NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Van Noy out. Várható volt, hogy pihentetni fogjuk.
Basszus az összes inaktívunk potenciális kezdő játékos.
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
jó másoknak is örömet szerezni 😉

twitter.com/JeffDuncan_/status/938895804483428353

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
...

Sanyi a hétvégén azért megmondta a frankót, "igazi sztár nélkül sikerült összeállnia a védelemnek" 😀
ZERO_L
A 2001-2004-es védelemben se voltak sztárok eleinte, talán Ty Law kivételével. A többiek később lettek sztárrá.
Kollega
az idei szezonról volt szó, hogy jön ide az évezred elei keret?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...

Sanyi a hétvégén azért megmondta a frankót, "igazi sztár nélkül sikerült összeállnia a védelemnek" 😀
ZERO_L
A 2001-2004-es védelemben se voltak sztárok eleinte, talán Ty Law kivételével. A többiek később lettek sztárrá.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
A védelem nagyon szép fejlődési ívet ír le. Talán mégsem talent probléma volt, ahogy páran gondolták, sokkal inkább kommunikációs problémák.

Ha tudjuk ezt az ívet tartani, akkor akár 5 hetünk is lehet a rájátszásig, még mindig lehet javítani a hibákon.
Kollega
Biztos volt, hogy nem talent probléma. Hiszen egy jó alaphoz raktuk hozzá pluszban Gilmore-t. Egyszerűen borzalmasan nézett ki az a játékterv amivel a preseasonben és az első 4 meccsen próbálkoztunk. Onnantól elhagytuk a meccsek nagy részében használt felfogást és a zónázást. Áttértünk egy döntő többségben emberfogásra épülő játéktervre. Amiben kidomborodik Gilmore tudása, és a tavalyi rendszerhez ez a plusz hozzáadva egyelőre ennyire jó képet fest. DMC-n sokkal kisebb lett a teher, nem kell nagyokat ütnie minden harmadik playben a LOS-nél és sokkal kevesebb esetben van kitéve annak, hogy ha rosszul helyezkedik akkor big play van belőle. Hiszen a cornerek man to man vannak legtöbb esetben. Előtte meg kb DMC-n múlt, hogy ha elkésett, benézte, rosszul helyezkedett akkor nagy játékot szipkáztunk belőle. Nyilván jó okkal próbálta BB/MP azt amit, de akkor is kívülállóknak érthetetlen volt, miért ragaszkodtunk ahhoz annyi ideig. Aztán lehet, jövőre jön valaki akivel az az elképzelés is elkezd működni.

A kommunikációs problémák egyetlen pillanatra sem szűntek meg, bármennyit is videóztak, amíg azt a zónázást és DMC nem FS-ben való használatát erőltettük. Amióta meg azzal a játéktervvel állunk elő, amiben a játékosokra van szabva a séma és nem a játékosra van erőltetve valami, ami nem fekszik neki, na azóta elég jól karcol a védelem HT nélkül is.
topin

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 008
A védelem nagyon szép fejlődési ívet ír le. Talán mégsem talent probléma volt, ahogy páran gondolták, sokkal inkább kommunikációs problémák.

Ha tudjuk ezt az ívet tartani, akkor akár 5 hetünk is lehet a rájátszásig, még mindig lehet javítani a hibákon.
Kollega
Biztos volt, hogy nem talent probléma. Hiszen egy jó alaphoz raktuk hozzá pluszban Gilmore-t. Egyszerűen borzalmasan nézett ki az a játékterv amivel a preseasonben és az első 4 meccsen próbálkoztunk. Onnantól elhagytuk a meccsek nagy részében használt felfogást és a zónázást. Áttértünk egy döntő többségben emberfogásra épülő játéktervre. Amiben kidomborodik Gilmore tudása, és a tavalyi rendszerhez ez a plusz hozzáadva egyelőre ennyire jó képet fest. DMC-n sokkal kisebb lett a teher, nem kell nagyokat ütnie minden harmadik playben a LOS-nél és sokkal kevesebb esetben van kitéve annak, hogy ha rosszul helyezkedik akkor big play van belőle. Hiszen a cornerek man to man vannak legtöbb esetben. Előtte meg kb DMC-n múlt, hogy ha elkésett, benézte, rosszul helyezkedett akkor nagy játékot szipkáztunk belőle. Nyilván jó okkal próbálta BB/MP azt amit, de akkor is kívülállóknak érthetetlen volt, miért ragaszkodtunk ahhoz annyi ideig. Aztán lehet, jövőre jön valaki akivel az az elképzelés is elkezd működni.

