New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 022
Nem tudom elképzelni, hogy 3M-et kifizetnének csak azért, hogy legyen egy KR a csapatban, őt WR-nek/WR-nek is hozták, elvégre amiatt adott neki nagy pénzt a Raiders.SolymiPattersonnak ha jól emlékszem még egy éve van a szerződéséből,tehát az biztos hogy egy évre jött 3.25 M-ért. Anno amikor igazoltuk kikerestem,hogy a top KR-ek 1misit kerestek max,igaz nagyon nehéz volt összehasonlítást találni,mert a legjobb KR-ek rookie szerződés alatt játszanak.
Namost arra azért olyan baromi nagy esélyt nem látok,hogy ha Patterson Edelman távollétében is csak abszolút marginális szerepet kapott,akkor JE visszatérése után hirtelen varázsütésre fontos fogaskerék lesz majd.Erre amire hasznájuk,meg 3 misi totális pazarlás.
Nagyjából ez a helyzet Allennel is.Ha legalább elfogadhatóan futnánk,akkor egy jól blokkoló TE-ért a paycut utáni fizetése elfogadható lenne,de nulla futójáték mellett gyakorlatilag semmi hozzáadott értéke nincs.Itt mondjuk bízhatunk abban,hogy hátha fog majd javulni a futás.
Közben megnéztem Ebner cap hitje több mint 2 milla,2019-ben közel 3 (2,8M). Ne mondd már nekem hogy az Ebner,Patterson duóra kiadott több mint 5M nem baromi sok... Imádom Ebnert,de nem emlékszem pl h a tavalyi szezonban a hiányát megérezte volna a csapat hiába core ST player.
kolok1972
Valahol írták, hogy elszakadásban nem a legjobb, szóval vele se vagyunk teljesen kint a gödörből, de hátha javítanak ezen valamit.
Edelman visszatérése azért változtatna a dolgokon, mert ő legalább jó a posztján, muszáj jó embert ráállítani és így már nem csak Gronkra kellene figyelni, ezáltal a többieknek is nagyobb esélye van.
Az amúgy nekem is feltűnt, hogy évek óta nem tudunk normális futójátékot működtetni, gyakorlatilag az erőfutóink felsülnek, az egy kivétel Blount 2016-os nagy szezonja volt, máig se értem hogyan sikerült.
Az ST playák fizetésénél vagy az volt, hogy BB most akart egy kis bónuszt adni nekik, mert az előzetes felmérés szerint minden téren jól állt a csapat vagy ő úgy gondolta a teljesítményük megér ennyit.
Nekem is WTF pl. Ebner fizetése, de azt tudom, hogy BB ok nélkül nem ad senkinek se nagy pénzt, mert mindenkinek tudja az értékét. Kivétel azok az esetek ahol nem tud a játékos igényei ellen megfelelő érveket felhozni, de egy spec teamernél ez nem hiszem, hogy indok.
Mondjuk kíváncsi lennék mit keresett Slater Pittsburghben mikor leigazoltuk Pattersont...
Nézd, nem vitatkozom veled én csak azt mondom amit eddig megtanultam arról, hogy hogyan menedzseli BB a csapatot, mik az alapelvei, szabályai stb.Szeretem Amendolát, de egyszer sem tudott végigjátszani egy teljes szezont, azzal meg nem tudok mit kezdeni ha BB nem akarja megfizetni.Örülök, hogy így látod, mert akkor ebben egyetértünk. Csak szerintem ez hiba. BB nem akarta megfizetni Amendolát, de Pattersont, Allent, Burkheadet, Ebnert igen. Ez gond. Tudta, tudhatta, hogy milyen százalékkal válnak be a WR-k nálunk, de így látta. Akkor ez is gond.
Te is tudod, hogy ezeket a döntéseket az aktuális keret ismeretében hozza meg, akkor úgy gondolta vagy úgy nézett ki, hogy az a keret alkalmas arra amire eltervezték.
Azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy a hozott játékosokból ennyi lesérül, persze hogy nem látjuk mi volt az elképzelés.
Solymi
zinedine5
Ezeket a dolgokat nem egyszer elmondta ő és más is, és ebben nem változott semmi sem az évek alatt.
Mindig azt a döntést hozza, ami szerinte az adott pillanatban, a keret állapotának és a meglévő információk ismeretében a csapat számára a legjobb.
Ha ez azt jelenti, hogy abban a pillanatban Danny nem ért meg évi 6 milliót, akkor el kell engedni.
Nem lehet arra számolni vagy azt kérni tőle, hogy maradjon itt az offseason végéig, hátha lesérül valaki, ha meg nem akkor menjen isten hírével.
Nem számolhatsz azzal, hogy egy adott játékos, akit kiértékeltél és jónak tartasz az majd lesérül, ez nonszensz.
