New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Sony sanszosan PUP-on kezd így megnyílhat az út Giliszta vagy Webb előtt is.Webb fenn volt CB-kent is jópár play-ben
Allen meg belement egy paycutba
roto szerint
gordon
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Es mit kuldtunk melle, hogy atvegyek ot? 😀Na ez a Bill bá mágia jiháá bocs ...abrakadabra 😀
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Mondjuk ha ennek a faszparasztnak lépne végre valaki a szájába úgy rendesen, hogy a meccs feléről kiesik, akkor azért én is megkérdezném tőle, ugyan mit csinált azon a meccsen. Ritka cigány gyerek ez a Ramsey, pedig helyenként lehetne igazság a mondanivalójában, és rávilágít érdekes dolgokra. Úgyhogy remélem, szopni fog rendesen idén, ha már mindenkibe beleállósat játszik a feje :dén bírom, amíg nem dirty playekben mutatkozik meg ez az arcoskodás és tényleg a pályán bizonyít, addig szerintem belefér
Wyatt
amúgy én már előre beírtam az L-t a második hétre, de majd a PO-ban visszavágunk 😉
Es mit kuldtunk melle, hogy atvegyek ot? 😀25 szál rózsa, túlbuzis? 😀
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Es mit kuldtunk melle, hogy atvegyek ot? 😀Falcons acquired S Jordan Richards from the Patriots in exchange for a 2019 conditional seventh-round pick.
Wyatt
Még ők fizetnek, ezt hogy hoztuk össze 😀
több mint 6 éve
twitter.com/globejimmcbride/status/1035547245222027265
több mint 6 éve
Csere Giants védelem úgy megette a fake handoffot mint kacsa a nokedlit...kurva ciki volt az egyszer biztos!
ThundersNFL
mondjuk az a védelem ott !jaj!kommentben írták hogy Etling Tyreek Hillnek néz ki mellettük! 😊
több mint 6 éve
Sony sanszosan PUP-on kezd így megnyílhat az út Giliszta vagy Webb előtt is.Allen meg belement egy paycutba
roto szerint
több mint 6 éve
Csere Giants védelem úgy megette a fake handoffot mint kacsa a nokedlit...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Giants corner azóta is a labdát keresi a kupacban (meg az új csapatát)Aaaaaz igen 😀Jo hívás volt Chad-től.
www.nfl.com/gamecenter/2018083060/2018/PRE4/Patriots@Giants?icampaign=scoreStrip-globalNav-2018083060#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000956976&tab=videos&analyze=boxscore
Wyatt
Lehet TB12 nem igy futotta volna meg. 😊
Sinisa
több mint 6 éve
Aaaaaz igen 😀Jo hívás volt Chad-től.
www.nfl.com/gamecenter/2018083060/2018/PRE4/Patriots@Giants?icampaign=scoreStrip-globalNav-2018083060#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000956976&tab=videos&analyze=boxscore
Wyatt
Lehet TB12 nem igy futotta volna meg. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Mondjuk ha ennek a faszparasztnak lépne végre valaki a szájába úgy rendesen, hogy a meccs feléről kiesik, akkor azért én is megkérdezném tőle, ugyan mit csinált azon a meccsen. Ritka cigány gyerek ez a Ramsey, pedig helyenként lehetne igazság a mondanivalójában, és rávilágít érdekes dolgokra. Úgyhogy remélem, szopni fog rendesen idén, ha már mindenkibe beleállósat játszik a feje :dA.J. kidzsúdózta már fél meccsről, szóval rá is lehet savazni, ha csak ennyi kell 😀
Wyatt
több mint 6 éve
Mondjuk ha ennek a faszparasztnak lépne végre valaki a szájába úgy rendesen, hogy a meccs feléről kiesik, akkor azért én is megkérdezném tőle, ugyan mit csinált azon a meccsen. Ritka cigány gyerek ez a Ramsey, pedig helyenként lehetne igazság a mondanivalójában, és rávilágít érdekes dolgokra. Úgyhogy remélem, szopni fog rendesen idén, ha már mindenkibe beleállósat játszik a feje :dNagy számok törvénye alapján, valaki rá fogja zárni a szopóbódét, persze az igazi az lenne ha Gronk kezdené, de nem vagyok telhetetlen.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk ha ennek a faszparasztnak lépne végre valaki a szájába úgy rendesen, hogy a meccs feléről kiesik, akkor azért én is megkérdezném tőle, ugyan mit csinált azon a meccsen. Ritka cigány gyerek ez a Ramsey, pedig helyenként lehetne igazság a mondanivalójában, és rávilágít érdekes dolgokra. Úgyhogy remélem, szopni fog rendesen idén, ha már mindenkibe beleállósat játszik a feje :d
több mint 6 éve
közben Ramsey nagyban készül a második heti találkozójára 😀 😀😀"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ott nem első körösökről írtam, hanem komplett draftokról, amik pocsékul sikerültek, és ez sajnos meg is látszott. Azért ez eléggé visszavetette a csapatot és rombolta rendesen a marha jól draftolunk mítoszt is.Összességében sem hiszem, hogy annyira marha jól draftolnánk, de amíg a csapatnak jól megy... 😊
több mint 6 éve
ok, de az egész az első körös húzásokról szólt, nem a draftokról úgy egészében
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A draftokraA 2000-es évek közepén mutatott hosszú évekig tartó nagyon gyenge draftok azért sajnos meglátszottak, de szerencsére 2010–2012 között az első körök azért ültek. Más kérdés, hogy Chandler Jones és Nate Solder nincs már itt, de ezt most engedjük el.itt mire gondolsz?
Wyatt
Vince-Watson-Mankins-Maroney(bust)-Vödör(azért annyira nem volt bust)-Mayo sor kifejezetten pofás első körös húzások
nem értem miért ellenérv, hogy nincsenek már itt, nem 1-2 év után lettek elküldve és nem is azért mert szarok voltak, mind2-t (szerintem) rendesen túlfizették így nálunk nem volt maradásuk, de megszolgálták az első körös picküket (Solder 7 évet is letolt) és még ellenértéket is kaptunk értük
ZERO_L
2006: Gostkowski
2007: –
2008: Mayo (bazd, top 10-re illik is), Slater
Ennyi az összes értékelhető játékos, ebből egy rúgó és egy gunner. Erre
(2009 már jobb volt: Chung, Vollmer, Edelman már elég jó volt, de ott négy 2. körösünk volt, szal azért annyira kiemelkedő talán nem azért
több mint 6 éve
A 2000-es évek közepén mutatott hosszú évekig tartó nagyon gyenge draftok azért sajnos meglátszottak, de szerencsére 2010–2012 között az első körök azért ültek. Más kérdés, hogy Chandler Jones és Nate Solder nincs már itt, de ezt most engedjük el.itt mire gondolsz?
Wyatt
Vince-Watson-Mankins-Maroney(bust)-Vödör(azért annyira nem volt bust)-Mayo sor kifejezetten pofás első körös húzások
nem értem miért ellenérv, hogy nincsenek már itt, nem 1-2 év után lettek elküldve és nem is azért mert szarok voltak, mind2-t (szerintem) rendesen túlfizették így nálunk nem volt maradásuk, de megszolgálták az első körös picküket (Solder 7 évet is letolt) és még ellenértéket is kaptunk értük
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Lehet, hogy elváltották magukat. Gilmore ment Casperrel, a Láthatatlan ember pedig nem ért ki
több mint 6 éve
Ezt most csak iderakom, hogy idegeskedjünk egy kicsit 😊Amúgy az a durva, hogy én a meccsen azt hittem, hogy elváltották magukat vagy vmi ilyesmi, mert annyira nem volt a környéken senki.
Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.