New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
Én ott. Az egyik 7.00-szeres pénzt hozna, a másiknál (a Lions elleni meccs után) már 9.75 volt, de az mondjuk kötésben van 😊1,65-ös odds van a tippmixpro-n jelenleg. Hol kötötted a fogadást és milyen oddsszal?Üzlet az üzlet.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Amadeus
Hunreeth

több mint 7 éve
Eddig underdogok voltunk, de most már nem. Nekem valahogy jobban tetszett az a szerep😊Tavaly teljesen más volt.Tavaly is azt hittem...Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Egyébként ha ez a meccs az alapszakaszban lenne (egy semlegesebb pályán pl. London, Mexikó) simán azt mondom, hogy nem merlek megrakni titeket győztesnek (vagy csak nagyon remegős kézzel), viszont a hype, a hangulat, az egész heti parádé és nyomás ami van az nálam a PO rutinotok miatt annyira elbillenti a lélektani mércét, hogy kérdés nélkül (és ezzel abszolút nem a Rams-t akarom lenézni, mert alapszakaszban lehet erősebbek is -> kevesebbet pihen a csapat, nincs akkora tét, "csak" egy hét edzői felkészülés). Szerintem a Chiefs volt az igazi erőfelmérő ennek a csapatnak.
Jah meg, amúgyis az AFC szerezze már vissza a becsületét legalább a Pats által 😀
bobi0092
NB2
Idén olyan szintű flowban vannak a játékosok, sokkal felszabadultak, látszik, hogy mindenki nagyon egyben van. Nagyon nem akarom lenézni a Ramst és ez nem is nekik szól, de nem nagyon látom azt, hogy ezen a meccsen kikapunk.
És mielőtt bárki is félreértené, nem magas lóról beszélek.
ervinator
(egyébként a felszabadultságot én is látom - egy picit meg is lep- , ebben bízok, meglátjuk majd vasárnap-hétfőn ez mire lesz elég)
több mint 7 éve
Tavaly teljesen más volt.Tavaly is azt hittem...Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Egyébként ha ez a meccs az alapszakaszban lenne (egy semlegesebb pályán pl. London, Mexikó) simán azt mondom, hogy nem merlek megrakni titeket győztesnek (vagy csak nagyon remegős kézzel), viszont a hype, a hangulat, az egész heti parádé és nyomás ami van az nálam a PO rutinotok miatt annyira elbillenti a lélektani mércét, hogy kérdés nélkül (és ezzel abszolút nem a Rams-t akarom lenézni, mert alapszakaszban lehet erősebbek is -> kevesebbet pihen a csapat, nincs akkora tét, "csak" egy hét edzői felkészülés). Szerintem a Chiefs volt az igazi erőfelmérő ennek a csapatnak.
Jah meg, amúgyis az AFC szerezze már vissza a becsületét legalább a Pats által 😀
bobi0092
NB2
Idén olyan szintű flowban vannak a játékosok, sokkal felszabadultak, látszik, hogy mindenki nagyon egyben van. Nagyon nem akarom lenézni a Ramst és ez nem is nekik szól, de nem nagyon látom azt, hogy ezen a meccsen kikapunk.
És mielőtt bárki is félreértené, nem magas lóról beszélek.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Tavaly is azt hittem...Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
bobi0092
több mint 7 éve
Lesz.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Sőt még a Colts szurkolók közül is.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Szerkesztette: bobi0092
több mint 7 éve
1,65-ös odds van a tippmixpro-n jelenleg. Hol kötötted a fogadást és milyen oddsszal?Üzlet az üzlet.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
Amadeus
több mint 7 éve
Üzlet az üzlet.kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
Studi
több mint 7 éve
kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Lesz egy ember más csapatból aki nekünk szurkol?! :S
Amadeus
több mint 7 éve
kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.Minden eredmenyuk ellenere nyugodtabb vagyok mint az Eagles vagy KC ellen.
Amadeus
Wade vedelmet 2015-ben is sikerult feltorni egy eleg ergya O-val, raadasul Denverben, igaz a QB az Osweiler volt.
Ettol fuggetlenul hasonlora szamitok mint a KC ellen, de meg igy is nyugodtabb vagyok.
több mint 7 éve
kurvára felraktam kutyát, házat, autót rátok, ne most szopjatok ki.
több mint 7 éve
Parádés a hangulat, csak nekem tünik úgy, mintha TB, Gronk sőt még BB is kevésbé lenne “robotszerü”?Mindenki döntse el ez jó-e vagy rossz 😊
Nem csak a szokásos “we’re getting prepared”, “just doin’ our job”, “on to Cincinatti” nyilatkozatok, nevetgélnek stb.
www.instagram.com/p/BtNGR6ChM7k/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=p9weho1mx1ae
vpi
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Parádés a hangulat, csak nekem tünik úgy, mintha TB, Gronk sőt még BB is kevésbé lenne “robotszerü”?Nem csak a szokásos “we’re getting prepared”, “just doin’ our job”, “on to Cincinatti” nyilatkozatok, nevetgélnek stb.
www.instagram.com/p/BtNGR6ChM7k/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=p9weho1mx1ae
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 7 éve
kontrázok egy small world-delRevenge mode? 😊
...
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
kontrázok egy small world-deltwitter.com/AdamStites_/status/1087869828713463809

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Mindenkinek ajánlom a #NobodyDoubtedThePatriots hashtaget twitteren 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
egyszerű, csak okosabbnak kell lenni...www.youtube.com/watch?v=Gu9Jf6V2JwA

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Bradyrol meg egy dolog. Mikor megnyertek az AFC dontot, mit tehet? Unneplehet, nyilvan. De o atbattyogott a Chiefs oltozoje ele, kihivatta Mahomest. Nem kamerak elott. Csak Bruschi mondta el, mert o beszelt Mahomesal rogvest, rakerdezett mi volt. Brady tehat odament, es mondta Mahomesnak: "Lesz most nagy hype, interjuk, meg ami kell. De ugyanezek fognak temetni, ha hibazol. Nem szamit. Te csak azzal foglalkozz, hogy minden meccs elott tedd bele a szukseges munkat, es jatsz ahogy birsz."Ilyen ez a kotsog Brady.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Biztosan volt már, de hátha másnak is újwww.youtube.com/watch?v=lihUT3a_cCo&feature=share&fbclid=IwAR2OhHgRBiIkDQ3BySukEW0ZWVm3VJvp_FPW1OvgINx8Ggc_AJ1ZXvWLCUs

több mint 7 éve
ugye ezt az idényt már a csapatnál töltötte tanácsadóként, de azt nem tudtam, hogy ilyen jóban van Belichickkel, illetve egész edzői karrierjét az NCAA-ben töltötte, azt lehetett gondolni, hogy rövid kihagyás után visszamegy valamelyik egyetemi csapathozwow, meglepő kinevezés, de akár még BB utódja is lehetMit érdemes tudni róla?
twitter.com/KevinOnCFB/status/1089602640655323137
r.baggio
ervinator
DC-ből lett HC a Wisconsinnál még bő másfél évtizede, de ott és az Arkansas-nál is csapatai nem is igazán a védelmükről, hanem az óriás támadófalembereiről és domináns futóiról voltak emlékezetesek, így nehéz megmondani, mi változást hozhat ő Flores után a védelembe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
nagydarab.wow, meglepő kinevezés, de akár még BB utódja is lehetMit érdemes tudni róla?
r.baggio
ervinator
több mint 7 éve
wow, meglepő kinevezés, de akár még BB utódja is lehetMit érdemes tudni róla?
r.baggio
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
wow, meglepő kinevezés, de akár még BB utódja is lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal