New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem hinném, hogy Branch, Holmes vagy akár Ward bekerülne, bár utóbbi talán
több mint 5 éve
Edelman kizárt, hogy Hall of Fame-be kerüljön, de nem tudnék mondani olyan elkapót, akit jobban szeretnék nála a csapatban tudni fontos meccsen, fontos pillanatban. Az a durva, hogy ez tök igaz volt Amendolára is, talán rá még jobban, gyakorlatilag biztos volt a kulcsjáték, amikor neki ment a labda.Add meg neki az esélyt, hogy idén SB MVP legyen, akkor azért jár a HOF.
De Edelman is zseniális a rájátszásban. Welker az alapszakaszban volt elnyűhetetlen, ott Julian gyakran volt sérült, meg volt most eltiltása is, valahogy mindig kellett volna valami, hogy stabil 1000 yardos játékos legyen. Viszont Wesszel ellentétben ő a rájátszásban sokkal nagyobb faktor, és a leglényegesebb elkapás(oka)t csinálja meg.
Kicsit ugyanez az érzésem amúgy a Chandler Jones–Trey Flowers kettősnél is.
Edelman majd bemegy a Patriots Hall of Fame-jébe, aztán jól van
Wyatt
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/01/21/nfl-championship-rams-saints-patriots-chiefs-fmia-peter-king/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Edelman kizárt, hogy Hall of Fame-be kerüljön, de nem tudnék mondani olyan elkapót, akit jobban szeretnék nála a csapatban tudni fontos meccsen, fontos pillanatban. Az a durva, hogy ez tök igaz volt Amendolára is, talán rá még jobban, gyakorlatilag biztos volt a kulcsjáték, amikor neki ment a labda.De Edelman is zseniális a rájátszásban. Welker az alapszakaszban volt elnyűhetetlen, ott Julian gyakran volt sérült, meg volt most eltiltása is, valahogy mindig kellett volna valami, hogy stabil 1000 yardos játékos legyen. Viszont Wesszel ellentétben ő a rájátszásban sokkal nagyobb faktor, és a leglényegesebb elkapás(oka)t csinálja meg.
Kicsit ugyanez az érzésem amúgy a Chandler Jones–Trey Flowers kettősnél is.
Edelman majd bemegy a Patriots Hall of Fame-jébe, aztán jól van
több mint 5 éve
topin
2 008
Ez így szép, csak nem igaz. 😊 Az első félidőben 32 yardot passzolt a Chiefs és domináltuk őket. A másodikban 263-at. Az első félidőben nem csináltak pontot, a másodikban 31-et. Az első félidőben a D teljesítménye top volt. A félidei elemzés után a Kansas támadói sokkal jobbak voltak. A Willamsnek dobott screen passzokkal konkrétan nem tudtunk mit csinálni, két TD-t értek el belőle. A futást jól fogta végig a csapat, igaz nem is nagyon hívták (12 szemben a mi 48 kísérletünkkel. Az átlag 3,4, szemben a mi 3,7-es átlagunkkal.)Nem igazán szerencsés ezt így különbontani. Volt egy játéktervünk, ami működött kifogástalanul. Ebben az volt a fontos, hogy rendkívül kevés driveban minimalizáljuk a KC támadórészlegét. Pontháborút kerülni akartuk. Szerettük volna ha Hill-t kivesszük, és nélküle kell haladnia egész pályát 2-4 driveban megszabva a korlátot a félidőre. Az nem szerencsés ha Mahomes öt- hat drive-ot is vezethet, pláne ha többet. Egyrészt ritmust kaphatnak, másrészt jobb lehet az elemzés, harmadrészt pusztán a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb úgyis megindulnak. Így abból kellett kötelezően TD-t szerezni, amit kaptak. Ebbe rondított bele az első INT, majd a 4&1 és legfőképpen a JE féle INT, ahol már nyomás sem volt rajtuk.
