NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

70 feliratkozó

több mint 1 éve
Wyatt New England Patriots 22 379 — Three-time EL-champ^^


Szerkesztette: Wyatt
10 hónapja
LordTamas New England Patriots 615 — Welker fan for life
itt a teljes műsor

 vimeo.com/315647726
ZERO_L
Brady tényleg megöregedett: 4 & short-ra ő javasolja a field goalt (23:05-nél), Belichick éppen csak, hogy belemegy. 😊
10 hónapja
topin New England Patriots 376
Biztos nagyobb helyük lesz a sapi alatt, rengeteg opciónk van:

DMC, HT, TB esetében is változhat/változni fog a caphit. De ha marad, akkor simán lehet Gronknál is változás a 12M-hez képest..Sőt még Dwayne Allen is maradhatna olcsóbban, a döntés az ő kezében lesz.

Ha lesz visszavonuló (Gronk,DMC) akkor meg kapásból lett 20 millió pluszban. Szóval Flowersre úgy fest, ha nagyon akarnánk simán lenne keret. A kérdés akarja-e BB. Nagyon bírnám én is, ha hozzávágnánk a pénzeszsákot..Gilmore mellett a másik ember akire nem sajnálnám..

Ha maradnak az "öregek" akkor is megoldható némi átstrukturálássál, ha nem maradnak, akkor meg amúgy is van mit foldozni a pass rushon kívül is. Akármi más személyi mozgás is eltörpülni látszik ezen kérdés megoldása mellett..
10 hónapja
Wyatt New England Patriots 22 379 — Three-time EL-champ^^
Gronk persze nagyott játszott a döntőben, de egész szezonra vetítve ez a teljesítmény, ezért a fizetésért szerintem nem tartható, ráadásul sanszos, hogy ez nem is lesz már jobb. Persze én is imádom, de jobb lenne ha inkább visszavonulna, minthogy esetleg égesse magát a pályán.

Patterson esetében én megnézném, hogy mennyit javult vele a visszahordás. Szujektív véleményem szerint ezt a próblémát évek óta gyűrjük és én egyértelmű javulást látok ezen a vonalon. Úgyhogy hozzá én ragaszkodnék.
Kollega
Szerintem a konfdöntőben is zseniális volt, persze kérdés, ezt tudja-e hozni, vagy csak akkor, ha az idény közben pihentetjük kicsit. Elfogadom a véleményed, én azért örülnék, ha maradna, már csak azért is, mert én totál új WR-sort képzelek el, és oda elég jó lenne egy bejáratott arc már.

Igen, racionális összegért (évi 2.5 misi) már csak az ST-szerepkörei miatt is maradhat, plusz a támadósorban az a néhány futás, elkapás szintén jó lehet, de ha csak ilyen 5 milla körüli összegért maradna, akkor már inkább Berriost nézném meg a helyén

10 hónapja
Kollega New England Patriots 1 538 — We Got Everything
Gronk persze nagyott játszott a döntőben, de egész szezonra vetítve ez a teljesítmény, ezért a fizetésért szerintem nem tartható, ráadásul sanszos, hogy ez nem is lesz már jobb. Persze én is imádom, de jobb lenne ha inkább visszavonulna, minthogy esetleg égesse magát a pályán.

Patterson esetében én megnézném, hogy mennyit javult vele a visszahordás. Szujektív véleményem szerint ezt a próblémát évek óta gyűrjük és én egyértelmű javulást látok ezen a vonalon. Úgyhogy hozzá én ragaszkodnék.

We are all PATRIOTS!
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 35 977
Schiano a tokeletes DC. O JMD a palya masik reszen. xd
A faszi regi ismerose BB-nek, es akkora pofaval tolja, hogy a Bucstol anno konkretan kiutaltatta magat. Amugy mint DC, allitolag jo szakember, csak a stilusat rengetegen nem toleraljak.

10 hónapja
Wyatt New England Patriots 22 379 — Three-time EL-champ^^
Mivel máris két hét lemaradásunk van, egy gyors áttekintés 😊A jelenlegi keret alapján 174.78 millió dollár lenne a capünk, az áthozott 3.1 millióval együtt 192.1 millióból gazdálkodhatunk, ebből még lejön egy 682 ezer halott pénz. A draftra gyakorlatilag 6 millióval számolhatunk (5 996 046 a spotrac szerint, de itt nem számolnak a kompenzációs pickekkel, ami még kb 2.5 millió pénzike, de mivel ezek vagy nem kerülnek keretbe, vagy a keret utolsó fizető helyeit veszik el, amelyek kb ugyanennyibe kerülnek, lényeges differencia nem várható), a meglévő becsült 16.6 millióból ezt levonva ott vagyunk, hogy van egy 10.6 millió dollárunk, amit el tudunk költeni. Ez nem sok, de azért van, ahol ez a szám 20 lejáróval együtt is negatív, szóval sokkal rosszabb is lehetne.

Arról nem is beszélve, hogy Brady caphitje 27 millió idén, Kraft konkrétan kimondta, hogy hosszabbítani akar vele, kap még két évet, lehet, hogy itt spórolunk egy 7 milliót majd kb (persze megkapja garantáltan cserébe, nem kell sajnálni).

Én remélem, hogy Gronk és DMC is marad, Dwayne Allenen viszont spórolhatunk 7.3 milliót, ami most számomra nélkülözhetetlennek is tűnik.

DRAFT
1/32 (1.8 millió)
2/24 (0.9)
2/32 (0.83)
3/9 (0.75)
3/34 (0.7) – Solder utáni kompenzációs pick
3/38 (0.7) – Butler utáni kompenzációs pick (ezek közelítő számok az overthecap jóslása szerint)
4/32 (0.65)
5/36 (0.57) – Amendola utáni kompenzációs pick (szerintem ez inkább Lewis lesz, többet is keres, és Amendola szerződését pont kiüti Clayborné, de a lényeg, hogy itt is jön még egy)
7/23 (0.52)
7/32 (0.51)
7/37 (0.5) – Cameron Fleming utáni kompenzációs pick


Nálam Flowers megtartása a prioritás, nagyjából bármi áron

Szabadügynökök:
Trey Flowers, DE (892 snap, 90.4-es osztályzat a PFF-nél, 3. legjobb a ligában) – nem kérdés, ő az elmúlt évek egyik legfontosabb szabadügynöke, hosszabbítani kell vele. Én egy 85 millió/5 év körüli szerződést várok nála
John Simon, DE (268, 66.5) – ha spórolni akarunk Claybornon, akkor maradhat

Malcom Brown, DT (507, 64.4)/
Danny Shelton, DT (344, 78.8) – szerintem a két mamutból max egy marad. Brown játszott többet az idényben, és a Super Bowl legjobb értékét is ő kapta, de ezzel együtt Shelton volt a jobb összességében. Kiindulva a szűkös pénzügyi helyzetből (nálam Flowers>mindenki ebben a holt szezonban) és a hat magas draftpickünkből, én MOST azt mondom, hogy inkább hozzunk ide újoncot.

Trent Brown, LT (1341, 71.0) – pöpecül játszott az idényben, de tavaly hoztunk egy első körös LT-t, Thuney miatt nem is bontanám meg a fal belsejét, nagyszerű volt ő is, úgyhogy itt is a racionális érvek győznek nálam (érnek a 2020-as jó kis kompenzációs pickek!)
LaAdrian Waddle, OT (348, 51.9) – ő tavaly 1.5 millióért maradt, ennyiért most röhögve hosszabbítanék vele

Stephen Gostkowski, K (68.6)
Ryan Allen, P (58.3) – Én Gostot megtartanám, de inkább csak ilyen 4 milla körül, ha Allennek jó az eddigi éves 2 millió, akkor maradhat, de annyi hátsó körösünk van, akár jöhetnek ide is emberek, most őszintén szólva egy újonc sem hiszem, hogy sokkal rosszabb lenne

Chris Hogan, WR (1013, 55.2)
Josh Gordon, WR – RFA, eltiltott, rehabon, van baj (565, 74.4)
Phillip Dorsett, WR (498, 65.9)
Cordarrelle Patterson, WR (263, 70.8) – én mindegyik UFA-t elengedném, amennyiben 1-2 milliónál többet kér. Hogannek szerintem lefőtt a kávé, borzalmasan gyenge éve volt, megfejelve egy pocsék Super Bowllal. Dorsettnek és Pattersonnak voltak fellángolásai, de kezdő WR-nek egyiket sem tartanám meg, szituációs játékosnak és returnernek pedig ennél többet nem adnék. Sokkal inkább húznék legalább egy WR-t a drafton és reménykednék még Berriosban. Igen, én Gordonban is, de remélem, a stáb azért inkább két új WR-rel próbálkozik. Bár Patterson mondjuk 2.5 misiért is maradhat, mert futóként is használható, és az ST-ben is pöpec.

