NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.

Nem fogjuk átképezni TE-nek, és nyilván nem fog helyettesíteni egy akkora játékost, mint Gronkowski. De rendszer szinten ilyen megoldások segítenek. Az Öregnél amúgy is mindenki blokkol, aki blokkolhat és mindenki elkap, aki elkaphat.
Kollega
Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Stez
A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.
Kollega
Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.
Termeszetesen sokkal hatekonyabb ha ilyen jatekosaid vannak es alakithatsz ki playeket az erossegeikre, de ugyanezeknek a playeknek mukodnie kell massal is.

Teszem azt legkozelebb nem erobol meg magassagbol veri meg a TE az emberet hanem sebessegbol meg fordulekonysagbol.

Kb. ilyen volt mikor TB helyett Jimmy G iranyitott, egybol latszott h milyen potencial van benne es az offensben, ha tud futni az iranyito.
Sokan szerintem pont ezert is akartak ot.

Amugy kezdek hajlani en is arra h a Smith gyerekre mozdulunk ra.
Solymi
Csakhát hol az a TE, aki ilyen kiváló blokkoló és ugyanakkor ilyen jól kap el? Ez adott egy nagy bizonytalanságot a vele szemben álló védelmeknek. Ezt nem igazán tudod pótolni egy emberrel. Kivéve pl. ha a fullbacked keze elég jó, hogy elkapjon évi 20-25 passzt. Plusz a Develin-Gronk páros az egyik kulcsa volt a sikeres futójátékunknak. Ezért érzem úgy, hogy Develin szerepe nőni fog a csapatban.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Néztem valami videót Gronkról és bevillant egy olyan sanda érzés, hogy Develint sokkal jobban be fogjuk vonni a passzjátékba rövid yardos és red zone szituációkban.

Nem fogjuk átképezni TE-nek, és nyilván nem fog helyettesíteni egy akkora játékost, mint Gronkowski. De rendszer szinten ilyen megoldások segítenek. Az Öregnél amúgy is mindenki blokkol, aki blokkolhat és mindenki elkap, aki elkaphat.
Kollega
Szerintem jonni fog nagyon hamar tight end a draftrol ugy is, nem fognak valtoztatni az adott rendszeren ezert. Ez a valaki pedig Irv Smith Hunior lesz.
Stez
A szokásos évi 3-6 elkapott passza helyett tavaly 12-őt gyűjtött be. Nekem ez már-már tesztnek tűnik. Nyilván fogunk TE-det hozni, akár a draftról is. De meggyőződésem, hogy egy személy nem fogja tudni pótolni Gronk helyét a playbookban. Így a playbooknak kell majd idomulni a meglevő "fegyverekhez". Ez amúgy is az edző filozófiája.
Kollega
Ertem mit akarsz mondani, de pont az a lenyege a rendszernek h ne egy egyentol fuggjon a sikeressege.
Termeszetesen sokkal hatekonyabb ha ilyen jatekosaid vannak es alakithatsz ki playeket az erossegeikre, de ugyanezeknek a playeknek mukodnie kell massal is.

Teszem azt legkozelebb nem erobol meg magassagbol veri meg a TE az emberet hanem sebessegbol meg fordulekonysagbol.

Kb. ilyen volt mikor TB helyett Jimmy G iranyitott, egybol latszott h milyen potencial van benne es az offensben, ha tud futni az iranyito.
Sokan szerintem pont ezert is akartak ot.

Amugy kezdek hajlani en is arra h a Smith gyerekre mozdulunk ra.
több mint 6 éve

Kollega
Stez

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.

A legjobban azon mosolygok, hogy a „Mr. Felbaszom és úgyis DPI-t fújnak” irányítón szocializálódott ember írta be ide ezt

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 841 — Whoops, looks like something went wrong.

