New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedves szagértők, attól hogy spy nem LB-t használunk hanem FS-t Chungot emlékeim szerint.Így van. Nem is olyan rég elég jól limitáltunk egy futkorászós QB-t..
Rókalyukban újonc futkorászós QB-k győzelmi esélyei konvergálnak a 0-hoz!
Studi
Mert ez a cél, teljesen nem fogod tudni elvenni a futást de limitálni lehet. Zsebben kell tartani, nem szabad mindenáron sackre vagy hitre menni, nyomás alatt legyen de nem szabad túlfutni és feladni a Gap felelősséget. Fegyelmezettnek kell lenni és nem keresni a nagy játék lehetőségét.
Na most, hogy ezt leírtam jönni fog majd Rivers 😊
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Általában a futkorászós QB-k nem olyan lassúak 😊LJ lehet hogy futkorászik, viszont ilyen esetben mindig használunk egy spy-t, aki valamennyire limitálni tudja. Ha pedig ez megvan, akkor verjen meg minket passzolva, ha tud.ervinatorLáttad te LJ-t futkorászni? 😊 Kíváncsi lennék ki lenne a Pats LB sorból vagy a secondaryból az a spy, amelyik szerinted limitálni tudná. Ahhoz a gyerekhez még nitróval a seggben is lassú az NFL legtöbb "spy"-a. 😀 A Pats secondary és LB sor meg NFL szinten is inkább teknőc, mint mezei nyúl...
A Ravens offense annyira college, hogy nincs az az isten, hogy hosszú távon így működni tudjon. Valaki inkább előbb, mint utóbb meg fogja találni a választ rá anélkül, hogy az egész defense-t át kéne miatta építeni. Lehet, hogy Belichick lesz az, de hogy nem lesz olyan egyszerű, hogy ráállítunk egy spy-t, az ziher.
peterk2005
Ha elolvasod figyelmesen, amit írtam, akkor megláthatod a valamennyire szót. Senki se várná, hogy LJ-t 0 futott yardon tartsuk, viszont azt elérhetjük, hogy ne futkorásszon 160 yardot ellenünk. Ha ez megvan, akkor a matchup már nekünk kedvez, mert a passzjátékuk ellen a secondarynk felveszi a versenyt, illetve Brady képes arra, hogy apró darabokra szedje szét a védelmüket.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Kedves szagértők, attól hogy spy nem LB-t használunk hanem FS-t Chungot emlékeim szerint. Rókalyukban újonc futkorászós QB-k győzelmi esélyei konvergálnak a 0-hoz!
több mint 5 éve
Brady mindig szív a Ravens D ellen, de nem érdekel ki ellen lenne nagyobb esélyünk. Látni akarok még egy utolsó csörtét a Ravens ellen a PO-ban amíg van rá esély.Ravens! Kíváncsi vagyok mire lenne képes LJ ellen a védelem.Es hanyszor kapnal szivrohamot, amikor kijonne, hogy mennyire lassu a Pats LB-sora, Jackson pedig ezredszer futna meg masodpercekig valo toporgas es gyokszizes utan mar halottnak gondolt jatekokat…
Nomac
Szerintem a New England vedelme ott tempoban nem tudna tartani az iramot es nagyon hamar kifaradna, en a Chargers ellen sokkal nagyobb eselyt mondanek, Rivers ide vagy oda. Azert mar egy Rodgerst is sikerult megallitani, Luckot is, olykor Mahomest is. Szvsz a LA ellen tobb municioja van BB-nek, mint a Ravens ellen. Es akkor ugye nem beszeltunk a brutalis Ravens-vedelemrol, ami ellen azert Brady is szokott szenvedni.
Stez
több mint 5 éve
KeyG
9 520
Az első részével egyetértek. A második része, meg mivel sémát játszunk , nyilván van rá felállás, módszer amivel lehet limitálni. De az Offseasonba bízom benne, h érkezik egy-két futásblokkoló G, h meg legyen az erő is. Ha ez meglesz én nem látom okát, h ne múködjön hosszútávon. Plusz ne felejtsük el h LJ 21, fejlődni fog passzolásban is, így a védelmek se tehetik meg h futásra állnak fel csak.LJ lehet hogy futkorászik, viszont ilyen esetben mindig használunk egy spy-t, aki valamennyire limitálni tudja. Ha pedig ez megvan, akkor verjen meg minket passzolva, ha tud.ervinatorLáttad te LJ-t futkorászni? 😊 Kíváncsi lennék ki lenne a Pats LB sorból vagy a secondaryból az a spy, amelyik szerinted limitálni tudná. Ahhoz a gyerekhez még nitróval a seggben is lassú az NFL legtöbb "spy"-a. 😀 A Pats secondary és LB sor meg NFL szinten is inkább teknőc, mint mezei nyúl...