Jason McCourty, CB (996, 82.3)
Jonathan Jones CB – RFA (627, 63.4)
Eric Rowe, CB (136, 62.9) – JMC hatalmasat játszott a Super Bowlban, szerintem ő szívesen maradna a tesóval egy csapatban, csak az ár a kérdéses. Magam részéről én J. C. Jacksonban látom a jövőt, Gilmore adott, Jonathan Jones egy évig olcsón maradhat, itt van még a tavalyi 2. körös Duke Dawson és Keion Crossen is, így ha JMC nem marad, azt is meg tudom érteni. A Rowe-projektet engedjük el.

Albert McClellan, ST (MLB) (260, 90.6) – Érdekesnek tűnhet, de az egyik legjobb spec teamer volt a ligában a PFF-nél (7.), érdekes, hogy itt Pattersont az 5. helyre rangsorolták, azért az elég menő, pláne, hogy az első háromban két embernek 5 és 14 snapje volt, szóval a valóban többet játszók közül a 3. és az 5. helyen van ez a páros. Ő viszont aligha lesz 1 milliónál drágább, és az ST-ben tényleg fontos szerepet tud játszani, volt blokkolt puntja, fumble után megszerzett labdája, úgyhogy nála egyáltalán nem bánom, ha marasztaljuk.

Jeremy Hill, RB
Ulrick John, T
Brian Schwenke G
Ramon Humber, OLB
– egyik sem volt tényező, mindegyik mehet


Ne vonuljon vissza Gronk!

TÁMADÓK

QB: Tom Brady, Brian Hoyer, Danny Etling (3) – Brady marad, Hoyer tökéletes csere, Etling kap még egy évet szerintem a PS-ben, de el tudok ide képzelni egy 2-3. körös újoncot is akár, ha már csak egy max két évvel tervezünk Bradyvel

FB: James Develin (4) – a liga talán legjobbja, még két évig szerződéssel.
RB: Sony Michel, James White, Rex Burkhead (7) – ide még jöhet valaki, akár 3. kísérletekre, akár gólvonalas szituációkra, de Michel hozta az általam remélt nagyszerű szintet, White zseniális, Burkhead is bőven átlag feletti opció, bátran állítom, hogy az egyik legjobb futójátékunk van a ligában, ez pedig hatalmas szó.

TE: Rob Gronkowki, Dwayne Allen, Jacob Hollister, Stephen Anderson, Ryan Izzo (12) – mondom, remélem, hogy Gronk marad, és ha úgy kívánja a pénzügy, akkor Allen mehet. A Hollister-projekt sem tűnik sikeresnek, jöhet egy újabb próba valami elkapó formával.

WR: Julian Edelman, x, Braxton Berrios, Josh Gordon (RFA, eltiltott, rehab, etc), Cody Hollister (ERFA), Riley McCarron, Darren Andrews, Damoun Patterson (19) – itt Edelmanen kívül nincs az NFL-en belül komolyan vehető célpont, de igazából Pattersonnal, Dorsett-tel és Hogannel sem lennénk előrébb. Berriosban reménykedem, de lehet, hogy ő is az edelmani utat járja majd be és csak akkor kap lehetőséget, amikor a posztjának nagy öregje a távozás mezejére lép. Gordon kellene ide, mint egy falat kenyér, de sajna ilyen képességű WR nem véletlenül került 5. körbe. Én tolnék ide egy totális újjáépítést, menjen el Brady dobálni néhány egyetemistával és válassza ki, kikkel akar játszani 😀 Jó, de tényleg jöjjön ide 2-3 új arc.

