New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Biztos a sok tape és brace miatt van.Azon én is lamentáltam tegnap meccsnézés közben, amikor elhangzott, hogy Lamar Jackson 2018-ban 695 yardot futott az alapszakaszban, hogy Bradynek 18 év kellett az 1000 yardhoz... 😊 Amúgy sosem értettem, hogy hogyan lehet valaki ilyen magas szintű élsportoló ilyen futással, ilyen futástechnikával, minket serdülőben elhajtott volna az edző a kosáredzésről ilyen nehézkes mozgással. Mintha egy zsiráf galoppozna.A győzelemért fut a gepárdunk ha kell 😀A QB kérdést méltatlan lenne meg megemlíteni is. 😊Teljesen egyértelmű, hol futna ez a Brady gyerek a Chargers D ellen 50 yardot?
Sinisa
PEEtör
ParadSEC
Burkus
Én azt sem értem, hogy 4 év egyetemi foci után hogyan nezhettt úgy ki, ahogy a drafton. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Azon én is lamentáltam tegnap meccsnézés közben, amikor elhangzott, hogy Lamar Jackson 2018-ban 695 yardot futott az alapszakaszban, hogy Bradynek 18 év kellett az 1000 yardhoz... 😊 Amúgy sosem értettem, hogy hogyan lehet valaki ilyen magas szintű élsportoló ilyen futással, ilyen futástechnikával, minket serdülőben elhajtott volna az edző a kosáredzésről ilyen nehézkes mozgással. Mintha egy zsiráf galoppozna.A győzelemért fut a gepárdunk ha kell 😀A QB kérdést méltatlan lenne meg megemlíteni is. 😊Teljesen egyértelmű, hol futna ez a Brady gyerek a Chargers D ellen 50 yardot?
Sinisa
PEEtör
ParadSEC
több mint 5 éve
A győzelemért fut a gepárdunk ha kell 😀A QB kérdést méltatlan lenne meg megemlíteni is. 😊Teljesen egyértelmű, hol futna ez a Brady gyerek a Chargers D ellen 50 yardot?
Sinisa
PEEtör
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
A QB kérdést méltatlan lenne meg megemlíteni is. 😊Teljesen egyértelmű, hol futna ez a Brady gyerek a Chargers D ellen 50 yardot?
Sinisa
több mint 5 éve
Vajon ez mukodne ellenunk is?Mi is többször játszottunk hasonló felállást, kb 10-15 snap erejéig meccsenként.
fuzovelkifele.com/2019/01/a-chargers-megtalalta-a-ravens-ellenszeret/
Gondolom most rongyosra elemzik a Titans es Steelers elleni meccsunket.
Solymi
Annyi különbséggel, hogy nálunk DL sem volt nagyon, egyedül Butler / Flowers volt a LoS-nal 3 pontos felállásban, és mellette LB-k főleg.
De szinten egy 4-0-7-re hasonlító felállás.
Én csak káosznak hívtam ezt a felállást és nagyon tetszett.
Egyébként az köztudott, hogy TB12 kriptonitja ha a 4 emberes passrush működik (főleg középső nyomással) és a többi 7 ember zónázik.
Szerintem a Pats OL sokkal jobb mint a Hollóke.
A rövid passzos play-ekben a WR részleg is.
Az 50%-os Gronkban is bízhatunk.
A QB kérdést méltatlan lenne meg megemlíteni is. 😊
Én továbbra is nyugodtan várom a vasárnapi meccset.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Na a 2 "Vén Fasz" egymás ellen 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Vajon ez mukodne ellenunk is?fuzovelkifele.com/2019/01/a-chargers-megtalalta-a-ravens-ellenszeret/
Gondolom most rongyosra elemzik a Titans es Steelers elleni meccsunket.
