NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
522
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
A nepotizmus csúcsai vagyunk. Lassan mindenki behozza a fiát (fiait), bratyóját, stb. a céghez dolgozni 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Kicsit tisztázódott a helyzet a coaching staff vonalon:www.patspulpit.com/2019/7/23/20707740/new-england-patriots-officially-announce-new-look-coaching-staff-training-camp-belichick-mayo
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez négy Super Bowllal és három Super Bowl-győzelemmel ezelőtt volt legutóbb aktuális, de szerencsére ti gondoskodtatok róla, hogy újra beinduljon a szekér 😊)
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Köszi!Sziasztok!Van erre külön topic 😀
Azt, hogy Brady kiégett, azt hova a legalkalmasabb beírni?
Ide?
akdestroyer
bowl.hu/forum/nflncaa-divizioforumok/vege-a-manning-eranak-brady-kiegett-az-elet-fontos-kerdesei
cspeti98
több mint 5 éve
cspeti98
466
Sziasztok!Van erre külön topic 😀
Azt, hogy Brady kiégett, azt hova a legalkalmasabb beírni?
Ide?
akdestroyer
bowl.hu/forum/nflncaa-divizioforumok/vege-a-manning-eranak-brady-kiegett-az-elet-fontos-kerdesei
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Sziasztok!Azt, hogy Brady kiégett, azt hova a legalkalmasabb beírni?
Ide?
több mint 5 éve
Ezzel a listával nehéz vitatkozniwww.youtube.com/watch?v=ble4Q23lmCk
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Big Papit a hét elején harmadszor is meg kellett műteni. A család közleményt adott ki, miszerint jobban van és nagyra értékelik a szurkolók szeretetét.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
‼️‼️Warning First World Problem‼️‼️Azért abba belegondoltunk, hogy Boston városa milyen közel volt a 4/4 major bajnoki cím eléréséhez???
-Pats-Sox pipa
-Bruinsnak hazai pályán ""csak"" egy final hetedik meccset kellett volna behúznia
-Celticsnek szintén megvolt a kerete a nagy döntőre csak ez az Irving projekt nagyon nem jött be, de papíron meglett volna az esélye ha rendbe teszik az öltözőt, a GSW játékosok kiesését látva elég lett volna "csak" keletet behúzni
😭😭😭
Azért a két bajnoki cím se rossz, az utóbbi 15 évben most jön össze harmadszor Bostonnak és ez idő alatt összesen 5 ilyen szezon volt, ahol egy város duplázni tudott
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
bogjosi
1 501
1000 yardos futó, Jerry Rice mögött ALL TIME 2. a 40+ éveseknél elkapott yardokban... Goat goat goat 😤😂...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
twitter.com/Patriots/status/1148309792445874177?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ennyi, ez poén. Amúgy Brady egészen jól tolta ezt az underdogozást, mert végig arról volt szó decemberben és januárban, hogy már lefőtt nekünk a kávé (megint), aztán ezt használta motivációnak. Nekem így megfelel 😊Btw, akkor nekem Asante dropjánál még megvolt, bár már ott kezdtem kicsit mérgelődni, de a wtf menekülés után már láttam, hogy ebből baj lesz
több mint 5 éve
Itt a "Somehow become" kifejezés a lényeg. Amúgy ez a ciklus a szurkolókat is alaposan megviseli. Amikor az összes alapszakasz meccset megnyertük, mindenki tök boldog és elégedett volt. (Egészen a döntő kezdő sípszava után még úgy a 10. percig.)www.instagram.com/p/Bzn7nr-l2LQ/?igshid=37hryq9md8tbC'mon man. Attol h vki nem veletek kalkulal mint a legerosebb csapat, meg nem jelenti h underdogok lesztek.
Wyatt
Csak kell a varakozasok lelohasztasa ha esetleg nem nyertek SB-t akkor ne legyen egybol katasztrofanak titulalva a szezon
Borbinho
De végső soron a lényeg: Ez egy vicc. Nem kell megindokolni, csak röhögni rajta.
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/Bzn7nr-l2LQ/?igshid=37hryq9md8tbC'mon man. Attol h vki nem veletek kalkulal mint a legerosebb csapat, meg nem jelenti h underdogok lesztek.
Wyatt
Csak kell a varakozasok lelohasztasa ha esetleg nem nyertek SB-t akkor ne legyen egybol katasztrofanak titulalva a szezon
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Tedy Bruschi újra stroke-t kapott, de időben észrevette és már jobban van 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Joe Thomas-nál az after képen az a pajszer-vállöv kombó azért ott van... 💪💪💪💪💪💪💪Ő az első képpár, ahol az after néz ki normálisabban.Wyattakkor már Joe Thomas:
bogec7
Az eddigieknél nagyon beteges mindegyik skinny version.
Sobri Jóska
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Kíváncsi leszek, hogy a Lions-szal közös edzésen és meccsen milyen viszonyban lesz Jamie Collins Patriciával... 😀
több mint 5 éve
Cikk a témában: www.dailymail.co.uk/news/article-4808234/How-15-former-NFL-players-shed-major-weight-retirement.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ő az első képpár, ahol az after néz ki normálisabban.Wyattakkor már Joe Thomas:
bogec7
Az eddigieknél nagyon beteges mindegyik skinny version.
több mint 5 éve
maratont akart futniEz azért szerintem már inkább too muchA kategóriában nekem egy másik cenya rémlikFaneca nyert ± 100 fonntal
ftw.usatoday.com/2013/10/matt-birk-baltimore-ravens-weight-loss-model
Wyatt
globalsportmatters.com/wp-content/uploads/2018/08/Alan-Faneca-copy.jpg
sutianap
Wyatt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez azért szerintem már inkább too muchA kategóriában nekem egy másik cenya rémlikFaneca nyert ± 100 fonntal
Wyatt
globalsportmatters.com/wp-content/uploads/2018/08/Alan-Faneca-copy.jpg
sutianap
több mint 5 éve
A kategóriában nekem egy másik cenya rémlikFaneca nyert ± 100 fonntal
Wyatt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak