NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Én nem szavaznék mert semmi értelme 😊
Azt kell megverni aki jön és én nem tartok senkitől sem januárban...Bostonban...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 403 — The only discipline that lasts, is self discipline
LJ lehet hogy futkorászik, viszont ilyen esetben mindig használunk egy spy-t, aki valamennyire limitálni tudja. Ha pedig ez megvan, akkor verjen meg minket passzolva, ha tud.ervinator
Láttad te LJ-t futkorászni? 😊 Kíváncsi lennék ki lenne a Pats LB sorból vagy a secondaryból az a spy, amelyik szerinted limitálni tudná. Ahhoz a gyerekhez még nitróval a seggben is lassú az NFL legtöbb "spy"-a. 😀 A Pats secondary és LB sor meg NFL szinten is inkább teknőc, mint mezei nyúl...

A Ravens offense annyira college, hogy nincs az az isten, hogy hosszú távon így működni tudjon. Valaki inkább előbb, mint utóbb meg fogja találni a választ rá anélkül, hogy az egész defense-t át kéne miatta építeni. Lehet, hogy Belichick lesz az, de hogy nem lesz olyan egyszerű, hogy ráállítunk egy spy-t, az ziher.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 897
Chargers vagy Ravens
Kérem szavazzanak...
ThundersNFL
Ravens, nem kérdés nálam.

Riversnek mindene megvan ahhoz, hogy apró darabokra szedje szét a védelmünket. És az ő védelmük is okozhatna gondok TB-nek.

LJ lehet hogy futkorászik, viszont ilyen esetben mindig használunk egy spy-t, aki valamennyire limitálni tudja. Ha pedig ez megvan, akkor verjen meg minket passzolva, ha tud.

Plusz valahogy jobban fel tudnánk pörögni a Ravens ellen már csak a közelmúlt párharcai miatt is.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
A Chargerst tartom jobb csapatnak,megis azt mondom ,inkabb ők. Egyreszt nem baj,ha nem a Ravens-Pats 43. fejezetet latjuk,hanem egy uj parharcot,masreszt szvsz nekunk sosem fekudtek a futkarozos QB-k
kolok1972
idén ugyan sok Chargers meccset nem láttam, de én is csatlakozom hozzád, futkorászós QB ellen mindig szívunk, no meg a Ravens D is kemény idén, inkább Chargers ha lehetne választani 😀

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Chargers vagy Ravens
Kérem szavazzanak...
ThundersNFL
Chargers
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 032 — Pats fan
A Chargerst tartom jobb csapatnak,megis azt mondom ,inkabb ők. Egyreszt nem baj,ha nem a Ravens-Pats 43. fejezetet latjuk,hanem egy uj parharcot,masreszt szvsz nekunk sosem fekudtek a futkarozos QB-k

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 083
Chargers vagy Ravens
Kérem szavazzanak...
ThundersNFL
Chargers

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Chargers vagy Ravens
Kérem szavazzanak...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 884
Tudom, hogy a Miami csak egy hangyafasznyi eséllyel csinálta meg azt az utolsó nagy ST játékot, de így most a Sport2-n visszanézve a Steelers elleni meccset, a bírók az egész meccsen mindent megtettek azért, hogy a lehető legtöbb zászlót dobják ránk..Főleg a Steelers vörös zónájában.. Az utolsó 2,5 perces driveban az ellen 5 yardosánál mindent megtettek, hogy véletlenül se csináljunk TD-t! Így visszanézve is csúnya volt..Pedig sosem szeretek bírózni.. 😕
kyobalu
Dehat pont ez volt a lenyeg, a trukk az egeszben, BB ordogi terve!
Ugy kellett elcsalatni a birokkal a meccset h ne jusson be a Steelers a PO-ba!
Semelyik csapat se jutott be a PO-ba, aki megverte a Patset, tehat meg kell nyeretni a Steelers-szel a meccset, de ugy h a Pats ne jatszon rosszul, tehat a birokat kellett csak bevonni, azok meg vegre orommel dobalhattak a Patsre a zaszlot. Persze a mesterv celjaval ok se voltak tisztaban, igy most szivjak a fogukat.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Erdekes, hogy Flowers nem kapott 1 szavazatot sem (!) az All Pro szavazáson...
Sinisa
Az nekem is döbbenetes, úgy, hogy a PFF-nél harmadik a ranglistán.
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Tudom, hogy a Miami csak egy hangyafasznyi eséllyel csinálta meg azt az utolsó nagy ST játékot, de így most a Sport2-n visszanézve a Steelers elleni meccset, a bírók az egész meccsen mindent megtettek azért, hogy a lehető legtöbb zászlót dobják ránk..Főleg a Steelers vörös zónájában.. Az utolsó 2,5 perces driveban az ellen 5 yardosánál mindent megtettek, hogy véletlenül se csináljunk TD-t! Így visszanézve is csúnya volt..Pedig sosem szeretek bírózni.. 😕
Tudom, hogy szemre talán idén volt leginkonzisztensebb a csapat, főleg a támadók játéka, DE azért jegyezzük meg azt is, hogy azért soxor a szerencse se minket segített, vagy kifejezetten fura módon csak nálunk láttak mindig szabálytalanságokat kritikus, kulcsszituációkban a zebrák..
Hektikus a csapat, de az látszott a Steelers elleni meccsen IS, hogy a végletekig küzd, hajt! Ami pedig mindig is jellemzője volt a Csapatnak! Ez pedig reményre ad okot! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Sokan benyomják a pánikgombot és világvégét vizionálnak, többen meg úgy látják, hogy ez a dolgok rendes folyása, nem pöröghet mindig mindenki 100%-on, nem lehet mindig mindenki előtt fényévekkel járni..És jól is van ez így..
kyobalu
ez megint a végletekben való gondolkodás... én nem láttam itt senkitől ezt a pánikgomb nyomogatást, meg világvégét vizionálást, azt senki nem mondta hogy szar csapatunk van

