New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Senki nem kerdojelezte meg a csapat erdemeit es a Konf donto letjogosultsagat. Badarsag lenne.Várj várj a Brady öreg nem bírja az lemaradt. Meg már nem is tudom mit lehet felhozni hogy talán érdemesnek vegyük a csapatunkat arra hogy a PO-ban vagyunk. Gondolkodom az isten csoda és a pokoli csalás között. Bármilyen statot hozol úgy lehet olvasni ahogy akarod egy a lényeg Conf döntőt játszunk a többi csak trollkodás. 😀Bocs, teljesen megfeledkeztem magamrol, korrigalok: All hail the Patriots!engem meggyőztél, az a szar afc east, az ne vó'naNagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Amugy ez igy tok jol hangzik, ha eltekintunk attol, hogy az ilyen "after week xy", "without the xy", "between the numbers, wearing blue jersey, against a CB named Jose" kategoriak pont arra vannak, hogy megteveszto kepet adjanak. Abba bele nem menve, hogy tietek-e a legjobb PO vedelem a megmaradt csapatok kozul (konnyen meg lehet), arnyalom kicsit a kepet:
www.instagram.com/p/BsyRbN3namc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10t3ix5zlt8cp
bogec7
A byeweek utan az alabbi tamadoegysegekkel talalkoztatok (Offense DVOA, teljes, majd passz):
Jets: teljes: 29/32, passz: 28/32
Vikings: 17/32, 16/32
Dolphins: 26/32, 27/32
Steelers: 6/32, 8/32
Bills: 31/32, 31/32
Jets: 29/32, 28/32
Azt nem tudom, hogyan vettek bele az egyenletbe a PO-t is, hiszen ott a csapatok zome (ami a viszonyitasi alapot adja, mar kiesett, de azert ide teszem azt is):
Chargers: 3/32, 2/32
Forras: www.footballoutsiders.com/stats/teamoff
Szerk: Ugyanez az oldal, teljes evet tekintve 14. helyre tesz titeket passz DVOA-ban, mig 16. helyre teljesben/
Forras: www.footballoutsiders.com/stats/teamdef
Akit erdekelnek a szamok, erdemes bongeszni, vannak erdekes reszletek, pl 1. vagy 2.s zamu WR elleni vedekezes, palya bizonyos reszein engedett jatekok stb.
undisputedly
batyu
undisputedly
ParadSEC
Ami eletidegen, az az, hogy amig a tobbi 31 csapat topicjaba barmikor beirhatsz, ha ertelmes hozzaszolasod van es nem gyalazkodo hangnemben teszed ezt, addig a Pats topic az egyetlen ahol "hiszteriat" vagy passziv-agressziv reakciokat szulnek az ilyen kommentek.
Ezt tapsztalatbol tudom, mert rengeteg topicban szoktam csatlakozni adott temakrol folyo beszelgetesekbe.
Vagy talan kevesek privilegiuma, hogy a Patriots teljesitmenyevel kapcsoltban velemenyt alkosson, amikor mar csak 4-en vannak versenyben veluk egyutt? Nem hiszem.
több mint 5 éve
Várj várj a Brady öreg nem bírja az lemaradt. Meg már nem is tudom mit lehet felhozni hogy talán érdemesnek vegyük a csapatunkat arra hogy a PO-ban vagyunk. Gondolkodom az isten csoda és a pokoli csalás között. Bármilyen statot hozol úgy lehet olvasni ahogy akarod egy a lényeg Conf döntőt játszunk a többi csak trollkodás. 😀Bocs, teljesen megfeledkeztem magamrol, korrigalok: All hail the Patriots!engem meggyőztél, az a szar afc east, az ne vó'naNagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Amugy ez igy tok jol hangzik, ha eltekintunk attol, hogy az ilyen "after week xy", "without the xy", "between the numbers, wearing blue jersey, against a CB named Jose" kategoriak pont arra vannak, hogy megteveszto kepet adjanak. Abba bele nem menve, hogy tietek-e a legjobb PO vedelem a megmaradt csapatok kozul (konnyen meg lehet), arnyalom kicsit a kepet:
bogec7
A byeweek utan az alabbi tamadoegysegekkel talalkoztatok (Offense DVOA, teljes, majd passz):
Azt nem tudom, hogyan vettek bele az egyenletbe a PO-t is, hiszen ott a csapatok zome (ami a viszonyitasi alapot adja, mar kiesett, de azert ide teszem azt is):
Szerk: Ugyanez az oldal, teljes evet tekintve 14. helyre tesz titeket passz DVOA-ban, mig 16. helyre teljesben/
Akit erdekelnek a szamok, erdemes bongeszni, vannak erdekes reszletek, pl 1. vagy 2.s zamu WR elleni vedekezes, palya bizonyos reszein engedett jatekok stb.