Kollega

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Most épp Melyik szabaly miatt?
Wyatt
Javítottam.
empty taxi
Természetesen így értettem, de attól még érdekel, hogy most éppen megint mivel csaltunk
Wyatt
az összes szabállyal, illetve az összessel is 😉
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wyatt
Javítottam.
empty taxi
Természetesen így értettem, de attól még érdekel, hogy most éppen megint mivel csaltunk
Wyatt
Szerintem egy ilyen 😊 kimaradt 😉
több mint 6 éve
Wyatt
Javítottam.
empty taxi

több mint 6 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 402 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt
Javítottam.
empty taxi
KI tudja ezt már követni, nem?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Wyatt
Javítottam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Melyik szabaly miatt?

több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 028
Az NFL kozben hivatalosan bevallotta h a szabalyvaltoztatasnal, h Cheatriots volt a SuperBowl.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Nem akkora baj, ha nem mi játsszuk az elsőt. Játsszuk az utolsót és rendben leszek!

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Én ezt is megértem, meg mindent. Csak mégis olyan meh nekem
Wyatt
Konklúzsön: f@szé kell SB-t nyerni jubileumi év előtt?!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Wyatt
Jó azért azt én se feltételezem, hogy Goodell olyan sokáig gondolkodott, miután kézhez kapta ezt az ötlet csomagot 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Igen, ez jogos, és inkább az utóbbi legyen meg, mint a nyitány. De nekem ez akkor is tiszteletlen
Wyatt
ha egy Ravens-Steelers miatt csinálnák, akkor osztanám ezt a véleményt, de Packs-Bears tényleg egy külön kategória a rivalizálások között

most hogy a CHI végre tápos lett és a GB-t kis túlzással AR zsenije tartja a víz felett, igazán izgalmas párharcnak(és rivalizálásnak) ígérkezik nem csak a nyitányon, de a köv 2-3 évben (aztán lehet most majd megfordul a párharc és a macik nyerik zsinórban ezeket a meccseket)

plusz, a liga 100. szezonjában nekem ez teljesen belefér (de akkor legyen ilyen a 150-200-nál is ;P )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Igen, ez jogos, és inkább az utóbbi legyen meg, mint a nyitány. De nekem ez akkor is tiszteletlen

több mint 6 éve
A liga hivatalosan is megunta a győzelmeinket, már annyit sem ér, hogy a miénk legyen a nyitó meccs
Wyatt
saját mondásoddal reagálnék erre:

"tökömet sem érdekel mikor kell játszani az első meccsünket, ha azon egy újabb championship bannert lógathatunk fel" 😉

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 402 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az egész NFL eléggé visszafogta magát a mezvisszavonultatásokban. Gondolom rájöttek, hogy ekkora rosterekkel és 2 számjegyű mezekkel hamar kifutnának a számokból. Van helyette más, ring of honor, mez felhúzás a stadionban, netán szobor is. Valami ilyesmit Gronk is biztosan kap majd.

Pat McAfee is megemlékezett Gronkról ... a maga módján. 😊

www.youtube.com/watch?v=EuPBNNqiLFc

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem hiszem, hogy lesz mez visszavonultatás. A 2001-es Super Bowl óta a Patriots csapatként szerepel a döntőkben. Azóta nem is vonultattunk vissza mezt (emlékezetem szerint). Úgyhogy én úgy gondolom, hogy a 12-est se fogjuk hivatalosan visszavonultatni, mert ellenkezik a franchise filozófiájával. De sanszos, hogy kiadni se nagyon fogják egy darabig.

De persze ez csak találgatás a részemről.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Én sem gondoltam volna, de volt már néhány visszavonultatott mezünk, szóval bánat sem tudja.

A liga hivatalosan is megunta a győzelmeinket, már annyit sem ér, hogy a miénk legyen a nyitó meccs

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Szerintetek visszavonultatjuk a mezét?
NB2
Nem hinnem. Volt ilyen mostanaban barmelyik csapatnal is?
Ha lesz is ilyen, akkor az a 12-es lesz
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Szerintetek visszavonultatjuk a mezét?