csak annyiról volt szó, hogy EZ az alapszakasz hagyott kívánni valót maga után, ezért PO-ra én nem tudok másból kiindulni csak abból amit ezen a 16 meccsen láttam, ennyi

egyébként ha már ez előjött, én inkább pont Brady irányába érzem ezt az attitűdöt, akinek bár megnőtt az egy meccsre jutó hülye döntése, de azért olyan szarul nem játszik, hogy sürgős utódláson kelljen gondolkodnunk
(most nézem, hogy köv szezon után már FA lesz, szóval egy hosszabbítást szerintem simán megérdemelne, nyilván amiből pénzügyileg könnyen ki lehet lépni, ha megsérülne vagy ilyenek)

többire:
Én is tisztában vagyok a csapat erősségével, és papíron(!!) tényleg jól néz ki, csak amit korábban is írtam nincs konzisztens teljesítmény mögötte, amire alapozni lehet illetve kapásból rá lehet vágni, hogy oké ez biztosan működni fog a PO-ban...
(talán a CB sorunk jó teljesítménye az egyetlen ilyen)

O# oldalon jó pár meccsen volt, hogy a fal, a futás, a playcalling gyenge volt és az embernek az az érzése, ha csak egy-kettő részegység rossz, borult az egész, de persze ha mind hasít akkor verhetetlenek vagyunk, csak ezzel még így van kb 2-3 csapat

D# oldalon a futás megállítása engem például komoly aggodalommal tölt el, Ravensen kívül nincs olyan csapat, ahol meg lehetne ezt oldani a box teletömésével és kicsit erősnek érzem pár embertől ezt a "nincs irányítójuk" megjegyzéseket

csak hogy valami pozitívvel zárjam, azért a sokat kritizált ST így a szezon végére eléggé összeállt, blockolt puntok, szemre nekem a coverage is sokkal jobbnak tűnik, lehet ez lesz a kellő x-faktor a PO-ra 😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 403 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sinisa
Trey Flowers = Calais Campbell. Sajnos nekik esélyük sincs odaérni, mert nem csinálnak 15+ sacket, hiába nyomásban, dirstuptivitásban hozzák magukat. Campbellnek is 1 all-pro éve volt csak, amikor összejött neki a top5 sack szám. Idén legalább olyan jó volt mint tavaly, csak a sack szám nem jött, és esélye sincs neki sem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
A megjegyzésem nem kritika volt, csak az jutott eszembe, ha már idén - amikor azon kívül, hogy a csapat nem a többi AFC aspirán ELŐTT van, hanem "csak" KÖZÖTT -, szóval ha már idén ilyen vitákat generál a csapat helyzete, mi lesz itt, ha majd playoffba sem jut esetleg?
A Colts topicban annak idején mi Stezzel, Miskával és még páran túl kevesek voltunk, hogy felborítsuk amikor baj volt. A Steelers topic már képes volt felrobbanni a héten, pedig az csak a 2. (3.?, 4.?) legnépszerűbb csapat idehaza. Itt posztapokaliptikus lesz a helyzet. 😀
peterk2005
Idén? Amióta olvasom a bowl.hu/bowl.one fórumot (5-6 éve vagy több), azóta mindig ez megy 😀
Brady minden 2. évben kiégett és miért nem lett már elcserélve, JMD is szidva volt mielőtt visszajött, aztán meg istenítve és azóta folyamatosan szidva.
BB meg a legrosszabb HC/GM evör.
Nem is érteni Kraft miért tartja meg, hisz minden évben SB-t kellene nyernie, ehhez képest 18 év alatt produkált szánalmas 8(!) SB részvételt, ebből is csak 5-öt tudott megnyerni utolsó támadásos FG-vel meg ilyen mákos Butler féle INT-ekkel...

