New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem tudom, én kívülállóként nem látom a hatalmas pánikra való okot nálatok. Minden évben van két-három szar meccs a szezon elején, aztán összeálltok a szezon második felére. Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy ki fogtok kapni, de meg voltak azok a momentumai a meccsnek, ahol én úgy láttam, hogy a PO-ban megfordítanátok a meccset és behúznátok. Mint, ahogy történt idén januárban. Szóval én még mindig inkább hiszek egy Pats-Steelers AFC döntőben, mint egy Jax-Chiefs partiban.én nem is látom a pánikot, láttuk ezt elégszer eljátszatni és amúgy is előre lehetett rá számítani
gabokocka
ettől még bassza az ember csőrét, hogy ha már a pisztolypárbajban az ellenfél elejti a fegyverét akkor készségesen ne várjuk meg amíg felveszi
de kellenek az ilyen meccsek, hogy BB-nek legyen elég muníciója egy 4-5 meccses winning streak után a hétfői videózáson 😀
Védelemben azért lesz bőven tennivaló, nagyon kiütközött, hogy a sebességgel nem tudunk mit kezdeni, ez viszont megint nem olyan dolog amit 1-2 hét alatt rendbe lehetne tenni
6. héten KC ellen talán már láthatunk némi fejlődés jeleit, de sok jóra védelmi oldalon azon a meccsen se lehet számítani
Két cornerünk nem játszott valami jól, Rowe hozta a szokásos totál szar meccsét, már a második drive után le is ültették, helyére JMC jött, aki kb azért maradt az 53-ban mert belement egy paycutba, vele sem lettünk előrébb
ez a #2 CB poszt nagyon nincs megoldva (hosszútávon meg aztán főleg), nekem HT játéka is iszonyatosan nagy csalódás (nem tudom eldönteni a sérüléstől való félelemtől ilyen lassú vagy konkrétan a sérülése miatt már nem a régi), Rivers megint inaktív volt (biztos a playoffra tartogatjuk 😀😀😀), Chungnak már második héten megvan a szokásos agyrázkódása (szinte borítékolható az IR)
Lions O# ellen lehet bizonyítani, passzvédekezés rendesen lesz tesztelve, talán-talán nem lesz rekord számú YAC...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én arra emlékszem, hogy mi vertünk titeket Bostonban vmi 100 pontos meccsen, ahol mindkét D ZS liga legalja volt. Ahhoz képest egész messzire jutottatok.Igen, igen, és azután a védelem top 5 lett engedett pontokban, hogy aztán a Super Bowlban újra elővegyük azt a formát 😀
gabokocka
több mint 6 éve
Én arra emlékszem, hogy mi vertünk titeket Bostonban vmi 100 pontos meccsen, ahol mindkét D ZS liga legalja volt. Ahhoz képest egész messzire jutottatok.szerk.: Csak 33-30 volt, többre emlékeztem.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A szezon elején előfordult már néhányszor igen, főleg Floridában, ahol csak a szezon elején és végén nem tudunk játszani, úgyhogy nem kell majd meglepődni azon sem, hogy decemberben Miamiban is szenvedni fogunk. Itt minden ellenünk szólt a meccs előtt, a játékosok „hozták” is a várhatót és erre még az edzők is rátettek egy lapáttal. A 11 pontos zacsi hízelgő isTavaly ilyenkor szarabb volt, nem?Nem tudom, én kívülállóként nem látom a hatalmas pánikra való okot nálatok. Minden évben van két-három szar meccs a szezon elején, aztán összeálltok a szezon második felére. Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy ki fogtok kapni, de meg voltak azok a momentumai a meccsnek, ahol én úgy láttam, hogy a PO-ban megfordítanátok a meccset és behúznátok. Mint, ahogy történt idén januárban. Szóval én még mindig inkább hiszek egy Pats-Steelers AFC döntőben, mint egy Jax-Chiefs partiban.Az offense biztos össze fog állni, ezzel kapcsolatban nincs kétségem, de a defense az számomra kiábrándító 😕 Félre ne értsen senki, most nem ligaelit teljesítményt várok, de egy szolid védekezésre (mondjuk 5 driveból csak 2-3x kapjunk pontokat) szükségünk lenne.