OT: Isaiah Wynn, Marcus Cannon, Cole Croston, Ryker Mathews, Dan Skipper (24) – én most inkább Flowerst marasztanám, és Trent Brownt engedném el, Wynn-nek adnék egy esélyt LT-ben, Thuneynak van még egy éve, amúgy is olcsóbb, mint egy LT, még ha jobb is szerintem, mint Brown. Ide jöhet azért vagy Waddle vissza, vagy egy aránylag korán húzott OT, ha mást nem biztosítéknak a kezdők mögé

OG: Joe Thuney, Shaq Mason, Ted Karras (27) – a liga egyik legjobb OG-párosa, Mason konkrétan talán a legjobb RG volt tavaly, Karras is játszott 174 snapet és egyáltalán nem okozott csalódást

C: David Andrews, James Ferentz, Jake Eldrenkamp (30) – Andrews szintén pöpec opció, szerencsére nem nagyon kellett eddig sokat kihagynia, de Karras is be tud ide ugrani akár.

A falban kérdés, hogyan oldjuk meg az LT-posztot, de szerintem sikerül majd nekünk, a futójáték eléggé karmol, Brady az Brady, Gronk maradjon, hozzunk néhány új célpontot aztán nosza.


A védőink közül Guynál csak Gilmore kapott jobb értéket a PFF-nél!

VÉDŐK
DE: Adrian Clayborn, Deatrich Wise, Keionta Davis, Derek Rivers (34) – TREY FLOWERS. Kell és kész, mellette felőlem lehet Clayborn, Wise, akár Guy is a túloldalon.

DT: Lawrence Guy, Adam Butler, Frank Herron, David Parry, Ufomba Kamalu (39) – ha megy a két malac, akkor jöhet egy a helyükre, úgy azért csak könnyebb. Sok jóféle DT lesz a drafton, szerintem simán bepróbálhatnánk ide valakit akár az első körben is, nagyon sokat ér egy mély védőfal, nálunk is gyakorlatilag folyamatosan változott a felállás, ez pedig minden ellenféllel szemben jól jöhet

LB: Dont’a Hightower, Kyle Van Noy, Elandon Roberts, Ja’Whaun Bentley, Christian Sam, Calvin Munson (45) – a sokat kritizált hármas az idény végére elég pöpec szintre ugrott, Bentley alaposan rácáfolt eddig a sírásomra, tartsa is meg ezt a formáját. Azért persze tudnék elképzelni itt javulást még, de Van Noy és Hightower nagyon erősen zárta az idényt, futás elleni LB-nek pedig Roberts és Bentley is nagyon jó volt

CB: Stephon Gilmore, J. C. Jackson, Jonathan Jones, Duke Dawson, Keion Crossen (50) – Jason McCourty jöhetne vissza, ha úgy van, de szerintem nélküle is megvagyunk. Gilmore hatalmas idényt tolt!

S: Devin McCourty, Patrick Chung, Duron Harmon, Nate Ebner, Obi Melifonwu, Brandon King, A. J. Howard (57) – DMC a liga egyik legjobbja, Chung remélem, hamar felépül, Harmon is jó, itt szerintem megvagyunk, max ha fiatalítani szeretnénk kicsit, akkor jöjjön valaki

Flowers jöjjön vissza, kell a védelemnek, mint egy falat kenyér, egy fasza DT jöhet a draft első két köréből (amúgy pass rusher is), de az idényi eleji állapothoz képest eléggé jól összeálltunk, ha a Titans elleni meccs utáni védelmet látnám a továbbiakban is (leszámítva a Dolphins elleni brainfartot), akkor egy szavam sem lenne rájuk az új idényben.


Gilmore All-Pro lett, nem is véletlenül

SPECIÁLIS EGYSÉG
K: x – Stephen Gostkowski jöhet vissza, de 4 misinél én nem adnék neki többet
P: x – Ryan Allen jöhet vissza, de max 2 milláért
LS: Joe Cardona (58)

Az ST nálunk mindig kiemelt fontosságú, nem félek tőle, hogy meccsek mennek majd el az egységen.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon izgatottan várom a holt szezont, a szabadügynökpiacot és a draftot, kis túlzással jobban, mint egy-két alapszakaszmeccset 😊

10 hónapja
ZERO_L New England Patriots 3 025 — situational football
itt a teljes műsor

 vimeo.com/315647726"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Wyatt New England Patriots 22 379 — Three-time EL-champ^^
Grandpa 😀

