New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na Fowler még jó is lehet, Coleman meg szimplán a 18. exelsőkörösakitúgyiskivágunk1x lehet szerencsénk is. A főnixmadárról nem hallottál? 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na Fowler még jó is lehet, Coleman meg szimplán a 18. exelsőkörösakitúgyiskivágunk
több mint 6 éve
April Wine
256
Coleman-t elhoztuk. Meg egy másik WR-t is (Bennie Fowler)
több mint 6 éve
Megérkezett a harmadik első körös WR bust is a rosterre.twitter.com/RapSheet/status/1039511700083535872
több mint 6 éve
FunHun
1 493
Halihóóóóó,Néhány észrevétel az 1. meccsel kapcsolatosan:
TB - időnként érthetetlen módon dobta túl, vagy alul az elkapókat. Nem tudom miben tud még fejlődni, én minden évben azt érzem, hogy innen már nincs feljebb. De van, de van, de van!!! A zsebben való mozgása még kifinomultabb lett, elképesztően érzi a rendelkezésére álló helyet (mondjuk az vicces volt, ahogy a sack után bevágták Romo kibújását JJWatt kezei közül ).
RB-k - Sajnos Hill out lesz erre a szezonra szerintem, de ha megfelelően tud beszállni Sonyfiú akkor ez ok lesz. White továbbra is klasszis, Develinre nem is találok szavakat (szerintem egy forduló alatt a többi FB-nek nincs ennyi elkapása összesen ).
WR-k - Itt sem lesz semmi gond, ha Hogan elkapja a lasztikat és JE is beszáll. Dorsettnek nagyon örülök, kifejezetten van benne YAC potenciál (is), ahogy elfektette Johnsont az epic volt.
TE-k – GROOOONK!!! Tuti csak azért csinálta a fumble-t, hogy azt higgyük emberből van, DE NEM Jó lenne ha valaki mást is (ébresztő Allen, vagy jöjjön végre Hollister) is lehetne használni passz szituációban.
O-line - Értem én hogy a szezon elején még próbálgatunk, rotálgatjuk az embereket, DE talán nem egy ilyen védőfallal szemben kellene megkockáztatni, hogy összetörik TB-t. Amikor Cannon nem volt pályán, rögtön átjáróház lett a jobboldal. Úgy tűnik hozzá kell szoknunk, hogy meccsenként egy-két esetben Andrews-Mason combó elalszik és rettenet gyorsan jön át a DT.
D-line - értem én, hogy most csak a tavalyi eredmények alapján a Seahawks falával vetekedő Ofal ellen villogtunk, DE azt hiszem tavaly ennek is tudtunk volna örülni... Újra volt passrush!!! Flowers és Wise kifejezetten jól tolták (Clayborn is tetszett). Sajnos a futás ellen viszont kevésnek tűntünk, hiába állt ott Guy vagy Shelton… (mondjuk megfelelő LB segítség nélkül ezt nem is lehet ennél jobban szerintem).
LB-k – legfurcsább nekem Hightower szereplése, szerepeltetése volt. Kíváncsi leszek a snapszámokra, mert érzésem szerint alig volt pályán. Sajnos Roberts továbbra is tragikus, futás ellen néha eltalálta a megfelelő lyukat, azonban pass ellen kering össze vissza, mint aza bizonyos a levegőben. Szerencsénkre úgy tűnik, hogy Van Noy és Bentley megfelelőek passz ellen. Azonban futás elleni védekezésen tuti javítani kell, mert jönnek még ennél komolyabb futóerőt képviselő ellenfelek (bár csak futással senki nem fog megverni bennünket) és akkor Chungnak vagy DMC-nek kell fellépnie, ami meg kinyitja a pálya mélységi részeit.
DB-k - Kifejezetten tetszettek egy-egy momentumtól eltekintve (pl. a végén hogy nem zártuk le megfelelően a pálya szélét és ki tudtak lépni). DMC elit, mindenhol ott volt! JoJo nagyot játszott. Gilmore extra volt, kár azokért a kamu sárgákért amiket rá dobtak!
