New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Hívhatod pillagónak vagy ácskapocsnak is, de attól ez meg messze van a low risktől, és ez a kifejezés nem erre a valószínűségtartományra vonatkozik. Ahogy a lottónál se helyes ez a kifejezés.Odaadtak egy 5. kört ahol már kb olyan szinten van a beválási esély, mintahogy leírtad, hogy Gordon itt beválik.Nekem nagyon bejön ez a Gordon trade, sokkal jobban tetszik mint Coleman hozatala (Ő repült is dupla nyereség 😊 ),egy klasszikus low risk ,high reward igazolás. Ilyen kaliberű elkapóért 5. kört kockáztatni az gyakorlatilag semmi (főleg amikor raklap számra dobunk ki korai körös pickeket ilyen Cyrus Jones félékre),ha viszont valami csoda folytán megmarad (én azért erre nem mernék nagy pénzt tenni),akkor hatalmas húzás.Én nagyon drukkolok Gordonnak.Kissé rosszul értelmezed a klasszikus low risk, high reward fogalmát.
kolok1972
Mégpedig azért mert valóban lehet nagy nyereség, de az “alacsony” mértékét pontatlanul értékeled.
Szerinted a lottójáték is lrhr játék?
1 eurót veszíthetsz, és millió eurókat nyerhetsz.
Akkor vajon miért nem éri meg mégsem lottószelvényt venni?
Elárulom, azért, mert rettenetesen alacsony a nyerési esély.
Pl. 90/5-ös lottó esetén 1 a 44 millióhoz.
Ami szemléletesebben annyit jelent, hogy én a következő 509 nap egyikén valamikor kidobok egy teniszlabdát a feletted lévő lakás ablakából. Ha te pont abban a másodpercben nyúlsz ki az ablakodon, és megérinted a teniszlabdát, akkor nyertél.
Gordon leigazolása sokkal inkább ebbe az utóbbi kategóriába tartozik. A nyereség lehet nagy, de óriási valószínűséggel nem lesz nyereség.
Ettől függetlenül egy sokadik kör önmagában nem nagy veszteség, de a beválási esély nem alacsony, hanem kurvára alacsony.
Sobri Jóska
Viszont ő egy fix top 10-es tehetség a posztján, amiről az 5.körösök egészen kicsi hányada.
Szóval igen is low risk - high reward.
Toca
több mint 6 éve
Odaadtak egy 5. kört ahol már kb olyan szinten van a beválási esély, mintahogy leírtad, hogy Gordon itt beválik.Nekem nagyon bejön ez a Gordon trade, sokkal jobban tetszik mint Coleman hozatala (Ő repült is dupla nyereség 😊 ),egy klasszikus low risk ,high reward igazolás. Ilyen kaliberű elkapóért 5. kört kockáztatni az gyakorlatilag semmi (főleg amikor raklap számra dobunk ki korai körös pickeket ilyen Cyrus Jones félékre),ha viszont valami csoda folytán megmarad (én azért erre nem mernék nagy pénzt tenni),akkor hatalmas húzás.Én nagyon drukkolok Gordonnak.Kissé rosszul értelmezed a klasszikus low risk, high reward fogalmát.
kolok1972
Mégpedig azért mert valóban lehet nagy nyereség, de az “alacsony” mértékét pontatlanul értékeled.
Ami szemléletesebben annyit jelent, hogy én a következő 509 nap egyikén valamikor kidobok egy teniszlabdát a feletted lévő lakás ablakából. Ha te pont abban a másodpercben nyúlsz ki az ablakodon, és megérinted a teniszlabdát, akkor nyertél.
Gordon leigazolása sokkal inkább ebbe az utóbbi kategóriába tartozik. A nyereség lehet nagy, de óriási valószínűséggel nem lesz nyereség.
Ettől függetlenül egy sokadik kör önmagában nem nagy veszteség, de a beválási esély nem alacsony, hanem kurvára alacsony.
