New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Szerintem Antonio Brown némi apróért jöhetne hozzánk, egy ötödik körös picket ő is megérne. Legalább lenne esélye egy gyűrűre. 😊
Burkus
Odaadjuk két első körért a PO-ra. Deal?
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Nekem az is jo lenne,ha a 2. korben huznank ujra egy Gerappat...
kolok1972
Etling ennyire nem lesz jó?
Nem Gunslinger típus, labdára vigyáz, igaz a találati aránya annyira nem jó, de azt talán lehet fejleszteni.
Esetleg csere QB lehet majd belőle, ha nem válik be.
Solymi
Etlingben en meg annyit sem latok mint Brisetteben,igaz nem is 2. koros volt...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szerintem Antonio Brown némi apróért jöhetne hozzánk, egy ötödik körös picket ő is megérne. Legalább lenne esélye egy gyűrűre. 😊
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 027
kolok1972
Etling ennyire nem lesz jó?
Nem Gunslinger típus, labdára vigyáz, igaz a találati aránya annyira nem jó, de azt talán lehet fejleszteni.
Esetleg csere QB lehet majd belőle, ha nem válik be.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Az idei évi teljesítménye alapján HT és DMC szerződése IS több, mint valószínű, hogy átstruktúrálásra kerül..Elvileg van rá esély, hogy Flowerst megtartsuk..
Sőőt több, mint valószínű, hogy Brady és Gronk szerződése is felülíródik, ha még itt játszanak 2019-2020-ban.. Gronk nagy valószínűséggelTomtól teszi függővé a játékot, sztem idén is csak miatta maradt..Tom apó pedig, ha valamilyen úton-módon behúznánk a SB-t, akkor valószínűleg ellovagolna a naplementébe..S valószínűleg senki sem haragudna rá..Bármennyire is nyilatkozta az elmúlt hetekben, hogy ő jövőre is játszani fog..Az biztos, hogy kifejezetten érdekes lesz a csapatnál az offseason. 😀
kyobalu
Sajna nincs annyi jó játékos a ligában - vagy jónak gondolt játékos - mint amennyi cap space az emelkedő cap mellett. Szerintem HT és DMC simán megkapja azt a pénzt, amit most tőlünk, legfeljebb valahol máshol, ha nem akarnak belemenni a paycutba. De Flowerst én is megfizetném, különösen ha a 2000-es évek eleji game manager koncepcióra váltunk vissza. (Ami Bradyvel vagy egy jó kezdő QB-el el is menne, a RB corps megvan hozzá.) De a legjobb lenne HT-t elcserélni Mayfieldre, hogy megint együtt játszhasson ő és Collins. 😊)))

Az a nagyobbik bajom, hogy nem nagyon látok olyan prospect QB-t az idei draft classon belül, akivel érdemes lenne foglalkozni és akit el is tudunk hozni azzal a draftpickkel, ami minket illetni fog és ami legjobb esetben a 25. (Ha pedig minden vágyam teljesül, a 32.
Burkus
Az idei QB class tényleg gyengének tűnik, de hát 199. helyen is lehet húzni jó irányítót.
jamaicababa
Egyszer volt Budán kutyavásár. (Jó, legfeljebb másfélszer, mert Montana is harmadik körös pick volt a 82. helyen.)
Burkus

