New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Nem akarsz előre birozni de azért már 2 hatalmasat sikerült..
A liga egyértelműen az új sztárt, az új Manning-et,( bocs Colts és Broncos fanok) Mahomest és a csapatát szeretné látni a döntőben,és rohadtul elegük van a Pats hegemóniából..
A Chargers elleni meccs szerény véleményem szerint egy üzenet volt a csapattól a ligának, "szakértőknek" és az összes haternek. Ha megnézitek Brady, DMC, Flowers nyilatkozatát a meccs után, akkor látjátok, hogy rohadtul fel lettek piszkálva a srácok ls csakazértis bizonyítani akarnak Mindenkinek..
És ilyen helyzetben, ellenséges környzetben, ami méltán híres a hangos, dinamikus szurkolóitól, -20 fokban, 20 éve nem járt döntőben csapatnál igenis be tud segíteni egy jóakaró bírói tevékenység..Bőven elég, ha a helyieknek picit mindig többet engedünk mentalitás érvényesül.. Főleg, ha erre van fentről is akarat. Nem szeretném, ha így alakulna. DE véleményem alapján nem véletlenül van ez így. Nem zörög a haraszt, ha ennyien írják..
A Csapatnak az első félidőt elképesztően koncentráltan kell játszania, tudása szerint. Rohadt erősen kell bekezdeni, a D#-nek pedig ütni, harapni kell végig. Mahomes-ra, elce-re rohadt nagy nyomást helyezni. Ha úgy tudunk muzsikálni mint a Chargers ellen, akkor nincs aggódni valónk. A Chiefs D# azért messze nem olyan, mint a Boltsé..Szerintem behúzzuk, még akkor is, ha rohadt ellenséges lesz a környezet, körülmények!
EverithyngWeGot! GoPats!!! 😀
kyobalu
Mi lesz majd ha tényleg akarsz?
😉
Mellesleg említenél néhány Pats elleni po ítéletet ami kritikusan befolyasolt továbbjutást bármit?
Tudom mindenkit szarra vertek így nem szamit😉
Az én elméletem még az hogy a liga Patset szeretne a döntőben látni hogy az egész világ nézze és szurkoljon ellene...
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Ide is, mert aranyosEz nagyon jó. 😊 Remélem, Houstonnel is lefolyik eg hasonló beszélgetés vasárnap.
www.reddit.com/r/sports/comments/agp0z5/joey_bosa_of_the_los_angeles_chargers_meets_with/
Wyatt
több mint 5 éve
A mosolyt pont lehetett látni élőben is a közvetítésben!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ide is, mert aranyoswww.reddit.com/r/sports/comments/agp0z5/joey_bosa_of_the_los_angeles_chargers_meets_with/
több mint 5 éve
"How do you ignore a quarterback who's about to start his 13th conference title game -- that's more Championship Sundays than most Hall of Famers have years played. Hate on the Patriots if you must, but they outplayed, outcoached, outeverythinged the Bolts. Respect it, because you won't see this brand of organizational dominance again for a long time, if ever."Nfl.com - de jó megfogalmazás <3 Szerencsések vagyunk a csapatunkkal.
több mint 5 éve
Nem akartam összehasonlítani a 2 védelmet, csak az Indy meccs előtt is az volt az esélylatolgatásban, hogy az Indy fala piszok erős és Luck majd szétdobálja a kevésbé jó KC védelmet. Nah most a meccs kb úgy indult, hogy az első félidőben Lucknak még fingani nem volt ideje, annyira a képében voltak😊 A KC védelem agresszív volt és meglepően jól tolták. Jelen pillanatban 60-40-et adok és nekik. Én mindig is a fosósabb emberek közé tartoztam 😊Szerintem a Colts és a Mi védelmünk nem ugyanaz a kávéház. Persze szar napok, hülye hibák bármikor előfordulhatnak nálunk is, de a Coltsban nem volt liga No3 passrush, No2 Secondary, No1 cornere annak az egységnek..Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Az Indy meccs előtt is ezt szajkózták...