Sobri Jóska
Viszont ő egy fix top 10-es tehetség a posztján, amiről az 5.körösök egészen kicsi hányada.
Szóval igen is low risk - high reward.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mert BB pont arról híres, hogy kivételez emberekkel...Nem.Ha pótolhatatlan vagy, más elbírálás alá esel. Gordon nélkül is meg volt a Pats, szóval vele nem lesz ilyen szerintem.Amugy Gordon utolsó utáni lehetősége egy olyan közegben és edzoi gárdával és QBval amire mindenki vagyik.Még csak a Gronk és a Meskó könyv után írom, de azért nem biztos, hogy ezt mindenki elviseli. Nem mindenkiből tudja kihozni a maximumot. Én pl nem szívesen venném ha mindennap leordítanák a fejem.
Toca
Szerintem nagyon hamar kiderül, bírja-e pia / drog nélkül.Chandler Jones viszont maradhatott év végéig ha emlékem nem csal...
BB 2 hét alatt kivágja, ha részegen jelenik meg, lásd Floyd vagy Butler.
vpi
NB2
PEEtör
A Chandler Jones eset kicsit más volt:
www.esquire.com/sports/news/a41238/patriots-chandler-jones-police-coverup/
több mint 6 éve
Nekem nagyon bejön ez a Gordon trade, sokkal jobban tetszik mint Coleman hozatala (Ő repült is dupla nyereség 😊 ),egy klasszikus low risk ,high reward igazolás. Ilyen kaliberű elkapóért 5. kört kockáztatni az gyakorlatilag semmi (főleg amikor raklap számra dobunk ki korai körös pickeket ilyen Cyrus Jones félékre),ha viszont valami csoda folytán megmarad (én azért erre nem mernék nagy pénzt tenni),akkor hatalmas húzás.Én nagyon drukkolok Gordonnak.Kissé rosszul értelmezed a klasszikus low risk, high reward fogalmát.
kolok1972
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Ha pótolhatatlan vagy, más elbírálás alá esel. Gordon nélkül is meg volt a Pats, szóval vele nem lesz ilyen szerintem.Amugy Gordon utolsó utáni lehetősége egy olyan közegben és edzoi gárdával és QBval amire mindenki vagyik.Még csak a Gronk és a Meskó könyv után írom, de azért nem biztos, hogy ezt mindenki elviseli. Nem mindenkiből tudja kihozni a maximumot. Én pl nem szívesen venném ha mindennap leordítanák a fejem.
Toca
Szerintem nagyon hamar kiderül, bírja-e pia / drog nélkül.Chandler Jones viszont maradhatott év végéig ha emlékem nem csal...
vpi
NB2
több mint 6 éve
Amugy Gordon utolsó utáni lehetősége egy olyan közegben és edzoi gárdával és QBval amire mindenki vagyik.Még csak a Gronk és a Meskó könyv után írom, de azért nem biztos, hogy ezt mindenki elviseli. Nem mindenkiből tudja kihozni a maximumot. Én pl nem szívesen venném ha mindennap leordítanák a fejem.
Toca
vpi
több mint 6 éve
Szerintem nagyon hamar kiderül, bírja-e pia / drog nélkül.Ritkán iszom, csak amikor veszít a csapat 😀www.cbssports.com/nfl/news/josh-gordon-admits-he-would-get-drunk-or-do-drugs-before-every-browns-game/ (2017. novemberi cikk)Látom lelki szemeim előtt, ahogy Gordon tanulja az Erhard-Perkinst. 😊Én csak az alap dolgokat tanítanám meg neki, aztán a többit TB elmondja neki a huddleben 😀
Fast Willie
Kb. "most fuss egy fly-t" vagy " most egy outot, de figyelj, mert feléd megy majd a labda".
Egyébként igen, lehet, hogy egy idióta a gyerek, de az is benne van, hogy a Brownsnak nincsenek meg a megfelelő szakemberei, motiválói akik helyre tudnák tenni...Hue Jackson mint motivátor...hát, lehet hogy akkor én is innék inkább...