Ott van Mitchell, Matthews meg Britt esete. Nem számolhatsz arra, hogy mindhárom kuka lesz sérülés miatt. Igaz Matthewst visszaigazoltuk volna, csak elvitte az Eagles. Szerencsétlen azt az egy évet töltötte a Billsben mikor az Eagles SB-t nyert 😀
De mondhatnám Revis esetét is akinek még 2015 volt egy jó éve és annyi. Egy egyéves szerződéssel talán jól jártunk volna, de egy hosszútávúba belebukunk így visszatekintve. Akkor ez senki nem tudta, de BB ragaszkodott az elveihez, hogy nem fizet X-nél többet, mert veszélyezteti a csapat jövőjét.
De arra se lehetett anno számítani, hogy Vinatieri még mindig játszik és ilyen magas szinten.
...csak arra utaltam, hogy valószínűleg BB előbb le akarta tudni a spec teamet, mert ha az a rész fix, akkor könnyebben kalkulál azzal, hogy mennyit költhet a többi csapategységre.Ez meg még az előzőeknél is nagyobb gond szerintem. Értem, hogy ST fétises és azt is, hogy fontos az ST, de azért legyünk már objektívek. A három csapatrész közül szerinted hányadik legfontosabb az ST?
Solymi
[/quote]Azért nem egy meccsen láttuk már, hogy mennyire fontos az ST.
Egy gyenge ST simán ad az ellenfél csapatának +15-20 yard előnyt, aztán kapásból félpályáról indulnak vagy átnyargalnak egy TD-ért.
Ugyanígy lehet az, hogy a saját csapat oda lesz szegezve a saját endzone elé, aztán indulj el onnan.
De erről találsz tőle rengeteg cikket, hogy miért fontos ez neki.
Most az a kérdés, hogy ez a hozzáállás mennyiben fog módosulni a megváltozott szabályok miatt.
Ha kevesebb lesz a sérülés, lehetséges, hogy picit változtat ezen, de ez kétséges.
két IR, fasza... talán-talán nem season endingNa, lassan összeáll egy cserecsapat, tiszta kórház válogatott.
twitter.com/globejimmcbride/status/1044979390743023617
ZERO_L
Ha így fogyatkozik a csapat, akkor csoda lesz ha bejutunk a PO-ba.
több mint 6 éve
"The Patriots have often drafted players with an injury history because that’s generally the only way a blue chip player can fall to them in the draft, and sometimes it works. That’s how they’ve ended up with Rob Gronkowski (back) and Sebastian Vollmer (back) and Dont’a Hightower (knee) and Chandler Jones (knee/leg), although all battled series of injuries while with the Patriots.When those players are healthy, they’re great. But it’s hard to rely on their availability on a year-to-year basis
And when they aren’t ever available, you have a Ras-I Dowling (lower body) or a Dominique Easley (knees) and they’re considered among the worst draft selections in franchise history"
Ezzel nehéz lenne vitatkozni..
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Jött John Simon...Simon szól halál Wesley Snipes után szabadon 😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Az idei draft class a rehabon tanulja a play book-ot.Ralph Webb mit követett el, hogy meg mindig nem Őt húzták elő a PS-ből?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Bentley....hát a kocsi márka minőségibb...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
két IR, fasza... talán-talán nem season endingÉs ugye Burkhead is úgy kapott új szerződést, hogy tavaly térd meg egyéb sérülések miatt 10 meccset jatszott csak.
twitter.com/globejimmcbride/status/1044979390743023617
ZERO_L
több mint 6 éve
két IR, fasza... talán-talán nem season endingtwitter.com/globejimmcbride/status/1044979390743023617
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Mint a hosszabbításoknál jeleztem, szerintem mindegyik játékost pont egy kategóriával fizettük túl az ST-játékosok közül, egyetértek, hogy túl vannak bérezve, és látszik, hogy nem elit a csapat. Nem feltétlenül mondanám amúgy az én teóriámnak a dolgot 😀Jaja,emlekszem
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mint a hosszabbításoknál jeleztem, szerintem mindegyik játékost pont egy kategóriával fizettük túl az ST-játékosok közül, egyetértek, hogy túl vannak bérezve, és látszik, hogy nem elit a csapat. Nem feltétlenül mondanám amúgy az én teóriámnak a dolgot 😀
több mint 6 éve
Értem amit mondasz Wyatt,de pl sztem Ebner több mint 2 misije vállalhatatlan egy absz. only ST jatekosnak,Őt nagyon durván tulfizettuk ugy,hogy a hianyat annak ellenre hogy az elso meccsen kiesett meg se ereztuk. Es a teoriadnak az lenne a lenyege,hogy cserebe legalabb elit ST legyen. Én idén még ezt sem latom,sőt...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Önmagában szerintem az az elgondolás, hogy az ST-nél a lényegesen a legolcsóbban megvalósítható, hogy elit legyen az egység, nem rossz, és egy 3-4-5. számú WR kárára sem feltétlenül baj ez. Mert legalább ez az egység elit lenne, és tök sokat segítene a csapaton, nem vészes ráfordítás mellett. Amendola elengedésének pillanatában emlékeim szerint nagyjából Edelman, Gronk, Cooks, White/Amendola/Hogan lehetett a sorrend reálisan nézve. Na most ebből kettő kieséssel azért más a helyzet, Cookst pedig még tudhatták is, hogy nem marad. Azt gondolta a vezetés, hogy a rengeteg, lényegesen olcsóbb, nem rossz nevű WR-ből csak beválik valaki, ez viszont nem realizálódott. BB elszúrta a WR-kezelést, ennek ékes példája a Gordon-trade.
