New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jelenleg 2.10-et ad rátok a fogadóiroda, ami tekintettel arra, hogy nem a sérülések miatt ilyen magas a szorzó, instant megrakós. Érzésre ez csak lejjebb fog mozdulni a héten.2.10?
bobi0092
Hmm, akkor ezek még jobbak voltak
NFL 2018/19, Ki nyeri?
New England 9.75 Nyitott
NFL 2018/19, Ki nyeri?
New England 7.00 Nyitott
több mint 5 éve
Vasárnapra sem jósolnak túl meleget x.xtwitter.com/RyanMaue/status/1084832590387908609
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
15 évi házasság után mernék én ilyennel viccelni? 😊Istenem, hogy mindent vér komolyan kell venni.Nem azt tisztelem, aki mindenkinek gyereket csinál, aki az útjába fekszik. 😊 Rivers egyetemista kora óta ismeri a feleségét, azt hallottam, hogy 17 éve házasok. A mai világban a "jóban-rosszban" komolyan vétele tiszteletre méltó és sajnos nem általános. (Gondolom, a kilenc gyerek vallási meggyőződéssel függhet össze amúgy.)Antonio Cromartie akkor nagy kedvenced lehet.Emberileg Riverst egyébként nagyon becsülöm a felesége melletti hűsége, kitartása és a kilenc gyerek miatt.Ritkán szoktam egyetérteni Colin Cowherddel de amit itt boncolgat abban sok igazság van: youtu.be/sVB_WkGoF202007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
A tegnapi O gameplan kísértetiesen hasonlított a Bills ellenire az utolsó előtti fordulóban, pedig ott nem is hiányoztak Bills LB-ek, illetve nem tudok arról, hogy a legjobb slant CB-jüket ki lehetett volna iktatni a játékból azzal, hogy Develin a pályán volt. (Erről olvastam egy elemzést a napokban, hogy ez lesz a meccs kulcsa és lőn.) Nem hiszem, hogy a Kansas ellen ezt megint el lehet adni, különösen azért mert Houston&Co azért nyomást fognak generálni Bradyre. De a futás mehet megint és a Kansas D feltehetően zónázni fog, az meg fekszik ennek a játékstílusnak, Brady évtizedes távlatban ejt ámulatba azzal, hogy hogyan passzol a zónahatárra folyamatosan.
Méretes underdogok vagyunk szerintem is, talán még otthon is azok lennénk, Mahomes semmi jelét nem mutatja, hogy ne bírná a PO jelentette nyomást. De A Chargers esetében is legalábbis kiegyenlített esélyeket feltételeztem és nem jött be szerencsére. Remélem, most is csalódom a várakozásomat illetően.
Többen, Wyatt is megjegyezték, hogy sajnálják Riverst az elvesztegetett lehetőség miatt. Én erről azt gondolom, hogy ahogy tegnap viselkedett, az minden volt, csak nem a szimpatikus vesztes szerepköre és a cirkusz okán nem tudom sajnálni. (Amúgy pedig nincs benne meg a nyerő mentalitás sem, ahogy az kiderült az elmúlt mintegy 15 évben.)
Burkus
empty taxi
Burkus
Amadeus
Cromartie amúgy tizenháromnál jár, ha jól tudom. De múltkor hallottam, hogy Eddie Murphynek is megszületetett a tizedik gyereke - öt különböző nőtől. Azt meg végképp' nem értem, hogy ilyen pasasok miért mennek arra, hogy teherbe is ejtsék a nőt, miért nem elég, hogy megvolt nekik. Mindegyik biztos kifogástalan apja valamennyi gyermekének.
