NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
BB féle kukahadjárat elkezdődött...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Úgy, hogy a nagyját kivágják 2-3 éven belül, és kezdik újra

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 281 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ellington, Harris, Brooks, Pennel, Lacosse
valaki nagyon belelendült 😊
NB2
Nyilvan a neveket nezve ezek nem egy szexi igazolasok,de ez nem baj,majd egy ev ittlet utan egyesek azok lesznek. A DT class allitolag nagyon eros a drafton,igy ott meg lehet melyiteni. Az anyagi lehetosegeink nyilvan eleve behataroljak,hogy sztar FA-ket nem tudunk hozni ilyen eszement piac mellett. JMC,Simon,Pennel igazolasok kifejezetten tetszenek,a DE posztot erzem meg egy kicsit vekonynak.
kolok1972
Ezek nekem is inkább camp body igazolásoknak tűnnek, kivéve talán Lacosse-t, az elég nagy értékű, bár nem ismert a tartalom, feltételezem, nulla garantáltat tartalmaz. Edelman 7. kör volt, Trent Brown nem kellett a 49ersnek, Van Noy igazolásán mindenki röhögött, A 6. Körös Picket már nem is említem, úgyhogy inkább nem ítélkezem Belichick igazolásai felett. Majd meglátjuk, egyenlőre nem a Pats move-októl hangos a piac.
Burkus
Pennel jónak tűnik. A számok meg nem ismertek ugyan.
Guy-Pennel-Butler melle egy 2-3. körös draft + 1 UDFA és egy sehova nem kell veterán valamikor nyáron és pipa a poszt a TC végéig.

Az ST only-k közül 2 tuti maradni fog. A kickoff coverage tavaly nagyon gyenge volt és Humbler-McClellan duóból max egyik jön vissza szerintem és KR sincs most a keretben.

TE-k: Gronky lassan dönthetne.
Sinisa
Allen elment, Hollister valszeg kuka, úgyhogy TE akkor is kell, ha Gronk marad.

A ST-et illetően tuti, hogy igazad van, de ott a fontos visszaigazolás Bolden, aki nagyon jó volt ST playerként (és csak ott).

De nyilván a rengeteg tavalyi IR-es, idén bevethető pick meg a még több idei pick miatt nincs nyomás a csapat, hogy aktív legyen a FA piacon. Azt néztem, hogy 6 %-os cap emelkedés mellett 15-20 %-ot mennek fel a top fizetések, ebbe mi sosem fogunk beszállni. Azt nem értem, hogy a többiek ebben nem dőlnek össze.

Azért egy minőségi elkapónak a Fa piacról örülnék. (Tate-t nem bánom, hogy nem jött, mert nem slotban vannak a problémák, inkább a mélységi elkapásoknál.)
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
NB2
Nyilvan a neveket nezve ezek nem egy szexi igazolasok,de ez nem baj,majd egy ev ittlet utan egyesek azok lesznek. A DT class allitolag nagyon eros a drafton,igy ott meg lehet melyiteni. Az anyagi lehetosegeink nyilvan eleve behataroljak,hogy sztar FA-ket nem tudunk hozni ilyen eszement piac mellett. JMC,Simon,Pennel igazolasok kifejezetten tetszenek,a DE posztot erzem meg egy kicsit vekonynak.
kolok1972
Ezek nekem is inkább camp body igazolásoknak tűnnek, kivéve talán Lacosse-t, az elég nagy értékű, bár nem ismert a tartalom, feltételezem, nulla garantáltat tartalmaz. Edelman 7. kör volt, Trent Brown nem kellett a 49ersnek, Van Noy igazolásán mindenki röhögött, A 6. Körös Picket már nem is említem, úgyhogy inkább nem ítélkezem Belichick igazolásai felett. Majd meglátjuk, egyenlőre nem a Pats move-októl hangos a piac.
Burkus
Pennel jónak tűnik. A számok meg nem ismertek ugyan.
Guy-Pennel-Butler melle egy 2-3. körös draft + 1 UDFA és egy sehova nem kell veterán valamikor nyáron és pipa a poszt a TC végéig.

Az ST only-k közül 2 tuti maradni fog. A kickoff coverage tavaly nagyon gyenge volt és Humbler-McClellan duóból max egyik jön vissza szerintem és KR sincs most a keretben.

