New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Én Gilmore-ral is úgy vagyok, hogy meccsen azt látom, hogy szinte mindig elkapják mellette a labdát, azt utána jön a stat és abból meg az derül ki, hogy mekkora spíler 😊
Tényleg könnyebb kívülállóként sokszor nézni egy meccset😊
NB2
Gilmore-ral nem értek egyet.
Élőben nézve a meccseket is látszik, hogy nagyon jo, talán 1 gyenge meccse volt idén.
Sok PD, sok drop mellette.

Sinisa
abszolút, nála max az engedett TD-k egy kicsit sok (szerintem inkább ez torzíthatja a megítélését), de ez sem kirívóan sok
nem elit ebben, de aszem azért nem is liga átlag alatti, mintha Buday Zoli pár hete említette volna a pod-ban
ZERO_L
Jeff Howe kimutatása szerint:
90/37 elkapas mellette - 403y es 4TD
2INT, 18 PBU, 5 flags

Ja es first team All Pro
Soha rosszabb CB1-et

Azt hiszem ezzel a Butler vs Gilmore vita jegelhető egy időre. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Édes istenem, mi lesz itt akkor (jövőre és utána) amikor a Pats _valóban_ bajban lesz? 😊
peterk2005
1. Nem lesz bajban. Belichick megoldja.
2. Ha valaki azt mondja, hogy idén a csapat teljesítménye generálisan nem esett szignifikánsan az elmúlt évekhez képest, az nem mond igazat....
3. Ha valaki azt mondja, hogy Brady, Gronk,Edelman ugyanazon a színvonalon játszik, ahogy 2-3 évvel ezelőtt, az sem mond igazat.....
3. Az, hogy ennek a színvonalcsökkenésnek itt sokan nem örülnek - én sem - az egyrészt természetes, másrészt nem jelent károgást. Hadd' legyen már joga egy Pats fannek nem kritikátlanul örülni a Miami, a Steelers vagy Titans elleni teljesítménynek.
4. Ennek az alacsonyabb színvonalú teljesítménynek a tükrében mérlegeljük, hogy mire mehet a Pats a PO-ban,nem sírás vagy károgás az sem, ha valaki úgy gondolja, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég a SB-ba jutáshoz......
5. Akkor az lesz, hogy izgulunk, hogy lesz-e újra nagy csapatunk, bejutunk-e a PO-ba....
Burkus
Öt rövid bekezdésben tökéletesen összefoglaltad, amit gondolok .... A megjegyzésem nem kritika volt, csak az jutott eszembe, ha már idén - amikor azon kívül, hogy a csapat nem a többi AFC aspirán ELŐTT van, hanem "csak" KÖZÖTT -, szóval ha már idén ilyen vitákat generál a csapat helyzete, mi lesz itt, ha majd playoffba sem jut esetleg?
A Colts topicban annak idején mi Stezzel, Miskával és még páran túl kevesek voltunk, hogy felborítsuk amikor baj volt. A Steelers topic már képes volt felrobbanni a héten, pedig az csak a 2. (3.?, 4.?) legnépszerűbb csapat idehaza. Itt posztapokaliptikus lesz a helyzet. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
 fuzovelkifele.com/2019/01/2018-legnepszerubb-mezei-az-nfl-shopban/

Micsoda meglepetés... Vagy nem is meglepetés?
Burkus
via Imgflip Meme Generator
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni

Burkus
Nekem az.

