New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
FPI Chances To Win The Super Bowl:Chiefs 33.8 percent
Saints 33.1 percent
Rams 18.1 percent
Patriots 15.0 percent
Azt hiszem most mi lettünk az underdogok 😀
több mint 5 éve
Zenével a mai meccs:Csak egy tánc volt..😊
newenglandpatriots.blog.hu/2019/01/14/patriots_chargers_osszefoglaloja
topin
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
topin
2 008
Zenével a mai meccs:newenglandpatriots.blog.hu/2019/01/14/patriots_chargers_osszefoglaloja
több mint 5 éve
Nem bánnám ha Flores nyomna egy McDaniels-t.Nem kötelezte még el magát a hírek szerint. Ha van egy csöpp esze, még lehúz két évet a Mágus mellett mint DC és utána lép tovább. Ezzel a Miamivel, QB nélkül, gyenge QB draft class mellett csak bukni lehet.
Nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen passrush.
Proxi
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Fasza, köszi, az a lényeg.Álmomban sem hittem volna, hogy ilyen nagyon durva lesimázzuk a Chargerst, úgyhogy most nagyon bizakodó vagyok 😊utána visszament a pályára, szóval csak nem lehet komoly baja
Masonről van infó?
Wyatt
ZERO_L
És akkor most mindenki emlékezzen a Miami meccsre, hogy mi múlik rajta...Ne legyen, nem 1600 méteren leszünk, a legszarabb pályánkon. Nem mondom, hogy egyértelmű esélyesek lennénk, nagyon durva hangzavar lesz, de a mai védelmet bármilyen meccsen el tudnám viselni, a támadókról nem is szólva. Jöjjön csak az a Super Bowl 😀
Picit olyan érzésem van, mint a PM denveri AFC döntő előtt...
NB2
több mint 5 éve
Nem bánnám ha Flores nyomna egy McDaniels-t. Nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen passrush.
több mint 5 éve
Álmomban sem hittem volna, hogy ilyen nagyon durva lesimázzuk a Chargerst, úgyhogy most nagyon bizakodó vagyok 😊utána visszament a pályára, szóval csak nem lehet komoly baja
Masonről van infó?
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
És akkor most mindenki emlékezzen a Miami meccsre, hogy mi múlik rajta...Picit olyan érzésem van, mint a PM denveri AFC döntő előtt...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Álmomban sem hittem volna, hogy ilyen nagyon durva lesimázzuk a Chargerst, úgyhogy most nagyon bizakodó vagyok 😊Masonről van infó?
több mint 5 éve
Rivers nagyon össze lett aprítva, mindene fáj.Borzasztó mit rinyált.....Teljesen szimpatikus lenne a LaC ha nem lenne ott Rivers
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
nagyon odatették a srácok, le a kalappalGilmore elnézésén kívül tényleg hiba nélkül letolták a srácok
valami hasonlót várt az ember decemberre és akkor most otthon játszhatnánk az AFC döntőt 😉
playcalling és végrehajtás is a lehető legmagasabb szinten volt mindkét csapatrésznél, amit nagyon nem láttam jönni az, hogy a közepes RZ hatékonyságunk egy elit RZ D# ellen ennyire fog működni
credit where credit is due
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Imitheking
1 883
Ezt nem lattam jonni. Gyakorlatilag tokeletes meccset hoztak a sracok. GG
több mint 5 éve
Mivel az eredménykövető megint hozza a formáját, ezért ide:De a D is jó. Sajátos módon a legjobb egységnek tartott secondary kapott be három csúnya játékot az első drive-ban, de azóta őket illetően sem lehet kifogás. Azért kezdem érteni, hogy Flores mitől lett kapós.
Az O-ra egy szavunk nem lehet, így nem kell a D-nek megfeszülni.
NB2
több mint 5 éve
Mivel az eredménykövető megint hozza a formáját, ezért ide:Az O-ra egy szavunk nem lehet, így nem kell a D-nek megfeszülni.
több mint 5 éve
shagi0206
10 958
newenglandpatriots.blog.hu/9999/12/31/most_kezdodik_vagy_most_vegzodik_a_tanc
Ma ilyen bugiból szeretnék sokat látni..
topin
Srry, de én ezt szeretném látni 😊
Szerkesztette: shagi0206
több mint 5 éve
topin
2 008
newenglandpatriots.blog.hu/9999/12/31/most_kezdodik_vagy_most_vegzodik_a_tancMa ilyen bugiból szeretnék sokat látni..
több mint 5 éve
Hangolódjunk: BEAT LA
twitter.com/Patriots/status/1084118304715927557
több mint 5 éve
JMC írt egy jó kis "cikket" pár napja :Ez tök jó írás..Főleg egy játékos szájából. Reméljük a rájátszásban két McCourty tényleg jobb lesz és dominál a secondary-ben végig!😊
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/jason-mccourty-patriots (pats.hu ról lopva)
Kiemelnék egy részt, Ulpi ezt írta le pepitában pár hete a Kansas topikban BB-felfogásáról:
"In New England, winning isn’t some bigger goal, it’s part of a process. It’s the expected result. And even though this culture is like second nature to most of the guys on the team who have been here their whole career, it hasn’t always been that way for me."
