Bowldog Hálaadást!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ti ezt jobban meg tudjátok ítélni, de én látok abban valami kinyilatkoztatást, hogy ebben a playoffban nem vettünk elő még semmilyen komoly támadó trükköt. Én őszintén szólva azon az egy ütemtelen RB visszapasszon kívül nem emlékszem semmire.

Csak a kőkemény patriot futball, hihetetlenül fegyelmezetten és töléletes kivitelezéssel. Mintha azt mondanánk: Tessék, ezt láttátok egész évben, felkészülhettetek rá. Kapjatok el, ha tudtok!

Vagy csak ennek még nem volt itt az ideje?
Kollega
Mondok mást, így visszanézve a meccset, ami számomra furcsa volt:

amikor a szezonunk forog kockán, a drive során többször célozzuk meg Pattersont és Dorsettet is, nem is lett elkapás egyikből sem, ha jól emlékszem, ezért is kellett többször 3rd downon megmenteni a szezont

ezt se túl sűrűn mondhattuk el, hogy Brady ennyire bízik a gyengébb elkapókban, persze a végén megint Jules és Gronk volt az akik hozták kulcsfontosságú yardokat, ezért a SB-n nem kárhoztatnám ha maradna a megszokott célpontjai mellett

(persze az már egy másik meccs lesz más matchupokkal, de akkor is)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
szíved joga megkérdőjelezni (vannak akik a Földről hiszik azt, hogy lapos 😉 ), csak ha már ezt teszed nem ártana kicsit komolyabb érveket is előhúzni, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek ebben a témában
ZERO_L
Fordítsuk meg.
A vitathatatlan eredményességen (ami szerintem a leglényegesebb paraméter, de most ez ne legyen érv, hiszen nyilvánvalóan ő minden idők legeredményesebb játékosa, irányítója) túl miben jobb Brady, mint Unitas, Montana, P.Manning vagy Rodgers?
Ha megvannak ezek az érvek, akkor onnantól megkérdőjelezhetetlen Brady GOAT mivolta.
Ha nincsenek, akkor meg érthető, ha ezt nem látja be más, aki számára nem az eredményesség a meghatározó.
Sobri Jóska
nekem egyértelműen a clutchsága, amit senki meg sem tud közelíteni a generációjában, és így visszaolvasva a régiek közül sincs senki aki felvehetné ebben a versenyt vele (vagy azért mert alapból kevés ilyen szituációban járt, vagy azokat rosszabb százalékkal hozta)
már anno is emiatt szerettem bele, hogy jött itt a kis szaros "senkinek nem kellő" hülye gyerek és a sportág legnagyobb színpadán, élete legfontosabb pillanatában, mikor a nagy Madden is azt mondta hülyeség amit csinál (nyilván ezt anno csak utólag lehetett hallani), fogta magát és kitette a hatalmas péniszét az asztalra

volt ebben visszaesés nem szabad tagadni, de az utóbbi 5 szezonban amit lerak az asztalra, az valami hihetetlenül földöntúli
a legnagyobb, legfontosabb helyzetekben játszik hatalmasat, elég visszanézni az utóbbi pár szezon PO és SB meccseit... egyáltalán nem szar ellenfelek ellen, olyan szinten fókuszált és hibamentes játékra volt képes, ráadásul állítólag ekkortájt kéne lejtmenetben lennie karrierjének (😀😀😀), amire senki más nem lenne képes (és most itt biztos geciségnek hathat elővenni pl Brees hétvégi OT-s teljesítményét)
ráadásul meccsen belül képes levetkőzni a rossz, totálisan elhibázott megmozdulásait (picksix, RZ INT)