gabokocka
Egon
gabokocka
több mint 6 éve
Két szar között igen nehéz ám különbséget tenni... 😊Tavaly ilyenkor szarabb volt, nem?Nem tudom, én kívülállóként nem látom a hatalmas pánikra való okot nálatok. Minden évben van két-három szar meccs a szezon elején, aztán összeálltok a szezon második felére. Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy ki fogtok kapni, de meg voltak azok a momentumai a meccsnek, ahol én úgy láttam, hogy a PO-ban megfordítanátok a meccset és behúznátok. Mint, ahogy történt idén januárban. Szóval én még mindig inkább hiszek egy Pats-Steelers AFC döntőben, mint egy Jax-Chiefs partiban.Az offense biztos össze fog állni, ezzel kapcsolatban nincs kétségem, de a defense az számomra kiábrándító 😕 Félre ne értsen senki, most nem ligaelit teljesítményt várok, de egy szolid védekezésre (mondjuk 5 driveból csak 2-3x kapjunk pontokat) szükségünk lenne.
gabokocka
Egon
gabokocka
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Tavaly ilyenkor szarabb volt, nem?Nem tudom, én kívülállóként nem látom a hatalmas pánikra való okot nálatok. Minden évben van két-három szar meccs a szezon elején, aztán összeálltok a szezon második felére. Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy ki fogtok kapni, de meg voltak azok a momentumai a meccsnek, ahol én úgy láttam, hogy a PO-ban megfordítanátok a meccset és behúznátok. Mint, ahogy történt idén januárban. Szóval én még mindig inkább hiszek egy Pats-Steelers AFC döntőben, mint egy Jax-Chiefs partiban.Az offense biztos össze fog állni, ezzel kapcsolatban nincs kétségem, de a defense az számomra kiábrándító 😕 Félre ne értsen senki, most nem ligaelit teljesítményt várok, de egy szolid védekezésre (mondjuk 5 driveból csak 2-3x kapjunk pontokat) szükségünk lenne.
gabokocka
Egon
több mint 6 éve
Nem tudom, én kívülállóként nem látom a hatalmas pánikra való okot nálatok. Minden évben van két-három szar meccs a szezon elején, aztán összeálltok a szezon második felére. Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy ki fogtok kapni, de meg voltak azok a momentumai a meccsnek, ahol én úgy láttam, hogy a PO-ban megfordítanátok a meccset és behúznátok. Mint, ahogy történt idén januárban. Szóval én még mindig inkább hiszek egy Pats-Steelers AFC döntőben, mint egy Jax-Chiefs partiban.Az offense biztos össze fog állni, ezzel kapcsolatban nincs kétségem, de a defense az számomra kiábrándító 😕 Félre ne értsen senki, most nem ligaelit teljesítményt várok, de egy szolid védekezésre (mondjuk 5 driveból csak 2-3x kapjunk pontokat) szükségünk lenne.
gabokocka
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nekem a kedvencem továbbra is az, amikor az volt roughing the passer, amikor az irányító el sem dobta a labdát. Ez űberelhetetlenwww.youtube.com/watch?v=ZWviaxqZSEU
több mint 6 éve
Nem ertem a kommented, bocs. Szoval egyetertesz a szaballyal vagy ironia?Van egy uj szabalyertelmezesi irany a ligaban iden, ami szerint akkor is RTP 15 yardos bunti jar, ha szabalyosan utod meg az iranyitot, de rahelyezed a testsulyod. Teljesen vicc a szabaly, nem lehet normalisan alkalmazni, gondolom felnek tole a vedok, hogy bunti lesz es 1st down.Cserébe a bíró viszont konzekvensen nem alkalmazta😊 TB-t is "meglökték" az elején, cserébe a második félidőben visszaadtuk Bortlesnek, szóval nincs ezzel baj. Aki nem bírja menjen RSG-zni...
undisputedly
NB2
En lattam iden 4 meccset eddig, mindegyiken mashogyan fujtak, meccsen belul is. Ez egy kokemeny buntetes, 15 yard. Ezzel sikeres 3rd diwn vedekezeseket lehet lehuznia a wc-n, lasd pl Vikings-9ers.. A liganak abba az iranyba kelene mennie, hogy minel objektivebbek legyenek a szabalyok, minel kevesebb hely maradjon az egyennek ertemezni. PO-ban kesz erdekes ahol GW drajvok szuletnek majd amiatt, mert valamelyik spori a vegen ugy latja, hogy tulzottan rahelyezte a testsulyt a vedo az iranyitora, hiaba utitte meg szabalyosan.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Minden jött, ami várható volt, a kövi három meccset és a kövi hat meccsből ötöt így is hozni kellene, Edelman visszatérésével pedig a Chiefs is fogható, ha 7–1-gyel várjuk a Packerst, akkor rendben lesz ez
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
A másik pedig az a paraszt Steelers szurkoló, aki miatt az ember egyszerűen befejezi az eredménykövető olvasását.Elméletileg le lehet némítani, én se látom már Cypress hozzászólásait, csak ha idézik 😀
zinedine5
Meccshez hozzászólva, picit beidézve Pats.hu-ról:
Waddle nem megfelelő cserének, sokszor megverik és plusz blokkoló embert von el a támadásból.
