NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Már hiányozna ha nem lenne valami ügyünk évad előtt 😊
több mint 5 éve
Kokain... Biztos nézte a Wall Street Farkasát...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Szerintem mindenki arra játszik, hogy a hírek szerint - pats.hu - ha tárgyalásra kerül az ügy, akkor az március. Addig vége a szezonnak, lejárt a szerződés és Chung békében elvonulhat a sittre. Addig meg in dubio pro reo alapján mindenki úgy csinál, mintha nem lenne bűnös. Bár tudjuk, máskor meg elég a "more probable than not."A liga és a csapat is óvatos közleményt adott ki, de szvsz. itt nem nagyon lehet kérdés a birtoklás és ha mariska birtoklásáért jár legalább négy meccs, akkor a liga akkor is eltiltja, ha egyébként nem csukják le. Én is attól tartok, hogy Chungnak reszeltek.BurkusNézem, hogy idén hosszabbított, 7.5M a dead capje. Nem csoda, hogy a csapat óvatos. Mondjuk a kokó nem mariska, lehet, hogy a DM se menti meg.
(Egyébként mi a fenének kokózik egy sportoló azt nem értem. Már úgy értem, hogy egy olyan sportoló, akinek egyébként nem volt, és nincs drog problémája. Rúgjon be, szívjon el egy mariskát, legfeljebb kap érte pár meccses eltiltást. A kokóval csak a bajt hozza a fejére.)
peterk2005
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mert a kokó jobb, mint a fű. Meg minek lassuljon még tovább? Inkább spuriznia kellene, hogy felpörögjönA liga és a csapat is óvatos közleményt adott ki, de szvsz. itt nem nagyon lehet kérdés a birtoklás és ha mariska birtoklásáért jár legalább négy meccs, akkor a liga akkor is eltiltja, ha egyébként nem csukják le. Én is attól tartok, hogy Chungnak reszeltek.BurkusNézem, hogy idén hosszabbított, 7.5M a dead capje. Nem csoda, hogy a csapat óvatos. Mondjuk a kokó nem mariska, lehet, hogy a DM se menti meg.
(Egyébként mi a fenének kokózik egy sportoló azt nem értem. Már úgy értem, hogy egy olyan sportoló, akinek egyébként nem volt, és nincs drog problémája. Rúgjon be, szívjon el egy mariskát, legfeljebb kap érte pár meccses eltiltást. A kokóval csak a bajt hozza a fejére.)
peterk2005
több mint 5 éve
A liga és a csapat is óvatos közleményt adott ki, de szvsz. itt nem nagyon lehet kérdés a birtoklás és ha mariska birtoklásáért jár legalább négy meccs, akkor a liga akkor is eltiltja, ha egyébként nem csukják le. Én is attól tartok, hogy Chungnak reszeltek.BurkusNézem, hogy idén hosszabbított, 7.5M a dead capje. Nem csoda, hogy a csapat óvatos. Mondjuk a kokó nem mariska, lehet, hogy a DM se menti meg.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A vád alá helyezés csak jövő héten lesz, de a vádesküdtszék már úgy döntött, hogy vád alá helyezi kokainbirtoklás miatt, amiben Chung egyedül érintett, feltehetően tehát tettenérés van, egyszerűen megtalálták nála a drogot.Varjuk ki a veget.Akkor sanszosan Chung kivágva.Ennyire fájt a keze? Basszná meg pedig nagyon szerettem a játékát. Kár érte.
Kokainbirtoklás miatt elő lett állítva, több mint valószínű.
ervinator
ParadSEC
Julius vegen tortent az eset,aug 8-an ment a vadirat.
Majd kiderul milyen resze volt benne es mennyire bunos.
Tenyleg, oreg Kraft ugyevel mi van? Azota se hallani semmit felole.
Solymi
A liga és a csapat is óvatos közleményt adott ki, de szvsz. itt nem nagyon lehet kérdés a birtoklás és ha mariska birtoklásáért jár legalább négy meccs, akkor a liga akkor is eltiltja, ha egyébként nem csukják le. Én is attól tartok, hogy Chungnak reszeltek.
Nálunk mindig nyáron bűnöznek a key playerek.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Varjuk ki a veget.Akkor sanszosan Chung kivágva.Ennyire fájt a keze? Basszná meg pedig nagyon szerettem a játékát. Kár érte.
ervinator
ParadSEC
Julius vegen tortent az eset,aug 8-an ment a vadirat.
Majd kiderul milyen resze volt benne es mennyire bunos.