Azért mégiscsak 18 éve tolja egy csapatnál. Tehát nem új igazolásként vásárolják a fanok a mezét, mint mondjuk CR-nek.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
ZERO_L..
Vannak akik így látják, vannak akik úgy látják a dolgokat a PATS idei teljestménye kapcsán..
Szerintem Minden NE fan látja, hogy nincs rendben valami, teljesen más csapat benyomását kelti idén a pályán a mutatott játék..Sokan benyomják a pánikgombot és világvégét vizionálnak, többen meg úgy látják, hogy ez a dolgok rendes folyása, nem pöröghet mindig mindenki 100%-on, nem lehet mindig mindenki előtt fényévekkel járni..És jól is van ez így..
Burkussal értek egyet a legjobbant.".1.) Ha valaki nem látja,hogy idén a csapat teljesítménye generálisan nem esett szignifikánsan az elmúlt évekhez képest, az nem mond igazat. 2.) Ha valaki azt mondja, hogy Brady, Gronk,Edelman ugyanazon a színvonalon játszik, ahogy 2-3 évvel ezelőtt, az sem mond igazat.
3.) A védelem a szezon elejéhez képest nagyon nagyot javult, Gilmore, Van Noy, DMC, Chung, J.C. Jackson, Flowers, Shelton átlag feletti teljesítményt tud nyújtani, de az offense, a playcalling, az adaptációs képesség egyértelműen rosszabb lett."
Természetesn ennek a játékszínvonal csökkenésnek sokan nem örülnek, közöttük én sem, DE észreveszem, hogy ettől függetlenük ez az O#, ami döcög, öregesen, sok hibával játszó Brady vezetésével, gyengélkedő Gronkkal még mindig TOP4 csapat!!!
A mélyen lesajnált védelmünk mindenki, főleg a PFF munkatársai szerint is szintet lépett, lényegesen agresszívabb, dinamikusabb,mint Patricia alakulata volt tavaly. TOP 7ben van engedett pontokban!!!
Az év legjobb cornere Patriots játékos, sőt a legjobb 5ben 2 NE corner van, a TOP 3 rusher között ott van Flowers, az O# fal benne van a legjobb 4 egységben a ligában, s a végén kiderül, hogy Julius is a 2,legjobb évét futja a szalagszakadása után..
Lehet itt fanyalogni, meg nem várni semmit az alapszakasz teljesítmény alapján a PO-ban a Patriots-tól, de hogy egy NE fan ne várjon reményekkel telve egy rájátszást úgy, hogy a csapata csak egy hülye, elbénázott ST balfaszkodásnak köszönhetően nem lett első kiemelt megint az viszont szerintem kicsinyes!
Lehet, hogy volt sok bénázás néha idén, hoztak a srácok érthetetlen meccseket, buta vereségeket, DE akkor is mi vagyunk az a csapat, aki az AFC-ben bárkit meg tud verni!
Brady lehet, hogy öregszik, s idén magához képest gyengén játszik, DE így IS benne van abban a TOP 4 irányítóban, aki PO-ba jutott..
Egy Brady, Michel, White, Börke, Gronk, Julius, CP, Hogan, Dorsett támadósor liga TOP4 fallal, meg szerintem akármelyik csapatot elveri otthon Foxboroughban..
S nem, nem a nagyképűség, vagy a remény beszél belőlem!
Idén jó csapatok jutottak be a rájátszásba az AFC-ből is, de nem hiszem, hogy ne tudnánk megoldani bármelyik csapatot is..Chiefs, Texans, Colts már verve általunk, őket szerintem másodjára is vernénk.. Chargersnek messze nem olyan jó a védelme, D# fala, mint ahogy állítják, ellenük általában megy is nekünk..A Ravens védelme nagy falat lesz, vért fogunk hugyozni ellenük, de ott meg a támadósorukat és futkorászó irányítóukat tudja limitálni majd a MIi védelmünk..
Szerintem igenis esélyes a csapatunk idén is az AFC Champion címre..
Ha meg nem jön össze, akkor sincs világvége..
DE szerintem ez a csapat, ami évek óta a leginkonzisztensebb NE O# játékot mutatja IS nyer legalább 2 meccset a PO-ban! 😀
Go Pats!!!

Ui.: Flowers-el kapcsolatban egyetértünk.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
ZeroL. Az a baj, hogy ha egy lépéssel hátrébb lépnél és újra végig gondolnád amit írsz, te is belátnád, hogy túltolod a biciklit.

Valóban nem nyerünk minden meccset 59-0-ra, csak azt fogadd el, hogy ez a normális.
vpi
DE Bmeg, mutasd már meg kérlek mikor vártam el valaha is, hogy itt 16-0-s alapszakaszt meg 59-0-s meccsekkel tarkított masírozást hajtson végre a csapat...

Olyan faszságokat próbáltok a számba adni, amit sosem mondtam, vagy ti tényleg ennyire egybitesen tudtok csak gondolkodni? Van a "győztünk kit érdekel hogyan, minden jó lesz" szurkoló meg a "neki semmi sem jó csak ha 59-0ra nyerünk"?

