New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Nem nagyon értem, hogy mi a probléma Stez kartács eredeti (amitől indult, és a második) hozzászólásával. Szerintem az még hízelgő is nekünk. Ráadásul ugye egy olyan véleménnyel nincs sok értelme vitatkozni, hogy valakinek az a véleménye, hogy a Patriots a főcsoportjának győzelemre legesélyesebb csapata. Ha az a véleménye, akor az, a saját véleményét mindenki mindenkinél jobban ismeri. Azt ugyan már lehet vitatni, hogy ez egy megalapozott vélemény-e, de: 1. Mi Pats-szurkolók is szeretnénk ezt hinni, és gondolni, 2. valójában ez pontosan semmilyen objektív adat, vagy előrejelzés alapján sem tudható. legalábbis annál pontosabban nem, minthogy azt mondjuk, hogy mindent egybevetve (éves forma, rutin, csapatpotenciál, stb.) az AFC-ben most a Chiefs mellett mi vagyunk az esélyesek. Tehát igazából amellett sem szólnak erős objektív érvek most, hogy NE a Pats lenne az egyik legerősebb AFC csapat. Én pl. örülök ennek, és mostanában újra bizakodó vagyok, és remélem, hogy most nem fogunk már "Miamit" látni, hanem a csapat tényleg összeszedi magát, és méltó lesz nem is olyan régi nagy híréhez.
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 5 éve
Na, sikerült felismerni az indokolatlan általánosítást? Haladunk...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Soha a budos eletben nem volt egyetlen olyan megjegyzesem vagy celzasom sem, hogy „minden patses egy utolsó buta divat”, de szivesen fogadom, ha megis talalsz ilyen megnyilvanulast tolem. Foleg, mert egyebkent sosem izgatott engem a fan-divatfan vita, meg ugy az egesz tema, hogy ki miert es miota szereti azt, akit.De orulok, hogy sikerult bealtalanositani ebbe a kategoriaba. 8-D
több mint 5 éve
Igen, gyakran en is elkovetem ezt a hibat ebben a topikban, de aztan szerencsere eleg hamar rajovok, hogy nem lattok tovabb az orrotoknal es ugy is csak abba kapaszkodtok, hogy a rohadt szemet vilag utalja a New Englandet, ugyhogy csak az ebbol fakado gyulolet es altalanositas beszel mindenkibol, aki valami csunyasagot talal mondani.Jaja, még kész szerencse, hogy te meg nem a skála másik feléről (=minden patses egy utolsó buta divat) osztod az észt fennhangon... örülök, hogy ezt is sikerült letisztázni
Naiv voltam, na. Legkozelebb nem fordul elo. El is hessenek, hadd folytatodjon a magas szinvonalu szakmazgatas, miert szar a Patriots es miert kap majd ki.
Stez
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Igen, gyakran en is elkovetem ezt a hibat ebben a topikban, de aztan szerencsere eleg hamar rajovok, hogy nem lattok tovabb az orrotoknal es ugy is csak abba kapaszkodtok, hogy a rohadt szemet vilag utalja a New Englandet, ugyhogy csak az ebbol fakado gyulolet es altalanositas beszel mindenkibol, aki valami csunyasagot talal mondani.Naiv voltam, na. Legkozelebb nem fordul elo. El is hessenek, hadd folytatodjon a magas szinvonalu szakmazgatas, miert szar a Patriots es miert kap majd ki.
több mint 5 éve
ott követtem el a hibát, hogy komolyan vettelek
több mint 5 éve
Engem aztan hidegen hagy, hogy ki es mit gondol, altalanositok-e vagy gyuloletbol frocsogok-e. Ha te ezzel megnyugtatod magad, akkor tegy igy. Szamomra pontosan eleg bizonyitekkent, hogy latom es hallom tobb itenni Pats-szurkolotol is, hogy mar inkabb nagyban kerulik a topikot azok utan, ami az elmult nehany hetben (vagy honapban, nyilvan a „gyengebb” szezon miatt) folyik itt.
Oriasi kulonbseg van a kozott, hogy valaki kritikus a csapataval vagy tart XY jatekostol/egyuttestol, meg a kozott, hogy nehanyatok konkretan nap mint nap bemagyarazza, hogy itt mi es miert szar, mi es miert nem fog mukodni es ki meg miert fog szopni.
Reszemrol befejeztem, de hogy a topik elozo parhetes temazasahoz hozzaszoljak, ne aggodjatok, Luck par heten belul Bostonban fogja szetalazni a csapatotokat. Meg fog baszni mindenkit, a noket ketszer is!
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
De most igazából te is segítesz Steznek a woodozásban 😊Stez csak el akarja jinxelni a Pats PO-t, hátha akkor valahogy kijön a lépés szeretett Csikóinak. Semmi más ez, csak egy kis varázslat. 😊 Pedig nem fog, mert leveri őket a Watson&Co. (bár az a javulás, amit a Colts O-line a szezon során mutatott, imponáló, kérdés, hogy elég lesz-e Watt, Cloney és a többiek ellen.) Luck majd akkor nyer SB-t, ha eltradelik New Englandbe.ÉGrat Zero felültél a troll vonatra és abból biza nincs leszállás 😀
Dehogy fogod. Az a lenyeg, mennyit nyertek, ti pedig meg fogtok nyerni a rajatszasban, nem is egy meccset.
jamaicababa
Stez
Burkus
több mint 5 éve
Stez csak el akarja jinxelni a Pats PO-t, hátha akkor valahogy kijön a lépés szeretett Csikóinak. Semmi más ez, csak egy kis varázslat. 😊 Pedig nem fog, mert leveri őket a Watson&Co. (bár az a javulás, amit a Colts O-line a szezon során mutatott, imponáló, kérdés, hogy elég lesz-e Watt, Cloney és a többiek ellen.) Luck majd akkor nyer SB-t, ha eltradelik New Englandbe.ÉGrat Zero felültél a troll vonatra és abból biza nincs leszállás 😀
Dehogy fogod. Az a lenyeg, mennyit nyertek, ti pedig meg fogtok nyerni a rajatszasban, nem is egy meccset.
jamaicababa
Stez
több mint 5 éve
Stez"napestig lehetne sorolni", de mégsem teszed csak puffogtatod a közhelyeket...
28-3, ez a nagy érved, mi a tökömet számít majd ez január 13-án meg az hogy 18 éves dinasztia van a csapat mögött? esetleg változott a szabály az utóbbi pár napban és +10ről indulunk emiatt?
nem azt adtam elő, hogy mennyire szar a csapat mert nem az, azt próbáltam elővezetni, hogy NEM EMELKEDIK KI, ráadásul a matchupok is kedvezőtlenek (én pl Ravensre számítok mint ellenfél és a megszokott vértpisálós meccsre), főleg azért mert általában az egyik egységünk mindig alul teljesít idén
egyébként nem kell ez az általánosítás, meg hogy itt mindenki eltartott kisujjal fikáz mindent, van aki ezt teszi én pl pont nem szoktam, szóval ez nagyon mellé ment
idén kicsit kritikusabb vagyok a csapattal, de azt hiszem ez baromira nem alaptalan
erre a beképzelt ellenségképre való rantedre inkább nem is reagálok, mert olyan nevetséges ezzel előjönni mikor az évben volt 3 tükörsima blowout vereségünk, egy szánalmas utolsó másodperces brainfart, amit még a Paganos Colts is kikérne magának és akkor PIT-ben mutatott szánalmas 10 pontról ne is beszéljünk
5 kurva kínos vereség, de igazad van ez a szezon pont olyan volt mint a többi
talán neked kéne felfogni, hogy a csapattal szembeni elvárások itt nem merülnek ki abban, hogy legyen pozitív mérleg vagy jussunk rájátszásba, hanem ez az alap
nem az NFL átlaghoz mérjünk magunkat hanem korábbi önmagunkhoz, így ez az alapszak teljesítmény (NEM CSAK A MÉRLEG) elmarad a korábbi évektől, amit nyilván jó PO-al lehet feledtetni, de jelenleg nincs a kezünkben semmi csak az amit a pályán láttunk a 16 meccsen alatt
szerintem nem károgás inkább realitás ha most azt mondom korábbi évekkel ellentétben nagyobb esélyt látok rá, hogy nem jutunk be a SB-ba mint igen
nagyon örülnék ha már az első PO meccsen erre rácáfolna a csapat, de erre várok már két tetves hónapja, hogy legyen két egymást követő olyan meccsünk, ahol tényleg látszódik a PO Pats (ez azért általában nov-dec körül már meg szokott mutatkozni), de az októberi(!) KC-CHI (utóbbinál azért csak megengedtünk egy Hail Mary próbálkozást) meccsek óta egy jó-egy vállalhatatlan meccseink voltak szinte felváltva (most könyörgöm az Andersonos meg Mccown féle div meccseket ne vegyük mércének)
ezek után aki tényleg dinasztiával jön, meg "nem lehet őket sosem leírni"-vel, az nem tudom mit csinált vagy mit nézett az elmúlt 4 hónapban, de hogy nem a mi meccseinket az tuti
Szerintem nincs itt semmilyen trollvonat most..Az a nagyritka pillanatok egyike, amikor sokban egyetértek Stezzel..de itt megint nem erről volt szó, csak ha valaki kicsit is kritikusabb hangnemben szólal meg és megint nem azt mondtam ügye hogy mindenki takarodjon a csapat környékéről... akkor mindig jönnie kell egy önjelölt megmondó embernek, aki lerántja az unalomig ismételt, "jaj ezeknek patseknek semmi sem jó" maszlagról a következő bőrt
Az elmúlt tizenakárhány évben több mint el voltunk kényeztetve..A NE nem jól játszott, hanem mindenkinél fényévekkel volt jobb..
kyobalu
(az egészben a legmulatságosabb az, hogy akkor is ez van mikor látszódnak apró repedések a birodalom falán, majd amikor szarok leszünk akkor meg majd megint a dinasztiára lehet mutogatni, "örülj hogy egyáltalán átélhetted mi a faszt sírsz a 1-15 miatt", alig várom 😀😀😀D )
összemossa, általánosítja a legsztereotipikusabb szurkolói megnyilvánulásokat, amik tulajdonképpen elenyésző számban léteznek, ha egyáltalán vannak és kifulladásig pofozza, csak azt nem veszi észre, hogy ez egy szélmalomharc, amit nem létező emberekkel vív, de legalább most jól megmondta a tutit, elismerően meglehet paskolni a hátát
meg örüljünk, értékeljük már végre a dinasztiát, jesus fuck mintha emellett nem férhetne meg az, hogy szerintem ebben az évben csapat önmagához képest nem hozza ki a maxot...
