New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
agyamenésem volt és hajnali kettőkor nem tudtam aludni ezt hoztam össze 😊Wyatt gyere nézd meg ezt 😊
32: R1P32 TE T.J. HOCKENSON IOWA - Gronk utód - Úgysem lesz bent már...
56: R2P24 WR HAKEEM BUTLER IOWA ST. - Talán végre beválik egy korai WR
64: R2P32 EDGE D'ANDRE WALKER GEORGIA - Flowers utód és a Georgia vonal
73: R3P9 S DARNELL SAVAGE MARYLAND - Kell még oda ember
97: R3P33 DL GERALD WILLIS MIAMI - Bazi nagy
101: R3P37 RB MILES SANDERS PENN ST. - RB-ből sosem elég
134: R4P32 LB TRE'VON CONEY NOTRE DAME - Kell az LB
205: R6P32 OT TARIQ COLE RUTGERS - A Rutgers vonal
239: R7P25 EDGE WYATT RAY BOSTON COLLEGE - hazai vonal + szakértő a fórumon 😊
243: R7P29 LB EMEKE EGBULE HOUSTON - Legyen egy fura nevű is
246: R7P32 WR TERRY GODWIN GEORGIA - Georgia vonal
252: R7P38 LB RYAN CONNELLY WISCONSIN - Vagy spec team ász lesz vagy kivágjuk
ThundersNFL
Szerintem vagy felcserélünk (nagyon remélem) vagy kövi évre cserélünk mert 12 pick-et nem fogunk tudni rosterre tenni.
több mint 6 éve
agyamenésem volt és hajnali kettőkor nem tudtam aludni ezt hoztam össze 😊32: R1P32 TE T.J. HOCKENSON IOWA - Gronk utód - Úgysem lesz bent már...
56: R2P24 WR HAKEEM BUTLER IOWA ST. - Talán végre beválik egy korai WR
64: R2P32 EDGE D'ANDRE WALKER GEORGIA - Flowers utód és a Georgia vonal
73: R3P9 S DARNELL SAVAGE MARYLAND - Kell még oda ember
97: R3P33 DL GERALD WILLIS MIAMI - Bazi nagy
101: R3P37 RB MILES SANDERS PENN ST. - RB-ből sosem elég
134: R4P32 LB TRE'VON CONEY NOTRE DAME - Kell az LB
205: R6P32 OT TARIQ COLE RUTGERS - A Rutgers vonal
239: R7P25 EDGE WYATT RAY BOSTON COLLEGE - hazai vonal + szakértő a fórumon 😊
243: R7P29 LB EMEKE EGBULE HOUSTON - Legyen egy fura nevű is
246: R7P32 WR TERRY GODWIN GEORGIA - Georgia vonal
252: R7P38 LB RYAN CONNELLY WISCONSIN - Vagy spec team ász lesz vagy kivágjuk
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Persze, tiszta sor, úgy értettem, hogy játékosoktól egyáltalán nem érkezett visszajelzés illetve ha igen, akkor mennyitől és milyen posztokról?Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?SolymiÉles meccsen nem lehet gyorsulás-, nyomás-, stb. érzékelőkkel teletömni a sisakot, mert baleset veszélyes lenne. Ezeket a teszteket laborban csinálják.
peterk2005
több mint 6 éve
Nekem az idei classból Juan Thornhill a nagy kedvencem, aki a Virginia végzős safety-je, örülnék ha behúznánk.Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán.Nem ismerem az idei draft class-t, de szinte biztos vagyok egy safety pick-ben.
Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀
ZERO_L
Pont a amiatt, amit írsz.
Sinisa
www.profootballfocus.com/news/draft-juan-thornhill-possesses-coverage-versatility-could-be-a-valuable-asset
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?SolymiÉles meccsen nem lehet gyorsulás-, nyomás-, stb. érzékelőkkel teletömni a sisakot, mert baleset veszélyes lenne. Ezeket a teszteket laborban csinálják.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/26505526/nfl-enforces-helmet-ban-brady-31-othersKivancsi vagyok ki az a 31 masik jatekos es mi az oka annak h nem valtottak.
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
Brady is kb. fel szezont vagy annyit sem tolt vegig az uj sisakban.
Raadasul ha jol ertelmezem a cikket, akkor a 11 sisakbol 9 most lett tesztelve, szoval eles meccsen kb. egyszer sem?
több mint 6 éve
Lesz 1-2 átmeneti év, de aztán még van 10-15 karrierév az új sisakkal is nyerni ezt-azt.www.espn.com/nfl/story/_/id/26505526/nfl-enforces-helmet-ban-brady-31-othersNeki vége! Ennyi idő után lehetetlen új sisakot megszokni 😊
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
bcsarli
több mint 6 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/26505526/nfl-enforces-helmet-ban-brady-31-othersNeki vége! Ennyi idő után lehetetlen új sisakot megszokni 😊
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
több mint 6 éve
Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán.Nem ismerem az idei draft class-t, de szinte biztos vagyok egy safety pick-ben.
Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀
ZERO_L
Pont a amiatt, amit írsz.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Nincs kifejezetten bajom Chunggal, de azért jó volna már megtalálni a helyettesét, nem lesz se fiatalabb se gyorsabb és szkeptikus vagyok, hogy a Harmon-Obi kettős valamelyike át tudná-e venni a helyét a pályán. Bár végül is Jordan Richards óta nem pickeltünk safetyt a drafton, szóval akár itt is lehet az ideje 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
#helmetgate
😂😂😂😂😂😂😂
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Tudtam én, hogy BB figyel!fuzovelkifele.com/2019/04/chung-2021-ig-marad-new-englandben/?fbclid=IwAR3zp_eJPlJvrB5TxVr6K19FbvFMgcTsr1rn2NlxRp5Cx2i6LUk1y0owriM