Önmagában ettől még szerintem nem baj, hogy az ST-t az átlaghoz képest túlfizetjük, hogy ezen sokat nyerjünk, akár egy nagyon hasznos, de várhatóan első három opciónak sem tartott célponttal szemben.
A lényegesen nagyobb baj, hogy senki nem jött be a korábbi WR-próbák közül (erre kísérlet most a Gordon-trade, arra szerintem nem lehetett számítani, hogy Juliant eltiltják, és hogy ennyire senki nem válik be, hogy ennyire pocsékul fest majd a helyzet, amennyire), illetve hogy ezen költések ellenére az ST nemhogy nem a liga legjobbja, hanem átlagos. Na ez sokkal nagyobb baj, mint a koncepció, de talán ez is javul kicsit
több mint 6 éve
Szeretem Amendolát, de egyszer sem tudott végigjátszani egy teljes szezont, azzal meg nem tudok mit kezdeni ha BB nem akarja megfizetni.Örülök, hogy így látod, mert akkor ebben egyetértünk. Csak szerintem ez hiba. BB nem akarta megfizetni Amendolát, de Pattersont, Allent, Burkheadet, Ebnert igen. Ez gond. Tudta, tudhatta, hogy milyen százalékkal válnak be a WR-k nálunk, de így látta. Akkor ez is gond.
Te is tudod, hogy ezeket a döntéseket az aktuális keret ismeretében hozza meg, akkor úgy gondolta vagy úgy nézett ki, hogy az a keret alkalmas arra amire eltervezték.
Azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy a hozott játékosokból ennyi lesérül, persze hogy nem látjuk mi volt az elképzelés.
Allenről kiderült, hogy elkapásra nem jó, blokkolásra igen, módosították is a fizuját amennyire lehetett.
Jason MC, Patterson nem tudom mennyire válik be. Előbi sztem semennyire, bár ki tudja, utóbbi meg kiderül ha picit komplettebb lesz az elkapósor. Nem hinném, hogy 1-2. pozícióba szánták.
Solymi
...csak arra utaltam, hogy valószínűleg BB előbb le akarta tudni a spec teamet, mert ha az a rész fix, akkor könnyebben kalkulál azzal, hogy mennyit költhet a többi csapategységre.Ez meg még az előzőeknél is nagyobb gond szerintem. Értem, hogy ST fétises és azt is, hogy fontos az ST, de azért legyünk már objektívek. A három csapatrész közül szerinted hányadik legfontosabb az ST?
Solymi
több mint 6 éve
Szerintem viszont jelentősen, megkockáztatom, hogy az eddigi játékok képét tekintve a Patriotsnál lesz a legjelentősebb pozitív irányú előrelépés, és nem csak azért, mert kb nekünk a legkönnyebb előrelépni jelenleg 😀Jó, mondjuk erre nem nehéz fogadni 😀 inkább az a kérdés, hogy sikerül-e megint top formába lőni magát a csapatnak, nem csak önmagához képest.
Wyatt
több mint 6 éve
Lehet hogy félreérthető voltam,pont erre gondoltam én is. Itt Quinn sem találta az egyensúlyt,mert túlzottan agresszív volt,be akarta vinni a kegyelemdöfést. Ha a sacknél nem passzt, hanem futást hívtok, ami bőven jó lett volna mert már így is FG távolságban voltatok,akkor a végén rúgtok egy FG-t és vége a dalnak.Ilyen hibát pl BB szinte sosem követ el.Dan Quinn vezette védelmet az atlanta elleni sb-ban győzött le először bellichek. Előtte azt hiszem 3 v. 4 zakó volt ellene a mérlege. Ott sajnos másról volt szó, a történelem egyik legnagyobb hc-oc hibájáról.Én azért így 3 forduló után nagyon érdekesnek találom, hogy a D# visszaesése kapcsán, még 1 kommentben nem került elő Patricia neve okként. Vagy az a tény hogy BB felett, nem azt mondom hogy eljárt az idő, de jönnek ezek az új generációs edzők, és egyre többször outcoachingolják, és ezzel (talentek híján) egy ilyen "rendszer"-védelem nem tud mit kezdeni.Ez tipikusan akkor ütközött ki ha vki előnyben játszott ellenünk. Ilyen volt a Falcons elleni SB,
És ez nem a játékosok hibája. Jelenleg a rendszer döcög/haldoklik, ezt majd az idő eldönti. Itt szerintem a fő kérdés az lesz, hogy megtud-e újulni BB/tudják-e pótolni Patriciát.
