New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Időközben Hollister IR-re került és Stephen Anderson-t hoztuk fel a PS-ből.Őt sem biztos hogy látjuk még valaha Pats mezben,egyáltalán nem vagyok biztos hogy jövőre rostert tud fogni. Róla sem derül ki már soha szerintem,hogy végül is volt-e több benne vagy sem.
April Wine
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
April Wine
256
Időközben Hollister IR-re került és Stephen Anderson-t hoztuk fel a PS-ből.
több mint 5 éve
Amiből augusztusra kettő IR-en lesz, egy meg folyamatosan inaktív.Kicsit off:Ja ebből azöreg csinál max 5 picket de inkább 4-et 😀
Patspulpiton osszegyujtottek a Draft pickjeinket. Elegge jol nez ki:
1st Round: Own selection.
2nd Round: Bears (56th overall); Own selection.
3rd Round: Lions (72nd overall); Compensatory pick (Solder); Compensatory pick (Butler).
4th Round: Own selection.
5th Round: Compensatory pick (Amendola)
6th Round: None.
7th Round: Browns (Josh Gordon trade);Eagles (draft pick swap from 2018); Own selection; Compensatory pick (Fleming)
Solymi
ParadSEC
több mint 5 éve
De legalább ő is kehes. 😊Akkor már Lawrence inkább, a 347 yard 3/0 TD/INT jobban passzol hozzánk. Bár az meg nem egy túl szimpi arcú fickó.Várjál azzal az utálattal. Nehogy itt kössön ki nálatok jövőre. 😊Újabb egyértelmű bizonyítékakkor tavaly nem is a D# betlizet, nem Butleren múlott, nem a bírók csalták el, hanem az a köcsög Tua gátolt meg minket a második 3 out of 4 ünneplésében...
twitter.com/DrawPlayDave/status/1082656117321318400
Wyatt
már most utálom 😡
ZERO_L
peterk2005
Burkus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Akkor már Lawrence inkább, a 347 yard 3/0 TD/INT jobban passzol hozzánk. Bár az meg nem egy túl szimpi arcú fickó.Várjál azzal az utálattal. Nehogy itt kössön ki nálatok jövőre. 😊Újabb egyértelmű bizonyítékakkor tavaly nem is a D# betlizet, nem Butleren múlott, nem a bírók csalták el, hanem az a köcsög Tua gátolt meg minket a második 3 out of 4 ünneplésében...
Wyatt
már most utálom 😡
ZERO_L
peterk2005
több mint 5 éve
Nem aggódom. Elway majd róla is elhiszi, hogy első körös talent 😉Várjál azzal az utálattal. Nehogy itt kössön ki nálatok jövőre. 😊Újabb egyértelmű bizonyítékakkor tavaly nem is a D# betlizet, nem Butleren múlott, nem a bírók csalták el, hanem az a köcsög Tua gátolt meg minket a második 3 out of 4 ünneplésében...
Wyatt
már most utálom 😡
ZERO_L
peterk2005
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Várjál azzal az utálattal. Nehogy itt kössön ki nálatok jövőre. 😊Újabb egyértelmű bizonyítékakkor tavaly nem is a D# betlizet, nem Butleren múlott, nem a bírók csalták el, hanem az a köcsög Tua gátolt meg minket a második 3 out of 4 ünneplésében...
Wyatt
már most utálom 😡
ZERO_L
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Újabb egyértelmű bizonyítékakkor tavaly nem is a D# betlizet, nem Butleren múlott, nem a bírók csalták el, hanem az a köcsög Tua gátolt meg minket a második 3 out of 4 ünneplésében...
Wyatt
már most utálom 😡
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Újabb egyértelmű bizonyítéktwitter.com/DrawPlayDave/status/1082656117321318400
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
According to Schefter, New England will send Cleveland a fifth-round pick, but if Gordon is not active for 10 games, the Browns will send back a late-round pick.11 meccsen volt aktív, szerintem a 7. kört így bukjuk
több mint 5 éve
Kicsit off:Ja ebből azöreg csinál max 5 picket de inkább 4-et 😀
Patspulpiton osszegyujtottek a Draft pickjeinket. Elegge jol nez ki:
3rd Round: Lions (72nd overall); Compensatory pick (Solder); Compensatory pick (Butler).