undisputedly
batyu
undisputedly
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ráismersz a jelensélgre?Bocs, teljesen megfeledkeztem magamrol, korrigalok: All hail the Patriots!engem meggyőztél, az a szar afc east, az ne vó'naNagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Amugy ez igy tok jol hangzik, ha eltekintunk attol, hogy az ilyen "after week xy", "without the xy", "between the numbers, wearing blue jersey, against a CB named Jose" kategoriak pont arra vannak, hogy megteveszto kepet adjanak. Abba bele nem menve, hogy tietek-e a legjobb PO vedelem a megmaradt csapatok kozul (konnyen meg lehet), arnyalom kicsit a kepet:
bogec7
undisputedly
batyu
undisputedly
www.youtube.com/watch?v=jH7M5elnU8A
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
batyu
630
óó, ne szabadkozz! nem lehet elégszer elmondani, hogy az afceastszarBocs, teljesen megfeledkeztem magamrol, korrigalok: All hail the Patriots!engem meggyőztél, az a szar afc east, az ne vó'naNagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Amugy ez igy tok jol hangzik, ha eltekintunk attol, hogy az ilyen "after week xy", "without the xy", "between the numbers, wearing blue jersey, against a CB named Jose" kategoriak pont arra vannak, hogy megteveszto kepet adjanak. Abba bele nem menve, hogy tietek-e a legjobb PO vedelem a megmaradt csapatok kozul (konnyen meg lehet), arnyalom kicsit a kepet:
bogec7
undisputedly
batyu
undisputedly
több mint 5 éve
Bocs, teljesen megfeledkeztem magamrol, korrigalok: All hail the Patriots!engem meggyőztél, az a szar afc east, az ne vó'naNagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Amugy ez igy tok jol hangzik, ha eltekintunk attol, hogy az ilyen "after week xy", "without the xy", "between the numbers, wearing blue jersey, against a CB named Jose" kategoriak pont arra vannak, hogy megteveszto kepet adjanak. Abba bele nem menve, hogy tietek-e a legjobb PO vedelem a megmaradt csapatok kozul (konnyen meg lehet), arnyalom kicsit a kepet:
bogec7
undisputedly
batyu
több mint 5 éve
batyu
630
engem meggyőztél, az a szar afc east, az ne vó'naNagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Amugy ez igy tok jol hangzik, ha eltekintunk attol, hogy az ilyen "after week xy", "without the xy", "between the numbers, wearing blue jersey, against a CB named Jose" kategoriak pont arra vannak, hogy megteveszto kepet adjanak. Abba bele nem menve, hogy tietek-e a legjobb PO vedelem a megmaradt csapatok kozul (konnyen meg lehet), arnyalom kicsit a kepet:
bogec7
undisputedly
több mint 5 éve
Nagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Amugy ez igy tok jol hangzik, ha eltekintunk attol, hogy az ilyen "after week xy", "without the xy", "between the numbers, wearing blue jersey, against a CB named Jose" kategoriak pont arra vannak, hogy megteveszto kepet adjanak. Abba bele nem menve, hogy tietek-e a legjobb PO vedelem a megmaradt csapatok kozul (konnyen meg lehet), arnyalom kicsit a kepet:
bogec7
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Fikusz Kukiszt.Na jó, de ezen kívül mit adtak a Rómaiak?TéNyLeG nEm VoLt LeNt. Blakemant Pats szurkoló nem fikázhatja negatív elfogultsággal, amíg a Jags Super Bowlba nem kerül.Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Azért ezt ne nagyon hangoztasd, Jags szurkolók körében 😀
Tökéletes meccs kell a srácoktól!