Burkus
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Istenem, hogy mindent vér komolyan kell venni.Nem azt tisztelem, aki mindenkinek gyereket csinál, aki az útjába fekszik. 😊 Rivers egyetemista kora óta ismeri a feleségét, azt hallottam, hogy 17 éve házasok. A mai világban a "jóban-rosszban" komolyan vétele tiszteletre méltó és sajnos nem általános. (Gondolom, a kilenc gyerek vallási meggyőződéssel függhet össze amúgy.)Antonio Cromartie akkor nagy kedvenced lehet.Emberileg Riverst egyébként nagyon becsülöm a felesége melletti hűsége, kitartása és a kilenc gyerek miatt.Ritkán szoktam egyetérteni Colin Cowherddel de amit itt boncolgat abban sok igazság van: youtu.be/sVB_WkGoF202007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
A tegnapi O gameplan kísértetiesen hasonlított a Bills ellenire az utolsó előtti fordulóban, pedig ott nem is hiányoztak Bills LB-ek, illetve nem tudok arról, hogy a legjobb slant CB-jüket ki lehetett volna iktatni a játékból azzal, hogy Develin a pályán volt. (Erről olvastam egy elemzést a napokban, hogy ez lesz a meccs kulcsa és lőn.) Nem hiszem, hogy a Kansas ellen ezt megint el lehet adni, különösen azért mert Houston&Co azért nyomást fognak generálni Bradyre. De a futás mehet megint és a Kansas D feltehetően zónázni fog, az meg fekszik ennek a játékstílusnak, Brady évtizedes távlatban ejt ámulatba azzal, hogy hogyan passzol a zónahatárra folyamatosan.
Méretes underdogok vagyunk szerintem is, talán még otthon is azok lennénk, Mahomes semmi jelét nem mutatja, hogy ne bírná a PO jelentette nyomást. De A Chargers esetében is legalábbis kiegyenlített esélyeket feltételeztem és nem jött be szerencsére. Remélem, most is csalódom a várakozásomat illetően.
Többen, Wyatt is megjegyezték, hogy sajnálják Riverst az elvesztegetett lehetőség miatt. Én erről azt gondolom, hogy ahogy tegnap viselkedett, az minden volt, csak nem a szimpatikus vesztes szerepköre és a cirkusz okán nem tudom sajnálni. (Amúgy pedig nincs benne meg a nyerő mentalitás sem, ahogy az kiderült az elmúlt mintegy 15 évben.)
Burkus
empty taxi
Burkus
Amadeus
Cromartie amúgy tizenháromnál jár, ha jól tudom. De múltkor hallottam, hogy Eddie Murphynek is megszületetett a tizedik gyereke - öt különböző nőtől. Azt meg végképp' nem értem, hogy ilyen pasasok miért mennek arra, hogy teherbe is ejtsék a nőt, miért nem elég, hogy megvolt nekik. Mindegyik biztos kifogástalan apja valamennyi gyermekének.
Burkus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Nem azt tisztelem, aki mindenkinek gyereket csinál, aki az útjába fekszik. 😊 Rivers egyetemista kora óta ismeri a feleségét, azt hallottam, hogy 17 éve házasok. A mai világban a "jóban-rosszban" komolyan vétele tiszteletre méltó és sajnos nem általános. (Gondolom, a kilenc gyerek vallási meggyőződéssel függhet össze amúgy.)Antonio Cromartie akkor nagy kedvenced lehet.Emberileg Riverst egyébként nagyon becsülöm a felesége melletti hűsége, kitartása és a kilenc gyerek miatt.Ritkán szoktam egyetérteni Colin Cowherddel de amit itt boncolgat abban sok igazság van: youtu.be/sVB_WkGoF202007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
Burkus
empty taxi
Burkus
Amadeus
több mint 5 éve
Rossz volt a kiemelés. 😊Antonio Cromartie akkor nagy kedvenced lehet.Emberileg Riverst egyébként nagyon becsülöm a felesége melletti hűsége, kitartása és a kilenc gyerek miatt.Ritkán szoktam egyetérteni Colin Cowherddel de amit itt boncolgat abban sok igazság van: youtu.be/sVB_WkGoF202007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