7th Round: Browns (Josh Gordon trade);Eagles (draft pick swap from 2018); Own selection; Compensatory pick (Fleming)
Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ugyanígy gondolom én is..A Passzt is ugyanúgy megfogták volna..A céljuk az volt, hogy a 7 DB-el LJ-t a boxban tartsák, és a LB-ek helyébe beálló safety-k gyorsabban ütközzenek futásnál..A Chargers safety-jei viszonylag robbanékonyak, szeretnek ütközni. A sebességbeli különbséget akarták megoldani azzal, hogy LB helyett DB játszott.. Szerintem slotban szenvedni fog Julian, Hogan és Dorsett is..Ami reményre adhat okot, hogy a RB passzokat viszonylag nagy hibaszázalékkal nyelik, és nem annyira erősek TE elleni védekezésben. Ezért úgy gondolom, hogy Mischelt megpróbáljuk sokat futtatni, és főleg White, Burkhead és Gronk lesz a főszereplő elkapásokban..Titkos favorit pedig CP a meccsre. 😊Ezzel egyaltalan nem ertek egyet,ez a Ravens topikban is felmerult,csak ott nem akartam belepofazni,nyilvan ott ennek LJ szerepe miatt volt jelentosege. Az utolso 6-8 percben a Charges D mar teljesen mast jatszott,de addig LJ-nek azt a keves passzkiserletet is teljesen lenullaztak(nyilvan nem volt vmi nehez) a futas totalis megolese mellett. Nem veletlenul allt minusz 2 passzolt yarddal Jackson a vege elott. Garbageban mar nyilvan az is jo volt nekik,ha futnak 5-6 yardot mert azzal megy az idő. Ellenunk nyilvan teljesen mast jatszanak majd Off. és Def oldalon is. Itt nyilvan azt gondoltak, (joggal) ,hogy a Ravens off. teljes kiiktatasa mellett,akar 15 ponttal is nyerhetnek,ellenunk azert nem hiszem hogy ez lenne a gameplan.Ehhez csak annyit, hogy ez a védelmi felállás pont addig működött amíg csak futni próbált a Ravens...elkapásban nem biztos, tartok tőle ez 7 emberes cover nem fog nekünk ízleni, simán ráállítanak majd a futóra egy safteyt, de akár cornert is, elkapóink meg Edelmanon kívül nem nagyon villogtak idén, inkább csak apró felvillanásaik voltak, szóval nagyon kettőzniük sem kell senkit max JulestFőleg, hogy a DVOA alapján ligaelsők TE-k ellen, viszont RB-k ellen csak 23.-ok. Ha valakiben bízhatunk, az szerintem inkább White.azért ehhez Derwin Jamesnek lesz egy-két szava...Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
fuzovelkifele.com/2019/01/a-chargers-megtalalta-a-ravens-ellenszeret/
Gondolom most rongyosra elemzik a Titans es Steelers elleni meccsunket.
Solymi
Annyi különbséggel, hogy nálunk DL sem volt nagyon, egyedül Butler / Flowers volt a LoS-nal 3 pontos felállásban, és mellette LB-k főleg.
De szinten egy 4-0-7-re hasonlító felállás.
Én csak káosznak hívtam ezt a felállást és nagyon tetszett.
Egyébként az köztudott, hogy TB12 kriptonitja ha a 4 emberes passrush működik (főleg középső nyomással) és a többi 7 ember zónázik.
Szerintem a Pats OL sokkal jobb mint a Hollóke.
A rövid passzos play-ekben a WR részleg is.
Az 50%-os Gronkban is bízhatunk.
A QB kérdést méltatlan lenne meg megemlíteni is. 😊
Én továbbra is nyugodtan várom a vasárnapi meccset.
Sinisa
ZERO_L
cspeti98
kérdés a futás mennyire lesz sikeres az elején, ha az menni fog akkor az nyilván hatalmas segítség viszont ha nem akkor bevetjük-e a 6 támadófalas felállást, ha megint kvázi LB-k nélkül állnak fel (nem tudom ezt a Ravens egyáltalán alkalmazta-e)
múltkor már említettem, de hétvégéi meccs után én az ST-ben érzek egy game changer/game ending playt 😀
ZERO_L
Amint elkezdett LJ hosszabb passzokat dobálni szétestek ami elég fura tekintve, hogy ennek lehetne elméletileg az ellenszere a sok DB.
Amikor ez a felállás működött a passz ellen is annak oka legkevésbé sem a fantasztikus cover munka volt, hanem a Ravens O-fal töketlenkedése volt (mintha csak szívatni akarták volna LJ-t...).
Szóval én kifejezetten örülnék annak, ha ezzel próbálkoznának 59-ből 58-szor ellenünk is 😊
FunHun
kolok1972
Egyáltalán nem lesz egyszerű ez a vasárnapi meccs. A Ravens secondary-jét és a D# falát sokkal egyszerűbben megoldották volna a srácok. A bent maradt 3 AFC csapatból a Chargers védelme a legharapósabb, legerősebb..
