NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bradyt mindig temetik. Mar igy kezdte a karrierjet. Aztan felhuz meg egy gyurut, es megallapitja, megyeget meg a focika.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 402 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gordon szerintem egyértelműen komolyan vett future project a Patsnél, ha csak egy fél szezont tud játszani + a playoffot, az már óriási deal lenne. (Szerintem nyolc meccs eltiltás tuti kinéz neki. Ha nem a Patsben játszana, akkor négy, így, a SB győzelemre tekintettel felmehet akár tizenkettőre is.)
Burkus
Ugyan már. David Irving pár hete vonult vissza, mert harmadikra megkapta az indefinite eltiltást. Pedig ő csak simán weed-ezik időnként, nem egy szenvedély beteg (állítólag legalábbis). Randy Gregory szintén indefinite. Gordonnak több eltiltása van, mint ahány évet játszott. Ő egyszer már végigjárta a 2meccs-8-10-egész szezon-indefinite létrát. Másfél év után, többszöri próbálkozásra engedték vissza. A decemberi újabb ügye után az is csoda lenne, ha még egyáltalán valaha visszaengednék a pályára.

Egyébként is onnan, ahol ő van, az eltiltás az út legvége és legkönnyebb része lesz. Ha sikerül neki valaha is. A tender persze még így is logikus. Az RFA státusza megvan, semmibe nem kerül rátenni, a capet sem terheli így.

(Egyébként segít neki a Pats, nem tudjátok? Ha valami esélye lehet, akkor az, hogy vannak körülötte akik minden erővel próbálják visszarángatni. Magára maradva aligha fog helyebillenni.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na most fog Brady kiégni 😀
TB ratingje Gronkkal: 103.1
TB ratingje Gronk nélkül: 87.2
Mondjuk egy jó Andy Dalton szint kinéz 😛
Chargers LT
Majd 3 ponton tartjuk az elit támadósorokat, aztán jóvan
(btw a Chargers elleni meccs és a Chiefs elleni első félidő sem volt rossz, azokat is elfogadnám)

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Annyiban mégis csak rebuild szerű a szituáció, hogy egyetlen játékossal biztosan nem pótolható Gronk. Aki ilyen elit blokkoló, kiváló elkapó és ennyi yardot tud elkapás után is termelni, nem mostanában lesz a ligában. Úgyhogy ki kell találni azt a rendszert, ami nélküle is működni fog.

Azért se lesz egyszerű, mert amíg aktív volt, addig sokkal roszabbul ment nélküle. Bár nyilván a felszabaduló pénz azért fog segíteni.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Na most fog Brady kiégni 😀
TB ratingje Gronkkal: 103.1
TB ratingje Gronk nélkül: 87.2
Mondjuk egy jó Andy Dalton szint kinéz 😛

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Az "új" Patriots legnagyobb figurája vonult most vissza. Hiányozni fog, ez már nem az a csapat lesz Gronkowski nélkül, legalább annyira meghatározó egyéniség volt, mint Bruschi a korábbi érában.
Anno a 2000-es években nagyon irigyeltem a Cowboys Witten miatt, aztán 2010-óta az egész NFL minket irigyelt Rob miatt.

Fantasztikus élmény volt látni játszani, kösz mindent Gronk!
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 281 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mondjuk azért ha már sarokpontok, akkor Mason, Andrews, Michel (talán Thuney is marad így), azért van bőven itt nagyon jó korban lévő talent, a fal igazából teljesen jó, ha Wynn beválik, akkor pedig elit. Kellenek célpontok, az biztos, még a végén Gordonnal tényleg számolni fogunk
Wyatt
Nem voltam egzakt, igazad van, arra akartam utalni Wynn emlegetésével, hogy a falat sarokpontnak tartom, kivéve a legfontosabb posztot, a vakoldali tackle-t, ahol megint elment az, aki bevált és bízunk abban, hogy Wynn megállja majd a helyét. (Bár Brown a szezon második felében nem volt olyan meggyőző mint korábban, de jól pótolta Soldert). A futóknál nemcsak Michel, hanem White, Burkhead is sarokpont, azért nem emeltem ki senkit.

Apropo mi van azzal a futónkkal, aki IR-re került az ígéretes kezdés után?

Gordon szerintem egyértelműen komolyan vett future project a Patsnél, ha csak egy fél szezont tud játszani + a playoffot, az már óriási deal lenne. (Szerintem nyolc meccs eltiltás tuti kinéz neki. Ha nem a Patsben játszana, akkor négy, így, a SB győzelemre tekintettel felmehet akár tizenkettőre is.)
több mint 6 éve
Mondjuk azért ha már sarokpontok, akkor Mason, Andrews, Michel (talán Thuney is marad így), azért van bőven itt nagyon jó korban lévő talent, a fal igazából teljesen jó, ha Wynn beválik, akkor pedig elit. Kellenek célpontok, az biztos, még a végén Gordonnal tényleg számolni fogunk

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 281 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Elmondhatatlanul szomorú lettem és óriási veszteséget szenvedett el az NFL 😕
Wyatt
Bitang módon hiányozni fog. Az egyénisége is, a játéka is.

A SB-on a TD előtti elkapásánál felmerült bennem, hogy nem az utolsók egyikét látom-e. Az utolsó volt. Stílusos befejezés, méltó hozzá.

