New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Harmadrészt elég rendesen elmaradt ott egy zászló a védőre. Mondjuk nem ez volt az egyetlen rossz ítélet, de igazából ez is mindegy volt
Wyatt
Szerintem botranyosan sok zaszlo van igy is. Hiba 100 mindig mindenhol, nem hiszem hogy kellene meg tobbert reklamalni. Ha eldontik vele a meccset az baj es videozas utan is van ra pelda. 😕

Elvileg ebben a "gladiatorok kuzdelmeben" eleg szarul nez ki hogy hamarabb lesz "sarga zaszlot kerek-konyokod" az O-ben, mint serulesed utestol. Minden nem sikerult passz utan ahol egy kicsit is osszeer 2 jatekos ott nezik es varjak az iteletet. Majd tobb mp utan (amig a biro process tart )az egyik feszitve megmutatja milyen jo. Nevetseges. Lassan a flagfoci kemenyebb lesz.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Még egy érdekes aprósag,a kozvetitesben is elhangzott: nem tudom hogy hanyadik meccsen csinal TB int. groundingot. Ez sem volt egyaltalan jellemzo ra,de a fal miatt olyan szinten be van rezelve,hogy ahogy jon a nyomas ossze-vissza dobalja a labdat.
kolok1972
Ha az első félidő vége felé bedobottra gondolsz, ott szerintem nem pánikból dobta el, hanem oda szánta. Az elkapó futott más route-ra, mint számította. Ha nincs nyomás, valószínűleg még vár 0.5 mp-et és akkor dobja el amikor már látja merre indul, így viszont elővételeznie kellett és nem sikerült.
peterk2005
Lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de ezt az ítéletet nem értettem a meccsen. Egyrészt átdobta a LoS-t, másrészt abban az irányba volt elkapó a dobás pillanatában.
Egon bá
A LOS átdobása csak akkor számít, ha a QB kilépett a pocketből - pontosabban elhagyta a tackle boxot -. Ha igen, akkor elég átdobni a LOS vonalán és már nem lesz intentional grounding, akár volt elkapó a közelben, akár nem. A pocketből viszont úgy kell szállnia a labdának, hogy a dobás közelében legyen elkapó. Ez egy "judgement call", a zebrák döntik el, hogy mi számít "a dobás közelének".

Szerintem ez egyébként egy nagyon hülye szabály, mert elvileg azt hivatott büntetni, hogy a QB ne tudjon megszabadulni a labdától ha jön a nyomás. De mivel egyrészt máshogy alkalmazzák, mint ahogy a szabálykönyvben le van írva - a szabály "realistic chance" (reális esély)-ről beszél, ez pedig azt jelenti, hogy nem elég, hogy elkapó legyen a környéken, de reálisan esélye is legyen elkapni, azaz ne menjen 5 méterrel a lába elé vagy 4 méterrel a feje fölé -, másrészt minden meccsen látunk jópár intentional groundingot, amikor napnál világosabb, hogy a QB szándékosan dobta le / mellé / fölé a labdát. És ilyenkor nemhogy nem jár bünti, de még meg is van dícsérve, hogy okos volt, nem kockáztatott feleslegesen. Szóval ennek a szabálynak csak az az eredménye, hogy egy csomó nyilvánvalóan szándékos esetben egyáltalán nem büntet (szerintem a valóban szándékos groundingok 10%-át se bünteti), viszont néha előfordul, hogy akkor is büntet, amikor az irányító valódi dobást próbált, mint tegnap Brady. (A szabály - ill. az alkalmazása - alapján egyébként ez sárga volt szerintem is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Most nem kifejezetten erre gondoltam,hanem általában ,függetlenül attól hogy ez jó hívás volt-e. Sztem sorozatban 3-4. meccse lehetett ilyen büntivel,Rá ez egyáltalán nem jellemző,sztem évente 1-2 szokott neki lenni.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Harmadrészt elég rendesen elmaradt ott egy zászló a védőre. Mondjuk nem ez volt az egyetlen rossz ítélet, de igazából ez is mindegy volt

több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Még egy érdekes aprósag,a kozvetitesben is elhangzott: nem tudom hogy hanyadik meccsen csinal TB int. groundingot. Ez sem volt egyaltalan jellemzo ra,de a fal miatt olyan szinten be van rezelve,hogy ahogy jon a nyomas ossze-vissza dobalja a labdat.
kolok1972
Ha az első félidő vége felé bedobottra gondolsz, ott szerintem nem pánikból dobta el, hanem oda szánta. Az elkapó futott más route-ra, mint számította. Ha nincs nyomás, valószínűleg még vár 0.5 mp-et és akkor dobja el amikor már látja merre indul, így viszont elővételeznie kellett és nem sikerült.
peterk2005
Lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de ezt az ítéletet nem értettem a meccsen. Egyrészt átdobta a LoS-t, másrészt abban az irányba volt elkapó a dobás pillanatában.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
kolok1972