Texans ellen Cannon mellett eltűnt Watt.
Offense oldalon ez az elkapógárda így kevés, de pozitívum, hogy Dorsett és Hollister is élni tud a lehetőségekkel, Michelnek viszont fel kell pörögni és jobban kell fókuszálni.
Defense oldalon is voltak hibák, de a sérülések se segítettek, Chungot állandóan szívatták.
ST oldalon King hibája bosszantó volt, ha valahol, akkor ott még volt lehetőség behúzni a meccset.
A Jagsnek szinte minden bejött, eszméletlen elkapásaik voltak, a labda is mindig nekik pattant, nálunk viszont sok volt az egyéni hiba, dekoncentráltság ami megbosszulta magát.
Ezt betudom az év eleji rozsdának és a melegnek, hisz Denverben is szívás volt mindig a ritka levegő miatt.
Ha erre a meccsre ráhúzom az úgymond "szokásos" év végi Patset, akkor azt kell mondanom, hogy az a csapat ezt a meccset behúzza.
Ami engem aggaszt az a folyamatos sérüléshullám, hogy kiesik Wynn, Burkhead is állandóan bajlódik valamivel, Hill is kidől, Cannon se tud rendesen felépülni, HT még okés, de ő is rizikós...
Nem szeretem az ilyen meccseket amikor az ellen mindent belead és szinte ész nélkül darálnak, mert csak a győzelem számít. Bortles is a futásai során megszophatta volna.
Amúgy ebből a meccsből kiindulva nagyon egyben van ez a Jags, kérdés, hogy végig bírják-e a szezont ilyen tempóval, habár ahogy most kinéz, nincs túl erős sorsolásuk, a Chiefs, Cowboys, Eagles és Steelers az aki megverheti őket, de nem lepődnék meg ha behúznák az egész szezont veretlenül.
Coughlin tapasztalata aranyat ér, bivalyerős ez a csapat.
A közvetítésben Romoék kvázi felszopták az egész Jagst, Bortlestől kezdve a koordinátorokig.
több mint 6 éve
Nem tudom, én kívülállóként nem látom a hatalmas pánikra való okot nálatok. Minden évben van két-három szar meccs a szezon elején, aztán összeálltok a szezon második felére. Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy ki fogtok kapni, de meg voltak azok a momentumai a meccsnek, ahol én úgy láttam, hogy a PO-ban megfordítanátok a meccset és behúznátok. Mint, ahogy történt idén januárban. Szóval én még mindig inkább hiszek egy Pats-Steelers AFC döntőben, mint egy Jax-Chiefs partiban.
több mint 6 éve
A másik pedig az a paraszt Steelers szurkoló, aki miatt az ember egyszerűen befejezi az eredménykövető olvasását.szerintem elég gáz, hogy ebből már tavaly is volt hiszti és senki nem foglalkozik vele, de ha elküldeném a picsába, akkor biztos én lennék bannolva. Gyakorlatilag egy másik csapat szurkolóit provokálni jár oda. Egész addig normális menetben ment a diskurzus, amíg meg nem jelent.bárcsak lenne egy olyan opció, hogy ne lásd a hozzászólásait...
zinedine5
komolyan irigyellek, hogy ilyen faszságok ki tudják még verni nálad a biztosítékot
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Van egy uj szabalyertelmezesi irany a ligaban iden, ami szerint akkor is RTP 15 yardos bunti jar, ha szabalyosan utod meg az iranyitot, de rahelyezed a testsulyod. Teljesen vicc a szabaly, nem lehet normalisan alkalmazni, gondolom felnek tole a vedok, hogy bunti lesz es 1st down.Cserébe a bíró viszont konzekvensen nem alkalmazta😊 TB-t is "meglökték" az elején, cserébe a második félidőben visszaadtuk Bortlesnek, szóval nincs ezzel baj. Aki nem bírja menjen RSG-zni...
undisputedly
több mint 6 éve
Van egy uj szabalyertelmezesi irany a ligaban iden, ami szerint akkor is RTP 15 yardos bunti jar, ha szabalyosan utod meg az iranyitot, de rahelyezed a testsulyod. Teljesen vicc a szabaly, nem lehet normalisan alkalmazni, gondolom felnek tole a vedok, hogy bunti lesz es 1st down.Ez akkora farokszabály mint ide Mucsafalva és Csajágaröcsöge...
undisputedly
Visz a lendület és állj meg a QB előtt....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Van egy uj szabalyertelmezesi irany a ligaban iden, ami szerint akkor is RTP 15 yardos bunti jar, ha szabalyosan utod meg az iranyitot, de rahelyezed a testsulyod. Teljesen vicc a szabaly, nem lehet normalisan alkalmazni, gondolom felnek tole a vedok, hogy bunti lesz es 1st down.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
nem véletlenül nem említettem meg, mert azt bizony mi rontottuk elplusz a negyedik negyed 4&inch punt és Jags playa neutral zone infection csinál a colos zebra meg les de nem lát...de ez van... van amikor nekünk van belőle előnyünk valamikor nem...Ebben a meccsben nem sok pozitívum volt,talán csak az,hogy túl vagyunk rajta.Ezzel a Jags def.-fel még meg fogunk szenvedni a PO.-ban ha összeakadunk , JE visszatérése ide vagy oda...Ha mondjuk lesz Britt meg JE, talán más lesz a szitu, illetve a bírók is máshogy állnak egy picit hozzá. Azért az első drive-ban a tök nyilvánvaló mezhúzást Gronkon illett volna befújni! (nem a bírókon múlt, mielőtt erre indulna el a diskurzus, csak néha frusztrál, hogy Gronk ellen mindent lehet illetve a kereszt routeknál az akadályozás csak nálunk OPI, másnak nem)
kolok1972
NB2
ThundersNFL
ha beugrik és nem reagálunk, akkor nem bünti
több mint 6 éve
Ami még nagyon nem tetszett az Bentley félrerepülése Bortlesről....Nem tudom ott mit akart mert abban a szituban totál telibe tudta volna veri Mr. MVP-t....
Draft
több mint 6 éve
Igen ezt lefelejtettem... BB nagyon morcos volt....Ott mi is csinálhattuk volna jobban. Valakinek a falból be kellett volna mozdulnia, akkor tuti bedobják, mint tavaly a Titans ellen. BB nem véletlenül kiabált Kinggel.plusz a negyedik negyed 4&inch punt és Jags playa neutral zone infection csinál a colos zebra meg les de nem lát...de ez van... van amikor nekünk van belőle előnyünk valamikor nem...Ebben a meccsben nem sok pozitívum volt,talán csak az,hogy túl vagyunk rajta.Ezzel a Jags def.-fel még meg fogunk szenvedni a PO.-ban ha összeakadunk , JE visszatérése ide vagy oda...Ha mondjuk lesz Britt meg JE, talán más lesz a szitu, illetve a bírók is máshogy állnak egy picit hozzá. Azért az első drive-ban a tök nyilvánvaló mezhúzást Gronkon illett volna befújni! (nem a bírókon múlt, mielőtt erre indulna el a diskurzus, csak néha frusztrál, hogy Gronk ellen mindent lehet illetve a kereszt routeknál az akadályozás csak nálunk OPI, másnak nem)
kolok1972
NB2
ThundersNFL
cspeti98
Draft
több mint 6 éve
cspeti98
466
Ott mi is csinálhattuk volna jobban. Valakinek a falból be kellett volna mozdulnia, akkor tuti bedobják, mint tavaly a Titans ellen. BB nem véletlenül kiabált Kinggel.plusz a negyedik negyed 4&inch punt és Jags playa neutral zone infection csinál a colos zebra meg les de nem lát...de ez van... van amikor nekünk van belőle előnyünk valamikor nem...Ebben a meccsben nem sok pozitívum volt,talán csak az,hogy túl vagyunk rajta.Ezzel a Jags def.-fel még meg fogunk szenvedni a PO.-ban ha összeakadunk , JE visszatérése ide vagy oda...Ha mondjuk lesz Britt meg JE, talán más lesz a szitu, illetve a bírók is máshogy állnak egy picit hozzá. Azért az első drive-ban a tök nyilvánvaló mezhúzást Gronkon illett volna befújni! (nem a bírókon múlt, mielőtt erre indulna el a diskurzus, csak néha frusztrál, hogy Gronk ellen mindent lehet illetve a kereszt routeknál az akadályozás csak nálunk OPI, másnak nem)