Burkus
Közben volt egy halftime adjusment, ami alapján senki nem gondolhatta komolyan, hogy Reidék nem találnak ki valamit lépéskényszerbe. És látva az első félidőt, nem gondolhatták, hogy itt majd annyira változik a játék képe, hogy valósan több driveban reménykedhetnek. Tehát eleve a kockázatosabb mélyebb játékokat kellet favorizálni 2TD hátrányba, amit mondjuk max 4 driveot kapva elég nehéz előnnyé kovácsolni. Így nem meglepő a második felidei haladás mennyiségük, amihez hozzájön az utolsó 5 perc adok-kapokja,amikor mindkét fél lépéskényszerben volt és nagyobb rizikófaktorral haladt..Így összevetni a két félidőt értelmetlen. Teljesen másról szólt mindkettő.
A Pats offense akkor javult fel a második félidőben - konkrétan két TD-t akkor csinált - amikor Chris Jones megsérült. BurkusMár előtte végigmentünk, ahogy JMD váltott a passzjátékra a futásról. Előnyben nem akartunk váltani, próbáltuk kontrollálni a meccset és a lehető legkevesebb esélyt adni a támadóiknak..kb az offense is védekezett ekkor..Amikor muszáj volt váltani, akkor pedig ráléptünk a pedálra mi is. Látható, hogy a rohanós játék nekik jobban fekszik, bár mi is végigmentünk háromból háromszor. Nekik ez a játékuk, nekünk nem. Öngyilkosság lett volna ilyen tervvel készülni..blogban írtam róla, nem részletezem.
ha most azt ígérik, hogy a D úgy fogja limitálta a Ramst, ahogy a Kansassel tette a második félidőben, akkor le sem érdemes ülni megnézni a SB-t.Fura hogy ennyi év után is két teljesen egymástól független meccset akarsz összehasonlítani..semmi kapcsolódás nem lesz a két meccs között. Olyat pedig nem láttam, hogy egy fontos meccsen felmosták volna velünk a padlót mostanában..ennyit a le sem ülésről..maga a gondolat is érthetetlen, amiből logikailag utalsz rá. Semmi köze nem lesz ahhoz a meccshez a KC meccs második félidejének.
Burkus
mindenki azt írta-mondta a TD-t követően, hogy "39 másodperc - az sok", az azt mutatta, hogy szinte minden Pats - fórumozó - drukker úgy látta, hogy ezen a védelmen Mahomes 40 másodperc alatt FG távig simán elmegy. És úgy is volt.BurkusKi ellen nem lenne elég nekik ennyi idő 35-40 yardot haladni? 2 max 3 play, ha nem egy..😊 Bármelyik védelem ellen benne van simán, főleg úgy, hogy kötelező haladási irányba vannak állítva, minimalizált idővel, nagyobb kockázatvállalás mellett.
több mint 5 éve
Persze, a meccs maga epic, minden történésével. De ahogy a végén 20 másodperc alatt Flowers hibájával együtt felhoztuk őket a kickoffból addig, hogy TD passzt próbálhatott Mahomes adni, az a 2007-es SB-t juttatta az eszembe. 😕 Hogy mindenki azt írta-mondta a TD-t követően, hogy "39 másodperc - az sok", az azt mutatta, hogy szinte minden Pats - fórumozó - drukker úgy látta, hogy ezen a védelmen Mahomes 40 másodperc alatt FG távig simán elmegy. És úgy is volt.Miért nem? Lehet, hogy akkor meg pontháborúban nyerünk.Ez így szép, csak nem igaz. 😊 Az első félidőben 32 yardot passzolt a Chiefs és domináltuk őket. A másodikban 263-at. Az első félidőben nem csináltak pontot, a másodikban 31-et. Az első félidőben a D teljesítménye top volt. A félidei elemzés után a Kansas támadói sokkal jobbak voltak. A Willamsnek dobott screen passzokkal konkrétan nem tudtunk mit csinálni, két TD-t értek el belőle. A futást jól fogta végig a csapat, igaz nem is nagyon hívták (12 szemben a mi 48 kísérletünkkel. Az átlag 3,4, szemben a mi 3,7-es átlagunkkal.)[Chiefs passzjátékát 300 yard alatt tartottuk...Mahomes 16/31 295 yard, Hill egy elkapás (Crossen mellett) Kelce 23 yard. 41 yardot futottak ebből 11-t Mahomes.