TE-k: Gronky lassan dönthetne.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 281 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
NB2
kolok1972
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 030 — Pats fan
NB2

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
WR, TE, DT pipa
Nincs itt semmi látnivaló, és need sincs mar.
Pedig tegnap meg nyaralt az Öreg. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 155
 mobile.twitter.com/MikeGarafolo/status/1106302151968649216

BB beindult
A szokásos draft előtti keret feltöltés, vagy minőség de többnyire inkabb mennyiség.
Sinisa
Hamari volt Jordy Nelson szabad lett.
több mint 6 éve
 mobile.twitter.com/MikeGarafolo/status/1106302151968649216

BB beindult
A szokásos draft előtti keret feltöltés, vagy minőség de többnyire inkabb mennyiség.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
Ellington jön vizitre, Tate után érdeklődtök.
Srácok, srácok ugye nem minket akartok leutánozni?
New England Lions

| vicc vót |
Bazzani
Nem. El is ment a Giantsbe... 😊
több mint 6 éve
S Terrence Brooks signs a two-year deal with the Patriots

Újabb ST only playa'

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
New England Lions

| vicc vót |
Bazzani
@RapSheet: Free agent WR Bruce Ellington is signing a 1-year deal with the #Patriots, source said. He’s worked his way around the New England tree, now with the Pats.

Namondom.

több mint 6 éve
Malcolm Brown => Saints 3/15

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
New England Lions

| vicc vót |

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1106037976524570624

Nem JMD-zett a kis hopihe. 8(
Stez
Ilyenkor szokta BB felfújni az arcát és trade-elni egy wr -ért... (A.J Green vagy JJ)
Tavalyi piacon a futókból lett elege, be is rántott egyet az első körben..
több mint 6 éve
Nem véletlenül ment el a 3/24-ért

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1106037976524570624

Nem JMD-zett a kis hopihe. 8(

több mint 6 éve
Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljük
Wyatt
Én is erre gondoltam, Thuney-t nem fogjuk megfizetni az biztos.
A 3. körben legkésőbb biztos, hogy jön ember a fal belsejébe.Korábban szerintem felesleges, Scar felépíti.
gordon
Sanszos, hogy igazatok lesz.
Általában csak 1 magas fizetésű OG szokott lenni a falban, a másik egy “felépített” játékos.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Én egyáltalán nem lepődnék meg egy LT-drafton sem, és akkor Wynn mehet be LG-be, ha ott jobbnak véljük
Wyatt
ez is simán elképzelhető, már tavaly is mondogatták hogy Wynn a méretei miatt inkább guardként lenne használható
ki lehet szerinted jó és elérhető LT?
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Wyatt
Én is erre gondoltam, Thuney-t nem fogjuk megfizetni az biztos.
A 3. körben legkésőbb biztos, hogy jön ember a fal belsejébe.Korábban szerintem felesleges, Scar felépíti.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Valamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.
Sinisa
Thuney ebben az offseasonban? Miből? 2 szeres bajnok, 3 SB részvétel 3 év alatt..ott bőkezűen kell mérni a mannát..

Nagy az esély, hogy neki már nincs sok vissza nálunk..
topin
Egy Shaq Mason-szeru szerződés beleférne.
Szerintem az elég csapatbarat.

Meglátjuk
Ha BB is azt gondolja, hogy ez Thuney utolsó éve, akkor a top 101-bol jön egy OG.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Valamint meg ebben az off-season-ben jó lenne Thuney és KvN szerződését is megoldani.
Sinisa
Thuney ebben az offseasonban? Miből? 2 szeres bajnok, 3 SB részvétel 3 év alatt..ott bőkezűen kell mérni a mannát..

topin
Thuneyt nagyon bírom, de sajnos nem hiszem hogy meg tudjuk tartani /egy jó komp. pick jöhet érte jövőre 😊/, ha esetleg a drafton be tudnánk húzni Lindstromot 1/32re annak nagyon tudnék örülni
Tyler Eifert ha jól tudom FA a jelenlegi TE állományunk alapján egy kevés alapfizus sok ösztönzös szerződéssel meg lehetne kínálni, tudom baromi sérülékeny de ha egészséges akkor nagyon jó játékos
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 195
Sinisa