Burkus
empty taxi
Burkus
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Antonio Cromartie akkor nagy kedvenced lehet.Emberileg Riverst egyébként nagyon becsülöm a felesége melletti hűsége, kitartása és a kilenc gyerek miatt.Ritkán szoktam egyetérteni Colin Cowherddel de amit itt boncolgat abban sok igazság van: youtu.be/sVB_WkGoF202007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
Burkus
empty taxi
Burkus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
ervinator
1 701
www.youtube.com/watch?v=vqyvtUbeIus
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Érdekes, amit mond, amellett, hogy én azt gondolom, hogy élet meghatározó faktora a szerencse. Ha Bledsoe nem sérül le és Bradynek nem jön ki úgy a lépés 2001-ben, lehet, hogy marad egy backup QB egész karrierje alatt. Azt pedig ő maga is vallja, hogy nem a személy, hanem az organizáció, a szisztéma, a "Patriots Way" meghatározó, legutóbb akkor mondta ezt, amikor azt fejtegette, hogy Rodgers a Patriots színeiben sorban szállítaná az 5000 yardos MVP szezonokat. (Ami egy 5x SB győztes, 8x SB résztvevőtől szép elismerés Rodgers kivételes, ezek szerint általa az övénél jobbnak tartott adottságainak.) Brady sikereihez kell egyrészt Belichick zsenije, Kraft üzleti és emberi bölcsessége, ahogy hagyja érvényesülni a Mestert és kell Brady megszállottsága, munkamorálja is, a három faktor pedig nem biztos,hogy egy másik irányító eltérő személyiségével egy irányba mutatott volna. (Nem hiszem,hogy New Englandben a primadonna hisztiket sokáig tolerálták volna pld.)Ritkán szoktam egyetérteni Colin Cowherddel de amit itt boncolgat abban sok igazság van: youtu.be/sVB_WkGoF202007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
Burkus
empty taxi
Az én megjegyzésem csak arra vonatkozott egyrészt, hogy Rivers tegnap nem tudott szimpatikus vesztes lenni, ezért nem tudtam sajnálni a vereség miatt és általában nem tud szimpatikusan viselkedni, ha veszít vagy vesztésre áll. (Nem sok Chargers meccset láttam, de ilyen hisztikről több emlékem is van.) Brady is odavágja a sisakját vagy rákiabál a falemberekre néha-néha, de a tegnapi folyamatos hiszti más volt. (Ráadásul még az elsőben sem volt igaza, a védő amennyire lehetett, kerülte a kontaktot. A Flowers-féle szerelésnél bedobott zászló már egyértelműen a hiszti eredménye volt.) Másrészt arra gondoltam, hogy nem nyerő típus, képtelen volt pályafutása során megragadni a - ritkán - kínálkozó alkalmakat..Ebben a vonatkozásban a kedvenc pédám a végzetünk, Eli Manning, aki nem tud maga mögött olyan fényes pályafutást és statokat mint a bátyja, mégis pont úgy kétszeres SB győztes mint ő, azzal a különbséggel, hogy ő mindkét győzelemben tevékenyen részt vett, a Tyree vagy Manningham elkapástól ma is felriadok, ha arról álmodok. 😊 Ő nyerő típus, nem sok esélye volt a végső sikerre, de amikor igen, akkor megragadta az esélyt, a bátyja, pedig valahogy mindig elszúrta, emlékezz a Porternek dobott sorsdöntő picksixre pld. (DE ha nem Grossman a Bears irányítója, szvsz. a Colts 2006-ban sem nyert volna.)
Emberileg Riverst egyébként nagyon becsülöm a felesége melletti hűsége, kitartása és a kilenc gyerek miatt. Ezt általában tiszteletreméltónak és elismerendőnek tartom, hát még egy olyan közegben mint az NFL. (Ahogy azt is, ahogy Brady él és hogy házassága egy topmodellel nem olyan lett mint a szokásos celebházasságok, tele botránnyal és gyors válással.)
