New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Az biztos, hogy mi büntetést kapnánk érte. A leeresztett labdánál is ez volt, Rodgers meg a Minnesota kapott egy ejnye-bejnyét, nálunk a fél világ megint fröcsöghetett, pickelvétel, Brady-eltiltás meg a faszom. Szal igen, nálunk ez bünti lenne, az tuti. Ettől mondjuk én még leszarom ezt is, a fűtött Colts-stadiont is, a véleményes zebrákat is. Játszott két kurva jó csapat, a végén háromszor is megoldottuk a harmadik és hosszút, megérdemelten jutottunk döntőbe.Jaja, attól, hogy a másik csapatot büntetik, csak a Colts management tud elélvezni.
Nekem attól jobb biztosan nem lesz, ha a Chiefs kap erre valami büntit, és amúgy is komolytalan ez az ügy is, szal a legcélszerűbb lapozni
Wyatt
több mint 5 éve
"I love this team,I love our players,
I love the way they played.
I loved the way they played and competed last night."
Hallottunk már korábban ilyeneket BB-től?
WEEI Sports Radio Network adásában tolta ezeket.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 5 éve
Mondjuk volt pályára berohanás is, így a lézerrel együtt, azért komoly balhé.(mármint kinti mércével 😀 )
több mint 5 éve
Arról nem is beszélve, hogy egy olyan párosításnál, ahol két erős védelem találkozik, ergyább támadókkal, kimondottan előnyös, ha a másik csapat kezdi a támadást, mivel egyrészt a második körben elég az FG, másrészt van lehetőség védőfumblet kierőszakolni, interceptiont szerezni (ahogy tette ezt a Rams), míg ha támadni kell először, és ergyák a támadók, akkor kimondottan stresszes a TD-kényszer....Emlékszem Slater arcára, amikor kimondta, amit a fülére mondtak.
Szerintem nincs igaza Mahomes-nak.
Ha a védelme csinál egy 3&outot, majd jön egy közepes punt visszahordás, akkor ő támadhatott volna a pálya közepéről úgy, h ELÉG LETT VOLNA NEKI EGY FG.
--> aki másodjára jön, annak már nem kell TD!
Szóval a pohár lehet, h félig üres...de félig tele is van.
BTW, BB anno problémázott is ezen a Jets ellen, mivel ott mi voltunk a férfi nemi szerv rossz oldalán. A Jets a pálya közepéről hozhatta a punt után a labdát. Ott egy hosszú futással TD-t értek ugyan el, de bőven elég lett volna nekik 20 yard (2 db 1st down) és máris FG range-en belül vannak.
BTW#2 BB kétszer is térfelet (gólvonalat) választatott Slaterrel emiatt.
Rule
De ez akkor is felesleges, ha a BB problémázik rajta: A kickoffot/puntot te kontrollálod. A visszahordás felett is van kontrollod, a védelem is a tied. Semmilyen olyan tényező nem játszik, amit ne kontrollálhatna a feldobásban vesztes csapat.
Ez a feltételezés, hogy a hosszabbításban ne lennének egyenlőek a feltételek, olyan szintű lenézése a védőjátékosoknak, ami engem felháborít. Amúgy is a Chiefs védelme meglehetősen jól kontrol alatt tartotta a támadóinkat, minden lehetőséget megadtak Mahomesnak, hogy játékban maradhasson, egészen az utolsó két támadó driveunkig. A végére a mi védelmünk is eléggé elkészült az erejével. Szóval, ha csak az egyik 3. és hosszút megfogják, utána úgy levertek volna minket, mint a cölöpöt.
Kollega
Viszont az az érv, hogy 52-48 százalék az arány a kezdő/fogadó javára, vagyis kb egál, komolytalan, lévén irreálisan kicsi a minta.
több mint 5 éve
Tavalyi PHI tweet előkerült 😀kéne egy számlálót csinálni, a következő másfél hétben hányszor hangzik el:
vpi
Rams-Pats-cel kezdődött a dinasztia és Rams-Pats-cel is fog véget érni
Mert a Colts-Pats előtt nem volt arra példa, hogy a labdákban nem szabályszerű nyomást mértek... csak a kutya le sem szarta mert egy huszadrangú meccsen történt az alapszakaszbanKépzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Mexikóban 2016-ban a helyi Raiders szurkolók gyakorlatilag az egész meccsen az akkor épp a Texanst irányító Osweiler szemébe világítottak lézerrel, nem lett belőle ügy, így sztem ebből sem lesz.