Speciális egység – Gostkowki elképesztően rúgja a kick-offokat az 1 yardosra, azonban valami miatt (tán kicsi a hangtime…???) nem érünk oda megfelelően és átlag 30 yardot hordtak vissza, ami rettenet sok, ennél hatékonyabb ha kirúgja és a 25-ösről jönnek. Ryan jó volt, az utolsó puntja pedig egyszerűen mesteri (utána azt hittem egy safetyvel fejezzük be a meccset).
Összességében ez egy sokkal simább meccs volt, mint amit az eredmény mutat. Kifejezetten szép szezonkezdet volt (kivéve Hill ACL-jét), illetve jó volt látni BB kifakadását a sporik felé, hihetlen hogy ennyi foci, eredmény után még mindig százezerszázalékosan koncentrál és így lobog benne a tűz!
több mint 6 éve
Rendben, de Hansen? Lesz negyedik WR?Bryant. Vagy Coleman. Ez a roster még ennél minőségibb elkapógárdával is karcsú lenne. Nyilván konkrét terv van, ha cutolták mindkettőt.
Wyatt
Néztem hajnalban a meccseket, Patricia nem debütált szépen (bár az öt pick nem az övé), viszont Cooks nagyot játszott a Ramsben.
több mint 6 éve
Ugye Hill IROtt mikor elejtette a labdát szinte garantálva volt hogy a következő héten neki cut lesz. Már akkor beakartam írni hogy akár csomagolhat is.
McCarron és Hansen kivágva...
BB tisztogat
ThundersNFL
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
Ugye Hill IRMcCarron és Hansen kivágva...
BB tisztogat
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 907
Jeremy Hill ACL-szakadás. - RapoportSzerencsétlen, épp mikor az LSU után újra normális csapatba került.
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
na igen, ennyire azért súlyosnak nem gondoltam így laikusként.... 😕Plusz saját emberünk tette véletle ül hidegre szegényt...Jeremy Hill ACL-szakadás. - Rapoportkár érte, tetszetős volt a játéka így az első meccsen 😕
Beki
manuszka86
ThundersNFL
Viszont így azért most elférne valami erősebb felépítésű futó akit be lehet küldeni a darálóba, mert Burkhead,White stb nem ezek a típusú futók
több mint 6 éve
Plusz saját emberünk tette véletle ül hidegre szegényt...Jeremy Hill ACL-szakadás. - Rapoportkár érte, tetszetős volt a játéka így az első meccsen 😕
Beki
manuszka86
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Jeremy Hill ACL-szakadás. - Rapoportkár érte, tetszetős volt a játéka így az első meccsen 😕
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jeremy Hill ACL-szakadás. - Rapoport
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Amíg Brady itt van, nagy gond nem szokott lenni, amíg az elkapósor komolyan vehetetlen, addig én felkészülök meccsenként 10-10 RB- és TE-passzra, nem lesz túl látványos, de hát most ezzel kell főzni.Hollister nélkül 8 ment TE felé, 7 elkapás, mind Gronké
HOU – nálunk sok a kieső, náluk még nem esett ki mindenki, a szezon elején lassabban szoktunk kezdeni, minden adott ahhoz, hogy most már kikapjunk. De nem fogunk 1–0Wyatt
RB felé 13/6, White csak 9/4 ezen nagyon javítani kell
A kettő közötti FB 4/4 lett, szal
Nem WR-ek felé 25/17 2 TD, 1 interception
WR-ek felé 14/9 (Dorsett 7/7!, Hogan 5/1 😕 ), 1 TD
Nagyjából pont azt kaptam, amit vártam mindenki kap passzt, de kevésbé az elkapók, ott viszont Hogantől vártam valami biztatóbbat, ehhez képest Dorsett nagyon úgy tűnik, bizonyítja, hogy nem véletlenül hype-olták, ennek nagyon örülök, bár jó lenne, ha lenne valami szélső WR-játék is
több mint 6 éve
Pár gondolat:Tetszett a D-line, bár ne feledjük, hogy a tavalyi liga utolsó Ofal volt az ellenfél.