több mint 5 éve
Én speciel arra céloztam a meglepetéssel, hogy idén mint ahogy mondtad nem ver fossá mindenkit a NE, éppen ezért kezdődik a Shannon Sharpe megmondja Brady miért declineol, és mivel a Chiefs vagy a Chargers olyan űrfocit játszik ( a labda egyik oldalán biztos), hogy a hype körülöttük van. A NE-t (szerencsére) "elkönyvelik" a szokásos résztvevőnek, akik idén kikaptak az idén gyenge Lionstól, Jax-től, stb, és én azt érzem (remélem), hogy a csapat megint előhúzza azt a másik arcát, kijön a rutin meg a Do your job és aztán egy két szarrá hypeolt csapatot hazaver.Jaj, engem ne farassz a karogasoddal, de a tobbi Pats-fan sirasara sem vagyok kivancsi, amikor lenyomtok harom szar meccset az idenyben, de egyebkent igy is rohogve viszitek a csoportot, de ti meg ezek utan is itt hisztiztek a vegletekig, hogy mennyire szar minden. Ha rajtatok mulik, akkor Bradynek minden szezon masodik veresegenel vissza kellene vonulnia, kiegett BB is, JMD meg mar nem motivalt, eshasonlok.Elég sok embernek...Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.Mar a Patriots? Es kinek okoz meglepetest? Csak mert en rohogve a Super Bowlba varom peldaul es rohadtul meglepne, ha barki legyozne a playoffban az AFC-bol.
jamaicababa
Stez
Ne vicceljünk már, két okból mondhatja vki ennyire egyértelműen a Patriots SB-ba, ha homer vagy jinxelni akar (esetleg annyira fing fogalma nincs az NFL-ről, hogy csak úgy megszokásból bemondja, mert "rutin" meg "mert soha nem lehet leírni őket" és szokásos bullshitek)
Se a szezont tekintve, de akár csak a decembert látva semmi sem mondatja, hogy meglenne a csapatnak az a fölénye mint az utóbbi pár évben. Leginkább azt a gyilkos ösztön hiányzik vagy akkor eddig ezt kurva jól sikerült palástolni.
Ravens például az első körben már simán hazaküldheti a csapatot, nekik a futás a minden. Nekünk meg ezt hol sikerül megállítani hol nem, ha nem akkor nincs is miről beszélni tuti bukó. Ha esetleg mégis sikerülne és csak Jackson passzjátékára tudna hagyatkozni a Ravens, akkor is ott van a labda másik oldala, ahol megint nincsenek egymástól távol az egységek. Oda egy iszonyat komplex gameplan kell (mint 3 éve), ami papíron elvárható lenne, de JMD-nek idén szintén voltak wtf meccsei.
De ha taktikailag maximálisan felkészítik a csapatot, akkor is ott van a mentális része, amiben folyamatosan voltak leolvadások a játékosok részéről.
Alapból a Ravens nem az a csapat, aki becsokizva jön Gillette-be, de idén önmagában a Patriots nem mutatott semmi dominanciát, ami miatt bárkinek félnie kéne, akár idegenben is. Tudom-tudom, 8-0 otthon tipikusan az a stat amivel ki lehet törölni a PO-ra.
KC-t szerintem nem kell magyarázni, brutál O# amit csak limitálni lehet, a mi védelmünk meg hol van a Ravensétől. Egy pontcsatát meg nem látom, hogy a jelenlegi O#ünk, limitált, hanyatló (sérült?) Gronkkal meg tudnánk nyerni, főleg nem idegenben. Ehhez elit futójáték kell, ami néha megvolt, de többnyire inkább nem.
Texans már könnyebb falat, de ott is van egy erős védelem aki tudja limitálni a támadójátékunkat és akkor megint a védelmünkön múlik, hogy meccsben tartsa/megnyerje a meccset. Bár Wattnak még életében nem volt értékelhető meccse ellenünk, ha betlizik az Ofal, erre is nem egyszer sor került, akkor megint nem lesz miről beszélni. Ott van a BOB faktor, amiben azért lehet bízni, de ha ez jelen lesz akkor már a WC körben repülni fognak.
Chargers szintén egy erős védelemmel rendelkezik, csak itt van egy top QB+RB páros. Nem kiemelkedő csapat, "csak" mindenben erősnek mondható. Ők pont az a csapat akik ellen ha csak egy egység bedobja a törülközőt, ott kőkeményen büntetni tudnak. Persze itt is lehet mondani, hogy majd a rúgójuk elchargerszkedi, de ez megint annyira megalapozott mint a mi "rutinból hozzuk az AFC-t", addig hangzik jól ameddig be nem következik az ellenkezője.
Colts, meg már nem a Pagano féle "jéé 25ször is megszopatnak a futásokkal" csapat. Nem azt mondom, hogy Ravens-KC szinten kész, veszélyes csapat vagy minden egységben erőset hoznak mint a Chargers, de ha szembe jönnek akkor azt azután teszik, hogy idegenben legyőzték a KC-t, ami önmagában kemény fegyvertény lenne
Szóval de, baromi meglepő lenne, ha ez a keret SB-ba jutna, két tökéletes meccset kéne játszania szinte minden egységnek, ami pont nem volt jellemző a csapatra az egész alapszakasz során.