Meg itt azért csak van egy komoly, reális cél amiért érdemes küzdenie.
Solymi
Fast Willie
Toca
több mint 6 éve
Ritkán iszom, csak amikor veszít a csapat 😀www.cbssports.com/nfl/news/josh-gordon-admits-he-would-get-drunk-or-do-drugs-before-every-browns-game/ (2017. novemberi cikk)Látom lelki szemeim előtt, ahogy Gordon tanulja az Erhard-Perkinst. 😊Én csak az alap dolgokat tanítanám meg neki, aztán a többit TB elmondja neki a huddleben 😀
Fast Willie
Kb. "most fuss egy fly-t" vagy " most egy outot, de figyelj, mert feléd megy majd a labda".
Egyébként igen, lehet, hogy egy idióta a gyerek, de az is benne van, hogy a Brownsnak nincsenek meg a megfelelő szakemberei, motiválói akik helyre tudnák tenni...Hue Jackson mint motivátor...hát, lehet hogy akkor én is innék inkább...
Solymi
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
www.cbssports.com/nfl/news/josh-gordon-admits-he-would-get-drunk-or-do-drugs-before-every-browns-game/ (2017. novemberi cikk)Látom lelki szemeim előtt, ahogy Gordon tanulja az Erhard-Perkinst. 😊Én csak az alap dolgokat tanítanám meg neki, aztán a többit TB elmondja neki a huddleben 😀
Fast Willie
Solymi
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Látom lelki szemeim előtt, ahogy Gordon tanulja az Erhard-Perkinst. 😊Én csak az alap dolgokat tanítanám meg neki, aztán a többit TB elmondja neki a huddleben 😀
Fast Willie
több mint 6 éve
BB nem szeret 5. Körben húzni , tavaly rajta maradt most gyorsan elboltolta.Amugy Gordon utolsó utáni lehetősége egy olyan közegben és edzoi gárdával és QBval amire mindenki vagyik.
Szerintem nem fogja kihagyni a lehetőséget, mert tehetsegben kb top10-es elkapó!
több mint 6 éve
Pláne úgy, hogy kvázi visszakapjuk a picket, ha nem válik be. (A 6.-7. körben amúgy is jobbakat szokott a csapat húzni, mint az ötödikben. 😊 ) Kockázatmentes húzás óriási potenciális nyereséggel. Nem hiszem, hogy képes szétverni azt az öltözői morált, amit BB, Brady, Slater meg a többiek dominálnak. Amúgy Gronkot is jól kezeliÉn nyilván azt mondom, hogy kurva jó lesz, mert én a draftolása óta szurkolok neki, supplemental drafton is elvittem, másik GM-játékban is megszereztem, és tényleg el tudom hinni, hogy itt is jó lehet. Az más kérdés, hogy itt nem nagyon válik be egyszerűen senki, hiába jön ide bárki. Akkor meg már miért ne próbáljuk meg. Egy 5. kör nem sok.Akkor kérem a neveket. Mert egy 6-8-at be tudok írni, akik korábbi magas körös húzások/jó nevűek voltak és egyik sem jött be. Mondj egyet, aki bejött az elmúlt 12 hónapból, aki igen.Ebben az a kihívás, hogy en hirtelen az egesz nfl-bol nem tudnek olyat mondani, akiben inkabb igen, mint nem látom azt, hogy szeptember kozepen megerkezve, hirtelen elsajtitja ezt az offense semat, es konzisztens teljesítményt tudna nyújtani...
