New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk szerintem ebben az is benne van, hogy a rivalisok szet akarjak bontani a Patset, direkt a rajatszas elott, illetve aki biztatonak tunik, egybol kiszedik, nehogy Belichick mellett ismet osszealljon minden. Patriciaek es JMD megingasa a Colts iranyaba azert erezheto volt a Pats alapszakaszan, nem volt minden egyenes. A Miami meg szant szandekkal tovabb is igyekszik bontani a rivalist. Ettol fuggetlenul szamomra ez egy szar lepes toluk, de racio az van benne. BB oraja ketyeg, az utolso idoszakaba meg belekopnenek.
Stez
Tehát azt akarod mondani nekem, hogy az ipse aki beletolt 1,1 milliárdot hogy megvegye a csapatot, aztán 350 milliót a stadion felújításba, az olyan ostoba hogy nem a szerinte legjobb edzőt hozza a csapathoz (aki elérhető), hanem arra megy rá, hogy a Patstől egy még csak kvázi koordinátort elcsábítson így hátha kiesnek a rájátszásból.

Nem szeretnék tiszteletlen lenni, de ez legalább akkora nettó baromság mint azt mondani hogy mind az 5 gyűrű a lapos lasztiknak meg a videózásnak köszönhető.
Csabee13
Nem az 5 gyűrű a trágya east miatt van, olvass több csevegőt..
Igen HT mondta Flores kinevezésekor, hogy egyszerűbb lesz a d playbook és agresszìvebb a védelem. Én borzasztóan sajnálom, hogy elviszi a májámi..ez az ember ezzel az ergya front7/6 top3 lett nyomásgenerálásban az alapszakaszban. Megnéztem volna mire lenne képes egy tehetségesebb d line al itt nálunk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy kiket nevez majd ki. Szerintem visz majd innen pár pozíciós edzőt koordinátornak.
gordon
Nah. Az East mellett még az AFC is ergya, ezt tegyük hozzá!
Wyatt
Bármennyire is ergya az AFC, azért minden évben bejut onnan valaki a SB-ba vazze 😊 😊
gordon
Alamizsna Goodelltol.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Mondjuk szerintem ebben az is benne van, hogy a rivalisok szet akarjak bontani a Patset, direkt a rajatszas elott, illetve aki biztatonak tunik, egybol kiszedik, nehogy Belichick mellett ismet osszealljon minden. Patriciaek es JMD megingasa a Colts iranyaba azert erezheto volt a Pats alapszakaszan, nem volt minden egyenes. A Miami meg szant szandekkal tovabb is igyekszik bontani a rivalist. Ettol fuggetlenul szamomra ez egy szar lepes toluk, de racio az van benne. BB oraja ketyeg, az utolso idoszakaba meg belekopnenek.
Stez
Tehát azt akarod mondani nekem, hogy az ipse aki beletolt 1,1 milliárdot hogy megvegye a csapatot, aztán 350 milliót a stadion felújításba, az olyan ostoba hogy nem a szerinte legjobb edzőt hozza a csapathoz (aki elérhető), hanem arra megy rá, hogy a Patstől egy még csak kvázi koordinátort elcsábítson így hátha kiesnek a rájátszásból.