több mint 5 éve
cspeti98
466
Akkor a Chargers. Ne a mai játékuk alapján ítéljük meg őket, tudnak ők jól játszani, igaz mostanában azért akadozott a gépezet.A mostani előrejelzések szerint szép kis havazás lesz Bostonban a hétvégén. 😊
Én csak egy -5 fokok és havat kérnék jövő hétre 😊
NB2
több mint 5 éve
No offenseJogos, ez inkább esélylatogatás, nem számolgatás, mert nincs közünk ahhoz, hogy hogy alakulnak az események, a Pats azt nem tudja befolyásolni, a kész tényekkel nézünk szembe. (Most éppen nézem a Bears-Eagles meccset és azon töprengtem, hogy nem járt-e volna jobban a Bears, ha kikap az utolsó körben a Vikingstől és akkor ők jutnak be a PO-ba, nem a Philly. De ők sem számolgattak.) Azért vannak olyan csapatok, amelyeknek a stílusa, játékfelfogása általában fekszik nekünk és van, amelyeké nem. Az előbbi körbe tartozik pld. a Luck-féle Colts vagy a Steelers, az utóbbiba a Ravens, de a Kansas is. Ezért nem számolgatás, puszta vágy/reménykedés, hogy a a Kansast verje el a Indy és aztán jöjjenek Foxboróba, lehetőség szerint egy jó hideg meccsre a dome-ból, a számos súlyos verés nyomasztó emlékével. Ha mi megyünk Kansasbe, azt sokkal rosszabb matchupnak tartom. (A Csikók meg utólag kereshetnek majd valami újabb kifogást, hogy puha volt a kapufa vagy rövidebb volt az alsó szára vagy valami hasonlót. 😊 )Soha semmilyen sportban nem szeretem a számolgatást, en a tiszta es őszinte dolgokat szeretem.Akkor Rivers es a ChargersAhogy a mai Ravenst elnéztem, a rosszabbik lehetőség jutott nekünk, ehhez a Ravenshez képest a Jets vagy a Bills is ütőképes egység volt. De bízom benne, hogy Henry nem tér vissza a Boltshoz, a most feljavult secondary pedig megfogja a passzjátékot. A Chargers védelmet nem tudtam igazán megítélni, mert Jackson annyira gyenge volt, hogy nem is tette őket igazán próbára, a futás ellen a túltöltött box meg elég volt.
Sinisa
Az éjszakai meccset nem láttam, de két AFC WC meccs eddig nagyon gyenge volt. Ahogy tavaly is.
Burkus
Azt vallom, hogy aki bajnok akar lenni, annak minden szembejövőt meg kell b***ni. 😊
... Januárban, Bostonban pedig végképp!
Sinisa
Bradyvel pedig utoljára 2005-ben kaptunk ki a Chargerstől, ez volt az utolsó vereség otthon tőlük, előtte 1970-ben sikerült haza pályán vereséget szenvedni. Ezért a Chargers-t kellemesebb ellenfélnek tartottam a meccs előtt, bár amit olvastam a Ravens idei feltámadásáról (arra nem vitt rá a lélek, hogy megnézem egy meccsüket), annak alapján nem értettem, mitől ilyen jók. Most, a meccs után még inkább nem értem, mitől voltak az alapszakaszban ilyen jók.
Burkus
Nem ezért írtam
En is "szamolgatom" hogy ki lehet jobb es kevésbé jó.
Szerintem is inkabb a Colts jojjon hozzánk, önt a Kansas meccs.
(Középtávon szerintem ujra nagy ellenfelek lesznek: elit OL, jo QB-RB-TE-WR, tehetséges védelem es töménytelen pénz jövőre...)
En néztem a BAL meccseket idény közben fantasy miatt is, valamint kiváncsi voltam a leendő ellenfelekre es en biztos voltam a PO-jukban.
