NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A csapat érkezése múlt vasárnap Fort Luderdale-be
...
Kollega
Tyű, ez a füst hátul normális?
bcsarli
A gumik füstölnek leérkezéskor, a 767 pedig elég nagy gép. Teljesen normális dolog, hogy ekkora füstöt csinál.
Bocs, az offért!

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Mivel a papírforma NE győzelmet vizionál, én a helyedben nem reménykednék a meglepetésben 😊
BB úgyis kitalál valamit, mint mindig 😕
Klaci79
Én is BB-ben meg Patriciában reménykedem, de az LB sorunk nagyon ergya, nálatok meg a 3 B teljesen egészséges, ráadásul Big Ben is nagyon összeszedettnek tűnik.
Érzik ott is, hogy most nagyon komoly esélyük van.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

A távozás valószínleg szerényebb volt 😊
Kollega
bcsarli
Ködösítünk 😊
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Kollega

több mint 6 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
gedam 5 914
Én nagy szopásra készülök....
ThundersNFL
ThundersNFL
erre?
 www.sbnation.com/2017/12/16/16780936/new-england-patriots-2017-nfl-playoffs-scenario
gedam
Szeretnéd mi?
ThundersNFL
most nem, nekünk kéne, hogy verjétek a billst legalább
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
erre?
 www.sbnation.com/2017/12/16/16780936/new-england-patriots-2017-nfl-playoffs-scenario
gedam
Nem gondolnám, hogy ez összejönne, persze van rá esély, de ahhoz az is kell, hogy van Noy végig out legyen illetve az Offense is végigtöketlenkedje a meccseket.

Ami scenariokat én néztem, ha itt bukunk, akkor WC meccsel kezdünk, hacsak a Jags ki nem kap vmelyik meccsén az utolsó háromból.
Jöhet szembe a Titans, Ravens, Dolphins, Bills, Chargers és a Raiders, de az utolsó 3-hoz igencsak érdekes eredményeknek kellene születniük.

Ettől függetlenül bízom benne, hogy mindenki oda teszi magát és meglepjük a Steelerst.
Solymi
Mivel a papírforma NE győzelmet vizionál, én a helyedben nem reménykednék a meglepetésben 😊
BB úgyis kitalál valamit, mint mindig 😕
több mint 6 éve
erre?
gedam
Nem gondolnám, hogy ez összejönne, persze van rá esély, de ahhoz az is kell, hogy van Noy végig out legyen illetve az Offense is végigtöketlenkedje a meccseket.

Ami scenariokat én néztem, ha itt bukunk, akkor WC meccsel kezdünk, hacsak a Jags ki nem kap vmelyik meccsén az utolsó háromból.
Jöhet szembe a Titans, Ravens, Dolphins, Bills, Chargers és a Raiders, de az utolsó 3-hoz igencsak érdekes eredményeknek kellene születniük.

Ettől függetlenül bízom benne, hogy mindenki oda teszi magát és meglepjük a Steelerst.
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
ThundersNFL
ThundersNFL
erre?
gedam
Szeretnéd mi?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ThundersNFL
Maganelet pls 😀
Nyerünk

több mint 6 éve
gedam 5 914
ThundersNFL
ThundersNFL
erre?
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni
Ez a Flowers, Roberts, Riley, Harris Lb sor.
Cserecsapat.
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
 twitter.com/MikeReiss/status/942183773285777409

Kicsit sok lesz ez így.
Kíváncsi leszek, hogy milyen védekező játékot veszünk elő.
Ha erőltetjük ugyanazt mint amit a Miami ellen és az év elején, akkor az fájdalmas lesz, bár ki tudja, hátha.
Viszont jó lenne, ha mutatnának fejlődést ezen a téren, mert a PO-ban megint olyan ellenfelek lehetnek akik ellen így fogunk kiállni.

Eredménytől függetlenül, érdekes lesz ez a PO.
több mint 6 éve
Aaah eertem 😊
Lb sor nem para,mert gyenge az ellen rb-je, es nem hasznalhato slantre a gyenge elkapo. Ja nem 😊

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ez csak nekem kurva kellemetlen? És mit nem kell sokat keresgélnie?
Wyatt
az idiótán táncoló "szurkolót"?

megint nb2-es LB sorral fogunk felállni, szóval egy monster game kéne az O#-ünktől

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Na mondjuk vicces az NFL eddigi ket felvezeto videoja. Konkretan a 2004-es meccsrol csak a Pittsburgh-highlights, most meg csak az, mivel szedi szet majd a vedelmet a Steelers. Eddig kicsit egyoldalu nekem ez a felvezetes

több mint 6 éve
Ez csak nekem kurva kellemetlen? És mit nem kell sokat keresgélnie?