Az egy érdekes gondolatkísérlete Cowherdnek, hogy mi van, ha 2001-ben a Colts marad az AFC Eastben. Pezsgő évek lettek volna 😊))) De Manning nagyobbat nyert a Southba való kerüléssel mint a Pats azzal, hogy nem maradt ott, mert az elmúlt másfél évtizedben kb. 2015-ig az AFC East csapatokban több volt a kraft, mint a Titans-Jags-Texans hármasban. A Coltsnak Manning alatt mégúgy bérelt helye volt a PO-ban mint nekünk, a Jets meg a Miami legalább időnként mutatott valami érdemi ellenállást.
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Hú ezek a Coelhoi bölcsességek, hatalmas revelációk, hogy a sportban baromira nem árt ha szerencséd van, jókor vagy jó helyen...minden legendás játékosnál fel lehetne ezt hozni, milyen szerencséjük volt az adott környezettel (Montana-Walsh, Jordan-Jackson stb), de náluk ez valamiért sosem jön elő, el vannak könyvelve Joe Cool-nak, meg a valaha volt legnagyobbnak és ennyi
senki nem meri előhozni ezeket a "bárhol jó lett volna, de azért ha..." dolgokat, mert azonnal kiröhögnék 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kösziunnepekaruhaza.hu/kutya-maszk-31428FPI Chances To Win The Super Bowl:Bakker honann szerezek kutyafejet? 😀
Chiefs 33.8 percent
Saints 33.1 percent
Rams 18.1 percent
Patriots 15.0 percent
Azt hiszem most mi lettünk az underdogok 😀
Nomac
ParadSEC
Tessék
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ritkán szoktam egyetérteni Colin Cowherddel de amit itt boncolgat abban sok igazság van: youtu.be/sVB_WkGoF202007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
Burkus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
2007-ben kb. ezt vártuk a SB-ban, aztán tessék... Amúgy nem igaz, már az utolsó alapszakasz meccs a Giants ellen is nyögvenyelős volt, aztán a Jags ellen már Maroney - életében egyszer - sikeres futójátékával sikerült nyerni a passzjáték mellett, a Chargers ellen már a pontzuhatag is elmaradt. De megszépülnek az emlékek.Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
ötös műhold
több mint 5 éve
bobi0092
4 355
Ha nem lenne annyi melóm azért átolvasnám a tegnapi 2 meccs eredménykövetését és valahogy megtalálnám a különbséget simán! De a tavalyi SB-n is tök okádék volt amit leműveltek egyesek. Nyilván nekem sem szívem csücske mindenki, de haterkedésbe nem megyek át. Szombaton az Indynek szurkoltam, de nem kerestem sehol hol kezdhetem el rugdosni a KC-t, csalózni, rögtön bírózni. Az egész PO-ban a jó meccseknek szurkoltam ( tegnap is tökre felpörögtem a Philly utolsó támadásánál és úgy voltam vele, ha megint megcsinálják, akkor gratula nekik, pedig nem szeretném ha esetleg megint velünk döntőzne a pats)A tegnapi meccs ennyire sima kimenetele mindenkit meglepett szerintem (Pats - Chargers - semleges szurkolók egyaránt), 7-7-ig nagyjából úgy is festett a dolog, hogy ez lesz a pisztolypárbaj.
Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊
NB2
Aki semleges szurkoló annak meg az unalmas PO meccs elkeseríti és felbassza a kedvét, ezért kiír magából olyan dolgokat is amik nem a meccshez illő / nem éppen a tiszteletet mutatja.