Amúgy meg nem lesz semmi sem, tűkön ülve fogjuk várni az összes meccset és szurkolni a csapatnak, hogy nyerjenek.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
 fuzovelkifele.com/2019/01/2018-legnepszerubb-mezei-az-nfl-shopban/

Micsoda meglepetés... Vagy nem is meglepetés?
Burkus
Na, majd az Etling mez úgy fog fogyni mint a cukor. A 7/219 lesz az új 6/199 😀

Komolyra fordítva a szót, ha Garoppolo maradt volna, akkor lett volna egy Bledsoe-Brady-Garoppolo QB vonal, ami szinte már csalás. Brady egymaga lefedi a 49erses Montana-Young időszakot.
Na meg a GB Favre-Rodgers 25 éves időszaka se semmi ill. a Colts Manning-Luck eddigi 18 éve és még nincs vége.

Az Eaglesre leszek kíváncsi, hogy ott meddig marad a jelenlegi helyzet, mert az mekkora már, hogy a csere QB-d a tavalyi PO menő, SB MVP és megint elő kell venni a PO-ra😀
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
Én Gilmore-ral is úgy vagyok, hogy meccsen azt látom, hogy szinte mindig elkapják mellette a labdát, azt utána jön a stat és abból meg az derül ki, hogy mekkora spíler 😊
Tényleg könnyebb kívülállóként sokszor nézni egy meccset😊
NB2
Gilmore-ral nem értek egyet.
Élőben nézve a meccseket is látszik, hogy nagyon jo, talán 1 gyenge meccse volt idén.
Sok PD, sok drop mellette.

Sinisa
abszolút, nála max az engedett TD-k egy kicsit sok (szerintem inkább ez torzíthatja a megítélését), de ez sem kirívóan sok
nem elit ebben, de aszem azért nem is liga átlag alatti, mintha Buday Zoli pár hete említette volna a pod-ban
ZERO_L
Jeff Howe kimutatása szerint:
90/37 elkapas mellette - 403y es 4TD
2INT, 18 PBU, 5 flags

Ja es first team All Pro
Soha rosszabb CB1-et

Azt hiszem ezzel a Butler vs Gilmore vita jegelhető egy időre. 😊
Sinisa
De hát nem érted a lényeget. Ebben a csoportban (aka AFC East) könnyü ilyen számokat hozni. Butler ugyanebben a csoportban jobb számokat hozott. 😉
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Én Gilmore-ral is úgy vagyok, hogy meccsen azt látom, hogy szinte mindig elkapják mellette a labdát, azt utána jön a stat és abból meg az derül ki, hogy mekkora spíler 😊
NB2
Élőben nézve a meccseket is látszik, hogy nagyon jo, talán 1 gyenge meccse volt idén.

Sinisa
abszolút, nála max az engedett TD-k egy kicsit sok (szerintem inkább ez torzíthatja a megítélését), de ez sem kirívóan sok
nem elit ebben, de aszem azért nem is liga átlag alatti, mintha Buday Zoli pár hete említette volna a pod-ban
ZERO_L
Jeff Howe kimutatása szerint:
90/37 elkapas mellette - 403y es 4TD
2INT, 18 PBU, 5 flags