akdestroyer
kolok1972
peach
több mint 6 éve
Most, hogy mondod... bár megesküdnék, hogy olvastam vmi ilyesmit a sb előtt. Akkor lehet, hogy azt, hogy a 15-ös döntőben győzött előszőr. Vagy hülyeséget olvastam, vagy én hülyülök... 😀Dan Quinn vezette védelmet az atlanta elleni sb-ban győzött le először bellichek. Előtte azt hiszem 3 v. 4 zakó volt ellene a mérlege. Ott sajnos másról volt szó, a történelem egyik legnagyobb hc-oc hibájáról.Nekem rémlik valami Patriots–Seahawks Super Bowl is 2015 februárjából 😊
peach
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Amikor "átültem" még kifejezetten gyengék voltak 😀 De itt is itt vagyok, figyelek, hehe. Azt értettem wishful thinking alatt (amibe én is bele szoktam esni, szóval nem rosszmájúan írtam), hogy mindenből szinte a legjobb sceraniot írtad le. Én drukkolok ennek, de ritka, hogy ez mind összejön, plusz ahogy írtam, a legtöbb csapat fejlődik szezon közben, nem csak a Pats. Ennek ellenére mindketten tudjuk, hogy ez majdnem minden évben így indul, csak én most pluszban is észrevettem egy talent hiányt szezon előtt/elején, meg amit azóta a jobban hozzáértők írtak érdekes és elgondolkodtató.Mindennek hívnám, DE ábrándozásnak, kívánságnak nem..kyobaluEz így inkább wishful thinking mint elemzés a helyzetről a többiek hozzászólásának fényében, de legyen így.
Patricia-ra fogni az utóbbi zakót kicsit kettős mérce, mert ennyi erővel őt is ismerhette volna JMD, egyik oldal felé sem kellett volna húznia ennek a tényezőnek komolyabban.
"A Jaguars jó, erős csapat, de nem volt az a mindenek feletti dominancia, amit sokan írnak..Ha jobban odafigyelünk, akkor megvan az a meccs.." - hát ja, de mégsem figyeltek oda eléggé. ez után majd fognak?
valamint azt is számba kell venni, hogy persze, a rozsdás emberek majd belejönnek, meg egyesek jobban összeszoknak, jobban megtanulják a playbookot, de ez így van más csapatoknál is. így ez nem fogja azt jelenteni, hogy a mostani formához képest (jelentősen) erősödni fog a csapat a többiekhez képest.
ettől függetlenül tartom én is ahhoz magam, hogy bár szerintem is van komoly talent hiány, fel fog pörögni a csapat. ettől függetlenül érdekes, amit mások leírtak az outcoachról és a talenthiány jelenségről.
winston
Tudom, hogy átültél pár éve a Jaguars bandwagonra, de nem annyira erős csapat az, aminek gondoljátok (ják) sokan.. Egy kifejezetten foghíjas, sok sebből vérző Patset sikerült otthon megverni, nem kis bírói segítséggel (pedig tudod, hogy nem szoktam bírózni..)..
Detroit meccs ott volt szar ahol lehetett..Minden szar volt..Matty P jobban igazodott hozzánk, mint JMD hozzájuk..Mondjuk Mattynek könnyebb dolga volt..Mindent és mindenkit ismert..Főleg a gyengeségeket..
