New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
áá úgy voltam vele, holnap megyek melózni hogy csak a félidőt nézem meg a többit majd holnap, de nem bírtam elaludni, de milyen jól tettem..holnapi napot kibekkelem melóban, de ez ismét egy klasszikus lett 😀Komoly meccs volt, csak így tovább 😊
több mint 5 éve
Nagy meccs volt. Michel megsérült? Reidék előtt le a kalappal. A félidőig meccsben sem voltak, a második félidőben feltettek 31 pontot. Nagy elemzés volt.
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Infarktus... De láttam egy kecskét a pályán.
több mint 5 éve
nem tudom ki nézte a CBS-n, de érdemes visszanézni, Romo kb bemondta előre az összes nagy playt a végén, Gronk clutch elkapását és után folyamatosan az Edelman középső elkapásokat
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Na most hogy alszom el... Van két órámDe leszarom.
Ez mi vót, ez a két drive
"We got Tom Bradyed again."
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobb
több mint 5 éve
ezt a meccset már az első félidőben meg lehetett volna nyerniés ennyi hibával mégis megcsináltuk!!!!!
mondjuk szerintem a legösszetettebb csapat ellen
több mint 5 éve
húúúúúúúúúúú basszus ez a meccs pont olyan volt mint az alapszakaszunk, hektikus.... DE MEGVAN!!!!!!!!!!!!
ATLANTA HERE WE GO!!!!!!!!!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa megvaaaaaaaaaan
több mint 5 éve
TB kiégett...
több mint 5 éve
ez egy baszott jó O#, az első félidős teljesítményt nem lehet fenntartani, sajnos kicsit elfáradt a védelem40 mp sok Mahomesnak és Hillnek, de most mindenki tegye oda magát a védelemben!hát nem tették... azért picit dühítő, hogy nem tudtuk megfogni őket...
ZERO_L
NB2
több mint 5 éve
40 mp sok Mahomesnak és Hillnek, de most mindenki tegye oda magát a védelemben!hát nem tették... azért picit dühítő, hogy nem tudtuk megfogni őket...
ZERO_L
több mint 5 éve
40 mp sok Mahomesnak és Hillnek, de most mindenki tegye oda magát a védelemben!
több mint 5 éve
Brady, 2 perc. Reménykedjünk.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Lehet beengedném, és inkább Bradyék kezébe adnám a meccset, de ez most baromira nehéz döntés.
több mint 5 éve
Komolyan ennyire nem lőhetjük magunkat lábon????Egy agyonnyert meccset adunk oda a KC-nek!
több mint 5 éve
Mert ugyanaz a gameplan, mint az első félidőben, csak közben arra reagált a KCMiért? Két labdabirtoklásnyi a távolság megint.Remélem nem eresztunk le a 2. félidőben. Csunya lenne.Eddig nem túl bíztató.
ötös műhold
jamaicababa
Burkus
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Miért? Két labdabirtoklásnyi a távolság megint.Remélem nem eresztunk le a 2. félidőben. Csunya lenne.Eddig nem túl bíztató.
ötös műhold
jamaicababa
több mint 5 éve
Remélem nem eresztunk le a 2. félidőben. Csunya lenne.Eddig nem túl bíztató.
ötös műhold
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Remélem nem eresztunk le a 2. félidőben. Csunya lenne.
több mint 5 éve
Jajj de kár azért a rohadt INT-ért...volt egy stat, hogy a legutolsó 51 meccsén Ried mindig szerzett pontot az első félidőben, most szakadt meg.
Mondjuk eddig a védelemre egy szavunk nem lehet...
NB2
több mint 5 éve
Jajj de kár azért a rohadt INT-ért... Mondjuk eddig a védelemre egy szavunk nem lehet...
több mint 5 éve
Wise sérült voltShelton nem játszik...Ahogy Wise se, nem igazán értem ezt.
vpi
cspeti98
Shelton múlt heten is alig volt pályán, mondjuk en is azt hittem, hogy a KC futojatek ellen szükség lehet Rá.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Mindketten kellenének a falba..Fura döntés.. 😕 Nem tudni mit talált ki Bill bácsi..
Ward egy paraszt.. 😉