New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 132 — WHO DAT!!!!
Nem úgy volt, hogy azért ez a metódus Gordonnal, hogy ne a Ravenshez vagy a Billshez kerüljön?
Mert akkor ezek szerint mindkettőnk átment, ha a Seahawksnál kötött ki.
Miért gondolta azt és ki, hogy érdekli a Ravenst és a Billst?
Sobri Jóska
Seattleben legális a fű, szerintem ez volt a fő indok 😁

több mint 6 éve
gedam 6 476
Nem úgy volt, hogy azért ez a metódus Gordonnal, hogy ne a Ravenshez vagy a Billshez kerüljön?
Sobri Jóska
vagy azért nem próbálták meg eltradelni, mert ezek szerint nem volt piaca. gondolom az afc csapatok tudják mi a helyzet gordonnal.
velünk kapcsolatban jogos volt az üldözési mánia, két postás playat is felvettünk ugye.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bőven contender csapathoz került...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hat, remek helyre kerult, nem suar csapathoz, jo iranyitoval, boven kezdo opcioval. Csak a playhivasok lennenek jobbak

több mint 6 éve
Ki van akadva? Mondjuk ki lehetne ezekkel a kamu dolgokkal es a vacak csapathoz kuldessel, de tolt o mar iranyito nelkuli csapatban kiemelkedo evet, ha tamogato kornyezetbe kerul, jo lesz. Remelem, a Giantshez kerul

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
De most akkor miért is van kiakadva a játékos? Egy csapat hitt benne, amikor végleges eltiltással nézett szembe. Fizette a rehabját és jót állt érte a ligánál, hogy nem esik vissza. Most akkor leszokott a drogról, játszhat az NFL-ben, és bizonyíthat. Minden szempontból jobb az élete. Mit várt a Patriotstól? Hálát? Menjen isten hírével és bizonyítsa be, hogy mekkora ökörség volt elküldeni!

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Ó, ha esetleg úgy jött volna le, véletlenül sem védeni akartam a csapatot. Szimplán megjegyeztem, hogy ez egy eléggé bevett és várható forgatókönyv.

több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
gordon
Ezzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez lesz
Wyatt
mert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárki
batyu
Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix volt
Wyatt
Nem tudom miben reménykedtem...pedig ismerem már annyira ezt a frencsájzt.
gordon
Ja hát ez igazából nem ezen a franchise-on múlik. Ilyen IR->waiver, waiver->IR/PS dolgok azért szoktak menni, itt is lehetett látni, hogy az lesz a lépés, hogy kirakjuk. Én sajnálom mondjuk, remélem, normális csapathoz kerül
Wyatt
Valójában a Pats tényleg nem egy szerethető franchise annak, aki nem csak a meccsekkel foglalkozik.
Van egy kettősség már jóideje:
A meccseken szuper az eltökéltség, eredményesség, a szép, tetszetős és hatékony játék, a rendszerszerűség, a dinasztia. Imádnivaló.
De ez nem a semmiből jön. Emögött a legkeményebb, legembertelenebb, autoriter, de persze kurvára pragmatikus és sikeres üzleti és sikerorientált hozzáállás húzódik.
Hisz’ ez a siker ára.
És annak, aki nem kocadrukker, és mögé lát győzelmeknek, döntéseknek, belelát folyamatokba (vagy legalábbis így érzi, véli) annak ez a business lvl.100 utálatos és taszító.
Imádnivaló és utálatos egyszerre.

több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
gordon
Ezzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez lesz
Wyatt
batyu
Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix volt
Wyatt
gordon
Ja hát ez igazából nem ezen a franchise-on múlik. Ilyen IR->waiver, waiver->IR/PS dolgok azért szoktak menni, itt is lehetett látni, hogy az lesz a lépés, hogy kirakjuk. Én sajnálom mondjuk, remélem, normális csapathoz kerül

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu
Wyatt
több mint 6 éve
batyu New England Patriots 630
ja, hogy Ő gordon! 😀 A hozzászólása alapján egy hét alatt csak a tagadáson tudott túllépni, még csak a haragnál tart😀

több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu

több mint 6 éve
batyu New England Patriots 630
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
gordon
Wyatt

több mint 6 éve
ötös műhold New England Patriots 332
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
gordon
Hát mi folyik itt Gyöngyösön Foxboroughban?

Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
gordon

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
több mint 6 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/619208285_18140500876472424_8611045254249695641_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=cRIB6phsv-gQ7kNvwG-qEsa&_nc_oc=AdlYw0ImNJNjgofxp9Es7eCroa5rw98iPcF-2EEcedaUbwjOjzmpblr0mfn6wbD-G7M&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=QjrBTShGwJHJYMx59DibzQ&oh=00_Afu_gNfis7IT6z1Quc00VNl4QfowZWZ9TsdXzXoF8xl-Xw&oe=69A09361
Tom Brady on Instagram: "Thursday Practice Notes: Brady (QB) - Did Not Practice - Refused to take off stormtrooper helmet. #happyhalloween"
652K likes, 5,686 comments - tombrady on October 31, 2019: "Thursday Practice Notes: Brady (QB) - Did Not Practice - Refused to take off stormtrooper helmet. #happyhalloween".

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Kivágtuk Gordont 😥
ThundersNFL
végtelenül sajnálom a srácot, mert valahogy idén úgy látszódott rajta hogy tényleg változott és segített neki a rehab....viszont akkor ez azt is jelentheti hogy Harry közel van nagyon a visszatéréshez ami jó 😊

több mint 6 éve
Nem rugó, nem AB, de én bírnám.

www.instagram.com/p/B4OSC0bh1Nr/?igshid=wn8axxqlvlb2

Tudom sosem fog jönni, de azért vicces lenne.
vpi
Egy soccerjátékos? Minek?

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kivágtuk Gordont 😥

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Karmolom, hogy minden héten van valaki, aki ezt mondja 😀

Mondjuk a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb valakinek össze is fog jönni, és 2007-ben is ez volt a legkarcosabb meccs^^

“We’ll see how good they are once we play them,” Ravens tight end Nick Boyle said. “I don’t think they’ve seen anyone like our offense or like Lamar [Jackson]. They’re a good team and we’ll need to bring our ‘A’ game.”

több mint 6 éve
Ismét Borbinho kedveskedik, hátha valakinek új (ha már itt a zünnep)

twitter.com/TanyaRayFox/status/1189564195089469440

több mint 6 éve
Hogyne, jojjon hama 😊)

több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Nem rugó, nem AB, de én bírnám.

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/622576628_18198659401335190_1873453864344928852_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=H03IimHtpXAQ7kNvwFgTxBw&_nc_oc=Adm22n3f4O8db6mfDyKNTnsW87d6EYB2wm_XB_7a_ZyAi2zkkvgcFxI9EA9d-qin0qo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=gMIeGBI6t37vx7tddMPTRQ&oh=00_Afu3Qzlk0ShmJqIxlpvkQx9vAAKNOFEw1sgotD1VDthFdw&oe=69A08F19
i am athlete DAILY on Instagram: "Sign me up for this. @patriots @packers make the call"
8,369 likes, 160 comments - iamathletedaily on October 29, 2019: "Sign me up for this. @patriots @packers make the call".

Tudom sosem fog jönni, de azért vicces lenne.