New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem úgy volt, hogy azért ez a metódus Gordonnal, hogy ne a Ravenshez vagy a Billshez kerüljön?Seattleben legális a fű, szerintem ez volt a fő indok 😁
Mert akkor ezek szerint mindkettőnk átment, ha a Seahawksnál kötött ki.
Miért gondolta azt és ki, hogy érdekli a Ravenst és a Billst?
Sobri Jóska

több mint 6 éve
gedam
6 476
Nem úgy volt, hogy azért ez a metódus Gordonnal, hogy ne a Ravenshez vagy a Billshez kerüljön?vagy azért nem próbálták meg eltradelni, mert ezek szerint nem volt piaca. gondolom az afc csapatok tudják mi a helyzet gordonnal.
Mert akkor ezek szerint mindkettőnk átment, ha a Seahawksnál kötött ki.
Sobri Jóska
velünk kapcsolatban jogos volt az üldözési mánia, két postás playat is felvettünk ugye.
több mint 6 éve
Nem úgy volt, hogy azért ez a metódus Gordonnal, hogy ne a Ravenshez vagy a Billshez kerüljön?Mert akkor ezek szerint mindkettőnk átment, ha a Seahawksnál kötött ki.
több mint 6 éve
Bőven contender csapathoz került...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Hat, remek helyre kerult, nem suar csapathoz, jo iranyitoval, boven kezdo opcioval. Csak a playhivasok lennenek jobbak

több mint 6 éve
Ki van akadva? Mondjuk ki lehetne ezekkel a kamu dolgokkal es a vacak csapathoz kuldessel, de tolt o mar iranyito nelkuli csapatban kiemelkedo evet, ha tamogato kornyezetbe kerul, jo lesz. Remelem, a Giantshez kerul

több mint 6 éve
De most akkor miért is van kiakadva a játékos? Egy csapat hitt benne, amikor végleges eltiltással nézett szembe. Fizette a rehabját és jót állt érte a ligánál, hogy nem esik vissza. Most akkor leszokott a drogról, játszhat az NFL-ben, és bizonyíthat. Minden szempontból jobb az élete. Mit várt a Patriotstól? Hálát? Menjen isten hírével és bizonyítsa be, hogy mekkora ökörség volt elküldeni!
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Ó, ha esetleg úgy jött volna le, véletlenül sem védeni akartam a csapatot. Szimplán megjegyeztem, hogy ez egy eléggé bevett és várható forgatókönyv.

több mint 6 éve
Valójában a Pats tényleg nem egy szerethető franchise annak, aki nem csak a meccsekkel foglalkozik.Ja hát ez igazából nem ezen a franchise-on múlik. Ilyen IR->waiver, waiver->IR/PS dolgok azért szoktak menni, itt is lehetett látni, hogy az lesz a lépés, hogy kirakjuk. Én sajnálom mondjuk, remélem, normális csapathoz kerülNem tudom miben reménykedtem...pedig ismerem már annyira ezt a frencsájzt.Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix voltmert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu
Wyatt
gordon
Wyatt
Van egy kettősség már jóideje:
A meccseken szuper az eltökéltség, eredményesség, a szép, tetszetős és hatékony játék, a rendszerszerűség, a dinasztia. Imádnivaló.
De ez nem a semmiből jön. Emögött a legkeményebb, legembertelenebb, autoriter, de persze kurvára pragmatikus és sikeres üzleti és sikerorientált hozzáállás húzódik.
Hisz’ ez a siker ára.
És annak, aki nem kocadrukker, és mögé lát győzelmeknek, döntéseknek, belelát folyamatokba (vagy legalábbis így érzi, véli) annak ez a business lvl.100 utálatos és taszító.
Imádnivaló és utálatos egyszerre.
több mint 6 éve
Ja hát ez igazából nem ezen a franchise-on múlik. Ilyen IR->waiver, waiver->IR/PS dolgok azért szoktak menni, itt is lehetett látni, hogy az lesz a lépés, hogy kirakjuk. Én sajnálom mondjuk, remélem, normális csapathoz kerülNem tudom miben reménykedtem...pedig ismerem már annyira ezt a frencsájzt.Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix voltmert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu
Wyatt
gordon

több mint 6 éve
Nem tudom miben reménykedtem...pedig ismerem már annyira ezt a frencsájzt.Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix voltmert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu
Wyatt
több mint 6 éve
ja, hogy Ő gordon! 😀 A hozzászólása alapján egy hét alatt csak a tagadáson tudott túllépni, még csak a haragnál tart😀
több mint 6 éve
Jajj, ne nézz lécce szőkének. Gordont kérdeztem, hogy miért most akad ki, miért nem egy hete, mert ez már akkor fix voltmert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
batyu

több mint 6 éve
mert most végig kell mennie waiveren, nem szedheti fel bárkiEzzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Wyatt
több mint 6 éve
Hát mi folyik ittKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Ezzel egyetértek, de miért most, miért nem egy hete? Mert ugye ez fix volt már akkor is, hogy ez leszKivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
gordon

több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥Kb " most mindenki hagyjon"érzésem van..értem én, hogy biznisz meg a faszom de akkor is...ááá..
ThundersNFL
több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥végtelenül sajnálom a srácot, mert valahogy idén úgy látszódott rajta hogy tényleg változott és segített neki a rehab....viszont akkor ez azt is jelentheti hogy Harry közel van nagyon a visszatéréshez ami jó 😊
ThundersNFL
több mint 6 éve
Nem rugó, nem AB, de én bírnám.Egy soccerjátékos? Minek?
www.instagram.com/p/B4OSC0bh1Nr/?igshid=wn8axxqlvlb2
Tudom sosem fog jönni, de azért vicces lenne.
vpi
több mint 6 éve
Kivágtuk Gordont 😥
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Karmolom, hogy minden héten van valaki, aki ezt mondja 😀Mondjuk a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb valakinek össze is fog jönni, és 2007-ben is ez volt a legkarcosabb meccs^^
“We’ll see how good they are once we play them,” Ravens tight end Nick Boyle said. “I don’t think they’ve seen anyone like our offense or like Lamar [Jackson]. They’re a good team and we’ll need to bring our ‘A’ game.”

több mint 6 éve
Ismét Borbinho kedveskedik, hátha valakinek új (ha már itt a zünnep)twitter.com/TanyaRayFox/status/1189564195089469440

több mint 6 éve
Nem rugó, nem AB, de én bírnám. Tudom sosem fog jönni, de azért vicces lenne.