kyobalu
#mYLesjAcKwASnEVeRdOwN
ZERO_L
iktriad
batyu
több mint 5 éve
jaja, azért van 4 elit védelem a konf döntőkben...ja nem.Nagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Én ebben bízom igazán vasárnapra. Meg egy SB-ra is. A védelem nyeri a bajnokságot a régi mondás szerint.
bogec7
Burkus
Az nyer aki felkészült, mentálisan erős , nem hibázik és kihasználja az ellenfél hibáit.minden mással foglalkozzon a pff..
több mint 5 éve
batyu
630
Na jó, de ezen kívül mit adtak a Rómaiak?TéNyLeG nEm VoLt LeNt. Blakemant Pats szurkoló nem fikázhatja negatív elfogultsággal, amíg a Jags Super Bowlba nem kerül.Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Azért ezt ne nagyon hangoztasd, Jags szurkolók körében 😀
kyobalu
#mYLesjAcKwASnEVeRdOwN
ZERO_L
iktriad
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Ez még nem volt 😊www.youtube.com/watch?v=utR2J_9xnlY&fbclid=IwAR1KXinuH5GxxTcWXiAMCCU3V4qaTWW8VPhKwvJqPFqwjW5FkFlw8nAZsWU
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Nagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:Én ebben bízom igazán vasárnapra. Meg egy SB-ra is. A védelem nyeri a bajnokságot a régi mondás szerint.
bogec7
több mint 5 éve
bogjosi
1 499
Nagyon komoly statot produkál a Def bye week után... Mondjuk stat nélkül is látható a fejlődés.. Érdekességképp:...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
twitter.com/Patriots/status/1086246831632338944...and the rest is history
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/ty-law-patriots-letter-to-my-younger-selfJust wow.
Erre mondta BB azt, hogy olyan embereket próbál a csapatba találni akik magukévá teszik a rendszert.
több mint 5 éve
TéNyLeG nEm VoLt LeNt. Blakemant Pats szurkoló nem fikázhatja negatív elfogultsággal, amíg a Jags Super Bowlba nem kerül.Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Azért ezt ne nagyon hangoztasd, Jags szurkolók körében 😀
kyobalu
#mYLesjAcKwASnEVeRdOwN
ZERO_L
több mint 5 éve
Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Azért ezt ne nagyon hangoztasd, Jags szurkolók körében 😀
kyobalu
#mYLesjAcKwASnEVeRdOwN
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Mindenki azt mondja ilyen hideg, meg olyan hideg lesz, én beálltottam a telefonomon, és bár szombaton tényleg cudar lesz, de vasárnap annyira nem vészes.több mint 5 éve
De le se tudjátok tagadni, hogy ti ezt élvezitek.Most tényleg igazoltad a sejtésünket, hogy az egész világ ellenünk van?Az egész világ is...
vpi
peach
Matthew99
vpi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Engem különösebben nem érdekel a bíró és abban sem hiszek, hogy most a liga összeesküdne ellenünk és elcsalják a meccset. Btw ez minden évben felmerül.Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Nem akarsz előre birozni de azért már 2 hatalmasat sikerült..
A liga egyértelműen az új sztárt, az új Manning-et,( bocs Colts és Broncos fanok) Mahomest és a csapatát szeretné látni a döntőben,és rohadtul elegük van a Pats hegemóniából..
A Chargers elleni meccs szerény véleményem szerint egy üzenet volt a csapattól a ligának, "szakértőknek" és az összes haternek. Ha megnézitek Brady, DMC, Flowers nyilatkozatát a meccs után, akkor látjátok, hogy rohadtul fel lettek piszkálva a srácok ls csakazértis bizonyítani akarnak Mindenkinek..
