New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Szólni kéne Gronknak, hogy legközelebb ne legyen puhapöcs üsse ököllel az ellent, mert akkor talán berohan mindkét csapat és a visszajátszásokon nem látszik majd ki kezdte a balhét. Vagy csörgesse meg A.J-t tanácsért.
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ha Gronk 1 meccs JuJu 2 meccs... ritka paraszt volt...Gronk is az volt, ez nem vitás..
ThundersNFL
több mint 6 éve
Ha Gronk 1 meccs JuJu 2 meccs... ritka paraszt volt...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Szerencsére Gronk megúszta egy meccsel, ez még jót is fog neki tenni, ennyit érdemelt is. Nem értem ezt a népharagot a "szakértők", és sok hozzászóló részéről, a legtöbb min 4 meccsre akarta elmeszelni, miközben mások a hasonló esetek simán megússzák. Értem én hogy minket mindig máshogy kezelnek büntetések terén, de jó lenne ha végre a liga konzisztensen kezelnél az ilyen dolgokat, a zebrákkal együtt.
Reggel pont elkaptam CIN-PIT végét, és ott JuJu megmozdulására is minimum járna egy meccs, és őt is ki kellett volna állítani azonnal, kíváncsi leszek megkapja e. Az ütés is csúnya volt, de amit utána tett az mutatta hogy szándékosság volt benne.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 029
Most muszáj lesz Allent és Hollistert használni 😀Végre Beki hozott valami jó hírt a topicba! Ja megint nem. Mindegy, legalább nem sérül meg a túlpörgött vízi emlősök ellen, szóval pöpecBennem is ez fogalmazódott meg. Utána megyünk a Steelershez, jól fog jönni az extra motiváció.
Wyatt
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 703
Végre Beki hozott valami jó hírt a topicba! Ja megint nem. Mindegy, legalább nem sérül meg a túlpörgött vízi emlősök ellen, szóval pöpecBennem is ez fogalmazódott meg. Utána megyünk a Steelershez, jól fog jönni az extra motiváció.
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Végre Beki hozott valami jó hírt a topicba! Ja megint nem. Mindegy, legalább nem sérül meg a túlpörgött vízi emlősök ellen, szóval pöpec
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Gronk 1 meccset pihen.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Titkon még mindig reménykedem picit abban, Gillislee-től láthatunk még valami szépet
több mint 6 éve
Úgy illik, hogy a jó teljesítményt is ki kell emelni.Kimondottan élvezetes nézni a futójátékunkat.
...
RB Rex Burkhead, 83.3 overall grade nagyon fasza ez a három futó 😊
Wyatt
Ha sokoldalú tud maradni az offense, az csak jót jelenthet a PO-ra.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Úgy illik, hogy a jó teljesítményt is ki kell emelni.That was indicative of the day Gilmore had, thrown at six times and allowing just two passes for 22 yards. Job done. 92.7-es, brutál jó grade-et kapott a PFF-től, ő lett a meccs legjobbja
TOP 5 GRADES:
CB Stephon Gilmore, 92.7 overall grade
DT Malcom Brown, 86.1 overall grade ő is kapott mostanában kritikákat
TE Rob Gronkowski, 84.5 overall grade ha nincs a sok bünti, tuti 90 körül lenne szerintem
CB Jonathan Jones, 84.0 overall grade alakul a CB-játék
RB Rex Burkhead, 83.3 overall grade nagyon fasza ez a három futó 😊
több mint 6 éve
Ilyen az amikor a bírók más f....ával verik a csalánt.Valahogy nem sikerült észrevenni a Gronk ellen elkövetett szabalytalansagokat, de ha ő kérdésesbe került akkor egyből zászló ment.
Látszott, hogy frusztrált volt, elgurult a gyógyszer.
Persze ettől még ez sajnos nagyon csúnya volt, mint ahogy ezt ő is elismeri.
Szerkesztette: zinedine5
több mint 6 éve
Az idei pályán történt "kakaskodások" tekintetében Gronk nem kap eltiltást. Ja hogy ez a Pariots!? Akkor 2 első kör és Brady eltiltva. Viccet félretéve ilyenkor azért megmutatnám a döntéshozóknak az A.J-Ramsey felvételt és hajrá. Az kellett volna hogy több meccs legyen és akkor most senki nem szólna ha Gronk valóban sportszerűtlen megmozdulása 1 meccset érne.Igen annyi biztos, csak attól félek hogy itt nem 1 meccsel kezdünk. Ismerve a kapcsolatunk a ligával, lehet 4 meccsről kezdünk.Kíváncsi leszek Gronk mennyi eltiltást kap. Remélem egy meccsel megússzuk...És annyi ki is jár ezért, valljuk be..
Nomac
topin
Nomac
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Igen annyi biztos, csak attól félek hogy itt nem 1 meccsel kezdünk. Ismerve a kapcsolatunk a ligával, lehet 4 meccsről kezdünk.Kíváncsi leszek Gronk mennyi eltiltást kap. Remélem egy meccsel megússzuk...És annyi ki is jár ezért, valljuk be..