kolok1972
NB2
ThundersNFL
több mint 6 éve
plusz a negyedik negyed 4&inch punt és Jags playa neutral zone infection csinál a colos zebra meg les de nem lát...de ez van... van amikor nekünk van belőle előnyünk valamikor nem...Ebben a meccsben nem sok pozitívum volt,talán csak az,hogy túl vagyunk rajta.Ezzel a Jags def.-fel még meg fogunk szenvedni a PO.-ban ha összeakadunk , JE visszatérése ide vagy oda...Ha mondjuk lesz Britt meg JE, talán más lesz a szitu, illetve a bírók is máshogy állnak egy picit hozzá. Azért az első drive-ban a tök nyilvánvaló mezhúzást Gronkon illett volna befújni! (nem a bírókon múlt, mielőtt erre indulna el a diskurzus, csak néha frusztrál, hogy Gronk ellen mindent lehet illetve a kereszt routeknál az akadályozás csak nálunk OPI, másnak nem)
kolok1972
NB2
Draft
több mint 6 éve
Ebben a meccsben nem sok pozitívum volt,talán csak az,hogy túl vagyunk rajta.Ezzel a Jags def.-fel még meg fogunk szenvedni a PO.-ban ha összeakadunk , JE visszatérése ide vagy oda...Ha mondjuk lesz Britt meg JE, talán más lesz a szitu, illetve a bírók is máshogy állnak egy picit hozzá. Azért az első drive-ban a tök nyilvánvaló mezhúzást Gronkon illett volna befújni! (nem a bírókon múlt, mielőtt erre indulna el a diskurzus, csak néha frusztrál, hogy Gronk ellen mindent lehet illetve a kereszt routeknál az akadályozás csak nálunk OPI, másnak nem)
kolok1972
több mint 6 éve
Ebben a meccsben nem sok pozitívum volt,talán csak az,hogy túl vagyunk rajta.Ezzel a Jags def.-fel még meg fogunk szenvedni a PO.-ban ha összeakadunk , JE visszatérése ide vagy oda...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
A meccsről:Terített betli. Nálam nem is a D a meccs legalja, hanem a coaching. Néha az volt az érzésem, hogy ezt nem is akarjuk megnyerni, (ami nyilván nem igaz).
A D javulni fog, ahogy tavaly is javult, de HT valóban borzasztó kevés. Az egész védelem lassú, lassan reagál. Olyan öreguras az egész. Van Noy nagyobb vezér a D-ben a pályán, mint HT. Gilmore is év eleji formában van.
Az O is kevés, de ott Cannon nélkül várható volt a szopó és az O hibái azért a Jax erőssége és a coaching miatt volt szerintem.
Az viszont elképesztő volt. Eleve totál kreativitás hiányban szenvedett JMD, de a Van Noy int utáni playek (incomplete, end around 1 yardért, sack) az alja volt mindennek. Legalább is azt hittem, aztán jött a punt -11-nél.
Szóval ez egy ilyen meccs volt.
Ami off:
A két szakkommentátor szerintem kritikán aluli volt. Sanyi ahogy egyensúlyozott a nincs nyomás - túl sokan mentek az irányítóra között egészen zseniális volt.
Nekem kicsit az is bántotta a fülemet, hogy - nem elvitatva a győzelem jogosságát és a Jax jó játékát - a meccs elején látható elég szerencsés, vagy nagyszerű mozdulatokat (fumble után visszapattan a földről a labda egy másik WR kezébe, circus catchek) simán természetesnek vették.
A másik pedig az a paraszt Steelers szurkoló, aki miatt az ember egyszerűen befejezi az eredménykövető olvasását.szerintem elég gáz, hogy ebből már tavaly is volt hiszti és senki nem foglalkozik vele, de ha elküldeném a picsába, akkor biztos én lennék bannolva. Gyakorlatilag egy másik csapat szurkolóit provokálni jár oda. Egész addig normális menetben ment a diskurzus, amíg meg nem jelent.
több mint 6 éve
Ricsinek és Sanyinak emlegettem az édesanyjukat...Na én meg megkaptam BB szigort a pats.hu-n....chaten? mit csináltál?😊
ThundersNFL
NB2
Elfogadom a büntit, de előtte figyelmeztetés semmi nem volt hanem bumm pihenek egy hetet...
Mint egy visszaeső...ami nem vagyok...
Ez van el kell fogadni az íratlan szabályokat....
Draft