New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Polkorrektül Ámerikában aszongyák: összecsokizta😣Brady amugy azert arulja a hazat, hogy ki tudjak fizetni Sanut. Ez az igazi csapatmunka, mindenki besegit. Gordon a terdet adta a bulikahoz.meg ab összenégerezte a kanapét
Stez
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 476
Brady amugy azert arulja a hazat, hogy ki tudjak fizetni Sanut. Ez az igazi csapatmunka, mindenki besegit. Gordon a terdet adta a bulikahoz.meg ab összenégerezte a kanapét
Stez
több mint 6 éve
Brady amugy azert arulja a hazat, hogy ki tudjak fizetni Sanut. Ez az igazi csapatmunka, mindenki besegit. Gordon a terdet adta a bulikahoz.
több mint 6 éve
Igen, az idei pénzének egy részéből signing bonus lett, így fért be Sanu.Állítólag újrastruktúráltuk a szerződésétSanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.Tomlinson elengedését cáfolták.
Úgyhogy most szerintem van egy ures hely az 53-ban.
Gondolom Tomlinson jön vissza majd ma.
Sinisa
Más. tegnap Mason sem edzett bokasérülés miatt.
April Wine
kolok1972
több mint 6 éve
Állítólag újrastruktúráltuk a szerződésétSanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.Tomlinson elengedését cáfolták.
Sinisa
April Wine
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Sanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.Tomlinson elengedését cáfolták.
Sinisa
több mint 6 éve
Jaj, baszki, akkor most errol fog szolni a kovetkezo harom honap... Legalabb lesz tema minden hetre a Sport Tv-s Pats-meccsekre. XD #miertmindigcsakpeccmegyatvbenValószínűleg. Az FK-re már kikerült egy cikk. 😀
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Jaj, baszki, akkor most errol fog szolni a kovetkezo harom honap... Legalabb lesz tema minden hetre a Sport Tv-s Pats-meccsekre. XD #miertmindigcsakpeccmegyatvben
több mint 6 éve
Nem tudom vót-e má:twitter.com/MikeGiardi/status/1186623443711725568

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ok,így már világos,ma a szokottnál is lassúbb a felfogásom!Az alapszabály, hogy sérült játékost nem vághat ki a klubja. MIndegy, hogy aktív kereten van vagy IR-n. Viszont a játékos beleegyezésével közös megegyezéssel bármikor megválhatnak egymással. Ezt hívják "injury settlement"-nek. Elég gyakran alkalmazzák olyan esetekben, amikor a csapat - akármilyen okból - nem akar vagy nem tud egy olyan sérült játékost rosteren tartani, aki rövidebb időre sérült csak le. Ilyenkor IR-ra rakják, aztán ha a játékos felépült, akkor közös megegyezéssel felbontják a szerződést. Ilyenkor a játékos nem kapja meg a teljes pénzét amit IR-n egyébként megkapna, cserébe elmehet máshová játszani.Akkor most már végképp nem értem. Azt mondod sérült játékost nem lehet kivágni! Akkor ha IR-re kerül utána sem lehet. Vagy ha lehet utána,akkor miért lehet? Az IR gondolom tkp egy hivatalos “sérültté” nyilvánítás. Ha csak simán sérült akkor nem lehet kivágni,ha hivatalosan sérültlistára teszik akkor igen? Vagy hogy van ez?Így viszont semmi értelme a trükközésnek...Mert sérült játékost nem lehet kivágni. 😊 (Tiltja a CBA a játékos érdekében.)De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
peterk2005
kolok1972
peterk2005
több mint 6 éve
Vagy Antonio BrownSzerintem inkább egyszerűen arról lehet szó, hogy így nem kellett senkit kirakni az 53-ból Sanu érkezése miatt. Gordontól akartak megszabadulni, akit ebben a pillanatban nem lehetett kirakni. Hát átrakták IR-ra, a hely felszabadult, őt meg elküldik akkor ha megegyeztek vele. Vagy legrosszabb esetben marad ott, ha akadékoskodik az ügynöke. Azon az 1 millán nem múlik.Sanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.
peterk2005
Sinisa

több mint 6 éve
Szerintem inkább egyszerűen arról lehet szó, hogy így nem kellett senkit kirakni az 53-ból Sanu érkezése miatt. Gordontól akartak megszabadulni, akit ebben a pillanatban nem lehetett kirakni. Hát átrakták IR-ra, a hely felszabadult, őt meg elküldik akkor ha megegyeztek vele. Vagy legrosszabb esetben marad ott, ha akadékoskodik az ügynöke. Azon az 1 millán nem múlik.Sanu miatt Tomlinson már ki lett dobva.
peterk2005
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Jaj de szeretem, amikor a tenyek szoveg alatt szubjektiv dolgokrol beszelunk. Rengeteg ertelme van.

