New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
agyamenésem volt és hajnali kettőkor nem tudtam aludni ezt hoztam össze 😊

32: R1P32 TE T.J. HOCKENSON IOWA - Gronk utód - Úgysem lesz bent már...
56: R2P24 WR HAKEEM BUTLER IOWA ST. - Talán végre beválik egy korai WR
64: R2P32 EDGE D'ANDRE WALKER GEORGIA - Flowers utód és a Georgia vonal
73: R3P9 S DARNELL SAVAGE MARYLAND - Kell még oda ember
97: R3P33 DL GERALD WILLIS MIAMI - Bazi nagy
101: R3P37 RB MILES SANDERS PENN ST. - RB-ből sosem elég
134: R4P32 LB TRE'VON CONEY NOTRE DAME - Kell az LB
205: R6P32 OT TARIQ COLE RUTGERS - A Rutgers vonal
239: R7P25 EDGE WYATT RAY BOSTON COLLEGE - hazai vonal + szakértő a fórumon 😊
243: R7P29 LB EMEKE EGBULE HOUSTON - Legyen egy fura nevű is
246: R7P32 WR TERRY GODWIN GEORGIA - Georgia vonal
252: R7P38 LB RYAN CONNELLY WISCONSIN - Vagy spec team ász lesz vagy kivágjuk
ThundersNFL
Wyatt gyere nézd meg ezt 😊

Szerintem vagy felcserélünk (nagyon remélem) vagy kövi évre cserélünk mert 12 pick-et nem fogunk tudni rosterre tenni.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
agyamenésem volt és hajnali kettőkor nem tudtam aludni ezt hoztam össze 😊

32: R1P32 TE T.J. HOCKENSON IOWA - Gronk utód - Úgysem lesz bent már...
56: R2P24 WR HAKEEM BUTLER IOWA ST. - Talán végre beválik egy korai WR
64: R2P32 EDGE D'ANDRE WALKER GEORGIA - Flowers utód és a Georgia vonal
73: R3P9 S DARNELL SAVAGE MARYLAND - Kell még oda ember
97: R3P33 DL GERALD WILLIS MIAMI - Bazi nagy
101: R3P37 RB MILES SANDERS PENN ST. - RB-ből sosem elég
134: R4P32 LB TRE'VON CONEY NOTRE DAME - Kell az LB
205: R6P32 OT TARIQ COLE RUTGERS - A Rutgers vonal
239: R7P25 EDGE WYATT RAY BOSTON COLLEGE - hazai vonal + szakértő a fórumon 😊
243: R7P29 LB EMEKE EGBULE HOUSTON - Legyen egy fura nevű is
246: R7P32 WR TERRY GODWIN GEORGIA - Georgia vonal
252: R7P38 LB RYAN CONNELLY WISCONSIN - Vagy spec team ász lesz vagy kivágjuk

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 883
Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?Solymi
Éles meccsen nem lehet gyorsulás-, nyomás-, stb. érzékelőkkel teletömni a sisakot, mert baleset veszélyes lenne. Ezeket a teszteket laborban csinálják.
peterk2005
Persze, tiszta sor, úgy értettem, hogy játékosoktól egyáltalán nem érkezett visszajelzés illetve ha igen, akkor mennyitől és milyen posztokról?
több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 1 195 — Saints GM
Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán.

Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀
ZERO_L
Nem ismerem az idei draft class-t, de szinte biztos vagyok egy safety pick-ben.
Pont a amiatt, amit írsz.
Sinisa
Nekem az idei classból Juan Thornhill a nagy kedvencem, aki a Virginia végzős safety-je, örülnék ha behúznánk.
 www.profootballfocus.com/news/draft-juan-thornhill-possesses-coverage-versatility-could-be-a-valuable-asset

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 402 — The only discipline that lasts, is self discipline
Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?Solymi
Éles meccsen nem lehet gyorsulás-, nyomás-, stb. érzékelőkkel teletömni a sisakot, mert baleset veszélyes lenne. Ezeket a teszteket laborban csinálják.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 883
 www.espn.com/nfl/story/_/id/26505526/nfl-enforces-helmet-ban-brady-31-others

#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
Kivancsi vagyok ki az a 31 masik jatekos es mi az oka annak h nem valtottak.

