New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Ez baszott szánalmas volt.

Elképesztő talent hiány van a keretben. Persze, ha Richards, Cyrus, meg Dawson helyett olyan játékosokat draftolnánk, akik nem ekkora kérdőjelek, akkor lehetne ez jobb, de az öreg állandóan variál.

Egyébként nekem nem az jut eszembe, hogy ez most mi volt, hanem hogy mi a faszt csináltak ezek az offseasonben?
Nincs elkapó. Helló! Ez nem tűnt fel senkinek, mondjuk legkésőbb a draftkor. Ok, hogy JMD tök homály jelenleg, de ki a f...om rakta össze ezt a keretet. Patterson 1/1, 12 yard; Hogan 3/4 31 yard, Dorsett 0/5. Ez mi? 45 yard egy egész meccsen? Burkhead meg Patterson pénzéből, talán meg kellett volna tartani Amendolát. Ha ez tényleg ennyire nehéz rendszer, akkor talán értékelni kéne, ha valaki érti.

A front 7 meg egészen botrányos. Az LB sorba semmilyen sebesség, lendület sincsen. Claybornnal is csak többen vagyunk.

Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy ezzel a kerettel nagyon mellélőtt az öreg.
Ha Edelman jön és talán beválik Gordon, akkor nem kell ide senki és talán az O remélt javulása kilendíti a D-t ebből a gödörből. De azért itt elég sok a ha.

Azzal a véleménnyel értek egyet, hogy itt legalább 5-6 igazán jó játékos hiányzik a keretből.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Ez mégis mi a jó isten volt amit a csapat összerakott??? Az első félidőben senki nem nyújtott még talán elfogadható teljesítményt se. Az utolsó Lions támadás csak azért nem végződött ponttal, mert lejárt az idő! Borzasztó nézni, hogy halad az ellenfél és totál esélytelen, hogy megállítsa a csapat. Mondjuk az O sem villogott az első félidőben. Ezektől a hülye futásoktól megőrültem. Ha nem alszunk be az első félidőben szerintem nyerünk. Második félidő már jobban tetszett, de kb ott voltunk egy szinten és a Lionsnak volt 13 pont előnye.
Én nem vagyok optimista, hogy hányszor kezdtünk lassan, meg majd jön ez meg az, mert ide legalább 5-6 db ember kéne, ennyi embert meg nem lehet leakasztani. Azt el tudom képzelni, hogy a PO meglesz (persze hatalmas javulás kell!!!), de per pillanat nagyon sokat nem várok a szezontól. Kimerem jelenteni, hogy az elmúlt 15 év leggyengébb pats-ét látom.
Azért most majd figyelni fogom, hogy mindig bedobják-e az intentional grounding-ot ilyen alkalmakra, mert azért ez elég vicces sárga volt. Illetve nem mostanában láttam ilyet bedobni!
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Ami tetszett? Na olyan nem volt....

Ami nem tetszett...
Értelmetlen középre futások
Futás elleni D....kb mintha én lettem volna a pályán
Meg a többi....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Hát, ezzel most megleptetek...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Minitron vagy megváltja a világot 4.hét után v. eléggé döcögős offensenek leszünk tanúi ebben az évben 😊

több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 493
Lehetne írni egy hosszú elemzést csapatrészenként, de igazából ma szerintem senki nem emelhető ki pozitívan.
Gronk lehetne esetleg, de neki is volt egy (ugyan nehéz helyzetben) elkapása, amit máskor be szokott húzni, ma pedig elejtette pedig a kezei között volt a labda.
Mélypont pedig az LB sor fogalmatlansága mind futás, mind passz ellen.
több mint 6 éve
hát ööö reggel erre az eredményre ébredni azért meglepő 😀
hogy sikeredett ezt így összehozni?
manuszka86
Örülj hogy nem láttad... Tragikus volt minden téren.

A legszörnyűbb az volt, hogy ismét volt (a 2. félidő elején egy INT-el) egy momentum, amikor azt hittük, hogy NA MAJD MOST, de ugyanúgy ahogy a Jags ellen nem tudtunk élni a lehetőséggel.
Nekem ez a legfurcsább. Az elmúlt sok évben pont ettől voltunk erősek, sikeresek, hogy az adódó lehetőségeket nagyon jó százalékkal kihasználtuk. Idén ez 2-ből semmi eddig.
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
hát ööö reggel erre az eredményre ébredni azért meglepő 😀
hogy sikeredett ezt így összehozni?

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megmentettük Patricia állását. Én meg egy hős vagyok, végignéztem.

Jövő héten nem leszek, most írt Belichick, hogy mehetek slotba.

több mint 6 éve
A meccs első playe (kick return) és az első félidő utolsó támadása között azért kb all-time legalja teljesítményt sikerült nyújtani minden fronton, pedig most még elit védelem sincs. De már csak 1.5 meccs és jó lesz a támadósor. Meg lassan itt az október, talán a védelem is megérkezik addigra

több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Eredmenykovetozni nem kell

több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Wyatt..Emlékeztek arra amikor 2 éve kaptuk azt a nagy zakót a Kansas-től, hogy azt mondtam, hogy az O# játékuk egye jobb, és nagyon hasonlít a mi játékunkra, a rövid keresztpasszokkal, minőségi TE játékkal és elkapásokban is erős RB-el? A csapat kerékkötője az a Smith volt aki szépen elmedzselte a játékokat, de hálistennek kulcsszituációkban általában befuccsolt..Erre kifognak egy ilyen fiatal QB-t akinek olyan a karja mint Favre-nak volt és az első 3 meccsén dob csekély 13 TD-t..Ráadásul tökös, bevállalós és tudja vezetni a csapatot, a többiek oda-vissza vannak tőle..
Szerintem ők lesznek idén a meglepetéscsapat.. De nem lesz olyan 1szerű se a divízió, se a konferencia..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
A Bills a legmeglepőbb..De ez a Chiefs brutálnak tűnik az AFC-ben..Új sztár QB van születőben??
kyobalu
még csak egy félidőt láttuk Bakert korai ez még

több mint 6 éve
A Miami pedig 3:0 és mi megyünk hozzájuk a jövő héten. Fontos meccs lesz, mert ha nyernek, leszakítják a csoport többi csapatát.
Burkus
Tévedés. Mi decemberben fogunk ott kikapni. Most ők jönnek zakóért