A kommunikációs problémák egyetlen pillanatra sem szűntek meg, bármennyit is videóztak, amíg azt a zónázást és DMC nem FS-ben való használatát erőltettük. Amióta meg azzal a játéktervvel állunk elő, amiben a játékosokra van szabva a séma és nem a játékosra van erőltetve valami, ami nem fekszik neki, na azóta elég jól karcol a védelem HT nélkül is.
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni

Kollega
Úgy látszik valóban van ebben valami. Főleg az LB sorban. Van Noy felnőtt a feladathoz.
Nálam a pass rush hiányosságait még mindig inkább a jó coaching és a jó sec palástolja el. (És Marsh elküldése is inkább a talent hiányosságot mutatta.)
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Ja én nem is ellened mondom, hanem, hogy a 32., 32., 32.-hez képest azért már total helyezésekben is látszik a fejlődés. És bár a yardokban már nem fogunk a mezőny első felében végezni, a pontszámok tekintetében simán benne van egy top 6-8 is akár. Ami igen pöpec
Wyatt
Sőt, ha a Vasastól nem kapunk nagyon sok pontot, akkor simán benne van a 2. hely is, sajnos a Jagset már nem érjük utol , ahhoz kéne 1-2 nullázás.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja én nem is ellened mondom, hanem, hogy a 32., 32., 32.-hez képest azért már total helyezésekben is látszik a fejlődés. És bár a yardokban már nem fogunk a mezőny első felében végezni, a pontszámok tekintetében simán benne van egy top 6-8 is akár. Ami igen pöpec

több mint 6 éve
Szerintem a nullázás nem elvárható egy védelemtől a mai ligában. És pont ezért nagyon kemény amúgy, amit a Ravens bemutatott. A 3 pont is cseszett jó ám, és tényleg erős, hogy bár pocsékul kezdtünk a Jets ellen, ott sem ment 17 fölé az ellenfél.

Kapott pontok átlagában már a 9. helyen állunk, de csak egy pontra a hetedikektől, azért az a 32. hely után eléggé korrekt már, a yardokban a 26., passzolt yardokban a 25. nem fest jól, de az is relatív, ott is rengeteget javultunk
Wyatt
azért nem írtam a jelenlegi állást a szezonkezdettől mert számomra nem az a fontos, hogy csúcson pörögjünk az egész szezonban hanem, hogy látszódjanak a fejlődés jelei.
A yardokat meg hagyjuk már, az csak Ricsinek fontos... ennyi év után is az alapján ítéli meg a védelmeket...
Nálunk pedig végképp nem ér semmit, mivel -mint írtam- vezetjük ligát RZ TO-kban.
Nyilván nem vagyunk és talán sosem leszünk olyan elit csapat, mint a vasas de a védelem sokat fejlődött a szezonkezdet óta. Mindezt úgy, hogy kiesett átmenetileg vagy egész szezonra a két kezdő DE és LB.
több mint 6 éve
Szerintem a nullázás nem elvárható egy védelemtől a mai ligában. És pont ezért nagyon kemény amúgy, amit a Ravens bemutatott. A 3 pont is cseszett jó ám, és tényleg erős, hogy bár pocsékul kezdtünk a Jets ellen, ott sem ment 17 fölé az ellenfél.