Jo a LAC de nem ijedtem meg nagyon.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Jogos, ez inkább esélylatogatás, nem számolgatás, mert nincs közünk ahhoz, hogy hogy alakulnak az események, a Pats azt nem tudja befolyásolni, a kész tényekkel nézünk szembe. (Most éppen nézem a Bears-Eagles meccset és azon töprengtem, hogy nem járt-e volna jobban a Bears, ha kikap az utolsó körben a Vikingstől és akkor ők jutnak be a PO-ba, nem a Philly. De ők sem számolgattak.) Azért vannak olyan csapatok, amelyeknek a stílusa, játékfelfogása általában fekszik nekünk és van, amelyeké nem. Az előbbi körbe tartozik pld. a Luck-féle Colts vagy a Steelers, az utóbbiba a Ravens, de a Kansas is. Ezért nem számolgatás, puszta vágy/reménykedés, hogy a a Kansast verje el a Indy és aztán jöjjenek Foxboróba, lehetőség szerint egy jó hideg meccsre a dome-ból, a számos súlyos verés nyomasztó emlékével. Ha mi megyünk Kansasbe, azt sokkal rosszabb matchupnak tartom. (A Csikók meg utólag kereshetnek majd valami újabb kifogást, hogy puha volt a kapufa vagy rövidebb volt az alsó szára vagy valami hasonlót. 😊 )Soha semmilyen sportban nem szeretem a számolgatást, en a tiszta es őszinte dolgokat szeretem.Akkor Rivers es a ChargersAhogy a mai Ravenst elnéztem, a rosszabbik lehetőség jutott nekünk, ehhez a Ravenshez képest a Jets vagy a Bills is ütőképes egység volt. De bízom benne, hogy Henry nem tér vissza a Boltshoz, a most feljavult secondary pedig megfogja a passzjátékot. A Chargers védelmet nem tudtam igazán megítélni, mert Jackson annyira gyenge volt, hogy nem is tette őket igazán próbára, a futás ellen a túltöltött box meg elég volt.
Sinisa
Az éjszakai meccset nem láttam, de két AFC WC meccs eddig nagyon gyenge volt. Ahogy tavaly is.
Burkus
Azt vallom, hogy aki bajnok akar lenni, annak minden szembejövőt meg kell b***ni. 😊
Sinisa
Bradyvel pedig utoljára 2005-ben kaptunk ki a Chargerstől, ez volt az utolsó vereség otthon tőlük, előtte 1970-ben sikerült haza pályán vereséget szenvedni. Ezért a Chargers-t kellemesebb ellenfélnek tartottam a meccs előtt, bár amit olvastam a Ravens idei feltámadásáról (arra nem vitt rá a lélek, hogy megnézem egy meccsüket), annak alapján nem értettem, mitől ilyen jók. Most, a meccs után még inkább nem értem, mitől voltak az alapszakaszban ilyen jók.
több mint 5 éve
"L" betűt kell a naptarjukba rajzolni... 😉akarod mondani p...zni 😊Soha semmilyen sportban nem szeretem a számolgatást, en a tiszta es őszinte dolgokat szeretem.Akkor Rivers es a ChargersAhogy a mai Ravenst elnéztem, a rosszabbik lehetőség jutott nekünk, ehhez a Ravenshez képest a Jets vagy a Bills is ütőképes egység volt. De bízom benne, hogy Henry nem tér vissza a Boltshoz, a most feljavult secondary pedig megfogja a passzjátékot. A Chargers védelmet nem tudtam igazán megítélni, mert Jackson annyira gyenge volt, hogy nem is tette őket igazán próbára, a futás ellen a túltöltött box meg elég volt.
Sinisa
Burkus
Sinisa
NB2
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
akarod mondani p...zni 😊Soha semmilyen sportban nem szeretem a számolgatást, en a tiszta es őszinte dolgokat szeretem.Akkor Rivers es a ChargersAhogy a mai Ravenst elnéztem, a rosszabbik lehetőség jutott nekünk, ehhez a Ravenshez képest a Jets vagy a Bills is ütőképes egység volt. De bízom benne, hogy Henry nem tér vissza a Boltshoz, a most feljavult secondary pedig megfogja a passzjátékot. A Chargers védelmet nem tudtam igazán megítélni, mert Jackson annyira gyenge volt, hogy nem is tette őket igazán próbára, a futás ellen a túltöltött box meg elég volt.
Sinisa
Burkus
Sinisa
több mint 5 éve
Soha semmilyen sportban nem szeretem a számolgatást, en a tiszta es őszinte dolgokat szeretem.Akkor Rivers es a ChargersAhogy a mai Ravenst elnéztem, a rosszabbik lehetőség jutott nekünk, ehhez a Ravenshez képest a Jets vagy a Bills is ütőképes egység volt. De bízom benne, hogy Henry nem tér vissza a Boltshoz, a most feljavult secondary pedig megfogja a passzjátékot. A Chargers védelmet nem tudtam igazán megítélni, mert Jackson annyira gyenge volt, hogy nem is tette őket igazán próbára, a futás ellen a túltöltött box meg elég volt.