Többször le lett írva, nem fogok megint feleslegesen koptatni a billt, ha megérted megérted, ha nem akkor nem:
Nem a vereségek száma a probléma, a 11-5 önmagában teljesen ok alapszakasz lenne, csak sajnos a vereségek mikéntjei rohadtul karakter idegenek voltak a csapattól(edző+játékos egyaránt), ez szerintem aggasztó
hogy e mellé nincs meg az eddigi években megszokott exponenciális növekedés a csapat teljesítménye és az eltelt idő függvényében, csak még jobban megalapozza miért nem érzem a csapatot kiemelkedőnek a többiekhez képest

Ennyi, ezt sikerült egy trollnak összemosnia a hülyeségeivel, láthatóan egyesek meg jól be is kajálták...

Ha már szóba került Flowers:
bármennyire nem vagyok híve a túlfizetésnek meg amúgy is mocskos sok FA-nk lesz kevés capspace-el, de ezt az embert nem szabad kiengedi a piacra, főleg azért mert mögötte baromira nincs senki (hacsak Rivers a PO-ban nem tőr elő főnix madárként a semmiből 😀😀😀)
és bár elvileg a piacon lesz még pár komoly név, azért inkább mindenki meg akarja majd tartani az értékeit

messze van még az offseason, de baromira kíváncsi vagyok BB mit fog lépni, én nem látok más utat, mint lenyelni a keserű békát és ha mást nem rátenni a fr. taget, ami baromi sok 17 misis garantálttal

(naivan reménykedem, hogy a 7,5 sackes szezonjánál pár GM nem fog tovább látni 😀)
ZERO_L
Ki lehet kapni, csak az a nem mindegy, hogy teszed. Hasonlítsuk össze a tavalyi vereségekkel, mind három relatíve szoros volt. Idén egyik sem. Sőt, a játék sokszor lelketlen meg figyelmetlen. Egyetértek veled ebben.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Én Gilmore-ral is úgy vagyok, hogy meccsen azt látom, hogy szinte mindig elkapják mellette a labdát, azt utána jön a stat és abból meg az derül ki, hogy mekkora spíler 😊
NB2
Élőben nézve a meccseket is látszik, hogy nagyon jo, talán 1 gyenge meccse volt idén.

Sinisa
abszolút, nála max az engedett TD-k egy kicsit sok (szerintem inkább ez torzíthatja a megítélését), de ez sem kirívóan sok
nem elit ebben, de aszem azért nem is liga átlag alatti, mintha Buday Zoli pár hete említette volna a pod-ban

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ZeroL. Az a baj, hogy ha egy lépéssel hátrébb lépnél és újra végig gondolnád amit írsz, te is belátnád, hogy túltolod a biciklit.

Valóban nem nyerünk minden meccset 59-0-ra, csak azt fogadd el, hogy ez a normális.
vpi
DE Bmeg, mutasd már meg kérlek mikor vártam el valaha is, hogy itt 16-0-s alapszakaszt meg 59-0-s meccsekkel tarkított masírozást hajtson végre a csapat...

Olyan faszságokat próbáltok a számba adni, amit sosem mondtam, vagy ti tényleg ennyire egybitesen tudtok csak gondolkodni? Van a "győztünk kit érdekel hogyan, minden jó lesz" szurkoló meg a "neki semmi sem jó csak ha 59-0ra nyerünk"?

Többször le lett írva, nem fogok megint feleslegesen koptatni a billt, ha megérted megérted, ha nem akkor nem:
Nem a vereségek száma a probléma, a 11-5 önmagában teljesen ok alapszakasz lenne, csak sajnos a vereségek mikéntjei rohadtul karakter idegenek voltak a csapattól(edző+játékos egyaránt), ez szerintem aggasztó
hogy e mellé nincs meg az eddigi években megszokott exponenciális növekedés a csapat teljesítménye és az eltelt idő függvényében, csak még jobban megalapozza miért nem érzem a csapatot kiemelkedőnek a többiekhez képest

Ennyi, ezt sikerült egy trollnak összemosnia a hülyeségeivel, láthatóan egyesek meg jól be is kajálták...