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az idei évi teljesítménye alapján HT és DMC szerződése IS több, mint valószínű, hogy átstruktúrálásra kerül..Elvileg van rá esély, hogy Flowerst megtartsuk..
Sőőt több, mint valószínű, hogy Brady és Gronk szerződése is felülíródik, ha még itt játszanak 2019-2020-ban.. Gronk nagy valószínűséggelTomtól teszi függővé a játékot, sztem idén is csak miatta maradt..Tom apó pedig, ha valamilyen úton-módon behúznánk a SB-t, akkor valószínűleg ellovagolna a naplementébe..S valószínűleg senki sem haragudna rá..Bármennyire is nyilatkozta az elmúlt hetekben, hogy ő jövőre is játszani fog..Az biztos, hogy kifejezetten érdekes lesz a csapatnál az offseason. 😀
kyobalu
Sajna nincs annyi jó játékos a ligában - vagy jónak gondolt játékos - mint amennyi cap space az emelkedő cap mellett. Szerintem HT és DMC simán megkapja azt a pénzt, amit most tőlünk, legfeljebb valahol máshol, ha nem akarnak belemenni a paycutba. De Flowerst én is megfizetném, különösen ha a 2000-es évek eleji game manager koncepcióra váltunk vissza. (Ami Bradyvel vagy egy jó kezdő QB-el el is menne, a RB corps megvan hozzá.) De a legjobb lenne HT-t elcserélni Mayfieldre, hogy megint együtt játszhasson ő és Collins. 😊)))

Az a nagyobbik bajom, hogy nem nagyon látok olyan prospect QB-t az idei draft classon belül, akivel érdemes lenne foglalkozni és akit el is tudunk hozni azzal a draftpickkel, ami minket illetni fog és ami legjobb esetben a 25. (Ha pedig minden vágyam teljesül, a 32.
Burkus
Az idei QB class tényleg gyengének tűnik, de hát 199. helyen is lehet húzni jó irányítót.
jamaicababa
Egyszer volt Budán kutyavásár. (Jó, legfeljebb másfélszer, mert Montana is harmadik körös pick volt a 82. helyen.)
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
kyobalu

Burkus

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
kyobalu

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Sztem brady addig nem vonul vissza amíg az utódja nincs legalább egy évig mögötte rosteren. Hoyer biztos nem az ebben egyetérthetünk 😊, meg bb-re sem vallana, hogy ne biztosítsa be előre az átmenetet.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
kyobalu
Szerintem ha BB marad, akkor nem olyan nagy gáz, ha Brady visszavonul. Annyi, hogy akkor az új irányítót rögtön be kell dobni a mélyvízbe. Nem mindegy, hogy van-e egy Brady aki mögött betanulhatsz.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Kár érte kiváló ügynök volt...
 www.profootballfocus.com/news/pro-trey-flowers-ends-contract-year-on-high-note-bound-for-massive-pay-day?utm_source=cj&utm_medium=affiliate&utm_campaign=cjaff&cjevent=ce7c16880e0811e982fc07150a18050b
Sinisa
Azert én egy évi 15 milliós szerződéssel tuti megkínálnám.
zinedine5
De mások többet fognak kínálni. Flowers pedig nyilván nem lesz önmaga ellensége. Én is sajnálom, de ez top pass rusherek sorsa a Patriotsnál.
Burkus
Eddig azért nem a D-nek kellett vinni a prímet. Mostantól lassan meg majd nekik kellene. Plusz TB, Gronk 3 év múlva tuti nem játszik már, tehát pénzt mi is tudunk neki adni.

Alapvetően én is az általatok leírt alternatívát látom valószínűbbnek, de egy kis esélyt, lehetőséget látok a maradására is.

Plusz, ha ő is megy, akkor nincs elit játékosunk Gilmore-on kívül a D-ben (és félve írom, hogy a játék alapján az O-ban sem.)
zinedine5
Vitán felüli, hogy én is örülnek a maradásának.
De nem is emlékszem ki volt az utolsó domináns EDGE playa’ akit megfizetnünk... Willie McGinest? 😊 vagy talán “kívülről” AD?