ZERO_L
Ez szimplan csak nevetseges es jatsszatok itt a vak hulyegyereket, amikor Bradynek az elmult sok ideny folyaman nem egy szezonja volt, ahol tompabbnak tunt meg nem vert fossa es szarra mindenkit a Patriots, aztan amikor nagyon kellett, akkor valahogy erdekes modon mindig megmutatta egy masik arcat a csapat, megmutatta a tartasat, kihuztak a szarbol egymast.
Az a problema veletek, hogy annyira felelmetesen brutalis dinasztiat epitett fel a csapatotok, olyan elmebeteg mutatokat es eredmenyeket hoz, hogy felultetek egy kibaszottul magas lora, ahonnan keptelenek vagytok kicsit lejjebb huzni a gyeplot.
Ti nem azt varjatok es akarjatok latni, hogy a csapatotok nyer, hanem azt akarjatok latni, hogy a csapatotok fossa ver, siman nyer, galazik, madden rookie szinten hibatlanul es tokeletesen lecsap barkit, aki szembe jon.
De ez egyszeruen nonsense es nem ertitek meg, hogy igazabol mar jo par eve igy is pelda nelkuli, amit a New England ujra es ujra megcsinal, es hogy mennyire szajbakurtul becsulni kell ezt, nem pedig mindenbe belekotni. Nem latjatok a fatol az erdot, mikozben a csapatotok meg mindig kiemelkedo. Keptelenek vagytok elfogadni, hogy nyertek, mindig tobbet akartok.
Minden masodik szezont itt vegigpicsogtok, aztan minden masodik rajatszasban egyebkent az van, hogy a New England szepen eloszedi egy masik arcat es tovabbra is azt teszi, amit altalaban: nyer.
Ha ranezek erre az AFC-re, akkor itt van a Colts, aki mindig leszopik Brady ellen, itt van egy vedelem nelkuli Chiefs, aztan vajon Mahomes birja idegekkel, nem fog rontani? Itt van az egysiku Ravens, akik futnak szarasig, mast a kube nem tud, meg itt a Houston, amely aztan minden evben szinte megmutatja, hogy kell csalodast keltoen kinyalni a rajatszasban. Meg van egy Rivers, akirol abszolut nem tudsz nyilatkozni kb, az az a csapat, amelyik lazan vegigver itt neked mindenkit, de ugyanugy lazan kikap akar egy Oaklandtol is, es eleg surun tud azert balfaszkodni.
Potencial, potencial, potencial... Ja, mindegyikben van potencial, es aztan? Tizezer apro dolog kell ahhoz, hogy a potencial kijojjon, sokszor az sem eleg, hiaba basz fel 50 pontot a tablara a Chiefs, ha mas meg 51-et.
Egyedul a Patriotsban nincsen potencial, mert a Patriotsban a potencial mar tapasztalatta notte ki magat, ott Brady, Gronk es a tobbiek mar boven felnottek ahhoz a feladathoz, hogy ne kakaljak ossze magukat egy negyed utan, amikor baromira nem jon ossze semmi.
28–3. Vagod? Peldaul. De kis tulzassal egyebkent napestig lehetne sorolni, hogy miert vagytok abszolut eselyesei az AFC-nek, a tapasztalattol es a rituntol kezdve Bradyig, Gronkig, bla bla.
Ez nem jinx, egyszeruen ranezek az AFC-re es nem tudok egy olyan csapatot mondani, akiknel azt mondom, hogy eselyesebb a Patsnel. Nem a meglepetesrol es a mazlirol van szo, mert az nyilvan mindig elojohet, meg a birok is, serules is. Egyszeruen a Patsen kivul az ott levok igazabol az ideny meglepetescsapatai... meg a choker Houston es az a Colts, amelyik tizezer eve keptelen ertekelhetore Belichick es Brady ellen.
Szoval kerlek, nekem ne add elo, hogy a New England mennyire lesajnalt es gyenge, mekkora nagy dolog lenne, ha megnyrne az AFC-t. A New England tovabbra is ugyanannyit nyer, mint eddig, csak most pont annyit jatszott az alapszakaszban, amennyit kellett. Ha tobb kellett volna a rajatszashoz, akkor biztos vagyok benne, hogy tobbet villant volna itt akar Brady, akar Gronk, akar Edelman, etc.
Ennyi kellett. Ha megnyeritek a Super Bowlt, fel fogod roni a Patriotsnak, hogy az alapszakaszban volt 3-4 gyenge meccse, Brady sem volt akkora kiraly, mint szokott es hasonlok?
Stez
Szerkesztette: jamaicababa
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Szerintem nincs itt semmilyen trollvonat most..Az a nagyritka pillanatok egyike, amikor sokban egyetértek Stezzel..Az elmúlt tizenakárhány évben több mint el voltunk kényeztetve..A NE nem jól játszott, hanem mindenkinél fényévekkel volt jobb..
Idén láttuk talán először a saját szemünkkel, hogy nem éppen szemkápráztató a játék, sok-sok hiba, lassuló, korosodó Brady, alig használt, erőtlen Gronk, kakasoskodó, de sokat droppoló Julius, s csak megyeget a szekér..