Engem nem is a haterek zavarnak általában (mert írja le, hogy utálom a Patriotsot, (itt a csapat neve kicserélhető) akkor legalább őszinte, annál szerintem sokkal rosszabb az: Ennek a csapatnak nincs itt helye (de igen van, mert bejutottak a PO-ba, tehát PO kaliber csapat akkor is ha szarul játszik), már megint könnyű ellenfelet kaptak (mindig azt kell megverni aki szembe jön), nah bezzeg ha a Vác Pandas (tetszőleges NFL team neve) jut be akkor ők tuti elverik az ellenfelet, ez a pályán lévő csapat egy fos (ez meg no komment)...
Szóval engem személy szerint sokkal jobban zavar, ha az elért teljesítmény után (azért mégiscsak a rájátszásban vagyunk) mindenféle alátámasztás nélkül szarozod az ellenfelet.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊Szerintem a tegnapi játék, az első félidő még minket, Pats-szurkolókat is meglepett. Mikor volt olyan utoljára, hogy az első 4 drive-ból 4 TD lett? (Ha jól emléxem.) Persze mindig reménykedünk benne, hogy most aztán majd tényleg, de ebben az idényben ilyen meggyőző, ténbyleg erőteljes játék még nem volt. Most meg attól kell félni, hogy ez Kansasig nem fog kitartani...
NB2
több mint 5 éve
Ha nem lenne annyi melóm azért átolvasnám a tegnapi 2 meccs eredménykövetését és valahogy megtalálnám a különbséget simán! De a tavalyi SB-n is tök okádék volt amit leműveltek egyesek. Nyilván nekem sem szívem csücske mindenki, de haterkedésbe nem megyek át. Szombaton az Indynek szurkoltam, de nem kerestem sehol hol kezdhetem el rugdosni a KC-t, csalózni, rögtön bírózni. Az egész PO-ban a jó meccseknek szurkoltam ( tegnap is tökre felpörögtem a Philly utolsó támadásánál és úgy voltam vele, ha megint megcsinálják, akkor gratula nekik, pedig nem szeretném ha esetleg megint velünk döntőzne a pats)Halkan írom, hogy a tegnapi játék szerintem az itteniek 90%-át meglepte😊
több mint 5 éve
bobi0092
4 355
Azért a tegnapi eredménykövetőben mókás volt (nekem), ahogy odagyűlt vérszagra a sok hater, aztán elég gyorsan jégbe lettek hűtve.A meccskövető már régen nem a meccsek szoros követéséről szól a PO-ban.
ötös műhold
Alapvetően ha a csapatod játszik akkor vagy ott toporzékolsz a képernyő előtt / sportpubban / havernál és nem érdekel, hogy mit írogatnak a fórumon vagy valami saját helyen vagy ami tökre megérthető (Pats weboldal stb.).
Ilyenkor már csak egy meccs van egyszerre és kiesett a legnagyobb része a csapatoknak, ergo összegyűlik mindenféle jött-ment, olyan is aki nem látott egyetlen meccset sem ( | persze a Patriotsra ez nem igaz mert mindig adja a TV 😀 | ) évközben, ők még rá tudnak tenni egy lapáttal. Szerintem aki ide jár és írogat már megszokhatta az évek alatt a végtelen sok hatert a fórumon, az emberi természetből egyszerűen ez fakad (ha valaki sikeres lesz rövidebb-hosszabb távon úgyis lesz aki nem fogja őket bírni). Valaki nyíltan felvállalja, valaki meg nem mondja ki, a Patriots ellen sokan már nyíltan kimondják (van aki meg a Coltsot meg Luckot nem bírja a Patsesek közül (is), és annak ad hangot, az élet már csak ilyen). Én inkább örülnék, hogy ennyien utálják a csapatomat, ez sokkal erősebb jele annak, hogy valamit jól csinálsz mintha lenne 2x annyi rajongó.
Az meg külön izgalmas lesz, hogy ez a Franchise hogyan alakul a következő 10 évben, rengeteg mindenre választ fogunk kapni (Brady szerepe a rendszerben, BB szerepe a rendszerben, szurkolók hozzászólásainak száma 😊 ).