Nomac
topin
több mint 6 éve
topin
2 008
Kíváncsi leszek Gronk mennyi eltiltást kap. Remélem egy meccsel megússzuk...És annyi ki is jár ezért, valljuk be..
Nomac
több mint 6 éve
Kíváncsi leszek Gronk mennyi eltiltást kap. Remélem egy meccsel megússzuk...
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Mit hisztizel? Szóltam én egy rossz szót is? Ott van Gronk mondókája is, szerintem korrekt. A videót meg nem én vágtam össze, csak betettem egy tweetet, az eset miatt. Ne hisztizz inkább repkedj 😀Mert Patriots... Hagyjál már ezekkel az okosságokkal! Abban a playben egy pillanatra se engedte el Gronkot. Nem rajta volt a keze, hanem folyamatosan húzta, vonta, rángatta. Akkor pont másfelé néztek a zebrák, ugye?twitter.com/NFLRT/status/937422624598233089Nehezen indult főleg az O-fal kuszasága miatt, illetve TB is pöppet ideges volt😊 Korrekt kiabálás volt közte és OC-nk között! Második félidőben az O megnyugodott, be is daráltuk őket szépen😊Szerintem meg még érthető sem volt. A bírók egész meccsen utaztak rá, de ez akkor is gusztustalan volt.
Gronk: komolyan már engem kiakaszt, hogy milyen röhejes OPI-kat fújnak ellene, miközben folyamatos holdingok és DPI-ket csinálnak ellen. Persze nem volt szép amit csinált, de érhető.
Lee viszont nagyon tetszik eddig😊
NB2
Kollega
Klaci79
Ez nem menti azt, ami utána történt, de vicceskedni azért nem kell.
Kollega
több mint 6 éve
“It’s just football,” Brady said after the victory. “We’ve been around each other a lot. I love Josh.”
több mint 6 éve
Mert Patriots... Hagyjál már ezekkel az okosságokkal! Abban a playben egy pillanatra se engedte el Gronkot. Nem rajta volt a keze, hanem folyamatosan húzta, vonta, rángatta. Akkor pont másfelé néztek a zebrák, ugye?twitter.com/NFLRT/status/937422624598233089Nehezen indult főleg az O-fal kuszasága miatt, illetve TB is pöppet ideges volt😊 Korrekt kiabálás volt közte és OC-nk között! Második félidőben az O megnyugodott, be is daráltuk őket szépen😊Szerintem meg még érthető sem volt. A bírók egész meccsen utaztak rá, de ez akkor is gusztustalan volt.
Gronk: komolyan már engem kiakaszt, hogy milyen röhejes OPI-kat fújnak ellene, miközben folyamatos holdingok és DPI-ket csinálnak ellen. Persze nem volt szép amit csinált, de érhető.
NB2
Kollega
Klaci79
Ez nem menti azt, ami utána történt, de vicceskedni azért nem kell.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
twitter.com/NFLRT/status/937422624598233089Nehezen indult főleg az O-fal kuszasága miatt, illetve TB is pöppet ideges volt😊 Korrekt kiabálás volt közte és OC-nk között! Második félidőben az O megnyugodott, be is daráltuk őket szépen😊Szerintem meg még érthető sem volt. A bírók egész meccsen utaztak rá, de ez akkor is gusztustalan volt.
NB2
Kollega
Facebook Messenger
comment
Rob Gronkowski: "I definitely want to apologize to No. 27. I'm not in the business of that. It was a lot of frustration. I was just really frustrated and at that moment it just happened naturally through emotions and frustration. I just want to apologize to Tre'Davious White. I don't really believe in the type of shots like that. But just through TE frustration process, the game of football, emotions, is just what happened."
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 029
Jó volt a mai meccs, remélem Van Noy "rendben" lesz.Azért a ráesés és a szándékos könyékkel előre való ráugrás között van egy kis különbség.
Ja és a kis vörös buzi és stábja kibaszott lelkesen fogja eltiltani Gronkot 1-2 meccsre. BTW, ennél sokkal durvább szerintem egy ütés, verekedés... így csak olyan volt, mintha ráesett volna a DB-re egy kisebb darab OL.
Gyulus
Attól még, hogy az ellenfél feltételezhetően direkt idegesítette Gronkot, ilyet nem kellene, ne süllyedjünk már le erre a szintre. Másrészt az meg nem lenne fasza ha eltiltanák.
Bradyt elég szépen nyomás alatt tartották illetve a futásaink se ültek mindig, de a menet közbeni/félidei elemzés megtette a hatását.
több mint 6 éve
Szerintem meg basszak meg a birok. Grooooonkne mond ezt
Wyatt
megadtak egy kamu 1st down-t, megint nekünk fújtak 😕
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/