New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
TB kiégett...Egyébként, hogy mennyire kiégett az ember... Ennyi év után is úgy pörög, mint egy rookie.
gordon
What does it mean to go back to the Super Bowl?
— NFL Update (@MySportsUpdate) 2019. január 21.
Tom Brady: "Unf***ingbelievable, bro."pic.twitter.com/9iwJRtQSTk
több mint 5 éve
És ha január harmadik hétfője esik csütörtökre? 😊...Nem január 3-a hétfő, hanem január harmadik hétfőjeJanuár 3. Hétfője elvileg az év legdepressziósabb napja. Hát az én arcomról nem lehet levakarni a mosolyt. 😊és ha csütörtökre esik?
Beat LA!
jamaicababa
Tactful Cactus
vpi
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 880
basszus tényleg, hosszú volt a hajnal.Január 3. Hétfője elvileg az év legdepressziósabb napja. Hát az én arcomról nem lehet levakarni a mosolyt. 😊és ha csütörtökre esik?
Beat LA!
jamaicababa
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Nem január 3-a hétfő, hanem január harmadik hétfőjeJanuár 3. Hétfője elvileg az év legdepressziósabb napja. Hát az én arcomról nem lehet levakarni a mosolyt. 😊és ha csütörtökre esik?
Beat LA!
jamaicababa
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 880
Január 3. Hétfője elvileg az év legdepressziósabb napja. Hát az én arcomról nem lehet levakarni a mosolyt. 😊és ha csütörtökre esik?
Beat LA!
jamaicababa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Január 3. Hétfője elvileg az év legdepressziósabb napja. Hát az én arcomról nem lehet levakarni a mosolyt. 😊Beat LA!
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Kókusz8
89
Gratulálok a csapatnak! A rutin átsegített benneteket a nehéz helyzetekben.Head-rutin 😀 Pénzfeldobás után lehetett tudni, mi fog következni...
😊
mirdal
Gratula, nagyok voltatok, felálltatok!
De 40 milliós Mahomes-szal nem lesz KC dinasztia...
több mint 5 éve
Azért párszor megpróbáltuk lábon lőni magunkat, de szerencsére nem sikerült.
több mint 5 éve
Az a helyzet, hogy ezt a csapatot nem kell szeretni, de el kell ismerni. A gyűlölködésnek örüljetek, azt jelenti hogy sikeresek vagytok. Nagyon kevés Bills, vagy Browns hater van, bár a Browns esetében ez lehet hogy hamarosan változni fog 😊.
A Steelers-t is sokan utálják, de lehet hogy mi most indulunk el a szimpatikus kiscsapat arculat irányába (bár szerintem továbbra jók leszünk 😊)
Nálatok pár éve úgy tűnik, hogy az alapszakaszt rutinból, alapjáraton lehozzátok, a csoport mindíg tuti, és csak 3-4 PO meccsen mentek igazán, és egész évben arra készültök.
Jó (és könnyű) lehet Pats szurkolónak lenni, ez az igazság 😊
több mint 5 éve
Gratulálok a csapatnak! A rutin átsegített benneteket a nehéz helyzetekben. 😊
több mint 5 éve
Micsoda meglepetes! Most akkor en kurva okos vagyok, hogy elore megmondtam? 8D
Ennel boldogabbak egyebkent nem is lehettek szvsz, mert a Rams jobb matchup a Patriotsnak, mint Payton es a Saints. Nem is kicsit. Nem is latom, hogy mi kell ahhoz, hogy BB-ek ne huzzak be ezt a dontot.
több mint 5 éve
Szenzációs meccs volt,mind2 csapat megérdemli a dícséretet. Az első félidőben def parádés volt. Nem kell nagy jósnak lenni,hog ez a Chiefs a következő évtized meghatározó csapata lesz az AFC-nek.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
A rams offense nagyon más mint a Kc O-ja. Ha a SB-ban limitáljuk Gurleyt és Andersont akkor megizzaszthatjuk a Rams offenst.Tudom hogy sok pontot engedtünk a második félidőben, de ez a Védelem elképesztően jónak tűnik az elmúlt évek védelmeihez képest, főleg úgy hogy én pl. azok közé tartozom akik azokat is relatíve magasan értékelte...31 pont az nagyon sok egy félidő alatt, ebből 24 pontot kaptunk a negyedik negyedben. Az nem egy sikertörténet és udvariasan fogalmaztam. (Az első félidő shutoutja viszont az volt. )
Mahomes egyébként nagyon nagy tehetség, Brady pl. a nyomába sem ért anno a karrierjének ezen szakaszában... Kijött nála is a rutintalanság, de a Chiefs vele állandó PO résztvevő lesz az elkövetkező 10+ évben...