Azt, hogy reménykedem, hogy jobb lesz, az meg nem csak tőlem jön, nem hiú ábránd.. Ha Brady is azt mondja hétfő hajnalban a helyi rádiónak, hogy RELAX, nem lesz itt gáz, novemberben térjünk vissza rá, hogy melyik csapat a jó és erős, addig nem aggódok..Egy Brady, Gronk, Edelman, Gordon, White, Hogan, Dorsett, Hollister fogat nem lehet szar a jövőben..Nálam nincs pánik gomb..Majd november végén meglátjuk, ki hogy muzsikál.. Peace!
kyobalu
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sok mindenben egyetértek kyobalu gondolataival, de ez a néhány nappal ezelőtti hosszabb kommentemből kiindulva aligha meglepő 😀Dan Quinn vezette védelmet az atlanta elleni sb-ban győzött le először bellichek. Előtte azt hiszem 3 v. 4 zakó volt ellene a mérlege. Ott sajnos másról volt szó, a történelem egyik legnagyobb hc-oc hibájáról.Nekem rémlik valami Patriots–Seahawks Super Bowl is 2015 februárjából 😊
peach
valamint azt is számba kell venni, hogy persze, a rozsdás emberek majd belejönnek, meg egyesek jobban összeszoknak, jobban megtanulják a playbookot, de ez így van más csapatoknál is. így ez nem fogja azt jelenteni, hogy a mostani formához képest (jelentősen) erősödni fog a csapat a többiekhez képest.Szerintem viszont jelentősen, megkockáztatom, hogy az eddigi játékok képét tekintve a Patriotsnál lesz a legjelentősebb pozitív irányú előrelépés, és nem csak azért, mert kb nekünk a legkönnyebb előrelépni jelenleg 😀
winston
Nevezd ábrándozásnak, de én komolyan hiszem, hogy azzal, hogy nem Hogan, Dorsett, szertáros bácsi, Magdi néni, Vili bácsi, Patterson WR-„sorral” állunk fel, hanem a rozsdás Edelmant és a rendszerhez nyilván még hülye Gordont is be tudjuk dobni, már egy klasszist emelkedik majd a csapat támadósorának színvonala, a védelem meg kb ennyit tud: ne veszítse el, megnyerni úgysem fogja. De nem is hiszem, hogy kell majd
több mint 6 éve
Mindennek hívnám, DE ábrándozásnak, kívánságnak nem..kyobaluEz így inkább wishful thinking mint elemzés a helyzetről a többiek hozzászólásának fényében, de legyen így.
Patricia-ra fogni az utóbbi zakót kicsit kettős mérce, mert ennyi erővel őt is ismerhette volna JMD, egyik oldal felé sem kellett volna húznia ennek a tényezőnek komolyabban.
"A Jaguars jó, erős csapat, de nem volt az a mindenek feletti dominancia, amit sokan írnak..Ha jobban odafigyelünk, akkor megvan az a meccs.." - hát ja, de mégsem figyeltek oda eléggé. ez után majd fognak?
valamint azt is számba kell venni, hogy persze, a rozsdás emberek majd belejönnek, meg egyesek jobban összeszoknak, jobban megtanulják a playbookot, de ez így van más csapatoknál is. így ez nem fogja azt jelenteni, hogy a mostani formához képest (jelentősen) erősödni fog a csapat a többiekhez képest.
ettől függetlenül tartom én is ahhoz magam, hogy bár szerintem is van komoly talent hiány, fel fog pörögni a csapat. ettől függetlenül érdekes, amit mások leírtak az outcoachról és a talenthiány jelenségről.
winston
Tudom, hogy átültél pár éve a Jaguars bandwagonra, de nem annyira erős csapat az, aminek gondoljátok (ják) sokan.. Egy kifejezetten foghíjas, sok sebből vérző Patset sikerült otthon megverni, nem kis bírói segítséggel (pedig tudod, hogy nem szoktam bírózni..)..
Detroit meccs ott volt szar ahol lehetett..Minden szar volt..Matty P jobban igazodott hozzánk, mint JMD hozzájuk..Mondjuk Mattynek könnyebb dolga volt..Mindent és mindenkit ismert..Főleg a gyengeségeket..
Azt, hogy reménykedem, hogy jobb lesz, az meg nem csak tőlem jön, nem hiú ábránd.. Ha Brady is azt mondja hétfő hajnalban a helyi rádiónak, hogy RELAX, nem lesz itt gáz, novemberben térjünk vissza rá, hogy melyik csapat a jó és erős, addig nem aggódok..Egy Brady, Gronk, Edelman, Gordon, White, Hogan, Dorsett, Hollister fogat nem lehet szar a jövőben..Nálam nincs pánik gomb..Majd november végén meglátjuk, ki hogy muzsikál.. Peace!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Dan Quinn vezette védelmet az atlanta elleni sb-ban győzött le először bellichek. Előtte azt hiszem 3 v. 4 zakó volt ellene a mérlege. Ott sajnos másról volt szó, a történelem egyik legnagyobb hc-oc hibájáról.Én azért így 3 forduló után nagyon érdekesnek találom, hogy a D# visszaesése kapcsán, még 1 kommentben nem került elő Patricia neve okként. Vagy az a tény hogy BB felett, nem azt mondom hogy eljárt az idő, de jönnek ezek az új generációs edzők, és egyre többször outcoachingolják, és ezzel (talentek híján) egy ilyen "rendszer"-védelem nem tud mit kezdeni.Ez tipikusan akkor ütközött ki ha vki előnyben játszott ellenünk. Ilyen volt a Falcons elleni SB,
És ez nem a játékosok hibája. Jelenleg a rendszer döcög/haldoklik, ezt majd az idő eldönti. Itt szerintem a fő kérdés az lesz, hogy megtud-e újulni BB/tudják-e pótolni Patriciát.
akdestroyer
kolok1972
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak itt sokan ennek a két utolsó meccsnek..Ez így inkább wishful thinking mint elemzés a helyzetről a többiek hozzászólásának fényében, de legyen így.