Kapott pontok átlagában már a 9. helyen állunk, de csak egy pontra a hetedikektől, azért az a 32. hely után eléggé korrekt már, a yardokban a 26., passzolt yardokban a 25. nem fest jól, de az is relatív, ott is rengeteget javultunk

több mint 6 éve
A 4 hét óta 11, 8 pontot átlagol a védelem, ami érdekes, hogy nincsenek hatalmas kilengések hanem 17 fölé senki sem ment viszont nullázni se tudtunk még.
5 TO-t szedett a védelem a RZ-ban ezzel vezetjük a ligát.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
 upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/8/82/Latinovits_Zolt%C3%A1n_1976.jpg/250px-Latinovits_Zolt%C3%A1n_1976.jpg

Ő bezzeg tudta, hogy kell bánni azokkal, akik "megérdemlik"
több mint 6 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
Hát én nem tudom, most külön megnéztem, eddig bennem fel sem vetődött, hogy gerincre ment volna sérülést okozva, szimplán rákúrta a testét a másikra. És ha ezt nézem, akkor egy direktbe, fejre menő legyilkolás vadászat céljából súlyos agykárosodás veszélyével, és egy rádőlök egy másikra, frusztráltságból nem egy kategória. Megnéztem újra, hát én most sem látom, hogy direktben a gerincére menne, hogy sérüljön meg (ellentétben JuJuval, aki direktben sérülésre ment rá), de oké, elfogadom, hogy ez történt, és ez esetben tényleg baszódjon is meg.

Wyatt
Uhh, Wyatt, azért nem kellene tompítani a dolgot. Valóban nem gerincre ment, de azért az enyhe túlzás, hogy rádőlt és nem fejre ment.
Szánt szándékkal, a lehető legnagyobb erőt összegyűjtve (a kis tipegések ugyebár) alkarral/könyékkel rábaszódott a fejére, "gyönyörű" pankrátor mozdulattal.
Gyakorlatilag KO-t adott a gyereknek.

twitter.com/NFLRT/status/937422624598233089

Máshol is leírtam már, sajnálom Gronkot, mert ez nem ő, de azért nem kellene szerecsenmosdatásba kezdeni.
A tette semmivel sem magyarázható és nem is védhető.

Ami példákat meg GOSB-4 írt, attól meg égnek áll a hajam. Értem én, hogy a vízilabdás csajok megbüntették a gyereket és megérdemelte, de ha én pl. szülő lennék olyan szintén perelném be az edzőt, iskolát, sportklubot, hogy nem tud fegyelmezni és akár maradandó testi sérülésnek teszi ki a gyerekem, hogy attól koldulna.

Az meg amit ő művelt az is nonszensz. Vonulj le a pályáról, szólj a többieknek is, de ugyanolyan alattomos módon megpróbálni sérülést okozni a másiknak...te se vagy jobb. Szerencséd, hogy nem halt meg vagy tört be a koponyája vagy lett maradandó sérülése. Szurkolhatnál a csapatnak az intézetből vagy a börtönből.

Agyrém ez a szemet-szemért, fogat-fogért felfogás...És nem az élet ilyen, hanem te teszed ilyenné...tudod, hülyékkel nem kötelező együtt játszani, stb.
Solymi
Köszi.
Az erkölcsi magaslat jogos.
Bajnoki mecs volt.
Bírók vezették.
Szerinted nem ez az élet.
Senkit nem láttam 40 év alatt lemenni a pályáról. Törlesztést bármelyik mecsen.
Erkölcsileg helytelen. Irány az intézet és börtön.
Az élet az erkölcsi magaslat.

Továbbra is jelzem: NEM helyes és többé NEM történt ilyen. DE ez a sport (sajnos) és ilyen az élet. Benne van.
A személyeskedést kérem mellőzni. Ne ítélj, hogy ne ...
Azt hiszem tudod a végét.
Üdv és jobbulást a traumából amit okoztam.
GOSB-4
+
Javaslom nézd meg, olvasd el, a Derby selyemmalom történetét.

GOSB6
több mint 6 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
Hát én nem tudom, most külön megnéztem, eddig bennem fel sem vetődött, hogy gerincre ment volna sérülést okozva, szimplán rákúrta a testét a másikra. És ha ezt nézem, akkor egy direktbe, fejre menő legyilkolás vadászat céljából súlyos agykárosodás veszélyével, és egy rádőlök egy másikra, frusztráltságból nem egy kategória. Megnéztem újra, hát én most sem látom, hogy direktben a gerincére menne, hogy sérüljön meg (ellentétben JuJuval, aki direktben sérülésre ment rá), de oké, elfogadom, hogy ez történt, és ez esetben tényleg baszódjon is meg.