több mint 6 éve
Az alapszabály, hogy sérült játékost nem vághat ki a klubja. MIndegy, hogy aktív kereten van vagy IR-n. Viszont a játékos beleegyezésével közös megegyezéssel bármikor megválhatnak egymással. Ezt hívják "injury settlement"-nek. Elég gyakran alkalmazzák olyan esetekben, amikor a csapat - akármilyen okból - nem akar vagy nem tud egy olyan sérült játékost rosteren tartani, aki rövidebb időre sérült csak le. Ilyenkor IR-ra rakják, aztán ha a játékos felépült, akkor közös megegyezéssel felbontják a szerződést. Ilyenkor a játékos nem kapja meg a teljes pénzét amit IR-n egyébként megkapna, cserébe elmehet máshová játszani.Akkor most már végképp nem értem. Azt mondod sérült játékost nem lehet kivágni! Akkor ha IR-re kerül utána sem lehet. Vagy ha lehet utána,akkor miért lehet? Az IR gondolom tkp egy hivatalos “sérültté” nyilvánítás. Ha csak simán sérült akkor nem lehet kivágni,ha hivatalosan sérültlistára teszik akkor igen? Vagy hogy van ez?Így viszont semmi értelme a trükközésnek...Mert sérült játékost nem lehet kivágni. 😊 (Tiltja a CBA a játékos érdekében.)De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
peterk2005
kolok1972
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Ha ez -vagy valami ilyesmi- a valós ok,akkor viszont csak az lehet az IR végső indoka amit az FK-s cikk ír. Nem akarták kontroll nélkül simán kiengedni a piacra egy cuttal.Én valószínűtlennek tartom, hogy ez lett volna a cél. Gordon éppen sérült, és sérült játékost nem lehet kivágni, amíg sérült. Illetve csak a saját beleegyezésével lehet. IR-ra lehet pakolni a beleegyezése nélkül is. Viszont IR-n jár neki az RFA tender szerinti pénze, és IR-ról is csak "settlement"-el lehet kirakni, azaz a játékosnak bele kell egyeznie.
kolok1972
Namost, ha Gordonnak nincs olyan ajánlata, ahova szívesen menne, akkor egyszerűen nem írja alá a Patriots-al a settlement-et, és marad IR-n, kapja a pénzt és kész. Ha van olyan érdeklődő, akihez szívesen elmenne, akkor pedig az ügynök szépen közli a többi csapattal, hogy ha olyan csapat claimeli, akikhez nem akar menni, akkor "sérült marad". Így senki nem fog vele erőlködni, és mehet oda ahová szeretne. Feltéve, hogy van ilyen csapat.
Szerintem inkább egyszerűen arról lehet szó, hogy így nem kellett senkit kirakni az 53-ból Sanu érkezése miatt. Gordontól akartak megszabadulni, akit ebben a pillanatban nem lehetett kirakni. Hát átrakták IR-ra, a hely felszabadult, őt meg elküldik akkor ha megegyeztek vele. Vagy legrosszabb esetben marad ott, ha akadékoskodik az ügynöke. Azon az 1 millán nem múlik.

több mint 6 éve
Ha IR-re rakod, de később felépül, akkor kivághatod, hiszen így csak nálatok nem játszhat, máshol pályára léphet. Logikus. Valószínűleg jövőhéten meg is teszitek.Akkor most már végképp nem értem. Azt mondod sérült játékost nem lehet kivágni! Akkor ha IR-re kerül utána sem lehet. Vagy ha lehet utána,akkor miért lehet? Az IR gondolom tkp egy hivatalos “sérültté” nyilvánítás. Így viszont semmi értelme a trükközésnek...Mert sérült játékost nem lehet kivágni. 😊 (Tiltja a CBA a játékos érdekében.)De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
peterk2005
kolok1972
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Akkor most már végképp nem értem. Azt mondod sérült játékost nem lehet kivágni! Akkor ha IR-re kerül utána sem lehet. Vagy ha lehet utána,akkor miért lehet? Az IR gondolom tkp egy hivatalos “sérültté” nyilvánítás. Ha csak simán sérült akkor nem lehet kivágni,ha hivatalosan sérültlistára teszik akkor igen? Vagy hogy van ez?Így viszont semmi értelme a trükközésnek...Mert sérült játékost nem lehet kivágni. 😊 (Tiltja a CBA a játékos érdekében.)De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
peterk2005
Szerkesztette: kolok1972
több mint 6 éve
Jo, hat most erre mit kellene mondani. Te mondtad, hogy sosem volt meg #1 D Belichicknel. Max valami sub kategoriaban. Erre beirtam, hogy az egyetlen fo kategoriaban mar ketszer is. Erre, hogy szerinted nem volt elso soha. Akkor most sem az, es lapozzunk, en megvagyok anelkul, hogy magasztalnank a csapatot.Igazabol az volt a mondandom, hogy mivel BB-nek soha nem volt meg Nr. 1. vedelme, csak iden, es Brady is oregszik - tegnap azt nyilatkozta, hogy nem tudja mi lesz 2019 utan, ami eles valtas ahhoz kepeset, hogy 40 eves kroaig akar jatszani- igy teljesen esszeru trade-eket csinalni iden, hiszen jo esely van egy SB-ra.
