NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
394
52
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Mák
több mint 6 éve
Na jo, most kurvara szegyelje el magat mindenki.Most vitte végig a PIT 2 játékból, szóval az egész védelem rohadjon meg és egész héten mehetnek a büntetőpadra! Egy sírból visszahozott meccset csesznek el! Szerencsétlen Gronk😕
Wyatt
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
A D osszes tagja nagyon-nagyon szegyellje magat. Nem meltok a csapthoz sajnos, ezt minden tulzas nelkul mondhatjuk. Es nem erdekel, hogy hany serult van....Gronk viszont nagy kiraly
több mint 6 éve
Rohadt pocsék a védelmünk, főleg a 3rd down védekezés. A szereléseink soha nem sikerülnek 0 yardon, a futók mindig hoznak még 4-5 yardot.szünetben nagyon ki kell találni valamit, mert ez nagyon letolt gatya részükről...semmit nem tudunk levédekezni 😕
NB2
több mint 6 éve
Rohadt pocsék a védelmünk, főleg a 3rd down védekezés. A szereléseink soha nem sikerülnek 0 yardon, a futók mindig hoznak még 4-5 yardot.
több mint 6 éve
Sorry..Ez a szenteste, 25-e mindig megzavar karácsony kapcsán..Nekem 24-e már karácsony! 😉OFF!Az advent miatt már gyújtottunk.. Nem tudom mennyire lehetett durva ez a két heted Studikám, de nálunk arany vasárnap van.. 😉...3-at illene így ezüst vasárnap...
Ha ezzel a védelemmel is nyerünk, gyújtok egy gyertyát.. 😉
kyobalu
Studi
kyobalu
Fura, de jövő héten van aranyvasárnap!
NB2
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
OFF!Az advent miatt már gyújtottunk.. Nem tudom mennyire lehetett durva ez a két heted Studikám, de nálunk arany vasárnap van.. 😉...3-at illene így ezüst vasárnap...
kyobalu
Studi
kyobalu
Fura, de jövő héten van aranyvasárnap!
több mint 6 éve
Az advent miatt már gyújtottunk.. Nem tudom mennyire lehetett durva ez a két heted Studikám, de nálunk arany vasárnap van.. 😉...3-at illene így ezüst vasárnap...
kyobalu
Studi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Flowers jött vissza DE-nek, aki jómunkásember, de nem elit..vicces egy meccs lesz
No Branch, No Van Noy.. Megint a csere cseréi lesznek a D-line-ban, főleg LB sorban..
Eléggé úgy tűnik, hogy BigBennek és Bellnek is nagy meccse lehet..
Nálunk talán enyhíthet a gondokon, hogy Waddle játszjat RT-t, ami talán előrébb lépést jelenthet a múlt héthez képest Brady védelme kapcsán..Na meg ugye Gronk Baby.. De nekem nem úgy tűnik, hogy ma este mi lennénk a févöritek..
DE ne legyen igazam!
kyobalu
twitter.com/jeffphowe/status/942497337527631872
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Hogan inaktív... Britt 3 TD?! 😀twitter.com/Patriots/status/942483305970139137
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Hidd el, hogy egymilliárdszor inkább lettem volna bárhol a múlt héten, de idehaza voltam. Floridában meg végképp nem. Ott van a linken, hogy ki fotózta.A csapat érkezése múlt vasárnap Fort Luderdale-beNe szívass, hogy Te fotoztad 😳 a ryant elhiszem, de ez már túlzás lenne 😂
A távozás valószínleg szerényebb volt 😊
Kollega
Klaci79
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
...3-at illene így ezüst vasárnap...
kyobalu
több mint 6 éve
no
7 305
tudom hogy nem er le, a hatul levo VL kupak sulyabol probaltam viccelni. Hatarozottan kijelentheto, hogy nem sikerult. 😊Szerintem nem ér az le. Szépen leteszik azt a gépet. Max felszallasnal érhetne le, de landolaskor kizárt.a fust normalis a gep segge ( ami a kupaktol? ) leert a betonra es a surlodas okozta. A nem normalis, hogy leert a segge 😊A csapat érkezése múlt vasárnap Fort Luderdale-beTyű, ez a füst hátul normális?