A liga egyértelműen az új sztárt, az új Manning-et,( bocs Colts és Broncos fanok) Mahomest és a csapatát szeretné látni a döntőben,és rohadtul elegük van a Pats hegemóniából..
A Chargers elleni meccs szerény véleményem szerint egy üzenet volt a csapattól a ligának, "szakértőknek" és az összes haternek. Ha megnézitek Brady, DMC, Flowers nyilatkozatát a meccs után, akkor látjátok, hogy rohadtul fel lettek piszkálva a srácok ls csakazértis bizonyítani akarnak Mindenkinek..
És ilyen helyzetben, ellenséges környzetben, ami méltán híres a hangos, dinamikus szurkolóitól, -20 fokban, 20 éve nem járt döntőben csapatnál igenis be tud segíteni egy jóakaró bírói tevékenység..Bőven elég, ha a helyieknek picit mindig többet engedünk mentalitás érvényesül.. Főleg, ha erre van fentről is akarat. Nem szeretném, ha így alakulna. DE véleményem alapján nem véletlenül van ez így. Nem zörög a haraszt, ha ennyien írják..
A Csapatnak az első félidőt elképesztően koncentráltan kell játszania, tudása szerint. Rohadt erősen kell bekezdeni, a D#-nek pedig ütni, harapni kell végig. Mahomes-ra, elce-re rohadt nagy nyomást helyezni. Ha úgy tudunk muzsikálni mint a Chargers ellen, akkor nincs aggódni valónk. A Chiefs D# azért messze nem olyan, mint a Boltsé..Szerintem behúzzuk, még akkor is, ha rohadt ellenséges lesz a környezet, körülmények!
kyobalu
NB2
Nem nagyképű akarok lenni, de úgy gondolom, hogy a mi védelmünk lényegesen nagyobb nyomást tud generálni Mahomes-ra, és talán jobban tudunk egy az egyben maradni a sztárelkapóikkal, futóikkal..És igenis úgy gondolom, hogy a PO-ra a mi védelmünk keményebb, harapósabb, agresszívabb lett, mint a Chiefs-é. Szerintem jobb. Bízom benne, hogy nyerünk. 😊
kyobalu
több mint 5 éve
bobi0092
4 355
Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Ha csak a liga érdekeit nézzük (és ugye a liga = pénz) akkor meg a Dallast imádják a legtöbben az USAban magasan ->ergo őket kellene továbbrúgdosni állandóan vagy feléjük kellene billennie kicsit mindig a döntéseknek (pont beszéltek erről 1-2 mondatban Márk&BudayZoli a 4th and long podcastban).
kyobalu
Annyira meg nem vagytok underdogok, 3 pontos favorit a Chiefs => Vegasnál a hazai pálya pontosan ennyit ér, ergo ha semleges stadionban játszanák a csapatok a meccset, akkor ~1.85 vs 1.85 lenne a szorzó mindkét kimenetelre... és szerintem a jelenlegi szitut nézve ez a reális.
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Szerintem a Colts és a Mi védelmünk nem ugyanaz a kávéház. Persze szar napok, hülye hibák bármikor előfordulhatnak nálunk is, de a Coltsban nem volt liga No3 passrush, No2 Secondary, No1 cornere annak az egységnek..Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Az Indy meccs előtt is ezt szajkózták...
kyobalu
NB2
Nem nagyképű akarok lenni, de úgy gondolom, hogy a mi védelmünk lényegesen nagyobb nyomást tud generálni Mahomes-ra, és talán jobban tudunk egy az egyben maradni a sztárelkapóikkal, futóikkal..És igenis úgy gondolom, hogy a PO-ra a mi védelmünk keményebb, harapósabb, agresszívabb lett, mint a Chiefs-é. Szerintem jobb. Bízom benne, hogy nyerünk. 😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.Az Indy meccs előtt is ezt szajkózták...