Mar csak azert is, mert most rendkivul szomoruva tett ez a hir, meg akkor is, ha valoban volt gyengebb meccse, elejtett labdaja (jo, ezekbol Bradyn is mult eleg sok), de ebben a kis mintaban is megmutatta, miert elit kepessegu elkapo. Rendkivul buszke voltam azert a tamogatasert, amit a csapat adott neki, ugyhogy ez most ketszer olyan szar igy. Es en megertem az okokat, minden racionalis okot. De a Brown-szerzodes, ahogy DT-vel bantunk, ez a Gordon-eljaras.
Most azert szomoru vagyok, remelem, olyan helyre megy, ahol tudnak neki segiteni, es jovore kap egy uj szerzodest meg valahol, es tudja azt csinalni a palyan, mint anno a Brownsnal es nalunk is
Wyatt
A Nr. 1. vedelem csak a tenybeli pontossag kedveert lett "kivesezve".
több mint 6 éve
Jo, hat most erre mit kellene mondani. Te mondtad, hogy sosem volt meg #1 D Belichicknel. Max valami sub kategoriaban. Erre beirtam, hogy az egyetlen fo kategoriaban mar ketszer is. Erre, hogy szerinted nem volt elso soha. Akkor most sem az, es lapozzunk, en megvagyok anelkul, hogy magasztalnank a csapatot.Mar csak azert is, mert most rendkivul szomoruva tett ez a hir, meg akkor is, ha valoban volt gyengebb meccse, elejtett labdaja (jo, ezekbol Bradyn is mult eleg sok), de ebben a kis mintaban is megmutatta, miert elit kepessegu elkapo. Rendkivul buszke voltam azert a tamogatasert, amit a csapat adott neki, ugyhogy ez most ketszer olyan szar igy. Es en megertem az okokat, minden racionalis okot. De a Brown-szerzodes, ahogy DT-vel bantunk, ez a Gordon-eljaras.
Most azert szomoru vagyok, remelem, olyan helyre megy, ahol tudnak neki segiteni, es jovore kap egy uj szerzodest meg valahol, es tudja azt csinalni a palyan, mint anno a Brownsnal es nalunk is

több mint 6 éve
Nyilvan, tok siman lehet ez. Nem BB csinalja ezt, hanem mindenki az NFL-ben, akinek egy cseppnyi esze is van. Rengeteg ilyen lepes van, aminel nem a szokvanyos utat jarjak, hanem peldaul trukkoznek az IR-el, hogy ne tudja XY elrabolni toluk az illetot, vagy peldaul a claim listara kenyszeritsek a dolgot, megnehezitve ezzel a rivalisok dolgat.Ha ez -vagy valami ilyesmi- a valós ok,akkor viszont csak az lehet az IR végső indoka amit az FK-s cikk ír. Nem akarták kontroll nélkül simán kiengedni a piacra egy cuttal.Mert Sanunak kell a hely, es BB ot favorizalja, illetoleg JMD rendszerebe sokkalta inkabb passzol. Vagy mert Gordon ellustult. Vagy mert tett vagy mondott valamit, ami BB-nek nem tetszett. Ki tudja, szerintem teljesen mindegy, ez semmivel sem masabb menedzseles, mint barhol es barmikor mashol, afelol ketsegem sincs, hogy BB-nek megvolt ra az oka. Talan szamunkra pitianer lenne, de neki nem az, es az a fontos.Oke, de ha egeszseges annyira, hogy hozzajarulhasson egy contender csapathoz, akkor miert kuldik el?Ezér-e: A Patriots elkerüli, hogy contenderhez írhasson alá, mert szerdától már végig kell mennie a waiveren.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
fuzovelkifele.com/2019/10/josh-gordon-ir-re-kerult-de-hamarosan-uj-csapata-lehet/
Fast Willie
undisputedly
Stez
kolok1972
Szar dolog, meg hat Gordon vegre kezdett magara talalni, de hat ez van. Az NFL tovabbra is uzlet, es a jovoben is az lesz, eszerint jonnek a lepesek a sakktablan.