Ja es first team All Pro
Soha rosszabb CB1-et

Azt hiszem ezzel a Butler vs Gilmore vita jegelhető egy időre. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Édes istenem, mi lesz itt akkor (jövőre és utána) amikor a Pats _valóban_ bajban lesz? 😊
peterk2005
1. Nem lesz bajban. Belichick megoldja.
2. Ha valaki azt mondja, hogy idén a csapat teljesítménye generálisan nem esett szignifikánsan az elmúlt évekhez képest, az nem mond igazat....
3. Ha valaki azt mondja, hogy Brady, Gronk,Edelman ugyanazon a színvonalon játszik, ahogy 2-3 évvel ezelőtt, az sem mond igazat.....
3. Az, hogy ennek a színvonalcsökkenésnek itt sokan nem örülnek - én sem - az egyrészt természetes, másrészt nem jelent károgást. Hadd' legyen már joga egy Pats fannek nem kritikátlanul örülni a Miami, a Steelers vagy Titans elleni teljesítménynek.
4. Ennek az alacsonyabb színvonalú teljesítménynek a tükrében mérlegeljük, hogy mire mehet a Pats a PO-ban,nem sírás vagy károgás az sem, ha valaki úgy gondolja, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég a SB-ba jutáshoz......
5. Akkor az lesz, hogy izgulunk, hogy lesz-e újra nagy csapatunk, bejutunk-e a PO-ba....
Burkus
Öt rövid bekezdésben tökéletesen összefoglaltad, amit gondolok .... A megjegyzésem nem kritika volt, csak az jutott eszembe, ha már idén - amikor azon kívül, hogy a csapat nem a többi AFC aspirán ELŐTT van, hanem "csak" KÖZÖTT -, szóval ha már idén ilyen vitákat generál a csapat helyzete, mi lesz itt, ha majd playoffba sem jut esetleg?
A Colts topicban annak idején mi Stezzel, Miskával és még páran túl kevesek voltunk, hogy felborítsuk amikor baj volt. A Steelers topic már képes volt felrobbanni a héten, pedig az csak a 2. (3.?, 4.?) legnépszerűbb csapat idehaza. Itt posztapokaliptikus lesz a helyzet. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t

Burkus
via Imgflip Meme Generator
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni

Burkus
Nekem az.

Azért mégiscsak 18 éve tolja egy csapatnál. Tehát nem új igazolásként vásárolják a fanok a mezét, mint mondjuk CR-nek.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
ZERO_L..
Vannak akik így látják, vannak akik úgy látják a dolgokat a PATS idei teljestménye kapcsán..
Szerintem Minden NE fan látja, hogy nincs rendben valami, teljesen más csapat benyomását kelti idén a pályán a mutatott játék..Sokan benyomják a pánikgombot és világvégét vizionálnak, többen meg úgy látják, hogy ez a dolgok rendes folyása, nem pöröghet mindig mindenki 100%-on, nem lehet mindig mindenki előtt fényévekkel járni..És jól is van ez így..
Burkussal értek egyet a legjobbant.".1.) Ha valaki nem látja,hogy idén a csapat teljesítménye generálisan nem esett szignifikánsan az elmúlt évekhez képest, az nem mond igazat. 2.) Ha valaki azt mondja, hogy Brady, Gronk,Edelman ugyanazon a színvonalon játszik, ahogy 2-3 évvel ezelőtt, az sem mond igazat.
3.) A védelem a szezon elejéhez képest nagyon nagyot javult, Gilmore, Van Noy, DMC, Chung, J.C. Jackson, Flowers, Shelton átlag feletti teljesítményt tud nyújtani, de az offense, a playcalling, az adaptációs képesség egyértelműen rosszabb lett."
Természetesn ennek a játékszínvonal csökkenésnek sokan nem örülnek, közöttük én sem, DE észreveszem, hogy ettől függetlenük ez az O#, ami döcög, öregesen, sok hibával játszó Brady vezetésével, gyengélkedő Gronkkal még mindig TOP4 csapat!!!
A mélyen lesajnált védelmünk mindenki, főleg a PFF munkatársai szerint is szintet lépett, lényegesen agresszívabb, dinamikusabb,mint Patricia alakulata volt tavaly. TOP 7ben van engedett pontokban!!!
Az év legjobb cornere Patriots játékos, sőt a legjobb 5ben 2 NE corner van, a TOP 3 rusher között ott van Flowers, az O# fal benne van a legjobb 4 egységben a ligában, s a végén kiderül, hogy Julius is a 2,legjobb évét futja a szalagszakadása után..
Lehet itt fanyalogni, meg nem várni semmit az alapszakasz teljesítmény alapján a PO-ban a Patriots-tól, de hogy egy NE fan ne várjon reményekkel telve egy rájátszást úgy, hogy a csapata csak egy hülye, elbénázott ST balfaszkodásnak köszönhetően nem lett első kiemelt megint az viszont szerintem kicsinyes!
Lehet, hogy volt sok bénázás néha idén, hoztak a srácok érthetetlen meccseket, buta vereségeket, DE akkor is mi vagyunk az a csapat, aki az AFC-ben bárkit meg tud verni!
Brady lehet, hogy öregszik, s idén magához képest gyengén játszik, DE így IS benne van abban a TOP 4 irányítóban, aki PO-ba jutott..
Egy Brady, Michel, White, Börke, Gronk, Julius, CP, Hogan, Dorsett támadósor liga TOP4 fallal, meg szerintem akármelyik csapatot elveri otthon Foxboroughban..
S nem, nem a nagyképűség, vagy a remény beszél belőlem!
Idén jó csapatok jutottak be a rájátszásba az AFC-ből is, de nem hiszem, hogy ne tudnánk megoldani bármelyik csapatot is..Chiefs, Texans, Colts már verve általunk, őket szerintem másodjára is vernénk.. Chargersnek messze nem olyan jó a védelme, D# fala, mint ahogy állítják, ellenük általában megy is nekünk..A Ravens védelme nagy falat lesz, vért fogunk hugyozni ellenük, de ott meg a támadósorukat és futkorászó irányítóukat tudja limitálni majd a MIi védelmünk..
Szerintem igenis esélyes a csapatunk idén is az AFC Champion címre..
Ha meg nem jön össze, akkor sincs világvége..
DE szerintem ez a csapat, ami évek óta a leginkonzisztensebb NE O# játékot mutatja IS nyer legalább 2 meccset a PO-ban! 😀
Go Pats!!!