Brady is kb. fel szezont vagy annyit sem tolt vegig az uj sisakban.

Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress

#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
Neki vége! Ennyi idő után lehetetlen új sisakot megszokni 😊
bcsarli
Lesz 1-2 átmeneti év, de aztán még van 10-15 karrierév az új sisakkal is nyerni ezt-azt.

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 283 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
Neki vége! Ennyi idő után lehetetlen új sisakot megszokni 😊

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán.

Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀
ZERO_L
Nem ismerem az idei draft class-t, de szinte biztos vagyok egy safety pick-ben.
Pont a amiatt, amit írsz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F0501%2Fr364227_1296x729_16-9.jpg
NFL enforces helmet ban for Brady, 31 others
While giving the OK for 11 new helmets, the NFL has ended a one-year grace period for 32 players, including Tom Brady, who were still wearing lower-performing models.

#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudtam én, hogy BB figyel!
 fuzovelkifele.com/2019/04/chung-2021-ig-marad-new-englandben/?fbclid=IwAR3zp_eJPlJvrB5TxVr6K19FbvFMgcTsr1rn2NlxRp5Cx2i6LUk1y0owriM

több mint 6 éve
Hogan => Panthers
1 évre

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
Legalább az egyik White, egy másik meg Sony, ő tiszteletbeli sárga, de Yeldon karcos már jaja

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas is
Wyatt
Plusz Yeldont is megnézik
zinedine5
ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats eleln volt egyedül TD elkapása. 😊

Yeldon meg baromira illene ide. BB meg JMD többfunkciós taktikai fegyvert csinálna belőle(ami képes is FYI), az tuti.
iktriad
Yeldon picit nagyobb es egészségesebb mint Burkhead.
Jól illene White es Michel mellé.
Sinisa
BB 3 néger futóval? Hmmm...
empty taxi
De csak azért, hogy Stezzel szórakozzon. 😊
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas is
Wyatt
zinedine5

Yeldon meg baromira illene ide. BB meg JMD többfunkciós taktikai fegyvert csinálna belőle(ami képes is FYI), az tuti.
iktriad
Sinisa
BB 3 néger futóval? Hmmm...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Wyatt
zinedine5

iktriad

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wyatt
zinedine5
ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats ellen volt egyedül TD elkapása. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 279 — Ajmo Vatreni
Wyatt
több mint 6 éve

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gost marad, jól van
Wyatt
De miért vártak ennyit?
Burkus
Jegeltek a rugot. Bevett gyakorlat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 281 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gost marad, jól van
Wyatt
De miért vártak ennyit?
több mint 6 éve
emlékszem 2014 drafton mennyire vártam, hogy TE-det húzzunk, köztük ASJ-t is, erre jött lutry Easley meg a totál WTF Garoppolo pick (az utóbbiról aztán kiderül, hogy a class legjobb QB-ja 😀😀😀)

az a TE class is mennyire hitványra sikerült, pedig Ebront is mennyire felszopták anno

olyan gáz a jelenlegi TE állomány, hogy ASJ biztos tud rajta javítani, aztán reméljük draft után már ez is poszt is megoldott lesz

twitter.com/PFF_Patriots/status/1116041981539405824
ZERO_L
Valszeg veterán minimumert írt alá.
Újabb "publikus" draft need-et lehet kihúzni.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
emlékszem 2014 drafton mennyire vártam, hogy TE-det húzzunk, köztük ASJ-t is, erre jött lutry Easley meg a totál WTF Garoppolo pick (az utóbbiról aztán kiderül, hogy a class legjobb QB-ja 😀😀😀)

az a TE class is mennyire hitványra sikerült, pedig Ebront is mennyire felszopták anno

olyan gáz a jelenlegi TE állomány, hogy ASJ biztos tud rajta javítani, aztán reméljük draft után már ez is poszt is megoldott lesz

twitter.com/PFF_Patriots/status/1116041981539405824

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
A Patriots 1 éves szerződést kötött a veterán TE Austin Seferian-Jenkins-szel.
Én láttam benne fantáziát!