több mint 6 éve
Mert sérült játékost nem lehet kivágni. 😊 (Tiltja a CBA a játékos érdekében.)De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Ok, kibogarasztam a liga vedelmeinek DVOA szamait visszamenoleg. 2003-ban, Brady elso SB gyozelemmel vegzodo szezonjaban volt 2. a vedelmetek. Azota 2x jott ossze 7. hely, illetve most feltavnal kb. 1. helyen alltok.Szerintem soha regnalasa alatt nem volt Top1 vedelme itt. (mostani az elso)@WyattCsak a legfrissebb a 2016-os
Mikor volt meg? Es most nem arra gondolok, hogy valami sub kategoriaban vezettek a ligat.
undisputedly
www.nfl.com/standings/league/2016/REG?sortField=overallPtsAgainst&sortIsAscending=true
Amúgy csak fejből a 2006-ig bezárólag részből biztosan volt még, és lőn
www.nfl.com/standings/league/2003/REG?sortField=overallPtsAgainst&sortIsAscending=true
2004-ben és 2006-ban is 2. volt
Kategóriákat nem fogok tudni most keresni, de ennél úgy sincs fontosabb
Wyatt
undisputedly
Forras: ( www.footballoutsiders.com/stats/teamdef/2003). Ez komplexebb es az en szememben 100x jobban visszaadja egy vedelem valos erejet, mint pusztan a beengedett pontok, amit viszont egyenesen az egyik legfelrevezetobb statnak tartok, mert arra legalabb akkora hatassal van a sajat csapatod tamadosora is.
2019: 1. hely*
2018: 16. hely
2017: 31. hely
2016: 16. hely
2015: 12. hely
2014: 12. hely
2013: 20. hely
2012: 15. hely
2011: 30. hely
2010: 21. hely
2009: 14. hely
2008: 17. hely
2007: 11. hely
2006: 7. hely
2005: 27. hely
2004: 7. hely
2003: 2. hely
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Ha ez -vagy valami ilyesmi- a valós ok,akkor viszont csak az lehet az IR végső indoka amit az FK-s cikk ír. Nem akarták kontroll nélkül simán kiengedni a piacra egy cuttal.Mert Sanunak kell a hely, es BB ot favorizalja, illetoleg JMD rendszerebe sokkalta inkabb passzol. Vagy mert Gordon ellustult. Vagy mert tett vagy mondott valamit, ami BB-nek nem tetszett. Ki tudja, szerintem teljesen mindegy, ez semmivel sem masabb menedzseles, mint barhol es barmikor mashol, afelol ketsegem sincs, hogy BB-nek megvolt ra az oka. Talan szamunkra pitianer lenne, de neki nem az, es az a fontos.Oke, de ha egeszseges annyira, hogy hozzajarulhasson egy contender csapathoz, akkor miert kuldik el?Ezér-e: A Patriots elkerüli, hogy contenderhez írhasson alá, mert szerdától már végig kell mennie a waiveren.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
fuzovelkifele.com/2019/10/josh-gordon-ir-re-kerult-de-hamarosan-uj-csapata-lehet/
Fast Willie
undisputedly
Stez
több mint 6 éve
Mert Sanunak kell a hely, es BB ot favorizalja, illetoleg JMD rendszerebe sokkalta inkabb passzol. Vagy mert Gordon ellustult. Vagy mert tett vagy mondott valamit, ami BB-nek nem tetszett. Ki tudja, szerintem teljesen mindegy, ez semmivel sem masabb menedzseles, mint barhol es barmikor mashol, afelol ketsegem sincs, hogy BB-nek megvolt ra az oka. Talan szamunkra pitianer lenne, de neki nem az, es az a fontos.Oke, de ha egeszseges annyira, hogy hozzajarulhasson egy contender csapathoz, akkor miert kuldik el?Ezér-e: A Patriots elkerüli, hogy contenderhez írhasson alá, mert szerdától már végig kell mennie a waiveren.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
Fast Willie
undisputedly
több mint 6 éve
Pont ez az,azért azt erősen kétlem,hogy kevesebbet tud hozzátenni,mint mondjuk Olszewski. Ok,most nem játszik olyan jól mint tavaly (bár sztem nem teljesen volt egészséges),de azért még így is képes bmikor meccseket eldönteni...Oke, de ha egeszseges annyira, hogy hozzajarulhasson egy contender csapathoz, akkor miert kuldik el?Ezér-e: A Patriots elkerüli, hogy contenderhez írhasson alá, mert szerdától már végig kell mennie a waiveren.De ha megint spanglizna, ketlem, hogy meglepodik a hir hallatan, hogy repult. Szerintem siman csak lecsereltek Sanura.De akkor miért IR és miért nem cut?
Stez
Bazzani
Fast Willie
undisputedly