Nagyon nagy győzelem volt ez, egy nagyon jó csapat ellen...
Gratulálok a csapatnak! 😊
Castleai01
És már megint nem a D tartott minket meccsben, nekem 2007, a SB rémlett fel 40 másodperccel a meccs vége előtt. És 20 másodperc alatt a Kansas addig jutott, hogy támadott a TD-ért... Én jobbnak tartottam a D-t a meccs előtt mint amit hozott, kivéve a passrusht, az ma nagyon jó volt és meg is zavarta Mahomest.
Lesz mit elemezni a SB-ig, mert Gurley, Goff meg Cooks ugyanígy csúffá teszi a D-t, ha nem találunk ki valamit. Szerintem Gurley meg Anderson miatt Sheltonnak ott kell lennie a rosteren a meccsen.
Elképesztő nagy meccse volt az offense-nek ma 😊)))
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Na ja. A 4. negyed beli 24 pont a Chiefstől igazán durva.[Chiefs passzjátékát 300 yard alatt tartottuk...Mahomes 16/31 295 yard, Hill egy elkapás (Crossen mellett) Kelce 23 yard. 41 yardot futottak ebből 11-t Mahomes.
És már megint nem a D tartott minket meccsben
Burkus
Meccs előtt erre kapásból igent mondunk, ha a D így limitálja őket.
Az offense hozta vissza a meccsbe a KC-t (RZ INT, 4&1, JE felpattanó INT és short field) nem a D olvadt le.
topin
Ha a második drive-ban csak field goalt rúgunk, nem lenne miről beszélni.
D oldalon is voltak hibák, de ők többet tettek, ezt az Offense lehozta, mert le kellett hozniuk.
Azt nem értem, hogy mi történt a félidei elemzés során ami miatt a KC vissza jöhetett a meccsbe, ugyanúgy ahogy a 8. héten.
Másrészt nem játszott JMC, de J. Jones és Crossen igen...wtf...igaz, Hill limitálva is volt.
Mindenesetre ha nem is szép, de győzelem volt és kijött rutin.
Ráadásul idegenben.
Félreértés ne essék, nem vagyok elégedetlen, örülök mint majom a farkának, mert megint megcsinálták, többször is.
Viszont az ő érdekükben (és a saját szívem érdekében) szeretném ha kevesebb ilyen hiba lenne 😀
Iszonyatosan durva belegondolni, hogy 5 év alatt a 4. SB-re készül a csapat...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
topin
2 008
[Chiefs passzjátékát 300 yard alatt tartottuk...Mahomes 16/31 295 yard, Hill egy elkapás (Crossen mellett) Kelce 23 yard. 41 yardot futottak ebből 11-t Mahomes.
És már megint nem a D tartott minket meccsben
Burkus
Meccs előtt erre kapásból igent mondunk, ha a D így limitálja őket.
Az offense hozta vissza a meccsbe a KC-t (RZ INT, 4&1, JE felpattanó INT és short field) nem a D olvadt le.
több mint 5 éve
Tudom hogy sok pontot engedtünk a második félidőben, de ez a Védelem elképesztően jónak tűnik az elmúlt évek védelmeihez képest, főleg úgy hogy én pl. azok közé tartozom akik azokat is relatíve magasan értékelte...31 pont az nagyon sok egy félidő alatt, ebből 24 pontot kaptunk a negyedik negyedben. Az nem egy sikertörténet és udvariasan fogalmaztam. (Az első félidő shutoutja viszont az volt. )
Mahomes egyébként nagyon nagy tehetség, Brady pl. a nyomába sem ért anno a karrierjének ezen szakaszában... Kijött nála is a rutintalanság, de a Chiefs vele állandó PO résztvevő lesz az elkövetkező 10+ évben...