A Ravens offense annyira college, hogy nincs az az isten, hogy hosszú távon így működni tudjon. Valaki inkább előbb, mint utóbb meg fogja találni a választ rá anélkül, hogy az egész defense-t át kéne miatta építeni. Lehet, hogy Belichick lesz az, de hogy nem lesz olyan egyszerű, hogy ráállítunk egy spy-t, az ziher.
peterk2005
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Ravens! Kíváncsi vagyok mire lenne képes LJ ellen a védelem.Es hanyszor kapnal szivrohamot, amikor kijonne, hogy mennyire lassu a Pats LB-sora, Jackson pedig ezredszer futna meg masodpercekig valo toporgas es gyokszizes utan mar halottnak gondolt jatekokat…
Nomac
Szerintem a New England vedelme ott tempoban nem tudna tartani az iramot es nagyon hamar kifaradna, en a Chargers ellen sokkal nagyobb eselyt mondanek, Rivers ide vagy oda. Azert mar egy Rodgerst is sikerult megallitani, Luckot is, olykor Mahomest is. Szvsz a LA ellen tobb municioja van BB-nek, mint a Ravens ellen. Es akkor ugye nem beszeltunk a brutalis Ravens-vedelemrol, ami ellen azert Brady is szokott szenvedni.
több mint 5 éve
Chargersha nem nyerünk, akkor szívesebben szurkolok nekik és Riversnek
több mint 5 éve
Ravens! Kíváncsi vagyok mire lenne képes LJ ellen a védelem.
több mint 5 éve
Én nem szavaznék mert semmi értelme 😊Azt kell megverni aki jön és én nem tartok senkitől sem januárban...Bostonban...
több mint 5 éve
LJ lehet hogy futkorászik, viszont ilyen esetben mindig használunk egy spy-t, aki valamennyire limitálni tudja. Ha pedig ez megvan, akkor verjen meg minket passzolva, ha tud.ervinatorLáttad te LJ-t futkorászni? 😊 Kíváncsi lennék ki lenne a Pats LB sorból vagy a secondaryból az a spy, amelyik szerinted limitálni tudná. Ahhoz a gyerekhez még nitróval a seggben is lassú az NFL legtöbb "spy"-a. 😀 A Pats secondary és LB sor meg NFL szinten is inkább teknőc, mint mezei nyúl...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ervinator
1 701
Chargers vagy RavensRavens, nem kérdés nálam.
Kérem szavazzanak...
ThundersNFL
Riversnek mindene megvan ahhoz, hogy apró darabokra szedje szét a védelmünket. És az ő védelmük is okozhatna gondok TB-nek.
LJ lehet hogy futkorászik, viszont ilyen esetben mindig használunk egy spy-t, aki valamennyire limitálni tudja. Ha pedig ez megvan, akkor verjen meg minket passzolva, ha tud.
Plusz valahogy jobban fel tudnánk pörögni a Ravens ellen már csak a közelmúlt párharcai miatt is.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
A Chargerst tartom jobb csapatnak,megis azt mondom ,inkabb ők. Egyreszt nem baj,ha nem a Ravens-Pats 43. fejezetet latjuk,hanem egy uj parharcot,masreszt szvsz nekunk sosem fekudtek a futkarozos QB-kidén ugyan sok Chargers meccset nem láttam, de én is csatlakozom hozzád, futkorászós QB ellen mindig szívunk, no meg a Ravens D is kemény idén, inkább Chargers ha lehetne választani 😀
kolok1972
több mint 5 éve
A Chargerst tartom jobb csapatnak,megis azt mondom ,inkabb ők. Egyreszt nem baj,ha nem a Ravens-Pats 43. fejezetet latjuk,hanem egy uj parharcot,masreszt szvsz nekunk sosem fekudtek a futkarozos QB-k
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Chargers vagy RavensChargers
Kérem szavazzanak...