Nem, most nem minket vizsgálnak, hanem a Chiefs-t..Mérkőzés alatt többször is meg akarták zavarni Brady-t labdaátadásnál Misinek és Hogan passznál IS lézerrel..Állítólag a közönség soraiból világítottak többször az arcába, sisakjára. kíváncsi leszek mi lesz a vége..Bezzeg, ha ezt nálunk csinálta volna valaki ilyen meccsen, akkor egyből lenne LaserGate, és nagy csinnadratta. 😊
kyobalu
empty taxi
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az biztos, hogy mi büntetést kapnánk érte. A leeresztett labdánál is ez volt, Rodgers meg a Minnesota kapott egy ejnye-bejnyét, nálunk a fél világ megint fröcsöghetett, pickelvétel, Brady-eltiltás meg a faszom. Szal igen, nálunk ez bünti lenne, az tuti. Ettől mondjuk én még leszarom ezt is, a fűtött Colts-stadiont is, a véleményes zebrákat is. Játszott két kurva jó csapat, a végén háromszor is megoldottuk a harmadik és hosszút, megérdemelten jutottunk döntőbe.Nekem attól jobb biztosan nem lesz, ha a Chiefs kap erre valami büntit, és amúgy is komolytalan ez az ügy is, szal a legcélszerűbb lapozni
több mint 5 éve
...Emlékszem Slater arcára, amikor kimondta, amit a fülére mondtak.
Szerintem nincs igaza Mahomes-nak.
Ha a védelme csinál egy 3&outot, majd jön egy közepes punt visszahordás, akkor ő támadhatott volna a pálya közepéről úgy, h ELÉG LETT VOLNA NEKI EGY FG.
BTW, BB anno problémázott is ezen a Jets ellen, mivel ott mi voltunk a férfi nemi szerv rossz oldalán. A Jets a pálya közepéről hozhatta a punt után a labdát. Ott egy hosszú futással TD-t értek ugyan el, de bőven elég lett volna nekik 20 yard (2 db 1st down) és máris FG range-en belül vannak.
Rule
De ez akkor is felesleges, ha a BB problémázik rajta: A kickoffot/puntot te kontrollálod. A visszahordás felett is van kontrollod, a védelem is a tied. Semmilyen olyan tényező nem játszik, amit ne kontrollálhatna a feldobásban vesztes csapat.
Ez a feltételezés, hogy a hosszabbításban ne lennének egyenlőek a feltételek, olyan szintű lenézése a védőjátékosoknak, ami engem felháborít. Amúgy is a Chiefs védelme meglehetősen jól kontrol alatt tartotta a támadóinkat, minden lehetőséget megadtak Mahomesnak, hogy játékban maradhasson, egészen az utolsó két támadó driveunkig. A végére a mi védelmünk is eléggé elkészült az erejével. Szóval, ha csak az egyik 3. és hosszút megfogják, utána úgy levertek volna minket, mint a cölöpöt.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
ervinator
1 701
A Denver elleni hihetetlen comeback során is a szelet választotta BB az OT-ban.Szerintem nincs igaza Mahomes-nak.Hát 2010 előtti időkben még ennyi sem volt, szerintem NFL-ben a főiskolai rendszer nem működne. túl fáradtak lennének a játékosok következő héten, nagyobb a sérülés veszély stb...Most olvasom, hogy sírás van amiatt, hogy a Chiefs támadó egysége nem kapott lehetőséget a hosszabbításban. Én csak azt kérdezném, hogy valaki megtiltotta a védelmüknek, hogy megállítsanak minket?Talán igazságosabb lenne egy olyan rendszer a rájátszásban amikor a másik fél is egyszer megkaphatná a labdát. Amúgy igazad van, ki kellett volna védekezni és kész.
Kollega
pfefe8
ennyi erővel nem igazságos a sárga zászlók, a meccs elején lévő pénz feldobás, csütörtöki meccsek stb stb.
Véleményem szerint a védelem is a csapathoz tartozik. Nem a támadók, nem Mahomes hanem a Chiefs nyer/veszít. Ráadásul nem is lehet azt mondani hogy 3 passz és jött a TD, hanem 3 db 3&10-et oldott meg a Pats ami azért otthon,elődöntőben illett volna 1x levédekezni.
Sifur
Rule
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Szerintem nincs igaza Mahomes-nak.Hát 2010 előtti időkben még ennyi sem volt, szerintem NFL-ben a főiskolai rendszer nem működne. túl fáradtak lennének a játékosok következő héten, nagyobb a sérülés veszély stb...Most olvasom, hogy sírás van amiatt, hogy a Chiefs támadó egysége nem kapott lehetőséget a hosszabbításban. Én csak azt kérdezném, hogy valaki megtiltotta a védelmüknek, hogy megállítsanak minket?Talán igazságosabb lenne egy olyan rendszer a rájátszásban amikor a másik fél is egyszer megkaphatná a labdát. Amúgy igazad van, ki kellett volna védekezni és kész.
Kollega
pfefe8
ennyi erővel nem igazságos a sárga zászlók, a meccs elején lévő pénz feldobás, csütörtöki meccsek stb stb.