Kollega
bcsarli
no
Klaci79
több mint 6 éve
Mike Reiss mester szerint Eric Lee pályára lépése is kérdéses a boka sérülése miatt..Moses Cabrera erőnléti edző még mindig teszteli állítólag.. Pfff...Ha ezzel a védelemmel is nyerünk, gyújtok egy gyertyát.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Ne aggodalmaskodjal 😊 hetfon nem ereztem a csit, most inkabb 😊Akkor told ezerrel Kungfu Panda!!! 😉
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ne aggodalmaskodjal 😊 hetfon nem ereztem a csit, most inkabb 😊Flowers jött vissza DE-nek, aki jómunkásember, de nem elit..Mivel a papírforma NE győzelmet vizionál, én a helyedben nem reménykednék a meglepetésben 😊erre?Nem gondolnám, hogy ez összejönne, persze van rá esély, de ahhoz az is kell, hogy van Noy végig out legyen illetve az Offense is végigtöketlenkedje a meccseket.
www.sbnation.com/2017/12/16/16780936/new-england-patriots-2017-nfl-playoffs-scenario
gedam
Ami scenariokat én néztem, ha itt bukunk, akkor WC meccsel kezdünk, hacsak a Jags ki nem kap vmelyik meccsén az utolsó háromból.
Jöhet szembe a Titans, Ravens, Dolphins, Bills, Chargers és a Raiders, de az utolsó 3-hoz igencsak érdekes eredményeknek kellene születniük.
Ettől függetlenül bízom benne, hogy mindenki oda teszi magát és meglepjük a Steelerst.
Solymi
BB úgyis kitalál valamit, mint mindig 😕
Klaci79
No Branch, No Van Noy.. Megint a csere cseréi lesznek a D-line-ban, főleg LB sorban..
Nálunk talán enyhíthet a gondokon, hogy Waddle játszjat RT-t, ami talán előrébb lépést jelenthet a múlt héthez képest Brady védelme kapcsán..Na meg ugye Gronk Baby.. De nekem nem úgy tűnik, hogy ma este mi lennénk a févöritek..
DE ne legyen igazam!
kyobalu
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szerintem nem ér az le. Szépen leteszik azt a gépet. Max felszallasnal érhetne le, de landolaskor kizárt.a fust normalis a gep segge ( ami a kupaktol? ) leert a betonra es a surlodas okozta. A nem normalis, hogy leert a segge 😊A csapat érkezése múlt vasárnap Fort Luderdale-beTyű, ez a füst hátul normális?
Kollega
bcsarli
no
több mint 6 éve
Flowers jött vissza DE-nek, aki jómunkásember, de nem elit..Mivel a papírforma NE győzelmet vizionál, én a helyedben nem reménykednék a meglepetésben 😊erre?Nem gondolnám, hogy ez összejönne, persze van rá esély, de ahhoz az is kell, hogy van Noy végig out legyen illetve az Offense is végigtöketlenkedje a meccseket.
www.sbnation.com/2017/12/16/16780936/new-england-patriots-2017-nfl-playoffs-scenario
gedam
Ami scenariokat én néztem, ha itt bukunk, akkor WC meccsel kezdünk, hacsak a Jags ki nem kap vmelyik meccsén az utolsó háromból.
Jöhet szembe a Titans, Ravens, Dolphins, Bills, Chargers és a Raiders, de az utolsó 3-hoz igencsak érdekes eredményeknek kellene születniük.
Ettől függetlenül bízom benne, hogy mindenki oda teszi magát és meglepjük a Steelerst.
Solymi
BB úgyis kitalál valamit, mint mindig 😕
Klaci79
DE ne legyen igazam!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
no
7 305
a fust normalis a gep segge ( ami a kupaktol? ) leert a betonra es a surlodas okozta. A nem normalis, hogy leert a segge 😊A csapat érkezése múlt vasárnap Fort Luderdale-beTyű, ez a füst hátul normális?
Kollega
bcsarli
több mint 6 éve
Ok, csak a képen úgy néz ki mintha leérne a hátulja.A gumik füstölnek leérkezéskor, a 767 pedig elég nagy gép. Teljesen normális dolog, hogy ekkora füstöt csinál.A csapat érkezése múlt vasárnap Fort Luderdale-beTyű, ez a füst hátul normális?
...
Kollega
bcsarli
Bocs, az offért!
Kollega