Különben meg azt is ki lehet használni, hogy nagy tapasztalattal rendelkező csapat vagytok PO teréN:
Jelenleg 2.10-et ad rátok a fogadóiroda, ami tekintettel arra, hogy nem a sérülések miatt ilyen magas a szorzó, instant megrakós. Érzésre ez csak lejjebb fog mozdulni a héten.
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Mennyivel szolidabbat találtál. Nekem nem ezt dobta ki a Google 😊unnepekaruhaza.hu/kutya-maszk-31428FPI Chances To Win The Super Bowl:Bakker honann szerezek kutyafejet? 😀
Chiefs 33.8 percent
Saints 33.1 percent
Rams 18.1 percent
Patriots 15.0 percent
Nomac
ParadSEC
Tessék
ThundersNFL
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Azt nem hittem volna, hogy ennyire underdogok vagyunk, de azt sem, hogy a Rams ennyire az.A hazai/idegen pálya miatt van. Más tényezőket itt már nem nagyon lehet beszámolni, ill. azért nem játszanak azok, mert azokban mind a kettő (négy) csapat jó. Kiszámithatatlan minden más tényező, egyedül a hazai pálya előnye a fix. És ez sajnos így is van. Ezért nagyon nagy kár az elcseszett Miami-meccsért.
Burkus
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 5 éve
unnepekaruhaza.hu/kutya-maszk-31428FPI Chances To Win The Super Bowl:Bakker honann szerezek kutyafejet? 😀
Chiefs 33.8 percent
Saints 33.1 percent
Rams 18.1 percent
Patriots 15.0 percent
Nomac
ParadSEC
Tessék
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
www.vagyaim.hu/kutya_maszk_2340FPI Chances To Win The Super Bowl:Bakker honann szerezek kutyafejet? 😀
Chiefs 33.8 percent
Saints 33.1 percent
Rams 18.1 percent
Patriots 15.0 percent
Nomac
ParadSEC
Jó lesz? 😊 😊 😊
Azt nem hittem volna, hogy ennyire underdogok vagyunk, de azt sem, hogy a Rams ennyire az.
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Félelmetes. Csak azt nem értem, hogy a sokAzért a tegnapi eredménykövetőben mókás volt (nekem), ahogy odagyűlt vérszagra a sok hater, aztán elég gyorsan jégbe lettek hűtve. Az első két drájv után már csak a melléduma volt, valahogy nem akartak a meccsel foglalkozni, az "nem annyira" tetszett nekik. Szeretem az ilyet.looserhater miért nem örül annak, hogy saját szemével látja azt, ami várhatóan hosszú ideig megdönthetetlen NFL rekord marad és miért nem képes elismerni a teljesítményt. Én nem voltam sosem oda Manningért - főleg a hype miatt - de a nagy Pats-Colts meccsek örök élményt jelentenek, akkor is, ha kikaptunk. (Pld. a 2006-os comeback.)
Burkus
több mint 5 éve
"In the 17 seasons in which Brady has played most of the season, he has taken the Patriots to the AFC Championship Game 13 times. That is 76.4 percent of his seasons. Even more incredible, in a league whose entire structure is designed to thwart dominance, the current run of eight consecutive AFC Championship Game appearances is roughly equivalent to the time we have been calling this the twilight of Brady's career."Félelmetes. Csak azt nem értem, hogy a sok
több mint 5 éve
FPI Chances To Win The Super Bowl:Bakker honann szerezek kutyafejet? 😀
Chiefs 33.8 percent
Saints 33.1 percent
Rams 18.1 percent
Patriots 15.0 percent
Nomac
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Grat fiúk, kaptunk egy kiadós outcoachingot.Floresre visszatérve: gyanítom az is belejátszik a dologba, h a hírek alapján ő igazi players coach, Gase-t a végén meg már nagyon gyűlölte a keret nagyrésze állítólag.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...