Nem szeretnék tiszteletlen lenni, de ez legalább akkora nettó baromság mint azt mondani hogy mind az 5 gyűrű a lapos lasztiknak meg a videózásnak köszönhető.
Csabee13
Igen HT mondta Flores kinevezésekor, hogy egyszerűbb lesz a d playbook és agresszìvebb a védelem. Én borzasztóan sajnálom, hogy elviszi a májámi..ez az ember ezzel az ergya front7/6 top3 lett nyomásgenerálásban az alapszakaszban. Megnéztem volna mire lenne képes egy tehetségesebb d line al itt nálunk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy kiket nevez majd ki. Szerintem visz majd innen pár pozíciós edzőt koordinátornak.
gordon
Wyatt
Bármennyire is ergya az AFC, azért minden évben bejut onnan valaki a SB-ba vazze 😊 😊
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez egy érdekes megfigyelés. Lehet, hogy van is benne valami, bár a fene tudja, hogy mennyi meggondolt szándékosság lehet. Mindenesetre, az szerintem óriási hiba az NFL-től, hogy nem tiltja meg azt, hogy a bajnokság teljes befejezése előtt elkezdjék ezt az átigazolási mizériát.ötös műhold
Ha nem engednék az edzőkeresést januárban, akkor rámenne a február. Március 8-10 környékén meg már nyit az FA, addigra kész stábokkal, elkészült tervekkel kell rendelkezniük a csapatoknak. Nem lehet úgy nekivágni, hogy esetleg lesz csapat akinek még edzője sincs és nem tudja, hogy milyen sémába keres játékosokat. Ergó mindent el kellene tolni kb. 5 héttel. Az FA kezdetét április közepére, a draftot május végére/június elejére, és akkor nem lenne semmi offseason, mert akkor már az OTA-k kezdődnek, a rookie camp már bele sem férne.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, mert ez így valóban sok sebből vérzik, de eltolni szinte bizonyosan nem lehet.
peterk2005
Kb. 8 csapat keresett most HC-t, 10 nap alatt letudva szinte mindenhol a teljes stáb...,csak mondom!
Studi
Sehol nincs még letudva a teljes stáb ... csak mondom.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Stez

Csabee13
gordon

több mint 5 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Ez egy érdekes megfigyelés. Lehet, hogy van is benne valami, bár a fene tudja, hogy mennyi meggondolt szándékosság lehet. Mindenesetre, az szerintem óriási hiba az NFL-től, hogy nem tiltja meg azt, hogy a bajnokság teljes befejezése előtt elkezdjék ezt az átigazolási mizériát.ötös műhold
Ha nem engednék az edzőkeresést januárban, akkor rámenne a február. Március 8-10 környékén meg már nyit az FA, addigra kész stábokkal, elkészült tervekkel kell rendelkezniük a csapatoknak. Nem lehet úgy nekivágni, hogy esetleg lesz csapat akinek még edzője sincs és nem tudja, hogy milyen sémába keres játékosokat. Ergó mindent el kellene tolni kb. 5 héttel. Az FA kezdetét április közepére, a draftot május végére/június elejére, és akkor nem lenne semmi offseason, mert akkor már az OTA-k kezdődnek, a rookie camp már bele sem férne.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, mert ez így valóban sok sebből vérzik, de eltolni szinte bizonyosan nem lehet.
peterk2005
Kb. 8 csapat keresett most HC-t, 10 nap alatt letudva szinte mindenhol a teljes stáb...,csak mondom!
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Stephen B igy valszeg nyáron előrébb lep egy kicsit.
LB/DL coach
Brian is mar a fedélzeten.

Az egesz NFL mar várja BB mikor tűnik el, de jönnek helyette a fiai, akiknek meg több NFL van a DNS-ukben.
Szórakoztató lesz 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Stez

Csabee13
több mint 5 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Szovegertes rulez. Egyes ala. De igaz, az „ebben AZ IS BENNE VAN” pontosan ugyanazt jelenti, hogy a tulajdonos ostoba, Flores pedig nem a legjobb jelolt volt.

Akko' viszont nincs tobb kerdesem akko'.
Stez
"a rivalisok szet akarjak bontani a Patset, direkt a rajatszas elott, illetve aki biztatonak tunik, egybol kiszedik, nehogy Belichick mellett ismet osszealljon minden" - lehet nem értem.

Nyilván mindenki a sikeres programoknál kezdi el keresni a következő főedzőt. Amit írsz azt feltételezi, hogy a kicsinyesség /szivassuk meg BB-t/ döntő ok lehetett a választásnál. Ez tiszta felszines konteó.