sajnos ez nem mindig manifesztálódott gyűrűben, de Denverben sem sok kellett és tavalyi SB se rajta ment el, és hagyjuk ezeket az "5 yardon álló Whitenak nagyanyám is oda tudná dobni a labdát" kifogásokat, mert millió és egy olyan helyzetet lehetne említeni az utóbbi pár évből, amikor tényleg minimális hibázás mellett kellett csodát tenni és csoda playeket véghez vinni egymás után, amiket nem 5 yardos screenpasszokkal oldott meg a csapat
most csak a teljesség igénye nélkül, természetesen csak PO:
-a Ravens elleni kétszer 14 pontos hátrányból való visszakapaszkodás (oké itt kellett két trükköt is bevetni, de a GWD TD passzát azért mindenki nézze vissza...)
-Seahawks elleni 4th qtr teljesítmény, itt is milyen zseben belüli mozgás és labdákat adott
-ATL elleni visszakapaszkodás, utolsó negyedben és az OT-ban 3rd down-on olyan tökéletesen helyezett passzok amik megszólaltak
-Tavalyi Jax elleni fordítás és GWD azzal a 3rd és kurva sokkal
-Most KC ellen utolsó drive majd az OT-ban, megint nem 5 yardos passzokkal operáltunk, clutchdobások sorozatát mutatta be

Nincs kétségem, hogy egy Rodgers vagy Brees (anno Manning) ezekből szintén megcsinál párat, de az hogy 37-41 évesen az összes ilyet kivétel nélkül csakis Brady tudja megcsinálni az számomra evidencia, és szerintem ez a legnagyobb különbség ami kiemeli az összes riválisa közül, mert vannak nála atletikusabbak, tehetségesebbek, jobb karerővel rendelkezőek, de olyan nincs aki a kiélezett helyzetekben jobban/hatékonyabban reagál, márpedig ez az baromira nem a BB rendszer hozadéka

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Ti ezt jobban meg tudjátok ítélni, de én látok abban valami kinyilatkoztatást, hogy ebben a playoffban nem vettünk elő még semmilyen komoly támadó trükköt. Én őszintén szólva azon az egy ütemtelen RB visszapasszon kívül nem emlékszem semmire.

Csak a kőkemény patriot futball, hihetetlenül fegyelmezetten és töléletes kivitelezéssel. Mintha azt mondanánk: Tessék, ezt láttátok egész évben, felkészülhettetek rá. Kapjatok el, ha tudtok!

Kollega
Igen, az vicces, hogy minden (szabályok, fizetések, new play-ek) és mindenki a XXI. századi űrfocit játsza (40+ vagy akár 50+ pontok), ilyen trükkös játék, 2 irányítós játék, a wildcat már uuuuuncsi, ehhez képest jön BB és kis túlzással 1950-es évekbeli run heavy offense-t épít fel.
Nem tudom van-e trükkös játék a tarsolyban, de szerintem 4&1-nél csak bedobtuk volna, ehhez képest Burkhead-et belefutattuk a fal közepébe. 😊 De lehet, olyan trükk van egy White futásba, amit nem tudnak lereagálni a D-k, csak nekünk ez nem esik le.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
szíved joga megkérdőjelezni (vannak akik a Földről hiszik azt, hogy lapos 😉 ), csak ha már ezt teszed nem ártana kicsit komolyabb érveket is előhúzni, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek ebben a témában
ZERO_L
Fordítsuk meg.
A vitathatatlan eredményességen (ami szerintem a leglényegesebb paraméter, de most ez ne legyen érv, hiszen nyilvánvalóan ő minden idők legeredményesebb játékosa, irányítója) túl miben jobb Brady, mint Unitas, Montana, P.Manning vagy Rodgers?
Ha megvannak ezek az érvek, akkor onnantól megkérdőjelezhetetlen Brady GOAT mivolta.
Ha nincsenek, akkor meg érthető, ha ezt nem látja be más, aki számára nem az eredményesség a meghatározó.
Sobri Jóska
Győzni akar és tud. Motiválni tud a győzelem érdekében. Ebben csak Montana veszi fel vele a versenyt, senki más. (Unitas pályafutását annyira nem ismerem, Bradshawt is mondhattad volna, de az ő idejük nem volt ennyire pass-heavy.)
Burkus
Bradshawt nem mondtam volna, ő kvázi egy kiemelkedő gamemanager volt, Unitas zseni.

több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ZERO_L
Fordítsuk meg.
Sobri Jóska
Győzni akar és tud. Motiválni tud a győzelem érdekében. Ebben csak Montana veszi fel vele a versenyt, senki más. (Unitas pályafutását annyira nem ismerem, Bradshawt is mondhattad volna, de az ő idejük nem volt ennyire pass-heavy.)

Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Bill mester és a rendszer "mindenhatóságát" adom, Bradyét csak részben, mert azt gondolom, hogy az előbbiek nélkül közel sem lenne 9 SB a tarsolyában......
csi77
jaj bmeg, na ne mond. nevetni fogsz ez senkinek sem sikerülne, thats why they call it CSAPATsport...

de nyugodtan sorolhatod azon játékosokat, akik nulla edzővel, nulla rendszerrel, nulla társakkal akár csak 3 SB-ba el tudtak jutni, szánj rá kellő időt, én meg tudom várni

egyébként az "ilyen gyenge AFC nagyon rég volt az NFL-ben" kitétel lemaradt, ezért most két dobásból kimaradsz
ZERO_L
Olvass vissza, megvolt, így te vagy a hunyó........😊
Amúgy meg Brady GOAT-ságát kérdőjelezem meg, a 9 SB-t akkor is elismerném, ha minden mecccsen a hátáról pattana be az endzone-ba a labda és így nyernétek folyamatosan.
csi77
Szerintem a hatereken kívül ezt nem kérdőjelezi meg senki. Két évtized elit szinten, 9 SB, 13 főcsoportdöntő, eddig 5, két hét múlva remélem 6 gyűrű - ilyet senki nem produkált, valszeg nem is fog QB poszton. Most Meskó könyvét olvastam újra - SB láz van, ugye - olvasd el, mit írt Bradyról, mire vezeti vissza a sikereit, holott testi adottságai amúgy messze vannak legtöbb szupersportolótól a ligában. (Pedig Meskó amúgy egyáltalán nincs pozitív véleménnyel a Patsről.) De a legfontosabb képessége szerintem a győzni akarás és győzni tudás képessége, ami sok más nagyon tehetséges NFL játékosban nincs meg. (A legjobb példa erre Peyton Manning.) Hogy benne mennyire megvan, azt mutatta, hogy jobban tudott örülni a 9. SB-jának mint Goff az elsőnek.

Két évtizede játszik lassan, a 2001-es győztes és a mostani csapat között már csak ő, Kraft és BB a kapocs. Nyilván ez egy olyan együttállás, amely valószínűleg nem ismétlődik meg a ligában, de elég megnézni a 2008-as szezont, hogy abból mi tudott kihozni egy amúgy szupervédelemmel rendelkező - Wilfork, Bruschi, Vrabel, Harrison, Seymour, Wright - és egy akkor még sikerre éhes Randy Mosst, Welkert soraiban bíró Pats csak azért, mert a rendszert amúgy jó ismerő, de tisztes iparos Cassell volt a QB. Akkor is látszott a különbség.

Amúgy a CBS vasárnapi közvetítésében is többször csak GOAT-nak emlegették, tavaly a MADDEN NFL borítóra is ezt írták, a sajtóban is konzekvens a jelző, úgy tűnik, hogy ez vélemény elfogadottá, azt ne mondjam a közbeszéd részévé vált az USA-ban. Szerintem nyugodj bele, hogy ő lesz a GOAT és akkor is őt fogják viszonyítási pontként emlegetni, amikor már rég Gizellával tengetik New Yorkban nyugdíjas napjaikat. Nem szabadulsz tőle, bárhogy utálod 😊
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
ZERO_L
Fordítsuk meg.

több mint 5 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan

mert ez a "jó rendszer, jó edző" dolog, olyan amit kivétel nélkül minden egyes legendáról, vagy pozíciójának legnagyobb játékosáról elmondhatsz

ZERO_L
A legnagyobbról persze, de ha Marinonak, Riversnek, Archie Manningnek, stb. jutott volna BB-szintű edző bőven más lenne a leányzó fekvése...
Mind korának egyik legjobb irányítója mégse jönnek szóba (jogosan) GOAT-témában, mert nem volt coach körülöttük így egyéni elismeréseken túl más nem nyertek, így kimaradnak a GOAT conversationből.
empty taxi
A valaha volt legeredményesebb, és az egyik legtehetségesebb(ez már ugye azért szubjektív dolog is, de az elsővel nem lehet vitatkozni). Csak vonulna már vissza 😀
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

mert ez a "jó rendszer, jó edző" dolog, olyan amit kivétel nélkül minden egyes legendáról, vagy pozíciójának legnagyobb játékosáról elmondhatsz