Mégis ez a csapat, ez a döcögős társaság szinte csak egy játékra volt idén IS attól, hogy ismételten első kiemelt legyen..
Ha nincs az a 100 évenkenként 1x előforduló ST töketlenkedés a Miami ellen, akkor mi lennénk a Chiefs helyett!!!
Idén hülye meccseket elvesztettünk, de az igazán nagyokat megnyertük..Akik ellen vesztettünk nincsenek a rájátszásban, lefőtt nekik a kávé!
Idén vertük a Chiefst, Texanst, Colts-ot az alapszakaszban..Nem hiszem, hogy a PO-ban még kiélezett körülmények között sem tudnánk ellenük akár egy pisztolypárbalyban is nyerni. A Chargers általában fekszik nekünk..A Ravens igazából a fekete ló a brutál védelmükkel és a futkározós, passzolni kevésbé tudó újonc irányítójukkal..De újonc irányító még sosem nyert a Rókalyukban!!
A Csapat egészséges, a védelem egyre jobban játszik..
Bradynek van 3 nagyon jó futója, Gronk, Julius, Hogan és Dorsett pedig megbízható, jó játékosok annak ellenére, hogy nem mutatják azt a látványos erőfocit, amit megszokhattunk eddig tőlük..
Azért ez az O# játékstatisztikák alapján még mindig TOP5-ös egység, a pontszerzések alapján pedig 4. a ligában gyerekek!!! Csak a Chiefs, Rams, Saints trió előzi meg!!!
A D# meg egyértelműen jobb, agresszivabb, agilisabb lett Flores vezetésével..A front7 jobban állítja meg a futást, nagyobb nyomást helyez az irányítókra, a secondary összeérni látszik, sok labdát szereznek. Engedett pontokban még mindig a TOP7 csapatban vagyunk!A PO csapatok közül a Bears, Ravens, Texans, Dallas védelme enged kevesebb pontot mint a mienk..Mégsem említik a jó védelmek között a miénket, érdemtelenül!!!
Ezért nem értem azt az általános fanyalgást és Patriots lesajnálást ami az elmúlt hetekben ment a szurkerek és főleg "szakértők" szájából, tollából..
Lehet, hogy most megy a szekér az AFC-ben pár csapatnak és elkapták a fonalat, de hiszem, hogy bármelyik csapatot meg tudjuk és meg is fogjuk verni..
Szerintem a Colts veri a Texanst, a Ravens pedig a Chargerst..A Colts nagy meglepetésre elveri a kifejezetten gyenge védelemmel rendelkező Kansast, mi pedig otthon megszenvedünk a Ravens védelme ellen, DE nyerünk..
Ezt követően pedig egy látványos, kemény meccsen megverjük a Colts-ot otthon Foxborough-ban!
SB-ban pedig találkozunk a Brees-ékkel..
Remélem így lesz! 😀
Go Pats!!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Grat Zero felültél a troll vonatra és abból biza nincs leszállás 😀Jaj, engem ne farassz a karogasoddal, de a tobbi Pats-fan sirasara sem vagyok kivancsi, amikor lenyomtok harom szar meccset az idenyben, de egyebkent igy is rohogve viszitek a csoportot, de ti meg ezek utan is itt hisztiztek a vegletekig, hogy mennyire szar minden. Ha rajtatok mulik, akkor Bradynek minden szezon masodik veresegenel vissza kellene vonulnia, kiegett BB is, JMD meg mar nem motivalt, eshasonlok.Elég sok embernek...Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.Mar a Patriots? Es kinek okoz meglepetest? Csak mert en rohogve a Super Bowlba varom peldaul es rohadtul meglepne, ha barki legyozne a playoffban az AFC-bol.
jamaicababa
Stez
Ne vicceljünk már, két okból mondhatja vki ennyire egyértelműen a Patriots SB-ba, ha homer vagy jinxelni akar (esetleg annyira fing fogalma nincs az NFL-ről, hogy csak úgy megszokásból bemondja, mert "rutin" meg "mert soha nem lehet leírni őket" és szokásos bullshitek)
Se a szezont tekintve, de akár csak a decembert látva semmi sem mondatja, hogy meglenne a csapatnak az a fölénye mint az utóbbi pár évben. Leginkább azt a gyilkos ösztön hiányzik vagy akkor eddig ezt kurva jól sikerült palástolni.
Ravens például az első körben már simán hazaküldheti a csapatot, nekik a futás a minden. Nekünk meg ezt hol sikerül megállítani hol nem, ha nem akkor nincs is miről beszélni tuti bukó. Ha esetleg mégis sikerülne és csak Jackson passzjátékára tudna hagyatkozni a Ravens, akkor is ott van a labda másik oldala, ahol megint nincsenek egymástól távol az egységek. Oda egy iszonyat komplex gameplan kell (mint 3 éve), ami papíron elvárható lenne, de JMD-nek idén szintén voltak wtf meccsei.
De ha taktikailag maximálisan felkészítik a csapatot, akkor is ott van a mentális része, amiben folyamatosan voltak leolvadások a játékosok részéről.