Sinisa
Burkus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Akkor Rivers es a ChargersAhogy a mai Ravenst elnéztem, a rosszabbik lehetőség jutott nekünk, ehhez a Ravenshez képest a Jets vagy a Bills is ütőképes egység volt. De bízom benne, hogy Henry nem tér vissza a Boltshoz, a most feljavult secondary pedig megfogja a passzjátékot. A Chargers védelmet nem tudtam igazán megítélni, mert Jackson annyira gyenge volt, hogy nem is tette őket igazán próbára, a futás ellen a túltöltött box meg elég volt.
Sinisa
több mint 5 éve
Akkor a Chargers. Ne a mai játékuk alapján ítéljük meg őket, tudnak ők jól játszani, igaz mostanában azért akadozott a gépezet.Én csak egy -5 fokok és havat kérnék jövő hétre 😊
több mint 5 éve
Remélem tartja ezt a félelmetes formáját a Lac offense részről.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Foldesi26
317
Ez a Chargers nagyon jó, az idény legjobb meccsét kell hoznunk, de én örülök, hogy nem játszott Flacco, szerintem akkor nyert volna a Ravens, az pedig a legrosszabb lett volna nekünk (egy Foxboroughban is jó QB és ez a brutális Ravens D...), szerintem ott kikaptunk volna, így egy picit optimistább vagyok. Ingramék szép perceket fognak okozni az OL-nek, az biztos...
több mint 5 éve
Akkor Rivers es a Chargers
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Értettem én elsőre is. Csak arra utaltam, hogy igencsak optimista kijelentés az, hogy majd ráállítunk egy spy-t, és limitáljuk egy olyan defense-el, amelyiknek éppen az az egyik legnagyobb gyengéje, hogy lassú, és futás ellen alapból sem az igazi (főleg a széleken). Sokkal gyorsabb defense-ek sem tudták ezt megcsinálni.peterk2005Én is jókor írok ám ilyesmit. 😀 😀
Mondjuk nem a spy miatt állt földbe a srác. Valószínűleg ennyit jelent, hogy a Bolts már játszott velük egyet, első kézből volt tapasztalatuk. Az többet ér minden videónál.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hát annyira mégsem volt félelmetes (legalábbis ma) ez a Ravens. Persze van még vissza 9 perc...Ha elolvasod figyelmesen, amit írtam, akkor megláthatod a valamennyire szót. Senki se várná, hogy LJ-t 0 futott yardon tartsuk, viszont azt elérhetjük, hogy ne futkorásszon 160 yardot ellenünk. Ha ez megvan, akkor a matchup már nekünk kedvez, mert a passzjátékuk ellen a secondarynk felveszi a versenyt, illetve Brady képes arra, hogy apró darabokra szedje szét a védelmüket.Értettem én elsőre is. Csak arra utaltam, hogy igencsak optimista kijelentés az, hogy majd ráállítunk egy spy-t, és limitáljuk egy olyan defense-el, amelyiknek éppen az az egyik legnagyobb gyengéje, hogy lassú, és futás ellen alapból sem az igazi (főleg a széleken). Sokkal gyorsabb defense-ek sem tudták ezt megcsinálni.
ervinator
Hasonlóan optimistának gondolom azt a kijelentést is, hogy "Brady képes arra, hogy apró darabokra szedje a védelmüket". Idén senki nem tudta nemhogy apró darabokra szedni, de dominálni sem azt a védelmet. Sem a Chiefs, sem a Chargers, sem a Steelers. Majd éppen ez az idei Brady fogja "szétszedni", aki önmaga sem a régi, és az elkapó gárdája sem az?
A Pats egy jó csapat, nagyon rutinos is, és a szakmai stáb is nyilván elit, szóval nem mondom, hogy kizárt, hogy úgy legyen ahogy mondod, mert semmi sem kizárt. De ez a Ravens szerintem ENNEK a Patriotsnak borzalmas matchup. Bármelyik másik 5 csapat a az idei playoffból sokkal jobb ebből a szempontból. A Chargers is.
peterk2005
Nagyon úgy néz ki Riversék jönnek jövő héten. Szép kihívás, de meg kell fogni őket!