ZERO_L
A legnagyobbról persze, de ha Marinonak, Riversnek, Archie Manningnek, stb. jutott volna BB-szintű edző bőven más lenne a leányzó fekvése...
Mind korának egyik legjobb irányítója mégse jönnek szóba (jogosan) GOAT-témában, mert nem volt coach körülöttük így egyéni elismeréseken túl más nem nyertek, így kimaradnak a GOAT conversationből.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Bill mester és a rendszer "mindenhatóságát" adom, Bradyét csak részben, mert azt gondolom, hogy az előbbiek nélkül közel sem lenne 9 SB a tarsolyában......
csi77
jaj bmeg, na ne mond. nevetni fogsz ez senkinek sem sikerülne, thats why they call it CSAPATsport...

de nyugodtan sorolhatod azon játékosokat, akik nulla edzővel, nulla rendszerrel, nulla társakkal akár csak 3 SB-ba el tudtak jutni, szánj rá kellő időt, én meg tudom várni

egyébként az "ilyen gyenge AFC nagyon rég volt az NFL-ben" kitétel lemaradt, ezért most két dobásból kimaradsz
ZERO_L
Amúgy meg Brady GOAT-ságát kérdőjelezem meg, a 9 SB-t akkor is elismerném, ha minden mecccsen a hátáról pattana be az endzone-ba a labda és így nyernétek folyamatosan.
csi77

gondolj bele, mi lenne ha egy NFL-es közösségben azt ecsetelnéd, hogy Jerry Rice számai is inkább abból erednek, hogy egész pályafutása során liga/SB MVP irányítók dobálták neki labdát, ebből kettő kapásból HOF QB...

(Rice esetében valahogy sosem jön fel, a "hú de nagy szerencséje volt, hogy odakerült, bezzeg Megatronnak "csak" egy Stafford jutott" felvetés, mert azonnal kiröhögnék az embert, jogosan)
ZERO_L
Nem állok bele, mert ez egy hitvita. Téged (titeket) nyilván bármit hoznék,nem tudnálak meggyőzni, engem meg az biztosítana be, ha egy másik csapatban is ugyanilyen magas színvonalon tudna játszani - ez meg nem fog bekövetkezni.

Így kiszálltam a trollkodásból....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
csi77

ZERO_L
csi77

gondolj bele, mi lenne ha egy NFL-es közösségben azt ecsetelnéd, hogy Jerry Rice számai is inkább abból erednek, hogy egész pályafutása során liga/SB MVP irányítók dobálták neki labdát, ebből kettő kapásból HOF QB...

(Rice esetében valahogy sosem jön fel, a "hú de nagy szerencséje volt, hogy odakerült, bezzeg Megatronnak "csak" egy Stafford jutott" felvetés, mert azonnal kiröhögnék az embert, jogosan)

több mint 5 éve
csi77

ZERO_L

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
csi77

több mint 5 éve
[ 18 éve nem találnak erre ellenszert, h mégis, akkor verték meg a Patset.
Idén is, ahogy a Ravens kiesett, mondtam, hogy talán az utolsó, akik nem hagytak volna 8-10 mp-et Bradynek, sima út (bár a KC-ban bíztam kicsit) a SB-ba.

csi77
Ezt melyik meccsünkön láttad? Mert pont az történik, hogy villámgyorsan szabadul a labdától, ezzel is megelőzve a nyomást. Nyilván középről érkező nyomásnál lehet baj, mert a szélről jövőnél ez a gyors szabadulás megoldás..ez lesz a kulcs, hogy tudjuk ezt megakadályozni, mert TB nem mobilis ahhoz, hogy kilépkedjen a zsebből a középső nyomás ellen..
topin
Egy kissé barokkos túlzás és tényleg, a RENDSZER úgy van kialakítva, hogy azonnal tudjon szabadulni a labdától, de fontos, hogy ha mégsem megy az a dolog, akkor sok ideje legyen. Ez, ennyi éven át talán P. Manningnek adatott meg, de még neki sem.

Mindegy.

Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...
Nem, most nem minket vizsgálnak, hanem a Chiefs-t..Mérkőzés alatt többször is meg akarták zavarni Brady-t labdaátadásnál Misinek és Hogan passznál IS lézerrel..Állítólag a közönség soraiból világítottak többször az arcába, sisakjára. kíváncsi leszek mi lesz a vége..Bezzeg, ha ezt nálunk csinálta volna valaki ilyen meccsen, akkor egyből lenne LaserGate, és nagy csinnadratta. 😊
kyobalu
Éppen nem a csúnya rossz bírók csaltak, ahogy megjósoltad (LOL) ? Vagy ez is az ő művük?
csi77
A csúnya rossz bírók bőven tettek azért, hogy a 4. negyedben ki tudjon egyenlíteni a Chiefs..Maradjunk annyiban..Messze nem voltak következetesek..A DPI és holding fogalmak teljesen más megvilágításba kerültek amikor a Pats támadhatott..De hálistennek Brady így is csinált 3 GWD-t a srácokkal, így nem lenne elegáns bírózni..
kyobalu
Először is, mielőtt tovább trollkodok, gratulálni illik a csapatnak! 9. SB, megsüvegelendő! Az meg, hogy idegenben, hát nem hittem volna...

A bírózás meg azért gáz, mert bár egyes meccseken lehet, hogy valóban ellenetek fújnak/tak, azért bőven azok a csapatok közé tartozik a Pats, amely finoman szólva is szerethető volt a bírók által, inkább igen,mint nem......

Továbbra is mondom, hogy az AFC, a maga 3-4 (évtizede ugyanazok kb. )kiemelkedő csapatával nem ellenfele a Patsnek, de ez nem von le semmit az érdemekből.

A Super Bowlban is nemhogy underdogok, hanem toronymagas esélyesek vagytok. Bradyhez nem lehet odaérni, így simán nyerni fogtok. 18 éve nem találnak erre ellenszert, h mégis, akkor verték meg a Patset.
Idén is, ahogy a Ravens kiesett, mondtam, hogy talán az utolsó, akik nem hagytak volna 8-10 mp-et Bradynek, sima út (bár a KC-ban bíztam kicsit) a SB-ba.

Ott, bár Donaldék jók, nem látok esélyt az LA-nek, talán csak a pofátlanul fiatal edző esetleg valamit kitalál......

Szóval, a bírók, ha tényleg genyók lettek volna, akkor nem veszik észre Fordot és akkor nincs GWD, meg semmi......
csi77
Ugyanazt tudnám írni, mint Burkus..
Tévedtek ide-oda is a bírók, szerencsére a meccs vége előtt nem nyúltak bele annyira látványosan, mint a Saint's-Rams meccsen..Nálunk a Brady-nek megítélt facemask jellegű ítélet eltúlzott volt, azonban nem csak nekem, hanem az általában jól közvetítő, de most kissé elfogult FR-nek is szemet szúrt, hogy DPI szabálytalanságokat és holdingokat nekünk lényegesen lazábban fújtak meg, mint a Kansas-nek..Amikor Dorsett tolt el egy védőt és White futott el egy screen passzal jobbra, akkor visszahívták a játékot, ugyanez a játék a másik oldalon Watson blokkal és Williams screen passzal simán működött 3&9-nél, úgy hogy Watson konkrétan a földre vitte a DB-et..Csomó látványos DPI Gronkon, elkapás utáni ütközés Edelman-on, Flowerst az utolsó 2 drive-ban nem tudták szabályosan fogni, mégsem volt holding..Úgyhogy volt itt móka a bírók részéről..Maradjunk annyiban, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy szoros legyen a meccs. 😉
A Rams meccsel kapcsolatban vegyesek az érzéseim..A Saint's nekünk szerintem rosszabb matchup lett volna, azonban személy szerint én azt szerettem volna, ha a két öreg csap össze..A Pats után, a Saint's és a GB áll nálam a dobogón a favoritok között..Nem tehetek róla én a látványos támadófocit szeretem..A Rams viszont fekete ló..Lehet, hogy nem annyira látványos az O#, mégis rohadt jól működnek. Ligaelső az O# faluk futásblokkban, és ha kell Goff megdobja azokat a hosszú passzokat szélre, középre. Annyi, hogy szerintem Goff hamarabb kizökkenthető, zavarható a játékban, mint Mahomes..Ez lehet talán az előnyünk a javuló passrush-al. A D# picit hajaz a Boltséra..Erős D-line 2-3 erős DT-vel, viszonylag szerényebb LB sor, és egykor jónak mondható secondary..Játék statok alapján az ő védelmük rosszabb volt, mint a mienk az alapszakaszban. Passzok ellen a középmezőnyben tartózkodtak, a Chargers alatt, futás ellen pedig az utolsó tízben voltak..Szerintem hasonló játékot látunk, mint a Chargers ellen. Sok futást, rush esetén pedig belögybölt slot, slant és főleg screen passzokat a RB-nek..Misi, Börke, White, Edelman, Gronk sokat tehet a siker érdekében..
De sosem lehet leírni ezt a McVay gyereket. Tökös hívásai vannak néha..Azért Goff, Gurley, Anderson, Cooks, Woods, Higbee támadó tandem nem lesz 1szerű, és biztos lesznek váratlan húzásaik..
Szerintem szokás szerint nagyon szoros, néha drámai meccs lesz, de behúzza a Patriots! Istenigazából azt szeretném már 1x, hogy legyen egy laza, nagy különbséges meccs a javunkra, de ilyen úgyse lesz soha.. 😊