Wyatt
Sinisa
Wyatt
csapat nyolc éve, pedig ő is nagy bohém. (Nyilván nem egy kategória.) Még egy: a Brownsnál sikerélmény nem volt, itt ha jönnek az eredmények, a győzelmek, az is nyilván motivál.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nem 😀Na végre! Ezzel rendesen felment az értéke a GM játékban. Szerintem kiváló húzás volt...félek ismét kezd eldőlni az AFC.Köszönjük a megelőlegezett bizalmat. Vagy te nem a Pats légyőzőire gondoltál? 😊
Klaci79
iktriad
Bár az sem kis dolog, hogy szeptemberben már le tudtátok győzni a Peccet 😀
Már csak pár jó draft választ el a főcsoport döntőtől...
több mint 6 éve
Na végre! Ezzel rendesen felment az értéke a GM játékban. Szerintem kiváló húzás volt...félek ismét kezd eldőlni az AFC.Köszönjük a megelőlegezett bizalmat. Vagy te nem a Pats légyőzőire gondoltál? 😊
Klaci79
több mint 6 éve
Nekem nagyon bejön ez a Gordon trade, sokkal jobban tetszik mint Coleman hozatala (Ő repült is dupla nyereség 😊 ),egy klasszikus low risk ,high reward igazolás. Ilyen kaliberű elkapóért 5. kört kockáztatni az gyakorlatilag semmi (főleg amikor raklap számra dobunk ki korai körös pickeket ilyen Cyrus Jones félékre),ha viszont valami csoda folytán megmarad (én azért erre nem mernék nagy pénzt tenni),akkor hatalmas húzás.Én nagyon drukkolok Gordonnak.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Vicces. Megatron csupan jarni nem bir rendesen szerencsetlen, olyan tropa a terde es a bokai.Nagyon nagy az összhang az NFL-világban :dMég az jutott eszembe, hogy Megatront nem aktiváljátok a jégpáncél alól?
Wyatt
Esetleg Terrell Owenst a cirkuszból vagy a szanatóriumból vagy éppen ahol van???
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Nagyon nagy az összhang az NFL-világban :dMég az jutott eszembe, hogy Megatront nem aktiváljátok a jégpáncél alól?
Wyatt
Esetleg Terrell Owenst a cirkuszból vagy a szanatóriumból vagy éppen ahol van???
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Nem hallom, látom bazzeMekkorát röhögnék, ha Gordon egy bazi nagy jointtal állítana be a locker room-ba.Hallod 4 mp 😀
Nem az volt legutóbb, hogy totál beszívva jelent meg egy drogteszten? Nem értem, hogy ilyenkor - főleg ilyen előéletnél - miért nincs instant ban, hanem még játszogatnak itt összevissza.
Látom lelki szemeim előtt, ahogy Gordon tanulja az Erhard-Perkinst. 😊
De fuck, így is lesz sztem meccs, amin hasznos lesz, szóval bánom, hogy nem mi húztuk be gangbe. Bell mellé pont illett volna a használhatatlan szupersztár körbe
Fast Willie
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mekkorát röhögnék, ha Gordon egy bazi nagy jointtal állítana be a locker room-ba.Hallod 4 mp 😀
Nem az volt legutóbb, hogy totál beszívva jelent meg egy drogteszten? Nem értem, hogy ilyenkor - főleg ilyen előéletnél - miért nincs instant ban, hanem még játszogatnak itt összevissza.