gordon
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
a bye weeken lehet tárgyalniAmúgy nem úgy van, hogy amíg ki nem esik a csapat, nem tárgyalhatnak vele?Nem az 5 gyűrű a trágya east miatt van, olvass több csevegőt..Mondjuk szerintem ebben az is benne van, hogy a rivalisok szet akarjak bontani a Patset, direkt a rajatszas elott, illetve aki biztatonak tunik, egybol kiszedik, nehogy Belichick mellett ismet osszealljon minden. Patriciaek es JMD megingasa a Colts iranyaba azert erezheto volt a Pats alapszakaszan, nem volt minden egyenes. A Miami meg szant szandekkal tovabb is igyekszik bontani a rivalist. Ettol fuggetlenul szamomra ez egy szar lepes toluk, de racio az van benne. BB oraja ketyeg, az utolso idoszakaba meg belekopnenek.Tehát azt akarod mondani nekem, hogy az ipse aki beletolt 1,1 milliárdot hogy megvegye a csapatot, aztán 350 milliót a stadion felújításba, az olyan ostoba hogy nem a szerinte legjobb edzőt hozza a csapathoz (aki elérhető), hanem arra megy rá, hogy a Patstől egy még csak kvázi koordinátort elcsábítson így hátha kiesnek a rájátszásból.
Stez
Nem szeretnék tiszteletlen lenni, de ez legalább akkora nettó baromság mint azt mondani hogy mind az 5 gyűrű a lapos lasztiknak meg a videózásnak köszönhető.
Csabee13
Igen HT mondta Flores kinevezésekor, hogy egyszerűbb lesz a d playbook és agresszìvebb a védelem. Én borzasztóan sajnálom, hogy elviszi a májámi..ez az ember ezzel az ergya front7/6 top3 lett nyomásgenerálásban az alapszakaszban. Megnéztem volna mire lenne képes egy tehetségesebb d line al itt nálunk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy kiket nevez majd ki. Szerintem visz majd innen pár pozíciós edzőt koordinátornak.
gordon
jamaicababa
több mint 5 éve
Amúgy nem úgy van, hogy amíg ki nem esik a csapat, nem tárgyalhatnak vele?Nem az 5 gyűrű a trágya east miatt van, olvass több csevegőt..Mondjuk szerintem ebben az is benne van, hogy a rivalisok szet akarjak bontani a Patset, direkt a rajatszas elott, illetve aki biztatonak tunik, egybol kiszedik, nehogy Belichick mellett ismet osszealljon minden. Patriciaek es JMD megingasa a Colts iranyaba azert erezheto volt a Pats alapszakaszan, nem volt minden egyenes. A Miami meg szant szandekkal tovabb is igyekszik bontani a rivalist. Ettol fuggetlenul szamomra ez egy szar lepes toluk, de racio az van benne. BB oraja ketyeg, az utolso idoszakaba meg belekopnenek.Tehát azt akarod mondani nekem, hogy az ipse aki beletolt 1,1 milliárdot hogy megvegye a csapatot, aztán 350 milliót a stadion felújításba, az olyan ostoba hogy nem a szerinte legjobb edzőt hozza a csapathoz (aki elérhető), hanem arra megy rá, hogy a Patstől egy még csak kvázi koordinátort elcsábítson így hátha kiesnek a rájátszásból.
Stez
Nem szeretnék tiszteletlen lenni, de ez legalább akkora nettó baromság mint azt mondani hogy mind az 5 gyűrű a lapos lasztiknak meg a videózásnak köszönhető.
Csabee13
Igen HT mondta Flores kinevezésekor, hogy egyszerűbb lesz a d playbook és agresszìvebb a védelem. Én borzasztóan sajnálom, hogy elviszi a májámi..ez az ember ezzel az ergya front7/6 top3 lett nyomásgenerálásban az alapszakaszban. Megnéztem volna mire lenne képes egy tehetségesebb d line al itt nálunk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy kiket nevez majd ki. Szerintem visz majd innen pár pozíciós edzőt koordinátornak.
gordon
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
JMC írt egy jó kis "cikket" pár napja :www.theplayerstribune.com/en-us/articles/jason-mccourty-patriots (pats.hu ról lopva)
Kiemelnék egy részt, Ulpi ezt írta le pepitában pár hete a Kansas topikban BB-felfogásáról:
"In New England, winning isn’t some bigger goal, it’s part of a process. It’s the expected result. And even though this culture is like second nature to most of the guys on the team who have been here their whole career, it hasn’t always been that way for me."