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Ramsnek a fegyelmeztlenségével lehetnek bajai. Suh, Donald, Peters nem éppen higgadt harcosok és Sb-ban óriásia nyomás,stressz, ami ha eddig az edzői stáb tudta kezelni ott más lesz angyerek fekvése... Amúgy a D-jük rettenet jók az O-juktól annyira nem rettegek ha a futást mgfogjuk

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Nyilván középről érkező nyomásnál lehet baj, mert a szélről jövőnél ez a gyors szabadulás megoldás..ez lesz a kulcs, hogy tudjuk ezt megakadályozni, mert TB nem mobilis ahhoz, hogy kilépkedjen a zsebből a középső nyomás ellen..
topin
Az a baj, hogy pont ebben jó a Rams...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 008
[ 18 éve nem találnak erre ellenszert, h mégis, akkor verték meg a Patset.

csi77
Ezt melyik meccsünkön láttad? Mert pont az történik, hogy villámgyorsan szabadul a labdától, ezzel is megelőzve a nyomást. Nyilván középről érkező nyomásnál lehet baj, mert a szélről jövőnél ez a gyors szabadulás megoldás..ez lesz a kulcs, hogy tudjuk ezt megakadályozni, mert TB nem mobilis ahhoz, hogy kilépkedjen a zsebből a középső nyomás ellen..
több mint 5 éve
Nem, most nem minket vizsgálnak, hanem a Chiefs-t..Mérkőzés alatt többször is meg akarták zavarni Brady-t labdaátadásnál Misinek és Hogan passznál IS lézerrel..Állítólag a közönség soraiból világítottak többször az arcába, sisakjára. kíváncsi leszek mi lesz a vége..Bezzeg, ha ezt nálunk csinálta volna valaki ilyen meccsen, akkor egyből lenne LaserGate, és nagy csinnadratta. 😊
kyobalu
Éppen nem a csúnya rossz bírók csaltak, ahogy megjósoltad (LOL) ? Vagy ez is az ő művük?
csi77
A csúnya rossz bírók bőven tettek azért, hogy a 4. negyedben ki tudjon egyenlíteni a Chiefs..Maradjunk annyiban..Messze nem voltak következetesek..A DPI és holding fogalmak teljesen más megvilágításba kerültek amikor a Pats támadhatott..De hálistennek Brady így is csinált 3 GWD-t a srácokkal, így nem lenne elegáns bírózni..
kyobalu
Mindkét oldalra tévedtek elég sokat, de összességében nem befolyásolta a meccset. Idegenben egy ilyen bíráskodásnak csak örülhetünk. Nekem egy emlékezetes eset marad meg, amikor Roughing the passer-t dobták a semmire nekünk, de ott meg egy ordas nagy DPI volt azt hiszem Gronkon, amit meg nem dobtak be.
Nomac
Szerintem sem volt kirívó tévedés pro vagy kontra a Brady megütése miatt dobott zászlón kívül, de ott meg volt egy DPI Edelmanen - én nem Gronkra emlékszem -, amivel nem 15 yardot mentünk volna előre, hanem többet. Azzel egyetértek, hogy elég újszerű bírói felfogás érvényesült a DPI-t illetően a Pats rovására, legalább 4-5 olyan esetre emlékszem, amikor egyértelmű volt a Pats játékos sérelmére elkövetett DPI szabálytalanság (Faragóék is azt mondták, ismétlés után is, pedig nem az objektív közvetítés napja volt), viszont legalább kétszer J.C. Jacksonre olyan DPI-t dobtak, ami nem volt az vagy azzal az erővel OPI is lehetett volna. És ez a bíráskodási stílus sokkal több kárt okoz az elszenvedő csapatnak, mint a holdingok következetlen - vagy egyik csapat számára következetes - befújása, mert sokkal nagyobb távolságokat lehet megtenni büntetésből. A másik nem konzekvens megközelítés volt a Dorsettre dobott zászló a szabálytalan blokk miatt, ugyanezt Watkinsnak az 1 yardos vonalig vitt hosszú játékánál simán elengedték a Chiefsnek (és aztán TD is lett a következő playnél). Ettől eltekintve én azt a helyes bírói felfogást láttam hogy nem akartak nagyon beleszólni a meccsbe, nem akarták eldönteni, teszem hozzá, hogy a két csapat is sporszerű volt. (Majd most jön Suh, más lesz a történet...)