Tenyleg, oreg Kraft ugyevel mi van? Azota se hallani semmit felole.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
Akkor sanszosan Chung kivágva.Ennyire fájt a keze? Basszná meg pedig nagyon szerettem a játékát. Kár érte.
ervinator
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Akkor sanszosan Chung kivágva.Kokainbirtoklás miatt elő lett állítva, több mint valószínű.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Még ezt is, mert kifejezetten jó ránézni a 2008–201x közötti időszakot figyelvetwitter.com/PFF_Steve/status/1149736022638546945
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, a sorsolások sokat segíthetnek, de szerintem ezek a fiatal irányítók (talán még Darnold igen, de Allen és Rosen aligha) nem rendelkeznek még olyan képességekkel, hogy a falat feljavítsák (mint Bradynél az átlagosat erősre, az erőset elitre). De mindegyik csak másodéves lesz, úgyhogy ez lesz jobb. De egyelőre ezek a falak karcsúnak tűnnek, főleg a Jets és leginkább a Dolphinsnál
több mint 5 éve
Minden a két irányítón fog múlni. Persze, lehet egységenként is elemezni, de az east csapatainak most már lassan 20 éves baját kell ahhoz orvosolni, hogy partiban tudjanak lenni veletek. Tannehillekkel, Tyrod Taylorokkal - Buttfumble-ról nem is beszélve - nem megy. Legalábbis a Pats ellen, amíg Brady nyomja.Kíváncsi leszek mire lesznek képesek a többiek a csoportban.Latatlanban a tamadofalak lesznek a legnagyobb problemak.Wyatt
www.youtube.com/watch?v=huptxe97-2M
Nomac
A Bills egyébként szerintem van olyan jó csapat, hogy ha Allen tudna hozni egy korrekt kezdő szintet, akkor azzal akár szép csöndben WC helyért is versenyben lehetnének. Az egész csoportnak nagyon jó a sorsolása idén, ezt valaki kihasználhatja. Szerintem inkább a Billsnek lehet esélye rá.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kíváncsi leszek mire lesznek képesek a többiek a csoportban.Latatlanban a tamadofalak lesznek a legnagyobb problemak.
www.youtube.com/watch?v=huptxe97-2M
Nomac
A Jetsnel mondjuk ha egy CB kiesik, akkor a vedelemnek is annyi lesz, es akkor a pass rush hianyarol nem beszeltunk.
A Bills probalt javitani Allennek mindent, de a 67 eves futokettos kb 7 eve volt utoljara elit, a sok rohangaszo elkapo sem tunik egyelore tul jo megoldasnak, de itt a vedelemmel lehet sok bajunk.
A Dolphins meg tolt egy tankolast az 1/1-re, erre kiad egy 2.kor a nulla csapatahoz egy tavalyi top 10-es iranyitora. Oke, ha bejon, es nyer vele mondjuk ket meccset is a csapat, akkor olcson lett iranyitojuk, ha nem, akkor meg ott az 1/1, szal nekik ez lehet win-win. De azt nem latom, hogy iden hogyan kapunk ki Miamiban. Ettol meg persze barmikor kepesek vagyunk ra 😀
De az a legmokasabb, hogy a tavalyi remek qb-felhozatalbol harom top 10-es is itt van, es nincs a csoportban egy kozepes fal, egy kozepes elkapogarda, egy kozepes tight end (talan Gesicki jo lesz), es Bellt leszamitva igazabol futo sem, de nala kerdes, mennyit adott hozza a totyogos jatekahoz a Steelers fala, es mennyire lesz LoS-dancer LoMo 2007 ujratoltve
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Közben BB puntot tett Allen itteni karrierjének végére.Tavaly is már kinézett neki, csak akkor Bojorquezt nem tudták becsempészni a TC-be vagy nem is akarták.
Mindig lehetett rá számítani, nagyon jó puntjai voltak, de ha BB-nek a hang time kell, akkor ez van, változtak a szabályok, alkalmazkodni kel..