A Jaguars jó, erős csapat, de nem volt az a mindenek feletti dominancia, amit sokan írnak..Ha jobban odafigyelünk, akkor megvan az a meccs..A Detroit meccsen ott volt MattyP, aki kihúzta az O# fogát,mert tudta, hogy milyen hívások lesznek..Nincs szélső, vonalakon kívüli elkapó, és a slotban Julian nagyon hiányzik..Kettőzték Gronkot, kivették a futót és LOS-on leütközték, kivették a ritmusból Hogant és Dorsettet..(Ráadásul Hogan ritka szarul játszik, nem találja a ritmust.) Ennyi..Vége is volt a gépezetnek..
Védelmi oldalon a falból kiesett a legjobb játékosunk, Flowers személyében..A középső zónából meg hiányzott Chung..
Az O# miatt annyira nem aggódok..Julian lehet, hogy nem lesz már az az éles, elképesztően dinamikus slot elkapó, de biztos, hogy levesz 1-2 embert a pályáról. Ha Gordont sikerül beépítenünk, akkor abból mindenki nyer..Gronk,Hogan, Dorsett, Hollister és a futók is..Jobban villoghat White és az újonc Sony gyerkőc.. Ő különben jó játékos lesz, Hollisterrel együtt..Szerintem kell még 3-5 hét, hogy megtalálják a ritmust, a tempót..
A D#-től olyan sokat ne várjatok..Van két reménykeltő, közepes, vagy közepesnél erősebb DE-ünk Flowers és Wise személyében, akit néha kiegészít Clayborn, valamint két, főleg futásblokkokban erősnek mondott DT-nk Brown és Shelton..(Mondjuk mindketten úgy nyilatkoztak, hogy elképesztően szégyenlik magukat az elmúlt 2 meccs miatt, mert pont az ő erősségeik alapján verték meg a csapatot, így mindenképpen bizonyítani akarnak..) Szerintem ez az ötös a Texans ellen kifejezetten pofásan játszott, agresszív volt, ütött, vágott..Ha Calyborn ellen befújnak 3-4 holdingot a 2. meccsen akkor a Jaguars csak összetehette volna a kezét..
A probléma itt inkább a LB poszt..HT lassú körülményes, már csak nem annyira mint Roberts..Aki akar az Van Noy és Bentley..Van Noy futás ellen kevés, Bentley pedig még újonc, újonchibákkal..DE benne látom az új Mayot, a tehetséges, robbanékony HT utódját..A cornereink tehetségesek, azért egy Chung, DMC, Gilmore trió még mindig elit közeli..Jojo jó slotban, harap, küzd, akar.. Ez a védelem nem arra lett összerakva, hogy mindenkit üssön vágjon, hanem limitáljon..Szerintem ezt el is fogja érni október közepére, novemberre..Az ő feladatuk, hogy az O#-t tartsa életben..DE ott meg a sok WR és RB sérülésnek köszönhetően nem megy úgy a játék, mint ahogy szeretnék..DE Julian, Gordon, Hollister játékba illesztésével, majd szépen helyre áll a rend, és jönnek a jó, látványos erőmeccsek, sok ponttal..
De az igaz, hogy most nagyon keveset mutat a csapat..Azt is lehet, mondani, hogy pocsék, szar..De Jelenleg ezt tudja..
Hogan szarul játszik, Sony gyerek tanulja a rendszert, kihagyta az egész nyarat, nincs igazi WR1 és slot elkapó.. De nyugi, majd lesz..Azért Dorsett, Hollister is mutatott szép jeleket a fejlődésre..Egy Brady, Gronk, Edelman, Gordon, Hogan, Dorsett, White, Misel, Hollister gárda csak tud alkotni valami, ha akar..Ezen múlik a siker, nem máson..7végén szerintem megverjük a Miami-t..Brady sztem szétrobban az idegtől..