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Miami pedig 3:0 és mi megyünk hozzájuk a jövő héten. Fontos meccs lesz, mert ha nyernek, leszakítják a csoport többi csapatát.
több mint 6 éve
A Bills a legmeglepőbb..De ez a Chiefs brutálnak tűnik az AFC-ben..Új sztár QB van születőben??
kyobalu
A Billst sehova sem tudom tenni, de pont most kérdezed Mahomest, a leggyengébb meccse után? 😀

Valóban brutális, ahogyan tolja a csapat, jelen pillanatban nem látom, hogy 30 pont alatt tudunk maradni

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
kyobalu
A Chiefs az húzós lesz, nagyon komplett csapat.
több mint 6 éve

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Beszarás eredmények...

Múlt héten ez a Jags OFF oktatott bennünket 😕
FunHun
A GOAT meg leégett a Colts által(!) bucira vert Redskinstől...

Az benne volt, hogy a Jaguars nem tudja még egyszer úgy felszívni magát, de hogy kilenc pontot engedve kikapjanak. Hát köszönjük, legalább nem lesznek hibátlanok

több mint 6 éve
Beszarás eredmények...

Múlt héten ez a Jags OFF oktatott bennünket 😕
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
A Titánok meg 6 ponton tartották a JAX-et...
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Na, ha hinni lehet a mindig jól értesült ESPN-nek (ikszdé), akkor a Gronk által belengetett visszavonulósdi azért volt, mert közel voltak ahhoz a felek, hogy a Lionshoz cseréljük el őt áprilisban. A barátunk viszont nem akart odamenni, ezért még azt is felvetette, hogy inkább visszavonul.

Ezt lehetne most úgy értelmezni, hogy megint a soros meccsünk előtt sikerül valahogy az ESPN-nek kijönni egy ilyen sztorival, de ha igaz, akkor én most inkább örülök, mert így nekem az jön le, hogy Gronknak a közvélekedéssel ellentétben nincs szándéka visszavonulni és még sokáig számolhatunk vele a Patriotsnál. Ugye a többség a sérüléseit magyarázta ebbe bele, de nekem ebből az jön le, hogy jövőre ezen a témán nem kell izgulnunk 😊
Wyatt
Ha a sérülései nem szólnak közbe. Ez az idei takarékos játszatás tetszik nekem. Akkor nyertünk vele SB-t, amikor hat hétre ki kellett szállnia a szezon közben és nem volt teljesen leamortizálva februárra.

Nézem, hogy a Bills 24:0-ra megy a Vikings ellen Minnesotában. Őrület. Nem lesznek egyszerűek a csoportmeccsek sem.
több mint 6 éve
A mai meccsel kapcsolatban kíváncsi vagyok, hogy bevetjük-e élesben Gordont, kap-e 1-2 lehetőséget egyszerű játékokban..Megmondom őszintén, hogy én örülnék neki..Tudom, hogy a többség, már előre temeti, de Andrew Hawkins volt csapattársa, WR, aki 2017-ben nálunk is a csapat tagja volt visszavonulásáig, azt nyilatkozta, hogy a lehető legjobb helyre megy, amit jót tehet a személyiségének..Hiszen reggeltől, estig csak a focival kell foglalkoznia, amit imád és szeret..Véleménye alapján, az ő viszonylag nagy NFL tapasztalatával Gordon több, mint kivételes elkapó..Olyan ösztönei, olyan tehetsége, olyan képességei vannak, ami a legtöbb elkapóban nincs meg..Nagy a football IQ-ja..Szerinte a Patsnek be fog jönni ez a húzása, hogy leigazolta. Véleménye alapján a hosszú passzok 70%-át simán elkapja, nagyon megnyújthatja Bradynek, és a csapatnak a pályát..Csak előnye származhat a csapatnak, ha fent van a pályán.. Legyen igaza! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Na, ha hinni lehet a mindig jól értesült ESPN-nek (ikszdé), akkor a Gronk által belengetett visszavonulósdi azért volt, mert közel voltak ahhoz a felek, hogy a Lionshoz cseréljük el őt áprilisban. A barátunk viszont nem akart odamenni, ezért még azt is felvetette, hogy inkább visszavonul.

Ezt lehetne most úgy értelmezni, hogy megint a soros meccsünk előtt sikerül valahogy az ESPN-nek kijönni egy ilyen sztorival, de ha igaz, akkor én most inkább örülök, mert így nekem az jön le, hogy Gronknak a közvélekedéssel ellentétben nincs szándéka visszavonulni és még sokáig számolhatunk vele a Patriotsnál. Ugye a többség a sérüléseit magyarázta ebbe bele, de nekem ebből az jön le, hogy jövőre ezen a témán nem kell izgulnunk 😊

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Mondjuk Riverstől nagyon kellene most már valami.

A Lions ellen nem lesz szerintem annyira para, Hollister nélkül is tudni kell haladni
Wyatt
Nagyon remélem hogy nem Bequette fele palyat fog befutni,bar Ő nem volt serult,szimplan csak szinten 3. koroskent aktiv keretet sem sikerult fognia.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.