És már megint nem a D tartott minket meccsben
Burkus
Meccs előtt erre kapásból igent mondunk, ha a D így limitálja őket.
Az offense hozta vissza a meccsbe a KC-t (RZ INT, 4&1, JE felpattanó INT és short field) nem a D olvadt le.
topin
A Pats offense akkor javult fel a második félidőben - konkrétan két TD-t akkor csinált - amikor Chris Jones megsérült.
Abban igazad van, hogy ha az offense nem töketlenkedik, akkor nincs miről beszélni már a meccs végén, az INT és a 4&1 10 pontot hagyott a meccsben. De a 31 pontot a D engedte. (Short fieldről sem kell TD-t kapni, ha
red zone D jó.) Abban értek egyet, hogy a meccs előtt nemhogy kapásból igent mondok, de örömtáncot járok, ha azt ígérik, hogy a D úgy limitálja a Főnököket, ahogy az első félidőben tette. De ha most azt ígérik, hogy a D úgy fogja limitálta a Ramst, ahogy a Kansassel tette a második félidőben, akkor le sem érdemes ülni megnézni a SB-t.
Burkus
Vagy azt akarod mondani, hogy Brady nem képes ennyi pontot termelni??? Mindjárt írok is neki, hátha jól felhúzza magát 😛
Remélem majd lesz elemzés arról, hogy mit változtatott a Chiefs ebben a 2. félidőben is, hogy ennyire feljavult mind az O, mind a D.
De az tény, hogy kritikus pontokat hagyott a csapat a pályán és a saját dolgát nehezítette meg, gyakorlatilag majdnem elbukva a meccset, mert megint olyan hihetetlen elkapásokat mutattak be, főleg a hosszabbításban...3 db 3&10 és mindegyik kapásból 1st down...azért az brutális, lássuk be.
Ráadásul a végén Burkhead egyik futását fújták vissza a 10 yardról és akkor volt Gronk 3&10-es elkapása.
De még előtte, 4. negyedben 3&8, Hogan egykezes elkapása...
Brutális, na.
Solymi
De így, ezzel a befejezéssel volt gyönyörű meccs, az biztos. A Bolts elleni meccsnél majdnem elaludtam, pedig csak kora este volt. Most meg még fél 6-kor is fenn voltam, annyira felpörgetett. Így volt az igazi, az ember elteszi a felvételt Brady GW drivejai, Butler interceptionje meg az Atlanta elleni meccs utolsó negyede és az OT mellé.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Miért nem? Lehet, hogy akkor meg pontháborúban nyerünk.Ez így szép, csak nem igaz. 😊 Az első félidőben 32 yardot passzolt a Chiefs és domináltuk őket. A másodikban 263-at. Az első félidőben nem csináltak pontot, a másodikban 31-et. Az első félidőben a D teljesítménye top volt. A félidei elemzés után a Kansas támadói sokkal jobbak voltak. A Willamsnek dobott screen passzokkal konkrétan nem tudtunk mit csinálni, két TD-t értek el belőle. A futást jól fogta végig a csapat, igaz nem is nagyon hívták (12 szemben a mi 48 kísérletünkkel. Az átlag 3,4, szemben a mi 3,7-es átlagunkkal.)[Chiefs passzjátékát 300 yard alatt tartottuk...Mahomes 16/31 295 yard, Hill egy elkapás (Crossen mellett) Kelce 23 yard. 41 yardot futottak ebből 11-t Mahomes.
Burkus
Az offense hozta vissza a meccsbe a KC-t (RZ INT, 4&1, JE felpattanó INT és short field) nem a D olvadt le.
topin
A Pats offense akkor javult fel a második félidőben - konkrétan két TD-t akkor csinált - amikor Chris Jones megsérült.