ThundersNFL
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Chargers vagy RavensKérem szavazzanak...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Tudom, hogy a Miami csak egy hangyafasznyi eséllyel csinálta meg azt az utolsó nagy ST játékot, de így most a Sport2-n visszanézve a Steelers elleni meccset, a bírók az egész meccsen mindent megtettek azért, hogy a lehető legtöbb zászlót dobják ránk..Főleg a Steelers vörös zónájában.. Az utolsó 2,5 perces driveban az ellen 5 yardosánál mindent megtettek, hogy véletlenül se csináljunk TD-t! Így visszanézve is csúnya volt..Pedig sosem szeretek bírózni.. 😕Dehat pont ez volt a lenyeg, a trukk az egeszben, BB ordogi terve!
kyobalu
Ugy kellett elcsalatni a birokkal a meccset h ne jusson be a Steelers a PO-ba!
Semelyik csapat se jutott be a PO-ba, aki megverte a Patset, tehat meg kell nyeretni a Steelers-szel a meccset, de ugy h a Pats ne jatszon rosszul, tehat a birokat kellett csak bevonni, azok meg vegre orommel dobalhattak a Patsre a zaszlot. Persze a mesterv celjaval ok se voltak tisztaban, igy most szivjak a fogukat.
több mint 5 éve
Erdekes, hogy Flowers nem kapott 1 szavazatot sem (!) az All Pro szavazáson...Az nekem is döbbenetes, úgy, hogy a PFF-nél harmadik a ranglistán.
Sinisa
több mint 5 éve
Tudom, hogy a Miami csak egy hangyafasznyi eséllyel csinálta meg azt az utolsó nagy ST játékot, de így most a Sport2-n visszanézve a Steelers elleni meccset, a bírók az egész meccsen mindent megtettek azért, hogy a lehető legtöbb zászlót dobják ránk..Főleg a Steelers vörös zónájában.. Az utolsó 2,5 perces driveban az ellen 5 yardosánál mindent megtettek, hogy véletlenül se csináljunk TD-t! Így visszanézve is csúnya volt..Pedig sosem szeretek bírózni.. 😕Tudom, hogy szemre talán idén volt leginkonzisztensebb a csapat, főleg a támadók játéka, DE azért jegyezzük meg azt is, hogy azért soxor a szerencse se minket segített, vagy kifejezetten fura módon csak nálunk láttak mindig szabálytalanságokat kritikus, kulcsszituációkban a zebrák..
Hektikus a csapat, de az látszott a Steelers elleni meccsen IS, hogy a végletekig küzd, hajt! Ami pedig mindig is jellemzője volt a Csapatnak! Ez pedig reményre ad okot! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Sokan benyomják a pánikgombot és világvégét vizionálnak, többen meg úgy látják, hogy ez a dolgok rendes folyása, nem pöröghet mindig mindenki 100%-on, nem lehet mindig mindenki előtt fényévekkel járni..És jól is van ez így..ez megint a végletekben való gondolkodás... én nem láttam itt senkitől ezt a pánikgomb nyomogatást, meg világvégét vizionálást, azt senki nem mondta hogy szar csapatunk van
kyobalu
csak annyiról volt szó, hogy EZ az alapszakasz hagyott kívánni valót maga után, ezért PO-ra én nem tudok másból kiindulni csak abból amit ezen a 16 meccsen láttam, ennyi
egyébként ha már ez előjött, én inkább pont Brady irányába érzem ezt az attitűdöt, akinek bár megnőtt az egy meccsre jutó hülye döntése, de azért olyan szarul nem játszik, hogy sürgős utódláson kelljen gondolkodnunk
(most nézem, hogy köv szezon után már FA lesz, szóval egy hosszabbítást szerintem simán megérdemelne, nyilván amiből pénzügyileg könnyen ki lehet lépni, ha megsérülne vagy ilyenek)
többire:
Én is tisztában vagyok a csapat erősségével, és papíron(!!) tényleg jól néz ki, csak amit korábban is írtam nincs konzisztens teljesítmény mögötte, amire alapozni lehet illetve kapásból rá lehet vágni, hogy oké ez biztosan működni fog a PO-ban...
(talán a CB sorunk jó teljesítménye az egyetlen ilyen)
O# oldalon jó pár meccsen volt, hogy a fal, a futás, a playcalling gyenge volt és az embernek az az érzése, ha csak egy-kettő részegység rossz, borult az egész, de persze ha mind hasít akkor verhetetlenek vagyunk, csak ezzel még így van kb 2-3 csapat
D# oldalon a futás megállítása engem például komoly aggodalommal tölt el, Ravensen kívül nincs olyan csapat, ahol meg lehetne ezt oldani a box teletömésével és kicsit erősnek érzem pár embertől ezt a "nincs irányítójuk" megjegyzéseket
csak hogy valami pozitívvel zárjam, azért a sokat kritizált ST így a szezon végére eléggé összeállt, blockolt puntok, szemre nekem a coverage is sokkal jobbnak tűnik, lehet ez lesz a kellő x-faktor a PO-ra 😀😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Erdekes, hogy Flowers nem kapott 1 szavazatot sem (!) az All Pro szavazáson...Trey Flowers = Calais Campbell. Sajnos nekik esélyük sincs odaérni, mert nem csinálnak 15+ sacket, hiába nyomásban, dirstuptivitásban hozzák magukat. Campbellnek is 1 all-pro éve volt csak, amikor összejött neki a top5 sack szám. Idén legalább olyan jó volt mint tavaly, csak a sack szám nem jött, és esélye sincs neki sem.