Ui.: Flowers-el kapcsolatban egyetértünk.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 083
ZeroL. Az a baj, hogy ha egy lépéssel hátrébb lépnél és újra végig gondolnád amit írsz, te is belátnád, hogy túltolod a biciklit.

Valóban nem nyerünk minden meccset 59-0-ra, csak azt fogadd el, hogy ez a normális.
vpi
DE Bmeg, mutasd már meg kérlek mikor vártam el valaha is, hogy itt 16-0-s alapszakaszt meg 59-0-s meccsekkel tarkított masírozást hajtson végre a csapat...

Olyan faszságokat próbáltok a számba adni, amit sosem mondtam, vagy ti tényleg ennyire egybitesen tudtok csak gondolkodni? Van a "győztünk kit érdekel hogyan, minden jó lesz" szurkoló meg a "neki semmi sem jó csak ha 59-0ra nyerünk"?

Többször le lett írva, nem fogok megint feleslegesen koptatni a billt, ha megérted megérted, ha nem akkor nem:
Nem a vereségek száma a probléma, a 11-5 önmagában teljesen ok alapszakasz lenne, csak sajnos a vereségek mikéntjei rohadtul karakter idegenek voltak a csapattól(edző+játékos egyaránt), ez szerintem aggasztó
hogy e mellé nincs meg az eddigi években megszokott exponenciális növekedés a csapat teljesítménye és az eltelt idő függvényében, csak még jobban megalapozza miért nem érzem a csapatot kiemelkedőnek a többiekhez képest

Ennyi, ezt sikerült egy trollnak összemosnia a hülyeségeivel, láthatóan egyesek meg jól be is kajálták...

Ha már szóba került Flowers:
bármennyire nem vagyok híve a túlfizetésnek meg amúgy is mocskos sok FA-nk lesz kevés capspace-el, de ezt az embert nem szabad kiengedi a piacra, főleg azért mert mögötte baromira nincs senki (hacsak Rivers a PO-ban nem tőr elő főnix madárként a semmiből 😀😀😀)
és bár elvileg a piacon lesz még pár komoly név, azért inkább mindenki meg akarja majd tartani az értékeit

messze van még az offseason, de baromira kíváncsi vagyok BB mit fog lépni, én nem látok más utat, mint lenyelni a keserű békát és ha mást nem rátenni a fr. taget, ami baromi sok 17 misis garantálttal

(naivan reménykedem, hogy a 7,5 sackes szezonjánál pár GM nem fog tovább látni 😀)
ZERO_L
Ki lehet kapni, csak az a nem mindegy, hogy teszed. Hasonlítsuk össze a tavalyi vereségekkel, mind három relatíve szoros volt. Idén egyik sem. Sőt, a játék sokszor lelketlen meg figyelmetlen. Egyetértek veled ebben.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
NB2

Sinisa

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/