kyobalu
több mint 5 éve
Nem bírózni akarok előre..DE fura módon rendkívűl sokk cikk született a nagyvízen túl az elmúlt napokban arról, hogy nem véletlenül vagyunk annyira underdogok.A liga egyértelműen az új sztárt, az új Manning-et,( bocs Colts és Broncos fanok) Mahomest és a csapatát szeretné látni a döntőben,és rohadtul elegük van a Pats hegemóniából..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Amugy az utobbi ket evben ok hanyszor jatszottak hidegben otthon vagy idegenben?6-szor, a mérlegük 4-2.
Solymi
2017.12.24. vs. Dolphins W 29-13 -5 fok
2017.12.31. @ Broncos W 27-24 -8 fok
2018.01.06. vs. Titans L 21-22 +1 fok
2018.12.09. vs. Ravens W 27-24 (OT) -3 fok
2018.12.13. vs. Chargers L 28-29 +4 fok
2019.01.12. vs. Colts W 31-13 0 fok
A fokok celsiusban értendők.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
En sem latom olyan nagy gaznak ezt a birot, hisz a tavalyi AFC donton inkabb nekunk kedvezett.Mindenki minket utál és ezért meg tesz mindent 😀Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Az baj. 😕 Ezzel simán kikapunk. Minden kritikus 3rd down esetén lesz hirtelen egy holding vagy illegal shift, illetve a Kansasnél nem veszik észre a holdingokat meg a DPI-t és annyi. Egyszerűen csak megtörik a lendületét a csapatnak.
Tökéletes meccs kell a srácoktól!
kyobalu
Goodell egy görény, az ő keze lehet a dolog mögött, gondolom, nem szeretne megint Foxboroughba jönni szezonnyitóra hallgatni a közönség véleményét.
Burkus
Azért előre bírózni egy kicsit túlzás. Én is tudom 3-5 nála Brady, de az talán túlzó kivánság lenne, hogy csak olyan bíró vezethet meccset, akinél mindkét csapat pozitív mérleggel rendelkezik.
Nem a bíró lesz a fő ellenfél, hanem a kansasi hangzavar, a -20 fok a felspannolt D-line, Mahomes, Hill, Kelce stb.
Az elején vigyünk be egy gyomrost nekik (akár egy 7 perces TD-vel vagy ha ők kezdenek egy 3&out-tal majd egy 7 perces TD-vel 😊) attól elhalkulnak.
De az is lehet, hogy ez is olyan meccs lesz, hogy az nyer, aki utoljára támad.
vpi
Amire viszont mocskosul figyelni kell azok a false startok es a holdingok, foleg futasnal es Trent Brown oldalan. Neki eleg sokat be szoktak fujni.
A hangzavar miatt kiemelten fontos lesz a megfelelo osszhang, foleg az elkapok reszerol.
A hideg miatt meg brusztolos, foldharcos meccset varok a mi reszunkrol h feloroljuk a KC vedelmet.
Amugy az utobbi ket evben ok hanyszor jatszottak hidegben otthon vagy idegenben?
több mint 5 éve
Ez a bíró mérte le 2014-ben a PSI-t a labdákban, neki köszönhetjük a DeflateGate-et.Én azt hittem, annak, hogy nem voltak rendesen felfújva a labdák... 😀
Burkus
több mint 5 éve
Mindenki minket utál és ezért meg tesz mindent 😀Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Az baj. 😕 Ezzel simán kikapunk. Minden kritikus 3rd down esetén lesz hirtelen egy holding vagy illegal shift, illetve a Kansasnél nem veszik észre a holdingokat meg a DPI-t és annyi. Egyszerűen csak megtörik a lendületét a csapatnak.
kyobalu
Goodell egy görény, az ő keze lehet a dolog mögött, gondolom, nem szeretne megint Foxboroughba jönni szezonnyitóra hallgatni a közönség véleményét.