Sinisa
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
A megjegyzésem nem kritika volt, csak az jutott eszembe, ha már idén - amikor azon kívül, hogy a csapat nem a többi AFC aspirán ELŐTT van, hanem "csak" KÖZÖTT -, szóval ha már idén ilyen vitákat generál a csapat helyzete, mi lesz itt, ha majd playoffba sem jut esetleg?Idén? Amióta olvasom a bowl.hu/bowl.one fórumot (5-6 éve vagy több), azóta mindig ez megy 😀
A Colts topicban annak idején mi Stezzel, Miskával és még páran túl kevesek voltunk, hogy felborítsuk amikor baj volt. A Steelers topic már képes volt felrobbanni a héten, pedig az csak a 2. (3.?, 4.?) legnépszerűbb csapat idehaza. Itt posztapokaliptikus lesz a helyzet. 😀
peterk2005
Brady minden 2. évben kiégett és miért nem lett már elcserélve, JMD is szidva volt mielőtt visszajött, aztán meg istenítve és azóta folyamatosan szidva.
BB meg a legrosszabb HC/GM evör.
Nem is érteni Kraft miért tartja meg, hisz minden évben SB-t kellene nyernie, ehhez képest 18 év alatt produkált szánalmas 8(!) SB részvételt, ebből is csak 5-öt tudott megnyerni utolsó támadásos FG-vel meg ilyen mákos Butler féle INT-ekkel...
Amúgy meg nem lesz semmi sem, tűkön ülve fogjuk várni az összes meccset és szurkolni a csapatnak, hogy nyerjenek.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
Erdekes, hogy Flowers nem kapott 1 szavazatot sem (!) az All Pro szavazáson...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
fuzovelkifele.com/2019/01/2018-legnepszerubb-mezei-az-nfl-shopban/Na, majd az Etling mez úgy fog fogyni mint a cukor. A 7/219 lesz az új 6/199 😀
Micsoda meglepetés... Vagy nem is meglepetés?
Burkus
Komolyra fordítva a szót, ha Garoppolo maradt volna, akkor lett volna egy Bledsoe-Brady-Garoppolo QB vonal, ami szinte már csalás. Brady egymaga lefedi a 49erses Montana-Young időszakot.
Na meg a GB Favre-Rodgers 25 éves időszaka se semmi ill. a Colts Manning-Luck eddigi 18 éve és még nincs vége.
Az Eaglesre leszek kíváncsi, hogy ott meddig marad a jelenlegi helyzet, mert az mekkora már, hogy a csere QB-d a tavalyi PO menő, SB MVP és megint elő kell venni a PO-ra😀
több mint 5 éve
De hát nem érted a lényeget. Ebben a csoportban (aka AFC East) könnyü ilyen számokat hozni. Butler ugyanebben a csoportban jobb számokat hozott. 😉Jeff Howe kimutatása szerint:abszolút, nála max az engedett TD-k egy kicsit sok (szerintem inkább ez torzíthatja a megítélését), de ez sem kirívóan sokÉn Gilmore-ral is úgy vagyok, hogy meccsen azt látom, hogy szinte mindig elkapják mellette a labdát, azt utána jön a stat és abból meg az derül ki, hogy mekkora spíler 😊Gilmore-ral nem értek egyet.
Tényleg könnyebb kívülállóként sokszor nézni egy meccset😊
NB2
Élőben nézve a meccseket is látszik, hogy nagyon jo, talán 1 gyenge meccse volt idén.
Sok PD, sok drop mellette.
Sinisa
nem elit ebben, de aszem azért nem is liga átlag alatti, mintha Buday Zoli pár hete említette volna a pod-ban
ZERO_L
90/37 elkapas mellette - 403y es 4TD
2INT, 18 PBU, 5 flags
Ja es first team All Pro
Soha rosszabb CB1-et
Azt hiszem ezzel a Butler vs Gilmore vita jegelhető egy időre. 😊
Sinisa