Alapból a Ravens nem az a csapat, aki becsokizva jön Gillette-be, de idén önmagában a Patriots nem mutatott semmi dominanciát, ami miatt bárkinek félnie kéne, akár idegenben is. Tudom-tudom, 8-0 otthon tipikusan az a stat amivel ki lehet törölni a PO-ra.
KC-t szerintem nem kell magyarázni, brutál O# amit csak limitálni lehet, a mi védelmünk meg hol van a Ravensétől. Egy pontcsatát meg nem látom, hogy a jelenlegi O#ünk, limitált, hanyatló (sérült?) Gronkkal meg tudnánk nyerni, főleg nem idegenben. Ehhez elit futójáték kell, ami néha megvolt, de többnyire inkább nem.
Texans már könnyebb falat, de ott is van egy erős védelem aki tudja limitálni a támadójátékunkat és akkor megint a védelmünkön múlik, hogy meccsben tartsa/megnyerje a meccset. Bár Wattnak még életében nem volt értékelhető meccse ellenünk, ha betlizik az Ofal, erre is nem egyszer sor került, akkor megint nem lesz miről beszélni. Ott van a BOB faktor, amiben azért lehet bízni, de ha ez jelen lesz akkor már a WC körben repülni fognak.
Chargers szintén egy erős védelemmel rendelkezik, csak itt van egy top QB+RB páros. Nem kiemelkedő csapat, "csak" mindenben erősnek mondható. Ők pont az a csapat akik ellen ha csak egy egység bedobja a törülközőt, ott kőkeményen büntetni tudnak. Persze itt is lehet mondani, hogy majd a rúgójuk elchargerszkedi, de ez megint annyira megalapozott mint a mi "rutinból hozzuk az AFC-t", addig hangzik jól ameddig be nem következik az ellenkezője.
Colts, meg már nem a Pagano féle "jéé 25ször is megszopatnak a futásokkal" csapat. Nem azt mondom, hogy Ravens-KC szinten kész, veszélyes csapat vagy minden egységben erőset hoznak mint a Chargers, de ha szembe jönnek akkor azt azután teszik, hogy idegenben legyőzték a KC-t, ami önmagában kemény fegyvertény lenne
Szóval de, baromi meglepő lenne, ha ez a keret SB-ba jutna, két tökéletes meccset kéne játszania szinte minden egységnek, ami pont nem volt jellemző a csapatra az egész alapszakasz során.
ZERO_L
Ez szimplan csak nevetseges es jatsszatok itt a vak hulyegyereket, amikor Bradynek az elmult sok ideny folyaman nem egy szezonja volt, ahol tompabbnak tunt meg nem vert fossa es szarra mindenkit a Patriots, aztan amikor nagyon kellett, akkor valahogy erdekes modon mindig megmutatta egy masik arcat a csapat, megmutatta a tartasat, kihuztak a szarbol egymast.
Az a problema veletek, hogy annyira felelmetesen brutalis dinasztiat epitett fel a csapatotok, olyan elmebeteg mutatokat es eredmenyeket hoz, hogy felultetek egy kibaszottul magas lora, ahonnan keptelenek vagytok kicsit lejjebb huzni a gyeplot.
Ti nem azt varjatok es akarjatok latni, hogy a csapatotok nyer, hanem azt akarjatok latni, hogy a csapatotok fossa ver, siman nyer, galazik, madden rookie szinten hibatlanul es tokeletesen lecsap barkit, aki szembe jon.
De ez egyszeruen nonsense es nem ertitek meg, hogy igazabol mar jo par eve igy is pelda nelkuli, amit a New England ujra es ujra megcsinal, es hogy mennyire szajbakurtul becsulni kell ezt, nem pedig mindenbe belekotni. Nem latjatok a fatol az erdot, mikozben a csapatotok meg mindig kiemelkedo. Keptelenek vagytok elfogadni, hogy nyertek, mindig tobbet akartok.
Minden masodik szezont itt vegigpicsogtok, aztan minden masodik rajatszasban egyebkent az van, hogy a New England szepen eloszedi egy masik arcat es tovabbra is azt teszi, amit altalaban: nyer.
Ha ranezek erre az AFC-re, akkor itt van a Colts, aki mindig leszopik Brady ellen, itt van egy vedelem nelkuli Chiefs, aztan vajon Mahomes birja idegekkel, nem fog rontani? Itt van az egysiku Ravens, akik futnak szarasig, mast a kube nem tud, meg itt a Houston, amely aztan minden evben szinte megmutatja, hogy kell csalodast keltoen kinyalni a rajatszasban. Meg van egy Rivers, akirol abszolut nem tudsz nyilatkozni kb, az az a csapat, amelyik lazan vegigver itt neked mindenkit, de ugyanugy lazan kikap akar egy Oaklandtol is, es eleg surun tud azert balfaszkodni.
Potencial, potencial, potencial... Ja, mindegyikben van potencial, es aztan? Tizezer apro dolog kell ahhoz, hogy a potencial kijojjon, sokszor az sem eleg, hiaba basz fel 50 pontot a tablara a Chiefs, ha mas meg 51-et.
Egyedul a Patriotsban nincsen potencial, mert a Patriotsban a potencial mar tapasztalatta notte ki magat, ott Brady, Gronk es a tobbiek mar boven felnottek ahhoz a feladathoz, hogy ne kakaljak ossze magukat egy negyed utan, amikor baromira nem jon ossze semmi.