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
By the way nem értem, hogy játszhat egy csapat egymás után bye week utáni csapatokkal.
zinedine5
Egyetértünk, én se értem a scheduleötöket.
tenorx
Pedig nem olyan bonyolult... remélem ez segít megérteni:

www.youtube.com/watch?v=KGKwTnaV-rg
ZERO_L
Hát...nem.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
By the way nem értem, hogy játszhat egy csapat egymás után bye week utáni csapatokkal.
zinedine5
tenorx

ZERO_L
 www.youtube.com/watch?v=8X_Ot0k4XJc
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
zinedine5
tenorx

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez most kellett, kis uzsonna az ESPN-nek, legyen miről "vitázni" aztán mehet a "pats vs everybody", kis tűz kellett már a csapat körül.
Nyáron ezt a 8-1et simán aláirom, sőt most is 😀 Nekem a 12-4 az elvárás, lesz itt még vereség. A Ravens megoldogozott ezért, PO-ban kell/lehet javítani, ott jobban fáj.
A lényeg most, hogy legyen kémia Brady, Harry és Sanu között, Edelman majd megérkezik a PO-ra ugy igazából - hát láttátok a szakállát?! majd ha a madárfészek bukkan elő a sisakból akkor lesz az igazi 😀
rokaur
Hát én 7–2-t vártam, illetve a bye után philadelphiai zacsit, de most nagyon szomorú lennék, ha az alapszakasz utolsó nyolc meccsét csak egálra hoznánk, én egy 13-14 W-t azért örömmel vennék

több mint 6 éve
rokaur 876
Ez most kellett, kis uzsonna az ESPN-nek, legyen miről "vitázni" aztán mehet a "pats vs everybody", kis tűz kellett már a csapat körül.
Nyáron ezt a 8-1et simán aláirom, sőt most is 😀 Nekem a 12-4 az elvárás, lesz itt még vereség. A Ravens megoldogozott ezért, PO-ban kell/lehet javítani, ott jobban fáj.
A lényeg most, hogy legyen kémia Brady, Harry és Sanu között, Edelman majd megérkezik a PO-ra ugy igazából - hát láttátok a szakállát?! majd ha a madárfészek bukkan elő a sisakból akkor lesz az igazi 😀
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
zinedine5
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
Ami nekem pozitív volt:
- Továbbra is sorba szerzi a labdákat az ST és a D
Sinisa
Persze jó dolog, de ez legyen extra, erre ne alapozzunk. Főleg, hogy egy fumble annyira esetleges, hogy ihaj.
Inkább stabilan állítsa meg a D az ellent, mint úgy ne kapjon pontot, hogy labdát szerez.
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Ez az overrated meg decent team dolog meg iszonyat felbasz.. Tegyük hozzá, simán lehetett volna fordítva is az eredmény. 17 pontnyival nem volt jobb a Ravens szerintem. A fizikai és mentális fáradtság nagyon kijött. A Ravens az elmúlt 2 hétben csak a Patriots-szal foglalkozott, míg a NE 2 meccsett játszott ez alatt. Nem mondom, hogy motiváltabb volt a hazai csapat de fegyelmezettebb biztosan. És ez döntött. Gondolok itt a kulcsszituációban elkövetett szabálytalanságokra, és a 2 szuper drive-ra amit turnoverrel zártunk pontok helyett. Ezekből tanulni kell, de ha valaki szerint ennyi a Pats ereje, az még koppanni fog párszor februárig..

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Én annak örültem nagyon, hogy az offense elkezdett éledezni. Nagyon szép driveokat vezetett Brady, viszont sajnos még párszor előjött az a hullámzó forma amit eddig idén láttunk tőle. A játékhívás még hagyott némi kívánnivalót maga után (hiányoltam a futást - főleg a redzone-ban), de szerintem ez az offense ha visszatérnek még a hiányzók akkor fel tud úgy pörögni ahogy kell.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Megérdemeltem győzött a Ravens.
Nekem az 1. negyedben erősen felrémlett egy nem sok évvel ezelőtti Ravens elleni PO meccs...

De én nem vagyok annyira pesszimista a meccs után.
A várható volt, hogy a D# egész idényben nem tudja hozni azokat a mega-giga számokat mint az első 8 meccsen.
Az is viszonylag belátható, hogy ez az erősen alulmeretezett DL egy elit futó csapat ellen szenvedni fog.
Az OL-unk továbbra is gyengusz, bár meglepő hogy a PFF-nélkül mint egység ha jól emlékszem így is top10.
A momentumokbol nem jöttünk ki jól.
FG helyett TD majd nálunk a sorozatos zászlók a támadó oldalon.

Ami nekem pozitív volt:
- Továbbra is sorba szerzi a labdákat az ST és a D
- Sanu, Sanu, Sanu
- White is kezd formába lendulni

Bye után remelem már Wynn és Harry beálltával javulni fog az O.