Ha már szóba került Flowers:
bármennyire nem vagyok híve a túlfizetésnek meg amúgy is mocskos sok FA-nk lesz kevés capspace-el, de ezt az embert nem szabad kiengedi a piacra, főleg azért mert mögötte baromira nincs senki (hacsak Rivers a PO-ban nem tőr elő főnix madárként a semmiből 😀😀😀)
és bár elvileg a piacon lesz még pár komoly név, azért inkább mindenki meg akarja majd tartani az értékeit

messze van még az offseason, de baromira kíváncsi vagyok BB mit fog lépni, én nem látok más utat, mint lenyelni a keserű békát és ha mást nem rátenni a fr. taget, ami baromi sok 17 misis garantálttal

(naivan reménykedem, hogy a 7,5 sackes szezonjánál pár GM nem fog tovább látni 😀)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
NB2

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
Aztán itt egy ilyen, ami szinten bizakodásra ad okot.
 twitter.com/PFF/status/1080815045771182080/photo/1

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
Édes istenem, mi lesz itt akkor (jövőre és utána) amikor a Pats _valóban_ bajban lesz? 😊
peterk2005
3. Ha valaki azt mondja, hogy Brady, Gronk,Edelman ugyanazon a színvonalon játszik, ahogy 2-3 évvel ezelőtt, az sem mond igazat.
Burkus
Edelmannél nem értem ezt a visszaesés dolgot, szerintem az idei a legjobb szezonja. 16 meccsre vetítve 99 elkapása lenne, ami a második legjobb karrierje alatt, az 1133 yard és a 8 TD pedig karriercsúcs lenne, sőt még a drop rate-je se volt ilyen jó soha.
cspeti98
Akkor csak a meccseket nézve tűnt úgy ,hogy sok a drop. Sokan sok fórumon tárgyalták is ezt. De most megnéztem és igazad van, Edelman drop rate-je 10,4 %, ami kb. az átlaga. Talán azért lett feltűnő, mert az idei nyolcból öt az utolsó öt meccsen esett.
Burkus
A meccseket nézve nekem is úgy tűnt.
Aztán itt egy részletes elemzés, stat-okkal es kiderül, hogy a legjobb szezonja. 😊

www.patspulpit.com/2019/1/3/18166847/new-england-patriots-wide-receiver-julian-edelman-is-not-dropping-more-passes-this-season

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A sok hülyeség után valami értelmes is legyen.

Azt álmodtam, hogy rögtön kizúgtunk a PO-ból, igaz, Big Benék ellen. Szóval ez inkább az uccsó meccsünk lehetett velük.

Viszont lespanoltam Mahomesszal, úgyhogy vagy nyerünk Kansas Cityben a konferenciadöntőben, vagy előbb kiesik a Chiefs és mi játszunk otthon a fináléban. A lényeg, hogy a Super Bowl kapujában vagyunk \o/

több mint 5 éve
April Wine New England Patriots 256
peterk2005
3. Ha valaki azt mondja, hogy Brady, Gronk,Edelman ugyanazon a színvonalon játszik, ahogy 2-3 évvel ezelőtt, az sem mond igazat.
Burkus
Edelmannél nem értem ezt a visszaesés dolgot, szerintem az idei a legjobb szezonja. 16 meccsre vetítve 99 elkapása lenne, ami a második legjobb karrierje alatt, az 1133 yard és a 8 TD pedig karriercsúcs lenne, sőt még a drop rate-je se volt ilyen jó soha.
cspeti98
Igen, Edelman minden statisztikában a legjobb szezonjainak megfelelő számokat hoz, mindezt súlyos sérülésből visszatérve. Szóval én miatta nem aggódom.
Brady az előző két szezonjához képest valóban visszaesett, de az a két szezonja a karrierje legjobb 4-5 szezonja között volt, úgyhogy ezt sem érzem annyira vészesnek.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
peterk2005
Burkus
cspeti98
Akkor csak a meccseket nézve tűnt úgy ,hogy sok a drop. Sokan sok fórumon tárgyalták is ezt. De most megnéztem és igazad van, Edelman drop rate-je 10,4 %, ami kb. az átlaga. Talán azért lett feltűnő, mert az idei nyolcból öt az utolsó öt meccsen esett.
több mint 5 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
peterk2005
Burkus