Az hogy a GM-ünk Chris Grier Patriots múltal rendelkezik, sőt az ő apja is Patriots múlttal rendelkezik (köze volt a Brady drafthoz úgy beszélik) és, hogy személyesen is ismeri Florest bizonyára nem játszik közre a választásban.

Sajnálom ha nem értetted a humorom, nem akartam flamelni.
több mint 5 éve
Stez
Oszt' ilyened van e már?

Csabee13
Szovegertes rulez. Egyes ala. De igaz, az „ebben AZ IS BENNE VAN” pontosan ugyanazt jelenti, hogy a tulajdonos ostoba, Flores pedig nem a legjobb jelolt volt.

Akko' viszont nincs tobb kerdesem akko'.

több mint 5 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Stez
Oszt' ilyened van e már?

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hát persze, mert a Pats levesébe úgy lehet beleköpni, hogy elviszik a védő szemléletű Belichick mellől a még ki sem nevezett első éves kvázi-koordinátort. Belichick most valószínűleg nagyon betojt, ez tényleg a vég kezdete, nem is tudom mire fog menni Flores nélkül. 😀

Floresről már tavaly, az owners meeting idején (azon gyűlik össze az új szezonban először majdnem az egész liga, GM-estül, új főedzőstül, ott van esély ilyesmiről őket faggadni) több GM elmondta, hogy karizmatikus pali, HC potenciál van benne. Várható volt, hogy rövidesen felmerül a neve, elhívják interjúkra, és ha jól szerepel, akkor kap valahol esélyt.

több mint 5 éve
ötös műhold New England Patriots 309
Stez
Ez egy érdekes megfigyelés. Lehet, hogy van is benne valami, bár a fene tudja, hogy mennyi meggondolt szándékosság lehet. Mindenesetre, az szerintem óriási hiba az NFL-től, hogy nem tiltja meg azt, hogy a bajnokság teljes befejezése előtt elkezdjék ezt az átigazolási mizériát.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
regéljetek flores-ről .egyelőre még nem sok minden l,átott napvilágot. több helyen jegyzeték meg a leadership skill-t. miként látjátok a csávót?
Ventura
Hát szerintem még az sem derült ki számunkra egyértelműen,hogy DC-nek jó lenne-e,nem hogy HC-nek. Nyilván az elméleti lehetőség megvan benne hogy hátha beválik,de szubjektív véleményem szerint ez még nagyon korai neki. Szezon előtt azt nyilatkozták a játékosok,talán HT,hogy vele sokkal agresszívebb lesz a védelem.
kolok1972
Egyébként agresszívebb is lett, idén sokkal többet blitzeltünk, mint a korábbi években, főleg harmadik kísérletekre.

A defense idénre azért szépen fejlődött, de kicsit én is korainak érzem a kinevezését. Kint viszont nagyon áradoznak róla, hogy mennyire jó vezető, és mennyire tisztelik a játékosok, és ez tetszett meg a Dolphins vezetőségének.

több mint 5 éve
regéljetek flores-ről .egyelőre még nem sok minden l,átott napvilágot. több helyen jegyzeték meg a leadership skill-t. miként látjátok a csávót?
Ventura
Adonis Creed.
"Ha nyerni akarsz, szukseg lesz nehany valtoztatasra."

több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Ventura
Hát szerintem még az sem derült ki számunkra egyértelműen,hogy DC-nek jó lenne-e,nem hogy HC-nek. Nyilván az elméleti lehetőség megvan benne hogy hátha beválik,de szubjektív véleményem szerint ez még nagyon korai neki. Szezon előtt azt nyilatkozták a játékosok,talán HT,hogy vele sokkal agresszívebb lesz a védelem.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Ok. Elmegy Flo de nekünk téyleg jó ha jön DC-nek Greg Schiano

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Amúgy szerintem is a fő baj, hogy a "szakkommentátorok" képtelenek magukat kifejezni és láthatóan nincsenek szokva a nyilvános beszédhez. Ha pedig nincs F.R., aki mégis egy képzett és tapasztalt riporter, ennek megfelelően moderálja a beszélgést, akkor kész katasztrófa tud lenni a színvonal. És még egy: sem Budainak, sem Hörinek, sem a bíró sporttársnak nincs jó hangja sem, ami nyilván alap lenne. (Csak nálunk szűk a keresztmetszet, nem volt kiből választani.) Sanyinak pld. kifejezetten kellemes hangja van, Bencsics Márk sem átütő, de elmegy (mint hang).Burkus
Igen, pontosan erre gondoltam amit leírsz.