De fuck, így is lesz sztem meccs, amin hasznos lesz, szóval bánom, hogy nem mi húztuk be gangbe. Bell mellé pont illett volna a használhatatlan szupersztár körbe
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Mekkorát röhögnék, ha Gordon egy bazi nagy jointtal állítana be a locker room-ba.Nem az volt legutóbb, hogy totál beszívva jelent meg egy drogteszten? Nem értem, hogy ilyenkor - főleg ilyen előéletnél - miért nincs instant ban, hanem még játszogatnak itt összevissza.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem erre gondolok 😊 Hanem hogy oké, hogy tavaly is marhára feljavult, csak pont a legfontosabb meccsen esett vissza pont ugyanoda 😊 Ezt hagynám ki azértjah bocsánat...gondolom nem lenne 30 csapat aki cserélne veletek 😀Igen, csak ha februárra jön ez vissza, akkor ez most nem nyugtat meg senkit 😊Óvatosan ezzel, mert lehet Antonio is megy lassan...semmi negatív nincs ebben és nem is szakértői hsz-nek szántammi ez a negatív hozzáállás? a liga egyik legjobb elkapója, ha éppen józan...márpedig Bill papa nem arról híres, hogy hagyja elqrvulni őket...de max buktatok egy 5. kört...na bummNa végre! Ezzel rendesen felment az értéke a GM játékban. Szerintem kiváló húzás volt...félek ismét kezd eldőlni az AFC.jesus fuck, előbb lássuk már, hogy egyáltalán az aktív meccs rosterre fel tud-e kerülni, a híres neves kémiáról már ne is beszéljünk
Klaci79
amúgy is amíg a védelem nem mutat fejlődést (inkább a kellő mértéke a kérdés), addig baromira felesleges bármilyen eldőlő AFC-ről beszélni
(annyira utálom ezeket a szeptemberi overreactionöket)
ZERO_L
de attól még hogy beleteszel egy angol szófoszlányt, nem lesz szakértőbb a hozzászólás...én egy ilyen hírnek örülnék, elnézve a vasárnapi meccset
Klaci79
egyszerűen a vak is látja, hogy nem a támadókkal lesz probléma (tegnap ők se voltak jók, de ott bőven van hely javulásra, Gordonon kívül is), hanem az a kérdés a D# mennyit tud fejlődni majd a PO-ra
jöhetne ide Julio vagy AB is, akkor is baromi nagy túlzásnak érezném ezt a kezd eldőlni... kijelentést, főleg szeptemberben
ZERO_L
Tévedek vagy volt olyan évkezdés mostanában, hogy 30-40 pontot nyaltatok be...rémlik valami KC elleni évnyitó, 42 kapott ponttal...
na pont ti vagytok az a csapat, ahol nem féltem a védelmet...novemberre nem is emlékszel majd az ilyen meccsekre...
Klaci79
Wyatt
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
jah bocsánat...gondolom nem lenne 30 csapat aki cserélne veletek 😀Igen, csak ha februárra jön ez vissza, akkor ez most nem nyugtat meg senkit 😊Óvatosan ezzel, mert lehet Antonio is megy lassan...semmi negatív nincs ebben és nem is szakértői hsz-nek szántammi ez a negatív hozzáállás? a liga egyik legjobb elkapója, ha éppen józan...márpedig Bill papa nem arról híres, hogy hagyja elqrvulni őket...de max buktatok egy 5. kört...na bummNa végre! Ezzel rendesen felment az értéke a GM játékban. Szerintem kiváló húzás volt...félek ismét kezd eldőlni az AFC.jesus fuck, előbb lássuk már, hogy egyáltalán az aktív meccs rosterre fel tud-e kerülni, a híres neves kémiáról már ne is beszéljünk
Klaci79
amúgy is amíg a védelem nem mutat fejlődést (inkább a kellő mértéke a kérdés), addig baromira felesleges bármilyen eldőlő AFC-ről beszélni
(annyira utálom ezeket a szeptemberi overreactionöket)
ZERO_L
de attól még hogy beleteszel egy angol szófoszlányt, nem lesz szakértőbb a hozzászólás...én egy ilyen hírnek örülnék, elnézve a vasárnapi meccset
Klaci79
egyszerűen a vak is látja, hogy nem a támadókkal lesz probléma (tegnap ők se voltak jók, de ott bőven van hely javulásra, Gordonon kívül is), hanem az a kérdés a D# mennyit tud fejlődni majd a PO-ra
jöhetne ide Julio vagy AB is, akkor is baromi nagy túlzásnak érezném ezt a kezd eldőlni... kijelentést, főleg szeptemberben
ZERO_L
Tévedek vagy volt olyan évkezdés mostanában, hogy 30-40 pontot nyaltatok be...rémlik valami KC elleni évnyitó, 42 kapott ponttal...
na pont ti vagytok az a csapat, ahol nem féltem a védelmet...novemberre nem is emlékszel majd az ilyen meccsekre...
Klaci79
Wyatt