több mint 5 éve
peterk2005
1. Nem lesz bajban. Belichick megoldja.
2. Ha valaki azt mondja, hogy idén a csapat teljesítménye generálisan nem esett szignifikánsan az elmúlt évekhez képest, az nem mond igazat. A védelem a szezon elejéhez képest nagyot javult, Gilmore, Van Noy, DMC, Chung, J.C. Jackson, Flowers átlag feletti teljesítményt tud nyújtani, de az offense, a playcalling, az adaptációs képesség egyértelműen rosszabb lett.
3. Az, hogy ennek a színvonalcsökkenésnek itt sokan nem örülnek - én sem - az egyrészt természetes, másrészt nem jelent károgást. Hadd' legyen már joga egy Pats fannek nem kritikátlanul örülni a Miami, a Steelers vagy Titans elleni teljesítménynek.
4. Ennek az alacsonyabb színvonalú teljesítménynek a tükrében mérlegeljük, hogy mire mehet a Pats a PO-ban,nem sírás vagy károgás az sem, ha valaki úgy gondolja, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég a SB-ba jutáshoz. Nyilván nagy előny, hogy két meccs kell csak hozzá, de idén 5x mutatta meg a csapat, hogy képes bármikor megmagyarázhatatatlan okbólés módon összeszottyadni.
5. Akkor az lesz, hogy izgulunk, hogy lesz-e újra nagy csapatunk, bejutunk-e a PO-ba. Stb. Amit Ti csináltok évről-évre. Szerintem nem lesz itt semmi különös. (Majd jön egy csomó kárörvendő, de azt meg megszoktuk.)
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
peterk2005
Papírforma

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Nem biztos, hogy a szurkolók tehetnek arról, hogy a pats az elmúlt 18 évben nem úgy működött mint a többi 31 csapat. Ebből kifolyólag mi máshogy állunk a dolgokhoz. Valahol az a normális ami a többiekkel zajlik, hogy megvan az állandó körforgás, de a pats szurkolók nem ebben szocializálódtak.
Épp ezért igaza van Steznek is, meg Zero-nak is! Az idő (most január) megmondja kinek jobban. Én szeretném ha Stez nyerne, de idén valahogy nem olyan mint eddig. Nem mondom, hogy rosszak, de az elmúlt 15 év leghektikusabb pats-ét látom.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Foleg, mert egyebkent sosem izgatott engem a fan-divatfan vita.

Stez
Divatfanokat ez aránylag ritkán érdekli 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot

A KC meg tolt egy elég impozáns szept-okt-nov.-i sessiont, de a decembere annyira már nem impozáns, szóval őket sem kell piedesztálra emelni. Chargers végig idegenbe nem valószinű. Persze Baltimore, de lássuk be irányító nélkül... Én az AFC-ből inkább a Coltstól paráznék, de hazai pályán nem tartok tőlük sem. Persze ez nem jelenti azt, hogy sima 59-0-t hozunk, de igenis benne van a csapatban hogy SB-be megy. Ott meg visszavághatunk Folesnak a tavalyiért (vagy a Ramset küldjük vissza Saint Louisba). Go Pats!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 027
És 2018-as szezon legjobb CB-je a PFF szerint..... Dobpergés 😊
 www.instagram.com/p/BsJZoYlA7au/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=20dv2ev592ph
bogec7
És még JMC is felfért a listára.

Különben meg felháborító, hogy a Pats szurkerek az idei szezon alapján óvatosan, de bizakodva (a rutin meg az évek+BB magic) állnak a PO meccsekhez, ahelyett, hogy a mellüket döngetve írnának be minden fórumba, hogy csakapecc és megbaszunkmindenkitmertbrédiazistenésalábanyomábaseérsenkisesem.

Ettől függetlenül hiszem azt, hogy ez a csapat SB esélyes.
több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 1 499
És 2018-as szezon legjobb CB-je a PFF szerint..... Dobpergés 😊
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/47691418_317607915529361_1513228462846902272_n.jpg?stp=c97.0.291.291a_dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=Wn76QVBksOUQ7kNvgFGQ_ru&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYBjzUC2n0eTuUyYYnpSV1mZ7b-kNkPHmbhLzMaO87DW5A&oe=67470AB2
PFF on Instagram: "Stephon Gilmore was the highest graded cornerback in the NFL in the regular season."
6,207 likes, 296 comments - profootballfocus on January 2, 2019: "Stephon Gilmore was the highest graded cornerback in the NFL in the regular season.".

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!