több mint 5 éve
Ha elolvasod figyelmesen, amit írtam, akkor megláthatod a valamennyire szót. Senki se várná, hogy LJ-t 0 futott yardon tartsuk, viszont azt elérhetjük, hogy ne futkorásszon 160 yardot ellenünk. Ha ez megvan, akkor a matchup már nekünk kedvez, mert a passzjátékuk ellen a secondarynk felveszi a versenyt, illetve Brady képes arra, hogy apró darabokra szedje szét a védelmüket.Értettem én elsőre is. Csak arra utaltam, hogy igencsak optimista kijelentés az, hogy majd ráállítunk egy spy-t, és limitáljuk egy olyan defense-el, amelyiknek éppen az az egyik legnagyobb gyengéje, hogy lassú, és futás ellen alapból sem az igazi (főleg a széleken). Sokkal gyorsabb defense-ek sem tudták ezt megcsinálni.
ervinator
Hasonlóan optimistának gondolom azt a kijelentést is, hogy "Brady képes arra, hogy apró darabokra szedje a védelmüket". Idén senki nem tudta nemhogy apró darabokra szedni, de dominálni sem azt a védelmet. Sem a Chiefs, sem a Chargers, sem a Steelers. Majd éppen ez az idei Brady fogja "szétszedni", aki önmaga sem a régi, és az elkapó gárdája sem az?
A Pats egy jó csapat, nagyon rutinos is, és a szakmai stáb is nyilván elit, szóval nem mondom, hogy kizárt, hogy úgy legyen ahogy mondod, mert semmi sem kizárt. De ez a Ravens szerintem ENNEK a Patriotsnak borzalmas matchup. Bármelyik másik 5 csapat a az idei playoffból sokkal jobb ebből a szempontból. A Chargers is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az első részével egyetértek. A második része, meg mivel sémát játszunk , nyilván van rá felállás, módszer amivel lehet limitálni. De az Offseasonba bízom benne, h érkezik egy-két futásblokkoló G, h meg legyen az erő is. Ha ez meglesz én nem látom okát, h ne múködjön hosszútávon. Plusz ne felejtsük el h LJ 21, fejlődni fog passzolásban is, így a védelmek se tehetik meg h futásra állnak fel csak.Ez a Maddenben gondolom így működik, de a valóságban azért összetettebb. 😊 Majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha lesz LJ-ról annyi film, amiről kielemzik azt is, hogy ha balra néz és jobbra biccen a válla, akkor szeret bal lábbal megindulva futni, ha meg jobbra néz és két kézzel fogja a labdát, akkor tipikusan balra fordul. Ha a key DE kettőt lép fel akkor 63%-ban átadja, ha hármat lép fel, akkor csak 48%-ban adja át a labdát. Az NFL erről szól, egy éven belül azt is tudni fogják a védelmek, hogy LJ seggén hol van pattanás. És rá fognak játszani a tendenciáira. Akkor fog kiderülni, hogy mennyire lehet a sémára alapozva eredményes a játék, és mennyire kell egyéb extra hozzá.
KeyG
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 027
Na jó, viszont ha minden kötél szakad, akkor max. behozzák Flaccot...ami meg megint más matchupokat teremtene. Sőt, az is lehet, hogy készülnek ilyen felállásokkal.Kedves szagértők, attól hogy spy nem LB-t használunk hanem FS-t Chungot emlékeim szerint.Így van. Nem is olyan rég elég jól limitáltunk egy futkorászós QB-t..
Rókalyukban újonc futkorászós QB-k győzelmi esélyei konvergálnak a 0-hoz!
Studi
Mert ez a cél, teljesen nem fogod tudni elvenni a futást de limitálni lehet. Zsebben kell tartani, nem szabad mindenáron sackre vagy hitre menni, nyomás alatt legyen de nem szabad túlfutni és feladni a Gap felelősséget. Fegyelmezettnek kell lenni és nem keresni a nagy játék lehetőségét.
Na most, hogy ezt leírtam jönni fog majd Rivers 😊
gordon
Chargerst szerintem könnyebben limitáljuk, a 2017-es év 8. hetében játszottunk ellenük és egy 87 yardos Melvin Gordon futott TD-nél nagyobb szívás emlékeim szerint nem volt, az is Cassius Marsh hibája volt.
Ráadásul a csapat névsora is hagyott kívánnivalót maga után.
Szóval én úgy érzem, hogy a Chargers jobban feküdne nekünk a jelenlegi kerettel.