HT és DMC paycut után meg lenne is pénz Flowers-re.
Bár HT-ről BB úgy nyilatkozott, ahogy kevés játékosról szokott.
Sinisa
Pénz lenne/lesz rá ha akarjuk, Flowers futás ellen is top játékos és ezáltal sokoldalúbb, mint mondjuk CJ volt ..
Ha nem akarjuk akkor egy FR tag+trade kombót tudok elképzelni.
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
 www.profootballfocus.com/news/pro-trey-flowers-ends-contract-year-on-high-note-bound-for-massive-pay-day?utm_source=cj&utm_medium=affiliate&utm_campaign=cjaff&cjevent=ce7c16880e0811e982fc07150a18050b
Sinisa
zinedine5
De mások többet fognak kínálni. Flowers pedig nyilván nem lesz önmaga ellensége. Én is sajnálom, de ez top pass rusherek sorsa a Patriotsnál.
Burkus
Eddig azért nem a D-nek kellett vinni a prímet. Mostantól lassan meg majd nekik kellene. Plusz TB, Gronk 3 év múlva tuti nem játszik már, tehát pénzt mi is tudunk neki adni.

Alapvetően én is az általatok leírt alternatívát látom valószínűbbnek, de egy kis esélyt, lehetőséget látok a maradására is.

Plusz, ha ő is megy, akkor nincs elit játékosunk Gilmore-on kívül a D-ben (és félve írom, hogy a játék alapján az O-ban sem.)
zinedine5
Vitán felüli, hogy én is örülnek a maradásának.
De nem is emlékszem ki volt az utolsó domináns EDGE playa’ akit megfizetnünk... Willie McGinest? 😊 vagy talán “kívülről” AD?

HT és DMC paycut után meg lenne is pénz Flowers-re.
Bár HT-ről BB úgy nyilatkozott, ahogy kevés játékosról szokott.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Sinisa
zinedine5
Burkus

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Tavaly visszarángattuk a coltstól JMD-t, a liga legjobban kereső OC ja lett, de most megint olvasom mindenhol a nevét.
Vajon mit kell még ahhoz csinálnia, hogy ne essen ki a kalapból...?!
gordon
Ez már csak azért is vicces, mert tavaly sokan megmondták a tutit, hogy azzal a balhéval kiírta magát a komolyan vehető HC jelöltek közül és a kutya nem fog szóba állni vele az egész ligában, egy választása maradt BB után megörökölni az irányítást.

LOL

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Sinisa
zinedine5
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Sinisa
több mint 5 éve

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
A meccsekre emlékszem (Frankfurt, London, Barcelona) de emberekre?😊 Milyen agyatok van nektek😊
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Ha jól emlékszem, a Sport1 2005-ben, a Carolina elleni utolsó Pats SB győzelemnél kezdte a közvetítést, utána a Seattle elleni győzelemig csak elbukott Pats döntők következtek.
Burkus
Ez valójában 2004-ben volt és a következő évben megint nyertünk az Eagles ellen.
Nekem is ez volt az első meccs, bár az elején úgy ültem le, hogy nem tudtam kinek fogok drukkolni. Aztán a Pats látszott szimpatikusabbnak.a
April Wine
Öregszik és felejt az ember... 😊 Igazad van.

Nekem az első teljes meccs, amit élőben láttam, a Rams - Titans SB volt 2000 januárjában. (Akkor lett saját műholdvevő szettem, aminek a segítségével német adókat tudtam nézni.) Az a mai napig előttem van, ahogy a Titans elkapóját az utolsó playnél centikkel a gólvonal előtt viszik le a földre és akadályozzák meg, hogy kiegyenlítsen, ezzel a Rams megnyeri a meccset. Akkor fogott meg a sport, bár nem értettem a szabályokból semmit. Emlékeztek még a 90-es évekből az NFL Europe közvetítésekre az Eurosporton? Nekem a 2000-es SB-on Kurt Warner személye volt a kapocs a korábbi élményekhez, mert ő előtte az Amsterdam Admirals irányítója volt. (Bár egyetlen Europe meccset sem néztem végig soha.)
Burkus
Ugyanezeket éltem át magam is. Amsterdam Admirals-Frankfurt Galaxy meccseken szocializálódtam.😁

Szerk: kedvenc Galaxy játékosom Mario Bayley WR volt, akkor azt hittem, hogy ő vmi NFL szupersztár lesz.😁 Btw Adam Vinatieri volt az Admirals kickere 1996-ban!😂