Wyatt
Uhh, Wyatt, azért nem kellene tompítani a dolgot. Valóban nem gerincre ment, de azért az enyhe túlzás, hogy rádőlt és nem fejre ment.
Szánt szándékkal, a lehető legnagyobb erőt összegyűjtve (a kis tipegések ugyebár) alkarral/könyékkel rábaszódott a fejére, "gyönyörű" pankrátor mozdulattal.

Máshol is leírtam már, sajnálom Gronkot, mert ez nem ő, de azért nem kellene szerecsenmosdatásba kezdeni.

Ami példákat meg GOSB-4 írt, attól meg égnek áll a hajam. Értem én, hogy a vízilabdás csajok megbüntették a gyereket és megérdemelte, de ha én pl. szülő lennék olyan szintén perelném be az edzőt, iskolát, sportklubot, hogy nem tud fegyelmezni és akár maradandó testi sérülésnek teszi ki a gyerekem, hogy attól koldulna.

Az meg amit ő művelt az is nonszensz. Vonulj le a pályáról, szólj a többieknek is, de ugyanolyan alattomos módon megpróbálni sérülést okozni a másiknak...te se vagy jobb. Szerencséd, hogy nem halt meg vagy tört be a koponyája vagy lett maradandó sérülése. Szurkolhatnál a csapatnak az intézetből vagy a börtönből.

Agyrém ez a szemet-szemért, fogat-fogért felfogás...És nem az élet ilyen, hanem te teszed ilyenné...tudod, hülyékkel nem kötelező együtt játszani, stb.
Solymi
Köszi.
Az erkölcsi magaslat jogos.
Bajnoki mecs volt.
Bírók vezették.
Szerinted nem ez az élet.
Senkit nem láttam 40 év alatt lemenni a pályáról. Törlesztést bármelyik mecsen.
Erkölcsileg helytelen. Irány az intézet és börtön.
Az élet az erkölcsi magaslat.

Továbbra is jelzem: NEM helyes és többé NEM történt ilyen. DE ez a sport (sajnos) és ilyen az élet. Benne van.
A személyeskedést kérem mellőzni. Ne ítélj, hogy ne ...
Azt hiszem tudod a végét.
Üdv és jobbulást a traumából amit okoztam.

GOSB6
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029

Wyatt

több mint 6 éve
Hogan visszatért és már a csapattal edz, státusza day to day

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Én 2 dolgot mondtam Gronk-JuJu eltiltásával kapcsolatban: az egyik, hogy MINDEN sportban a játék utáni szabálytalanságot büntetik jobban - és ez nem véletlen.
Soldados
Én pedig pont azt mondom, hogy mindenhol sokkal jobban büntetik az előre kitervelt levadászást, amit Juju csinált. Ebből a szempontból irreleváns, hogy Gronk esetében már játék utáni volt, mert ettől még a meccs hevében született, ami Jujuról nem mondható el, hiába próbálod ezt felhasználni az érvelésed alapjául.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem nincs rendben. Amögé akarod bújtatni amit Juju csinált, hogy a mérkőzés hevében történt, pedig esetében pont nem áll ez fent. Burfict most nem csinált semmi kirivót, ami miatt rajta törleszteni kellett volna. Ez egy előre kitervelt levadászás volt. Ez Brown reakciójából is látható. Gronk esetében már beszélhetünk meccs hevéről akár halott volt már a play akár nem. Egyetértek Wyattel, hogy ha kettő között különbséget kellene tenni, akkor nálam is Juju kapna többet. De megérdemi mindkettő az eltiltást.
ervinator
Az, hogy más a véleményünk az rendben van. De ne adj olyat a számba, amit nem írtam. Nem bújtattam semmi mögé JuJu tettét, leírtam, hogy járt neki az eltiltás és megérdemelte. Továbbá egy szóval nem mondtam, hogy a meccs hevében tette. Sőt, egyetlen szóval sem mentegettem JuJu-t, ellenben ez többekről nem mondható el Gronk esetében.