Burkus
Azért előre bírózni egy kicsit túlzás. Én is tudom 3-5 nála Brady, de az talán túlzó kivánság lenne, hogy csak olyan bíró vezethet meccset, akinél mindkét csapat pozitív mérleggel rendelkezik.
Nem a bíró lesz a fő ellenfél, hanem a kansasi hangzavar, a -20 fok a felspannolt D-line, Mahomes, Hill, Kelce stb.
Az elején vigyünk be egy gyomrost nekik (akár egy 7 perces TD-vel vagy ha ők kezdenek egy 3&out-tal majd egy 7 perces TD-vel 😊) attól elhalkulnak.
De az is lehet, hogy ez is olyan meccs lesz, hogy az nyer, aki utoljára támad.
több mint 5 éve
Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Az baj. 😕 Ezzel simán kikaphatunk, ha tényleg a kárunkra döntenek. Minden kritikus 3rd down esetén lesz hirtelen egy holding vagy illegal shift, illetve a Kansasnél nem veszik észre a holdingokat meg a DPI-t és annyi.
kyobalu
Ez a bíró mérte le 2014-ben a PSI-t a labdákban, neki köszönhetjük a DeflateGate-et. Viszonty tavaly ő vezette a Jacksonville elleni AFC döntőt, ahol nem fújt ellenünk, a hétből hat büntetést a Jags kapott. A Kansas sem boldog, mert ez a bíró vezette az 54-51-es végeredményű Rams elleni meccsüket 21 büntivel és számos vitatott döntéssel.
A SB-on -ha odajutunk - John Parry lesz a bíró, aki 14 büntetést osztott ki nekünk a Steelers meccsen, While Blakeman pedig back judge lesz. (Vele is feszes a viszony.)
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Lesz rendesen "ellenszél", az biztos.
kyobalu
több mint 5 éve
Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Tökéletes meccs kell a srácoktól!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
19 évesen one hit wonder és egyetemi bajnok. 😀Az tuti. (Szerintem még lehet, hogy valahogy azt is kibugizzák addira, hogy 1 évvel korábban kijöhessen. Mittudomén kitalálják, hogy a május utáni napok duplán számítanak, és úgy már meg lesz neki a 3 év. 😀 )
Szerintem ő már kibérelte a 2021-es 1/1-et, elég durva tankolást kéne tolni érte.
cspeti98
Ezzel együtt, tudom hogy károgásnak fog hangzani, de én nem látom, hogy mi ebben a srácban az annyira különleges. A nagy hype-ot persze értem, igen ritkán intézik el Sabant ennyire nagydöntőben (soha), értem, hogy most az egekben van. Csak nem látom. Hozzáteszem, kevés college focit nézek, de ha néznék se érne sokat, mert ez a Clemson kb. úgy fölé nőtt a mezőnynek, hogy akár high school csapatokkal is játszhatnának, akkor se látszana nagyobbnak a különbség.
Szóval... megnéztem a döntőt élőben, és most újra ezt a 2 perces összefoglalót, és ebben egyetlen egy igazi NFL passzt láttam (az utolsó TD három védő közé az nagyon szép volt). A többi kb. Watson egy nem összerogyó fallal plusz Hopkinssal egy liga bottom secondary ellen. Hátralép, nézelődik (nyomás nélkül) 3-5 másodpercig aztán odavágja 20-40 yardra a tök tisztán álló elkapó felé. A sok passzból kb. kettő volt amikor az elkapón volt is valaki úgy nagyjából (a 2 sideline-ra feldobott passz, abból az egyik szép pontos, a másik eléggé mellé ment, az elkapó bravúrkodta össze). És nem láttam egyetlen play-t sem, hogy snap előtt csinálna valamit, vagy egy blitzet kéne észrevennie, stb. Szóval ennyi nekem még kevés.