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ha ezen múlik akkor Kraft papának nem kell sokáig keresgélnie

www.youtube.com/watch?v=1oSR8Gqn4qU

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Szóval ez történt Miamiben. Mindent értek már 😀

www.facebook.com/nsonline/videos/10156060349026941/
Wyatt
Nem tudom mit látok és miért....de tetszik 😐

több mint 6 éve
Szóval ez történt Miamiben. Mindent értek már 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/24543238_10156060355211941_3271694425809485824_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=HUCnfPMSbrwQ7kNvgF5YfcX&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AcTRZ0s3LXOqcwUTyHH8sZu&oh=00_AYAlx_NqUwYGOfPai_6LLc2bZc0XkD3lunEfZ22uMT0L2Q&oe=6747CCF7
335.367 Aufrufe · 5.181 Reaktionen | AZ A TÁNC! | És a nap szurkolója díjat kapja… 😂😂😂 (Forrás: Miami Dolphins, Bud Light, Keith Apicary) | By Nemzeti Sport Online | Facebook
És a nap szurkolója díjat kapja… 😂😂😂 (Forrás: Miami Dolphins, Bud Light, Keith Apicary)

több mint 6 éve
Szerintem pont Miamiban érzik a legkevesebb frusztrációt amiatt, hogy hosszú ideje a Pats dominálja a csoportot. Talán emiatt tudnak minket többször meglepni, mint a másik két csoportellenfél, ahol néha annyira rágörcsölnek, hogy simán lábon lövik magukat.

A Dolphins évről-évre próbál fejlődni, néha előre lépnek egyet, néha hátra, ahogy a legtöbb NFL csapat. De nem azzal vannak elfoglalva, hogy a hátunkat bámulják. Persze nyilván ott is nagyobb öröm egy csoport riválist legyőzni, mint mást.

Persze simán lehet, hogy csak én érzem így, és nincs mögötte semmi.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
kyobalu
Az a baj, hogy borzasztó nehéz eldönteni ki hibázott egy-egy hívásnál vagy mi volt a behívott játék.
Ha jól tudom TB 2-3 lehetőséget kap egy play előtt amelyek közül ő dönt.
gordon
Mi partvonalról, otthon a fotelból sosem tudjuk eldönteni igazán..Max spekulálunk.
Maradjunk annyiban, hogy szar meccse volt az O# falnak, Bradynek és JMD-nek is..
De az okosok a vesztes meccsekből tanulják a legtöbbet! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A mostani meccs kapcsán attól függetlenül hogy messze szinten alul játszott az O#fal és Brady, elsősorban JMD lett "outcoachingolva" a Miami D# koordinátor által. De nagyon..
Legalábbis szerintem..kyobalu
Néha ez is hasznos is tud lenni. Mondok egy példát. Brady lassan 20 éve tolja, nincs olyan védelem amit ne látott volna már, ismer minden def koordinátort, sémát, sőt a védők jelentős részét is. Személyes tapasztalatból is, nem csak filmről. De a felgyűlt 18 évnyi tapasztalat nem úgy működik - semmilyen munkában, nem csak a fociban - hogy mind a 18 évnyi ott van a polcon és mindig azonnal le tudod emelni a legjobbat. Brady sem képes erre, neki is vannak "korszakai", idényei, szakaszai, amikor beleszokik bizonyos megoldásokba, és elkezdi azokat túltolni, miközben másokról meg átmenetileg megfeledkezik. Erre lehet jó egy bukta. Ilyenkor visszanézi magát, és szembesül azzal, hogy jéé, ezt idén túltolom, és az ellenfél észrevette. És ilyenkor jön jól a 18 év tapasztalat, mert tud hova nyúlni, és változtatni. Ha viszont nincs bukta, elmaradhat a felismerés, és nem lesz változtatás sem.
peterk2005
Brady kedden egy híres rádióműsorban, a Kirk#Callahan show-ban járt és ő is szinte ugyanezt válaszolta..Majdnem 300 meccs van mögötte, nagyon sokat látott, rengeteg védelmi felállást ismer és olvas..DE hétfőn este a Miami nagyon jól játszott, picit új felállásokat is használt amivel megzavarta. Elmondása alapján a védelmi felállások nagyon jól takarták a szándékokat, így sokszor rossz döntést hozott..
Vannak ilyen meccsek..
Aki ismeri Brady maximalizmusát, az tudja, hogy ebből csak tanul és fejlődni fog.
Tegnap úgy nyilatkozott, hogy egyre jobban van, nagyon jól érzi magát, sokkal jobban, mint a múlt héten, nagyon jó gyakorlásokon vannak túl. Külön dicsérte Brittet, szerinte jól fogják tudni használni a jövőben..Mindent megtesznek, hogy vasárnap egy nagyon jó játékkal megverjék a Steelerst.
Látszott is rajta, hogy jó a kedve, fel van dobva, ritkán lehet látni ilyen mosolygósnak sajtószobában.
DMC is hasonlókat nyilatkozott.. A csapat fel van pörögve, nagyon meg akarja mutatni a Steelers ellen, hogy ki a jobb.

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
kyobalu
Az a baj, hogy borzasztó nehéz eldönteni ki hibázott egy-egy hívásnál vagy mi volt a behívott játék.
Ha jól tudom TB 2-3 lehetőséget kap egy play előtt amelyek közül ő dönt.