28–3. Vagod? Peldaul. De kis tulzassal egyebkent napestig lehetne sorolni, hogy miert vagytok abszolut eselyesei az AFC-nek, a tapasztalattol es a rituntol kezdve Bradyig, Gronkig, bla bla.
Ez nem jinx, egyszeruen ranezek az AFC-re es nem tudok egy olyan csapatot mondani, akiknel azt mondom, hogy eselyesebb a Patsnel. Nem a meglepetesrol es a mazlirol van szo, mert az nyilvan mindig elojohet, meg a birok is, serules is. Egyszeruen a Patsen kivul az ott levok igazabol az ideny meglepetescsapatai... meg a choker Houston es az a Colts, amelyik tizezer eve keptelen ertekelhetore Belichick es Brady ellen.
Szoval kerlek, nekem ne add elo, hogy a New England mennyire lesajnalt es gyenge, mekkora nagy dolog lenne, ha megnyrne az AFC-t. A New England tovabbra is ugyanannyit nyer, mint eddig, csak most pont annyit jatszott az alapszakaszban, amennyit kellett. Ha tobb kellett volna a rajatszashoz, akkor biztos vagyok benne, hogy tobbet villant volna itt akar Brady, akar Gronk, akar Edelman, etc.
Ennyi kellett. Ha megnyeritek a Super Bowlt, fel fogod roni a Patriotsnak, hogy az alapszakaszban volt 3-4 gyenge meccse, Brady sem volt akkora kiraly, mint szokott es hasonlok?
Stez
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Jaj, engem ne farassz a karogasoddal, de a tobbi Pats-fan sirasara sem vagyok kivancsi, amikor lenyomtok harom szar meccset az idenyben, de egyebkent igy is rohogve viszitek a csoportot, de ti meg ezek utan is itt hisztiztek a vegletekig, hogy mennyire szar minden. Ha rajtatok mulik, akkor Bradynek minden szezon masodik veresegenel vissza kellene vonulnia, kiegett BB is, JMD meg mar nem motivalt, eshasonlok.Elég sok embernek...Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.Mar a Patriots? Es kinek okoz meglepetest? Csak mert en rohogve a Super Bowlba varom peldaul es rohadtul meglepne, ha barki legyozne a playoffban az AFC-bol.
jamaicababa
Stez
ZERO_L
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Végre egyszer Steznek igaza van valamiben, erre próbáljátok megcáfolni...Ne akarjátok már belemagyarázni, hogy a New England Patriots az elmúlt 18 év után óriási meglepetést tudna okozni a mostani rájátszásban... Legalábbis pozitív értelemben biztosan nem.
Én abban is egyetértek, hogy az AFC-ből simán lehetünk SB-résztvevők, tekintve, hogy újoncirányító Foxboróba nem győzni jár, a Chargers, a Texans és a Colts ellen mindig kitalálunk valamit, a Chiefs pedig valahogy mindig elhasalt eddig az első akadályban, és max a konfdöntőben játszhatunk vele. Egyáltalán nem lepne meg, ha az idény utolsó meccsének első negyedében megálmodott Patriots–Colts döntő jönne, én simán kinézem Luckékból, hogy megint nyernek Houstonban (ahogyan kb mindig), aztán megtréfálják a Chiefs-védelmet.
több mint 5 éve
Elég sok embernek...Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.Mar a Patriots? Es kinek okoz meglepetest? Csak mert en rohogve a Super Bowlba varom peldaul es rohadtul meglepne, ha barki legyozne a playoffban az AFC-bol.
jamaicababa
Stez
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Nemtom, eleg hullamzo volt a csapat teljesitmenye, raadasul Gordon is kiesett.Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.Mar a Patriots? Es kinek okoz meglepetest? Csak mert en rohogve a Super Bowlba varom peldaul es rohadtul meglepne, ha barki legyozne a playoffban az AFC-bol.
jamaicababa
Stez
Olyan mintha mindenki rozsdas lenne vagy olyan serulesekkel jatszanak amit nem kotnek az orrunkra.
Ettol fuggetlenul sztem a Texanst tudjak verni ha kiveszik Hopkinst es a zsebben tartjak Watsont.
A Colts mar kicsit neccesebb a sok tobb TE-s jatek miatt ill. a foedzo miatt is, raadasul a csapat is egeszsegesebb es komplettebb mint a szezon kozbeni meccsen.
A Ravens tarthato, ha kiveszik a futast es passzra kenyszeritik Jacksont, de a Steelers meg a Dolphins ellen is voltak leolvadasok. Illetve Ravens faktor ugyebar, nem egyszeru csapat, kokemeny osszecsapas lenne.
Chargersrol nem tudok nyilatkozni, nem lattam egy meccsuket se.
KC...oke h Hill kiesett, de tudjak potolni, raadasul Reid kepes meglepetest okozni.
Mondjuk ez a playoff, itt mindenki oda fogja tenni magat, ha a csapat kepes magabol mindent kiadni es a toppon jatszanak, akkor kb. tenyleg csak a KC lehet ellenfel.
Viszont eszembe jut a Titans elleni meccs, ahol total lenyomtak a csapatot, hogy ott mi tortent...
Senkin se lattam h probalna javitani, valami total elcseszodes lehetett a gameplanben, mert BB is rezignaltan nezte az egeszet, JMD probalt meccs kozben valtoztatni a jatekokon, de eredmenytelenul.