Abban igazad van, hogy ha az offense nem töketlenkedik, akkor nincs miről beszélni már a meccs végén, az INT és a 4&1 10 pontot hagyott a meccsben. De a 31 pontot a D engedte. (Short fieldről sem kell TD-t kapni, ha
red zone D jó.) Abban értek egyet, hogy a meccs előtt nemhogy kapásból igent mondok, de örömtáncot járok, ha azt ígérik, hogy a D úgy limitálja a Főnököket, ahogy az első félidőben tette. De ha most azt ígérik, hogy a D úgy fogja limitálta a Ramst, ahogy a Kansassel tette a második félidőben, akkor le sem érdemes ülni megnézni a SB-t.
Burkus
Vagy azt akarod mondani, hogy Brady nem képes ennyi pontot termelni??? Mindjárt írok is neki, hátha jól felhúzza magát 😛
Remélem majd lesz elemzés arról, hogy mit változtatott a Chiefs ebben a 2. félidőben is, hogy ennyire feljavult mind az O, mind a D.
De az tény, hogy kritikus pontokat hagyott a csapat a pályán és a saját dolgát nehezítette meg, gyakorlatilag majdnem elbukva a meccset, mert megint olyan hihetetlen elkapásokat mutattak be, főleg a hosszabbításban...3 db 3&10 és mindegyik kapásból 1st down...azért az brutális, lássuk be.
Ráadásul a végén Burkhead egyik futását fújták vissza a 10 yardról és akkor volt Gronk 3&10-es elkapása.
De még előtte, 4. negyedben 3&8, Hogan egykezes elkapása...
Brutális, na.
több mint 5 éve
ha levesszük a patses rózsaszín szemcsit, akkor is HOF várományos?Lehet bemondták a közvetítés alatt is, ki van még előtte a PO receiving yards rangsorban, de azért érdekes az összehasonlítás, mert bár a stílusuk teljesen más volt, viszont a statjaikban van itt-ott párhuzam (igaz ahol nincs, ott Edelmant bőven veri ez a bizonyos illető)
ZERO_L
Player A (5'10, 170 lbs)
Reg Season
501 rec, 8685 rec yard, 67 TD, 1 * receiving yards leader, 2* receiving TD leader
Playoff
73 rec, 1289 rec yard, 5 TD
4 Pro Bowl, 3 All Pro, 3 SB rings
Player B (5'10, 195 lbs)
Reg Season
499 rec, 5390 rec yard, 30 TD
Playoff
105 rec, 1271 rec yard, 5 TD
0 Pro Bowl, 0 All Pro, 2 SB rings - so far...
Az a baj, hogy Player A sem HoF jelenleg (és abban a korban jóval nehezebb volt az elkapóknak)... bár tény, hogy sokan elég nagy snubnak tartják.
| Player A: Cliff Branch |
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ez így szép, csak nem igaz. 😊 Az első félidőben 32 yardot passzolt a Chiefs és domináltuk őket. A másodikban 263-at. Az első félidőben nem csináltak pontot, a másodikban 31-et. Az első félidőben a D teljesítménye top volt. A félidei elemzés után a Kansas támadói sokkal jobbak voltak. A Willamsnek dobott screen passzokkal konkrétan nem tudtunk mit csinálni, két TD-t értek el belőle. A futást jól fogta végig a csapat, igaz nem is nagyon hívták (12 szemben a mi 48 kísérletünkkel. Az átlag 3,4, szemben a mi 3,7-es átlagunkkal.)[Chiefs passzjátékát 300 yard alatt tartottuk...Mahomes 16/31 295 yard, Hill egy elkapás (Crossen mellett) Kelce 23 yard. 41 yardot futottak ebből 11-t Mahomes.