Go Patriots!!!
kyobalu
több mint 6 éve
Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak itt sokan ennek a két utolsó meccsnek.. A Jaguars jó, erős csapat, de nem volt az a mindenek feletti dominancia, amit sokan írnak..Ha jobban odafigyelünk, akkor megvan az a meccs..A Detroit meccsen ott volt MattyP, aki kihúzta az O# fogát,mert tudta, hogy milyen hívások lesznek..Nincs szélső, vonalakon kívüli elkapó, és a slotban Julian nagyon hiányzik..Kettőzték Gronkot, kivették a futót és LOS-on leütközték, kivették a ritmusból Hogant és Dorsettet..(Ráadásul Hogan ritka szarul játszik, nem találja a ritmust.) Ennyi..Vége is volt a gépezetnek..
Védelmi oldalon a falból kiesett a legjobb játékosunk, Flowers személyében..A középső zónából meg hiányzott Chung..
Az O# miatt annyira nem aggódok..Julian lehet, hogy nem lesz már az az éles, elképesztően dinamikus slot elkapó, de biztos, hogy levesz 1-2 embert a pályáról. Ha Gordont sikerül beépítenünk, akkor abból mindenki nyer..Gronk,Hogan, Dorsett, Hollister és a futók is..Jobban villoghat White és az újonc Sony gyerkőc.. Ő különben jó játékos lesz, Hollisterrel együtt..Szerintem kell még 3-5 hét, hogy megtalálják a ritmust, a tempót..
A D#-től olyan sokat ne várjatok..Van két reménykeltő, közepes, vagy közepesnél erősebb DE-ünk Flowers és Wise személyében, akit néha kiegészít Clayborn, valamint két, főleg futásblokkokban erősnek mondott DT-nk Brown és Shelton..(Mondjuk mindketten úgy nyilatkoztak, hogy elképesztően szégyenlik magukat az elmúlt 2 meccs miatt, mert pont az ő erősségeik alapján verték meg a csapatot, így mindenképpen bizonyítani akarnak..) Szerintem ez az ötös a Texans ellen kifejezetten pofásan játszott, agresszív volt, ütött, vágott..Ha Calyborn ellen befújnak 3-4 holdingot a 2. meccsen akkor a Jaguars csak összetehette volna a kezét..
A probléma itt inkább a LB poszt..HT lassú körülményes, már csak nem annyira mint Roberts..Aki akar az Van Noy és Bentley..Van Noy futás ellen kevés, Bentley pedig még újonc, újonchibákkal..DE benne látom az új Mayot, a tehetséges, robbanékony HT utódját..A cornereink tehetségesek, azért egy Chung, DMC, Gilmore trió még mindig elit közeli..Jojo jó slotban, harap, küzd, akar.. Ez a védelem nem arra lett összerakva, hogy mindenkit üssön vágjon, hanem limitáljon..Szerintem ezt el is fogja érni október közepére, novemberre..Az ő feladatuk, hogy az O#-t tartsa életben..DE ott meg a sok WR és RB sérülésnek köszönhetően nem megy úgy a játék, mint ahogy szeretnék..DE Julian, Gordon, Hollister játékba illesztésével, majd szépen helyre áll a rend, és jönnek a jó, látványos erőmeccsek, sok ponttal..
De az igaz, hogy most nagyon keveset mutat a csapat..Azt is lehet, mondani, hogy pocsék, szar..De Jelenleg ezt tudja..
Hogan szarul játszik, Sony gyerek tanulja a rendszert, kihagyta az egész nyarat, nincs igazi WR1 és slot elkapó.. De nyugi, majd lesz..Azért Dorsett, Hollister is mutatott szép jeleket a fejlődésre..Egy Brady, Gronk, Edelman, Gordon, Hogan, Dorsett, White, Misel, Hollister gárda csak tud alkotni valami, ha akar..Ezen múlik a siker, nem máson..7végén szerintem megverjük a Miami-t..Brady sztem szétrobban az idegtől..
Go Patriots!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Egy kis visszatekintés. Karmálnám, ha Hogan lenne Stallworth, Edelman Welker, Gordon Moss, Gronk pedig Brady. Ebből mondjuk kettő szerintem jobb is, egy ikszes, egy meg megközelíthetné a képességei alapján.több mint 6 éve
SolymiPattersonnak ha jól emlékszem még egy éve van a szerződéséből,tehát az biztos hogy egy évre jött 3.25 M-ért. Anno amikor igazoltuk kikerestem,hogy a top KR-ek 1misit kerestek max,igaz nagyon nehéz volt összehasonlítást találni,mert a legjobb KR-ek rookie szerződés alatt játszanak. Ez mondjuk azt is mutatja,hogy általában erre a posztra a csapatok rookie,első-, másodéveseket alkalmaznak.
Mi is ezt akartuk ,csak a Cyrus projekt totális bust lett.