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek mire lesznek képesek a többiek a csoportban. www.youtube.com/watch?v=huptxe97-2M
több mint 5 éve
Az kell, hogy rax rá egy embert aki ott liheg a nyomába, a budin, a bokorbarázáson meg mindenhun, szerinted Belicsek miccsinált? Ecce meglépett az emberétől akkor ezt teljes véletlenséggel egybe esett azzal, hogy be lett állva, mint a szög, gyöttek is a hugygyűjtők sennyi. Szerinted Belibá nadraguját ebédelt, nyilván e van rakva a cetlije, ha még egyszer meglép a felügyelettől egy szögesbézbólütőt vágnak a seggibe...Szerintem egyaltalan nem volt rajta akkora teher, szimplan csak mindenki tudta, hogy a gyerek kurva jo, ha nem faszkodja el a karrierjet. Es amikor palyara lepett, ezt meg is mutatta.Szoval cegeny Gordon meghulyult a Brownsban, ezert bukott meg az egyetemen ot vagy hat drogteszten. Doki szolt Martynak, hogy a kibaszott almanachot ne adogassa oda mindenkinek, de valahogy megis sikerult eljuttatnia Joshnak, aki nem birta jozanul abban a tudatban elni, hogy 2-3 ev mulva a Clevelandben fog jatszani. 8(Arra utaltam, hogy a Brownsnál tudták milyen problémái vannak, erre még rátettek egy lapáttal azzal, hogy még nagyobb terhet tesznek rá, végülis ami nem öl meg az megerősít, igaz?
Stez
Szóval nem éppen a legjobb környezetben volt ahhoz az NFL-ben, hogy gyógyulhasson.
Igaz, utána volt rá 3 éve, ki tudja mit csinált azalatt, de visszatérni a Hue Jackson vezette Brownshoz...
Solymi
A csavo elkallodott fiatalon, azota meg keptelen leszokni. Nem is fog soha. De nyilvan a Pats mas kavehaz, mint az NFL tobbi csapata, ugyhogy Belichick ugy ahogy meg tudja fogni, de hat ezeknel a gyagyasoknal csak az lenne megoldas, ha az edzesek, meccsek elott es utan bezarnad oket egy szobaba, es megkotozned, nehogy barhova mehessen zurt csinalni.
A srac szerintem annyira szetszivta mar magat egyebkent, hogy agyilag nem bir hosszu ideig koncentralni, ezert is kellett szunetet tartania, hiaba volt ott BB, aki fogja a kezet. Gondolom, most nehany honapig rendben lesz, aztan... Foleg, hogy ezzel az eloelettel sehol sem fog hosszu tavu szerzodest kapni, igy evrol evre kell majd a jovojeert, nem nagyon lesz lehetosege arra, hogy kiengedjen.
Stez
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szerintem egyaltalan nem volt rajta akkora teher, szimplan csak mindenki tudta, hogy a gyerek kurva jo, ha nem faszkodja el a karrierjet. Es amikor palyara lepett, ezt meg is mutatta.Szoval cegeny Gordon meghulyult a Brownsban, ezert bukott meg az egyetemen ot vagy hat drogteszten. Doki szolt Martynak, hogy a kibaszott almanachot ne adogassa oda mindenkinek, de valahogy megis sikerult eljuttatnia Joshnak, aki nem birta jozanul abban a tudatban elni, hogy 2-3 ev mulva a Clevelandben fog jatszani. 8(Arra utaltam, hogy a Brownsnál tudták milyen problémái vannak, erre még rátettek egy lapáttal azzal, hogy még nagyobb terhet tesznek rá, végülis ami nem öl meg az megerősít, igaz?
Stez
Szóval nem éppen a legjobb környezetben volt ahhoz az NFL-ben, hogy gyógyulhasson.
Igaz, utána volt rá 3 éve, ki tudja mit csinált azalatt, de visszatérni a Hue Jackson vezette Brownshoz...
Solymi
A csavo elkallodott fiatalon, azota meg keptelen leszokni. Nem is fog soha. De nyilvan a Pats mas kavehaz, mint az NFL tobbi csapata, ugyhogy Belichick ugy ahogy meg tudja fogni, de hat ezeknel a gyagyasoknal csak az lenne megoldas, ha az edzesek, meccsek elott es utan bezarnad oket egy szobaba, es megkotozned, nehogy barhova mehessen zurt csinalni.
A srac szerintem annyira szetszivta mar magat egyebkent, hogy agyilag nem bir hosszu ideig koncentralni, ezert is kellett szunetet tartania, hiaba volt ott BB, aki fogja a kezet. Gondolom, most nehany honapig rendben lesz, aztan... Foleg, hogy ezzel az eloelettel sehol sem fog hosszu tavu szerzodest kapni, igy evrol evre kell majd a jovojeert, nem nagyon lesz lehetosege arra, hogy kiengedjen.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Szoval cegeny Gordon meghulyult a Brownsban, ezert bukott meg az egyetemen ot vagy hat drogteszten. Doki szolt Martynak, hogy a kibaszott almanachot ne adogassa oda mindenkinek, de valahogy megis sikerult eljuttatnia Joshnak, aki nem birta jozanul abban a tudatban elni, hogy 2-3 ev mulva a Clevelandben fog jatszani. 8(Arra utaltam, hogy a Brownsnál tudták milyen problémái vannak, erre még rátettek egy lapáttal azzal, hogy még nagyobb terhet tesznek rá, végülis ami nem öl meg az megerősít, igaz?