Jövőre majd megnézem megint, hátha lesz olyan meccs ahol fogják is az elkapóit és szűk helyre kell gyorsan passzolnia. Ha nem, akkor majd eldöntöm, hogy mit gondolok róla, ha megérkezett az NFL-be. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ami nagyon fontos és Wyatt állandóan mantrázza (nem véletlenül), a legfontosabb statban volt elit, azaz kevés pontot engedett.Végre valaki figyel is!
ZERO_L
Btw, akkor már itt hagyok egy érdekességet
Dan Marino 1984-ben, a második idényében 48 TD-passzal korszakos rekordot állított fel.
2004-ben Peyton Manning 49 TD-passzal ezt megdöntötte. A playoffban aztán 27/42 (64.3%), 238 yard (5.7-es átlag), 0 TD, 1 interception, 1 sack és 69.3-as irányítómutató jött össze a Patriots ellen, és a New England 20–3-ra nyert.
2018-ban Patrick Mahomes 50 TD-passzal megdöntötte Marino másodéves rekordját. A playoffban ha a Patriots nyer 20–3-ra, egy másodpercig sem fogok bánkódni
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Egy olyan jo tervet hozott elo megint belly papa, hogy az alapszakasz bealtatassal meg a szurkolok is elhittek, hogy a soha sem gyenge pats is siman verheto. Jo trukk volt. Mert meg vegasban is bevettek, a saintset teve meg legnagyobb eselyesenek az sb nyeresere, ha jol emlekszem. Es hat lattuk, hogy ti 100x simabban nyertetek. Ok meg majdnem kikaptak. Szoval meg mindig ti vagytok szerintem a top dogok. A kc a masodik.Egyrészt szerintem nem jelenthető ki, hogy jó formában vagyunk, mert volt egy nagyon jó meccsünk a Chargers ellen. Ez a csapat elég hektikus volt idén. A másik, hogy a Chiefs is elég impresszív teljesítményt mutatott a Colts ellen. Az eddigi ligaalja védelmük sorra megállította Luckékat, szóval ez alapján ők is kurva jó formában vannak.Szerintem is kizárt, hogy az első hazai AFC döntőjüket (vagy bármelyiket) fél vállról vennék. Ha Brady most bejelentené a visszavonulását és Hoyer kezdene akkor is komolyan vennék. Szerintem pont jó, hogy evvel a meccsel begyújtottuk a para faktorukat. Eddig abban bíztak, hogy formán kívül vagyunk, most talán összeszarják kicsit magukat 😊 Ried vs BB és a Pats jó formában van, ráadásul január!Egy szempontból nem jó, hogy a Chargers-meccs így sikerült. Vagyis, hogy az első félidőben tényleg káprázatos játékkal lehengereltük az ellenfelet. Ez azért nem jó, mert most a Chiefs sokkal óvatosabb lesz. Eddig azt gondolhatták, látva a botladozásokat, hogy a Pats nincs igazán formában, nem játszik jól, idén nem olyan erős, mint ahogy az az elmúlt években megszokott volt. És lássuk be, mi szurkolók is ezt gondoltuk eddig. Vagyis, ugyan akaratlanul, de "elaltattuk a gyanakvásukat". Most viszont ennek a hitnek vége, hiszen ők is látták ezt a játékot. Ha nem is megijedtek, - bár ki tudja -, de innentől nem számíthatunk arra hogy félvállról vesznek.Konferencia döntőben kizárt hogy bárki is félvállról vegye az ellenfelet, bármilyen szarul játszott is előtte. Patriotsot pedig végképp soha nem fogják félvállról venni, amíg a TB-BB duo aktív.
Na mindegy, itt már úgyis kard ki kard lesz, aztán ami belefér...
ötös műhold
ervinator
vpi
Másrészt Riedet nem fogja úgy outcoacholni BB, ahogyan azt Lynnel tette. Hillre nem igazán van fegyverünk, Huntot a Williams duo tudja helyettesíteni és még ott van Watkins is. Mahomes pedig elég laza ahhoz, hogy ne görcsöljön rá a meccsre.