Húzósak lesznek persze a következő meccsek, de én legjobban a Baltimore elleni vereségben voltam biztosa következő meccseket is beleértve.

A mai meccs felvételébol remek felkészülési anyag lesz, ha a PO-ban valszeg hazai pályán találkozunk újra a Ravens-szel.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Azért ha belegondolunk,hogy 20 pontból 10 RZ labdavesztésből jött és 20 yardról indultunk,akkor azért szerintem az Off teljesítménye sem annyira biztató ,mint ahogyan néhányan látják. Ettől függetlenül nincs semmi gond,volt egy sokkal jobban játszó ,pihentebb ellenfél,nekünk is többet kell lerakni az asztalra.

több mint 6 éve
batyu New England Patriots 630
Én ebbe a meccsben nem látok akkora gondot. Lenyomtunk 9 meccset egyhuzamban. Mindenki tudta ezt a D nem fogja sokáig bìrni. A Ravens csak annyit csinált amit tud fut-fut passz, annyi különbséggel hogy mocsok frissek és motiváltak voltak. Ha találkozunk a PO-ban akkor a nyakamat teszem rá hogy 20 lesz közte a javunkra. Az O feltámadni látszik, a D pihentebb lesz. No para.
ParadSEC
Az ugy bator frissen a vereseg utan. Nemhiaba a Pats fanok a legszimpatikusabbak 😊
Borbinho
Lesznek elegen majd akik siránkoznak (náluk meg majd az lesz, hogy 8-1nél mit sírsz), ha ő pozitív tud maradni a meccs után a Pats topikban, hát had legyen már az 😊
rokaur
Egyertelmu, es azt is tudom hogy itt gyozelem utan is vannak neha elegedetlenkedok. De lehetett volna maskent is pozitivnak lenni szerintem (legyen eleg a W, ne az, hogy 20 lesz kozte).De elnezest, nem akartam felesleges feszkot kelteni, pusztan nem tartottam tul szimpatikus kommentnek.
Borbinho
És csak mert neked ez nem szimpatikus, fontosnak érezted az összes Patriots szurkolóba beleállni. Grat! 😊

Szerkesztette: batyu

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Én ebbe a meccsben nem látok akkora gondot. Lenyomtunk 9 meccset egyhuzamban. Mindenki tudta ezt a D nem fogja sokáig bìrni. A Ravens csak annyit csinált amit tud fut-fut passz, annyi különbséggel hogy mocsok frissek és motiváltak voltak. Ha találkozunk a PO-ban akkor a nyakamat teszem rá hogy 20 lesz közte a javunkra. Az O feltámadni látszik, a D pihentebb lesz. No para.
ParadSEC
Az ugy bator frissen a vereseg utan. Nemhiaba a Pats fanok a legszimpatikusabbak 😊
Borbinho
Lesznek elegen majd akik siránkoznak (náluk meg majd az lesz, hogy 8-1nél mit sírsz), ha ő pozitív tud maradni a meccs után a Pats topikban, hát had legyen már az 😊
rokaur
Egyertelmu, es azt is tudom hogy itt gyozelem utan is vannak neha elegedetlenkedok. De lehetett volna maskent is pozitivnak lenni szerintem (legyen eleg a W, ne az, hogy 20 lesz kozte).De elnezest, nem akartam felesleges feszkot kelteni, pusztan nem tartottam tul szimpatikus kommentnek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
rokaur 876
ParadSEC
Borbinho
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ParadSEC

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
ParadSEC
tedd rá a nyakadat. remek elemzés volt.
gedam
Sok elemzés azért nem kellet😁. Fus.. abban meg faszák vagytok ennyi. Más nem kellet szerencsétekre😊

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
Ez borzasztó coaching volt. A támadóknak ez már érett, de a védelem is szar volt.
Ezért fázok én JMD-től. Zseni, de olyan hülyeségekbe ragad bele, hogy az felháborító. Egész sorozatok lemennek futás nélkül, sőt még csak futót sem rak fel. Felesleges volt az elején a no huddle is.

Mindegy egy zakó nem a világ.

zinedine5
Ezen a meccsen nem a támadókat venném elő azért...
Wyatt
Nyilván kapott a védelem 30 pontot, de ha az O egy közepes teljesítményt hoz, akkor kisegíthették volna őket. Mint ahogy ez fordítva már volt többször is idén.
zinedine5
Múlt héten írtam, hogy szeretnék már egy ilyen meccset látni és ma láttam és az O nem csinálta meg.
Viszont az aggasztó volt, hogy néha úgy futották át rajtunk (és múlt héten a Browns is) ahogy akartak. Látszik, hogy passz védekezés ellen piszok jók vagyunk, de a futás megállítása finoman szólva is döcög.
Az első TD-ért meg piszok mérges vagyok, ilyen hülyeségen (bírói hibán?) elbukni...

Mindegy nem leszünk veretlenek...
több mint 6 éve
gedam 6 476
ParadSEC
tedd rá a nyakadat. remek elemzés volt.