(Az SMS beolvasgatásokról viszont az a véleményem, hogy azt divat is lett szidni. Ahogy a szakmaiságot is. Akinek nem inge úgysem veszi magára amit írok, mert tudja, hogy nem rá gondolok. De a sok SMS kritikus és "szakmaiságot" elváró eredménykövetős szurkoló zöme állítom, hogy azt sem tudja, hogy mondjuk mi az a zone defense. Vagy egy futás mitől inside zone és mitől outside zone. És, hogy a támadófal egyiknél vagy másiknál hogyan blokkol. Ezt pl. biztos vagyok benne, hogy Márk is el tudná magyarázni, és Budai Zoli is. De nem teszik, mert a nézők 95%-a nem értené. És unná is. Arról nem is beszélve, hogy az ilyesmivel még az ESPN, Fox is óvatosan bánik, mert az amerikai nézők 95%-a sem érti, ill. unja. 😊 Az egyszerűbb, érthetőbb szakmai apróságokkal meg az a baj, hogy amikor Romo elemez, akkor mögötte ott van egy nagy stáb, amelyik azonnal képernyőre is rakja, kilassítva, berajzolva, hogy miről beszél. Mert így érthető. Itthon meg Ricsi és Zoli ülnek egy kis szobában egy asztalnál és az előttük levő képernyőn ugyanazt nézik amit mi is látunk, nekik nem rajzol senki semmit a képernyőre. Szóval én a színvonal esésnél tényleg csak egyszerűen a professzionális sportkommentátori alapokra gondoltam, amit te is említettél. A többi sajnos nem reális.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
baszki komolyan megéljük, hogy Belichicket majd Belichick váltja a padon 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Flores mint VEZETŐEDZŐ a Halaknál? Egyszerűen nem értem, hova tart az NFL. JMD nem tűnik túl kapósnak.
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
A Dolphins valszeg kinevezi Florest vezetőedzőnek

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 027
Mert egyik sem egy Jim Nantz vagy Tony Romo. Képtelenek kitölteni olyan szintű szakmai elemzésekkel az időt mint az amerikai kollégák.
Burkus
Jó, de azért az amik ezzel a sporttal kelnek, fekszenek, ebben élnek illetve a meccsek előtt felkészítést kapnak a csapattól, belsős, a játékra vonatkozó infókat amiket a meccs közben lőnek el. Így azért sokkal egyszerűbb a meló.

Másrészt a kintiek többségét is unalmasnak tartják, mert nem tudnak miről beszélni, ugyanazokat az üres frázisokat puffogtatják illetve vegyük hozzá a sok-sok meccset félbeszakító reklámot, ami ha jól tudom itthon nincs meg, szóval akkor is ki kell tölteni az időt.