Másik oldalról Chris Jones belülről képes betolni a falat, ami Bradynek nagyon nem fekszik. Az alapszakasz meccsen 1 sack 1 FF volt a neve mellett. Chargers pass russ egy leheletnyivel erősebb nevekből állt, de nem igazán indultak középről, így nem jelentettek akkor veszélyt. KC ellen sokkal kevesebb ideje lesz Bradynek véleményem szerint.
Mindettől függetlenül nyerünk! 😊
ervinator
Amikor ti meg egy negyed alatt bedaraltok egy komplett po csapatot. Es nem is hagytatok abba ezt a daralas. Es nem is tudtak erre kitalalni semmit az ellenfel oldalarol.
Mas, az elkovetkezo meccsen mar mahommes sem lehet olyan laza ellenetek. Foleg hogy mindenki tudja mit muvel a pats a po ban. Szoval nem hinnem hogy olyan konnyen laza tudna maradni, mint tette ezt akkora folenyes vezetes kiharcolasanal. Amit veletek szemben eleg nehez lenne letrehozni.
Es a ki ki fej fej mellett halado meccseken, ha ilyen lesz persze, azert benne van a rookie faktor es a past es brady es belly papa tisztelete is. Szoval ha ezt o lazan tudja kezelni akkor le a kalappal elotte. Es meg is erdemelne a dicseretet. De eleg kevesszer szokott ez igy lenni.
Big ben is jo volt egeszen az elso sb jeig, abban a szezonban. Aztan amikor tenyleg oda kerult az igazi megmeretteteshez, akkor randel el kellett hogy passzoljon, mert ben nem tudott dobni sem szinte, nem hogy tdt dobni. Na jo mahommes jobb iranyitonak nez most ki mint ben volt. De bennek is jo passz mutatoja volt a po ban. Aztan meg mintha falba utkozott volna.
Szoval a rookie vs brady. Belly papa vs reid nem egy egyszeru csata. De hogy ne ti lennetek az eselyesebbek, azt ketlem. Marcsak a kezdo qb miatt is. Marcsak belly papa miatt is. Marcsak jmd miatt is. Es hogy a def etek is jobb volt.
Szoval jo meccsnek nez ki. Gyozzon a jobbik.
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039Micsoda cikk 😮
Ide kellene spájzolni.
Burkus
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az évtizedből meg még konkrétan két alapszakasz. Na ez nem mintha zavarná az embereket általában 😀mobile.twitter.com/Patriots/status/1085220663080701953... es 2019-ből van meg nehány hónap... 😀
Csak hogy idegesítsük a nem pats közönséget.
vpi
Sinisa
több mint 5 éve
gabor25
5 144
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039Nem kell o nektek. Po ban vagytok. Brady es belly papa szetszedte darabokra a nagy visszatero alom rivers csapatot.
Ide kellene spájzolni.
Burkus
Nem lenne jo meg brady nektek jopar evig?
Grat a gyozelemhez. Eleg egyoldalu volt es mar eldolt az elso negyedben kb. Szoval hagyjatok meg nekunk az iranyitot. Mert nalunk big ben kb 5 evvel idosebbnek tunik a palyan, vagy ugy jatszik legalabbis. Es dobalgat 5 intet vagy homalyokat altalaban. Valamint siman fole ala melle. Barmire kepes.
Igy nektek meg van idotok jo qbt szerezni. Nekunk viszont mar ketyeg az ora. Nagyon. : )
Es a brady szurkolok is orrommel nezhetik az iranyitojukat. : )
Szoval win win.
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
cspeti98
466
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039youtu.be/NHozn0YXAeE
Ide kellene spájzolni.
Burkus
19 évesen one hit wonder és egyetemi bajnok. 😀
Szerintem ő már kibérelte a 2021-es 1/1-et, elég durva tankolást kéne tolni érte.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039Ide kellene spájzolni.