Habar emlekeim szerint eleg skkan lehettek serultek, betegek.
több mint 5 éve
Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.Mar a Patriots? Es kinek okoz meglepetest? Csak mert en rohogve a Super Bowlba varom peldaul es rohadtul meglepne, ha barki legyozne a playoffban az AFC-bol.
jamaicababa
több mint 5 éve
Az én emlékeim a nyárról, hogy az újságírók nagyon dícsérték az edzőtábori beszámolók alapján...A pályán mutatott játéka pedig egyáltalán nem a megijedt, pályakezdő, beszart főiskolás QB-t mutatta..Szerintem a mi rendszerünkben kifejezetten használható irányító lehetne, sokkal nagyobb mobilitással, sebességgel mint Brady..Attól függetlenül, hogy én még azt szeretném személy szerint, hogy a Kecske játszon még 2-3 évet és jöjjön neki össze a HÉT gyűrű.. 😀Szerintem Etling messze nem az a kutyaütő, mint sokan gondolják..A Draft előtt sokan vizionálták hozzánk, pont azért, mert kísértetiesen hasonlít a dobómozdulata Brady-éhez..Stabil, nehezen kizökkenthető játékos, jól és viszonylag gyorsan olvassa az opciókat, erős a karja és sokkal mozgékonyabb, erősebb lábon, mint Tom..Az előszezonban egyáltalán nem tűnt elveszettnek, az edzőtáborban pedig rendre jobb volt, mint Hoyer..Sztem lehet ő még Brady utód, ha a Kecske idő előtt abbahagyja..Hat nem tudom mire gondolsz,en semmi emlitesre meltora nem emlekszem nala a preseasonben. Az elso meccsen 2/5 21 yard,a masodikon 0/1, a 3.-on nem jatszott, a negyediken 18/32 157 yard 1 TD,2 INT 53,8 RTG a Giants C-D csapata ellen...
kyobalu
Nem igazan tudom mire alapozod a velemenyed.
kolok1972
Szerkesztette: kyobalu
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.Hát a "One&done" tényleg nem szokásos nálunk, meglepetés lenne. 😀 De a Texans ellen esélyesek vagyunk alapvetően.
jamaicababa
több mint 5 éve
Én egyébként úgy érzem, hogy ez a csapat óriási meglepetést fog okozni a rájátszásban.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Szerintem Etling messze nem az a kutyaütő, mint sokan gondolják..A Draft előtt sokan vizionálták hozzánk, pont azért, mert kísértetiesen hasonlít a dobómozdulata Brady-éhez..Stabil, nehezen kizökkenthető játékos, jól és viszonylag gyorsan olvassa az opciókat, erős a karja és sokkal mozgékonyabb, erősebb lábon, mint Tom..Az előszezonban egyáltalán nem tűnt elveszettnek, az edzőtáborban pedig rendre jobb volt, mint Hoyer..Sztem lehet ő még Brady utód, ha a Kecske idő előtt abbahagyja..Hat nem tudom mire gondolsz,en semmi emlitesre meltora nem emlekszem nala a preseasonben. Az elso meccsen 2/5 21 yard,a masodikon 0/1, a 3.-on nem jatszott, a negyediken 18/32 157 yard 1 TD,2 INT 53,8 RTG a Giants C-D csapata ellen...
kyobalu
Nem igazan tudom mire alapozod a velemenyed.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Szerintem Etling messze nem az a kutyaütő, mint sokan gondolják..A Draft előtt sokan vizionálták hozzánk, pont azért, mert kísértetiesen hasonlít a dobómozdulata Brady-éhez..Stabil, nehezen kizökkenthető játékos, jól és viszonylag gyorsan olvassa az opciókat, erős a karja és sokkal mozgékonyabb, erősebb lábon, mint Tom..Az előszezonban egyáltalán nem tűnt elveszettnek, az edzőtáborban pedig rendre jobb volt, mint Hoyer..Sztem lehet ő még Brady utód, ha a Kecske idő előtt abbahagyja..Remélem lesz belőle valami, futni legalábbis tud.
kyobalu
Ha esetleg futkosós QB lenne az ellenfél a PO-ban, segíthet felkészülni 😛
több mint 5 éve
Szerintem Etling messze nem az a kutyaütő, mint sokan gondolják..A Draft előtt sokan vizionálták hozzánk, pont azért, mert kísértetiesen hasonlít a dobómozdulata Brady-éhez..Stabil, nehezen kizökkenthető játékos, jól és viszonylag gyorsan olvassa az opciókat, erős a karja és sokkal mozgékonyabb, erősebb lábon, mint Tom..Az előszezonban egyáltalán nem tűnt elveszettnek, az edzőtáborban pedig rendre jobb volt, mint Hoyer..Sztem lehet ő még Brady utód, ha a Kecske idő előtt abbahagyja..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
De akkor még most gyorsan, mert miután megverjük a Coltsot a konferenciadöntőben, megint elveszik az első köröket évekreSzerintem Antonio Brown némi apróért jöhetne hozzánk, egy ötödik körös picket ő is megérne. Legalább lenne esélye egy gyűrűre. 😊Odaadjuk két első körért a PO-ra. Deal?
Burkus
Fast Willie