De ha nem tudjuk őket megverni, akkor nem is érdemlünk továbbjutást. Azt kell megverni, aki szembejön! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Kicsit off:Patspulpiton osszegyujtottek a Draft pickjeinket. Elegge jol nez ki:
több mint 5 éve
Ezzel egyaltalan nem ertek egyet,ez a Ravens topikban is felmerult,csak ott nem akartam belepofazni,nyilvan ott ennek LJ szerepe miatt volt jelentosege. Az utolso 6-8 percben a Charges D mar teljesen mast jatszott,de addig LJ-nek azt a keves passzkiserletet is teljesen lenullaztak(nyilvan nem volt vmi nehez) a futas totalis megolese mellett. Nem veletlenul allt minusz 2 passzolt yarddal Jackson a vege elott. Garbageban mar nyilvan az is jo volt nekik,ha futnak 5-6 yardot mert azzal megy az idő. Ellenunk nyilvan teljesen mast jatszanak majd Off. és Def oldalon is. Itt nyilvan azt gondoltak, (joggal) ,hogy a Ravens off. teljes kiiktatasa mellett,akar 15 ponttal is nyerhetnek,ellenunk azert nem hiszem hogy ez lenne a gameplan.Ehhez csak annyit, hogy ez a védelmi felállás pont addig működött amíg csak futni próbált a Ravens...elkapásban nem biztos, tartok tőle ez 7 emberes cover nem fog nekünk ízleni, simán ráállítanak majd a futóra egy safteyt, de akár cornert is, elkapóink meg Edelmanon kívül nem nagyon villogtak idén, inkább csak apró felvillanásaik voltak, szóval nagyon kettőzniük sem kell senkit max JulestFőleg, hogy a DVOA alapján ligaelsők TE-k ellen, viszont RB-k ellen csak 23.-ok. Ha valakiben bízhatunk, az szerintem inkább White.azért ehhez Derwin Jamesnek lesz egy-két szava...Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
Solymi
Annyi különbséggel, hogy nálunk DL sem volt nagyon, egyedül Butler / Flowers volt a LoS-nal 3 pontos felállásban, és mellette LB-k főleg.
Egyébként az köztudott, hogy TB12 kriptonitja ha a 4 emberes passrush működik (főleg középső nyomással) és a többi 7 ember zónázik.
Sinisa
ZERO_L
cspeti98
kérdés a futás mennyire lesz sikeres az elején, ha az menni fog akkor az nyilván hatalmas segítség viszont ha nem akkor bevetjük-e a 6 támadófalas felállást, ha megint kvázi LB-k nélkül állnak fel (nem tudom ezt a Ravens egyáltalán alkalmazta-e)
múltkor már említettem, de hétvégéi meccs után én az ST-ben érzek egy game changer/game ending playt 😀
ZERO_L
Amint elkezdett LJ hosszabb passzokat dobálni szétestek ami elég fura tekintve, hogy ennek lehetne elméletileg az ellenszere a sok DB.
Amikor ez a felállás működött a passz ellen is annak oka legkevésbé sem a fantasztikus cover munka volt, hanem a Ravens O-fal töketlenkedése volt (mintha csak szívatni akarták volna LJ-t...).
Szóval én kifejezetten örülnék annak, ha ezzel próbálkoznának 59-ből 58-szor ellenünk is 😊
FunHun
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Ehhez csak annyit, hogy ez a védelmi felállás pont addig működött amíg csak futni próbált a Ravens...elkapásban nem biztos, tartok tőle ez 7 emberes cover nem fog nekünk ízleni, simán ráállítanak majd a futóra egy safteyt, de akár cornert is, elkapóink meg Edelmanon kívül nem nagyon villogtak idén, inkább csak apró felvillanásaik voltak, szóval nagyon kettőzniük sem kell senkit max JulestFőleg, hogy a DVOA alapján ligaelsők TE-k ellen, viszont RB-k ellen csak 23.-ok. Ha valakiben bízhatunk, az szerintem inkább White.azért ehhez Derwin Jamesnek lesz egy-két szava...Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
Solymi
Sinisa
ZERO_L
cspeti98
ZERO_L
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Azt azért ne felejtsük el, hogy a Chargersnek szinte egyszer sem kellett teljes pályát mennie (a leghosszabb 60 yardos lett TD) a pontszerzésért hála a Ravens fumblenak, INT-nek, St bénázásnak (kihagyott FG, rövid puntok, engedett visszahordások).Chargers pontszerző akciói (kiinduló pozíció; megtett yard; eredmény):
- start BAL 15 - 6 yard - field goal
- start BAL 42- 7 yard - field goal
- start LAC 41 - 27 yard - field goal
- start LAC 26 - 53 yard - field goal
- start LAC 40 - 60 yard - TD
- start BAL 45 - 16 yard - field goal
Azt gondolom, hogy ennél komolyabb feladat elé tudjuk állítani őket. A pozíciós háborút a Ravensnél sokkal jobban tudjuk vívni, így hosszabb pályákat kell megtenniük, és abba akár bele is férhet egy-egy nagyobb benyelt play, mivel a védelmünk azért gyengébb mint a Ravensé.