Azzal viszont egyetértek, hogyha valaki kommentátorkodik akkor legyen felkészült és tanuljon beszédtechnikát.
Amúgy biztos sokat készülnek, de jó lenne ha valami plusz infóval is ellátná őket a külföldi partner, már ha van ilyen.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
2-3 meccs kivételével mindegyik olyan volt, hogy (az ellenfél miatt is) "illett" adni. Emiatt pláne nem értem a folyamatos problémázást. Na mindegy. Egyébként én úgy emlékszem, hogy a tavalyi szezonban sokkal kevesebb 7 órás meccsünket adták.
jamaicababa
Valalahol tényleg nem normális, hogy ha egy csapatnak eleve van 8 kiemelt meccse amit úgyis adnak, akkor a szabad sávba is még beválasztanak további 5 meccsüket. Nem szoktam nézni statisztikákat, de ilyenre nem hiszem ,hogy volt példa eddig. Szóval én értem a berzenkedést. Viszont a kiemelt meccseket nem itt állítják össze, a 7 órás sávban meg idén semleges szemmel gyakran ergya volt a felhozatal. Nem akarom most végignézni, de nem hiszem, hogy sok jobb alternatíva maradt volna le avvól a sávból (ami úgy igazán jobb meccs volt). Úgyhogy tényleg csak azért lett volna indokolt más meccset is adni, hogy több csapat kerülhessen képernyőre. Aminek azért valljuk be, szempontnak kéne lennie egy olyan csatornánál amelyik bevállalja egy sportág hazai coverage-ét. De ez van, előfordul, hogy szerencsétlenebbül sikerül válogatni, másik évben meg szerencsésebben.

(Engem inkább az zavar, hogy az utóbbi időben úgy érzem sajnos sokat esett a színvonal. Persze nem várok el Peter King-i felkészültséget, vagy Romo-i szakértelmet, de legalább legyen szórakoztató, és professzionális. Utóbbit úgy értve, hogy a kommentátornak legyen idevágó képzettsége. Tanuljon beszédtechnikát, tanuljon fogalmazni, stb. Az ízlések nem érdekelnek, mindenki más kommentátort kedvel. Nekem mindegy, csak legalább legyen profi. Sajnos Ricsin kívül a többiek nem azok. Talán még Maka - rajta érzem azt, hogy talán járt valami idevágó képzésre -, de ő is még inkább TV Shopnál tart, még tanulnia kellene. A többiek pedig haverok a szomszédból. "Szakértőnek" elmennének idehaza, de amikor egyedül vannak hagyva, akkor nagyon színtelenné, szagtalanná válik sajnos a dolog. Nem csak Gyulával - ő nem is értem mit keres ott -, de gyakorlatilag bármilyen párosításban.)
peterk2005
Szerintem Márkkal és Zolival sincs gond (Zoli beszédhibáját leszámítva). Egy PFF elemzőről van szó, nehéz lenne nála szakértőbb embert találni. A többiek néha kegyetlen rossz, de még Ricsi is tud faszságot mondani. A barom üzeneteket nem értem minek olvassák be, és az szerintem nagyon gáz ha meg végre van egy jó felvetés vagy kérdés, arra azt mondják, hogy nem tudom nem vagyok felkészült belőle.
jamaicababa
Mert egyik sem egy Jim Nantz vagy Tony Romo. Képtelenek kitölteni olyan szintű szakmai elemzésekkel az időt mint az amerikai kollégák. A holtidő meg rengeteg. Ezért aztán beolvassák az üzenetet, annál is inkább, mert vannak visszatérő kérdések - az alapok ismeretének hiányáról tanúskodók mellett pld. azok amelyek a Pats, a Steelers, Packers stb. gyengélkedéséről, szárnyalásáról, SB esélyeiről, stb. - szokásos kérdések - szólnak - és utána újra lehet ezekre hivatkozva arról a témáról beszélni, amiről már 10 perccel korábban.

Amúgy szerintem is a fő baj, hogy a "szakkommentátorok" képtelenek magukat kifejezni és láthatóan nincsenek szokva a nyilvános beszédhez. Ha pedig nincs F.R., aki mégis egy képzett és tapasztalt riporter, ennek megfelelően moderálja a beszélgést, akkor kész katasztrófa tud lenni a színvonal. És még egy: sem Budainak, sem Hörinek, sem a bíró sporttársnak nincs jó hangja sem, ami nyilván alap lenne. (Csak nálunk szűk a keresztmetszet, nem volt kiből választani.) Sanyinak pld. kifejezetten kellemes hangja van, Bencsics Márk sem átütő, de elmegy (mint hang).

Az azért érdekes, hogy egy profi riporter sem ugrott rá a közvetítésekre F.R. mellett. Pedig elférne.