10 hónapja
Bruschi85 New England Patriots 1 284 — Patriots és Kaposvári KK fan


😊A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kaposvári Kosárlabda Klub!
10 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 1 131 — Patriot
Állítólag már tuti hogy Greg Schiano a DC.
10 hónapja
bogec7 New England Patriots 461
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7
Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Egon
Szerintem ez volt az egyik vitatható ítéletük és ezen se múlt semmi. A másik estben ellenünk fújtak asszem holdingot, de a helyes ítélet face mask lett volna ellenünk. A bírók elég tág határok között engedték a kemény játékot, de konzekvensen, mindkét oldalra egyformán.
Kollega
Igen, esetünkben mondjuk számomra vitatható kb az az eset volt, mikor Goff futott kifele... Az picit late hit volt... Többi esetben a dobás pillanata után értek oda kb. (ami most így beugrik nekem...)
Itt azért volt egy megfogomföldhözváglak mozdulat, mindez a dobás után már..
De amúgy valóban, bírói ténykedést szerintem egyik oldalról sem érheti rossz szó..
bogec7
Annál az esetnél a visszajátszáson látszott, hogy még a vonal előtt ütötte meg és semmilyen szándékos durvaság sem volt benne. Goff bőven megtehette volna, hogy becsúszik lábbal előre és akkor védett. De ő sem panaszkodott. A knock downok részei a játéknak, Brady is kapott párat. Ilyenkor a védő már nem tudja megállítani a mozgást. Ezeket csak akkor büntetik, ha sérülésveszélyes a mozdulat. Ebből a szempontból a mi védelmünk nagyon tisztán játszott. A szezon elején nagy hiszti volt ezek miatt, a ligának egyértelműsítenie kellett a szabályokat, mert dobálták a zászlót mindenre.
Kollega
Nem fogalmaztam pontosan: a többi eset után pont a dobás pillanata után értek oda, amikor már nem tudják megallitami a mozgást.. ...lényeg, hogy ugyanarról beszélünk 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Kollega New England Patriots 1 538 — We Got Everything
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7
Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Egon
Szerintem ez volt az egyik vitatható ítéletük és ezen se múlt semmi. A másik estben ellenünk fújtak asszem holdingot, de a helyes ítélet face mask lett volna ellenünk. A bírók elég tág határok között engedték a kemény játékot, de konzekvensen, mindkét oldalra egyformán.
Kollega
Igen, esetünkben mondjuk számomra vitatható kb az az eset volt, mikor Goff futott kifele... Az picit late hit volt... Többi esetben a dobás pillanata után értek oda kb. (ami most így beugrik nekem...)
Itt azért volt egy megfogomföldhözváglak mozdulat, mindez a dobás után már..
De amúgy valóban, bírói ténykedést szerintem egyik oldalról sem érheti rossz szó..
bogec7
Annál az esetnél a visszajátszáson látszott, hogy még a vonal előtt ütötte meg és semmilyen szándékos durvaság sem volt benne. Goff bőven megtehette volna, hogy becsúszik lábbal előre és akkor védett. De ő sem panaszkodott. A knock downok részei a játéknak, Brady is kapott párat. Ilyenkor a védő már nem tudja megállítani a mozgást. Ezeket csak akkor büntetik, ha sérülésveszélyes a mozdulat. Ebből a szempontból a mi védelmünk nagyon tisztán játszott. A szezon elején nagy hiszti volt ezek miatt, a ligának egyértelműsítenie kellett a szabályokat, mert dobálták a zászlót mindenre.

We are all PATRIOTS!
10 hónapja
bogec7 New England Patriots 461
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7
Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Egon
Szerintem ez volt az egyik vitatható ítéletük és ezen se múlt semmi. A másik estben ellenünk fújtak asszem holdingot, de a helyes ítélet face mask lett volna ellenünk. A bírók elég tág határok között engedték a kemény játékot, de konzekvensen, mindkét oldalra egyformán.
Kollega
Igen, esetünkben mondjuk számomra vitatható kb az az eset volt, mikor Goff futott kifele... Az picit late hit volt... Többi esetben a dobás pillanata után értek oda kb. (ami most így beugrik nekem...)
Itt azért volt egy megfogomföldhözváglak mozdulat, mindez a dobás után már..
De amúgy valóban, bírói ténykedést szerintem egyik oldalról sem érheti rossz szó..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Kollega New England Patriots 1 538 — We Got Everything
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7
Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.
Egon
Szerintem ez volt az egyik vitatható ítéletük és ezen se múlt semmi. A másik estben ellenünk fújtak asszem holdingot, de a helyes ítélet face mask lett volna ellenünk. A bírók elég tág határok között engedték a kemény játékot, de konzekvensen, mindkét oldalra egyformán.

