New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
BB nem ért hozzá😊2 évre 8,5 milliót kap majd.Akkor a lenti vitát lezárandó BB azt mondta, hogy jó rugó.
twitter.com/AdamSchefter/status/1115785939970940929
iktriad
vpi
több mint 6 éve
2 évre 8,5 milliót kap majd.Akkor a lenti vitát lezárandó BB azt mondta, hogy jó rugó.
iktriad
több mint 6 éve
2 évre 8,5 milliót kap majd.Minden kihagyot Xp, minusz 500 e dodo. 😀 legalábbis remélem tartalmaz ilyet a szerződése
iktriad
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Jo valtozatosan toljuk, de legalabb gyakorlunk agyukaru es futkoraszos iranyitok ellen is

több mint 6 éve
előszezon meccseink:twitter.com/ezlazar/status/1115677897858134018

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Írigy vagy.Dehogy kapsz tőlem öt rugót! Menj és máshol tarhálj!Nem kaptam.Hogy kapjál választ: Azé, amelyik mindig berúgja. Egy SB győzelem önmagában teljesen nyilvánvalóan egyik poszton sem igazol semmit, de egy place kickernél még a semminél is kevesebbet jelent. Pont így válaszoltak neked a Flacco példával, de ha nem akarod, akkor persze nem érted.Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Nem az érdemeiket hasonlítottam össze, hanem arra próbáltam utalni, hogy ezen az alapon bármelyik poszton egy szezonban kiemelkedőt nyújtó játékos megkaphatná a nagy lóvét, a teljes képet figyelmen kívül hagyva.
Persze, SB győztes csapatok tagjai szoktak nagy lóvéra menni, csak nem mindig kapják meg (helló Bennett), mert nézik a teljesítményét is.
Solymi
Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt?
Sobri Jóska
Kollega
Írj 5 rugót, akinek a teljesítménye igazolja a top fizuigényt.
Köszi
Sobri Jóska
😊
Kollega
Sose legyen többed!
több mint 6 éve
Dehogy kapsz tőlem öt rugót! Menj és máshol tarhálj!Nem kaptam.Hogy kapjál választ: Azé, amelyik mindig berúgja. Egy SB győzelem önmagában teljesen nyilvánvalóan egyik poszton sem igazol semmit, de egy place kickernél még a semminél is kevesebbet jelent. Pont így válaszoltak neked a Flacco példával, de ha nem akarod, akkor persze nem érted.Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Nem az érdemeiket hasonlítottam össze, hanem arra próbáltam utalni, hogy ezen az alapon bármelyik poszton egy szezonban kiemelkedőt nyújtó játékos megkaphatná a nagy lóvét, a teljes képet figyelmen kívül hagyva.
Persze, SB győztes csapatok tagjai szoktak nagy lóvéra menni, csak nem mindig kapják meg (helló Bennett), mert nézik a teljesítményét is.
Solymi
Sobri Jóska
Kollega
Köszi
Sobri Jóska
😊
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Nem kaptam.Hogy kapjál választ: Azé, amelyik mindig berúgja. Egy SB győzelem önmagában teljesen nyilvánvalóan egyik poszton sem igazol semmit, de egy place kickernél még a semminél is kevesebbet jelent. Pont így válaszoltak neked a Flacco példával, de ha nem akarod, akkor persze nem érted.Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
Sobri Jóska
Kollega
Köszi
több mint 6 éve
Ez a stat mit bizonyit? Flacco a WC kiraly?WC királynak nem lenne ilyen statja, legfeljebb egál körüli. (A WC győzelmet kiutné az utána következő vereség.)
ulpianus
Ezzel együtt a kérdésedre nyilván az a válasz, hogy (majdnem) semmit. Egy kiemelt csapat ha nem nyer SB-t, max 2-1-re végezhet, ha konfdöntőt vív, már nem lehet pozitív a playoff mérlege. Azoknak a QB-knak jó a playoff winpct-e, akik amikor bejutottak akkor nyertek vagy legalább SB-ba jutottak. Máskor meg inkább be se jussanak. Russell Wilson pl. jól kib*szik magával amikor a playoffba rángatja a csapatát az utóbbi időkben, mert csak rontja a playoff mérlegét. 😀 Miközben most jobb játékos, mint amikor makulátlan mérleggel virított.
Azért Flacco (a Ravens) 7 idegenbeli sikere szép teljesítmény.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hogy kapjál választ: Azé, amelyik mindig berúgja. Egy SB győzelem önmagában teljesen nyilvánvalóan egyik poszton sem igazol semmit, de egy place kickernél még a semminél is kevesebbet jelent. Pont így válaszoltak neked a Flacco példával, de ha nem akarod, akkor persze nem érted.Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
Sobri Jóska
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Ez a stat mit bizonyit? Flacco a WC kiraly?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
gedam
6 272
há nem sajnos. a szerződése körüli. kicsit sajnálom, hogy soha nem kapott elkapókat azért, sztem sokkal jobb ő, mint amilyen a megítélése. fele karrierje csúcs, másik fele leves.Ez se mai stat. 😊több volt az, mint egy szezon, sok postseason (sb win utáni stat)Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
gedam
Sinisa
több mint 6 éve
Ez se mai stat. 😊több volt az, mint egy szezon, sok postseason (sb win utáni stat)Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
gedam
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
gedam
6 272
több volt az, mint egy szezon, sok postseason (sb win utáni stat)Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Attól még nem válaszoltál, őszintén érdekel.Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
Solymi
több mint 6 éve
Flaccónál teljesen egyértelmű volt, hogy minden áron meg kell tartani. Gostnál marhára kanyarban sincs a szitu 😊