Stez
több mint 5 éve
Ebben meg sajnálatos módon igazad van. A marihuána nem fizikailag addiktív szer. Azok kattannak rá, akik mentálisan labilisak, depresszióra hajlamosak. Ebből nem nagyon szoktak kigyógyulni, mert ez nem akaraterő kérdése. Reméljük, hogy a rendszeres élet és a folyamatos orvosi segítség átsegíti a nehéz időszakokon.Szerencsétlen Gordonnál kb azon menne a vita, hogy visszavonulásakor all time top 5, vagy csak top 10 számai lesznek, ha szegényemet engednék cigizni... Sok dolgot gyűlölök a ligával kapcsolatban, de az ehhez való hozzáállásuk nálam túltesz mindenen.Nem az a baj, hogy nem engedik a játékosokat füvezni. Profi sport, olyan szabályokat hoznak amilyeneket akarnak. A baj az, hogy nem következetes az alkalmazása.
Nagyon jó képet sugall a liga azzal, hogy lehúzzák a karriered a wc-n, mert lazítani akarsz miután szétütnek a pályán. Az más kérdés, hogy emberünk, ha tehetné 0-24-be be lenne tépve, de inkább tépjen is be feküdjön le pihenjen egyet, minthogy agyonüsse az asszonyt meg a gyereket, ha füveznie kell, hogy jól érezze magát szívja nyugodtan, fasztudja hány államban legális aztán a liga úgy kezeli miatta meg olyan képet fest róla, mintha a hős utcába lőné magát mindennap herkával.
dr0725
(Gordon meg azért nem az a rekreációból, stresszoldóként pipázó eset. Ő sajnos szenvedélybeteg, amibe, ha nem sikerül leszoknia, konkrétan bele is halhat. Sőt, sajnos valószínű, hogy nem is feltételes módról van szó. Neki a jelenlegi állapotában a foci abban segít, hogy egyrész nem marad teljesen pénz nélkül, másrészt vannak körülötte, és rendszerességet csinálnak az életében, így van valami ami segít távol tartani magát a szertől. De amennyit róla olvastam az alapján sajnos neki mentális eredetű gondjai vannak, deptresszióra hajlamos, A szerre is emiatt akadt rajta annyira. Ezeken az eseteken sajnos nagyon nehéz segíteni. 😕 )
peterk2005
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Szoval cegeny Gordon meghulyult a Brownsban, ezert bukott meg az egyetemen ot vagy hat drogteszten. Doki szolt Martynak, hogy a kibaszott almanachot ne adogassa oda mindenkinek, de valahogy megis sikerult eljuttatnia Joshnak, aki nem birta jozanul abban a tudatban elni, hogy 2-3 ev mulva a Clevelandben fog jatszani. 8(
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Gordonnál valóban mentális problémák vannak, de nem is csodálom mikor a Brownsban kellett töltenie pár évet és neki kellett volna vinni a hátán a csapatot. A Patsnél azért látszódott, hogy huzamosabb ideig bírta a dolgot, de amint lehetősége volt rá, szerzett cuccot, remélhetőleg most rendbejött annyira, hogy legyen elég akaratereje, de még így is fejlődnie kell nap mint nap, önmagáért és kontrollálnia magát.Szerencsétlen Gordonnál kb azon menne a vita, hogy visszavonulásakor all time top 5, vagy csak top 10 számai lesznek, ha szegényemet engednék cigizni... Sok dolgot gyűlölök a ligával kapcsolatban, de az ehhez való hozzáállásuk nálam túltesz mindenen.Nem az a baj, hogy nem engedik a játékosokat füvezni. Profi sport, olyan szabályokat hoznak amilyeneket akarnak. A baj az, hogy nem következetes az alkalmazása.