Szóval a DEF-től elegendő lesz szerintem egy-két kulcsfontosságú stop is, nem kell feltétlenül labdaszerzés (bár az azért sokat segítene 😊 )
több mint 5 éve
cspeti98
466
A Ravens nem nagyon próbálkozott extra falemberrel, sőt mindkét TE-jük keveset játszott, Nick Boyle-nak 17 snapje volt, a legkevesebb a szezonban, Maxx Williamsnek meg 18, neki a 12. hét óta nem volt ilyen kevés. Remélem mi jobban kihasználjuk, ha 7 DB-t raknak fel.elkapásban nem biztos, tartok tőle ez 7 emberes cover nem fog nekünk ízleni, simán ráállítanak majd a futóra egy safteyt, de akár cornert is, elkapóink meg Edelmanon kívül nem nagyon villogtak idén, inkább csak apró felvillanásaik voltak, szóval nagyon kettőzniük sem kell senkit max JulestFőleg, hogy a DVOA alapján ligaelsők TE-k ellen, viszont RB-k ellen csak 23.-ok. Ha valakiben bízhatunk, az szerintem inkább White.azért ehhez Derwin Jamesnek lesz egy-két szava...Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
Solymi
Sinisa
ZERO_L
cspeti98
ZERO_L
Az ST-ben én is érzem a jó meccset, McClellan érkezése óta kifejezetten jól játszanak, a Chargers ST-ben meg bármikor benne van a hiba.
több mint 5 éve
elkapásban nem biztos, tartok tőle ez 7 emberes cover nem fog nekünk ízleni, simán ráállítanak majd a futóra egy safteyt, de akár cornert is, elkapóink meg Edelmanon kívül nem nagyon villogtak idén, inkább csak apró felvillanásaik voltak, szóval nagyon kettőzniük sem kell senkit max JulestFőleg, hogy a DVOA alapján ligaelsők TE-k ellen, viszont RB-k ellen csak 23.-ok. Ha valakiben bízhatunk, az szerintem inkább White.azért ehhez Derwin Jamesnek lesz egy-két szava...Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
Solymi
Sinisa
ZERO_L
cspeti98
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Pár play erejéig biztos bevetik, főleg ha muszáj lesz és biztos lesz ráspecializált játék.Hunter Henryt aktiválta a Chargers, remek, hogy pont ellenünk tér vissza.Azt már korábban mondták, hogy ha nyernek vasárnap, hétfőn aktiválják. Az nem biztos, hogy játszik is ellenünk.
cspeti98
Burkus
több mint 5 éve
Hunter Henryt aktiválta a Chargers, remek, hogy pont ellenünk tér vissza.Azt már korábban mondták, hogy ha nyernek vasárnap, hétfőn aktiválják. Az nem biztos, hogy játszik is ellenünk.
cspeti98
több mint 5 éve
cspeti98
466
Hunter Henryt aktiválta a Chargers, remek, hogy pont ellenünk tér vissza.
több mint 5 éve
cspeti98
466
Főleg, hogy a DVOA alapján ligaelsők TE-k ellen, viszont RB-k ellen csak 23.-ok. Ha valakiben bízhatunk, az szerintem inkább White.azért ehhez Derwin Jamesnek lesz egy-két szava...Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
Solymi
Sinisa
ZERO_L
több mint 5 éve
A jó mozgásu Edelmann (aki ráadásul qb volt az egyetemen!) TB-hez képest rohadt sután dob. Szóval ez ilyen specializált sport. 😊Azon én is lamentáltam tegnap meccsnézés közben, amikor elhangzott, hogy Lamar Jackson 2018-ban 695 yardot futott az alapszakaszban, hogy Bradynek 18 év kellett az 1000 yardhoz... 😊 Amúgy sosem értettem, hogy hogyan lehet valaki ilyen magas szintű élsportoló ilyen futással, ilyen futástechnikával, minket serdülőben elhajtott volna az edző a kosáredzésről ilyen nehézkes mozgással. Mintha egy zsiráf galoppozna.A győzelemért fut a gepárdunk ha kell 😀A QB kérdést méltatlan lenne meg megemlíteni is. 😊Teljesen egyértelmű, hol futna ez a Brady gyerek a Chargers D ellen 50 yardot?
Sinisa
PEEtör
ParadSEC
Burkus
több mint 5 éve
azért ehhez Derwin Jamesnek lesz egy-két szava...Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
Solymi
Sinisa