több mint 6 éve
Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlenStez, te vagy az? 😮
Wyatt
több mint 6 éve
Ne hasonlítgassuk már őket, Sobri trollkodására legalább ne ilyennel feleljünk. Gost és Flacco bajnok címben szerzett érdemeinek összehasonlítása nekem rettenetesen kellemetlen

több mint 6 éve
Joe Flacco, te vagy az? 😮Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt, ha már a SB-győztesé sem?Akármennyire is akarnék vitatkozni, azért Gostkowski nem volt rossz se az alapszakaszban, se a PO-ban.Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus
tavaly(2017) elit éve volt még a túl misztifikált FG%ja is top5ös volt és nem mellesleg 4/4-et rúgott 50+ról
mostani szezonra bár volt visszaesés, de messze nem olyan mértékű mint amit papíron a top5->top20 jelent
ZERO_L
www.pro-football-reference.com/years/2018/kicking.htm
www.forbes.com/sites/oliverthomas/2019/04/03/as-free-agency-kicks-into-april-for-stephen-gostkowski-the-patriots-wait/#3f13e5061abb
Viszont az benne van, hogy BB nem biztos, hogy akar egy 35 éves rugónak top fizut adni illetve ahogy írják ez a teljesítmény nem igazolja a top fizuigényt.
Solymi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Melyik rugó teljesítménye igazolja a top fizuigényt, ha már a SB-győztesé sem?Akármennyire is akarnék vitatkozni, azért Gostkowski nem volt rossz se az alapszakaszban, se a PO-ban.Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus
tavaly(2017) elit éve volt még a túl misztifikált FG%ja is top5ös volt és nem mellesleg 4/4-et rúgott 50+ról
mostani szezonra bár volt visszaesés, de messze nem olyan mértékű mint amit papíron a top5->top20 jelent
ZERO_L
www.forbes.com/sites/oliverthomas/2019/04/03/as-free-agency-kicks-into-april-for-stephen-gostkowski-the-patriots-wait/#3f13e5061abb
Viszont az benne van, hogy BB nem biztos, hogy akar egy 35 éves rugónak top fizut adni illetve ahogy írják ez a teljesítmény nem igazolja a top fizuigényt.
Solymi
több mint 6 éve
Akármennyire is akarnék vitatkozni, azért Gostkowski nem volt rossz se az alapszakaszban, se a PO-ban.Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus
ZERO_L
több mint 6 éve
Engem pont az lepett meg, hogy nem igazoltuk vissza, ezért vetettem fel a kérdést. Gostkowski nyilván megbízható, az átlagot még most is felülmúló kicker, akkor is, ha folyamatosan egyre gyengébb a teljesítményecsak a tényeknél maradva, ez konkrétan nem igaz
Burkus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/