Nagyon jó képet sugall a liga azzal, hogy lehúzzák a karriered a wc-n, mert lazítani akarsz miután szétütnek a pályán. Az más kérdés, hogy emberünk, ha tehetné 0-24-be be lenne tépve, de inkább tépjen is be feküdjön le pihenjen egyet, minthogy agyonüsse az asszonyt meg a gyereket, ha füveznie kell, hogy jól érezze magát szívja nyugodtan, fasztudja hány államban legális aztán a liga úgy kezeli miatta meg olyan képet fest róla, mintha a hős utcába lőné magát mindennap herkával.
dr0725
(Gordon meg azért nem az a rekreációból, stresszoldóként pipázó eset. Ő sajnos szenvedélybeteg, amibe, ha nem sikerül leszoknia, konkrétan bele is halhat. Sőt, sajnos valószínű, hogy nem is feltételes módról van szó. Neki a jelenlegi állapotában a foci abban segít, hogy egyrész nem marad teljesen pénz nélkül, másrészt vannak körülötte, és rendszerességet csinálnak az életében, így van valami ami segít távol tartani magát a szertől. De amennyit róla olvastam az alapján sajnos neki mentális eredetű gondjai vannak, deptresszióra hajlamos, A szerre is emiatt akadt rajta annyira. Ezeken az eseteken sajnos nagyon nehéz segíteni. 😕 )
peterk2005Ezzel egyreszt egyetertek, ugyanakkor a masodik fuves balhejara kapott egy evet majdnem, a harmadikra meg bo kettot, ami nonszensz, mikozben Hillek eltiltas nelkul szaladgalnak az NFL dicso berkein belul.WyattA Gordon és Hill féle eset alma és körte, az egyik "doppingvétség", a másik meg etikai kódex megsértése. A liga nyugodtan dönthet úgy, hogy az egyiket bünteti, a másikat nem, szóval kár összevetni a kettő egymással. Az alma-alma ill. körte-körte eseteknél (értst "dopping" vs "dopping" illetve etikai eset vs etikai eset) persze egyetértek, ott nagyon nem jó a következetlenség.
peterk2005
A Gordon vs. Hill vs. egyéb esetekben meg nem csak a liga szabályzata játszik közre, hanem az aktuális politikai és társadalmi hangulat.
A most felszínre kerülő problémák eddig is ott voltak, csak amíg nem jött a nyomás, addig nem foglalkoztak vele annyira. Lásd a különböző gyógyszerek, drog és fű használata, agyrázkódás, bandához tartozás, nő- és gyerekverés, szexuális zaklatás, stb.
És ezek egy része nem csak NFL szinten, de egyetemi és középiskolai szinten is eltusolásra kerülnek és nem csak ebben a sportágban.
Látni kell azt, hogy amíg a politika és társadalom nem helyez nyomást ezek kapcsán az NFL-re vagy akár önmagára, nem fog változni semmi.
Ez tipikusan olyan, hogy vannak azok a szurkolók akik szerint átment flagfociba az egész és milyen már, hogy nem mehet a sisak-sikak ütközés és a többi, miközben a szerencsétlen áldozat 30 éves korára meg tropa lesz és baszhatja a millióit meg az életét csak azért mert a szurkoló brutalitást akar látni. Erre a jön a "minek ment oda" szöveg, stb.
több mint 5 éve
Szerencsétlen Gordonnál kb azon menne a vita, hogy visszavonulásakor all time top 5, vagy csak top 10 számai lesznek, ha szegényemet engednék cigizni... Sok dolgot gyűlölök a ligával kapcsolatban, de az ehhez való hozzáállásuk nálam túltesz mindenen.Nem az a baj, hogy nem engedik a játékosokat füvezni. Profi sport, olyan szabályokat hoznak amilyeneket akarnak. A baj az, hogy nem következetes az alkalmazása.
dr0725
peterk2005
Ezzel egyreszt egyetertek, ugyanakkor a masodik fuves balhejara kapott egy evet majdnem, a harmadikra meg bo kettot, ami nonszensz, mikozben Hillek eltiltas nelkul szaladgalnak az NFL dicso berkein belul.WyattA Gordon és Hill féle eset alma és körte, az egyik "doppingvétség", a másik meg etikai kódex megsértése. A liga nyugodtan dönthet úgy, hogy az egyiket bünteti, a másikat nem, szóval kár összevetni a kettő egymással. Az alma-alma ill. körte-körte eseteknél (értst "dopping" vs "dopping" illetve etikai eset vs etikai eset) persze egyetértek, ott nagyon nem jó a következetlenség.
több mint 5 éve
Szerencsétlen Gordonnál kb azon menne a vita, hogy visszavonulásakor all time top 5, vagy csak top 10 számai lesznek, ha szegényemet engednék cigizni... Sok dolgot gyűlölök a ligával kapcsolatban, de az ehhez való hozzáállásuk nálam túltesz mindenen.Nem az a baj, hogy nem engedik a játékosokat füvezni. Profi sport, olyan szabályokat hoznak amilyeneket akarnak. A baj az, hogy nem következetes az alkalmazása.
dr0725