A Ford-féle szabálytalanságot nem lehetett elnézni, a line judge és a head linesman vonalban áll. Minden bíró tévedhet, de ezek azért profi bírók, akik nem egyszeri főszerepet akarnak, hanem minél többet bíráskodni NFL-meccsen. Nem hiszem, hogy direkt benézték volna a védő lest. (Arra kifejezetten kiváncsi vagyok, hogy a Saints-Rams meccsen elkövetetett durva hibáért lesz-e retorzió abban az értelemben, hogy az érintett bíró vagy az egész csapat kiesik a pixisből.)
több mint 5 éve
kyobalu
csi77
kyobalu
Először is, mielőtt tovább trollkodok, gratulálni illik a csapatnak! 9. SB, megsüvegelendő! Az meg, hogy idegenben, hát nem hittem volna...

A bírózás meg azért gáz, mert bár egyes meccseken lehet, hogy valóban ellenetek fújnak/tak, azért bőven azok a csapatok közé tartozik a Pats, amely finoman szólva is szerethető volt a bírók által, inkább igen,mint nem......

Továbbra is mondom, hogy az AFC, a maga 3-4 (évtizede ugyanazok kb. )kiemelkedő csapatával nem ellenfele a Patsnek, de ez nem von le semmit az érdemekből.

A Super Bowlban is nemhogy underdogok, hanem toronymagas esélyesek vagytok. Bradyhez nem lehet odaérni, így simán nyerni fogtok. 18 éve nem találnak erre ellenszert, h mégis, akkor verték meg a Patset.

Ott, bár Donaldék jók, nem látok esélyt az LA-nek, talán csak a pofátlanul fiatal edző esetleg valamit kitalál......

Szóval, a bírók, ha tényleg genyók lettek volna, akkor nem veszik észre Fordot és akkor nincs GWD, meg semmi......

Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Nomac New England Patriots 3 111 — balazs.t85@gmail.com
kyobalu
csi77
kyobalu
Mindkét oldalra tévedtek elég sokat, de összességében nem befolyásolta a meccset. Idegenben egy ilyen bíráskodásnak csak örülhetünk. Nekem egy emlékezetes eset marad meg, amikor Roughing the passer-t dobták a semmire nekünk, de ott meg egy ordas nagy DPI volt azt hiszem Gronkon, amit meg nem dobtak be.
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
kyobalu
csi77

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
"I love this team,
I love our players,
I love the way they played.
I loved the way they played and competed last night."

Hallottunk már korábban ilyeneket BB-től?
WEEI Sports Radio Network adásában tolta ezeket.
polonic
Fogyasztott valami tudatmódosítót. Egyébként talán SB győzelem után hallottam.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
kyobalu

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!