We are all PATRIOTS!
10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 2 833 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!Le'Veon Bell#26
7996 yard & 42 TD
10 hónapja
Egon bá New England Patriots 807 — Saints GM
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem.. bogec7
Igen ez nekem is feltűnt és az lett volna, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a mi védőink is többször úgy értek oda, amire szintén lehetett volna dobni. Legalább konzekvensek voltak a sporik és kb. ugyanarra dobtak és nem dobtak mindkét oldalon.

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
10 hónapja
bogec7 New England Patriots 461
Ez meccs közben is feltűnt.. Ahogyan kezelik manapság a 'roguhing the passer' szabályt, ez hogyan nem volt az, nem is értem..


...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
ZERO_L New England Patriots 3 025 — situational football
zabálnivaló a kis csaj 😀Szerkesztette: ZERO_L"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Bruschi85 New England Patriots 1 284 — Patriots és Kaposvári KK fan


😊A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kaposvári Kosárlabda Klub!
10 hónapja
Kollega New England Patriots 1 538 — We Got Everything
Ez elég szemét, de kb. ez törént vasárnap:

Én kérek elnézést!

We are all PATRIOTS!
10 hónapja
ZERO_L New England Patriots 3 025 — situational football
Ezt itthagyom Nektek.. 😊

The Los Angeles Rams are 4-0. Last time they did that was in 2001. The same year the Patriots beat them in the Super Bowl (they were Underdogs too btw)
......The Pats lost back to back games in the first 3 games of the season and started 1-2. They played Miami and lost week 4 and became 1-3, but they finished the season 11-5 and then eventually Super Bowl Champions.
bogec7
Ezt 2018. szeptember 30-án másoltam be ide a topikba....meglátszik, hogy JÓSka vagyok 😀 😀 😀 [József a keresztnevem]
bogec7
Eheti lottószámok? 5-ös, 6-os? 😊
Burkus
ez még komolyan kérdés? szégyelld magad

36-38-39-49-51-53"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
bogec7 New England Patriots 461
Ezt itthagyom Nektek.. 😊

The Los Angeles Rams are 4-0. Last time they did that was in 2001. The same year the Patriots beat them in the Super Bowl (they were Underdogs too btw)
......The Pats lost back to back games in the first 3 games of the season and started 1-2. They played Miami and lost week 4 and became 1-3, but they finished the season 11-5 and then eventually Super Bowl Champions.
bogec7
Ezt 2018. szeptember 30-án másoltam be ide a topikba....meglátszik, hogy JÓSka vagyok 😀 😀 😀 [József a keresztnevem]
bogec7
Eheti lottószámok? 5-ös, 6-os? 😊
Burkus
Az 5-ös és 6-os biztos nem lesznek lottószámok e héten!!! Csak figyeld!! 😛 😀 [sorry, tudom, hogy nem így értetted 😉 😀 ]

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Burkus New England Patriots 3 828 — És jöjjön a hetedik!
Ezt itthagyom Nektek.. 😊

The Los Angeles Rams are 4-0. Last time they did that was in 2001. The same year the Patriots beat them in the Super Bowl (they were Underdogs too btw)
......The Pats lost back to back games in the first 3 games of the season and started 1-2. They played Miami and lost week 4 and became 1-3, but they finished the season 11-5 and then eventually Super Bowl Champions.
bogec7
Ezt 2018. szeptember 30-án másoltam be ide a topikba....meglátszik, hogy JÓSka vagyok 😀 😀 😀 [József a keresztnevem]
bogec7
Eheti lottószámok? 5-ös, 6-os? 😊
10 hónapja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 16 499 — Aki NER az nyer!
Mondják, hogy SB győzelemnél jobb karrier lezárás nem létezik... BULLSHIT

 twitter.com/iamSlob/status/1092718457295196162
ZERO_L
Dehogynem.
A 10. SB győzelem. 😉

10 hónapja
ZERO_L New England Patriots 3 025 — situational football
Mondják, hogy SB győzelemnél jobb karrier lezárás nem létezik... BULLSHIT
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/