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
April Wine New England Patriots 256
Emlékeztek még a 90-es évekből az NFL Europe közvetítésekre az Eurosporton? Nekem a 2000-es SB-on Kurt Warner személye volt a kapocs a korábbi élményekhez, mert ő előtte az Amsterdam Admirals irányítója volt. (Bár egyetlen Europe meccset sem néztem végig soha.)
Burkus
Igen, az NFL Europe-ra emlékszem, bár akkor még nem nagyon néztem. Aztán valamikor 2002-ben vagy 2003-ban a Foxsport Europe-on láttam valamilyen meccset, ami tetszett, De nem is tudom hogy NFL vagy College meccs volt-e.
több mint 5 éve
Ha jól emlékszem, a Sport1 2005-ben, a Carolina elleni utolsó Pats SB győzelemnél kezdte a közvetítést, utána a Seattle elleni győzelemig csak elbukott Pats döntők következtek.
Burkus
Ez valójában 2004-ben volt és a következő évben megint nyertünk az Eagles ellen.
Nekem is ez volt az első meccs, bár az elején úgy ültem le, hogy nem tudtam kinek fogok drukkolni. Aztán a Pats látszott szimpatikusabbnak.a
April Wine
Öregszik és felejt az ember... 😊 Igazad van.

Nekem az első teljes meccs, amit élőben láttam, a Rams - Titans SB volt 2000 januárjában. (Akkor lett saját műholdvevő szettem, aminek a segítségével német adókat tudtam nézni.) Az a mai napig előttem van, ahogy a Titans elkapóját az utolsó playnél centikkel a gólvonal előtt viszik le a földre és akadályozzák meg, hogy kiegyenlítsen, ezzel a Rams megnyeri a meccset. Akkor fogott meg a sport, bár nem értettem a szabályokból semmit. Emlékeztek még a 90-es évekből az NFL Europe közvetítésekre az Eurosporton? Nekem a 2000-es SB-on Kurt Warner személye volt a kapocs a korábbi élményekhez, mert ő előtte az Amsterdam Admirals irányítója volt. (Bár egyetlen Europe meccset sem néztem végig soha.)
több mint 5 éve
Burkus
Nekem is ez volt az első meccs, bár az elején úgy ültem le, hogy nem tudtam kinek fogok drukkolni. Aztán a Pats látszott szimpatikusabbnak.
több mint 5 éve
Én speciel akkor kezdtem el a Patsnek szurkolni, amikor én még csak a SB-t tudtam nézni a Sat1-on, (más elérhető közvetítés nem volt) és semmi esélyt nem adtak előzetesen a Greatest Show on Turf ellen a Patsnek. Semmilyen prioritásom nem volt, csak ösztönösen a gyengébbnek tartott csapatnak kezdtem el drukkolni. Ennek megfelelően nem volt bandwagon, amire fel lehetett ugrani, arról sem tudtam semmit, hogy Brady hogy került a csapathoz és hogyan lépett Bledsoe helyére. De az összes ilyen hozzászólásból az következik, hogy szégyellje magát, aki nem egy lúzernek szurkol.
Burkus
+1
Nalam is ugyanígy kezdődött. 😊
Meg annyi volt nekem "döntő", hogy a felvezetőben adtak egy kb. 60 perces beharangozot es ott ha hol emlékszem Vrabel es Bruschi interjú / megszólalás is volt, es nekem nagyon szimpi volt ahogy es amit mondtak.

Annyi kiegészítés meg, ha jol emlékszem az ORF is adta.
Igy utólag vicces volt a szabály magyarázat németül.

BÚÉK

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
Playoff csapatok mérlege a többi playoff csapat ellen ebben a szezonban:

* Bears: 2-1
* Chargers: 2-3
* Chiefs: 2-4
* Colts: 2-3
* Cowboys: 3-3
* Eagles: 3-3
* Patriots: 4-0
* Rams: 4-3
* Ravens: 1-2