Namost arra azért olyan baromi nagy esélyt nem látok,hogy ha Patterson Edelman távollétében is csak abszolút marginális szerepet kapott,akkor JE visszatérése után hirtelen varázsütésre fontos fogaskerék lesz majd.Erre amire hasznájuk,meg 3 misi totális pazarlás.Azt már csak zárójelben jegyzem meg,hogy Dola visszahordó is volt és emellett egy hangyányit nagyobb szerepet játszott wr-ként is,de ezt a lavinát nem akarom elindítani,ezerszer átbeszéltük, (szerintem) sajnos nincs itt,tovább kell lépni.
Nagyjából ez a helyzet Allennel is.Ha legalább elfogadhatóan futnánk,akkor egy jól blokkoló TE-ért a paycut utáni fizetése elfogadható lenne,de nulla futójáték mellett gyakorlatilag semmi hozzáadott értéke nincs.Itt mondjuk bízhatunk abban,hogy hátha fog majd javulni a futás.
Szerk. Most láttam csak hogy közben írtál.
Közben megnéztem Ebner cap hitje több mint 2 milla,2019-ben közel 3 (2,8M). Ne mondd már nekem hogy az Ebner,Patterson duóra kiadott több mint 5M nem baromi sok... Imádom Ebnert,de nem emlékszem pl h a tavalyi szezonban a hiányát megérezte volna a csapat hiába core ST player.
Szerkesztette: kolok1972
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 022
Egyrészt nem. Nem keres többet Edelman.Szeretem Amendolát, de egyszer sem tudott végigjátszani egy teljes szezont, azzal meg nem tudok mit kezdeni ha BB nem akarja megfizetni.
Másrészt meg a 7. legjobban kereső? Egy 53-as keretből. 3. legnagyobb cap hittel rendelkező kicker, de a legnagyobb átlagkeresettel. És baszhatod a jó mezőnypozíciót, ha a védelem nem állít meg semmit.
Edelman meg a 44. legtöbbet átlagoló WR. Nem a 3., nem a 10., még csak nem is a 32..
Közben meg Amendola, aki érti a rendszert, TB bízik benne, bizonyította, hogy ha kell lehet rá számítani nem ér meg nekünk 6/évet. De Dwayne Allenre (3,8), Jason Mc-re (3,3), Pattersonra (3,2) van pénz.
zinedine5
Allenről kiderült, hogy elkapásra nem jó, blokkolásra igen, módosították is a fizuját amennyire lehetett.
Jason MC, Patterson nem tudom mennyire válik be. Előbi sztem semennyire, bár ki tudja, utóbbi meg kiderül ha picit komplettebb lesz az elkapósor. Nem hinném, hogy 1-2. pozícióba szánták.
Szerintem ezt a többi csapat hasonló kiadásaival lenne érdemes párhuzamba állítani, hogy ez most sok-e vagy sem.Mondjuk kifejezetten Spec Teambe igazolt emberünk ki van a Slater, Ebner és Kingen kívül? Nekik összesen van 5M Cap hitük.ST- Grissom, Grigsby, Cyrus és ahogy írták Patterson is. Az már azért nem 5m, hanem 10, a három alap ST-vel az majdnem 18.
A K,P,LS egységünk olyan 8M, ami azért nem olyan sok, hiába a harmadik így is, a csapatok többsége úgyis az 5-9M között mozog, talán a harmada jön ki ennél kevesebből.Solymi
zinedine5
Nem írtam, hogy beváltak, csak arra utaltam, hogy valószínűleg BB előbb le akarta tudni a spec teamet, mert ha az a rész fix, akkor könnyebben kalkulál azzal, hogy mennyit költhet a többi csapategységre.Másrészt lehet, hogy pár ST csapatos szerződése kényszer hatása alatt született, mert az időközben hozott emberek nem váltak be és jobb alkupozícióban volt a játékos mint a csapat. SolymiTehát az ST játékosok szerződése kényszer alatt született, mert az "időközben hozott emberek" nem váltak be. De a skill playerek azok igen, azok beváltak. Ezért van 2,5 WR-ünk a keretben. Ott nem volt "kényszer".
zinedine5
Az oké, hogy egy Mitchell sajnálatos módon nem épül fel, de az, hogy a többi hozott ember is lesérül, azért ezzel nem kalkulálhatsz.
több mint 6 éve
katonadani
453
Sérülésekhez:Tavaly a Pats 14. volt, két éve 8. Adjusted Games Lost mutatóban, tömören ez mutatja mennyi és milyen fontos sérülése volt a csapatnak
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2018/2017-adjusted-games-lost
Egyébként Belichick karrierje alatt elég jól áll ilyenben, 2002 óta bőven az átlag alatt van sérülésekben a Pats:
www.footballoutsiders.com/index.php?q=stat-analysis/2017/nfl-head-coaches-adjusted-games-lost
Szerkesztette: katonadani