És ilyen helyzetben, ellenséges környzetben, ami méltán híres a hangos, dinamikus szurkolóitól, -20 fokban, 20 éve nem járt döntőben csapatnál igenis be tud segíteni egy jóakaró bírói tevékenység..Bőven elég, ha a helyieknek picit mindig többet engedünk mentalitás érvényesül.. Főleg, ha erre van fentről is akarat. Nem szeretném, ha így alakulna. DE véleményem alapján nem véletlenül van ez így. Nem zörög a haraszt, ha ennyien írják..
A Csapatnak az első félidőt elképesztően koncentráltan kell játszania, tudása szerint. Rohadt erősen kell bekezdeni, a D#-nek pedig ütni, harapni kell végig. Mahomes-ra, elce-re rohadt nagy nyomást helyezni. Ha úgy tudunk muzsikálni mint a Chargers ellen, akkor nincs aggódni valónk. A Chiefs D# azért messze nem olyan, mint a Boltsé..Szerintem behúzzuk, még akkor is, ha rohadt ellenséges lesz a környezet, körülmények!
EverithyngWeGot! GoPats!!! 😀
kyobalu
Mi lesz majd ha tényleg akarsz?
😉
Mellesleg említenél néhány Pats elleni po ítéletet ami kritikusan befolyasolt továbbjutást bármit?
Tudom mindenkit szarra vertek így nem szamit😉
Az én elméletem még az hogy a liga Patset szeretne a döntőben látni hogy az egész világ nézze és szurkoljon ellene...
yooker
De ha már kértél bírói tévedést, akkor a Philly Special illegal formationt és az utolsó playben az ordas nagy lökést Hoganen kapásból fel tudom hozni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
De le se tudjátok tagadni, hogy ti ezt élvezitek.Most tényleg igazoltad a sejtésünket, hogy az egész világ ellenünk van?Az egész világ is...
vpi
peach
Matthew99
több mint 5 éve
vpi
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az egész világ is...Most tényleg igazoltad a sejtésünket, hogy az egész világ ellenünk van?Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Nem akarsz előre birozni de azért már 2 hatalmasat sikerült..
A liga egyértelműen az új sztárt, az új Manning-et,( bocs Colts és Broncos fanok) Mahomest és a csapatát szeretné látni a döntőben,és rohadtul elegük van a Pats hegemóniából..
A Chargers elleni meccs szerény véleményem szerint egy üzenet volt a csapattól a ligának, "szakértőknek" és az összes haternek. Ha megnézitek Brady, DMC, Flowers nyilatkozatát a meccs után, akkor látjátok, hogy rohadtul fel lettek piszkálva a srácok ls csakazértis bizonyítani akarnak Mindenkinek..
És ilyen helyzetben, ellenséges környzetben, ami méltán híres a hangos, dinamikus szurkolóitól, -20 fokban, 20 éve nem járt döntőben csapatnál igenis be tud segíteni egy jóakaró bírói tevékenység..Bőven elég, ha a helyieknek picit mindig többet engedünk mentalitás érvényesül.. Főleg, ha erre van fentről is akarat. Nem szeretném, ha így alakulna. DE véleményem alapján nem véletlenül van ez így. Nem zörög a haraszt, ha ennyien írják..
A Csapatnak az első félidőt elképesztően koncentráltan kell játszania, tudása szerint. Rohadt erősen kell bekezdeni, a D#-nek pedig ütni, harapni kell végig. Mahomes-ra, elce-re rohadt nagy nyomást helyezni. Ha úgy tudunk muzsikálni mint a Chargers ellen, akkor nincs aggódni valónk. A Chiefs D# azért messze nem olyan, mint a Boltsé..Szerintem behúzzuk, még akkor is, ha rohadt ellenséges lesz a környezet, körülmények!
kyobalu
😉
Mellesleg említenél néhány Pats elleni po ítéletet ami kritikusan befolyasolt továbbjutást bármit?
Az én elméletem még az hogy a liga Patset szeretne a döntőben látni hogy az egész világ nézze és szurkoljon ellene...
yooker
vpi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Most tényleg igazoltad a sejtésünket, hogy az egész világ ellenünk van?Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Nem akarsz előre birozni de azért már 2 hatalmasat sikerült..
kyobalu
😉
yooker