Volt egy periódus, amikor végigfutottak rajtunk, ezen nyilván javítani kell.
Dorsett megérkezett, Gronk továbbra is parádé, Hogan ha belejön és JE visszatér semmi probléma nem lesz itt. RB: White OK, Bőrfejnek ez a daráló szerep szerintem nem fekszik.
Ja és Brady már megint kiégett, és ahogy elküldte az anyjába BB a bírót, rajta is úgy láttam, hogy már jól lakott és a nyugdíjat tervezi.
több mint 6 éve
Nem tudom néztétek, de csak a mi meccsünkön volt tök normális idő, az összes többi keleti parti meccsen eső, villámlás, minden ami kell...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
örülök, hogy kicsit szoros lett a vége, edződjenek csak a fiúk a kiélezett helyzetekbenDehogy, vége volt a játéknak után, aztán szevasz
nem rendszer hiba volt (voltak hibák, de nem több mint egy átlagos szezonkezdetnél), egyéni hülyeségek voltak, Gronk fumbleje benne van kb once in a lifetime, a rookie hiba sajnos megint benne van, egy gyors emlékeztető azoknak akik állandóan azért sírtak mert állandóan Edelman-t "üttetjük szét" a puntoknál
D# kifejezetten tetszett, bár azt a 4 perces driveot lehet érdemes lenne megnézni, mi a francért mentek át rajtunk sima futásokkal
Mondjuk nem tudom, sztem sima catch volt Gronknalde ha megadják catchnek a mozdulatot akkor utána nem fumble-t kellett volna ítélni az új catch rule szerint? nekem ezért volt nagyon wtf az a jelenet
Wyatt
ZERO_L
több mint 6 éve
örülök, hogy kicsit szoros lett a vége, edződjenek csak a fiúk a kiélezett helyzetekbennem rendszer hiba volt (voltak hibák, de nem több mint egy átlagos szezonkezdetnél), egyéni hülyeségek voltak, Gronk fumbleje benne van kb once in a lifetime, a rookie hiba sajnos megint benne van, egy gyors emlékeztető azoknak akik állandóan azért sírtak mert állandóan Edelman-t "üttetjük szét" a puntoknál
D# kifejezetten tetszett, bár azt a 4 perces driveot lehet érdemes lenne megnézni, mi a francért mentek át rajtunk sima futásokkal
Mondjuk nem tudom, sztem sima catch volt Gronknalde ha megadják catchnek a mozdulatot akkor utána nem fumble-t kellett volna ítélni az új catch rule szerint? nekem ezért volt nagyon wtf az a jelenet
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Sikerült magunknak szorossá tenni...D: alapban ők hozták ami tőlük elvárható, bár azért a 4. negyedre elfáradtak. LB sor nem tűnt acélosnak, HT nekem is feltűnt, hogy mennyire lassú és nem törte magát.
O: ennyi támadásból azért a 27 pont nagyon kevés. Az első félidőben 7 támadásunk volt, abból hoztunk 14 pontot. Ha nem ennyire első forduló, ez a meccs már akkor eldőlt
ST: az FG-k, puntuk, kickoffok jók voltak, de a return team folyton 30 yardot engedett és a hülye labdavesztéssel meccsbe hoztuk a Texanst
Első meccsnek persze jó volt, de azért azt hittem könnyebb lesz😊
több mint 6 éve
ez szorosabbra sikeredett mint amilyennek kinézett az első félidő alapján 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez elég fasza volt, nem volt annyira szoros, mint amire sikerült nekünk, meg mindenkinek összehozni.