Véleményem szerint a védelem is a csapathoz tartozik. Nem a támadók, nem Mahomes hanem a Chiefs nyer/veszít. Ráadásul nem is lehet azt mondani hogy 3 passz és jött a TD, hanem 3 db 3&10-et oldott meg a Pats ami azért otthon,elődöntőben illett volna 1x levédekezni.
Sifur
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
valszeg rájöttek New Yorkban, hogy az egyszeri meccsnéző, külföldi Pedro Gringót nincs sok értelme kergetni. Ha Londonban én lézereznék, sem hiszem, hogy jönne a levél Budapestre, amiben közlik, hogy kitiltottak valamelyik amerikai stadionból.Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Mexikóban 2016-ban a helyi Raiders szurkolók gyakorlatilag az egész meccsen az akkor épp a Texanst irányító Osweiler szemébe világítottak lézerrel, nem lett belőle ügy, így sztem ebből sem lesz.
Nem, most nem minket vizsgálnak, hanem a Chiefs-t..Mérkőzés alatt többször is meg akarták zavarni Brady-t labdaátadásnál Misinek és Hogan passznál IS lézerrel..Állítólag a közönség soraiból világítottak többször az arcába, sisakjára. kíváncsi leszek mi lesz a vége..Bezzeg, ha ezt nálunk csinálta volna valaki ilyen meccsen, akkor egyből lenne LaserGate, és nagy csinnadratta. 😊
kyobalu
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Amúgy ugyanezt gondolom a rettenetes, mérkőzések kimenetelét befolyásoló bírói hibákról. Tök egyszerű megoldani: adják vissza az edzőknek a lehetőséget, hogy ezeket challengeljék. Szerintem minden edző el tudja dönteni, hogy mire használja fel a lehetőségét a piros zászlóra. Én úgy emlékszem, hogy annak idején, amíg lehetett, nem volt vontatottabb a meccs, de kevesebb botrány van abból, hogy a bírók döntik el, ki jut tovább.Most olvasom, hogy sírás van amiatt, hogy a Chiefs támadó egysége nem kapott lehetőséget a hosszabbításban. Én csak azt kérdezném, hogy valaki megtiltotta a védelmüknek, hogy megállítsanak minket?Talán igazságosabb lenne egy olyan rendszer a rájátszásban amikor a másik fél is egyszer megkaphatná a labdát. Amúgy igazad van, ki kellett volna védekezni és kész.
Kollega
pfefe8
Amúgy ez itt off, de én például évek óta követelem, hogy küldjék már nyugdíjba a sertésfejű Vinovichot. Már a 2015-ös divisonal round meccsünk előtt se szerettem, ott meg aztán mindent megtett, hogy megveressen minket a Ravensszel.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
akkor nem haluztam be a zöld lézert 😀Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Olvastam én is, vannak videók, amin egyértelműen látszik. Gondolom, kapnak 10000 dollár bírságot. (Foxboroughban Goddell a következő három év elsőkörös pickjét venné el.)
kyobalu
Burkus
több mint 5 éve
Inkább úgy tünik TB tudott a lézerről, mint nem, úgyhogy 4 meccsről indulunk Tommyboy.Nálunk rögtön Brady telefonját vennék el ezért is. Biztos, ami biztos. Hátha ő irányította a lézert egy aplikációval. Aztán egy nyolcmeccses eltiltást kapna mint visszaeső. Hátha akkor lenne esély az AFC-ben másnak is.Viszont 2014-ben egy Lions szurkoló 235 dolláros bírságot és 80 óra közmunkát kapott, sőt azoktól a bérletesektől, akikkel ment a meccsre elvették a bérletet.Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Mexikóban 2016-ban a helyi Raiders szurkolók gyakorlatilag az egész meccsen az akkor épp a Texanst irányító Osweiler szemébe világítottak lézerrel, nem lett belőle ügy, így sztem ebből sem lesz.
kyobalu
empty taxi
cspeti98
Goddell kizárt, hogy megbüntesse a Kansast ezért, csak a Patsnek akartak ártani. Mennyire fog nekem tetszeni, ha megint Bradyvel, Belichickkel és Krafttal kell kezet fognia és nekik gratulálni
Burkus
több mint 5 éve
Nálunk rögtön Brady telefonját vennék el ezért is. Biztos, ami biztos. Hátha ő irányította a lézert egy aplikációval. Aztán egy nyolcmeccses eltiltást kapna mint visszaeső. Hátha akkor lenne esély az AFC-ben másnak is.Viszont 2014-ben egy Lions szurkoló 235 dolláros bírságot és 80 óra közmunkát kapott, sőt azoktól a bérletesektől, akikkel ment a meccsre elvették a bérletet.Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Mexikóban 2016-ban a helyi Raiders szurkolók gyakorlatilag az egész meccsen az akkor épp a Texanst irányító Osweiler szemébe világítottak lézerrel, nem lett belőle ügy, így sztem ebből sem lesz.