több mint 6 éve
Hogan => Panthers1 évre
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Legalább az egyik White, egy másik meg Sony, ő tiszteletbeli sárga, de Yeldon karcos már jaja

több mint 6 éve
De csak azért, hogy Stezzel szórakozzon. 😊BB 3 néger futóval? Hmmm...Yeldon picit nagyobb es egészségesebb mint Burkhead.ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats eleln volt egyedül TD elkapása. 😊Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas isPlusz Yeldont is megnézik
Wyatt
zinedine5
Yeldon meg baromira illene ide. BB meg JMD többfunkciós taktikai fegyvert csinálna belőle(ami képes is FYI), az tuti.
iktriad
Jól illene White es Michel mellé.
Sinisa
empty taxi
több mint 6 éve
BB 3 néger futóval? Hmmm...Yeldon picit nagyobb es egészségesebb mint Burkhead.ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats eleln volt egyedül TD elkapása. 😊Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas isPlusz Yeldont is megnézik
Wyatt
zinedine5
Yeldon meg baromira illene ide. BB meg JMD többfunkciós taktikai fegyvert csinálna belőle(ami képes is FYI), az tuti.
iktriad
Sinisa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Yeldon picit nagyobb es egészségesebb mint Burkhead.ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats eleln volt egyedül TD elkapása. 😊Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas isPlusz Yeldont is megnézik
Wyatt
zinedine5
iktriad
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
ASJ igazolás érthető, hisz Jags mezben a Pats ellen volt egyedül TD elkapása. 😊Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas isPlusz Yeldont is megnézik
Wyatt
zinedine5
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Nagyon belelendültünk, jött ma két irányító szemlére, jött egy tight end és jön próbára Demaryius Thomas isPlusz Yeldont is megnézik
Wyatt
több mint 6 éve
Jegeltek a rugot. Bevett gyakorlat.Gost marad, jól vanDe miért vártak ennyit?
Wyatt
Burkus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Gost marad, jól vanDe miért vártak ennyit?
Wyatt
több mint 6 éve
emlékszem 2014 drafton mennyire vártam, hogy TE-det húzzunk, köztük ASJ-t is, erre jött lutry Easley meg a totál WTF Garoppolo pick (az utóbbiról aztán kiderül, hogy a class legjobb QB-ja 😀😀😀)Valszeg veterán minimumert írt alá.
az a TE class is mennyire hitványra sikerült, pedig Ebront is mennyire felszopták anno
olyan gáz a jelenlegi TE állomány, hogy ASJ biztos tud rajta javítani, aztán reméljük draft után már ez is poszt is megoldott lesz
twitter.com/PFF_Patriots/status/1116041981539405824
ZERO_L
Újabb "publikus" draft need-et lehet kihúzni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
emlékszem 2014 drafton mennyire vártam, hogy TE-det húzzunk, köztük ASJ-t is, erre jött lutry Easley meg a totál WTF Garoppolo pick (az utóbbiról aztán kiderül, hogy a class legjobb QB-ja 😀😀😀)az a TE class is mennyire hitványra sikerült, pedig Ebront is mennyire felszopták anno
olyan gáz a jelenlegi TE állomány, hogy ASJ biztos tud rajta javítani, aztán reméljük draft után már ez is poszt is megoldott lesz
twitter.com/PFF_Patriots/status/1116041981539405824

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A Patriots 1 éves szerződést kötött a veterán TE Austin Seferian-Jenkins-szel.Én láttam benne fantáziát!