick-et beáldozni. Megeshet, hogy ez volt a legjobb összehozható deal jelenleg (vagy csak a Rutgers gyűjtőmánia újra kiújult BB-nél). Ez azonban azon nem nagyon változtat, hogy áron felül vettünk egy játékost ami nem szokásunk. A trade-jeink többségére nem ez a jellemző, Dimitroff simán a maximumot kihozta ebből a deal-ből. Ez azért minimum elgondolkoztató, ettől még ez nem lesz egy automatikusan rossz deal számunkra, de az engedtessék már meg, hogy a feladott értéket illetően kérdésesnek vélje az egyszeri szurkoló.Julio Jones mellett...Szerintem meg erősen kérdéses. Nem nagyon látom, hogy mi az ergya abban, hogy ez sok egy 30 éves WR-ért. 8 szezon alatt 1000 yard közelébe sem került, kevesebb mint 600 yard-os átlag szezononként. Egyébként jobb annál mint amit ezek a számot mutatnak, de nem második kört érően, harmadikat esetleg.Nem háborodtam fel csak elég ergya az érvelés a" jövő kárára" dolog. Miközben teljesen vállalható deal volt abban a tekintetben is hogy a piacon mennyit kérnek egy potens wr-ért. Szerintem remek húzás voltHát ha szerinted a jövő kárára az egyenlő a jövő beáldozásával... Legyél szíves nem felháborodni olyasmin amit csak belelátsz valakinek a mondanivalójába...Épp most nézem a Good Morning Football-t az NFLnetworkon, a stáb nem kicsit el van ájulva a trade-től, empire move-nak meg hasonlóknak nevezik, hát legyen igazuk. Részemről sokallom ezt a 2. kört egy olyan 30 éves WR-ért aki soha nem mutatott elit potenciált, csak egy megbízható WR2-WR3 szintet. Nálam ez már átcsúszik a win now kategóriába, még úgy is, hogy jövőre is kevés cap space-t foglal. A pályán persze jobbak lettünk, ez nem kérdés, csak nem megszokott, hogy ezt ilyen korai pick-kel a jövő kárára tettük.Gyors kérdés mi jobb egy megbìzható 30-as Wr 2-3 vagy egy bust 22 éves Db! Nem értem mi az hogy a jövőt áldozuk be??
Maniac84
ParadSEC
Maniac84
ParadSEC
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a rendszerünket gyakran az elit elkapók is nehezen tanulják meg, a TB-vel való összhang kialakításáról nem is beszélve. Pats szurkerként persze azt szeretném ha jó move lenne, de a feladott pick értékét illetően masszívan eltér ez attól amit a szezon közbeni trade-inket illetően megszokhattunk.
Maniac84
Csak kérdezem, hogy ha nem volt más, akkor mi van? Lehet az Öreg végigbogarászta az apróhirdetéseket az NFL online felületén és még mindig ez tűnt a megfizethetőnek és a leghazékonyabbnak. Biztos Juliot kérte egy 5-ik körösért, de csak Sanut adták a "rohadékok".
Boston

több mint 6 éve
Szerintem meg erősen kérdéses. Nem nagyon látom, hogy mi az ergya abban, hogy ez sok egy 30 éves WR-ért. 8 szezon alatt 1000 yard közelébe sem került, kevesebb mint 600 yard-os átlag szezononként. Egyébként jobb annál mint amit ezek a számot mutatnak, de nem második kört érően, harmadikat esetleg.Belichick tavasz óta folyamatosan elkapót keres, azzal együtt is, hogy első körben is azt húzott. Voltak olyan - nem tudom mennyire komolyan vehető, de megjelent - hírek is, hogy pl. AB-ért első kört is hajlandó lett volna adni. Ami a Raiders által adott 3+5 fényében igen komoly ár lett volna, ha a Steelers belemegy.
Maniac84
Szóval ha volt trade ami nem jött váratlanul, az ez. Hogy 2. körbe került? Gondolom a Patsnek jobban kellett most az elkapó, mint amennyire a Falconsnak most az extra pick, más meg nem jött össze ezért vagy azért. És ebben a helyzetben megérte a 2. kört is. Nem egy 2. körön múlik a csapat jövője.