Abból, hogy március végén jelentette csak be a visszavonulást, úgy tűnik, vagy hezitált még ő is vagy most történt valami - pld. egy paycut javaslat vagy egy potenciális trade pld. magas draftpick ellenében - ami eldöntötte a kérdést. Tavaly szezon közben az gondolta az ember, hogy eljött az ideje a visszavonulásnak, annnyira nehézkes volt a mozgása és annyira látszott rajta, hogy rosszul viseli az ütéseket, de a playoff után azt hittem, - azt reméltem - hogy még egyszer nekifut egy negyedik gyűrűnek. Neki van igaza, hogy nem teszi.

Az offense rebuild mindenesetre egyre izgalmasabbá válik, immáron csak a futók, Brady és a 33 éves Edelman a fix sarokpontok és reménykedünk Wynnben.
több mint 6 éve
jules New England Patriots 104 — ideasokszart@gmail.com
Oh, Gronk...
Még a macskát is rólad neveztük el, így lettél fontos a gyerekeknek is.
Rohadtul fogsz hiányozni.

PunBB bbcode test

"We got Tom Bradyed again."
több mint 6 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
 youtu.be/7MXUPM9htH4

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Újra elő lehet venni a pletykát Martellus Bennett visszatéréséről.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 366 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Köszi Gronk h többé már nem szopatsz minket!

több mint 6 éve
Bizony, maradjon ilyen

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Kicsit meglepett. Tavaly novemberben úgy gondoltam nem fogja fojtatni, de idén a SB után olyan pletykák terjengtek, hogy mégis letolja az utolsó évét a szerződéséből. Hát mégsem.

Ha majd egyszer fejben is felnő, akkor szívesen elnézegetném valamelyik nagyobb sportcsatornánál. Addig meg menjen el Hollywood-ba filmsztárnak. Shaq már öregszik, Gronk átvehetné az infantilis óriásbébiknek szánt szerepeket.. 😀 Vagy társuljon be Pat McAfee-hez, az is neki való szerep. Vele WWE-zhetne is amennyit csak akar. 😊
peterk2005
LOL. Na ez nem.fog megtortenni sztem. Amugy az h allandoan hulyeskedik es bohockodik, nem jelenti azt h ne tudna normalisan viselkedni. O igy szeret elni.

Amugy en is meglepodtem h visszavonult, azt hittem ezt az evet meg letolja limitaltabb szerepkorben.

Aztan lehet h az orvosok meg a teste jelzett neki h nem kene.
Vagy/es BB fizucsokkentest akart.

Innentol lesz izgalmas a draft... es utana az offense felepitese.

Egyreszt orom volt tegnap mert megvertuk a horvatokat masreszt szomorusag mert ugy fekudtem le h Gronk visszavonult 😕
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 402 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kicsit meglepett. Tavaly novemberben úgy gondoltam nem fogja fojtatni, de idén a SB után olyan pletykák terjengtek, hogy mégis letolja az utolsó évét a szerződéséből. Hát mégsem.

Ha majd egyszer fejben is felnő, akkor szívesen elnézegetném valamelyik nagyobb sportcsatornánál. Addig meg menjen el Hollywood-ba filmsztárnak. Shaq már öregszik, Gronk átvehetné az infantilis óriásbébiknek szánt szerepeket.. 😀 Vagy társuljon be Pat McAfee-hez, az is neki való szerep. Vele WWE-zhetne is amennyit csak akar. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 083
Az a SB elkapás, na az maga volt a basszátok meg, we're still here.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Ahh, amig van Brady, addig van mire fogni. Amikor Lawrence-szel nyerunk majd, az lesz a baj 😀

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 841 — Whoops, looks like something went wrong.
Wyatt
Na ja, Bradynek kellene visszavonulnia mar. Gronk meg folytathatna, mert o jo arc. 8D

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 030 — Pats fan
Egyetlen Pats mezem van,az egy fehér Gronk mez..... Jó pihenést G-Force!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
nagy veszteség az NFL számára, baromi jó karakter, pályán való teljesítménye kimagasló....áá imádtam játékát,kár hogy csak ennyi jutott, de az egészsége fontosabb nyilvánvaló. Hát akkor tényleg draftról kell megoldani pótlását, egy személyben nehéz lenne pótolni őt ,TE+WR pick is in?! 😊
Első körös DL pickben jobban hiszek BB részéről mint TE-ben mondjuk, de az öreg draft stratégiáján nehéz elmenni,szóval inkább jobb nem jósolgatni 😛

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
"Ez a srác nemcsak az egyik legjobb tight end a sportág egész történelmében, hanem a pályán kívül is pofátlanul Gronk - az NFL menőségi igazgatója!" - New York Post,
Én, Gronk könyv hátoldaláról

#Köszi mindent, hiányozni fogsz 😕

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Gronk visszavonul....
Megértem...nincs egy ép porcikája sem...
ThundersNFL
29 évesen mondjuk meredek... lenne még 5 jó éve minimim a kora alapján.
Amadeus
Három gerincműtét, két kéz és egy láb. Visszatérő hátfájdalom a gerincproblémák miatt, amik a lábába is kisugároznak..Kész csoda, hogy eddig bírta a darálóban.

Hatalmas élmény volt őt látni játszani!
topin
Koszi Gronky!
Egy élmény volt.

Azert azt őszintén remelem, hogy kb. teljes életet tud majd meg élni!

Hirtelen lett egy csomó cap space.
Lehet menni vásárolni. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.