Castleai01
És már megint nem a D tartott minket meccsben, nekem 2007, a SB rémlett fel 40 másodperccel a meccs vége előtt. És 20 másodperc alatt a Kansas addig jutott, hogy támadott a TD-ért... Én jobbnak tartottam a D-t a meccs előtt mint amit hozott, kivéve a passrusht, az ma nagyon jó volt és meg is zavarta Mahomest.
Lesz mit elemezni a SB-ig, mert Gurley, Goff meg Cooks ugyanígy csúffá teszi a D-t, ha nem találunk ki valamit. Szerintem Gurley meg Anderson miatt Sheltonnak ott kell lennie a rosteren a meccsen.
Elképesztő nagy meccse volt az offense-nek ma 😊)))
több mint 5 éve
Tudom hogy sok pontot engedtünk a második félidőben, de ez a Védelem elképesztően jónak tűnik az elmúlt évek védelmeihez képest, főleg úgy hogy én pl. azok közé tartozom akik azokat is relatíve magasan értékelte...Mahomes egyébként nagyon nagy tehetség, Brady pl. a nyomába sem ért anno a karrierjének ezen szakaszában... Kijött nála is a rutintalanság, de a Chiefs vele állandó PO résztvevő lesz az elkövetkező 10+ évben...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 5 éve
ezt ne erőltesd, mert ez a szurkolók nagyon kis része, akik nem is biztos hogy ilyen szinten követik a ligát mint az itt regelt egyének nagy részeSzerintem még 1-2 volt a követőben. Amúgy azt nem értem, hogy ez azért tényleg NFL történelem, az ember örülni szokott, ha legalább passzívan a részese tud lenni. Miért jó utálkozni? Ebben a Chiefsben tényleg van puskapor, kivéve, ha egy fejnehéz Mahomet szerződéssel elcseszik a rostert. (200 millát emlegetnek...)Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobbDee Ford meg beállt - 1 re 😉
Wyatt
Gratula vszínű én vok az egyetlen nem Pats drukker itt aki nektek szurkol 😊
dande
Burkus
kb mintha egy Real drukkernek ecsetelnéd, hogy miért nem értékeli azt az argentin "törpét" gránátvörös-kékben
lassan 18 éve apró minimális megingásokkal tényezők vagyunk, totál érthető ha embereknek ez már ez sok(k), főleg abban a sportágban ahol minden szabály azt szolgálja, hogy kiegyenlítse, változatossá tegye a ligát
aztán az, hogy vki ennek a nemtetszésének milyen formában ad hangot az már egy megint másik kérdés, ott már kijön ki az a szemellenzős hater, de velük meg alapból felesleges foglalkozni, szóval szerintem inkább tedd túl magad ezen
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
És nem jött be hál' Istennek a rossz ómen! 😊)) Pedig délután O'Sullivant is rettenetesen elverték a Masters döntőjében (4:10), már meg sem mertem este említeni!Kikapott Federer ma délben Cicipasztól az AusOpenen címvédőként. Rossz ómen. 😕Haljak meg de tőled "jó óment" még sosem olvastam 😀
Burkus
gordon
De a 2016-os mezt felvettem, az segített.
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Szerintem még 1-2 volt a követőben. Amúgy azt nem értem, hogy ez azért tényleg NFL történelem, az ember örülni szokott, ha legalább passzívan a részese tud lenni. Miért jó utálkozni? Ebben a Chiefsben tényleg van puskapor, kivéve, ha egy fejnehéz Mahomet szerződéssel elcseszik a rostert. (200 millát emlegetnek...)Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobbDee Ford meg beállt - 1 re 😉
Wyatt
dande
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Grat a csapatnak. Es vegre nem Adam Vinny donti El 3 ponttal a meccset. Hanem egy igazan Eros off es a Meg mindig megallithatatlan gronk Edelman.
Es mint korabbam mondtam ezt az underdog dolgot vegre El kene felejteni. Ti voltatok eddig is a top dogok.
Bar igaz hogy Brady zsenije ezen a meccsen kellett a leginkabb. Mivel kc is Jo csapat. De amikor kellett gronk Brady Edelman szinte megallithatatlan.
Gratulalok. Megegyszer.
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Klasszikus AFC döntő, TB-BB páros 9. SB-ja, fantasztikus, hogy ezt láthatjuk.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobbDee Ford meg beállt - 1 re 😉
Wyatt
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Én csak annyit tennék hozzá: #BeatLA
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"