Burkus
topin
több mint 5 éve
Aki nálam okosabb, az elmondhatná, hogy miért nem működött úgy a második félidőben:-a passrush
-a támadásoknál a futás
több mint 5 éve
ha levesszük a patses rózsaszín szemcsit, akkor is HOF várományos? twitter.com/michaelFhurley/status/1087376440545415168
twitter.com/PatriotsSBLIII/status/1087401018965573634
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az az OPI konkrétan úgy felkúrt, amíg túl nem léptem rajta, mert úgyis TD lett volna, legfeljebb két playjel később. De amúgy igen, meglehetősen érdekes felfogásban mentek a PI-k, de szerencsére ez is belefértMost lesz egy hülye kérdésem.Tipp 2.0: pont a KC TD-je előtti véleményes OPI-t nézte vissza és eszébe jutott, hogy nekünk az ilyet mindig befújták
Tegnapi meccs során BB megint elhajított egy tabletet mérgében.
Előfordulhat, hogy idegenben nincs lehetősége arra, hogy kinyomtathassa papírra a játékokat?
Solymi
Akkor simán úgy nézett ki, hogy game over.
NB2
több mint 5 éve
Hunreeth
105
A nagy öröm mellett (tényleg az volt, és meglepetés is, hiszen ezen a hektikus meccsen én a végén már nem bíztam a győzelemben, de aztán a GOAT rámcáfolt), most már erősen érdekelne az, hogy ki hogy látja, milyen esélyünk lehet a Rams ellen. Én laikusként (csak 10 éve nézem ezt a sportot) azt gondolom, vagy inkább úgy sejtem hogy nekünk a Rams jobb opció, mint a Saints lett volna. De hogy miért, azt nehéz megmondani. A Saints ebben az idényben félelmetes formában volt (igaz a Rams is), és hát ott van ugye minden idők egyik legjobb irányítója, meg még néhány meccsdöntő-képességű játékos. De őket sokkal többször is láttam, míg a Rams számomra sötét ló. Egyszerűen nem tudom, hogy ők mitől olyan jók. Tényleg, mitől? Szóval mik az esélyeink, lehetőségeink? Nem a becslésekre vagyok kíváncsi, (azok kb. fele-fele arányt adnak most), hanem hogy hogyan tudnánk megfogni őket.Szerintem ha a futást tudjuk limitálni, akkor nagy esélyünk van a győzelemre. Bár Gurley sem fog újra ilyen rossz napot kifogni, mint tette azt a Saints ellen.
ötös műhold
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/Bs4uDt9nMKH/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=i6dyjr9bhjtIrtó jópofán néznek ki. Kb. 230 kiló és 4 folyóméter kicsit bárgyú vigyorgás 😊 Hogy Gronk ilyen feldobott, annak külön örülök. Szerintem nincs realitása nála még egy szezonnak, bár idén végre takarékosan bántak vele, ami az elkapásokat illeti, de örülök, hogy ennyire felszívta magát, döntő faktor lehet a SB-ban is.
zinedine5
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
A nagy öröm mellett (tényleg az volt, és meglepetés is, hiszen ezen a hektikus meccsen én a végén már nem bíztam a győzelemben, de aztán a GOAT rámcáfolt), most már erősen érdekelne az, hogy ki hogy látja, milyen esélyünk lehet a Rams ellen. Én laikusként (csak 10 éve nézem ezt a sportot) azt gondolom, vagy inkább úgy sejtem hogy nekünk a Rams jobb opció, mint a Saints lett volna. De hogy miért, azt nehéz megmondani. A Saints ebben az idényben félelmetes formában volt (igaz a Rams is), és hát ott van ugye minden idők egyik legjobb irányítója, meg még néhány meccsdöntő-képességű játékos. De őket sokkal többször is láttam, míg a Rams számomra sötét ló. Egyszerűen nem tudom, hogy ők mitől olyan jók. Tényleg, mitől? Szóval mik az esélyeink, lehetőségeink? Nem a becslésekre vagyok kíváncsi, (azok kb. fele-fele arányt adnak most), hanem hogy hogyan tudnánk megfogni őket.$…?😉
ötös műhold
Vagy vmi afrikai páratlan újjú patás?
😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Most lesz egy hülye kérdésem.Tipp 2.0: pont a KC TD-je előtti véleményes OPI-t nézte vissza és eszébe jutott, hogy nekünk az ilyet mindig befújták
Előfordulhat, hogy idegenben nincs lehetősége arra, hogy kinyomtathassa papírra a játékokat?
Solymi
Akkor simán úgy nézett ki, hogy game over.
több mint 5 éve
ötös műhold
309
A nagy öröm mellett (tényleg az volt, és meglepetés is, hiszen ezen a hektikus meccsen én a végén már nem bíztam a győzelemben, de aztán a GOAT rámcáfolt), most már erősen érdekelne az, hogy ki hogy látja, milyen esélyünk lehet a Rams ellen. Én laikusként (csak 10 éve nézem ezt a sportot) azt gondolom, vagy inkább úgy sejtem hogy nekünk a Rams jobb opció, mint a Saints lett volna. De hogy miért, azt nehéz megmondani. A Saints ebben az idényben félelmetes formában volt (igaz a Rams is), és hát ott van ugye minden idők egyik legjobb irányítója, meg még néhány meccsdöntő-képességű játékos. De őket sokkal többször is láttam, míg a Rams számomra sötét ló. Egyszerűen nem tudom, hogy ők mitől olyan jók. Tényleg, mitől? Szóval mik az esélyeink, lehetőségeink? Nem a becslésekre vagyok kíváncsi, (azok kb. fele-fele arányt adnak most), hanem hogy hogyan tudnánk megfogni őket.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Egy szo erre. Tapasztalat.Azt néztem tegnap, hogy a szezonban először Gronk a régi önmagát idézte,6 elkapás 79 yardért, közte több kulcsfontosságú, egy az utolsó drive-ban a rendes játékidőben visszanyúlva Berry felett, egy pedig az OT-ban. (Igaz 11x volt célpont, a legtöbbször az összes játékos között, tehát ötször nem kapta el és még nem néztem vissza, hogy a Ford féle szabálytalanságnál ki hibázott, Brady vagy ő, de a kettejük játékán elmehetett volna a meccs, de akkor is nagyot játszott.) Ezen kívül számos kulcsblokkja volt, többek között a mindent eldöntő Burkhead TD-nél ő és Develin nyitott akkora folyosót, hogy azon még Brady is befutott volna. Hogy spóroltak-e vele eddig - helyesen - a szezonban vagy összekapta magát egy utolsó rohamra, hogy harmadik gyűrűje is meglegyen, nem tudom, de egy ilyen teljesértékű(bb) Gronkkal a most amúgy is jól játszó csapat nem lehet underdog. A Rams D stuktúrája amúgy hasonló a Boltshoz, erős védőfal (nagy kedvencünk, Suh...), gyenge LB sor, kíváncsi vagyok mit hozunk ki belőle. (Talib és Peters viszont nyilván elit CB-k, de elvileg a Bills/Jets/Chargers elleni játék működni tud.)Én alapvetően nincs bajom a Sport1 közvetítésekkel, de a tegnapi hozzáért-e JE a labdához vagy sem résznél konkrét szekunder szégyent éreztem. A kolléga próbálta kihúzni, hogy Ricsikém cseszd meg olyan egyértelmű, hogy megfordították a pályán hozott ítéletet, de továbbra is beleállt, Tuck-rule-ozott, kicsit úgy éreztem, hogy belecsöppentem az eredménykövetőbe, de amikor beleolvastam, még ott is objektívebbek voltak a Pats-szel nem túl jóindulatú haterek is. Szóval igen, az rém kellemetlen volt.
Délelőtt belenéztem a CBS közvetítésbe - csatlakozom a "Soha többé Ricsi!" táborhoz, az "igazságszolgáltatás" kiverte a biztosítékot 😊 - és tényleg félelmetes, hogy Tony Romo az OT-ban szinte minden megcsinált playnél bemondja, hogy most ki fogja elkapni a labdát, hogy most fellépett a safety, ezért megnyílt az elkapás Gronk előtt stb. Az merült fel bennem, hogy ha ezt így látni egy kommentátor állásból, akkor miért nem látja ezt a DC? (Tudom, hogy Edelman sokszor jön a motionből, ezért nem tudják leütközni, stb., de akkor is kísérteties, hogy egy szakember számára ennyire nyilvánvaló a hívás.)