Én arról beszéltem, hogy miért büntetik minden sportban jobban a játék utáni durvaságot, mint a játék közbenit és emiatt van az, hogy sokaknak nem tetszik a két ítélet. (Wyatt ezen HSZ-re írtam ugyanis)

De részemről befejeztem, én amit akartam, megbeszéltem Wyatt-tel és bár nem mindenben értettünk egyet - értelmesen, kulturáltan tettük, mivel ő értette, amit írtam.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
akkor nem ártana konzekvensen érvelni, mert ez a "játék hevében" bullshit-tel komolytalanná teszed az egész mondandódat
ZERO_L
"Egy play/játék közben elkövetett szabálytalanságra (még ha kirívóan is durva) mondják azt, hogy a játék hevében".

Az én érvelésem rendben van
Soldados
Szerintem nincs rendben. Amögé akarod bújtatni amit Juju csinált, hogy a mérkőzés hevében történt, pedig esetében pont nem áll ez fent. Burfict most nem csinált semmi kirivót, ami miatt rajta törleszteni kellett volna. Ez egy előre kitervelt levadászás volt. Ez Brown reakciójából is látható. Gronk esetében már beszélhetünk meccs hevéről akár halott volt már a play akár nem. Egyetértek Wyattel, hogy ha kettő között különbséget kellene tenni, akkor nálam is Juju kapna többet. De megérdemi mindkettő az eltiltást.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Mivel én hoztam fel a témát, célszerűnek tűnik, ha én vezetem tovább a beszélgetést más irányba. Már a következő körben playoffba juthatunk, ha

– nyerünk Miamiben
– a Bills kikap a Coltstól

Szal már a meccsünk előtt továbbjuthatunk, de szerintem erre nem kerül sor 😊
Wyatt
Az utóbbi napok legépítőbb gondolata. Mindannyiunk nevében köszönöm.
Peterman 80 yardot passzol, de megverjük a Coltsot. Bár lehet, hogy a 80 passzolt yard Bold prediction.
( Oli Khan megfog négy 11-est....és berúg hármat 😀 )
Helmut Zimmer
Lesz Brissettnek egy 60+os TD-passz, vezet a Colts 14 ponttal, de a végén simán kikap. Itt az enyém 😀
Wyatt
simaliba 😊
több mint 6 éve
Mivel én hoztam fel a témát, célszerűnek tűnik, ha én vezetem tovább a beszélgetést más irányba. Már a következő körben playoffba juthatunk, ha

– nyerünk Miamiben

Wyatt
Peterman 80 yardot passzol, de megverjük a Coltsot. Bár lehet, hogy a 80 passzolt yard Bold prediction.
Helmut Zimmer
Lesz Brissettnek egy 60+os TD-passz, vezet a Colts 14 ponttal, de a végén simán kikap. Itt az enyém 😀

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
akkor nem ártana konzekvensen érvelni, mert ez a "játék hevében" bullshit-tel komolytalanná teszed az egész mondandódat
ZERO_L
"Egy play/játék közben elkövetett szabálytalanságra (még ha kirívóan is durva) mondják azt, hogy a játék hevében".

Az én érvelésem rendben van, Te olvastál nem kellő figyelmességgel. Ha újra elolvasod, akkor azt látod, hogy nem a konkrét esetről írtam, hanem általánosságban arról, hogy miért büntetik jobban minden sportban a játék utáni durvaságot és kevésbé a játék közbenit, még ha kirívó is. Tehát én egy szóval nem mondtam, hogy JuJu játék hevében tette, ellenben itt elhangzott ez Gronkra, hogy frusztrált volt, mert ocsmányul fújnak ellene.

A defletegate-be pedig egyáltalán nem áll szándékomba belemenni. Főleg ha hiénaként vársz rá. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve

– nyerünk Miamiben

Wyatt