(Belichick egyébként egész évben a szokásos önmagához képest többet tesz bele ebbe az idénybe. A szerződések, hosszabbítások, átstruktúrálások terén is. Ez a trade is illeszkedik a sorba, úgy látszik idén ennyi megért neki egy plusz WR is. Ő tudja miért. Nekünk is lehetnek magyarázataink, megérzéseink - nekem is vannak - de egyelőre minden csak találgatás.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Julio Jones mellett...Szerintem meg erősen kérdéses. Nem nagyon látom, hogy mi az ergya abban, hogy ez sok egy 30 éves WR-ért. 8 szezon alatt 1000 yard közelébe sem került, kevesebb mint 600 yard-os átlag szezononként. Egyébként jobb annál mint amit ezek a számot mutatnak, de nem második kört érően, harmadikat esetleg.Nem háborodtam fel csak elég ergya az érvelés a" jövő kárára" dolog. Miközben teljesen vállalható deal volt abban a tekintetben is hogy a piacon mennyit kérnek egy potens wr-ért. Szerintem remek húzás voltHát ha szerinted a jövő kárára az egyenlő a jövő beáldozásával... Legyél szíves nem felháborodni olyasmin amit csak belelátsz valakinek a mondanivalójába...Épp most nézem a Good Morning Football-t az NFLnetworkon, a stáb nem kicsit el van ájulva a trade-től, empire move-nak meg hasonlóknak nevezik, hát legyen igazuk. Részemről sokallom ezt a 2. kört egy olyan 30 éves WR-ért aki soha nem mutatott elit potenciált, csak egy megbízható WR2-WR3 szintet. Nálam ez már átcsúszik a win now kategóriába, még úgy is, hogy jövőre is kevés cap space-t foglal. A pályán persze jobbak lettünk, ez nem kérdés, csak nem megszokott, hogy ezt ilyen korai pick-kel a jövő kárára tettük.Gyors kérdés mi jobb egy megbìzható 30-as Wr 2-3 vagy egy bust 22 éves Db! Nem értem mi az hogy a jövőt áldozuk be??
Maniac84
ParadSEC
Maniac84
ParadSEC
Maniac84
Csak kérdezem, hogy ha nem volt más, akkor mi van? Lehet az Öreg végigbogarászta az apróhirdetéseket az NFL online felületén és még mindig ez tűnt a megfizethetőnek és a leghazékonyabbnak. Biztos Juliot kérte egy 5-ik körösért, de csak Sanut adták a "rohadékok".
Do your job
több mint 6 éve
Az attol fugg. BOBnal peldaul ugy mukodik, hogy sorra veszi es kielemzi, mivel baszhatja el a legjobban a dolgokat, majd meghuzza a leheto legrosszabbat.Nem így működik az üzlet?BB szerint ez plusz EV-s üzlet.Nope, viszont egy üzletet jelenidőben értékelni nem úgy kell, hogy egy jövőbeni eseménytől teszed függővé.Sok egy 2.kör a következő SB-győzelem utolsó hiányzó mozaikdarabjáért?Húúú, nem is kicsit sok :/Várjuk meg még a részleteket, lehet kapunk vissza valamilyen kört még. De 30 éves WR-ért én is sokallom, még akkor is, ha Sanu valóban jó.
Wyatt
ervinator
Sobri Jóska
ervinator
Ő így értékelte.
Van benne logika.
Hogy mi az, erre tippeltem.
Sobri Jóska
challenge_it
több mint 6 éve
Nem így működik az üzlet? Befektetek, hogy innentől kezdve nekem hozza a hasznot. Nem ma délután remélem tőle ezt, hanem a jövőben. Egy célig. Ami a Sötét Nagyurat ismerve nem más mint legalább egy, de inkább kettő-három SB. Addig viszont van egy út amit végig kell járni, ebben meg egy ilyen srác jó partner lehet.BB szerint ez plusz EV-s üzlet.Nope, viszont egy üzletet jelenidőben értékelni nem úgy kell, hogy egy jövőbeni eseménytől teszed függővé.Sok egy 2.kör a következő SB-győzelem utolsó hiányzó mozaikdarabjáért?Húúú, nem is kicsit sok :/Várjuk meg még a részleteket, lehet kapunk vissza valamilyen kört még. De 30 éves WR-ért én is sokallom, még akkor is, ha Sanu valóban jó.
Wyatt
ervinator
Sobri Jóska
ervinator
Ő így értékelte.
Van benne logika.
Hogy mi az, erre tippeltem.
Sobri Jóska
Szerintem is van benne logika. Agilis, sokoldalú elkapó. Van is benne még néhány év, talán még alkalmazkodni is tud.
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 6 éve
Nyilván majd csak utólag lehet, ahogy azt is kijelenteni, hogy drága volt....Nope, viszont egy üzletet jelenidőben értékelni nem úgy kell, hogy egy jövőbeni eseménytől teszed függővé.Sok egy 2.kör a következő SB-győzelem utolsó hiányzó mozaikdarabjáért?Húúú, nem is kicsit sok :/Várjuk meg még a részleteket, lehet kapunk vissza valamilyen kört még. De 30 éves WR-ért én is sokallom, még akkor is, ha Sanu valóban jó.
Wyatt
ervinator
Sobri Jóska
ervinator
Do your job