Burkus
A CBS-en pedig Romo megjósolta megint a kulcsjátékokat:
You thought Tom Brady was great tonight? Here's some snippets of Tony Romo's late-game forecasting wizardry. pic.twitter.com/sH09q6IJfj
— Jack Korte (@JackMyNBC5) 2019. január 21.
vpi
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Nem hinném, hogy a nyomtató lenne a legnagyobb probléma, lehet, hogy más oka van.Persze, nekem (az irodámnak) is van egy Kyocera, azzal nyilván nem lehet szaladgálni 😊 Ezzel arra akartam utalni, hogy nem egy Pixma100-as zsebnyomtatóval mennék. De amúgy ami felszerelést visznek egy csapatnak a fűtött padtól a párásítóig, egy nagyobb lézernyomtató vagy multifunkciós készülék a rengeteg holmi mellett igazán elférne. De csak úgy találgattam.Láttál már üzemi teljesítményű nyomtatót? Azzal kicsit érdekes manőver lenne megindulni “idegenbe”.Most lesz egy hülye kérdésem.Szerintem ez egy Surface reklám BB-vel megbeszélve. Mindenki erről beszél tegnap óta 😊 Lehet, hogy csak neki jön a katonai/adventure változat.
Solymi
Nem tudom elképzelni, hogy nem fér bele a budgetbe egy hordozható nagyteljesítményű nyomtató és hozzá egy akku, ha az ellenfél smucig áramot adni. Inkább az lehet, hogy forszírozzák Belichicknél ezt a tablet ügyet - elég nagy antireklám a Microsoftnak, ahogy hozzááll - és az agyára megy.
Burkus
Amadeus
Burkus
Amúgy milyen szép, modern és tágas vendégöltözője van a KC-nak, ja, nem.
www.youtube.com/watch?v=blfms3gpabQ
több mint 5 éve
Persze, nekem (az irodámnak) is van egy Kyocera, azzal nyilván nem lehet szaladgálni 😊 Ezzel arra akartam utalni, hogy nem egy Pixma100-as zsebnyomtatóval mennék. De amúgy ami felszerelést visznek egy csapatnak a fűtött padtól a párásítóig, egy nagyobb lézernyomtató vagy multifunkciós készülék a rengeteg holmi mellett igazán elférne. De csak úgy találgattam.Láttál már üzemi teljesítményű nyomtatót? Azzal kicsit érdekes manőver lenne megindulni “idegenbe”.Most lesz egy hülye kérdésem.Szerintem ez egy Surface reklám BB-vel megbeszélve. Mindenki erről beszél tegnap óta 😊 Lehet, hogy csak neki jön a katonai/adventure változat.
Solymi
Nem tudom elképzelni, hogy nem fér bele a budgetbe egy hordozható nagyteljesítményű nyomtató és hozzá egy akku, ha az ellenfél smucig áramot adni. Inkább az lehet, hogy forszírozzák Belichicknél ezt a tablet ügyet - elég nagy antireklám a Microsoftnak, ahogy hozzááll - és az agyára megy.
Burkus
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Láttál már üzemi teljesítményű nyomtatót? Azzal kicsit érdekes manőver lenne megindulni “idegenbe”.Most lesz egy hülye kérdésem.Szerintem ez egy Surface reklám BB-vel megbeszélve. Mindenki erről beszél tegnap óta 😊 Lehet, hogy csak neki jön a katonai/adventure változat.
Solymi
Burkus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Most lesz egy hülye kérdésem.Szerintem ez egy Surface reklám BB-vel megbeszélve. Mindenki erről beszél tegnap óta 😊 Lehet, hogy csak neki jön a katonai/adventure változat.
Solymi