kyobalu
empty taxi
cspeti98
Goddell kizárt, hogy megbüntesse a Kansast ezért, csak a Patsnek akartak ártani. Mennyire fog nekem tetszeni, ha megint Bradyvel, Belichickkel és Krafttal kell kezet fognia és nekik gratulálni
több mint 5 éve
cspeti98
466
Viszont 2014-ben egy Lions szurkoló 235 dolláros bírságot és 80 óra közmunkát kapott, sőt azoktól a bérletesektől, akikkel ment a meccsre elvették a bérletet.Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Mexikóban 2016-ban a helyi Raiders szurkolók gyakorlatilag az egész meccsen az akkor épp a Texanst irányító Osweiler szemébe világítottak lézerrel, nem lett belőle ügy, így sztem ebből sem lesz.
kyobalu
empty taxi
több mint 5 éve
Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Mexikóban 2016-ban a helyi Raiders szurkolók gyakorlatilag az egész meccsen az akkor épp a Texanst irányító Osweiler szemébe világítottak lézerrel, nem lett belőle ügy, így sztem ebből sem lesz.
kyobalu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Olvastam én is, vannak videók, amin egyértelműen látszik. Gondolom, kapnak 10000 dollár bírságot. (Foxboroughban Goddell a következő három év elsőkörös pickjét venné el.)
kyobalu
több mint 5 éve
Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...Nem, most nem minket vizsgálnak, hanem a Chiefs-t..Mérkőzés alatt többször is meg akarták zavarni Brady-t labdaátadásnál Misinek és Hogan passznál IS lézerrel..Állítólag a közönség soraiból világítottak többször az arcába, sisakjára. kíváncsi leszek mi lesz a vége..Bezzeg, ha ezt nálunk csinálta volna valaki ilyen meccsen, akkor egyből lenne LaserGate, és nagy csinnadratta. 😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
SKOWHEGAN, Maine (AP) — A Maine pastor who publicly predicted the final score of Sunday night’s AFC championship game isn’t claiming divine intervention. But he’s confident the New England Patriots will win the Super Bowl as well.A Maine pastor predicted the Patriots-Chiefs score via the sign outside his church
"God doesn't have a favorite team but the pastor does!! Patriots 37. Chiefs 31."
Tanner told the Morning Sentinel Monday he is predicting a Patriots’ Super Bowl win Feb. 3, but he’s not revealing the score. Yet.
(bostom.com)
Várom az atya közlését a SB eredményét illetően...
több mint 5 éve
Btw ha ezt a mi stadionunkban csinálja valaki az ellenfél QB-jával, az mennyi draft pickbe kerülne nekünk?Nem fordulna elő, hisz Goodell nem jár a Gillette-be
www.bostonherald.com/2019/01/21/report-of-laser-pointed-at-tom-brady-during-game/
kisdef
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Hát 2010 előtti időkben még ennyi sem volt, szerintem NFL-ben a főiskolai rendszer nem működne. túl fáradtak lennének a játékosok következő héten, nagyobb a sérülés veszély stb...Most olvasom, hogy sírás van amiatt, hogy a Chiefs támadó egysége nem kapott lehetőséget a hosszabbításban. Én csak azt kérdezném, hogy valaki megtiltotta a védelmüknek, hogy megállítsanak minket?Talán igazságosabb lenne egy olyan rendszer a rájátszásban amikor a másik fél is egyszer megkaphatná a labdát. Amúgy igazad van, ki kellett volna védekezni és kész.
Kollega
pfefe8
Szerkesztette: Sifur
több mint 5 éve
Csak 52%-os arányban nyer az a csapat, amelyik kezdheti a támadást a hosszabbításban. Amúgy Deion Sanders dobta be ezt az témát közvetlenül a meccs után. Btw ha ezt a mi stadionunkban csinálja valaki az ellenfél QB-jával, az mennyi draft pickbe kerülne nekünk?
www.bostonherald.com/2019/01/21/report-of-laser-pointed-at-tom-brady-during-game/
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Most olvasom, hogy sírás van amiatt, hogy a Chiefs támadó egysége nem kapott lehetőséget a hosszabbításban. Én csak azt kérdezném, hogy valaki megtiltotta a védelmüknek, hogy megállítsanak minket?Talán igazságosabb lenne egy olyan rendszer a rájátszásban amikor a másik fél is egyszer megkaphatná a labdát. Amúgy igazad van, ki kellett volna védekezni és kész.
Kollega
Steelers fan
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy sírás van amiatt, hogy a Chiefs támadó egysége nem kapott lehetőséget a hosszabbításban. Én csak azt kérdezném, hogy valaki megtiltotta a védelmüknek, hogy megállítsanak minket?
We are all PATRIOTS!